Opwindend.Net
Datum: 05-02-2018
Stemmen: 47x
Cijfer: 7.9
Gelezen: 16671x
Lengte: Lang
Online Lezers: 1
Naar De Bioscoop
Door Frank - Zoek naar meer...

"Hoe laat zijn jullie terug?” vroeg Marieke me. Ik ging met onze ‘huisvriendin’ Miriam naar de bioscoop bij ons in het dorp en Marieke, m’n vrouw, bleef thuis omdat ze zich niet helemaal lekker voelde. We deden overigens wel vaker dingen apart van elkaar en het was dan ook niet vreemd dat ik samen met Miriam erop uit trok. “De film is rond elf uur afgelopen, dan drinken we daar misschien nog iets, dus ongeveer half twaalf zijn we weer hier.” Marieke knipoogde naar Miriam en zei: “Dan zal ik al wel in bed liggen maar dan kruip maar lekker tegen me aan.” Miriam kreunde goedkeurend en we gaven allebei Marieke een kus. “Denk eraan, niet rommelen met elkaar in de bioscoop hè! Er kunnen bekenden zitten en die hoeven niet te weten wat wij met z’n drietjes doen!” lachte m’n vrouw. Miriam reageerde: “Ik kan niets beloven hoor. Ik word altijd heel geil van bioscopen!” Lachend liepen we naar buiten en omdat het mooi zomers weer was hadden we besloten om met de fiets te gaan. Miriam sprong bij mij achterop en we reden langs het huis naar de straat en zwaaiden nog even naar Marieke. Miriam hield me stevig om m’n middel vast en zei: “ Gezellig! Ik heb echt zin om weer eens wat met z’n tweetjes te doen!” Nauwelijks waren we de bocht om of ze liet haar handen zakken en kneep door m’n broek heen in m’n kruis! “Ik hoop dat het een spannende film is”, lachte ze. “Gedraag je”, zei ik gemaakt streng en gaf aan dat het een Nederlandse film was en er dus zeker wel seks in zou zitten. “Maar let wel schatje, het is geen pornofilm hoor. Het is een gewone nette bioscoop.” Ze mompelde: “Jammer.” Ik lachte en trapte intussen gestaag door. Na vijf minuten bereikten we het dorp en stalden de fiets in een bewaakte stalling. Vandaar was het nog maar een klein stukje lopen naar de bioscoop. Miriam sloeg haar arm om me heen, heel even legde ik m’n hand op haar billen en streek over de dunne stof van haar jurk heen en voelde duidelijk haar stringetje. Ik gromde goedkeurend maar gaf aan dat we beter niet zo door het dorp konden lopen. “Zoals Marieke al zei, dat kan alleen maar vragen oproepen als een bekende ons ziet. Ik heb geen zin om een verklaring te moeten geven. Als ze ons samen in de bioscoop zien zitten kan dat al genoeg vragen oproepen.” Miriam mopperde dat we beter in een vreemde stad naar de bioscoop hadden kunnen gaan. Ik lachte en zei: “Kalm aan, straks in de donkere zaal kunnen we elkaar vasthouden.”

We liepen de bioscoop binnen en ik rekende twee toegangskaartjes af. Het meisje achter de kassa zei dat er geen vaste plaatsen uitgegeven werden vanavond omdat het op doordeweekse dagen nooit druk was en we dus konden gaan zitten waar we wilden. Ik liep achter Miriam aan de zaal in en ze sloeg meteen linksaf en ging de trap op. De tweede rij van boven schoot ze in en liep naar het midden van die rij. “Ik bekijk het graag van bovenaf”, verklaarde ze toen ze me vragend zag kijken. “Ik had de verrekijker wel mee mogen nemen”, reageerde ik, “bijna niemand in de bioscoop en wij zitten helemaal achteraan.” Ze keek me glimlachend aan en gaf me een kushandje. Toen ging ze zitten en zette haar handtas voor zich neer. Ik ging op de stoel rechts naast haar zitten. We keken rond en concludeerden dat het inderdaad een rustige dag was. Er was slechts een handjevol mensen in de zaal, die allemaal halverwege de zaal plaats hadden genomen omdat je daar simpelweg het mooist ten opzichte van het doek zit. “Misschien wordt het nog drukker”, dacht Miriam. Dat werd het echter niet. Er druppelden nog een paar mensen de zaal binnen voordat de deuren dicht gingen, de lichten doofden en de reclames begonnen. Miriam kroop een beetje tegen me aan en legde haar hand op mijn been: “We zitten lekker rustig hier”, fluisterde ze en kwam met haar gezicht dicht bij het mijne. We gaven elkaar een kus en ook ik legde m’n hand op haar been. “Ouwe vrijdoos”, lachte ik en ze glimlachte: “Spannend toch? Ouderwets naar de bios, net als vroeger als tieners. Beetje foezelen tijdens de film!” Ik grinnikte en streelde over haar blote bovenbeen naar boven waarbij haar jurkje gewillig mee omhoog schoof. Miriam droeg een lichtgrijs dun en soepel zomerjurkje tot halfweg haar bovenbenen. De bovenkant had korte mouwtjes en was voorzien van een soepele ritssluiting aan de voorkant die net boven haar navel begon en doorliep tot bovenaan. Ze had de rits een behoorlijk stuk openstaan waardoor er zich een ruime decolleté toonde. Vanuit mijn positie kon ik zelfs de bovenkant van haar kanten behacups zien!

De film begon en al gauw schoten, zoals zo vaak in Nederlandse films, de eerste blote tieten door het beeld en werd de hoofdrolspeelster door haar tegenspeler tegen de wand in de douche geneukt. “Lekker wild”, fluisterde Miriam en ze gleed met haar hand over mijn kruis terwijl ze aandachtig naar het scherm bleef kijken. De scène liet haar niet onaangedaan en ze kroop nog wat dichter tegen me aan en gaf me weer een kus. Een lange nu. “Word je er opgewonden van?” Ze knikte: “Best wel!” Ik gleed met m’n linkerhand over haar been omhoog tot aan de ritssluiting en trok hem een klein stukje verder naar beneden. Ze keek me aan en fluisterde: “Maar hete seksvriend, wat doe je nu?” Ik lachte en deed ritssluiting nu verder open zodat ik haar borsten kon beetpakken. Eerst keek ik rond of niemand ons bekeek en toen ik er zeker van was dat dat niet het geval was, legde ik m’n hand op haar rechterborst. Zacht streelde ik over de kanten stof van haar beha en voelde dat ze een harde tepel had. Ze kreunde goedkeurend en ik vond het wel spannend om verder te gaan en dus liet ik m’n hand weer zakken en schoof haar jurkje wat naar boven. Haar witte kanten slipje werd nu zichtbaar en ik streelde er overheen. Miriam kreunde goedkeurend en kneep in m’n kruis terwijl ik door bleef wrijven en de druk wat verhoogde. Zo bleven we de eerste twintig minuten van de film elkaar strelen en kussen en wonden we elkaar telkens meer op.

Enkele rijen schuin voor ons zat een jongeman die ik al een paar keer had zien omkijken. Hij had duidelijk in de gaten wat wij aan het doen waren. Door ons gezoen was ik hem uit het oog verloren en toen ik weer eens rondkeek door de zaal zag ik dat hij zonder dat wij het in de gaten hadden van zitplaats verwisseld was en nu in onze rij had plaatsgenomen. Hij zat enkele stoelen van Miriam verwijderd.

Ik attendeerde Miriam op de nieuwsgierige jongeman en ze keek zijn kant op. “Ach, het is een leuke jongen. Laat hem maar genieten als hij ervan houdt om vrijende stelletjes te begluren!” De jongen had in de gaten dat we het over hem hadden en toen hij merkte dat wij ons gedrag niet veranderden na zijn komst, schoof hij langzaam op totdat hij naast Miriam zat. Hij keek met grote interesse naar het kruis van mijn vriendin, waar zich, hoewel lastig in het donker te onderscheiden, langzaamaan een natte plek begon af te tekenen. Miriam keek hem even aan maar richtte toen haar blik op mij en begon me weer te tongzoenen. Langzamerhand begon ik ook een aardige partij geil te worden en ik wreef weer over haar lekkere zachte bovenbeen en probeerde intussen met m’n andere hand in haar beha te schuiven. Toen ik naar beneden keek zag ik dat de jongeman zijn hand op Miriam’s linkerbeen had gelegd en inmiddels haar dij rustig streelde. Miriam had haar benen langzaam uit elkaar laten vallen en bood ruim toegang! Van de film maakten we inmiddels niets meer mee…

De jongen ondervond geen enkele weerstand van mijn vriendin en besloot zijn kans te wagen. Hij liet zijn hand langzaam omhoog glijden en wreef nu over haar kruis heen! Miriam hijgde in mijn mond maar deed verder niets! Ik trok m’n hoofd voorzichtig iets terug en zag dat Miriam met gesloten ogen genoot van de aanrakingen van de jongeman. Ze merkte niet eens dat wij niet meer zoenden. Haar mond was echter nog steeds licht geopend en er kwamen korte kreuntjes uit. De jongeman werd wat brutaler en voerde de druk van z’n vingers op. Als reactie begon Miriam haar bekken omhoog te stoten tegen z’n bewegingen in. Hij duwde haar kleine slipje tussen haar schaamlippen en probeerde met z’n vingers het broekje in haar kutje te duwen en haar zo te vingeren. Miriam schrok nu echter op uit haar trance en keek me een moment verwonderd aan. Toen pakte ze de hand van de jongen, legde die op zijn eigen been en sloeg haar benen over elkaar, zo de toegang tot haar paradijsje blokkerend.

Ze keek me een moment enigszins schuldig aan maar begon toen al weer snel met me te tongen. Ik kneedde haar dikke tieten door de beha heen en schrok op omdat de lichten in de zaal plots aan gingen. Het was kennelijk al pauze! Miriam fatsoeneerde gauw haar kleding, nam haar handtas van de vloer en we stonden op om de zaal uit te lopen. Vanuit het gangpad zag ik dat de jongeman ons vanaf zijn stoel nakeek. “Ik ga even naar het toilet”, zei Miriam, “Ik heb een kletsnat slipje. Ga even kijken of ik dat kan droogblazen onder de handdroger.” Ik knikte en fluisterde in haar oor: “Doe meteen je beha uit, dan kan ik straks lekker je tieten kneden. Van de film ben ik nu toch de verhaallijn kwijt!” Miriam lachte en reageerde: “Geil ventje! Ik zal wel eens zien.”

Al snel kwam ze de toilet uit en ik keek haar verwonderd aan: “Nu al droog?” Ze schudde haar hoofd en zei: “Hebben ze verdorie die handdrogers vervangen door van die milieuvriendelijke handdoekjes! Heb ik nog steeds een nat slipje!” Ik keek haar aan en samen schoten we in de lach. We begaven ons naar de bar en bestelden ieder een glas fris, dat we ter plekke op dronken. Toen Miriam de portemonnee uit haar tas pakte om af te rekenen zag ik tot mijn grote vreugde dat ze haar beha in de tas had gedaan. Ze had dus blijkbaar zin om na de pauze verder te foezelen!

We kwamen iets te laat aan in de zaal. De lichten waren al gedoofd en de film was al weer begonnen. Vanuit het gangpad zag ik dat de jongeman nog op dezelfde stoel zat. Ik liet Miriam voorgaan en ze liep dezelfde rij in en zette haar tas weer voor de stoel naast die van de jongeman. “Wacht even”, zei ik en ging vlug achter haar staan. Snel beurde ik haar jurkje aan de achterkant op en haakte mijn vingers achter haar slipje. “Beter even uit doen, dan kan ‘tie drogen”, fluisterde ik terwijl ik razendsnel het dingetje naar beneden trok. Miriam zei niets, bood wederom geen enkele weerstand maar stapte eenvoudig uit het kleine lapje textiel toen dat om haar enkels viel. Ik bukte me, raapte het ding op en drapeerde het netjes over de stoel voor die van Miriam.

Ze ging zitten, keek me indringend aan en beurde toen haar heupen op. Ze greep haar jukje vast en vouwde de achterkant onder haar billen vandaan tot achter haar rug waarna ze zich weer liet zakken en de voorkant goed streek. “Als ik zonder slipje aan op m’n jurkje ga zitten heb ik straks een grote donkere vlek erin en loop ik voor gek”, fluisterde ze. Ik knikte en zag de jongeman met grote ogen toekijken. Ik knipoogde naar hem. Hij keek me heel even aan, boog zich toen voorover en greep het natte slipje van Miriam van de stoel. Terwijl zij keek wat hij deed, bracht hij het vochtige stringetje naar z’n neus en snoof eraan! Wij keken beiden toe hoe hij zijn neus in het slipje duwde en verrukt met zijn tong over het natte kruisje heen likte! Opgewonden doordat de jongen zo geil werd van een vrouw van zeker vijftien jaar ouder dan hijzelf, besloot ik hem nog wat gekker te maken. Ik keek hem aan terwijl ik met m’n hand over Miriam’s lichaam naar de ritssluiting van haar jurkje schoof. Terwijl ik hem aan bleef kijken nam ik het lipje van de ritssluiting tussen duim en wijsvinger en trok ik heel langzaam het ding volledig omlaag. Met het hart kloppend in m’n keel wachtte ik Miriam’s reactie af. Die kwam niet… ook niet toen ik haar rechterborst vast nam en zachtjes in haar tepel kneep. Ze zuchtte alleen en keek me geil aan.

De jongen keek gebiologeerd naar Miriam’s blote borsten en intussen maakte hij z’n broek los en stroopte die over z’n benen naar beneden. Z’n short volgde en een keiharde lul sprong glanzend omhoog! Hij stak de opgewonden paal in Miriam’s slipje en ging ermee op en neer waardoor het kleine lapje stof er niet droger op werd! Miriam keek er ongegeneerd naar en ik zag nog net dat ze over haar lippen likte voordat ze haar hoofd naar me toe boog en we fel begonnen te kussen.

Ik kneedde gedreven haar borsten en plots voelde ik de hand van de jongen, die kennelijk besloten had ook haar grote borsten te betasten, af en toe de mijne raken. Miriam zuchtte tevreden.

Zo vrijden we er lekker op los terwijl mijn vriendin door een extra paar handen werd bevoeld en gestreeld. Plots kreunde ze hard in mijn mond en geschrokken keek ik om me heen of niemand naar ons keek. Gelukkig overstemde het geluid van de film haar gekreun. Ik keek omlaag en zag dat haar jurkje omhoog was geslagen en dat haar benen ver uit elkaar lagen! De vinger van de jongen schoof in en uit haar kale kutje en maakte licht soppende geluidjes! Miriam was zojuist klaar gekomen!

Ze was nu zo opgegeild dat de omgeving haar niets meer kon schelen. Ze friemelde en trok aan mijn broek totdat ze m’n lul eruit gevist had. Ik was er blij om want inmiddels was ik van de spanning zo hard geworden dat ‘ie er pijn van deed! Ik keek weer een keer om me heen of we bekeken werden, maar toen dat niet het geval bleek te zijn, ontspande ik me en genoot van haar trekkende en draaiende handen om mijn lul. Ik kreunde zacht en Miriam trok een poosje aan mijn lul tot ze plots met haar hoofd naar beneden dook en haar warme mond over mijn natte eikel sloot. Half scheef hing ze over mij heen en zo goed en kwaad als het ging kneedde ik haar tieten terwijl ze mij pijpte. Ik keek met plezier naar haar verrichtingen in plaats van naar de film op het grote doek.

“O Frank, die brutale aap is me aan het beffen…”, hijgde ze plots terwijl ze me vanonder haar wimpers aankeek. “En moet ik nu geloven dat jij dat erg vind?” lachte ik. “Je bent net opzettelijk weer naast ‘m gaan zitten terwijl we nagenoeg de hele bioscoop ter beschikking hadden! Volgens mij was je er gewoon op uit om door die jonge gast gepakt te worden!” Ze keek me aan en intussen keek ik opzij naar de verrichtingen van de jongen die met z’n hoofd achter haar scheef op de stoel liggende kontje lag en tussen haar benen door haar kutje likte! “Dat kan toch niet…? Ik bedoel… dit mag toch niet gebeuren?” kreunde ze maar intussen ondernam ze geen poging om zich van de jongen los te maken! “Hou jezelf niet voor de gek”, fluisterde ik, “Je weet dat je dit wilt. Dat je dit spannend vindt. Dat je er super geil van wordt! Geil sletje!” Ze kreunde: “O ja… ik ben zo ontzettend geil… Vind je het erg dat ik een geile slet ben? Dat ik me laat beffen door die jongen?” Dat ik… Dat ik… aahhhhh… ik kommmm!” Wild draaide ze met haar kont tegen het gezicht van de jongen terwijl ze weer klaar kwam! Haar ogen waren half weggedraaid in hun kassen terwijl ze genoot van het orgasme dat door haar lichaam raasde. Ik streelde haar gezicht en fluisterde: “Ik vind het ook geil hoor, schatje! Laat je maar lekker gaan en doe waar je zin in hebt!”

Ze keek me met kleine ogen aan en liet zich toen van de stoel glijden. “Dank je wel geile beer”, hijgde ze en ging op de knieën schuin voor me zitten. Ze keek de jongeman aan en terwijl ze haar kontje naar achteren duwde zei ze: “Lik me nog een keer klaar!” Toen stulpte ze haar lippen over mijn eikel en begon me keihard te pijpen!

De jongeman ging nu achter haar zitten en stak z’n tong in haar naar achter stekende kutje, of misschien wel haar kontje, dat kon ik niet goed zien. In ieder geval beviel het Miriam wel wat hij deed want slechts na enkele minuten liet ze weer de voor haar typerende korte kreet horen die haar orgasme verraad! De jongen kwam omhoog en keek me vragend aan. Ik knikte en zonder pardon schoof hij z’n lul in het kletsnatte kutje van m’n vriendin! “O schat, hij neukt me!” kreunde ze terwijl ze me geschrokken aankeek. Ik knikte haar geruststellend toe en zei: “Natuurlijk neukt hij je. Dat wilde je toch ook graag?” Ze keek me toch wel enigszins schuldig aan en zei toen met een klein stemmetje: “Ja.” Ik glimlachte en boog me voorover, nam haar hoofd in m’n handen en zoende haar vol op de mond. “Hé, ik ben slechts je vriend… en seksvriend. We zijn geen bezit van elkaar, toch? Je kunt en moet doen wat je zelf graag wilt!” Ze keek me nog even aan en reageerde toen door wild met haar kont tegen de bewegingen van de jongen in te stoten. Ik keek er met plezier naar! De jongen begon steeds zwaarder te hijgen en ik keek de zaal rond of we nog steeds onbespied waren. Het geluid van de film was echter gelukkig nog steeds harder dat het gehijg en gekreun van Miriam en de jongen! Toen hij aangaf het niet lang meer vol te kunnen houden, kwam Miriam plots overeind. De jongen schoot uit haar. “Je mag niet in me klaarkomen hoor!” reageerde ze. Ze pakte de jongen bij de hand en trok hem overeind. Toen ging ze met haar rug naar me toegekeerd voor me staan en liet zich op m’n schoot zakken totdat mijn harde staak tot de ballen in haar zat. Ik begon haar te neuken en zij greep de natte dikke lul van de jongen vast en trok hem eraan naar zich toe. “Kom eens hier met je hoofd”, fluisterde ze. Hij boog zich naar haar toe en ze gaf hem een lange tongzoen. Intussen trok ze aan zijn lul en toen ze hun zoen verbrak, stak ze de van zijn geil natte vingers in haar mond en likte ze af. “Nu ga ik je pijpen!” hijgde ze en trok hem aan z’n billen tegen haar gezicht aan.

De harde lul verdween tot aan de ballen in haar mond! De jongen stootte ritmisch op en neer en ik zag zijn gezicht vertrekken. “Shit… ik ga zo komen”, hijgde hij. Miriam deed er nog een schepje bovenop en zoog en likte in hoog tempo aan zijn eikel. Plots kreunde de jongen en maakte spastische bewegingen met z’n heupen. Tot mijn grote verbazing liet Miriam echter niet los maar liet hem juist verder in haar mond glijden. Geil als ze was liet ze de jongen zijn jeugdige zaad in haar mond spuiten en slikte ze het door! Ze bleef de dikke lul likken totdat hij te gevoelig werd en zich terug trok. Toen kwam ze van mijn schoot af en keek me, met een natte streep zaad op haar wang, aan. “En nu jij schat”, fluisterde ze. Ze ging weer op de knieën voor me zitten en slechts seconden daarna vulde ook ik haar mond met zaad!

Miriam plofte neer in de bioscoopstoel, pakte haar slipje en veegde er eerst haar gezicht mee af en maakte er daarna haar kutje mee droog. Toen trok ze haar jurkje recht en schikte haar haren een beetje. Ze boog zich naar de jongen toe en gaf hem een innige tongzoen. “Dank je wel”, zei ze en drukte haar slipje in z’n hand. “Een herinnering.” Ze draaide zich om naar mij en zei: “Zullen we gaan? Ik vind het een kutfilm!”

Lachend vertrokken we door de donkere zaal naar de uitgang.

Frank

Zoek naar meer verhalen van Frank...
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (3)
DE 15 NIEUWSTE "Groepsex" VERHALEN
:: Maria Leeft Zich Uit 5 #Door: Maria
Gelezen: 876x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Buurvrouw, Pijpen, Plassen, Dikke Piemel
20-02
9.4
:: Vriendenvakantie - 4 (suzan)Door: Westland_cpl
Gelezen: 3019x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Swingen, Vrienden VMVMV
19-02
9.2
:: Vriendenvakantie - 4Door: Xander
Gelezen: 5571x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Vrienden, Vakantie, Groepsex, Swingen, Partnerruil, Ongeremde Sex, Vingeren
19-02
9.1
:: Het ParkDoor: Arlette
Gelezen: 6753x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Exhibi, Pijpen, Neuken
18-02
8.7
:: Partnerruil Werd GangbangDoor: Peter
Gelezen: 9308x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
17-02
7.8
:: Ultieme FantasieDoor: Ellev
Gelezen: 10353x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
14-02
8.5
:: HotWife En Meer...deel...Door: Schrijver
Gelezen: 10209x
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Hotwife,BBC,Cuckold,moeder,dochter,hotwife,hotdaughter
14-02
8.7
:: Mijn Eerste GangbangDoor: Fanny
Gelezen: 14459x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Gangbang Sandwich Bdsm
10-02
9.0
:: Gedrogeerd Door: Lisa-brabant
Gelezen: 17714x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Sexbios, Dwang, Pilletje
08-02
8.7
:: Onze Oppas - 7Door: Schrijver
Gelezen: 14609x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
07-02
8.7
:: De Schilderles Van De JufDoor: Timio
Gelezen: 15921x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Mindplay, Exhibitionisme, Dominant
03-02
8.1
:: Ik Ben GeilDoor: Arlette
Gelezen: 13073x
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags: Geil...
03-02
8.4
:: Fantasie Komt UitDoor: Tomsuzanne75
Gelezen: 9790x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
03-02
8.6
:: Een Slet WordenDoor: Arlette
Gelezen: 19991x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Exhibi, Pijpen, Neuken
30-01
8.9
:: Vriendenvakantie - 3Door: Lieke
Gelezen: 10683x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Vijf Stellen, Swingen, Groepsex
27-01
8.9
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net