Opwindend.Net
Datum: 20-03-2017
Stemmen: 103x
Cijfer: 8.3
Gelezen: 36859x
Lengte: Zeer Lang
Huisvrouw
Door Willem Deudekom - Zoek naar meer...

Het was een warme vrijdagochtend, toen ik besloot een appeltaart te gaan bakken. Herman was gek op appeltaart en omdat hij zaterdag verjaarde, wilde ik hem verrassen met een eigen gebakken appeltaart. Op zolder stond een koffer met allerlei schriftjes en zo, dus ik was op zoek naar een oud schrift met recepten. Na een poosje vond ik het oude schriftje met recepten.
Ik liep naar het raam en bladerde door de recepten tot ik appeltaart vond.
In het vale licht dat door het dakraampje kwam las ik moeizaam het recept. Ik keek nog eens naar het raampje en zag dat het al tijden niet meer was schoon gemaakt. Ik veegde de spinnenrag weg en kwam tot de conclusie dat er toch wel water aan te pas diende te komen. Zuchtend schouwde ik een emmertje water de twee trappen van het oude huis naar boven.
Met spons en zeem veranderde het stoffig raampje in een glanzend “window to the world.

Het zonlicht scheen uitbundig naar binnen en trots keek ik door het schone raampje. De tuin zag er prachtig uit, het jonge voorjaarsgroen leek wel licht te geven. De oude muur die een afscheiding was,tussen twee tuinen, zag er majestueus uit en ondanks alles was ik wel in mijn nopjes met ons ouwe huis.
Net toen ik me omdraaide zag ik in een ooghoek iets bewegen in de tuin bij de buren. Ik ging op mij tenen staan en drukte mijn hoofd tegen het raam. Daar liep de buurman en …. Hij was naakt. Ik voelde een scheut door mijn onderlijf gaan en zette van schrik een stap achteruit.
Het water in het emmertje klotste over de rand toen ik er per ongeluk tegen aan liep.

Snel maakte ik de vloer droog en wiste het zweet van mijn voorhoofd. Waarom was ik zo van slag? Ik had wel vaker een naakte man gezien. Ik pakte het emmertje en wilde weg lopen, maar werd door een onzichtbare hand tegen gehouden. Ik moest en zou terug naar het raam.
Ik keek weer door het raam en moest op mijn tenen gaan staan om weer in de tuin van de buren te kunnen kijken.
De buurman was bezig met het bijknippen van zijn haag en stond met zijn rug naar me toe. Ik voelde weer een koude rilling over mijn rug lopen en het begon te kriebelen in mijn onderbuik.

Het was alweer even geleden dat ik daar zo’n gevoel had gehad. Het was al en paar weken geleden dat ik seks had gehad.
Ik drukte mijn gezicht tegen het raam om goed te kunnen kijken, zag hoe de buurman bezig was en waarschijnlijk geen idee had dat hij bespied werd.
Ergens schaamde ik me wel en na nog een blik op zijn blote rug en billen draaide ik me om en liep naar beneden.
We hadden het huis, zo’n 30 jaar geleden, gekocht om zijn mooie ligging en zijn uitzicht. De tuin was eigenlijk de hoofdzaak geweest dat Herman, mijn man, het huis had gekocht.
Hij was voor zijn werk nog al eens een paar dagen, soms wel weken, weg en hij wist hoe graag ik tuinierde. De hele ruime tuin was aan alle kanten afgeschermd, aan de ene kant door een haag en de andere kant door een drie meter hoge muur.
Nu zou dat niet meer mogen van allerlei instanties, maar vroeger keken ze niet zo nauw.
Het was nog zo’n echt ouderwetse muur met hier en daar uitsparingen en was ook op plaatsen begroeid met klimop. Ook stonden er twee oude druivenstronken tegen aan.

Het was een plaatje en ik was er gelijk verliefd op geworden. Beneden gekomen liep ik de tuin in en keek naar de muur. Ik wist dat aan de andere kant een naakt man bezig was en ik werd er erg onrustig van. Ik vertelde mezelf dat ik gewoon moest doen en me niet als een geile tiener moest gedragen.
Het duurde nog geen kwartier of ik was het huis weer ingelopen en liep als op de automatische piloot weer naar zolder. Op mijn tenen staand gluurde ik de tuin van de buren in en tot mijn spijt was er niets te zien.
Teleurgesteld liep ik doelloos over de zolder. Nog een keer keek ik door het raampje en nu leek ik iets te zien bewegen aan de linker kant. Maar hoe ik me ook rekte ik kon het niet goed zien.
Ik liet mijn oog over de zolder dwalen en zag in een hoek een oude boeken kist staan. Uit de kast haalde ik een verrekijker. Ik sleepte de kist onder het raam en klom er op. Mijn hart sloeg een keer over.

Beneden vlak tegen de muur zat de buurman op zijn terras en ik had vol zicht op zijn hele lijf.
Zijn piemel was niet stijf, maar ook niet helemaal slap. Ik voelde hoe mijn schaamlippen zich vulde met bloed en ik kon niet anders dan mijn jurk op tillen en mijn hand in mijn onderbroek stoppen. Ik voelde hoe mijn schaamhaar, dat de laatste weken had kunnen woekeren vochtig was geworden. Ik woelde met mijn vingers door het lange haar en wenste dat ik het bij gehouden. Vroeger scheerde ik het vrijwel dagelijks en hield mijn kutje netjes kaal, maar nu werd het daaronder al snel verwaarloosd. Zo geil was ik in jaren niet geweest en weer keek ik naar buiten.

Terwijl hij zat te lezen, zat hij met zijn plassertje te spelen en ik werd met de seconde geiler.
Ik woelde door het harige bos tot ik de ingang van mijn spleet voelde en slaakte een diepe zucht toen ik met een vinger de vochtige lippen beroerde.
Het was zo lang geleden dat het daar zo gevoelig was geweest. Met wassen had ik nooit wat gevoeld, maar nu mijn vinger naar binnen gleed en ik het geil over mijn hand voelde lopen waren er maar een paar seconde nodig om tot een overweldigend orgasme te komen.
Ik moest me vast grijpen want mijn benen konden me niet meer dragen, ik schokte en schudde als in mijn beste jaren. Het zweet brak me uit en ik gleed zowat van de boeken kist.
Uiteindelijk zakte ik op de grond en het duurde wel een minuut of vijf voor ik mezelf weer onder controle had.

Ik fatsoeneerde mijn kleding en liep verdwaasd de trap af. Ik schonk me zelf een borrel in en liep naar het terras. Nippend aan het glas sherry bedacht ik me dat er aan de andere kant van de muur nog steeds een naakte man zat en ik kreeg het weer spontaan heet. Ik stapte op en liet me in de kamer op de bank vallen.
Ik kon die dag nergens anders meer aan denken, durfde niet goed naar buiten te gaan en terwijl ik in de supermarkt liep, flitste nog steeds iedere keer de naakte buurman door me heen.
Uiteindelijk ben ik aan de appeltaart begonnen en onder het kneden van het deeg dacht ik terug aan een dag of veertien geleden dat de nieuwe buren waren aan gekomen.
Ik had hun met een bloementje verwelkomd en we hadden een kop thee gedronken, ze zaten nog midden in de verhuizing en we spraken af om als ze gesetteld waren we eens gezellig koffie te drinken en elkaar beter te leren kennen

Willem en Els Vermeer, ze kwamen uit Amsterdam en hij was schrijver en zij werkte in de stad op het gemeentekantoor. Hij werkte voornamelijk thuis en ze hadden met de opbrengst van zijn laatste roman het huis naast ons gekocht.
Dat was alles wat ik van ze wist. De appeltaart stond in de oven, klam van het zweet liep ik de trap op en kleedde me uit.
Het koele water van de douche bracht enige verlichting, maar ik bleef een onbestendig gevoel houden. Ik draaide de douchekraan dicht en liet het bad vollopen.
Langzaam gleed ik het bad in en net toen mijn poesje het water raakte zag ik pas hoe grote haardos ik tussen mijn benen had.

Half nat klom ik uit bad en ging op zoek naar het scheermes van Herman. Toen ik de laatste haartjes had verwijderd keek ik tevreden in de spiegel. Mijn kale blote kutje mocht er nog best zijn. Door al het gedoe daar beneden was mijn klitje redelijk opgezet en voelde ik me weer best geil worden.
Snel stapte ik in bad in de hoop dat het brandje daar beneden geblust zou worden.
Nou dat viel tegen want ik was me zo bewust van mijn kale poes dat ik steeds geilere ideeën kreeg. Ik probeerde me te beheersen mar de geiligheid won het en voorzichtig streek ik over mijn klit.
Bij de eerste de beste aanraking kwam ik aal klaar en het was maar goed dat het bad niet helemaal vol was, want ik zou hebben verdronken.

Ik was helemaal in de ban van mijn geilheid en bedacht me dat er op zolder nog een doos moest staan met speciale speeltjes. Ik had ze uiteindelijk maar op geruimd en hoewel Herman zei dat hij geen bezwaar zou hebben als ik met mezelf speelde, voelde het toen niet goed dus had ik ze opgeborgen. Zouden ze het nog wel doen? Het was zeker 15 jaar geleden dat ze naar de zolder waren verhuisd.
In een opwelling sprong ik uit bad en liep naakt en nat naar zolder.
Het was lang heel lang geleden dat ik naakt door het huis had gelopen. Het voelde heerlijk sensueel aan en ik voelde weer dertig. Mijn borsten dansten van links naar rechts terwijl ik de zoldertrap op liep en toen ik ze vast pakte voelde ik mijn tepels hard worden.

Ik liep naar de oude ladekast en vond de doos in de onderste la.
Ik draaide me om om naar beneden te gaan en in een flits zag ik de boekenkist onder het raam staan. Als een stuk ijzer werd ik naar de magneet getrokken. Ik zette de doos op de grond en stapte op de kist. Ik had een goed zicht op onze tuin en ook een gedeelte van de tuin van de buren was goed te zien. Ik speurde de tuin af en net op het moment dat ik me wilde omdraaien zag ik een beweging bij de keukendeur. De buurvrouw kwam naar buiten en ik zag dat zij ook naakt was. De buurman zag ik niet en mijn ogen volgde de buurvrouw de tuin in.
Ik pakte de verrekijker, die ik naast het raam had laten hangen en bekeek de buurvrouw Ik zag de waterdruppels op haar bruine lijf en zag hoe ze tegen de schuur in het zonnetje zich op liet drogen.
Ik wist niet dat ik gevoelens voor een vrouw had, maar ik denk dat ik nog steeds zo geil als boter was, want ik stond me automatisch te vingeren terwijl ik het lichaam van de buurvrouw bespiedde.
Vlak voor ik klaar dreigde te komen, flitste daar me heen dat ik nu wel erg ver weg was en stapte resoluut van de kist. Terwijl ik met de doos in mijn handen naar beneden liep, voelde ik hoe mijn klitje tussen mijn lippen heen en weer schuurde.

Op de badkamer opende ik de doos en zag er de hele grote zwarte vibrator.
Het was altijd mijn favorietje geweest. Ik moest weer naar beneden want hier boven had ik geen batterijen en weer liep ik naakt door het huis. Ik was inmiddels al wel opgedroogd. Toen ik de batterijen in het apparaat had gestopt merkte ik tot mijn voldoening dat hij het nog steeds deed. Het spinde als een krolse kat en met een gelukzalige glimlach stapte ik in bad.
Hij was nog steeds waterdicht en ik liet hem heel langzaam via mijn borsten omlaag naar mijn spleetje zakken. Op het moment dat het trillend monster mijn klit raakte explodeerde ik.

Het rinkelen van mijn mobieltje deed me terug keren naar de werkelijkheid. Het was Herman, ’Wil je schone spullen voor me klaar leggen ik kom morgenavond tegen 8 uur thuis heb net tijd om me te douche en dan moet ik tegen 11 uur weer op Schiphol zijn. O ja, wil je de gasten die ik had uitgenodigd af bellen en zeggen dat we het volgend weekend vieren? ’t is maar net mijn broers en zus met hun aanhang, er ligt op mijn bureau een lijstje.’
Voor ik wat kon zeggen verbrak de verbinding en toen ik terug belde kreeg ik de mededeling dat er niet opgenomen kon worden door een storing. Ik stapt uit bad en liep naar zijn kantoor. Ik had me, denkend aan de in de zon opdrogende buurvrouw, net maar heel luchtig afgedroogd en nam het lijstje mee naar buiten.

Ik ging om het huis heen en liep naar de schuur, achter de schuur hadden we ook een terras en dat was zover van de muur vandaan dat ik daar ongestoord zou kunnen bellen.
Ik keek over mijn schouder en zag dat ik een stukje in het zicht van de buren zou moeten lopen. Als die boven voor één van de twee ramen zouden staan, dan zouden ze me kunnen zien.
Ik schrok en liep snel door. Toen ik achter de schuur op een stoel zakte bedacht ik me dat ik niemand voor het raam had gezien, dus ik strekte me uit en begon de familie te bellen.
Na de telefoontjes begon ik pas echt te genieten van de zon op mijn blote huid en vroeg me verbaasd af waarom ik of we dat niet eerder hadden gedaan. Omdat Herman’s werktijden nog al varieerde hadden we nooit regelmatig seks, soms zat er wel twee of drie weken tussen.
Als hij thuis was genoten we erg van elkaar en was de seks nog steeds fantastisch, dus vroeg ik me af waarom ik zo opgewonden was geraakt van een naakte buurman.

Als het nou nog een jonge God was geweest ala, maar het was een al wat oudere man,met een beginnend buikje en dan zelf nog een waar ik helemaal niet op viel. Na een tijdje was ik in en in droog en wilde me insmeren want de zon had al best wat kracht.
Ik liep rustig door de tuin en keek wel scherp naar het huis van de buren, maar zag niets bewegen achter de met een zonnescherm bedekte ramen.
Haalde wat uitgebloeide bloemen uit de rozen en trok links en rechts wat onkruid weg.
Ik stond op zeker moment kop voor over in de tuin en realiseerde me dat ik het geweldig vond.
Het koste me zelf zelfs enige moeite om naar huis te lopen om de zonnebrandcrème te zoeken.
Toen de hal in liep ging de deurbel. Ik kreeg zowat een hartverzakking.

Het eerst wat ik dacht was zou ik zichtbaar zijn voor de man die voor de deur staat?
Het pak van een pakketbezorger was schiemerig te zien door de vitrage die voor de deurraampjes hing. Ik wilde wegduiken en wachten tot hij weg ging toen ik me bedacht dat ze mijn cadeau voor Herman vandaag zouden bezorgen. Ik zag de figuur zich omdraaien en weg lopen. Ik griste een vest van de kapstok en hield het wanhopig dicht geklemd in mijn ene hand en met de andere opende ik de deur.
De bezorger draaide zich om en kwam naar de deur. Ik nam het kastje aan waarop ik mijn handtekening moest zetten en kreeg het pakket in mijn handen gedrukt.

Op het moment dat ik me afvroeg waarom de bezorger geen woord zei en met open mond naar me stond te kijken, realiseerde ik me dat ik mijn vest had los gelaten om het kastje aan te pakken en dus al even frontaal naakt voor hem had gestaan.
Hij stamelde een soort van excuus en liep snel naar zijn auto.
Ik sloot de deur achter me en voelde hoe ik toch wel ergens genoot van het feit dat iemand me naakt had gezien. Snel liep ik het huis door en de tuin in.
Ik liet me op het ligbed vallen en opende mijn benen. Zacht streelde ik de binnekant van mijn dijen en voelde hoe ik snel vochtig werd .

Toen het geluid van een helikopter steeds luider werd, ontwaakte ik uit mijn geile toestand. De heli kwam steeds dichtbij en ik liep snel naar huis
Eenmaal binnen vroeg ik me af waarom ik had genoten van het gezicht van de bezorger en nu voor de helikopter weg liep.
Een antwoord kwam niet in me op. Het geile gevoel was verdwenen en ik trok een badjas aan en maakte wat te eten.
Die nacht heb ik volgens mij niets anders gedaan dan gedroomd, ik ben een paar keer zwetend wakker geworden en viel dan ook wel weer gelijk in slaap om weer verder te dromen.
Nou kan dat ook gelegen hebben aan dat ik normaal nooit naakt slaap en toen voor het eerst sinds mijn jeugd naakt ben gaan slapen.

Toen ik in mijn jeugd ontdekte hoe lekker seks was, heb ik wel een tijdje naakt geslapen.
Het was in die tijd dat ik mezelf zowat iedere avond klaar maakte en niet kon slapen zonder eerst één of twee orgasme’s te hebben gehad.
In die tijd ook mijn eerste ervaring gehad met jongens en één keer met een meisje.
Dat was op zomerkamp, we hadden een speurtocht en we waren met vier meiden en vier jongens.
Ergens halverwege werd de lucht steeds dreigender en vielen er al een paar spetters.
Ik zag in de verte een boerderijtje en spoorde iedereen aan om mee te gaan en daar te schuilen tot de bui voorbij was.

Omdat het nog al uit de route lag wilde alleen Monique en Jan met me mee. Na een paar minuten net voor we bij het boerderijtje waren, viel het met bakken uit de lucht.
Door en door nat kwamen we aan bij de schuur, meer bleek het niet te zijn. De schuur zat ook nog een spotdicht en toen we er om heen liepen zagen we een hooiberg. Zo één met een puntdak dat op palen rust. We kropen op het hooi en al snel begonnen we te rillen.
Monique kwam met het verhaal dat we ons moesten uitkleden, kleren goed uitwringen en naakt tegen elkaar moesten gaan liggen.

Dat uitwringen kon ik begrijpen maar dat tegen elkaar liggen, dat snapte ik toen nog niet.
Ze gaf zelf het voorbeeld en stond even later naakt haar kleren uit te wringen. Ze legde ze op de rand en kroop in het hooi. Ik volgde haar en ging naast haar in het hooi liggen. We trokken handen vol hooi over ons heen en lagen te wachten tot ook jan zich uitkleedde.
De warmte van haar lijf voelde heerlijk op mijn blote huid en nieuwsgierig keek ik naar de zich langzaam uitkledende Jan.
Ik was eigenlijk best benieuwd of het piemeltje van Jan net zo was als die van mijn kleine broertje. Die zag ik wel eens als die onder de douche stond.

Ik voelde Monique’s borsten tegen mijn arm en kreeg het lekker warm. Toen jan zijn onderbroek liet zakken zag ik tot mijn verbijstering dat hij een grote harde lange staaf had waar Jantjes plassertje een klein wormpje was geweest.
De vlammen sloegen me uit, toen Jan naast ons onder het hooi kwam liggen. Ik voelde hoe dat harde ding tegen mijn zij prikte
Toen hij zich half omdraaide en tegen Monique aankwam zei die, ‘Zo zal ik je er even van verlossen?’
Ze wachtte niet op antwoord en begon hem af te trekken. Met open mond lag ik te kijken hoe de paarse eikel iedere keer weer tevoorschijn kwam en dan weer weg dook in Monique’s hand.
Ze had er ervaring mee denk ik, want al snel begon Jan te hijgen en te kreunen.

Monique kreeg een glimlach op haar gezicht en fluisterde tegen me, Nou goed opletten hij komt zo.’
Wist ik veel wat “hij komt zo” betekende. Ik vond het raar want hij was er toch al de hele tijd.
Toen ik opeens zijn eikel van dat witte spul zag uitbraken schrok ik Monique’s hand zat helemaal onder en die ging er lachend aan zitten likken. ‘Mmmm valt niet tegen.’
Ik zag hoe zijn reuze piemel ineen schrompelde en nu wel leek op het plassertje van mijn broertje. Zou die dan ook zo groot kunnen worden?
Jan was achterover in het hooi gevallen en lag daar langzaam bij te komen. Monique had zich om gedraaid en keek me met rare ogen aan. Ze vroeg me of ik het wel eens met een meisje had gedaan.

‘Met een meisje….wat gedaan?’ Ik had geen idee wat ze bedoelde. Ze duwde me op mijn rug en begon me te zoenen. Ik wist niet wat me overkwam, maar liet het gewoon gebeuren.
Haar handen speelde met mijn borsten en ik merkte dat mijn tepeltjes wel erg hard werden.
Langzaam werd ik vanonder natter en toen ze zich vooroverboog en me daar begon te zoenen had ik het niet meer.
Ik kreeg weer dat heerlijke gevoel dat er ook verscheen als ik daar met me zelf speelde.
Het duurde niet lang voor ik een onvoorstelbaar lekker orgasme kreeg.
Toen ik eindelijk weer een beetje bij was, kwam Monique op me zitten en duwde haar poes in mijn gezicht. Ik probeerde haar net zo te likken als zij mij had gedaan en al snel begon er allemaal geil uit haar kutje te druppen. Ze duwde zo hard op mijn mond dat ik vrijwel geen adem kon krijgen en ik was dan ook erg blij toen ze klaar kwam en van me af rolde.

Ik had nu volledig vrij zicht op Jan en zag dat zijn plassertje weer groot en stijf was.
Fascinerend lag ik naar dat trillende de ding te kijken. Het schudde en schokte terwijl hij zich bewoog. Ik was naar hem toe gekropen en vroeg of ik het eens aan mocht raken.
Jan duwde hem direct mijn richting uit en voorzichtig pakte ik het warm koppend gevaarte in mijn hand.
Ik probeerde net als ik Monique had zien doen mijn hand op en neer te bewegen zodat er ook van dat witte spul uit zou schieten. Ik vond zo’n grote paal toch wel wat interessanter dan een kutje.
Het duurde even voor jan zacht begon te kreunen en toen ik met mijn andere hand aan zijn zak friemelde zei hij zacht, ’O ja, mmmm wat lekker ….ga door .. ja daaar….’

Er kwam lang zoveel zaad niet uit als de eerste keer, maar nu had ik ook wat op mijn hand gekregen en net als mijn vriendin had gedaan wilde ik het ook oplikken.
Monique greep mijn hand en begon het zaad van Jan er af te likken.
Op Jan zijn buik waren ook nog wat klodders sperma neer gekomen en samen lagen we het witte goud, zoals Monique het noemde, er af te likken.
Ik moest redelijk hard vechten om ook nog wat te proeven en van af dat moment was ik verslingert aan de mannen en heb ik het nooit meer met een vrouw gedaan.

Ik liep de hele dag naakt, ik dronk mijn koffie in de tuin..naakt, stofzuigde…naakt, maakte het huis aan kant….naakt, het eten klaar….naakt.
Ik genoot met volle teugen en ja dat ook maakte mezelf wel een keer of drie heeeerlijk klaar.
Toen ik de auto van Herman het pad op hoorde rijden keek ik even door de gordijnen om er zeker van te zijn dat hij alleen was.
Het zou de eerste keer niet zijn dat hij iemand bij zich had.
Toen ik zag dat hij alleen uit de auto stapte liep ik naar de voordeur en net voor hij de sleutel in het slot wilde stoppen opende ik de deur.
De blik op zijn gezicht was goud waard. Ik feliciteerde hem en zonder een woord te zeggen nam hij me mee naar de kamer, legde me op de eet tafel liet zijn broek zakken en nam me hard.

Hij weet dat ik er van hou om zo nu en dan lekker hard en meedogenloos te worden genomen en dat deed hij dan ook.
Het was te merken dat hij een paar dagen was weg geweest want al snel hoorde ik hem kreunen en als ik me zelf niet had geholpen was hij alleen klaar gekomen.
Toen hij zich langzaam uit me terug trok en ik voelde hoe er een lading zaad uit mijn kut op de tafel sijpelde, kuste hij me, ‘Zo liefje, dat is nog eens een geweldige thuiskomst. Dat mag je vaker doen.’
Hij hees zijn broek op en liep de kamer uit. Zijn stem galmde door de hal, ‘Ik ga gauw douchen, als jij koffie zet dat kunnen we misschien net nog een keertje voor ik weer weg moet.’

Met een gelukzalige glimlach op mijn gezicht stond ik op. Pakte wat tissues en maakte mezelf schoon. Zo geil als ik nog was, likte ik het zaad van Herman van de tafel.
Ik dacht nog als hij me hier zo bezig zou zien zou ik onmiddellijk zijn lul weer achterlangs in mijn natte spleet gehad hebben. De gedachte alleen al bezorgde me weer een rilling en snel fatsoeneerde ik de tafel en zette koffie. Ik besloot om niet te wachten tot na de koffie en sloop zacht naar de douche. Net op het moment dat ik de deurtje opentrok en naar binnen wilde stappen, ging de deur bel.
Wie.. was ik iemand vergeten af te bellen? Ik besloot om de bel te negeren en wilde de douche in stappen. ‘Wil je toch niet effe kijken wie er is, ik vraag me af of ik Janssen wel of niet had uitgenodigd en volgens mij stond die niet op de lijst.’

Snel schoot ik onder het naar beneden lopen een jurkje aan en toen ik de deur opende stonden daar de buren met een grote bos bloemen.
Het duurde een paar tellen voor ik besefte dat ik de buren had uitgenodigd en dat ik was vergeten ze af te bellen.
Automatisch vroeg ik ze binnen en op het moment ze voor me uit naar de kamer liepen realiseerde ik me dat dit nu eigenlijk helemaal niet uit kwam.
Ik verontschuldigde me en rende naar boven. Toen ik Herman uitlegde wie er was, glimlachte hij en zei, ‘Nou dan drinken we gezamenlijk een kopje koffie en dan zeg ik al vlug dat ik weer weg moet.’

Herman had gelijk verteld toen hij beneden kwam dat hij al vlug weer weg moest. De buren hadden daar alle begrip voor en wilde gelijk al weer op stappen en het bezoek een andere keer doen. Maar Herman wilde daar niets van weten en ik schonk koffie in deelde appeltaart uit en ondanks de kriebel in mijn kruis werd het toch nog gezellig. Voor we er erg in hadden was het half tien en liep Herman snel naar boven om zijn spullen te pakken.
De buren stapte gelijk op en bij de deur legde Els haar hand op mijn arm en vroeg, ‘Heb je soms zin om morgenochtend bij ons koffie te komen drinken, het lijkt me zo ongezellig als je op de verjaardag van je man helemaal alleen bent.’
Haar hand voelde warm en zacht aan, ik twijfelde even, maar antwoordde dat ik het erg leuk vond en dat ik voor wat bij de koffie zou zorgen.

Het liep tegen half elf toen ik op de bel drukte en me afvroeg of ze al wel wakker zouden zijn. Ik had die ochtend al een uurtje in de tuin gewerkt en had niets gehoord bij de buren.
Ook was ik nog even naar boven geweest en had daar door het raampje staan kijken maar er was niets dat er bewoog in de tuin van de buren.
Na en paar tellen ging de deur open en de buurman verwees me door naar de tuin.
Els moest daar ergens zijn, hij moest nog wat afmaken, vertelde hij en liep de trap op. Ik liep de lange gang door en in de keuken zette ik het bord met de appeltaart op tafel en liep de tuin in.
De tuin die ik al verscheidene keren had gezien, maar dan van boven af.
Ik draaide me om en keek omhoog ik zag het raampje van waaruit ik gister de buren begluurd had en voelde hoe ik het schaamrood op de kaken kreeg.
Snel liep ik verder de tuin in. Ik hoorde vanachter het schuurtje een geluid en liep er heen.
Els zat aan een tafeltje te lezen en keek verbaasd op. Na dat ze mij had aangekeken keek ze op haar horloge.
’Shit is het al zo laat, sorry hoormaar het is zo’n spannend boek, kan het bijna niet weg leggen.’
Even later kwam Willem met de koffie en ik moet zeggen het was hartstikke gezellig.
Ik had er tegenop gezien, ten eerste omdat ik die twee gister stiekem had bespied en ten tweede omdat het Herman’s verjaardag was en hij er niet was.
Ik weet wel het was maar voor een paar dagen en dan zou hij veertien dagen thuis zijn, maar ik was met een pestbui op gestaan.
Had me gedoucht en had me lekker in het zonnetje laten opdrogen.
Toen de warme zonnestralen mijn huid droogde en mijn grotje in vuur en vlam zette had ik me snel even klaar gevingerd en nu was het ergste leed weer geleden.

Ik zag wel dat Els vergeten was om een slipje aan te trekken en eerlijk gezegd moest ik er iedere keer naar kijken. Ze zat zo dat af en toe net haar kutje te zien was en ik werd daar redelijk geil van. Toen Willem een telefoontje kreeg liep hij de tuin in en vroeg Els zacht aan mij, ‘’ Vind jij het ook zo lekker?’
Ik keek haar verbaasd aan, ‘Lekker? Hoe bedoel je?’
‘Nou ik zag je vanochtend toevallig in de tuin bezig en bedacht me dat we zonder het van elkaar te weten allemaal naakt lopen.’
Ik kreeg een kleur, ze had me gezien, hoe kon dat, ik dacht dat ik onzichtbaar met me zelf had zitten spelen en nu had Els me bezig gezien.
Voor ik wat kon zeggen vertelde Els dat ze bij hun in de douche een klein stukje van onze tuin konden zien. Helemaal achteraan en daar had ze me gezien terwijl ik bezig was geweest met het opknopen van een paar omgevallen rozentakken.

Opgelucht keek ik haar aan, gelukkig had ze mijn vingerwerk niet gezien. ‘O dat ja, ik vind het heerlijk om bloot in de tuin te werken.’
Ik boog me naar haar toe, ‘Eigenlijk heb ik gister pas ontdekt hoe lekker dat is.’
‘Gister pas?’ Els keek me vol ongeloof aan. ‘Gossie, wij doen het al net zolang als we elkaar kennen. We zijn vrij geregeld naar naturistencampings geweest en gingen ook regelmatig naar naaktstranden. Nu we hier wonen hoeft dat eigenlijk niet meer, maar ik zal je zeggen ik vind het eigenlijk best geil als anderen me naakt kunnen zien. Weet je hoewel ik niet lesbisch ben vind ik een vrouwenlichaam ook wel erg leuk om naar te kijken.’
Ik was onder de indruk van haar openhartigheid en net toen ik wat wilde zeggen kwam Willem weer tevoorschijn.

‘We moeten weg, er is iets mis gegaan met het drukken van het boek en ze willen dat jij mee komt om te kijken of er nog wat te redden is. Het duurt waarschijnlijk maar een paar uur, dus we kunnen gewoon barbecueën vanavond.’
Hij draaide zich om en liep naar binnen. Els stond op en terwijl ik naar de deur liep pakte ze mijn arm,’ Weet je wat, je komt vanavond hier barbecueën. Er komt misschien nog onze dochter, maar die wist het nog niet zeker.’
Ik wilde protesteren maar daar wilde Els niets van weten, ik moest komen en er was geen nee mogelijk.
Thuis gekomen liep ik eerst naar de tuin en bij de rozen aan gekomen keek ik richting buren. Inderdaad was er tussen de struiken door een stukje van een douche raam te zien.
Het stond open en ik zag Els onder de douche staan.

Ik zag net haar hoofd en een stukje van haar schouder, ik draaide me om en liep terug naar mijn terras.
Toen ik die middag de buren weer in de tuin hoorde kon ik het niet laten om weer naar de zolder te gaan en effe te gluren.
Het hart bonsde in mijn keel, ik zag Willem bezig met een schoffel.
Nou is dat natuurlijk niet iets om hartkloppingen van te krijgen, maar wel van het feit dat hij weer naakt bezig was.
Ik pakte snel mijn verrekijker en geobsedeerd keek ik naar zijn piemel. Hij slingerde heen en weer voor zijn redelijk grote zak met twee heerlijke zware ballen.
Ik heb bij Herman niks te mopperen en vroeg me af waarom een vreemde piemel me zo in vervoering bracht.
Ik kom seksueel niks te kort, maar toch was het geslachtsdeel van een vreemde man als een magneet, ik kon me er niet van los maken.
Teleurgesteld liet ik de verrekijker zakken toen Willem uit het zich verdween. Ik was ondertussen zo heet dat ik staande op de boekenkist me zelf klaar vingerde.

Het was half zes toen de heerlijke geuren vanachter de muur opstegen en mijn neus bereikte.
Ik had een tijdje in de tuin gewerkt en zat nu al meer dan een uur te lezen.
Ik hoorde de buurvrouw mijn naam roepen en ik antwoordde dat ik er aan kwam.
Met tegenzin trok ik een jurk over mijn naakte lichaam en vertrok met een fles wijn naar de buren.
Ik werd bij de deur verwelkomd door Els. Ze gaf me drie zoenen en waarom ik niet verbaasd was snap ik nog steeds niet. Haar derde zoen was vol op mijn mond en die duurde zeker drie tellen. Ze knuffelde me en liep voor me uit naar de tuin.
Ook Els had een jurk aan en hoewel hij korter was dan de mijne, stond hij haar prachtig.
Toen ik haar een compliment maakte over de jurk trok ze hem een stukje omhoog.
In een flits zag ik haar glad geschoren kutje en snel liet ze de jurk weer zakken. ‘Willem daagde me uit en zei dat ik niet commando durfde’.
‘Commando?’ Ik keek haar vragend aan, ik had daar nog nooit van gehoord.

Els legde uit dat het betekende zonder ondergoed. Ik kreeg een rood hoofd en Els vroeg, ‘O shit ik heb je toch niet in verlegenheid gebracht?’
Ik overwon mijn gêne en trok mijn jurk een stukje omhoog en zei, ‘Had geen zin om me verder aan te kleden.’
Toen ik mijn jurk liet zakken greep Els hem vast en hield hem even omhoog.
‘Wooow, dat ziet er lekker uit zeg, ik zal je eerlijk zeggen dat ik... Els telefoon’ Willem’s stem schalde door de keuken en Els liet mijn jurk los en liep voor me uit naar buiten.
Ik liep ook naar buiten en zette de fles wijn op de tafel.
Els was al telefonerend de tuin in gelopen en Willem was druk in de weer met de barbecue.

Toen Els terug kwam legde ze de telefoon op de tafel en zei, Nou Annemiek komt niet die moet overwerken.’
Ze vertelde dat haar dochter in het ziekenhuis werkt en operatie zuster is. Er was een dringend geval binnen gekomen en ze zou voor middenacht niet klaar zijn.
Ondertussen trok ze haar jurk uit en ging naakt aan de tafel zitten. Toen ik haar verbaasd aan keek, zei ze, ‘Ach we lopen de hele dag bloot, wij aan deze kant en jij aan jou kant. Waarom zouden we dan nu wel onze kleren aanhouden.’
Ze schonk ondertussen drie glazen wijn in en toen ze mij er één aanbood sloeg ik hem in één teug achterover. Het gaf me net genoeg moed om heldhaftig te zeggen, ‘Wat jij kunt kan ik ook.’ Ik deed de rits omlaag en stapte uit mijn jurk.
Het was schitterend om te zien hoe er onmiddellijk een bobbel in Willem’s broek ontstond.

Els spoorde hem aan om zich ook uit te kleden, maar Willem verschool zich achter het feit dat hij bij een gloeiend hete barbecue stond en zijn zaakje niet in de fik wilde laten vliegen.
En daar kon ik me wel wat bij indenken.
We waren aan ons tweede glas bezig toen het eerst vlees op tafel kwam. De tafel was overvloedig voorzien van allerlei soorten salades, stokbrood en komkommers.
Els had Willem iets in het oor gefluisterd en die liep even later naar binnen.
Hij kwam terug zonder kleding aan maar had wel een grote schort voor. We konden onze lach niet houden toen hij vlak bij ons stond en zijn schort wel erg ver naar voren wees.
‘Wij laten alles zien, kom als je niet bij het vuur staat kun je die schort ook wel uit laten.’

Willem deed de schort af en hing hem bij de barbecue.
Hij kwam bij ons zitten en nog net voor hij ging zitten zag ik hoe zij piemel parmantig overeind stond.
Ik voelde hoe mijn kutje nog vochtig werd dan wat ze al was. Ik moest even gaan verzitten en had moeite om met mijn handen boven de tafel te blijven.
‘Wat vind je van zijn leuter? Is die van je man groter of kleiner. Ik vind hem precies goed. Kom Willem ga eens even staan en laat Annemiek je lekkere lul eens zien.’
Ik hoorde me zelf giechelen en draaide mijn stoel zo dat ik Willem goed zou kunnen zien.
Zelf zat ik met mijn benen wijd en gaf een niets verhullende kijk op mijn ladyparts.

Willem draaide zich naar me toe en toonde zijn gezwolle trillende staaf.
Al giechelend draaide ik me naar Els, ‘Nou ik moet eerlijk zeggen, het scheelt niet veel hoor. Misschien is die van Herman wat dikker en is deze iets langer, maar veel zal het niet uit maken.’
Niemand reageerde en de stilte was oorverdovend.
Ik verzonk weg en ik zag mezelf vooroverbuigen en zijn warme piemel in mijn hand nemen.
Langzaam trok ik zijn voorhuid omlaag en zag hoe de grote eikel begon te glanzen.
Uit het spleetje kwamen druppeltjes voorvocht en terwijl ik langzaam mijn hand heen en weer bewoog, voelde ik hoe zijn lichaam begon te schokken.
Zijn eikel zwol nog meer op en braakte lange slierten wit heet zaad uit.
In mijn gedachte hoorde ik mezelf zeggen, ‘Nou ik zou hem eigenlijk in mijn mond moeten nemen, misschien dat ik dan het verschil zou kunnen merken.’

‘Nou, misschien moest je dat dan maar eens doen.’
Ik schrok me wild, ik keek verschrikt Els aan, had ik het niet gedacht maar hardop gezegd?
Aan Els der gezicht zag ik dat ik het werkelijk hardop had gezegd.
Zowel Els als Willem zaten me lachend aan te kijken en ik schaamde me rot.
‘Ik… uhhh.ik…heb je weet….ja maar…uuhh…’ Ik werd gered door de mobiel van Willem.
Hij nam op en vertelde even later dat we ons maar snel aan moesten kleden want Annemiek en een vriendin waren onderweg. De operatie was niet door gegaan de patiënt was nog voor de operatie overleden.
‘Nou dan moeten we je testje maar een andere keer uitvoeren.’zei Willem lachend.

We hadden onze kleren koud aan of er werd aan gebeld en stonden er twee vrolijke jonge meiden op de stoep.
Ik had wel effe nodig om weer bij mijn positieve te komen.
Het verschil met vijf minuten geleden was wel heel groot. Van complete naaktheid met z'n drieën naar fatsoenlijk aangekleed met z’n vijven.
Later die avond liggend in mijn bed vroeg ik me af hoe ik zo ver was gekomen, was het de alcohol, was het mijn geiligheid? Ik kon mijn vinger er niet opleggen en bedacht me dat ik me daar nu maar niet meer over moest nadenken. Misschien zou het morgen beter gaan als de alcohol uit mijn bloed was.

Als ik mijn ogen sloot zag ik de stijve leuter van Willem steeds voor me en al lachend constateerde ik dat hij in mijn gedachte steeds groter werd.
Spelend met mijn poesje bedacht ik me hoe lekker het zou zijn als we alle vier naakt zouden zijn en ik Willem en Herman goed met elkaar zou kunnen vergelijken.
Ik bedacht me hoe ik ze samen zou afzuigen en hoe ze samen hun heet sperma over mijn borsten zouden spuiten.
Er was niet veel vingerwerk voor nodig om gillend klaar te komen.
Ik viel in slaap met de gedachte dat dit alles wel eens sneller kon gebeuren dan ik ooit verwacht had.

Zoek naar meer verhalen van Willem Deudekom...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (15)
ANDEREN LAZEN OOK DEZE VERHALEN:
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net