Opwindend.Net
Datum: 15-02-2016
Stemmen: 54x
Cijfer: 8.3
Gelezen: 31223x
Lengte: Lang
Slaafje Eva Wordt Uitgeleend
Door Venom - Mijn Profiel Pagina

Het was een warme zomerdag en mijn Meester Tom had weer een geile verrassing voor me. We gingen winkelen in de stad en ik moest in een los kort zomerjurkje aan. Niets eronder, zodat hij op willekeurige momenten mij kon betasten en teasen en mijn geile lichaam aan mensen op straat kon laten zien. Natuurlijk moest ik ook mooie hoge hakken aan.

Aangekomen in de winkelstraat voelde ik al snel vele mannen ogen op mij gericht, maar zelfs ook enkele vrouwen keken geil of met afgunst naar me. Dat maakte me niets uit. Ik werd zo geil als maar zijn kon, door zo bekeken te worden! Dat werd versterkt door het lichte briesje dat onder mijn jurkje blies, recht tegen mijn mooi kaal geschoren kutje aan. Mijn tepels priemden door de stof. Ik voelde zelfs langzaam aan een straaltje geil langs mijn benen lopen. Hmmmmmmm heerlijk gevoel is dat!!

We liepen verder en net achter ons liep een groepje jonge gasten en mijn Meester tilde ineens mijn jurkje omhoog, zodat de jongens een lekker uitzicht hadden op mijn volle kont. Er werd gejoeld en gefloten toen ze dit zagen en dit wond mij nog meer op! Ik lachte naar mijn Meester en gaf hem een kus.

Iets verderop zetten we ons neer op een terrasje en een paar tafels verder zat een koppeltje recht tegenover ons. Meester Tom zei dat ik langzaam mijn benen moest spreiden en mijn natte kutje moest laten zien en net doen alsof ik het niet door had, dat zij tussen mijn benen konden kijken. Ik gehoorzaamde en spreidde langzaam mijn benen en vanuit mijn ooghoeken zag ik hun ogen tussen mijn benen gericht zijn. Ze zeiden ook iets tegen elkaar maar ze bleven wel kijken. "Kijk hen nu recht aan", zei mijn Meester "en lik verleidelijk je lippen af."

Zo gezegd, zo gedaan. Ik draaide mijn hoofd en keek hen beiden verleidelijk aan en likte sensueel mijn lippen af. Ze werden allebei zo rood dat ze van schaamte heel snel wegkeken. Ik begon te lachen en zei tegen mijn Meester dat ze zich betrapt voelden. We lachten er even om en bestelden nog iets te drinken en af en toe keek ik nog eens naar het koppeltje. Het waren twee jonge mensen van een jaar of 22 gok ik. Beiden zeer aantrekkelijk. Hij was rond de 1m80 met kort bruin haar en zover ik kon zien redelijk gespierd. Zij was rond de 1m60 met lang blond haar en zover ik kon zien licht groene ogen, een C-cup en verder een normaal figuur.

Meester Tom en ik babbelden nog wat en we zagen het meisje opstaan en naar de wc vertrekken. "Volg haar en geil haar wat lekker op", zei hij. Ik stond op en volgde haar de wc's in. Ze stond voor de spiegel haar haren te fatsoeneren. Ik liep op haar af en nam haar vanachter vast rond haar middel. "En vond je het lekker om zo naar mijn natte kutje te staren?" fluisterde ik in haar oor. Ze sloeg rood aan en wist even niet wat ze moest zeggen. "Kom maar", zei ik. "Voel maar eens", en nam haar hand vast en stak deze onder mijn jurkje. "Mmmmmmm voel je hoe lekker nat mijn kutje is?"

Ze knikte met nog steeds die verbaasde blik in haar ogen. Het meisje begon terug bij haar positieven te komen en begon lichtjes mij te vingeren. "Mmmmm heerlijk! Ooohja ga door!"

We hoorden iemand de wc ruimte binnen komen en snel trok ik haar een wc hokje in. We wachtten even tot de andere persoon weg was en begonnen elkaar toen hartstochtelijk te zoenen en te strelen. Ik kneep in haar volle borsten en zij in de mijne. Mijn hand ging haar broek ik en haar hand verdween weer tussen mijn benen. "Wat een geile meid ben je toch!" zei ik tegen haar. "Waarom stuur je je vriendje geen berichtje, misschien wil hij wel meedoen?!" Een flonkering ontstond in haar ogen en ze stuurde zelfs een foto van ons tween, hevig zoenend met de vraag of hij niet wou komen.

Mijn Meester zat op het terras en zag dat de jongen ineens verbaasd naar zijn gsm keek en wist meteen waar het om ging. De jongeman stond snel op en glipte de vrouwen wc binnen en klopte op het enige hokje dat gesloten was en meteen lieten we hem binnen. Hij kon zijn ogen niet geloven toen hij twee naakte vrouwen zag staan die elkaar aan het bevredigen waren.

"Doe je broek uit en ga zitten", zei ik. Hij begon zijn broek uit te doen en een flinke bobbel was al snel zichtbaar in zijn boxer. Hij trok die uit en een lekker harde paal van wel 19 cm kwam tevoorschijn gesprongen. Ik nam hem meteen in mijn mond en pijpte hem lekker diep. Mmmmm wat een heerlijke lul had hij!! Ik stopte en liet het meisje hem even pijpen en zo wisselden we af terwijl we ook nog met elkaar aan het spelen waren. Ik voelde even later een orgasme door haar heerlijk vingerspel bij me opkomen en met zijn lul diep in mijn keel kwam ik heerlijk klaar op haar vingers.

We wisselden om en nu was zij het die klaar kwam terwijl ik haar wild vingerde en zij pijpte haar vriendje nu stevig door. Aan zijn bewegingen te zien was het ook bijna zijn moment om klaar te komen en dus begon ik zijn ballen te masseren en maakte een vinger nat met haar kutvocht en stak deze daarna rusting in zijn kont. Deze extra stimulans werd hem teveel en hij hield haar hoofd vast terwijl hij haar mond vol spoot met een lichte grom.

Ik trok haar hoofd weg en begon haar meteen te tongen nog voor dat ze kon slikken want ik wilde ook wel wat proeven. We deelden het warme zaad met onze tongen en slikte toen elk onze portie door.

Terwijl zij nog zaten te bekomen, deed ik mijn jurk terug aan en verdween uit de wc's terug richting het terras.

"En was het lekker?" vroeg mijn Meester toen ik terug kwam. "Absoluut! Dank u wel Meester!" antwoordde ik met een geile glimlach. "Mooi" zei hij "dan gaan we verder want ik heb nog een verrassing voor je." Geil en vol verwachting keek ik hem aan. Maar hij vertelde natuurlijk verder niets. Hij weet dat al dat teasen mij geil maakt.

We dronken snel onze glazen op en juist toen we wilden gaan kwam het koppeltje uit de wc's. We keken hen aan en wenkten vriendelijk en vertrokken toen.

Even verder kwamen we in het park aan en liepen via het pad het bos in. Het was niet echt druk maar toch mensen genoeg om op te geilen. Ik weet dat mijn Meester graag wat choqueert, en me graag laat zien aan anderen. We gingen daarom even zitten op een bankje en mijn Meester spreidde mijn benen, zodat iedereen mijn kutje kon zien. Hij streelde mijn benen en schoof zijn hand naar boven. We hadden al snel wat bekijks en dit maakte me alleen maar natter.

Mijn Meester streelde mijn klitje en stak toen twee vingers diep in mijn kutje en beroerde mijn G-spot. Mijn tepels werden hard en ik begon lichtjes te hijgen. Hij vingerde me sneller en ik sloot mijn ogen... vergat even waar we waren. "Oooooh jaaaa Meester!! Wat lekkerrrr! Laat me hard komen alstublieft!" zei ik zachtjes in zijn oor. Hij haalde mijn borsten uit mijn jurkje en trok aan mijn tepels. Hierdoor voelde ik mijn orgasme in sneltreinvaart opkomen.

"Hmmmmmm ooowww lekker! Hmmmmmm, ik kom, ik kom, ik kooommmm!!" kreunde ik. Hij liet me even bijkomen en fatsoeneerde mijn jurkje. Ik zag dat twee mannen alles hadden gezien, en gaf hen een knipoog. Ze lieten me blijken dat ze ervan hadden genoten door even lekker over hun dikke bobbels in hun broeken te wrijven. Toen liepen zij door.

Even later liepen wij ook weer door en gingen iets verderop het bos in tot een iets of wat afgelegen plek. In het midden stond een gekapte boomstronk. "Leg je er overheen op je buik en steek je armen naar achter", beval mijn Meester. Ik gehoorzaamde en mijn handen werden aan mijn benen vastgemaakt zodat ik niet weg kon. Mijn jurkje werd omhoog getrokken en mijn meester voelde aan mijn natte kutje en maakte zijn vingers nat. Hij haalde zijn vingers eruit en stak er twee in mijn kont om deze ook goed nat te maken. Hij haalde zijn harde lul uit zijn broek en stak hem lekker diep in mijn kontje. Hmmmmmm wat hou ik toch van zijn lekkere lul in mijn kontje!

Hij stootte lekker hard door en juist voor hij klaarkwam trok hij terug en kwam voor mij staan en stak zijn lul in mijn mond, tot diep in mijn keel en schoot zijn lading diep in me. Ik slikte alles door en hij vertrok, mij daar achterlatend...

Ik vertrouw mijn Meester volledig en blijf dus rustig afwachten op wat gaat komen. Ik weet dat hij me alleen maar zal laten genieten!

Een tiental minuten later hoorde ik diverse voetstappen en mannenstemmen dichterbij komen. Ik kon ze niet zien want ze kwamen van achter mij. "Ja hier is het!" hoorde ik n van hen zeggen. "Ooooh wat een lekkere ding ligt hier klaar voor ons! Kom jongens we zullen haar eens goed onderhanden nemen zoals die man van daarjuist zei!"

Ik voelde ineens 4 paar handen aan mijn lichaam zitten en betastten elk gaatje en ook mijn borsten. "Zuig hier maar eens lekker op!" zei er een toen hij zijn zeker wel 18 cm lange lul voor mijn mond hield. Ik opende mijn mond en liet me gewillig in mijn mond nemen.

"Oooh wat een heerlijk sletje is het toch!" zei hij tegen de anderen.

Niet veel later voelde ik de eerste lul in mijn kutje geduwd krijgen. Hij had ongeveer dezelfde afmeting als de lul in mijn mond en stootte ook lekker hard door, alleen zijn uithoudingsvermogen was wat minder, want al snel spoot hij mijn kutje vol met zijn zaad. De lul in mijn mond voelde ik ook dikker worden en spoot even later ook zijn lading in mijn keel.

De volgende lul werd in mijn kutje geschoven. Deze was wat langer, een goeie 20cm gok ik. Hij had iets meer uithoudingsvermogen en neukte mijn kutje tegen een moordend tempo. "Oooooh jaaa lekker! Mmmmmm heerlijk! Neuk me hard!" kreunde ik. Ik schreeuwde het uit van genot en kwam lekker hard klaar op zijn harde stoten. Mijn kutje spande zich op en dit werd hem ook teveel en ik voelde de alweer een lading zaad diep in mijn kutje verdwijnen. Hij kreunde en zuchtte en trok zich langzaam terug.

Er was nu nog een man over en die stak zijn vingers in mijn kutje en haalde ze nat van mijn geil gemengd met het zaad van de anderen er terug uit en smeerde mijn kontje goed in en stak er vervolgens wel 3 vingers in. Hij trok ze terug en ik voelde even later zijn dikke eikel tegen mijn sterretje aan duwen. Het lukt niet zo goed, was dat omdat hij zo groot was?

"Ooooh jaaah, steek die dikke lul in mijn kontje! moedigde ik hem aan. Hij duwde wat door en zijn lul was echt wel dik. Met moeite werd hij in mijn kontje geduwd. Ik voelde de eikel erin gaan gevolgd door een even dikke lul. "Hmmmmmm!!" kreunde ik ""Ooooh ja rek mijn sterretje maar lekker op!" kreunde ik. "Duw je dikke lul maar lekker diep in mijn kontje!"

Hij duwde langzaam door en er leek geen einde aan te komen. Deze was echt lang en heel dik!! Een echte monsterpik! Hij zat er nu helemaal in en begon langzaam mijn kontje te neuken. Het was een intens gevoel van genot en al snel lagen we beide te kreunen. Hij verhoogde zijn tempo en even later kwam ik hard kreunend klaar en hierdoor verhoogde hij nog eens zijn tempo en ik voelde mijn kontje strak om zijn lul spannen. Ik werd heerlijk uitgewoond en dit bracht weer een intens gevoel naar boven. Het lustsletje in mij schreeuwde het uit: "Kom op neuk me, neuk me hard en diep! Leef je uit en gebruik mijn strakke kontje en spuit hem helemaal vol!"

Hij neukte me hard en niet veel later duwde hij met alle kracht zijn heerlijke dikke paal tot aan zijn ballen, in mijn kontje en voelde ik het warme zaad diep mijn darmen inspuiten. Het was veel want ik voelde straal voor straal verdwijnen diep in mijn darmen. Toen hij zich terugtrok golfde er een straal zaad langs mijn benen naar beneden!

De mannen bedankten me en vertrokken.

Het bleef even stil rond mij tot ik weer stemmen hoorden. Het was een man en een vrouw maar deze stemmen kwamen mij bekend voor... en ja hoor, het was het koppeltje uit het caf van daarstraks! "Ja hier ligt ze!" hoorde ik haar zeggen. Ik voelde hun handen aan mijn gaatjes en ze zeiden: "Hier heeft er iemand lekker plezier gehad! Zou je nog meer willen?" vroegen ze aan mij. Ik bevestigde en werd toen los gemaakt en op mijn rug op de grond gelegd. Zij begonnen zich uit te kleden en kwamen toen langs me liggen. We kusten elkaar hartstochtelijk en er werd heel wat gestreeld en gevoeld.

Ik was ondertussen hun namen ook te weten gekomen. Zij heette Evelien en hij Bart. Evelien begon mijn klitje te bewerken en te vingeren en ik voelde het sperma van de vorige beurt uit mijn gaatjes lopen. Evelien voelde dit en likte haar vingers af. "Mmmmm lekker!" zei ze en kroop toen tussen mijn benen en begon mijn kutje leeg te likken. Haar tong ging lekker diep in mijn gaatje en toen deze leeg was zag ze ook het sperma dat uit mijn kontje was gelopen en likte dit ook allemaal op. Wat een heerlijk gevoel en wat een geil koppeltje is dit! dacht ik nog.

Bart was naast mij komen zitten en stak zijn harde lul in mijn mond. Ik zoog er aan, terwijl ik heerlijk gebeft werd door Evelien. Haar zachte tong en vingers deden mijn volgende orgasme opkomen. Ik kwam dan ook even later voor de zoveelste keer lekker klaar. Bart trok zich terug en wisselde met Evelien. Hij stak zijn lul diep ik mijn kutje en neukte me op een heerlijk tempo.

Evelien was op mijn gezicht komen zitten en zette haar natte kutje op mijn mond. Ik likte er rustig aan. Mmmmmmm, wat smaakte ze lekker. Mijn tong verdween er dan ook af en toe diep in.

Bart was me nu sneller aan het neuken en daardoor wipte Evelien haar borsten op en neer. Ze nam ze vast en speelde met haar tepels. Ik likte sneller en sneller en spreidde haar billen. Ik streelde over haar sterretje en ik hoorde haar luider hijgen en kreunen en even later begon Evelien te schokken en kwam luid op mijn tong en door mijn gestreel klaar. Ik likte al haar geile sappen op en Evelien stond op, ging naast ons zitten en begon met mijn borsten te spelen. Bart zette nog een tandje bij waardoor ik voor de laatste keer heerlijk klaarkwam. Bart naderde ook zijn hoogtepunt en trok zich op op tijd terug en spoot zijn lading zaad over mijn buik en borsten waarna Evelien alles netjes oplikte en het met me deelde middels een heerlijke tongzoen!

Zo bleven we nog even liggen tot mijn Meester terug kwam. "En? Heb je er van genoten?" vroeg hij. Met een brede lach op mijn gezicht knikte ik goedkeurend. "Ja, dank u wel Meester Tom, dat ik vanmiddag zo heb mogen genieten van u!"

We bleven nog even praten met elkaar en namen toen afscheid van elkaar.

Nu lig ik thuis in bed en denk na over deze mega geile dag: Alweer heeft mijn Meester mij geil verrast en ik kan al haast niet wachten tot de volgende keer...

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (6)
DE 15 NIEUWSTE "Groepsex" VERHALEN
:: Sexverslaafde TeasyDoor: Harry
Gelezen: 1401x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
18-06
6.0
:: De Motorvakantie - 4Door: Erolover
Gelezen: 9734x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
14-06
9.3
:: Tessa - 4Door: MissT
Gelezen: 4830x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Kinky, Anaal
13-06
9.0
:: Mijn Eerste Zwarte PikDoor: Mirjan En Jan
Gelezen: 13618x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags:
12-06
8.3
:: Vier Man!Door: Michelle
Gelezen: 13679x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Sperma
11-06
7.5
:: De Motorvakantie - 3Door: Erolover
Gelezen: 12735x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
10-06
9.1
:: De Motorvakantie - 2Door: Erolover
Gelezen: 13063x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
08-06
9.2
:: De Motorvakantie - 1Door: Erolover
Gelezen: 20350x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags:
08-06
8.5
:: Pickneuk TafelDoor: MissT
Gelezen: 14480x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags:
07-06
8.5
:: Wereld Naakte Tuinieren DagDoor: Willem Deudekom
Gelezen: 12154x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
06-06
8.6
:: DesireeDoor: MissT
Gelezen: 9369x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags:
04-06
8.8
:: Tessa - 2Door: MissT
Gelezen: 11901x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
04-06
9.0
:: Beter - 2Door: Jefferson
Gelezen: 6784x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
29-05
8.7
:: Beter - 1Door: Jefferson
Gelezen: 12791x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
29-05
8.5
:: Mega Mendi - 1Door: ToiSletje
Gelezen: 10250x
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags:
29-05
6.3
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net