Opwindend.Net
Datum: 10-02-2018
Stemmen: 31x
Cijfer: 8.6
Gelezen: 22296x
Lezers Online: 1
Lengte: Zeer Lang
Twee Vrouwen Op Een Neukfeest.
Door Milfje - Mijn Profiel Pagina

Het onderstaande verhaal is een samenvoeging van twee van mijn eerdere verhalen.

Mijn onverzadigbare vrouw een verrassing geven.

Mijn vrouw tot een onverzadigde slet trainen.

Geniet ervan...

Het was zaterdagochtend toen ik wakker werd van Beth die bovenop mijn gezicht zat. ‘Goedemorgen geilerd, de zon schijnt en het wordt een geile dag vandaag. En die begint nu.’

Ze draaide dwingend met haar heupen tot ik mijn tong in haar, al drijfnatte, kut duwde. Met mijn vingers verwende ik haar klit en het duurde ook niet lang voordat ze spuitend klaarkwam en haar heerlijke honing in mijn mond spoot.

Tevreden gleed ze van me af en ging naast me liggen. ‘Ik wil vanavond een neuk-feest Dave en die ga jij regelen. Ik wil dat de gasten betalen bij binnenkomst en jij stelt je ook beschikbaar voor diverse diensten ter ondersteuning.

Ik wil ook een vrouw die mij assisteert, maar daar zorg ik zelf wel voor. Verder wil ik één slaapkamer gebruiken als een dark-room. O ja, in de woonkamer wil ik een grote scherm waar doorlopend harde porno op te zien is. En nu ga ik even winkelen zodat jij alles kunt voorbereiden.’

Na haar instructies dook ze onder de douche en kleedde ze zich aan. Ze trok hoge rode laarzen aan en een rode mini rok. Daarboven trok ze een doorzichtige witte bloes aan zonder een bh eronder.

‘Misschien willen Hayco en Ray wel helpen en ondersteunen in ruil voor gratis entree vanavond.’

Ze keek me niet eens aan toen ze vertrok en ik hoorde even later onze auto wegrijden.

Snel sprong ik mijn bed uit en nam een korte douche. Ik belde Hayco en Ray die meteen enthousiast reageerden.

Een half uur later waren we druk in het weer met diverse matrassen tegen elkaar aan te leggen en een speciale gang-bang laken erover heen te leggen. De rolluiken deed ik naar beneden en het raampje boven de deur werd ook afgeplakt. Deze kamer was nu Dark-room waardig.

Ondertussen waren Hayco en Ray druk met hun cadeau van de vorige keer op te hangen. Het was een luxe lederen sex-schommel waar we beslist nog veel gebruik van zouden maken. Alleen al bij het zien van de schommel voelde ik mijn lul al groeien. Hayco liep trots een rondje om de schommel en klakte tevreden met z’n tong.

Geil keek hij me aan en kleedde zich helemaal uit. Vol verwachting nam hij met zijn benen wijd plaats in de stoel en gebaarde me om dichterbij te komen. ‘Pijp me mijn vriend. Pijp me geil en laat me genieten.’

Gehoorzaam begon ik zijn ballen te kneden waardoor zijn lul nog harder werd. Ik maakte met mijn ene hand vlug mijn broek open en liet deze zakken. Genietend liet ik mijn lippen om zijn stijve lul terwijl ik mezelf heerlijk verwende met mijn hand. Ik hoorde Hayco genietend kreunen en toen ik met mijn tong zijn ballen begon te likken en ze één voor één in mijn mond nam begon hij nog harder te kreunen. ‘Dave, je bent een natuurtalent. Ga door, zuig aan mijn ballen alsof je nog nooit zoiets lekkers in je mond hebt gehad. Ja, ja, zo. O, heerlijk. O Dave, je bent net zo’n geile hoer als je vrouw. Heerlijk.’ Tevreden ruilde mijn hand en mond van positie en ik begon hem weer te pijpen en zijn ballen te masseren. Ondertussen bleef ik fanatiek aan mijn eigen lul trekken. Ray was ondertussen naast ons komen te staan en keek buiten adem toe. ‘Kom op Ray, trek zijn broek verder omlaag en ontmaagd je broerlief. Ray was zo geil dat hij geen moment twijfelde en trok in een ruk mijn joggingbroek en onderbroek omlaag. Hij liet flink wat glijmiddel over mijn anus lopen en smeerde zijn grote lul er ook mee in. Hayco begon hijgend te grijnzen en greep mijn hoofd beet. ‘Kom op, Dave. Dit wordt jou moment.’ Onmiddellijk duwde hij mijn hoofd verder over zijn lul en begon me liggend in de schommel heerlijk te neuken in mijn mond. Ik hield ervan om mijn vrouw te verwennen en door haar verwend te worden, maar dit was ook heerlijk en ik genoot dan ook met volle teugen van mijn nieuw ontdekte mogelijkheden.

Ray had ondertussen nog een paar keer flink aan zijn mega-lul zitten rukken en duwde geconcentreerd zijn lul tegen mijn anus en ik probeerde me zoveel mogelijk te ontspannen. Grommend van genot hoorde ik Ray zijn lul tegen mijn sluitspier duwen. ‘Hier kom ik broer. Ik ga je naaien. Ik ga je neuken totdat je kreunt als een wijf. Kreunt als een hoer. Als mijn hoer.’

Antwoord geven kon ik niet aangezien Hayco mijn hoofd nog steeds stevig vasthield.

‘Kom op Ray, neuk hem. Neuk hem hard. Laat hem ons homo-hoertje worden.

Geil door de aanmoediging van Hayco duwde Ray zijn lul voorbij mijn sluitspier en schoof ‘m in een sneltempo naar binnen. Ik voelde pijn en gilde met Hayco’s lul in mijn mond. Beide heren schoten in de lach en begonnen lyrisch te stoten. Even verzette ik me, maar het duurde niet lang toen mijn geilheid het van me overnam en ik me helemaal overgaf aan de kracht van de twee mannen. ‘Ja ik kom. Zuigen Dave. Zuigen hoer van ons. Ja, ja, ja, ik kom. Ik kom. Aaah, ja. Heerlijk.’ Hayco schreeuwde zich naar een hoogtepunt en spoot een lading zaad in mijn mond die ik gulzig doorslikte. O wat heerlijk was het zaad. Vooral als zo opwarm en vers was. Mijn broer gilde toen hij zag hoe ik alles genietend doorslikte. ‘O dit is perfect Dave. Je bent zo heerlijk gewillig zo lekker strak. Je bent echt een lekkere hoer. Vanavond zullen we dankbaar gebruik van je maken.’ Luid kreunend stootte hij in mijn darmen en ik kreunde luid mee.

Dit was zo onverwachts geil en het smaakte naar meer. ‘Kom op, Ray. Neuk me. Neuk me harder. Ik wil je mega-lul in me. O heerlijk. Dit wil ik vaker. O jullie zijn geweldig.’ Ray stootte nog een paar keer stevig door en kwam toen met een oerkreet klaar. Hij spoot mijn darmen vol met z’n warme zaad. Hijgend stootte hij nog een paar keer en trok zich toen terug. Grijzend liep hij naar Hayco. ‘Nu je daar toch zo relaxed ligt, mag je mij wel even schoonzuigen. Als mijn broer alles van je mag ontdekken, dan heb je daar beslis geen problemen mee om het ook zelf te doen.’ Voordat Hayco het wist duwde Ray zijn half-slappe lul in zijn mond en dwong hem deze schoon te likken en daarna te pijpen tot hij weer stijf was. Ray begon hijgend te stoten en kwam weer schreeuwend klaar. ‘Nu hebben we niet één hoer. Nee, we zijn alledrie hoeren en we genieten ervan. Jij ook Hayco.’ Ray hield zijn lul in Hayco’s mond en dwong hem om alles te slikken. ‘Goedzo jongen. Je bent braaf.’

Een uur later zaten we met z’n drieën zwijgend het grote scherm aan te sluiten voor de films van vanavond. We hadden ook een aantal camera’s meegenomen zodat we ook opnames konden maken en deze, eventueel, live konden uitzenden in de huiskamer.

‘Een goed idee die camera. Als het goed lukt, kunnen we de opnames misschien wel, tegen een leuke vergoeding, meegeven aan een paar gasten.

Hayco begon te glunderen. ‘Heeft iemand enig idee wie er allemaal op onze oproep gereageerd heeft? We moeten nog een aantal mannen uit de reacties uitzoeken en deze benaderen.’

We besloten twintig mannen uit te nodigen en het moesten mannen zijn die geschoren waren, schoon en goed tot groot geschapen. Na een half uur hadden we twintig mannen uitgenodigd die aan onze eisen voldeden. De entree was € 300,=, maar de mannen betaalde er graag voor. Hiervoor konden ze onbeperkt neuken met de dames en elkaar tot laat in de nacht. We haalden als laatste nog wat overbodige spullen uit de woonkamer en zette er een paar staantafels neer. Aan het einde van de middag ging de bel en kwam de plaatselijke super bier, sterke drank en nog meer brengen.

We hadden aan alles gedacht en waren best trots op het resultaat. We sloten nu ook de rolluiken van de schommelkamer en er stoken kaarsen aan waardoor alles nog geiler overkwam.

Onze eigen slaapkamer draaide we op slot. De rolluiken waren hier ook dicht, behalve deuren van het balkon. Deze stonden open. Het bed hadden we opgemaakt met zwarte lakens. Dit werd onze VIP-ruimte. Wie van deze kamer gebruik wilde maken, betaalde extra en mocht dan een half uur alleen met een van de dames plezier hebben. De rest mocht dan live meegenieten op het grote scherm in de huiskamer of meekijken als er een show op het balkon werd gegeven.

We hadden aan alles gedacht en gingen tevreden met een biertje in de tuin zitten.

Klokslag zeven uur ging de bel en stond onze eerste gast aan de deur. Daarna volgde rest in een snel tempo. De mannen hadden allemaal wat te drinken en stonden in de tuin vol verwachting met elkaar te praten toen de tuindeuren opengingen.

Daar stond Luwe met aan beide zijde een vrouw. Aan zijn rechterzijde stond mijn vrouw in een doorzichtige zilverkleurige kralenketting jurkje aan en zilverkleurig pumps met wel twintig centimeter hoge hakken. Ze was perfect opgemaakt en haar haren hingen los over haar schouders. Aan zijn linkerzijde stond Ilza!

Ilza, Rays vrouw! En ik maar denken dat ze preuts was. Ik keek naar mijn broer die bijna omviel van verbazing, maar zich snel herstelde.

‘Jeetje wat een geil wijf heb ik. Wat een goede training heb ik haar gegeven.’ Glunderend van trots stak hij zijn duim op.

Ook Ilza had een doorzichtige kralenketting jurkje aan, alleen was deze goudkleurig. Daarbij droeg ze, net als Beth, pumps met torenhoge naaldhakken. Wel goudkleurig natuurlijk.

Wat een lekker wijf was die schoonzus van mij, ik voelde me lul direct groeien.

Luwe stond trots tussen de twee vrouwen in en keek de gasten uitdagend aan. ‘Heren, welkom in ons neukcafé. Ik heb vanavond twee hoertjes voor u meegenomen. Zij zullen u vanavond en tot ver in de nacht laten genieten. Als u vragen heeft, dan kunt u terecht bij deze heren.

Hayco, Dave en Ray. Zij zullen vanavond ook beschikbaar zijn voor persoonlijke diensten voor de iets ruimdenkender heren. Hayco, Dave of Ray, kan één van jullie uitleggen wat jullie voor ons hebben georganiseerd?’

Lachend liep ik naar voren en groette Luwe die me grijnzend aankeek.

‘Bedankt Luwe. En bedankt voor het meenemen van de twee heerlijke hoertjes.’

Ik draaide me om en richtte me tot de twintig gasten die al kwijlend naar onze hoertjes keken.

‘Lieve gasten. Bedankt dat u allen gekomen bent en bereid bent om deze dames vanavond en vannacht helemaal uit te leven. En als u even wat anders wilt, dan staan we tot uw beschikking.

In de woonkamer hebben we een groot scherm waar u de hele tijd kunt genieten van de meest lekkere pornofilms die af worden gewisseld met live-opnames van deze dames. U kunt gebruik maken van de rode kamer die voorzien is van een luxe lederen schommel waarbij u ze, ons of elkaar in de meest heerlijke posities kunt verwennen. Ook is er een dark-room waar u op goed geluk van bil kunt gaan en u grenzen kunt verleggen. Verder is er voor de gasten die één van de dames of beide of een van ons drieën of met een andere gast(ten) misschien voor zichzelf wil hebben de VIP-kamer. Deze kamer is per half uur te huur. Voor de voyeurs onder ons. De balkondeur staat open zodat u hier ook gebruik van kunt maken en andere gasten kunnen toekijken vanuit de tuin. In alle kamers staan ook meerdere (nacht)camera’s zodat de andere gasten kunnen meegenieten vanaf de big-screen in de woonkamer.’

De mannen hadden allen braaf geluisterd en begonnen toen enthousiast te klappen tot Luwe ze tot stilte maande. ‘Lieve gasten. De dames willen de avond graag openen door een kleine voorproefje te geven.’

Luwe deed een stap achteruit en keek trots naar zijn hoertjes.

Beth en Ilza keken elkaar geil aan toen ze een stap naar elkaar toe zetten en begonnen elkaar wild te zoenen en te betasten. Ilza’s hand gleed tussen Beth’s benen en ze begon haar fanatiek te vingeren. Beth begon te hijgen en ging met haar benen wijd op het gras liggen. Ilza ging op haar knieën voor haar zitten en begon haar relaxed te beffen waardoor Beth nog harder begon te hijgen. Twee mannen werden uitgenodigd om Beth’s benen zover mogelijk uit elkaar te houden. De mannen begonnen te juichen en sommige waren al druk bezig met zichzelf af te trekken. Na minuten te hebben gebeft keek Ilza naar Luwe die haar een lege bierfles gaf. Ze bedankte hem en draaide zich weer naar Beth. Ze haalde de fles een paar keer door haar eigen schaamlippen waarbij ze haar publiek genietend aankeek. Ze likte nog een paar keer over haar kutvocht op de fles en plaatste die daarna tussen Beth schaamlippen. Ze begon zachtjes te draaien en te duwen waarbij het publiek ze toejuichte. Langzaam werd de fles steeds dieper in Beth’s geile soppende kut geduwd en Beth begon onbedaarlijk te gillen. ‘Ja, ja, open mijn kut met die fles. Neuk me ermee en warm me op voor al die lullen die ik wil voelen. Harder lieverd, duw hem verder. Pompen. Maak me gek. Ja, maak me nog geiler.’ Genietend keek Ilza naar Beth en ramde de fles steeds harder heen en weer tot groot plezier van het publiek die hen steeds luider aanmoedigde. ‘Oooooh jaaaaa. Ga door, ik kom. Ja, ik kom. O wat is dit geil. Nu Ilza, nu. Ik kooom.’ Ilza draaide en stootte nog een paar keer met de fles en haalde die toen met een luide plop uit Beth’s soppende kut om er daarna meteen tussen te duiken om alle vocht op te vangen die met kracht uit Beth’s kut spoot. Het publiek ging uit hun dak en klapten uitbundig.

Toen Ilza Beth’s kut helemaal had schoongelikt trok ze de kutlippen uit elkaar en liet ze aan het publiek zien. ‘Schoon heren. Schoon en klaar om geneukt te worden.’

Onze hoertjes stonden op en liepen heupwiegend naar het publiek waar ze zich lieten betasten door iedere man waar ze langs liepen. Één van hen had geen geduld meer en duwde Beth met kracht naar beneden om daarna met zijn lul ruw in haar mond te neuken. ‘Zuigen hoer. Ja, perfect. Ga door. Het duurde niet lang voordat de man klaarkwam en zich neukend in haar mond leegspoot. Meteen trok hij zich terug en liep naakt met een biertje in zijn hand als een overwinnaar door de tuin naar de woonkamer. Tijd om bij te komen had Beth niet, want de vrijgekomen plek werd snel ingenomen door een andere lul en ze zoog er weer fanatiek op los. Ondertussen werd Ilza over een schouder geworpen en onder luid gejoel naar boven gedragen. Ze werd in de schommel geplaatst en er werd meteen een enorme lul in één keer haar natte kut geduwd waardoor ze even gilde van schrik. Eromheen stonden een tiental mannen toe te juichen toen de kerel zijn grote lul ruw in haar beukte. Een aantal begonnen aan haar borsten te zitten en knepen er af en toe hard in. Ilza keek haar neuker uitdagend aan. ‘Is dat alles? Kom op, neuk me als een echte kerel.’ Hierdoor begon de man, aangemoedigd door de omstanders, steeds harder op haar in te rammen tot ze hard begon te schreeuwen. ‘Ja, ja, spuit me vol. Spuit je heerlijke zaad in mijn hoerenkut.’ Dit was te veel voor de man en hij loosde zijn zaad in haar heerlijke kut en vertrok naar beneden om met een biertje voor de scherm plaats te nemen. Een van de toeschouwers nam zijn plaats in en begon als een konijn te neuken waardoor Ilza buiten adem raakte door de tempo.

‘En houd je het nog vol hoer of ga ik te snel voor je?’, vroeg haar brutaal onder het neuken.

Ilza keek de man aan en kneep haar kuitspieren samen waardoor de man sneller klaarkwam dan de bedoeling was en hij vertrok net zo snel als hij neukte. De dames hadden zeker twee uur lang hun diensten verleend waarbij ze iedereen wel gepijpt en/geneukt en het werd tijd voor een kleine pauze.

Luwe liep naar de gasten om te vertellen dat de dames zich even gingen opfrissen voor de tweede ronde en daarna weer beschikbaar waren in de dark-room met de waarschuwing dat deze alleen te betreden was op eigen risico en voor de waaghalzen die ook hun grenzen durfden te verleggen. Daarna stuurde hij ons drieën, samen met onze hoertjes de kamer in zodat we ze konden assisteren. ‘Twee hoeren en drie hoeren incognito. Dat moet lukken. Hup aan het werk hoertjes van me.’

Wij, de drie mannen, namen plaats aan het rand van het matras. Onze twee hoertjes zaten met hun benen wijd te wachten en negeerden ons volkomen. Het duurde niet lang voordat we stemmen hoorden en we de vrouwen hoorden kreunen. Het was niet duidelijk hoeveel mannen er nu binnen waren, maar opeens voelde ik een hand mijn lul beetpakken. ‘Ik hoorde dat jullie vanavond ook beschikbaar waren. Nou, dan mag je me straks wel neuken als ik één die hoeren neuk. Voordat ik kon antwoorden voelde ik zijn tong in mijn mond en begon hij me driftig te zoenen. Ik schrok, maar verzette me niet en voordat ik het wist lag ik te rollebollen met één van de gasten. We lagen op het matras en hij trok me heerlijk af terwijl hij me zoende. En ik, ik genoot en zoende terug alsof ik nooit iets anders had gedaan. We bleven vrijen tot Ilza vrijkwam en mijn neuker zijn lul diep in haar beukte. Hij trok me mee en duwde me naar achteren. ‘Neuk me geile hengst. Ik wil die lul van je voelen terwijl ik haar neuk. Ik was zo geil dat ik niet meer helder kon denken. Ik wilde niet meer denken. Het enig wat ik nu wilde was neuken en geneukt worden. Pijpen en gepijpt worden. Ik wilde, net als mijn vrouw, een hoer zijn. Vanmorgen was ik nog ontmaagd door mijn broer en nu ging ik een onbekende man neuken. Trots stak ik mijn stijve lul in zijn anus en begon hem zonder pardon te neuken. Ik hoorde hem kreunen en voelde hem stoten. ‘Kom op geilerd. Neuk die hoer. Neuk haar en laat haar je lul schoonlikken.’, riep ik hem toe en dat was niet tegen dovemansoren gezegd. Hij verhoogde zijn tempo en kwam met een oergrom klaar om daarna direct naar voren te springen om zijn lul in haar mond te duwen die ze dankbaar schoonlikte en leegzoog.

Doordat hij klaar was met haar te neuken en naar voren was gekropen, was mijn lul uit zijn anus gefloept en deze stond nu stijf vooruit dichtbij de doorgeneukte kut van mijn schoonzus Ilza. Ik twijfelde geen moment en duwde hem er meteen in en begon haar met lange halen te neuken. Ze was klaar met het schoonlikken van de lul van onze gast en ik boog naar voren en beukte steeds harder. ‘Wat een heerlijk kut heb je lieve schoonzus.’

Ik hoorde haar lachen en ze begon me fanatiek en heerlijk te zoenen. ‘Nou, zwager. Leef je uit zou ik zeggen en laat me genieten.’ Ik kneep ondertussen in haar borsten en nam ze even later één voor één in mijn mond en begon er keihard aan te zuigen en beet daarbij af en toe in haar tepels. Ik voelde haar nagels in mijn rug en genoot van ons spel temidden van al het andere gebeuren om ons heen. Het leek wel of de wereld even niet bestond en wij helemaal alleen in deze ruimte waren.

‘Jeetje zwager, je neukt heerlijk. Dit moeten we vaker doen. O ja. Zuig. Zuig maar heerlijk aan die tieten van me. O Dave, je maakt me gek. Ja ga door. Nog even en ik ga spuiten.’ O wat was mijn schoonzus een heerlijk wijf en ik verheugde me er nu al op om haar vaker te mogen neuken. Genietend bleef ik aan haar borsten zuigen, likken, sabbelen en bijten, terwijl ik haar met lange halen doorneukte. Op de achtergrond hoorde ik mijn broer kreunen en iemand hem bevelen om door te gaan. Ook Hayco’s gekreun hoorde ik door de kamer gaan en het leek alsof hij zijn mond vol had. Naast me lag mijn vrouw kreunen en te schelden. En ik? Ik genoot. Nooit had ik verwacht dit mee te ogen maken. Ilza trok mijn hoofd omhoog en we begonnen weer als twee pubers te zoenen terwijl ik haar onderbroken door bleef neuken. ‘Neuk me met die lekkere lul van je. O ja.’ We bleven nog lang zo doorneuken totdat ik mijn zaad naar boven voelde borrelen en haar kut ermee vulde. Gillend kwam ze ook klaar en hield me stevig vast. We bleven nog minutenlang doorzoenen voordat ik mezelf van haar af liet glijden en wegkroop over de matras die in inmiddels nat en glibberig was van het zaad en het lichaamsvocht van de twee hoeren.

Het duurde nog zeker een uur voordat het wat rustiger werd in de dark-room en we lagen allen uitgeput bij te komen. Onze hoertjes gingen zich uiteindelijk opfrissen en liepen een al wel beetje moeilijk. Daarna was het onze beurt om ons op te frissen en ik merkte dat wij ook niet meer heel soepel liepen.

Beneden hoorden we opeens een luid gejoel en we liepen met z’n drieën naar de woonkamer waar de mannen allemaal naakt naar het beeldscherm keken alsof er zo een voetbalwedstrijd begon. Ze waren allemaal erg opgewonden en fluisterden over het drietal en hun liveshow.

We gingen halverwege aan een staantafel staan en schonken onszelf een sterk drankje in. Het duurde niet lang voordat het licht uitging en de spanning in de woonkamer steeg. Opeens zagen we een grote matras op de grond die uit onze slaapkamer kwam. Heupwiegend kwam Ilza op haar naaldhakken binnenlopen met een naakte cameraman achter haar aan lopend. Ze liep heupwiegend door het publiek heen, maar raakte niemand aan. Uiteindelijk liep ze naar het matras en ging er wijdbeens op liggen met haar grote kut naar het publiek toe die door de cameraman uitgebreid werd gefilmd en megatrots op het scherm te zien was. Ze wenkte naar een neger die vooraan stond en fluisterde hem iets in het oor en hij liep opgewonden terug naar de tafel en pakte een bierfles van tafel waarmee hij terug liep naar het matras. Hij smeerde de fles in met een enorme hoeveelheid glijmiddel en trok haar kutlippen uit elkaar. Daarna duwde hij de fles in haar wat niet zoveel moeite koste aangezien haar kut al behoorlijk opgerekt was. Ongeduldig werd de bierfles omgeruild voor een wijnfles en weer duwde hij deze tegen haar kut. Ditmaal ging het wat moeilijker, maar na een paar minuten zat deze het tot de hals in haar kut en begon de man de fles genietend heen en weer de bewegen. Onder luid gejuich kwam Beth toen ook de zaal in en liep naar het stel toe. Ze begon aan de tepels van Ilza te zuigen die ondertussen in een hoog tempo door de fles geneukt werd en hijgde. Beth haalde haar mond van Ilza’s tieten een zette er een klem op waardoor Ilza begonnen te gillen. Lachend boog Beth over haar heen en begon haar clitoris likken waardoor Ilza genietend begon te kronkelen. Het publiek juichte hen toe en wilde meer waarop Ilza op z’n hondjes plaatsnam en Beth onder zich duwde en zich door haar liet likken. De man bleef met fles doorstoten en Ilza keek hijgend naar achteren. ‘Neuk met die lekkere dikke lul van je en laat me gillen.’ Beth nam de fles over en bleef Ilza er fanatiek mee neuken terwijl ze haar ook bleef likken. De cameraman liep met een stijve lul om hen heen en filmde het hele gebeuren waardoor we alles ook tot in detail op het scherm konden volgen.

De man goot een halve fles glijmiddel over Ilza’s anus en smeerde zijn mega-lul er ook mee in en duwde deze tegen haar sterretje. Ilza duwde haar kont naar achteren waardoor zijn lul in no-time in haar zat. ‘En nu neuken met die lul van je. Kom op rammen.’, schreeuwde Ilza hem toen. Dit liet de man zich niet nog een keer zeggen en hij begon haar fanatiek te neuken terwijl de fles ook nog in haar zat. Ilza schreeuwde dat het teveel was, maar niet wilde stoppen. Ze schold erop los en raakte helemaal buiten zinnen. Een man uit het publiek kwam op hen aflopen en ondersteunde haar terwijl hij haar ook tegen haar ook tegen haar tepelklemmen sloeg. Het publiek ging uit z’n dak en wilde meer. Ik zag mijn broer kijken naar zijn vrouw die publieke helemaal afgeragd werd.

Maar zijn vrouw zag hem niet. Ze was helemaal van de wereld en schreeuwde om meer. De man beukte erop los terwijl de zweetdruppels op zijn voorhoofd stond. ‘Ik neuk je helemaal kapot hoer. Ook al neuk je vanavond alle mannen, van deze lul zul je nog het meest genieten’ De man bleef doorrammen en tieren en uiteindelijk spoot hij haar darmen vol en haalde zijn nog steeds stijve lul uit haar kont. Meteen trok hij de fles uit haar kut en duwde die hardhandig in Beth’s natte kut en commandeerde naar de andere man om haar nu te neuken met de fles. Zelf dook hij tussen de benen van Ilza en neukte haar nu op volle kracht in haar kut verder. ‘Geniet hoer, want ik ga je een hoerenkind bezorgen zodat je altijd aan me blijft denken.’ Ilza was helemaal kapot en keek hem wazig aan. Er kwam slechts gefluister over haar lippen. ‘Neuk dan eikel, je lult teveel. Neuk nou maar en spuit me vol met die hengstenzaad van je.’ De aderen in zijn nek zwollen op toen hij zich met een paar krachtige stoten haar kut volspoot.

Ilza lag gillend met haar benen om haar heen geklemd onder hem. ‘Ja, heerlijk. Ik ben helemaal kapot, maar dit is zo geil.’

De man liet zich naast Ilza zakken en ze zoende elkaar nog lang waarbij hij zijn handen over haar lichaam ging. Uiteindelijk stond hij op en tilde haar op en droeg haar naar de rand van het matras waar ze wijdbeens achterover ging zitten zodat de cameraman haar wijdopen geneukte kut kon filmen waar het zaad naar buiten stroomde. Aangezien Ilza nu even pauze had ging de camera naar Beth die nog steeds door een toeschouwer geneukt werd. Maar hun neukpartij werd onderbroken doordat de man weggetrokken werd en Beth op een stoel werd gezet. De man werd bedankt voor het opwarmen van Beth voor de volgende gedeelte van de show. Hij droop teleurgesteld af en ging weer tussen het publiek zitten.

Moeizaam stond Ilza op en keek het publiek lachend aan. ‘Lieve geilaards. Ik hoop dat u genoten hebt van de eerste helft van deze late show. Maar de tweede is niet minder geil. Ik heb me vriendin beloofd dat ze vanavond door een niet te evenaren lul genaaid zal worden en die belofte gaan we nu waar maken. Mijn favoriete neukvriend Luwe die ons de hele tijd gezelschap heeft gehouden is gezegend met een lul waar vele vrouwen voor weglopen, maar waar een echte nymfomane geen genoeg van kunnen krijgen. En gelukkig behoor ik tot de laatste groep en wil hem vanavond voor het eerst met veel plezier met mijn geile vriendin delen. Lieve neukvrienden, een applaus voor Luwe en zijn heerlijke paardenlul.’

Iedereen keek naar de deur waar Luwe binnenkwam met zijn lul tot halverwege zijn bovenbeen hangend en het werd stil in de woonkamer. Ilza liep glimlachend naar hem toe en ze begon hem geil te zoenen terwijl ze zijn paardenlul streelde. Beth keek naar het koppel en liep naar hen toe. Ze ging achter Ilza staan en masseerde haar borsten terwijl ze vol ontzag naar Luwe’s lul keek. ‘Is dit je verrassing Ilza?’ Ilza knikte bevestigend en trok zich terug, waarbij ze Beth en Luwe op het matras achterliet. Beth keek bijna verlegen naar Luwe’s lul en begon hem zachtjes te masseren waardoor deze nog indrukwekkender werd dan die al was. Het publiek werd stil van de aanblik van Luwe’s lul die langzaam het formaat van een heuse paardenlul aannam. Luwe kuste Beth voorzichtig op haar mond en duwde haar naar het matras waar het zaad en lichaamssappen van ervoor nog lag. Beth werd geil van de sappen onder haar en spreidde meteen haar benen. Luwe duwde haar benen iets omhoog zodat Beth haar benen op haar maximum had. Hij ging voorzichtig tussen haar benen liggen en zette zijn paardenlul voor haar opengewerkte kut. Ilza liep vlug naar hen toe en ging met gespreide benen boven Beth’s gezicht staan en hield Beth’s benen stevig vast zodat Luwe zijn handen vrij kreeg voor zijn activiteiten. Het zaad nog steeds uit Ilza en belande op Beth’s gezicht die het genietend uitsmeerde. Luwe lachte de dames vriendelijk toe maar stopte niet. Langzaam duwde hij zijn paardenlul stukje voor stukje naar binnen. Het duurde minuten voordat Luwe halverwege was en Beth gilde regelmatig om een pauze, maar het publiek wilde dat Luwe doorging en begon te roepen. ‘Neuken, neuken, neuk haar als een paard.’ Luwe keek naar Ilza en toen ze goedkeurend knikte was dat voor hem een teken om los te gaan. Met grote halen begon hij Beth te neuken waarbij hij steeds dieper kwam totdat hij er tot zijn ballen in haar zat en Beth gillend onder hem uit probeerde te komen. Hij keek Ilza weer aan en die knikte weer ter goedkeuring. Meer goedkeuring had hij niet nodig en hij begon als een echte dekhengst te stoten en luisterde niet naar haar gillen. Het duurde niet lang of je zag de lichaamssappen door het stoten naar buiten stromen. Beth bleef gillen er liepen tranen over haar wangen. Het publiek genoot van deze ruige sex die op het randje van een verkrachting lag en moedigde Luwe ononderbroken aan. ‘Ja, neuk haar als een paard. Ja, neuk haar met je paardenlul. Zijn lul is te groot, maar hij blijft haar neuken. Ja, ga door.’ Luwe werd steeds geiler door het publiek en het gillen van Beth en ging steeds harder tekeer. Hij beukte hard door en Ilza boog zich voorover en fluisterde Beth bemoedigend toe. ‘Ontspan Beth, ontspan en geniet van deze lul. Beter dan deze zul je niet krijgen.’

Ik wilde mijn hoer helpen, maar bedacht me dat dit toch was wat ze wilde? Ze wilde toch altijd meer? En nou kreeg ze het. Ik bleef staan en genoot van de voorstelling terwijl ik mezelf begon af te trekken.

Luwe had een goede uithoudingsvermogen en beukte intensief door tot Beth bijna niet meer reageerde. Hij pauzeerde heel even om te wachten tot ze weer wat bijgekomen was om daarna weer hard verder te gaan. Beth begon weer te kreunen maar dit keer van genot. Ilza begon te lachen en ging boven haar gezicht zitten. Beth begon haar te likken terwijl Ilza Luwe begon te zoenen die haar ondertussen in haar borsten kneep. Plotseling draaide Beth haar hoofd opzij en gilde dat ze klaarkwam. Vlug tok Luwe zich terug en kon iedereen genietend kijken naar de fontein die ver de kamer inspoot. Terwijl Beth luid gilde en trilde. Na een paar minuten pauze beukte Luwe weer door en ging Ilza weer op haar gezicht zitten en begon met haar heupen te bewegen. Uiteindelijk kwam ze iets omhoog liet haar helemaal gaan. ‘Beth, O Beth. Mag ik? Ik kan niet meer. Ik ben zo geil en wil het zo graag.’ Beth lachte luid. Ja hoor neukteef. Pies me na mijn volgende hoogtepunt.’

Ilza reageerde door haar sluizen openen en gillend Beth onder te piesen terwijl ze nog steeds hardhandig door Luwe paardenlul werd bewerkt.

Beth gilde en kreeg haar volgende hoogtepunt. Het drietal neukten, befte en genoten nog lang door terwijl ze werden aangemoedigd werden door het publiek. Uiteindelijk begon Luwe te kreunen en verkrampte helemaal en liet zich kreunend gaan. ‘O, wat een straal. Wat een harde straal. Ik ben nog nooit zo hard en goed gevuld. O, nog meer. O Luwe, je bent fantastisch.’ Het duurde nog een paar minuten voordat Luwe zich uit Beth’s opgerekte natte kut terugtrok gevolgd door een heerlijke stroom zaad.

Het publiek stond langzaam op en gingen even pauzeren onder het genot van een hapje en drankje. Onze hoeren liepen vermoeid de trap op om zich weer op te frissen. Luwe liep trots met zijn halfslappe lul rond en werd door mening bezoeker verwend wat hij schijnbaar niet erg vond.

Toen onze hoeren niet terug kwamen liep ik even naar boven en kwam Ilza op de gang tegen. Ze werd tegen de muur aangeduwd en bruut geneukt. Ze reageerde bijna niet meer, ze was helemaal kapotgeneukt. Maar O wat was dit geil.

Tegen de ochtendgloren vertrokken de gasten één voor één en probeerden we nog wat te slapen op onze zolder waar een logeerkamer met een paar bedden stonden.

Over een paar uur zouden we de balans wel opmaken van deze geweldige ervaring.


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (1)
DE 15 NIEUWSTE "Groepsex" VERHALEN
:: Presentatrice Marion - 3Door: Master John
Gelezen: 8295x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
19-03
8.6
:: Buurvrouw Anne - 4Door: Dano30
Gelezen: 10848x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Buurvrouw, Trio, MVV, Pijpen, Beffen
17-03
8.7
:: Weekendje WegDoor: Lisa-brabant
Gelezen: 13726x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Welness, Groepseks, Lesbisch, Massage
15-03
8.5
:: Cadeautje Van Mijn ManDoor: Kiarawilmeer
Gelezen: 16189x
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags:
09-03
8.3
:: Isabel In Het RestaurantDoor: Isabel
Gelezen: 14662x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Exhibitionistisch, Zaadsletje, Pijpen, Gebruikt Worden
08-03
8.0
:: AutopechDoor: Arlette
Gelezen: 18493x
Reacties: 14
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Neuken,
05-03
8.5
:: Nieuwe Job - 5Door: Ellen
Gelezen: 11576x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Negers, Dikke Tieten
28-02
8.8
:: Gebruikt Als Een Geile SletDoor: Sophie95
Gelezen: 20848x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Slet, Gangbang, Meerdere
26-02
8.7
:: Donderdag SexbiosavondDoor: Lisa-brabant
Gelezen: 16729x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
20-02
8.2
:: Maria Leeft Zich Uit 5 #Door: Maria
Gelezen: 9171x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Buurvrouw, Pijpen, Plassen, Dikke Piemel
20-02
9.0
:: Vriendenvakantie - 4 (suzan)Door: Westland_cpl
Gelezen: 6301x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Swingen, Vrienden VMVMV
19-02
9.0
:: Vriendenvakantie - 4Door: Xander
Gelezen: 11065x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Vrienden, Vakantie, Groepsex, Swingen, Partnerruil, Ongeremde Sex, Vingeren
19-02
9.1
:: Het ParkDoor: Arlette
Gelezen: 11297x
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Exhibi, Pijpen, Neuken
18-02
8.6
:: Partnerruil Werd GangbangDoor: Peter
Gelezen: 14445x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
17-02
7.8
:: Ultieme FantasieDoor: Ellev
Gelezen: 12817x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
14-02
8.5
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net