Opwindend.Net
Datum: 10-10-2017
Stemmen: 35x
Cijfer: 8.4
Gelezen: 18663x
Lengte: Gemiddeld
Floortje's Trio - 2
Door Michaelus71 - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Floortje's Trio - 1

Joyce boog haar lichaam richting haar vriendin en wreef zachtjes over het been van Floortje, en ze keken elkaar strak en verlangend aan.

Floor voelde haar kutje alweer vochtig worden terwijl ze zag hoe Joyce haar tong langs haar eigen lippen liet glijden en voelde hoe de hand van haar vriendin langzaam over haar been omhoog bewoog.

"Vraag of hij hierheen komt, ik heb zin om te spelen", fluisterde Joyce met een verlangende stem.

Floortje begon het warm te krijgen toen ze voelde dat de vingertoppen van Joyce de rand haar rokje bereikten.

Ze nam de telefoon over van Joyce en typte :" We hebben zin om samen met je te spelen. Geen verplichtingen, alleen lekker genieten. Kom je hierheen?"...

Het duurde niet lang of ze kreeg een reactie :" ik kan er over een uur zijn", gevolgd door een knipogende smiley.

"Kom maar snel dan, want we hebben er echt zin in!", typte ze en hij antwoordde :"ben al onderweg!".

Ze had hem tijdens hun eerste chats al eens verteld waar ze woonde en dat was hij schijnbaar niet vergeten.

Ze keek haar vriendin aan en boog naar voren, en zacht kreunend duwde ze haar lippen op de mond van haar vriendin.

Heel even kuste ze Joyce, maar liet haar vriendin snel los en stond op waardoor Joyce haar hand van haar been gleed.

"Wat ga je doen?", vroeg Joyce lichtelijk teleurgesteld.

"Rustig aan, over een uurtje is hij hier en ondertussen pak ik even wat te drinken voor ons", en ze glimlachte geil naar haar vriendin terwijl ze haar schoenen uitschopte.

Floor had een donkergrijs kort jasje aan, met daaronder een zwart hemdje en een niet al te kort zwart rokje.

Ze bewoog verleidelijk en bleef haar vriendin strak aankijken terwijl ze langzaam een stripshow voor haar op begon te voeren, en langzaam haar jasje van haar schouders liet glijden...

Joyce drukte haar lichaam eens even lekker relaxed achterover in de bank en bekeek haar knappe vriendin aandachtig terwijl deze zich wulps voor haar stond uit te kleden.

Ze likte haar lippen en legde haar handen op haar eigen tieten, en begon deze zachtjes te kneden waardoor Floor al snel de tepels van haar vriendin hard zag worden door de stof van het dunne hemdje.

Hierdoor aangemoedigd trok ze langzaam haar eigen hemdje omhoog over haar mooie tieten en trok hem helemaal uit terwijl ze keek hoe Joyce ondertussen een hand onder haar eigen rokje duwde en zichtbaar over haar kutje aan het wrijven was van pure opwinding.

Floor haakte achter haar rug haar beha los en liet de bandjes over haar schouders glijden.

Heel even hield ze hem nog voor haar borsten, maar toen Joyce haar billen optilde om haar rokje omhoog te schuiven en haar string opzij trok om haar perfect kaalgeschoren kutje aan haar vriendin te laten zien liet Floor haar beha op de grond vallen zodat Joyce de prachtige volle tieten van haar vriendin kon bekijken en zuchtend genoot van de aanblik van de lekkere kleine roze tepels van Floor...

Joyce zag hoe haar vriendin goedkeurend en verlekkerd naar haar lekkere vochtige spleetje stond te kijken, en besloot de geilheid nog wat op te voeren door haar rokje en haar string in een keer helemaal uit te trekken en met ontbloot onderlichaam onderuitgezakt op de bank te gaan liggen met wijdgespreide benen en haar knieŽn opgetrokken om ervoor te zorgen dat haar mooie vriendin een onbelemmerd zicht tussen haar benen had.

Floor voelde haar eigen kutje ondertussen druipen van geilheid bij de aanblik van haar knappe, geile vriendin en haakte haar vingers achter de band van haar rokje. Ze draaide zich met haar rug naar Joyce, bukte zich ver voorover en schoof haar rokje en haar broekje tegelijk over haar billen omlaag. Joyce kreunde terwijl ze de gladde kutlipjes van haar vriendin tussen diens billen zag, en trok haar eigen hemdje en beha ook meteen maar uit waardoor ze nu spiernaakt en lekker onderuitgezakt op de bank genietend van haar mooie vriendin over haar kale kutje lag te wrijven.

Floor trok langzaam al haar kleding uit, en draaide zich trots weer terug naar haar vriendin en floot zachtjes tussen haar tanden toen ze haar naakte vriendin met haar kutje zag spelen.

Als een krolse kat zakte ze omlaag en kroop op haar knieŽn naar haar vriendin, en ze schoof haar handen zachtjes onder de billen van Joyce terwijl ze haar lippen en tong vanaf de enkels van haar vriendin langs de binnenkant van haar been omhoog liet glijden.

Ze keek zwoel omhoog en zag dat Joyce haar hoofd achterover liet zakken en haar mond opende, terwijl ze diep kreunend genoot van de aanrakingen van haar vriendin.

Floor wilde het kontje van haar vriendin stevig vastpakken, toen de deurbel ging.

Verbaasd keek ze naar de klok die tegen de muur hing om te zien dat dit spelletje ondertussen al meer dan een uur bezig was, en in de geilheid voor elkaar waren ze de tijd helemaal vergeten...

Floor liet de billen van haar vriendin los en fluisterde :" blijf zo liggen liefje, ik ben zo terug".

Ze stond op en nam niet eens de moeite om iets aan te trekken, en spiernaakt opende ze de voordeur.

Het maakte het natuurlijk wel makkelijker dat ze door de dunne gordijntjes van het raam in de deur al had gezien wie er voor de deur stond, hoewel ze ondertussen zo bloedgeil was dat ze er ook echt serieus geen seconde aan had gedacht dat ze naakt was.

"Hey geilerd, kom snel binnen want we zijn al begonnen", en stapte opzij om haar gast binnen te laten die heel even stomverbaasd naar het prachtige naakte lichaam van Floor bleef kijken maar zich snel hervatte en naar binnen stapte zodat Floor de deur achter hem dicht kon doen.

Ze pakte zijn hoofd vast en duwde haar geopende lippen op de zijne, en hij legde zijn handen op haar naakte rug en schoof ze omlaag om haar heerlijke blote billen stevig vast te pakken terwijl hij haar tong langs de zijne voelde glijden...

Joyce was ondertussen ook de gang in komen lopen en zag de twee hartstochtelijk staan vrijen wat haar zo mogelijk nog geiler maakte.

"Staan jullie hier nou zonder mij te vrijen?", vroeg ze glimlachend en zag hoe de gast van haar vriendin haar aankeek zonder zijn tong uit de mond van Floor te halen.

Hi zuchtte en begon kreunend stevig op de tong van Floor te zuigen die ondertussen de sappen uit haar kutje voelde stromen.

Joyce besloot ze te helpen en duwde haar handen tussen hen in om zijn broek open te knopen.

Ze zakte op haar knieŽn en trok zijn jeans en zijn boxer in een makkelijke beweging over zijn kont naar zijn enkels waardoor zijn al keiharde pik ontbloot werd, die ze zonder na te denken gulzig in haar mond nam...

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Floortje's Trio - 3

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (0)
DE 15 NIEUWSTE "Groepsex" VERHALEN
:: De Motorvakantie - 6Door: Erolover
Gelezen: 5382x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
21-06
9.4
:: Tessa - 5 (oogpunt Van Tessa) Door: MissT
Gelezen: 3655x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
21-06
8.5
:: Date Met Een NymphomaneDoor: Ben
Gelezen: 7498x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
20-06
8.0
:: Wij Samen, Maar Niet AlleenDoor: Mirum
Gelezen: 11943x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
19-06
9.0
:: Sexverslaafde TeasyDoor: Harry
Gelezen: 5732x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
18-06
6.4
:: De Motorvakantie - 4Door: Erolover
Gelezen: 13000x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
14-06
9.3
:: Tessa - 4Door: MissT
Gelezen: 6130x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Kinky, Anaal
13-06
8.9
:: Mijn Eerste Zwarte PikDoor: Mirjan En Jan
Gelezen: 16162x
Reacties: 11
Lengte: Gemiddeld
Tags:
12-06
8.3
:: Vier Man!Door: Michelle
Gelezen: 15063x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Sperma
11-06
7.5
:: De Motorvakantie - 3Door: Erolover
Gelezen: 15032x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
10-06
9.1
:: De Motorvakantie - 2Door: Erolover
Gelezen: 15315x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
08-06
9.2
:: De Motorvakantie - 1Door: Erolover
Gelezen: 22465x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags:
08-06
8.5
:: Pickneuk TafelDoor: MissT
Gelezen: 15585x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags:
07-06
8.5
:: Wereld Naakte Tuinieren DagDoor: Willem Deudekom
Gelezen: 12853x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
06-06
8.6
:: DesireeDoor: MissT
Gelezen: 9904x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags:
04-06
8.8
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net