Opwindend.Net
Datum: 10-10-2017
Stemmen: 44x
Cijfer: 8.5
Gelezen: 10375x
Lengte: Lang
Ik Gehoorzaam Mijn Man - 9
Door Arlette - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Ik Gehoorzaam Mijn Man - 8

Misschien herinneren jullie die keer dat ik in het stam café van mijn man die mannen heb geneukt, toen waren dat mannen uit onze buurt. Dat verhaal is al een hele tijd geleden dat ik het geschreven heb.
Die mannen die ik daar neukte hebben daarna altijd netjes gedaan of er niets gebeurd was, behalve één man die in onze straat woonde en single was.

Toen ik hem op straat een hele tijd later tegen kwam vroeg hij me bij hem iets te komen drinken, ik begreep natuurlijk wel direct dat het niet alleen voor een koffietje te drinken was. Toen ik weigerde zei hij “je zou toch niet willen dat de ganse buurt weet dat je een hoer bent”. Ik liet de man voor wat hij was en ging verder naar huis.

Toen ik thuis kwam en mijn man vertelde wat me overkomen was, was die natuurlijk niet opgezet met wat die man deed en zei dat hij met de man ging praten.

Enige dagen later was het zover en toen hij terug thuis kwam, zei hij dat hij het op een akkoordje met de man had gegooid. Hij was afgesproken dat ik éénmalig bij de man op bezoek zou gaan. Ik was daar helemaal niet happy mee maar ging dan toch maar akkoord, liefst geen gedoe, en een lelijke man was het nu ook niet.

Toen ik aanbelde bij de man voelde ik me echt een hoer die zich komt aanbieden. De man deed open en wond er geen doekjes om. “Je man heeft al gebeld en gezegd dat je kwam en dat ik je mocht neuken” zei hij. “Ga maar naar boven en kleed je uit”. Ik was daar niet zo happy mee maar deed wat me gevraagd werd en kleedde me in de slaapkamer totaal uit.
Toen de man binnen kwam lag ik naakt op bed, hij kwam ook naakt de slaapkamer in en legde zich naast me. Het was wel een mooie voor mij vrij jonge man.

Hij nam nu wel zijn tijd en streelde me tussen mijn benen, streelde gans mijn lichaam en tong kuste me zacht. Hij was nu wel zeer lief tegen me en zijn strelingen hitste me meer en meer op.

“Sorry zei hij maar het was niet zo bedoeld en ik zou je nooit in diskrediet brengen. Maar ik kon echt dat beeld van jou niet uit mijn hoofd zetten, Toen je daar in dat café lag met je benen wijd open en je klaar kwam voor en met al die mannen, dat beeld blijft me achtervolgen, en telkens ik je zie lopen in de straat word ik gewoon heel geil, en wil je eens alleen voor mezelf.”

Ik werd er langzaam geil van hoe zijn vingers met mijn schaamlippen speelde verlangde ik er zelfs naar ze in me te voelen dringen.
Hij bleef me lang strelen en kussen terwijl hij me vingerde en mijn clitoris streelde verlangde ik steeds meer naar hem. Ik nam zijn penis en trok hem langzaam af, zijn stijve lul te voelen maakte me nog geiler.

“Ja, neem me helemaal doe met me wat je wil” fluisterde ik terwijl ik stilaan voelde dat ik ging klaarkomen. “Doe verder, alsjeblieft doe verder” fluisterde ik. Onder zijn bekwame vingers kwam ik tot een orgasme ik kuste hem en bedankte hem.
Alleen met een man samen zonder mijn man erbij, dat hitste me op, het was nog nooit zo intiem echt alleen privé geweest met een andere man.

Hij likte mijn vagina uit, zijn tong likkend in me was heerlijk, hij likte met lange halen mijn kut, en ik genoot van elke beweging van zijn tong. Hij likte nu zeker het overvloedig vocht dat uit mijn kut vloeide en proefde mijn vrouwelijkheid.
De man kwam op me liggen en ik opende mijn benen zo wijd mogelijk om hem in me te ontvangen.
“Ja neuk me alsjeblief, ik wil je in me voelen”, vroeg ik hem, zijn dikke eikel drong langzaam in me terwijl hij me tongkuste en in mijn borsten kneep. Het was zalig en zeer intiem hem in me te voelen glijden. Hij neukte me langzaam en diep terwijl ik er ontzettend van genoot hem in me te voelen. Ik voelde zijn lul langs de binnen wanden van mijn vagina schuren. Ik sloeg mijn benen rond hem om hem nog dieper in me te drukken. “Ja, het doet me zo goed neuk me langzaam laat het duren” zei ik hem. Ik voelde gans mijn lichaam tintelen onder zijn druk van zijn lichaam en gaf me volledig over aan hem.

Wat ben ik toch een geil wijf, als ik een man bij me heb doe ik mijn benen open ik kan het niet laten, als een man me aanraakt ben ik al geil. Als ik op een overvolle bus sta droom ik er dikwijls van dat de man achter me gewoon mijn rok omhoog doet en me neukt ik zou hem zeker niet tegenhouden.

“Je bent geil” zei hij, “ja ik ben geil, ik ben je hoer, het doet me zo goed je in me te voelen” antwoorde ik, tot ik me niet meer kon houden en ontzettend hevig klaarkwam terwijl hij me bleef door neuken, mijn orgasme bleef even duren en plots voelde ik zijn sperma in me schieten. “Ja schiet me vol ik wil je sperma in me” riep ik uit. Ik voelde hem zich leeg pompen in me, tot hij uitgeput op me bleef liggen. Ik kuste hem en zei “dank je het was heerlijk”.

Hij kuste me teder terwijl hij voldaan van me afschoof, ik was nog steeds heet, bij een vrouw blijft dat nu eenmaal langer nawerken dan bij een man,
als hij me vroeg met mijn benen open zo te blijven liggen zodat hij nog even kon genieten van de aanblik van mijn naakte lichaam en mijn naakte kut waar zijn sperma uitvloeide.

Ik deed wat hij verlangde en ik genoot er zelf van, ik opende mijn benen zo ver ik kon en toonde me helemaal aan hem. Zo voor die man te liggen zonder enige schaamte en door hem bekeken te worden tussen mijn benen, en mijn naakte borsten, zo bekeken te worden maakte me zo geil dat ik het niet kon laten iets zeer intiem aan hem te tonen, ik begon mezelf te strelen en te vingeren.

“Ja, masturbeer je voor mij” zei hij. Ik vingerde mezelf harder en geraakte meer en meer opgewonden door mezelf klaar te maken voor de ogen van die man, iets meer intiem kan ik aan een man niet tonen, zover tot ik trillend en schokkend mijn orgasme voelde opkomen. “Ja kijk naar me, kijk naar me ik kom klaar” riep ik uit, mijn hand was nat van mijn eigen vocht toen ik roepend van genot klaarkwam. Ik bleef zo na schokkend liggen met mijn benen wijd open en genoot gewoon van zijn blikken die op mijn huid branden. Ik geniet er echt van me volledig te tonen aan een man.

Toen ik thuis kwam heb ik mijn man uiteraard eerlijk verteld hoe ik genoten had toen die man me neukte waarop mijn man zei als ik er zin voor had ik zo nu en dan de man nog mocht bezoeken of mee naar huis brengen.

Enige dagen later moesten we naar een familie en vrienden feestje waar ik met schrik naartoe ging. Ik wist niet of mijn nichtje haar mond had gehouden (zie slot vorig verhaal) of ze het aan iedereen verteld had dat ik me door gelijk wie liet neuken samen met mijn man.

Toen we aankwamen voelde ik al snel dat als ik bij een groepje ging staan het gesprek verstomde. Denkelijk was dus iedereen op de hoogte, en was ik het onderwerp van gesprek. Het voelde echt vernederend aan hoe de meeste vrouwen me bekeken. Wat de mannen dan weer betreft die bekeken me met geile ogen zelfs mijn eigen familieleden.

Mijn zus Nathalie kwam naast me staan en vroeg me is het waar dat jij veel vreemde mannen neukt. Ik ben altijd met mijn zus zeer goed overeengekomen en zei “ja schat het is waar”. “Ik durf daar alleen maar van dromen” antwoorde ze, “maar voor de meeste vrouwen hier ben je een hoer en ze zullen je ook zo behandelen”.
“Omdat ik het nu toch weet van jou durf ik het je te vertellen, maar zeg het tegen niemand. Telkens daar een kans voor is laat ik me bekijken door mannen en ik geniet daarvan maar verder durf ik niet gaan. Ik draag geen slipje, mijn man weet dat niet, maar als ik op een terras zit open ik mijn benen zodat de man over me tussen mijn benen kan kijken en ik geniet daar in stilte van. Soms sta ik naakt in de tuin wetende dat de buurman me begluurd. Ik heb dat al zo lang, ik ben echt een exhibitionist. Jij bent de enige aan wie ik dat kan vertellen, jij zult me begrijpen. Wil je me zo eens mee nemen als er een groep mannen je wil neuken? Ik droom daar al zo lang over en aan mijn man moet ik dat niet vragen, voor mijn man ben ik privé bezit hij zal dat nooit toelaten”.
Ik heb mijn zus beloofd om samen eens af te spreken, en haar ook gezegd dat mijn man erbij zou zijn.

Mijn man komt bij me staan en zegt, “ja nu weten ze het allemaal, en het strafste is dat zelfs de mannelijke familieleden bedekt vragen of ze eens mogen langskomen”. Ik zeg hem ook dat mijn zus dat graag eens zou beleven.

Gans de avond word ik door mannen lichtjes zogezegd per ongeluk aangeraakt, en worden er tijdens het gesprek steken gegeven. Ik ben beschaamd, vernederd en toch doet het me ergens goed dat ze weten dat ik een slet ben.

Een paar dagen later krijgt mijn man telefoon of we niet naar een feestje komen van de vrienden maar er zullen enkel mannen zijn, met de uitdrukkelijke vraag niets tegen de vrouwen te zeggen en of ik meekom, mijn man zegt toe.
Ik zeg hem “Je weet toch waarom ik als enige vrouw mag meegaan?” “Ik weet het best” antwoord hij, “bel misschien je zus eens of ze meewil”

Ik bedenk natuurlijk dat dit iets totaal anders is dan wat we gewoon zijn, al deze mannen ken ik persoonlijk er is zelfs familie bij. Ik weet gewoon niet hoe ik me daar moet gedragen. Dat ze uitdrukkelijk vragen dat ik als enige vrouw meekom zegt genoeg.

Ik bel mijn zusje en zeg wat er gaande is en of ze mee wil gaan. “Ik weet niet of ik dat wel durf” antwoord ze. “Ik zou me zo graag naakt tonen en me totaal geven maar durf ik dat wel?”. Ik heb niet zoveel werk om haar toch te overtuigen. “Ik weet dat ze me erbij vragen om me te kunnen neuken”, zeg ik, “ik ben nu de hoer van de familie en als je erbij bent zal je wel loskomen, je moet ook niets doen dat je niet wil”.

Het is zo ver en we rijden samen met mijn zus naar de zogezegd geheime bijeenkomst. Ik zit naast mijn zus achteraan in de auto, en zeg haar dat ze zichzelf nu aan die mannen volledig naakt kan tonen wat ze zo graag zou doen maar dat ze ook zullen trachten haar te neuken. “Ik droom daar al zo lang van” antwoord ze, “we komen beiden uit het zelfde nest en ik ben denkelijk zoals jij een slet, alleen heb ik niet de juiste man daarvoor.”

Ik schrik van mezelf maar ik doe iets waar ik al heel veel jaren zin voor heb, ik schuif haar rok omhoog, ze draagt zoals ik geen slip, en ik vinger haar nat kutje terwijl ik haar tongkus. Tot mijn verwondering opent ze direct haar mond en spreidde haar benen. “O ja Arlette vinger me ik ben zo geil, jij die me vingert ik verlang ernaar en zou het nooit durven vragen hebben”. Nathalie rijd zich gewoon klaar op mijn vingers, ik hoor haar sneller en hevig ademen tot ze explodeert en hevig klaarkomt. “Arlette laat dat echt niet de laatste maal zijn ik tracht ernaar jou ook klaar te maken”, fluistert ze.

Mijn man heeft blijkbaar genoten in zijn spiegel, en zegt dat we in de straat zijn waar we moeten zijn. Ik voel me toch niet op mijn gemak deze maal, dit zijn geen onbekenden en hoe zouden ze reageren, mensen die ik in het normaal leven goed ken.

Als we binnen komen zie ik eerst wie er allemaal is, onze beste vrienden en zelfs een nonkel en een neef van me, alles samen 10 mannen schat ik.
Iedereen heeft een drankje en ik zie wel dat ze schrikken als ze zien dat mijn zus erbij is. Denkelijk denken ze dat er dan niets mag gebeuren.

Wij krijgen ook een drankje en gedurende een half uurtje word er wat gebabbeld, tot mij man zegt, “we weten allemaal waarom jullie hier zijn, en ik kan jullie zeggen dat Nathalie dezelfde gevoelens heeft als haar zus, dat ze ernaar tracht zich aan jullie te tonen”.

“Arlette, help Nathalie eens” zegt hij.

Ik ga naar Nathalie en begin de knoopjes van haar bloesje los te maken. Ik voel haar zeer hevig trillen op haar benen, ik ontdoe haar van haar bloes, “wacht” fluistert ze, “wacht”, ik hoor de angst in haar stem maar maak de sluiting van haar BH los en doe hem uit. Ze staat nu met naakte borsten voor de mannen, en kijkt met een rood hoofd naar de grond. Ik voel dat ze echt angst heeft voor wat komen gaat. “Kom Nathalie doe wat je echt al zolang wil” zeg ik haar terwijl ik haar rok laat zakken. Ze is nu totaal naakt, en bedekt haar borsten en kutje met haar handen uit schaamte.

Ik leid haar naar de zetel en zet haar neer, terwijl ik haar handen weg neem als bescherming. “Doe nu je benen open en laat je bekijken, je kan het en je wil het” zeg ik haar. Langzaam opent ze wijd haar benen, en toont haar lichaam aan de mannen in de kamer, waar het dood stil is. Ik zie het kutvocht uit mijn zus kut lopen van de geilheid zich zo te tonen aan al die mannen.

Zelf weet ik best waarvoor ik hier dien, en in geen tijd ben ik ook naakt en ga ook met gespreide benen naast Nathalie zitten. Zelfs ik ben nu beschaamd hoe ik hier zit, alles is anders deze maal ken ik die mannen zo goed. De mannen weten blijkbaar niet wat te doen, de een heeft schrik van de ander, maar ze bekijken ons met geile ogen. Ik zie dat mijn zus haar benen zeer wijd open heeft en geniet dat alle mannen haar kut zien.

Mijn man neemt nogmaals het voortouw en komt dichter, hij streelt Nathalie ’s borsten en zijn handen dwalen over haar lichaam naar haar kutje. Zij laat kleine kreetjes horen, die overgaan in een grote zucht als zijn vingers bij haar binnendringen.

Een vriend die ik al jaren ken komt naar me toe en kust me, ik voel zijn tong tegen mijn lippen en open mijn mond, de kus is hevig terwijl zijn handen gans mijn lichaam aftasten.
Dit is blijkbaar het startsein voor de rest van de mannen die nu rond mij en mijn zus staan. Ik zie dat mijn zus geniet van al die handen op haar lichaam en dat ze haar benen wijd open heeft om zich ook daar te laten bevoelen.

Ik weet maar al te best wat ze nu voelt want ik voel hetzelfde als zij, lust en geilheid. Mijn nonkel staat naast me en duwt zijn penis tegen mijn mond, ik ontvang hem diep in mijn keel terwijl ik de penis van een andere vriend tegen mijn kut voel drukken. Hij splijt mijn vagina open en komt in me. Ik ben zo gelukkig dat hij in me komt ik heb het echt nodig om nu gebruikt te worden, ik ben zo geil dat ik al die mannen ken als brave en goede vrienden die dit nooit zouden doen, als ze niet wisten dat ik een hoer was.

Ik zie mijn man zijn lul in Nathalie ’s vagina steken, hij gaat diep in haar en ze duwt haar onderlijf tegen hem. Terwijl ze ook een paal afzuigt, ze is werkelijk zoals ik, ze geniet ervan, wie had dat ooit gedacht, dat we ons samen zouden laten neuken, en zij dan nog wel door mijn man, het maakt me nog geiler te zien hoe mijn man mijn zus neukt.

De man die me neukt is zo geil dat hij bijna dadelijk klaarkomt, ik voel zijn sperma in me schieten het is vreemd een man die ik zo lang ken in me te voelen klaarkomen. Ik heb geen tijd erover na te denken want onmiddellijk voel ik de zware penis van mijn nonkel in mijn lijf binnendringen. Nooit zou ik er ook maar aan gedacht hebben dat dit zou gebeuren. Hij neukt me diep en hevig, ik word er zo geil van, “ja nonkel neuk me”, roep ik tril over gans mijn lichaam en kan mijn orgasme niet tegenhouden, terwijl hij hevig in me klaarkomt kom ik
zelf ook klaar, ik kus hem en zeg, “dank je nonkeltje dat je me hebt genomen”.
Ook de andere vrienden neuken me een voor een.

Mijn zus is in alle staten, en roept het uit, “neuk me allemaal, steek jullie lullen in mijn kut, ik wil geneukt worden”, ze is werkelijk totaal in een andere wereld, zo ken ik haar helemaal niet. Ik zie dat mijn neef haar neukt en dat ze trillend en schokkend klaarkomt. Ook zij krijgt haar vijf mannen en blijft uiteindelijk totaal uitgeput in de zetel liggen.

De mannen zijn bijna allen vertrokken en mijn zus komt nogsteeds naakt in mijn armen liggen. “Wel Nathalie heeft het je goed gedaan”, vraag ik haar. “O, Arlette, wat heb jij me gegeven, nog nooit in mijn leven ben ik zo geil en voldaan geweest, het was ongelooflijk, ik heb nog nooit zo genoten. Toen ze me in het begin allemaal bekeken had ik zo al kunnen klaar komen, al die mannen die mijn kut zagen. En toen ze me neukten ben ik zeker vier keer klaargekomen. Bedankt Arlette dat is het mooiste geschenk dat ik ooit gekregen heb”.

We hebben ons aangekleed en voldaan huiswaarts gereden. Nathalie kwam sinds dan meer op bezoek dan vroeger. En mijn man heeft me nog gezegd dat zij hem super goed geneukt had, en heeft het bij die ene keer niet gelaten.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Ik Gehoorzaam Mijn Man - 10

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (4)
DE 15 NIEUWSTE "Groepsex" VERHALEN
:: De Motorvakantie - 6Door: Erolover
Gelezen: 5382x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
21-06
9.4
:: Tessa - 5 (oogpunt Van Tessa) Door: MissT
Gelezen: 3655x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
21-06
8.5
:: Date Met Een NymphomaneDoor: Ben
Gelezen: 7498x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
20-06
8.0
:: Wij Samen, Maar Niet AlleenDoor: Mirum
Gelezen: 11943x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
19-06
9.0
:: Sexverslaafde TeasyDoor: Harry
Gelezen: 5732x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
18-06
6.4
:: De Motorvakantie - 4Door: Erolover
Gelezen: 13000x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
14-06
9.3
:: Tessa - 4Door: MissT
Gelezen: 6130x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Kinky, Anaal
13-06
8.9
:: Mijn Eerste Zwarte PikDoor: Mirjan En Jan
Gelezen: 16162x
Reacties: 11
Lengte: Gemiddeld
Tags:
12-06
8.3
:: Vier Man!Door: Michelle
Gelezen: 15063x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Sperma
11-06
7.5
:: De Motorvakantie - 3Door: Erolover
Gelezen: 15032x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
10-06
9.1
:: De Motorvakantie - 2Door: Erolover
Gelezen: 15315x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
08-06
9.2
:: De Motorvakantie - 1Door: Erolover
Gelezen: 22464x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags:
08-06
8.5
:: Pickneuk TafelDoor: MissT
Gelezen: 15585x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags:
07-06
8.5
:: Wereld Naakte Tuinieren DagDoor: Willem Deudekom
Gelezen: 12853x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
06-06
8.6
:: DesireeDoor: MissT
Gelezen: 9904x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags:
04-06
8.8
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net