Opwindend.Net
Datum: 10-08-2017
Stemmen: 21x
Cijfer: 7.1
Gelezen: 7560x
Lengte: Gemiddeld
Funbuddies - 2 - Newcastle
Door Karel - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Funbuddies - 1 - Tryout

Zaterdag 9.00

Ik werd wakker in een hotelkamer keek rechts van mij en zag lange blonde haren liggen, met daarachter verscholen een prachtig gezicht, slapend. Nog iets langer prachtige ronde borsten, een prachtige blote buik en een kutje dat enkel bedekt werd door een klein beetje deken na een hete nacht. Ik kneep even in mijn wang, maar ik had echt de nacht doorgebracht met Luna. Ze ontwaakte, kuste mij nog eens zacht en ze stond op. Ze zei: "Ik mail je nog met je eerste opdrachten, maak je geen zorgen als je het de eerste weken bij Funbuddies wat moeilijk hebt, maar je gaat het zeker goed doen!"

Zondag 16.00

Een bericht van Luna kwam binnen via de Funbuddies op met de vraag of ik kon zorgen dat ik dinsdag om 19 uur in Newcastle, Groot-BrittanniŽ kon geraken. Ik was nog nooit in Groot-BrittanniŽ geweest, ik panikeerde even. Ik moest ook nog aan mijn ouders uitleggen waarom ik weg moest. Maar dat kon niet, want mijn job zouden ze nooit aanvaarden. Het eerste wat ik moest doen was mijn ouders spreken. Ik vertelde hen dat ik een job had als verkoper voor nieuwe designproducten in de hele wereld en dat ik snel aankopen moest gaan doen met de manager in Groot-BrittanniŽ. Ze begrepen niet goed waarom het bedrijf een verpleger had aangeworven als aankoper, maar ze waren blij dat ik snel een job had gevonden. Mijn vader schoot me zelfs geld voor om het treinticket van Brussel naar Londen te betalen.

Dinsdag 7.00

Die ochtend stapte ik de Eurostar richting Londen op in Brussel Zuid. Ik had stress, wist niet wie er mij ging opwachten in Newcastle en wat ik mij moest verwachten aan een Funbuddies-event. De treinreis onder het kanaal duurde 2 uur. Ik had een halfuur tijd om te ontbijten in Londen en nam dan een hogesnelheidstrein naar het noorden. Rond 13 uur kwam ik zonder problemen aan in het bewolkte Newcastle. Ik keek rond mij in het station maar wist niet wie te zoeken. Ik besloot het station te verlaten via de hoofduitgang. Net buitengekomen stond er een taxichauffeur met een bordje "Funbuddies Newcastle - Mr. Sean Paul Belgium". Behoudens de schrijfwijze moest dit mijn taxi zijn. Ik stapte in en hij voerde mij naar de andere kant van de stad over de brug van de Tyne.

Dinsdag 14.00

De taxi stopte voor een chic hotel dat uitkeek over de rivier en de beroemde brug. In de lobby van het hotel zat een meisje te wachten ongeveer 21 jaar. "Hi I'm Abby, you must be the guy from Funbuddies". Abby was 1,65 groot, had lang bruin haar en een mooi rond gezicht. Ze had een roze-wit kleedje aan en ik zag dat ze een mooie boezem had. Ik schat op een D-cup. Ze vertelde me dat we alles nog moesten klaarzetten voor vanavond in het klein restaurant. De ene kant moest dansruimte met dj worden, de andere zijde van de ruimte was voor hapjes warm en koud en drank. 'De actie' ging doorgaan in het poolhouse met jacuzzi en sauna, er gingen ook twee bedden worden geplaatst voor telkens twee personen. Er werden voor vanavond 60 gasten verwacht, het was al een vrij groot event voor Funbuddies. Ze hoopte dat het deze keer vriendelijke en beschaafde kerels waren die werden uitgeloot voor de seks!

Dinsdag 19.00

Op een enkeling na was iedereen stipt om 19 uur op de plaats van afspraak: de kleine feestzaal-restaurant van het hotel. De muziek stond al te spelen en de gasten dronken gin of champagne. 30 afgetrainde jongemannen tussen 17 en 35 jaar en 30 knappe dames van dezelfde leeftijdscategorie. Abby klom op het podium van de dj. "We gaan fun hebben vanavond, eerst dansen en eten tot 21 uur en dan de trekking van de gelukkigen! Vandaag 3 vrouwen en 3 mannen die meemogen naar het poolhouse met mij en Jean-Paul, de Funbuddie uit BelgiŽ! Partypeople!!!!" Abby sprong enthousiast van de tafel en werd opgevangen door twee stoere binken. Ze glimlachte even en stapte op mij af. "Zie je het zitten?" euh ja zeker?

Dinsdag 21.00

Het was mijn beurt om de al licht zatte bende aan te spreken. De meesten hadden al stevig gedronken op kosten van Funbuddies. Ik moest de spelregels uitleggen aan deze troep zatte jongeren. Dus hier ga ik: eerst zullen er 3 namen van jongens uitgeloot worden. Vervolgens kiezen we 3 namen van meisjes. Dan gaan deze 6 samen met ons (Abby en ikzelf) naar het Poolhouse. Daar mag het 1ste meisje eerst een jongen kiezen, dan het 2de enz. Nadien als er nog zin en tijd is kan er gewisseld worden van partner. De vrouwen gilden het uit. Ze wouden duidelijk mij hebben. Abby daarentegen werd al omsingeld door hebberige mannen. De eerste gelukkige man was Simon, een 28-jarige blanke man met een ringbaardje. Hij was sportief gebouwd en zeker knap genoeg als one-night-stand. Als tweede kwam de 20-jarige Jacob uit de bus. Hij was zwart van huidskleur en groot, bijna 2 meter lang. Als laatste kwam de 24-jarige Jon uit de trommel, hij was volledig kaal en leek sprekend op Lord Voldemort. Nu was het aan de dames! Het eerste briefje was Ellen, amper 19-jaar en ze had lang blond haar, ze had een mooie glimlach en slank lichaam. De tweede was Rita, 25-jaar en half Brits, half Portugees. Ze had lang bruin haar en volle lippen. De laatste vrouw was Shannon, 23-jaar iets dikker en met kort blond geverfd haar. We besloten de feestvierders te laten verder dansen en naar het poolhouse te gaan.

Dinsdag 22.00

We hadden 2 uur tijd om de mensen te laten genieten van seks in dit mooie poolhouse. De jongste, Ellen koos Jacob, de zwarte jongen van 2 meter. Ze doken samen het zwembad in en trokken elkaars kleren uit. Stoeiend zwommen ze naakt rond in het binnenzwembad. Rita, de half-Portugese, koos mij. Shannon koos Simon en Abby zat opgescheept met Jon die er wat raar uit zag. Abby en Jon gingen naar ťťn van de bedden die waren geplaatst net buiten het poolhouse. Shannon en Simon gingen naar de jacuzzi om een potje te vrijen. Rita fluisterde dat ze seks wou in de sauna. Het leek me wat warm, maar ik wou het wel proberen. Ze trok al haar kleren uit en ik besloot dat ook maar te doen. Ik ging zitten op de houten plank van de sauna en zij kwam bovenop mij zitten. Ze kuste me langdurig en ik vingerde haar mij mijn rechterhand. Ga maar dieper zei ze. En ik stak er bijna mijn volledige vuist in. Ik draaide enkele keren op en neer met mijn vuist. Daarna nam ze mijn penis en stak hem diep in haar kut. Ze ging omhoog en omlaag. Het duurde een 10-tal minuten voor ze klaarkwam. Zelf kon ik niet klaarkomen, ik zweette mij te pletter in deze warme sauna. Ze ging naar buiten om te douchen. Ik besloot de sauna ook te verlaten. Ik zag Jacob Ellen beffen aan de rand van het zwembad. Ik zag dat Abby onder Jon lag die voluit stootte in haar. Simon en Shannon zaten gezellig te praten in de jacuzzi. Ik besloot er bij te kruipen en vroeg hoe de seks was. Het bleek dat ze geen hadden gehad en ze vonden dat prima. Shannon wou wel eens mijn penis zien en ik besloot dan maar naakt in de jacuzzi te gaan zitten. "Mag ik eraan komen?" vroeg ze. Ik stond het toe en ze begon mij af te trekken. Na een tijdje besloot Simon ook zijn zwemshort uit te doen zodat ze ons allebei kon aftrekken. Simon kwam net iets later klaar dan ik, het sperma dreef rond in de jacuzzi. Omdat we dit toch wat vuil vonden besloten we de jacuzzi te verlaten. Simon ging bij Ellen en Jacob in het zwembad en Shannon ging ook douchen waar Rita nog altijd stond na te genieten. Ik zag dat Jon ook gedaan had met zijn ding en ging bij Abby zitten. Ze was wat triest, ze had weer pech gehad met de jongen die overbleef. Het was bijna 23 uur en we besloten om de gasten te laten omkleden en hen te laten terugkeren naar het feest.

Ik bleef nog even met Abby in het poolhouse. Ik legde mijn arm rond haar en kuste haar zacht op haar wang. Ze keek me aan en kuste mij vol op de mond. Ik schrok even maar legde haar dan zacht neer op het bed. Haar ogen spraken boekdelen. Ik trok haar string terug uit en ging met mijn hand zacht naar beneden. Ondertussen kuste ik haar in haar hals op haar borsten en op haar buik. "Meer op mijn borsten" vroeg ze. Ik kuste haar D-cup eerst onderaan haar borsten, daarna bovenop haar borsten en dan zoog ik aan haar tepels. Ze genoot terwijl ik verder vingerde. Ze draaide zich om en hield zich vast aan de rand van het bed. Ik ging achter haar zitten en stootte in haar kut. "I like doggy" riep ze en ik stootte haar harder en harder. Het bed schommelde hard en haar borsten sprongen op en neer onder haar hete lichaam. Ze kreunde, ze genoot. Ik spoot mijn zaad door haar natte kut heen. Ze kreunde nog ťťn keer superluid en ging dan door haar kniŽn neerliggen op het bed. Ze was blij dat ze toch nog leuke seks had gekregen. "Welkom bij Funbuddies" fluisterde ze.

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (0)
DE 15 NIEUWSTE "Groepsex" VERHALEN
:: Geil Op Het WerkDoor: Arlette
Gelezen: 17166x
Reacties: 12
Lengte: Lang
Tags: Exhibitionisme, Pijpen, Neuken
17-07
8.7
:: Ik Ben Een SletDoor: Arlette
Gelezen: 16573x
Reacties: 15
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Neuken, Publiek
14-07
8.7
:: Verjaardagsfeestje Van Joyce... - 2Door: Lekkerstel0207
Gelezen: 13498x
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Bi, Verkrachting, Keel, Pijpen, Sauna
12-07
9.0
:: Verjaardagsfeestje Van Joyce... - 1Door: Lekkerstel0207
Gelezen: 19737x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Bi, Verkrachting, Keel, Pijpen, Sauna
12-07
8.4
:: Omdat Ik Hou Van Mijn Man - 4Door: Arlette
Gelezen: 6760x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Neuken, Onderdanig
12-07
9.0
:: Gas Station QueenDoor: Yourcaptain
Gelezen: 7587x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags:
11-07
8.7
:: Mijn Eerste Keer Door: MissT
Gelezen: 25509x
Reacties: 10
Lengte: Gemiddeld
Tags:
06-07
8.4
:: Esmeralda - 1Door: Mt1984
Gelezen: 14035x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Verzoekje, Groepsex
30-06
7.9
:: 10 Mannen Voor MijDoor: Plixie
Gelezen: 10618x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
29-06
7.5
:: Vrienden - 3Door: Roy
Gelezen: 15624x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
28-06
9.0
:: Festival AvontuurtjesDoor: MissT
Gelezen: 15793x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
28-06
8.6
:: De Motorvakantie - 6Door: Erolover
Gelezen: 11356x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
21-06
9.3
:: Tessa - 5 (oogpunt Van Tessa) Door: MissT
Gelezen: 5281x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
21-06
8.6
:: Date Met Een NymphomaneDoor: Ben
Gelezen: 11159x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
20-06
7.5
:: Wij Samen, Maar Niet AlleenDoor: Mirum
Gelezen: 18366x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
19-06
9.0
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net / Bezoekers Online: 790