Opwindend.Net
Datum: 09-08-2017
Stemmen: 34x
Cijfer: 8.2
Gelezen: 13044x
Lengte: Lang
Funbuddies - 1 - Tryout
Door Karel - Mijn Profiel Pagina

Voorwoord:

Met dit verhaal snij ik een volledig nieuwe verhaallijn aan van een jongeman die op zoek is naar zichzelf en in de wereld van feesten en sex terechtkomt.

Dinsdag 8.00

Mijn naam is Jean-Paul, ik ben een 21-jarige jongeman uit Brussel met Congolese ouders. Ik heb net mijn ontslag gekregen als verpleger in een Brussels ziekenhuis nadat ik seks had met de hoofdverpleegster in een operatiekwartier. Ik werd op staande voet ontslagen, de hoofdverpleegster (van 37 jaar) kwam er vanaf met een blaam. Gelukkig was ze knap en was de seks goed. Maar het grote gevolg is dat ik geen doel meer heb ik mijn leven en ook geen inkomen meer. Die ochtend installeer ik een nieuwe app, Funbuddies. Ik verwacht dat het een soort Tinder-app is. Ik ben vrijgezel sinds vorige week. Mijn vriendin met wie ik 4 jaar samen was heeft me bedrogen. Vandaar dat ik als emotionele reactie seks had met mijn hoofdverpleegster die ook pas gescheiden is en nood had aan seks. Terug naar de app. Ik kan kiezen om mij te laten registreren voor party's en feesten, maar ik kan ook mijn profiel doorsturen om medewerker te worden, een echte Funbuddy. Aangezien ik toch zonder werk zit vul ik het formulier in, neem een selfie van mezelf in ontbloot bovenlijf (indruk maken op de vrouwtjes!) en stuur alles door. Ik kruip terug in mijn bed en doe de rest van de dag niets, want ik ben toch ontslagen!

Donderdag 9.00

Twee dagen na het insturen van mijn profiel krijg ik al reactie van Luna, de voorzitster van Funbuddies in België. Dat ik geselecteerd ben voor een meeting in een B & B in het Limburgse Lanaken. Voorwaarden zijn dat ik seks wil hebben met onbekenden en naakt poseren. Beiden zijn geen probleem voor mij, nu ik vrijgezel ben wil ik zoveel mogelijk vrouwtjes laten genieten van mijn lichaam. Ik ben donker, Congolese ouders, ben 1meter90 groot en heb een grote piemel. Ik heb het opgezocht, de gemiddelde penislengte in erectie in België en Nederland is 14 centimeter. In Congo is het gemiddelde 18 centimeter, en ik heb dan nog eens een langere dan mijn vrienden die in Congo wonen. Ik heb hem zelf gemeten en kom uit aan 24 centimeter plezier! Ik besluit dan ook de volgende dag zeker naar Limburg te rijden voor de test van Funbuddies.

Vrijdag 14.00

Samen met 14 andere jongens sta ik te wachten in de tuin van de B & B. Het zijn allemaal jongemannen tussen 19 en 25 jaar oud die er goed uit zien en duidelijk de seksgod willen worden van de wereld. Luna, de voorzitster, komt tevoorschijn. Ze is 22 jaar oud, amper 1 meter 60 groot maar heeft prachtige borsten. "Welkom jongens, vandaag mogen jullie het beste van jezelf geven om Funbuddy te worden. Eerst gaan we een naakte fotoshoot houden van alle 15. De jury, een 10-tal jongedames, zal jullie foto beoordelen en dan vallen er al 7 jongens af. Veel succes!". Onrust in de groep, hier hadden we niet op gerekend. We dachten dat we vrouwen moesten verleiden maar een naaktshoot van ons lichaam hadden velen niet op gerekend. Ik mocht ergens in het midden binnengaan in de ruimte, ze hadden al een 8-tal mannen hun lichaam gefotografeerd. Ik trok snel mijn kleren uit in de omkleedruimte en wandelde rustig binnen. Het was een jong meisje van amper 19 dat de foto's nam. Ze had mooi blond haar en vroeg om recht voor het witte doek te gaan staan met mijn handen naast mij. Ze trok een aantal foto's. Daarna mocht ik een 3-tal poses zelf kiezen. Bij de eerste twee bedekt ik mijn penis door mij om te draaien of mijn been ervoor te houden. Mijn laatst pose wou ik ludiek houden en ik ging zitten met open benen en wegkijkend naar de horizon. Mijn flinke penis groeide een beetje zodat hij half in erectie stond. De jonge dame zei dat het goed was, lichtrood aangeschoten bekeek ze vlug of de foto's gelukt waren en maakte zich klaar voor de volgende.

Vrijdag 16.00

Na enige tijd wachten viel het verdict, ik was bij de laatste 8 jongens. Alle jongens stonden in hun boxershort te luisteren naar de volgende opdracht. "Jullie mogen nu plaatsnemen in de vergaderzaal, allemaal naast elkaar geblinddoekt. Er zal van alles gebeuren met jullie, maar jullie mogen niet klaarkomen. Wij willen weten wie er zijn erectie en zijn ejaculatie kan controleren want dat is de basis van goede seks. Vroege klaarkomers vliegen eruit tijdens deze proef. Indien jullie allemaal falen dan zal niemand Funbuddy voor België worden".
We namen plaats zoals gevraagd en werden geblinddoekt. We hoorden voetstappen die dichter kwamen. Na ongeveer 30 seconden werd ik gekust door iemand, een man? een vrouw? onmogelijk te zeggen. Ik kuste terug en liet mijn tong vloeiend rondgaan in haar mond. Met een zachte hand werd er over mijn boxershort gewreven en in mijn broek gegaan. Mijn ballen werden aangeraakt en er werd een zachte handjob gegeven. Ik stond stijf, maar kon mijn sperma bedwingen. Naast mij hoorde ik iemand klaarkomen, waarschijnlijk recht op de kleren van het meisje dat hem aftrok. Het meisje dat bij mij bezig was stopte en ging enkele stoelen verder zitten. Een andere persoon knielde, ik denk terug een vrouw. Ze nam mijn penis, die nog bloot stond bovenop mijn boxershort, vast en begon mij te pijpen. Eerst zacht maar daarna harder en harder. Ik moest mij bedwingen maar kon ook nu mijn sperma tegenhouden. Na de pijpbeurt volgden 3 minuten rust. De laatste 5 minuten gingen in en ik hoorde hoe 2 mensen zich neerzetten bij mij. Om de beurt pijpten ze mijn penis 1 minuut lang. Ik verging van het genot, maar wou en zou niet klaarkomen. Nadat ze enkele keren gewisseld hadden kwam het verlossende signaal dat het kwartier om was. Ik deed mijn blinddoek af en zag dat de fotografe van daarnet mij had gepijpt. Ze lachte naar me en wreef nog één keer over mijn penis. Ik hield het niet meer uit en kwam klaar in haar hand. Ze vond het niet erg en wenste mij proficiat omdat ik de finale had gehaald. We waren met amper 3 nog over die deze leuke marteling hadden overleefd.

Vrijdag 19.00

"Als laatste proef krijgen jullie elk een meisje aangewezen om seks te hebben. Er zijn 12 verschillende meisjes, maar wij kiezen wie het met wie doet. Straks maken we de keuzes bekend. Jullie krijgen elk een hotelkamer en zullen daar om de beurt een halfuur verblijven. In elke hotelkamer staan er verschillende camera's die de seks filmen. We bekijken hier samen de beelden en ik spreek na het halfuur met de meisjes of het goed was of niet. De beste mag door. Als er 1 kandidaat overblijft krijgt hij nog een leuke seksnacht met mij!"
Daar moest ik voor gaan, eerst leuke seks met een meisje en dan genieten met Luna, de prachtige blonde godin die alles hier organiseerde. Jef, een grote jongen met kort bruin haar, was eerst aan de beurt. Hij mocht zich installeren in kamer 1. Dries, de tweede overgebleven kandidaat, en ikzelf als derde moest toekijken naar een tv-scherm samen met Luna hoe Jef seks ging hebben. Jef kreeg Alexandra als sekspartner. Alexandra was amper 20 jaar, had mooie blauwe ogen en lang bruin haar. Ze was slank met een goed C-cup. Jef begon Alexandra spontaan te kussen. Hij trok haar t-shirt en jeansbroek uit en ging vlot met 2 vingers in haar onderbroek. Hij vingerde haar hard terwijl hij haar kuste. Daarna legde hij haar op haar buik op het bed. Hij trok haar bh uit en vingerde haar verder nadat hij haar onderbroek had uitgedaan. Ze was nat aan het worden, dat kon je echt zien op de beelden. Hij knielde zich, ze draaide haar om en hij begon haar te beffen. Ze hield het niet meer en hij moest zich reppen. Hij kroop op haar en hij stak zijn penis in haar kut. Met enkele harde stoten raasde hij door haar kut. Ze stopte met genieten, dit was te hard en ze had hem nog graag gepijpt of toch ten minste iets langer genoten van het beffen. Hij stootte harder en harder en ze grimaste van de pijn. Ze kwam klaar, maar het was niet van pure opwinding. Hij kwam ook klaar en zeeg uitgeteld naast haar neer.

Vrijdag 19.30

Dries was aan de beurt in kamer 2. Om hygiënische redenen werd er bij Funbuddies nooit gesekst in dezelfde kamer. Dries kleedde zich onmiddellijk zelf al volledig uit en ging naakt in het bed liggen. De deur ging open. Rana, een zwartharige vrouw van 26 jaar, kwam de kamer binnen en trok haar t-shirt uit. Ze ging in bh en string bij Dries liggen. Ze kusten onder het deken en hij trok haar bh uit. Hij vroeg haar om recht te staan tegen de muur en ze kusten verder. Ze ging naar beneden en begon hem te pijpen. Hij voelde zich duidelijk goed en gebood haar weer recht te staan. Hij trok haar rond zijn nek en klemde Rana tussen hem en de muur. Hij stootte haar eerst zacht, daarna harder. Hij draaide zich samen met haar om en legde haar op het bed. Ze moest op haar buik gaan liggen en hij knielde boven haar om haar heerlijk te stoten. Rana genoot van deze penis. Ze kwam lekker klaar en wou zich omdraaien. Dries was nog lang niet klaar. Ze zag dit en begon hem terug te pijpen op de rand van het bed. Hij zat daar te proberen. Ze stak zijn penis helemaal op het einde van haar mond en ging harder en harder. Uiteindelijk voelde hij het komen. Hij spoot zijn volledige lading in haar mond leeg. Het sperma drupte naast haar lippen tot over haar borsten naar beneden.

Vrijdag 20.00

Nu was het mijn beurt. Ik ging naar kamer 3, maar wou toch iets origineler proberen te zijn dan mijn twee kompanen. Wat ik had gezien moest beter. Een soixante-neuf leek mij een leuk idee. Afhankelijk van welk meisje er binnenkwam natuurlijk. Ik lootte Anke uit, ook 26-jaar, klein en met dikke borsten. Ik sprong op haar af en begon haar hevig te kussen. Ik trok al haar kleren in één keer uit dook naar beneden. Ze was verrast, moest even bekomen en deed in het begin amper haar benen open. Ik begon haar te vingeren, maar ging al snel over naar beffen. Ik likte haar zacht, dan harder en ten slotte snoeihard. Ze was duidelijk nat geworden en ik legde mij op mijn rug. Ze kwam op mijn glanzende zwarte penis te zitten van 24 cm en ik stootte hem zacht naar boven. Ze kon hem volledig voelen in haar kut. Ik stootte nog eens en liet enkele seconden tussen. Ze genoot. Nu stootte ik twee keer, daarna drie keer, telkens met een rustpauze. Doe maar fluisterde ze zacht. Meer had ik niet nodig om in één teug door te stoten. We neukten minuten lang aan een hoog tempo. De stoten waren amper te tellen. Ze kreunde, ze brak bijna, maar ze genoot. Ik kwam stortende in haar vagina klaar en zij kreunde het hele gebouw bijeen. Ze liet zich languit vallen naast mij in bed en gaf mij nog een kus op de mond.

Vrijdag 22.00

We moesten elk terug naar onze hotelkamer die we hadden toegewezen en na 5 minuten zou Luna verschijnen bij de winnaar. Ik telde de seconden, de milliseconden misschien zelfs af in de hoop dat mijn kamerdeur zou openzwaaien. Net toen ik alle hoop had opgegeven verscheen ze in de deuropening. Blond, lang haar met een prachtige zwarte bikini aan met bijpassend zwart broekje. "Proficiat King Kong, jij bent mijn Belgische Funbuddy, jij zal alle vrouwen van de wereld mogen neuken" Ze sprong op mij met haar E-cup en kuste mij hartstochtelijk. Haar rechterhand nam mijn penis uit mijn boxershort, hij werd onmiddellijk afgetrokken alsof we al jaren samen waren. Ze kroop onder het laken en begon mij te pijpen. Ik genoot, ondanks dat ik net al mijn zaad was kwijtgespeeld in Anke haar vagina. Ze pijpte diep, zéér diep. Dit had ik nog niet veel meegemaakt. Ze trok haar bikinibroekje en topje uit en liep voor mij naar de badkamer. Ze stak de regendouche aan en trok mijn lijf tegen het hare. Ik stak mijn lange jan in haar diepe kut. Ik stootte terwijl we kusten. Ik stootte harder en we kusten feller. We stopten met kussen en ze draaide zich om naar de kant van de natte straal die uit de hemel kwam. Ik stap mijn penis nog dieper dan voorheen en stootte nog harder dan ervoor. Ik nam met mijn linkerhand haar zij vast en met mijn rechterhand haar rechterborst. Ik vloog letterlijk in haar kut. Ze kwam klaar, niet gillend, maar zacht kreunend. Ze draaide de douchekraan dicht en ging knielen. "Spijt maar god van de seks." Ze trok mijn penis even af en ging dan terug pijpen. Ze trok hem naar achter diep in haar keel, trok hem half terug en stopte dan. Ze voelde dat ik ging komen. Ik kwam heerlijk klaar in haar mond, haalde mijn penis eruit en keek haar aan. Ze slikte mijn sperma in en zei "ik ben blij dat ik jouw zaad mag nemen, jij gaat zoveel vrouwen gelukkig maken". Ik was officieel medewerker van Funbuddies. Mijn eerste opdracht lees je in het volgende verhaal!

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Funbuddies - 2 - Newcastle

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (2)
DE 15 NIEUWSTE "Groepsex" VERHALEN
:: Geil Op Het WerkDoor: Arlette
Gelezen: 12526x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Exhibitionisme, Pijpen, Neuken
17-07
8.7
:: Ik Ben Een SletDoor: Arlette
Gelezen: 14409x
Reacties: 12
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Neuken, Publiek
14-07
8.7
:: Verjaardagsfeestje Van Joyce... - 2Door: Lekkerstel0207
Gelezen: 12225x
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Bi, Verkrachting, Keel, Pijpen, Sauna
12-07
9.0
:: Verjaardagsfeestje Van Joyce... - 1Door: Lekkerstel0207
Gelezen: 17633x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Bi, Verkrachting, Keel, Pijpen, Sauna
12-07
8.4
:: Omdat Ik Hou Van Mijn Man - 4Door: Arlette
Gelezen: 6126x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Neuken, Onderdanig
12-07
9.0
:: Gas Station QueenDoor: Yourcaptain
Gelezen: 7091x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags:
11-07
8.7
:: Mijn Eerste Keer Door: MissT
Gelezen: 24929x
Reacties: 10
Lengte: Gemiddeld
Tags:
06-07
8.4
:: Esmeralda - 1Door: Mt1984
Gelezen: 13833x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Verzoekje, Groepsex
30-06
7.9
:: 10 Mannen Voor MijDoor: Plixie
Gelezen: 10173x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
29-06
7.5
:: Vrienden - 3Door: Roy
Gelezen: 15147x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
28-06
9.0
:: Festival AvontuurtjesDoor: MissT
Gelezen: 15428x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
28-06
8.6
:: De Motorvakantie - 6Door: Erolover
Gelezen: 11029x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
21-06
9.3
:: Tessa - 5 (oogpunt Van Tessa) Door: MissT
Gelezen: 5207x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
21-06
8.6
:: Date Met Een NymphomaneDoor: Ben
Gelezen: 11043x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
20-06
7.5
:: Wij Samen, Maar Niet AlleenDoor: Mirum
Gelezen: 18100x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
19-06
9.0
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net / Bezoekers Online: 567