Opwindend.Net
Datum: 10-02-2018
Stemmen: 66x
Cijfer: 8.5
Gelezen: 18962x
Lengte: Lang
Online Lezers: 1
Monique Ontdekt Op Vakantie - 2
Door RobMonique - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Monique Ontdekt Op Vakantie - 1

Enigszins verbaasd klom ik over de rotsen richting het hotel. Eenmaal op het ‘gewone’ strand versnelde ik mijn pas om Monique te kunnen achterhalen. ‘What the fuck was dit?!’ vroeg ik haar en ze keek me aan met een blik in haar ogen die verraadde dat ze nog steeds heel geil was. ‘Blijkbaar was het een diep verlangen van me om eens met andere mannen te spelen. De situatie liep een beetje uit de hand en ik heb me laten gaan. Maar ik heb er zo van genoten dat ik nog meer wil.’

‘Wat wil je dan nog meer en waar komt die dominantie naar mij toe opeens vandaan?’ ‘Dat is misschien ook iets wat wel in mij gezeten heeft maar er nog nooit uit gekomen is, ik vind het wel een lekker gevoel.’ Ik kon niet ontkennen dat haar dominante kant iets opwindend had maar dat hoefde wat mij betreft niet tot uiting te komen door voor mijn ogen seks te hebben met andere mannen.

‘En wat ben je nu van plan met deze mannen te gaan?’ ‘Ja ik kijk wel hoe het loopt, maar ik ben heel nieuwsgierig naar hoe het voelt om door zulke pikken geneukt te worden.’ Hier was ik natuurlijk al bang voor en erg verrassend was dit antwoord niet. ‘En ik dan?’ Jij mag misschien ook wel mee doen als je je weet te gedragen’ zei ze met een knipoog.

Op de kamer aangekomen besloot Monique even te gaan douchen. Ik zat op de rand van het bed ietwat verslagen na te denken over wat er allemaal stond te gebeuren. Zou ze John en Dirk allebei gaan neuken? Wat voor gevolgen had dit voor onze relatie? Veel tijd om hier over na te denken kreeg ik niet want Monique kwam alweer uit de badkamer.

Ze ging op zoek naar een leuke outfit om aan te doen. De keuze was aanzienlijk beperkter dan thuis waar ze uit ruim 20 verschillende outfits kan kiezen. Nu had ze alleen een paar setjes meegenomen en twee body’s. Ze koos voor een zwarte body met veel kant waar haar borsten maar net in pasten. Deze body kon aan de onderkant opengemaakt worden met twee knoopjes.

Ze trok de body aan en draaide ter goedkeuring een rondje. Ik kon niet anders dan beamen dat ze er geweldig uit zag, hoe dubbel mijn gevoel ook was. Ze liep naar de koffer en ritste een zijvakje open waar ze twee speeltjes in had gestopt. Ze pakte de vibrerende geisha ballen en besloot deze in te brengen. Ze trok haar hakken er bij aan en kwam op me af gelopen. Ze streelde even over mijn pik en fluisterde in mijn oor ‘probeer er van te genieten schat, dat ga ik zeker doen.’

Monique bewonderde zichzelf nog even in de spiegel toen er op de deur werd geklopt. Met veel enthousiasme deed ze de deur open en begroette John en Dirk met een geile tongzoen. Beide mannen lieten hun handen even over haar lichaam gaan. ‘Is mijn outfit goed gekeurd?’ vroeg Monique. De heren staken hun enthousiasme niet onder stoelen of banken en complimenteerden Monique met haar outfit en lichaam.

Monique ging op de rand van het bed zitten en klopte met haar handen op het bed om de heren aan te moedigen bij haar te komen zitten. Dirk en John namen aan beide kanten van Monique plaats op het bed en Dirk nam meteen het initiatief door Monique te zoenen. Zijn handen streelden over de benen van Monique en gingen langzaam door naar boven. Monique verbrak de zoen om John te kunnen tongen en zo was het ijs binnen no time gebroken. Ik had net zo goed op het strand kunnen gaan zitten want aan mij werd totaal geen aandacht besteed.

De heren werden langzaam iets handtastelijker en ook Monique liet haar handen op ontdekkingsreis gaan over de zwembroeken van John en Dirk. De T-shirts van de heren moesten al snel uit van Monique en haar handen gingen over de goed getrainde lichamen. Een goedkeurend kreuntje ontsnapte uit de mond van Monique en ze duwde John achterover op het bed om vervolgens direct bovenop hem te kruipen.

Een lange tongzoen volgde en de handen van John verkenden het hele lichaam van Monique. Monique kwam rechtop zitten en wenkte Dirk bij zich. John kneedde ondertussen de borsten van Monique terwijl Dirk een geile tongzoen kreeg. Monique keek in mijn richting en gaf me een knipoog waar de geilheid van af droop. John was iets omhoog gekomen en was de tepels van Monique gaan zoenen en likken door de kanten body heen. Monique kreunde goedkeurend terwijl ze tongde met Dirk en streelde met haar hand over het lichaam van Dirk en ging langzaam naar beneden.

Aangekomen bij zijn zwembroek voelde Monique de stijve pik van Dirk door de dunne stof heen en ik zag hoe ze met haar vingers de zwembroek binnen wurmde. Ze had de pik van Dirk al snel te pakken en begon hem af te trekken met zijn zwembroek nog aan. Dirk zijn handen gingen op zoek naar het kutje van Monique en hij begon over haar kanten body te wrijven. Hij ontdekte het uitstekende staafje van de trileitjes die Monique ingebracht had, waarna Monique zei ‘de afstandsbediening ligt op het nachtkastje, leef je uit.’

Dirk pakte de afstandsbediening en zette de trileitjes aan. Monique reageerde direct vanwege de lichte trilling die opeens ontstond in haar kutje. Dirk begon te spelen met de trileitjes en zo af en toe zag ik Monique even schokken als de intensiteit werd verhoogd. Monique kreunde onder de behandeling van beide mannen en wilde de zwembroeken uit hebben. ‘Tijd om met die geile pikken te gaan spelen’ zei ze en John en Dirk gehoorzaamden maar al te graag.

Monique ging op haar knieën naast het bed zitten en John en Dirk kwamen aan weerszijde van Monique staan met hun indrukwekkend pikken stijf vooruit. Monique pakte de beide pikken beet en kreunde goedkeurend voordat ze langzaam begon om de pikken af te trekken. John en Dirk moedigde Monique aan en Monique kreeg duidelijk nog meer zin nu ze merkte dat de heren het zo lekker vonden.

Al snel nam ze de eikel van John in haar mond en begon ze hem te pijpen. Ze begon rustig en probeerde het op te bouwen door de pik steeds iets dieper in haar mond te nemen. De pik van Dirk bleef ze in een rustig tempo aftrekken zonder ook maar een moment hem te vergeten. Ik was verbaasd om te zien hoe Monique te werk ging, haast vakkundig zoals ze de heren plezierde. Tuurlijk Monique was niet vies meer van seks of pijpen maar zoals ze nu te werk ging leek ze wel een pro.

Monique liet de pik van John uit haar mond glijden en keek hem geil aan. Ze likte nog een paar keer over zijn eikel voordat ze iets draaide en de pik van Dirk in haar mond nam. Dirk kreunde en beloonde haar door de eitjes nog een standje hoger te zetten. Monique begon direct vol overgave de pik te pijpen en binnen no time zat de pik helemaal in haar keel. Monique proestte het uit en slijm kwam uit haar mond en nam de pik weer diep in haar mond.

Beide mannen werden om beurten gepijpt terwijl Dirk met de trileitjes aan het spelen was. ‘Als je zo door gaat ga je mond zo weer vol spuiten’ zei John die duidelijk aan het genieten was. Monique stopte met pijpen en ging op handen en knieën op bed zitten. ‘Ga me dan maar likken’ zei Monique terwijl Dirk voor haar ging liggen om verder gepijpt te worden.

‘Dan ga ik wel die geile balletjes uit je kutje halen’ zei John voordat hij de knoopjes van haar body open maakte en vervolgens langzaam aan het uiteinde van de balletjes trok. De balletjes kwamen plagerig langzaam uit het kutje van Monique en zo af en toe stopte John ze weer even terug om ze er daarna weer langzaam uit te halen. Monique kreunde diep met de pik van Dirk in haar mond en onderging de plagerijen van John. John haalde de balletjes uit het kutje en legde deze naast hem op het bed. Direct begon hij het kutje en klitje van Monique te likken. Zijn gezicht was helemaal nat geworden van alle geile sappen die Monique produceerde.

John begon zijn aandacht te verleggen naar het kontgaatje van Monique en likte haar anus vol enthousiasme. Monique begon nog iets harder te kreunen waardoor John werd aangemoedigd door te gaan. Tegelijkertijd bracht hij twee vingers in het kutje bij Monique om haar stevig te vingeren. Monique haalde de pik van Dirk even uit haar mond en zei ‘geef me een vinger in m’n kont, dat voelde ze lekker op het strand.’ John kreeg een glimlach op zijn gezicht en haalde zijn vingers uit het kutje van Monique en bracht zijn wijsvinger naar haar anus.

Door al het geil en speeksel gleed de wijsvinger soepel naar binnen en al vrij snel gebood Monique hem een tweede vinger erbij te doen. Ook de middelvinger van John ging soepel naar binnen waarna hij een idee kreeg. Hij pakte de balletjes en stopte deze in het kutje van Monique die even achterom keek wat hij deed. De glimlach op haar gezicht verraadde veel. Nadat de balletjes goed nat waren gemaakt in haar kutje haalde John zijn vingers uit haar kont. ‘Waarom doe je dat, ga lekker door’ zei Monique. ‘Even geduld geile slet’ zei John en Monique leek het wel te kunnen waarderen dat ze slet genoemd werd. John haalde de balletjes uit haar kut en plaatste de eerste tegen de anus van Monique. ‘Even goed ontspannen’ zei John en het eerste balletje schoot zo naar binnen. Het tweede balletje volgde al snel en John zette de balletjes aan.

Bij het zien van dit alles was ik bovenal vooral geil geworden en ik m’n pik dan ook uit m’n zwembroek gehaald en was begonnen om mezelf rustig af te trekken. Monique zag dat ik bezig was en keek even geil mijn kant op en vroeg ‘heb je het een beetje naar je zin?’ Ik knikte bevestigend en Monique stortte zich weer op de pik van Dirk.

John had ondertussen zijn dikke pik in zijn hand en trok zichzelf langzaam af. Doordat Monique op handen en knieën zat had hij prachtig uitzicht op haar heerlijke, ietwat trillende kontje, en haar drijfnatte kutje. John zette een stap naar voren en plaatste zijn dikke pik tegen de lipjes van Monique. Monique stopte even met pijpen en keek om. Ze keek geil maar tegelijkertijd ook een beetje bang voor de dikke pik die bij haar naar binnen zou gaan.

John duwde langzaam een beetje door en haar lipjes begonnen te wijken voor de dikke eikel. Monique kreunde en liet de pik van Dirk maar even voor wat het was. Monique vroeg John om rustig aan te doen omdat ze niet gewend was aan zo’n dikke pik. Ik geloof niet dat John een andere keuze had dan rustig te doen. Van waar ik zat leek het alsof Monique haar kutje zou gaan scheuren en Monique kreunde dan ook zoals ik haar niet eerder had horen doen.

John z’n eikel zat eindelijk in haar kutje en John liet Monique even wennen aan het gevoel om even later rustig door te duwen. Na zijn pik een beetje terug te hebben getrokken kon hij weer een beetje doorduwen. Dit herhaalde zich tot zijn pik verbazend snel helemaal in het kutje van Monique zat. ‘Wat een geweldig strak kutje heb jij, die ga ik heerlijk neuken’ zei John waarna Monique hem geil aan keek en mij een knipoog gaf.

John begon haar rustig te neuken en Dirk had zijn pik weer aangeboden voor de mond van Monique. Na een tijdje zo te zijn geneukt gaf Dirk aan dat hij ging spuiten en hij haalde z’n pik uit de mond van Monique en trok een paar keer snel voordat hij zijn sperma over het gezicht van Monique spoot. John ging onverminderd door en verhoogde het tempo zelfs een beetje waardoor Monique zich echt vast moest houden aan het bed om niet voorover te vallen door de harde stoten.

Opeens zei Monique terwijl ze naar mij keek ‘ik ga zo klaarkomen en ik wil dat jij m’n klitje likt.’ Ietwat verbaasd dat ik mee mocht doen zei ik ‘ok schat maar dan moet John wel even stoppen met neuken.’ ‘Nee hoor die gaat lekker door, ik word veel te geil van de dikke pik, jij kruipt onder mij en gaat mij likken!’ Nu was ik nog verbaasder want dat betekende dat de pik en ballen van John vlak langs mijn gezicht zouden gaan terwijl hij Monique neukte.

Na een ietwat boze blik van Monique omdat ik te lang twijfelde kroop ik onder haar tot mijn gezicht bij haar kutje kwam en ik haar klitje kon likken. Monique begon steeds harder te kreunen en begon mij zelfs te pijpen. Lang hield ze dit niet vol want nog geen minuut later kwam Monique klaar zoals nooit tevoren en ze zakte dan ook voorover waardoor de pik van John bijna geheel uit haar kutje kwam.

John liet haar even bijkomen en pakte haar vervolgens vast om zijn pik weer diep naar binnen te brengen en haar te neuken. John gaf aan bijna klaar te gaan komen, maar Monique was te suf van haar orgasme om zich om te draaien en zijn zaad in haar mond op te vangen. John neukte lekker door totdat hij met een brul vlak boven mijn gezicht zijn zaad diep in het kutje van Monique spoot die meteen weer tot leven kwam.

‘Jammer dat je niet lekker in m’n mondje spoot’ zei Monique geil tegen John. ‘Nu is m’n kutje helemaal gevuld met jouw zaad voordat Dirk me heeft geneukt. Dan moet m’n kutje maar even schoongemaakt worden, vind je ook niet Rob?’ ‘Uhm ja dat lijkt me wel fijner’ zei ik ietwat vertwijfeld. ‘Aan de slag dan’ zei Monique en ik wilde onder haar vandaag kruipen om een doekje te pakken. ‘Nee nee jij gaat mijn kutje schoonlikken!’ zei Monique gebiedend.

Veel tijd om te twijfelen had ik niet want Monique kwam met haar bovenlichaam iets overeind en duwde haar kont iets naar beneden. Het druppeltje sperma dat uit haar kutje droop nadat John zijn pik had teruggetrokken viel hierdoor op mijn onderlip.

Monique zakte nog iets verder door waardoor mijn lippen tegen haar kutje kwamen en er zat voor mij niets anders op dan haar kutje schoon te likken. Ik begon twijfelend haar schaamlippen te likken maar als snel zei Monique ‘het zaad zit echt diep in m’n kutje, daar moet je zijn’ en ik stak mijn tong met veel tegenzin diep in haar kutje. Tot mijn verbazing smaakte het totaal niet vies. Monique heeft een heerlijk kutje en de combinatie van haar kutje met de smaak van John z’n sperma was niet onaangenaam.

Monique kreeg door dat ik het lekker vond en begon mij als beloning af te trekken. Ik merkte dat ik al snel klaar zou komen en ik spoot dan al snel mijn ballen leeg. Monique sloot haar lippen snel om mijn eikel om alles op te vangen. Daarna kroop ze van mij af en gaf me een tongzoen waarbij ik mijn eigen sperma in m’n mond kreeg. Deze smaak was veel minder zoet omdat het niet vermengd was met het geil van Monique waardoor mijn gezicht een beetje vertrok. ‘Je went er vanzelf wel aan schat’ zei ze lachend tegen mij.

‘Ik lust wel wat te drinken’ zei John waarna Monique hem de minibar aanwees. De flesjes water in de minibar gingen gulzig rond en ik was blij de smaak van het sperma uit mijn mond te kunnen spoelen. De drie hoofdrolspelers waren op bed gaan liggen om even bij te komen toen Monique vroeg ‘kan iemand de trileitjes even uitzetten, m’n kont blijft maar trillen.’ Gehoorzaam pakte ik de afstandsbediening en zette de eitjes uit.

Ik liep even naar de badkamer om naar het toilet te gaan en toen ik terug kwam was Monique alweer aan het geilen met de mannen. Driftig aan het tongen met om en om Dirk en John en de handen die alle plekjes van de lichamen weer verkenden. Monique besloot Dirk even stijf te pijpen want zo zei ze ‘jij moet mij nog neuken met die geile pik.’ Ze nam de half slappe pik in een keer helemaal in haar mond en begon weer te pijpen zoals alleen zij dat kan. John lag nog even bij te komen en keek geamuseerd naar de show die Monique weg gaf.

De pik van Dirk begon alweer flink te groeien tot plezier van Monique. Ze kroop op handen en knieën met haar kont dicht bij het gezicht van John. John rekte zich een beetje en gaf kusjes op de billen van Monique. Opeens hapte hij het steeltje van de balletjes in zijn mond en begon hij langzaam een beetje te trekken. Monique keek geil achterom en vroeg ‘wat ben jij van plan meneer? Meer dan een paar vingers of die balletjes zal echt niet gaan passen hoor.’

‘Ik ga er lekker even mee spelen, beetje laten wennen en wie weet wat er nog gaat gebeuren’ zei John met een knipoog. ‘Ik weet wel wat er nu gaat gebeuren, Dirk gaat mij neuken’ zei Monique met een lach. Monique gebaarde Dirk te gaan liggen waarna ze bovenop hem kroop en zijn pik tegen haar kutje zette. Langzaam liet ze zich zakken op de pik van Dirk, die iets soepeler naar binnen gleed dan daarstraks bij John. Een diepe kreun ontsnapte uit de mond van Dirk en Monique toen de pik helemaal in haar kutje zat.

Monique begon enthousiast op de pik te rijden en Dirk kneedde haar borsten met zijn vrije handen. John had zich ondertussen achter Monique gezet en begon met de balletjes te spelen die nog steeds in haar kontje zaten. Monique begon nog harder te kreunen toen John het eerste balletje liet balanceren rond haar kringspier. Toen ook het tweede balletje uit de kont van Monique verdwenen was leek haar anus zelfs een klein beetje open te staan. John maakte zijn vingers nat met spuug en stak eerst een en later twee vingers in haar kont. Monique hield stil om John de gelegenheid te geven haar kontje te vingeren, terwijl Dirk het tempo bepaalde door haar te neuken. John maakte dankbaar gebruik van de geboden mogelijkheid en hij pompte zijn vingers werkelijk in het kontje van Monique die hem alleen maar meer aanmoedigde. Dat Monique weer tegen een orgasme aan zat was duidelijk voor mij en inderdaad enkele seconden later kondigde ze haar orgasme aan. Beide mannen verhoogden hun tempo en Monique zakte voorover over Dirk heen.

John liet zijn vingers uit het kontje van Monique glijden en stak plagerig zijn tong nog even in de iets openstaande anus. Dirk begon langzaam aan weer te neuken en John bood zijn pik aan bij de mond van Monique. Monique stelde voor om in missionaris geneukt te worden en nadat ze was gaan liggen verschoof John haar iets zodat ze met haar hoofd over rand lag. Dirk begon te neuken en John duwde zijn pik vrijwel meteen tot aan zijn ballen in de keel van Monique die zich leek te verslikken en het uitproestte. John trok even terug en toen Monique op adem was gekomen begon hij haar keeltje rustig maar diep te neuken.

Ik was mezelf ondertussen heftig aan het aftrekken. De jaloezie was verdwenen en de live porno show die ik zag wond mij alleen nog maar op. Dirk maakte kenbaar klaarte gaan komen en Monique gaf aan dat zij het in haar mond wilde hebben. Snel ging ze op haar knieën zitten en Dirk trok nog een paar keer aan zijn pik voordat hij diep grommend haar mond vol spoot. John volgde zijn voorbeeld en even later had mijn vrouw 2 ladingen sperma in haar mond zitten die ze vol trots liet zien aan mij. Ze slikte het door waarna ze mij wenkte. Ze pijpte mij nog even maar veel meer dan een paar seconden had ik niet nodig om als derde haar mond vol te spuiten.

‘Zo nu ga ik eens lekker in bad zitten, dat heeft m’n kutje wel verdiend na al die heerlijke stoten met die grote pikken van jullie’ zei Monique. Ze gaf John en Dirk een tongzoen en liep naar de badkamer. ‘Als jullie je vervelen dan ben je welkom hoor mannen’ riep ze nog vanuit de badkamer voordat ze het bad vol liet lopen. ‘Je boft maar met zo’n vrouw zei John, daar zou ik een moord voor doen.’ ‘Ze verbaast me iedere keer weer’ zei ik toen ik de mannen uit liet.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Monique Ontdekt Op Vakantie - 3


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (1)
DE 15 NIEUWSTE "Groepsex" VERHALEN
:: Presentatrice Marion - 3Door: Master John
Gelezen: 2243x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
19-03
9.0
:: Buurvrouw Anne - 4Door: Dano30
Gelezen: 9158x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Buurvrouw, Trio, MVV, Pijpen, Beffen
17-03
8.7
:: Weekendje WegDoor: Lisa-brabant
Gelezen: 12514x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Welness, Groepseks, Lesbisch, Massage
15-03
8.5
:: Cadeautje Van Mijn ManDoor: Kiarawilmeer
Gelezen: 15686x
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags:
09-03
8.3
:: Isabel In Het RestaurantDoor: Isabel
Gelezen: 14266x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Exhibitionistisch, Zaadsletje, Pijpen, Gebruikt Worden
08-03
8.0
:: AutopechDoor: Arlette
Gelezen: 18108x
Reacties: 13
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Neuken,
05-03
8.5
:: Nieuwe Job - 5Door: Ellen
Gelezen: 11411x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Negers, Dikke Tieten
28-02
8.8
:: Gebruikt Als Een Geile SletDoor: Sophie95
Gelezen: 20373x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Slet, Gangbang, Meerdere
26-02
8.7
:: Donderdag SexbiosavondDoor: Lisa-brabant
Gelezen: 16481x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
20-02
8.2
:: Maria Leeft Zich Uit 5 #Door: Maria
Gelezen: 9013x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Buurvrouw, Pijpen, Plassen, Dikke Piemel
20-02
9.0
:: Vriendenvakantie - 4 (suzan)Door: Westland_cpl
Gelezen: 6186x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Swingen, Vrienden VMVMV
19-02
9.0
:: Vriendenvakantie - 4Door: Xander
Gelezen: 10893x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Vrienden, Vakantie, Groepsex, Swingen, Partnerruil, Ongeremde Sex, Vingeren
19-02
9.1
:: Het ParkDoor: Arlette
Gelezen: 11175x
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Exhibi, Pijpen, Neuken
18-02
8.6
:: Partnerruil Werd GangbangDoor: Peter
Gelezen: 14250x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
17-02
7.8
:: Ultieme FantasieDoor: Ellev
Gelezen: 12716x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
14-02
8.5
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net