Opwindend.Net
Datum: 11-01-2018
Stemmen: 57x
Cijfer: 7.8
Gelezen: 21509x
Lengte: Gemiddeld
Ongewone Seks
Door Arlette - Mijn Profiel Pagina

Dit is nu eens geen verhaal voor punten, maar om te tonen dat ik echt een slet ben.

Ik lig nog te dagdromen in mijn bed, het is bijna 10 uur s’ morgens, mijn man is voor zijn werk weer twee weken weg, en ik kan het niet laten mijn vibrator in mijn kutje te laten glijden.

Hoe meer ik meer ik opgehitst word door dat plastiek ding hoe meer ik dagdroom dat ik me laat nemen door elke man die zin in me heeft zoals een echte hoer. Ik heb zo’n zin en behoefte geneukt te worden, dat ik mezelf wil verplichten mijn droom realiteit te doen worden.

Mezelf verplichten op stap te gaan en tegen geen enkele man nee te zeggen als hij me wil voelen of neuken, gelijk wie het is, of hij me aanstaat of niet, zelfs gedwongen.

Tot daar heeft elke vrouw wel eens zo een fantasie, maar die word meestal nooit werkelijkheid.

De gedachte blijft echter maar in mijn hoofd spelen en maakt me gans de dag geil en heet. In zover zelfs dat Ik me overtuig, mezelf te verplichten om deze avond op stap te gaan en me aan te bieden zoals een echte hoer aan elke man, of hij me bevalt of niet.

Ik kan het zelf niet goed begrijpen, en doe daar ook geen moeite voor, maar ik heb echt behoefte deze avond, één avond zelfs, gedwongen te worden gelijk wie te neuken.

Tegen de avond twijfel ik nog of ik wel echt zover wil gaan, dit is toch niets om echt uit te voeren als normale vrouw.

Toch dwing ik me zelf, en maak me klaar om op stap te gaan, en me te kleden met niets anders dan een bloesje en een te kort rokje, niets daaronder. Als ik in de spiegel zie ben ik gewoon een hoer, mijn bloes is te doorschijnend en mijn rok te kort.

Al kost het me moeite zo gekleed de straat op te gaan, hopende dat de buren me niet zien, maar het is al laat en er is niemand meer op straat dus dat is al een meevaller.

Ik wandel, vast overtuigd toe te geven aan mijn behoefte, naar het centrum, waar er een straatje is waar de hoertjes achter het raam zitten.

Eens daar aangekomen durf ik bijna niet, het is voor mij een grote stap, gekleed zoals ik ben dit te doen. Maar ik verplicht mezelf, door dat straatje te wandelen, een normale vrouw is hier natuurlijk niet te zien.

Mijn zeer kort rokje verbergt amper mijn sliploos kutje, en door de stof van mijn bloesje zie je mijn naakte borsten. Langzaam wandel ik door het straatje, waar mannen aan de ramen van de hoeren staan en de hoeren bijna naakt voor hun venster zitten.

In deze staat te lopen als vrouw zoals ik gekleed ben, is zo goed als zeggen ik wil geneukt worden, maar geeft mij wel een apart gevoel.

Vrij onmiddellijk word ik gevolgd door twee kerels. Twee brute ietwat verwaarloosde typen, zeker niet mijn keuze, als ik het hoeren straatje door ben weet ik niet goed wat te doen, de twee mannen volgen me nog, maar ga ik in een donkere zijstraat waar totaal geen volk is, al weet ik goed wat de gevolgen kunnen zijn.

Ik hoor de stappen van de twee mannen die me volgde naderbij komen. De twee komen naast me wandelen. Niemand is in de donkere straat, en voor ik het besef duwen ze me in het portaal van een huis. Ik voel hun handen onder mijn rokje gaan en mijn kutje bevoelen. Een van hen opent zijn gulp en ontbloot zijn penis. Terwijl hij me vasthoud neukt hij me. Ik wist goed dat in deze buurt zoiets kon gebeuren.

Ik verzet me helemaal niet zoals ik mezelf opgelegd heb zal ik me laten nemen door gelijk wie, ook gedwongen.

De tweede man blijft voor het portaal op uitkijk staan. Ik voel de man zijn penis in me glijden en de man zich bevredigen in mij zonder wat te zeggen neukt hij me staande hevig tot hij klaarkomt. Ik laat hem zwijgend begaan en geniet van de man zijn penis die me dwingt hem te neuken.

De man houd me vast en de tweede man komt voor me staan met ontblote penis en schuift hem onder mijn rokje. Dit is wel degelijk gedwongen neuken, maar zij weten niet dat ik juist dat zelf wil, dat het dit is waarom ik hier ben, me laten nemen door gelijk wie, en daartoe zelfs gedwongen te worden. De tweede man schuift zijn penis in mijn kut, hij neukt me hevig en snel zijn lul gaat diep in me ik hou mijn benen open om hem goed in me te voelen, de man lijk zeer verwonderd als hij voelt dat ik me tegen hem duw om zijn penis zo diep mogelijk in me te krijgen, en niet kan nalaten te fluisteren “Ja, ja gebruik me” ik voel mijn orgasme opkomen, hier geneukt te worden als een slet is waar ik mezelf toe verplicht had. Plots kom ik hevig klaar maar tracht dat met succes te verbergen voor de man, ook hij komt klaar en beide mannen lopen snel weg. Ik wist maar al te best als ik dit donker straatje zou ingaan dat dit kon gebeuren.

Na even te bekomen wandel ik de straat uit tot aan een klein cafeetje waar ik besluit iets te gaan drinken. Eens binnen is het duidelijk dat de hoertjes die hier in buurt werken hier hun stam cafeetje hebben. Buiten een zestal hoertjes zit het hier vol met een allegaartje mannen.

Ik neem plaats aan de bar en bestel een witte wijn. Zoals ik gekleed ga pas ik heel goed tussen de hoertjes, denkelijk denkt iedereen ook dat ik er een ben.

Alleen hier zo te zitten tussen de hoeren geeft me het gevoel dat ik wou, een echte hoer zijn.

Een Marokkaans uitziende man komt naast me staan. “Je weet toch dat je hier zonder bescherming niet kan werken” zegt hij. “Nee” antwoord ik. ”Je bent al wat oud maar je ziet er nog goed uit” zegt de man. “We zullen je eens aan het werk zetten”. Hij gaat naar drie mannen en ik zie duidelijk dat ze hem driehonderd Euro geven. De pooier komt naar mij en geeft me vijftig Euro, en zegt dat ik met de mannen moet meegaan. Ik voel duidelijk dat ik hier niet moet gaan protesteren, trouwens dit heb ik zelf gezocht, elke man te nemen die daar zin voor heeft. Dit is zelfs meer dan wat ik verwachte, die pooier heeft geld voor me gekregen.

De mannen nemen me mee naar een klein hotelletje vlakbij. De kamer is leeg juist een oud bed en meer is er niet. Het zijn ook weer brute figuren, buitenlanders van waar ze komen weet ik niet.

Ik besef wel goed dat ze voor me betaald hebben en dat ik gewoon van hen ben het volgende uur.

Veel werk hebben ze niet juist mijn bloesje en rokje uitdoen en ik sta naakt voor hen. Ze grijpen me tussen mijn benen, vingeren me en betasten me over gans mijn lichaam. Ik ga zitten op het bed en zoals ze vragen zuig ik de mannen hun penissen een voor een af, terwijl ze me verder vingeren en in mijn borsten nijpen. Ik voel me nu niet meer als hoer, ik ben er nu een.

Tot een van hen me op het bed legt en mijn benen spreid. Zonder enige interesse voor mijn gevoelens neemt de man me langs achter, onverwacht voel ik zijn penis in mijn achterste binnendringen en diep in me komen, “vuil hoer laat zien dat ge je geld waard bent” roept hij in gebrekkig Nederlands. Hij pompt hevig en hard in me, en al snel komt hij klaar en maakt plaats voor de volgende, die me op mijn rug legt.

“Doe je benen open geil wijf” zegt hij. Ik open gehoorzaam mijn benen en hij komt op me liggen. Als ik zijn penis in me voel glijden ben ik zo ontzettend geil dat ik hier lig als een echte hoer met een vent die ik niet echt moet, maar die me totaal neemt. Ik kreun luid en kan het niet laten te roepen, “Ja, neuk me”

De man roept tegen zijn vrienden “Die hoer geniet er van dat ik ze neuk, kom we gaan ze eens doorneuken. Die pooier heeft ons goed gerief gegeven”.

Hij trekt me op zich en ik voel zijn eikel tegen zijn schaamlippen duwen en langzaam in me dringen, de derde man komt op mijn rug liggen en boord zijn penis in mijn poep. De twee mannen neuken me samen, ze pompen langs twee kanten in me, ik voel hun lullen diep in me over elkaar schuiven. Zo letterlijk gebruikt te worden is waar ik naar verlangde, mijn dagdroom is harde werkelijkheid nu.

Die twee mannen die me neuken, en voor de vijftig euro die ik kreeg, mijn lijf kunnen gebruiken zoals ze willen. Die dikke penissen van venten die ik niet ken, en zelfs niet moet, glijden verder in en uit me. Hoe bizar ook maar het geeft me het genot dat ik zocht, me totaal geven, me laten nemen zonder compromissen. Het resultaat is wel dat ik me niet kan houden ik ril over gans mijn lijf en begin te schokken met mijn onderlijf. “Die hoer gaat nog klaarkomen ook” roept de man. Ik kan het niet stoppen en kan het niet verbergen, en kom hevig schokkend klaar, de mannen blijven in me bonken, terwijl ik rillend van genot tussen hen lig tot ze uiteindelijk zelf klaar komen.

Als ze af me gaan lig ik nogsteeds rillend lichtjes na schokkend naakt op het bed als een gebruikt voorwerp.

De mannen kleden zich aan en vertrekken maar voor ze doorgaan smijten ze me nog twintig euro toe, een extraatje zegt de man.

Als ik natuurlijk een echte hoer zou zijn zou ik terug naar mijn pooier gaan de 20€ nog afgeven en de volgende klant nemen.

Maar ik doe mijn rokje en bloesje terug aan in de kale kamer, en vertrek terug naar huis, ik schaam me voor mezelf maar al dacht ik het nooit te durven ben ik een echte hoer geweest, en dat zal ik maar nooit aan iemand vertellen. Die pooier heeft tweehonderd vijftig euro aan mij verdiend, en ik, ik had het ook gratis gedaan.

Ik begrijp natuurlijk best als je dit als hoer alle dagen moet doen om de kost, dat het iets heel anders is dan mijn hunker naar eenmalige ongewone seks.

Niet dat ik het morgen terug zal doen, al ben ik verschillende keren klaargekomen. Maar eens in mijn bed kan ik het niet laten me te masturberen met in gedachte wat ik heb meegemaakt, en dat zal me nog heel lang bijblijven.

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (11)
DE 15 NIEUWSTE "Groepsex" VERHALEN
:: Geil Op Het WerkDoor: Arlette
Gelezen: 16999x
Reacties: 12
Lengte: Lang
Tags: Exhibitionisme, Pijpen, Neuken
17-07
8.7
:: Ik Ben Een SletDoor: Arlette
Gelezen: 16465x
Reacties: 15
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Neuken, Publiek
14-07
8.7
:: Verjaardagsfeestje Van Joyce... - 2Door: Lekkerstel0207
Gelezen: 13423x
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Bi, Verkrachting, Keel, Pijpen, Sauna
12-07
9.0
:: Verjaardagsfeestje Van Joyce... - 1Door: Lekkerstel0207
Gelezen: 19610x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Bi, Verkrachting, Keel, Pijpen, Sauna
12-07
8.4
:: Omdat Ik Hou Van Mijn Man - 4Door: Arlette
Gelezen: 6736x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Neuken, Onderdanig
12-07
9.0
:: Gas Station QueenDoor: Yourcaptain
Gelezen: 7554x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags:
11-07
8.7
:: Mijn Eerste Keer Door: MissT
Gelezen: 25467x
Reacties: 10
Lengte: Gemiddeld
Tags:
06-07
8.4
:: Esmeralda - 1Door: Mt1984
Gelezen: 14024x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Verzoekje, Groepsex
30-06
7.9
:: 10 Mannen Voor MijDoor: Plixie
Gelezen: 10594x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
29-06
7.5
:: Vrienden - 3Door: Roy
Gelezen: 15592x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
28-06
9.0
:: Festival AvontuurtjesDoor: MissT
Gelezen: 15765x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
28-06
8.6
:: De Motorvakantie - 6Door: Erolover
Gelezen: 11328x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
21-06
9.3
:: Tessa - 5 (oogpunt Van Tessa) Door: MissT
Gelezen: 5278x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
21-06
8.6
:: Date Met Een NymphomaneDoor: Ben
Gelezen: 11153x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
20-06
7.5
:: Wij Samen, Maar Niet AlleenDoor: Mirum
Gelezen: 18357x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
19-06
9.0
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net / Bezoekers Online: 834