Opwindend.Net
Datum: 18-02-2018
Stemmen: 83x
Cijfer: 8.3
Gelezen: 18820x
Lengte: Zeer Lang
Online Lezers: 1
De Jacht!
Door Timio - Mijn Profiel Pagina

Het was heerlijk zomerweer eind juli en we zaten gezellig met een aantal maten van de jacht aan een lange tafel in de boomgaard te eten. Het was de jaarlijkse start om het nieuwe jachtseizoen te bespreken. Een paar jaar geleden hadden mijn vrouw en ik een huisje in Frankrijk in een stuk bos gekocht en inmiddels hadden we een leuke kennissenkring opgebouwd. Zelf had ik me aangesloten bij de jagersvereniging die in dat gebied bijzonder populair is. Ik keek de tafel eens rond en zag tevreden dat het gezelschap van 4 mannen en 3 vrouwen het naar hun zin hadden. De wijn vloeide rijkelijk en dat hoorde ook. Door de drank werd de stemming uitbundiger en ondanks dat we niet vaak bij elkaar over de vloer kwamen was er een goede klik tussen de mannen en zo te zien ook tussen de vrouwen.

Uiteraard kwam de jacht ook ter sprake en daar konden wij mannen uitvoerig over verhalen, meestal sterke verhalen want ja jagen is ook vaak lang wachten en vervelen. Eén van de vrouwen vroeg of ze wel eens op iets anders jaagden dan de dieren in het bos. De mannen keken elkaar aan en moesten lachen. Margo, die de vraag gesteld had stond bekend als dierenliefhebber en probeerde haar vriend te laten stoppen met de jacht. Tsja zei Francois we zouden wel willen maar er is niets anders waar je dan achteraan kan gaan.

Zo ging de discussie over en weer totdat JP opperde dat we dan op vrouwen moesten gaan jagen. Het was even stil en toen barstte het gesprek in alle hevigheid los. De mannen vonden het een uitstekend idee en kwamen met voorstellen om de vrouwen in het bos los te laten en ze dan op te sporen. De ideeën werden steeds spannender en iedereen werd opgewonden. Uiteindelijk zei Margo dat ze liever had dat de mannen op haar zouden jagen dan op de dieren.

“Dus jij offer je op om voor ons als prooi te dienen?” vroeg ik haar.

“Als jullie dan minder op dieren jagen, wil ik dan best doen” daagde ze ons uit.

“ Horen jullie dat mannen, ze wil onze prooi zijn” stelde ik vast en vroeg aan de andere twee vrouwen of ze daar ook in mee wilde gaan. Ze keken elkaar even aan en beďnvloed door de drank stemden ze in.

"Mooi" zei ik "laten we dan even de spelregels van de vrouwenjacht afspreken." Een datum hadden we snel gevonden en het jachtterrein ook omdat JP een eigen omheind groot stuk bos heeft. De vrouwen krijgen een half uur voorsprong en als ze de overkant van het bos halen (daar deed je meestal zo’n 3 a 4 uur over) dan zijn ze veilig. Onderweg zijn ze vogelvrij en elke keer dat een man een vrouw weet te vangen dan moet ze een opdracht voor hem uitvoeren. Wij mannen rijden rond in een jeep of zijn lopend, jullie vrouwen zullen het hele end moeten lopen. Terwijl we de spelregels aan het afspreken waren zag ik dat iedereen elkaar zat te bekijken; er zinderde duidelijk iets.

Wat de vrouwen niet wisten was dat de mannen onder elkaar al eens een fantasie hadden besproken waarin ze in plaats van gewoon jagen, op jacht zouden gaan op een lekker wijf. Nu zou het echt gaan gebeuren, want zowel mijn vriendin als Margot ziet er goed en sexy uit. Ik vond het ook wel spannend te weten dat ze misschien in handen zouden vallen van een andere man. Hoe het zou verlopen wisten we niet maar we gaven elkaar toestemming om alles met de vrouwen te mogen doen.

Een week later op de zaterdagavond vond de jacht plaats. Mijn vriendin was ‘s-ochtends al opgewonden en vroeg of de mannen onderling iets hadden afgesproken. Ik maakte haar gek door te zeggen dat ze allemaal op haar zouden gaan jagen en haar dan zouden gebruiken. Ze keek me aan of ik het meende maar ging er verder niet op in. Weet je al wat je aantrekt schatje vroeg ik haar. Ze lachte en zei “mijn snelste schoenen natuurlijk en makkelijk luchtige kleding zodat ik snel vooruit kom en jullie achter me laat.”

Om zeven uur stonden we bij de ingang van het bos bij JP. Helaas hadden Jackie en haar man verstek moeten laten gaan vanwege problemen met de kinderen. We besloten om toch door te gaan, nu we zo ver waren. Iedereen had nog iets gegeten en we hadden allemaal water en eten voor onderweg mee genomen in een kleine rugzak. Ik keek naar Margot en mijn vriendin; wat ik zag beviel me wel. Ze hadden allebei gekozen voor een luchtig zomers outfit, bestaande uit een T-shirt en een broekje (mijn vriendin) of een rokje (Margo). Ik zag hoe de mannen begerig naar de twee vrouwen keken, het waren echt prooien geworden.

Succes riepen we toen ze vertrokken “tot gauw”.

We keken naar de kleiner worden figuurtjes. “ Ze zien er allebei heerlijk uit” zei Edgar “zeker die lekkere kontjes die ze allebei hebben”. We lachten want wat hij zei dachten we allemaal. Het half uur was verstreken en we reden eerst een stuk met de Jeep het bos in. Toen we zeker wisten dat we ze voorbij gereden waren stopten we en stapten twee mannen uit. Ik reed nog een stuk verder en zette daar de Jeep neer. We hadden een groepsapp met de mannen aangemaakt dus zo konden we elkaar op de hoogte houden.

Ik

Het eerste half uur gebeurde er nog niets maar toen hoorde ik in de verte takjes kraken in het bos. Ik verstopte me achter een paar struiken en wachtte rustig af wie er zou verschijnen. Yes het was een vrouw en zo te zien mijn vriendin. Op het moment dat ze langs me liep pakte ik haar beet “Gevangen!” Riep ik triomfantelijk. Ze keek me uitdagend aan en vroeg wat ze moest doen. “Ik wil je slipje hebben, geil sletje” zei ik tegen haar. Zo noemde ik haar wel eens vaker tijdens de seks maar nooit in het openbaar. Ze keek me aan en gehoorzaamde door haar short en slipje uit te trekken. Ze gaf me het slipje en trok haar broek weer aan. “Toedeloe” riep ze nog en weg was ze. Verbouwereerd keek ik haar na; ze had er blijkbaar zin in. Ik keek naar het slipje in mijn hand en zag dat het haar favoriete sexy slipje was, waarvan het kruis duidelijk nat was. Zozo ze heeft er inderdaad veel zin in. Ik meldde op de app dat ik een van de vrouwen had gevangen en dat ik haar gedwongen had om haar slipje uit te trekken. Bewust vertelde ik niet wie het geweest was. Ik kreeg meteen complimenten en bijval van de andere mannen. Zeker toen ik vertelde dat het kruis van het slipje nat was. Nu kregen ze nog meer zin in de jacht.

Ik liep terug naar het hoofdpad en hing daar het slipje aan een tak zodat de anderen het ook konden zien. Ik stapte in de Jeep die daar nog stond en reed weer een stuk vooruit en parkeerde de auto daar. Onopvallend liep ik terug het bos in en wachtte rustig af. Na een kwartiertje hoorde ik geritsel en krakende takjes. Gespannen wachtte ik af wie er te voorschijn zou komen. Ah weer mijn vrouw! Meteen schoot er een plannetje door mijn hoofd. Ik had al vaker fantasieën gehad dat mijn vrouw werd genomen door een andere man en dit zou wel eens het uitgelezen moment kunnen zijn. “Gezien” riep ik en pakte haar direct vast. Shit hoorde ik haar zeggen. “Zo weer gevangen, da’s niet best voor je”. Ik dwong haar achter me aan te lopen richting het pad en stopte een paar meter daar vanaf bij een grote boom. Snel pakte ik een sjaaltje uit mij rugzak en bond dat voor haar ogen. “Zo eens kijken wat ik met je zal doen. Hoe bevalt het om zonder slipje door het bos te lopen?” Terwijl ik het vroeg stak ik mijn hand in haar short en voelde dat haar kutje heerlijk nat was. “Ah mijn sletje vind het heerlijk om zo rond te lopen, dat komt goed uit”. “Wat ga je doen dan?” vroeg ze angstig. “Wacht maar af, blijf hier heel stil staan”.

Ik pakte een paar touwen uit mijn rugzak en voordat ze er erg in had had ik haar handen om de boom vastgebonden. “Nee wat doe je” riep ze tegen me. “Ik ga jou vastbinden zodat de anderen wat plezier met je kunnen beleven”. Toen haar handen goed vast zaten trok ik haar T-shirt kapot zodat haar borsten er half uithingen. Ook trok ik haar short tot op haar knieën zodat iedereen haar blote kale kutje kon zien. “Kijk dat is nog eens een lekker gezicht!” Zei ik grijnzend. “Laat me los rot vent” piepte ze. “Haha zeker niet, volgens mij vind je het supergeil om hier zo te staan. Veel plezier nog ik ga verder op jacht!”. “ Nee” probeerde ze nog maar ik was al weg gelopen.

Ik was er zelf ook behoorlijk geil van geworden oom haar zo achter te laten. Ik liep naar de auto en pakte een bord met stift en schreef daarop: Gewillig neukbaar sletje, met een pijl er onder. Dat zou ik langs het pad zetten zodat de andere mannen het konden zien. Toen ik het neer wilde zetten bedacht ik dat ik haar wel even kon verrassen en te grazen kon nemen. Ik legde het bord neer en liep naar de boom. “Wie is daar?” Vroeg ze. Ik reageerde niet maar liep naar haar toe en pakte een tiet beet. Ik kneep flink hard in haar tepel en trok er aan. Ze protesteerde maar ik wist dat ze het juist heerlijk vond en er altijd geil van werd als haar tepels hard werden aan gepakt. Ook de andere borst nam ik onder handen en de tepels stonden al snel snoeihard overeind. Met mijn andere hand pakte ik haar kut beet en voelde dat ze werkelijk kletsnat was. Het was wel duidelijk dat ze genoot. Ik schoof soepel twee vingers bij haar naar binnen en begon haar stevig te vingeren, steeds sneller en aan haar ademhaling en gekreun te horen zou het niet lang duren voordat ze klaar kwam.

Dat wilde ik niet laten gebeuren en stopte. Voordat ze erg in had pakte ik haar ene been en tilde het op en draaide haar half om. Snel opende ik mijn broek en bevrijdde mijn keiharde lul. Ik stapte naar voren en ramde in een keer mijn lul in haar zeiknatte kut. “Oh my god” kreunde ze terwijl ik haar hard begon te neuken daar aan die boom. Ze hield het niet meer en stond te trillen op haar benen van de spanning en genot. “Oh ja neuk me” hijgde ze “maak me klaar, spuit je zaad in me”. Op het punt dat ze bijna kwam trok ik mijn lul terug en liet ik haar schokkend achter. “Klootzak neuk me” kreunde en smeekte ze me. Niets zo vreselijk als je net niet klaar komt, maar zo blijf je wel lekker lang geil. Ik bleef nog een tel staan kijken naar mijn supergeile sletje aan de boom en liep toen naar het pad. Ik plaatste het bord duidelijk zichtbaar en stuurde een appje naar de mannen. Even verzamelen bij de auto op het pad.

Mijn vrouw

Nadat ik vanmorgen mijn man eerst lekker uitgedaagd en gek gemaakt had, was ik al in een heerlijke geile stemming gekomen voor de jacht die middag/avond. Wat ik er van kon verwachten wist ik niet maar het gegeven dat een paar aantrekkelijke mannen op jacht zouden gaan in een verlaten bos maakte allerlei wilde fantasieën in me los. Tuurlijk begreep ik wel dat het niet zo losbandig zou worden maar stel je voor dat je gepakt zou worden en dan door de groep mannen gebruikt zou worden. Nooit had ik iemand over deze fantasie verteld want het kwam bijna neer op verkrachting.

In het bos voelde ik de spanning en opwinding verder toenemen. Ik rende en sloop tussen de bomen door; wilde me niet meteen laten pakken want ik wilde ook wel laten zien dat ik veel slimmer was dan die mannen.

Op het moment dat ik dacht een behoorlijke voorsprong te hebben opgebouwd en even niet goed oplette, werd ik gegrepen door mijn man; shit.

Ik moest van hem mijn slipje uitdoen en eigenlijk paste dat wel goed in mijn plannetje. Ik trok het uit, deed mijn short weer aan en voordat hij iets kon doen rende ik weer weg.

Het kruis van mijn short schuurde lichtjes tegen mijn gevoelige kutje aan en dat maakte het verlangende gevoel vanonder alleen nog maar erger. Ik sloop verder en was in mijn element wetende dat er mannen achter me aan zaten. Vooral die JP leek mij een heerlijk dominant mannetje die zich niet zou kunnen inhouden. Mijn fantasie ging alweer aan de haal met me en voordat ik er erg in had was ik alweer gegrepen. Nee, niet weer door mijn man.

Voordat ik er erg in heb sta ik geblinddoekt vastgebonden aan een boom. Hij scheurt mijn shirt kapot en trekt mijn short omlag zodat ik nagenoeg naakt aan de boom vast staat. Een geile spanning maakt zich van mij meester. Niet kunnen zien wat er gebeurt in een redelijk veilige omgeving.

Plots hoor ik wat geritsel naast me en word ik gegrepen bij mijn borsten. Oef, een scheut schiet in mijn onderbuik; ja dit wil ik, pak me. De man pakt me hard aan en trekt aan mijn tepels. Als hij ook nog twee vingers in mijn drijfnatte kut stopt kom ik al bijna klaar. Hij weet goed wat hij doet en als ik bijna kom verdwijnen de vingers. Ik baal.

Maar niet voor lang want ineens word ik omgedraaid en voel ik een harde lul in een keer in mijn natte kutje geschoven worden. Oh ja kreun ik ga door. Ik word nu stevig geneukt en geef me er helemaal aan over. Het maakt me niet uit wie het is als hij maar doorgaat en me naar een heerlijk orgasme neukt. Mijn lijf begint te trillen en ik maak me gereed om intens klaar te komen. Dan op het moment dat ik bijna kom verdwijnt de harde paal uit mijn kut en blijft er alleen maar een leeg gevoel achter. Kut, kut, kut roep ik neuk me dan toch. Er gebeurt echter niets meer.

Ik

Ik zie de jachtvrienden over het pad aan komen lopen. Zou het plannetje dan echt slagen. In plaats van ze te begroeten schuil ik achter de bosjes en kijk gespannen toe. “Daar staat de auto” hoor ik JP zeggen. “Hey wat is dit? Gewillig neukbaar sletje” hoor ik Francois hardop lezen. “Kom we gaan even kijken” en ik hoor ze het pad aflopen richting mijn vrouw.

“Wow, kijk dit dan” hoor ik JP uitroepen “daar staat inderdaad een geil sletje. Man moet je die heerlijke tieten van haar zien!” Van afstand kijk ik toe hoe ze naar mijn vrouw toe lopen en haar borsten beetpakken. Gekreun bevestigt dat ze het heerlijk vind. “Hoor je dat JP zo te horen vindt ze het heerlijk om gepakt te worden. Ik wist niet dat jij zo’n geil sletje was” hoorde ik hem tegen mijn vrouw zeggen “ik vond je er altijd al lekker uitzien en had je graag willen neuken en nu word je zomaar aangeboden, mmm”.

JP stak zijn hand tussen de benen van mijn vrouw. “Wow wat een kletsnat kutje heeft ze. Moet je eens voelen, ze is echt super geil”. Ook Francois pakte de natte kut van mijn vrouw beet. “Kom we maken haar los en leggen haar daar over die boomstronk dan kunnen we haar van twee kanten te grazen nemen.” Mijn vrouw had nog niets gezegd en liet alles toe; ze ging er gewoon van genieten begreep ik nu.

Ik keek toe hoe JP en Francois mijn vrouw losmaakte en haar meenamen naar de andere boom. “Moeten we je opnieuw vastbonden of ben je bereid om alles te doen wat we je opdragen?” vroeg hij aan mijn vrouw. Zachtjes hoorde ik haar mompelen “ik doe alles”.

“Luider geile slet, ik wil weten waar ik aan toe ben”.

“Ik doe alles wat jullie willen; neuk me alsjeblieft” Mijn vrouw was duidelijk teneinde raad en wilde nog maar een ding: geneukt worden.

“Zo hebben jullie mijn geile sloerie gevonden” sprak ik op luide toon tegen JP en Francois. Ze schrokken allebei toen ik uit het struikgewas stapte. “Niet schrikken mannen, dit geile sletje wil graag gebruikt worden. Ze heeft altijd al fantasieën gehad om door een paar mannen geneukt te worden. Ze is er dol op en je kan echt alles met haar doen, ze wil graag hard aangepakt worden, geslagen en geneukt worden. Het liefst zou ze volgens mij verkracht worden maar met zo’n druipende geile kut valt dat niet mee, hahaha”.

“Dat klinkt goed en zo had ik haar ook ingeschat” zei JP terwijl hij een flinke pets op de billen van mijn vrouw gaf. “Kom Francois, aan de slag; we gaan dit geile sletje eens ongelooflijk uitwonen dat ze de komende dagen niet meer kan lopen”.

Mijn vrouw

Ik hoor andere stemmen in de verte aankomen en begin nu toch wat onrustig te worden. Een fantasie is super spannend maar de realiteit is nog veel angstaanjagender. Wat als ze hier niet van gediend zijn...

Ze komen dichterbij en ik hoor de stemmen van JP en Francois. Ik houd me stil en hoor hen over mij praten alsof ik een geil sletje ben. Hun woorden raken me en maken me nog geiler. Ja ik ben een geile slet en ik wil door jullie geneukt worden, denk ik bij mezelf. Ik voel hoe ze mijn borsten en mijn kut beet pakken en vaststellen dat ik kletsnat ben. Bijna schaam ik me daarvoor maar dan verlang ik er naar om als een echte slet of hoer gebruikt te worden.

Ze maken me los, nemen me mee en leggen me over een boomstronk heen. Een van de mannen schopt mijn benen uit elkaar zodat mijn geile kut schaamteloos open staat. Ik zeg niets maar laat alles toe.

Dan hoor ik ineens de stem van mijn man die blijkbaar nog in de buurt was. Even was ik bang dat hij iets zou gaan zeggen maar met verbazing hoor ik hem vertellen dat ik er over fantaseer om verkracht te worden en dat hij ze toestemming geeft om me hardhandig te gebruiken. Hij geeft zelfs tips aan ze.

Plots voel ik hoe een hand mijn haar beet pakt en mijn hoofd tegen een harde lul aan duwt. “Hier slet, wat vind je van deze heerlijke lul? Als je goed je best doet gaat ie je zo in je geile pijpbekkie neuken.” Het grove taalgebruik doet me kreunen. Hij slaat met zijn stijve lul tegen mijn wang en elke keer dat ik mijn mond open doe om hem te likken draait hij weg. “Zozo dat geile teefje is wel gretig, zien jullie dat. Ze smacht er naar om een lekkere lul te mogen pijpen; nou dat ga ik voor haar regelen” hoorde ik hem met een grijns zeggen. Ik probeerde de harde lul in mijn mond te krijgen maar hij speelde met me.

“Heb je trouwens die lekkere kont van haar gezien. Ze daagde ons er altijd al mee uit en nu doet ze dat ook schaamteloos. Hier kijk dan wat een lekkere neukgaten ze heeft” hoorde ik de andere stem zeggen terwijl iemand met beide handen mijn billen uit elkaar trok. “Die ga ik allebei eens flink onder handen nemen.” En opnieuw kreeg ik een flinke pets op mijn billen. Twee vingers schoven ruw in mijn natte kut en begonnen me snel en hard te neuken. Arghhh kreunde ik van genot en hoopte dat hij door zou gaan. Ook hij stopte voordat ik kon komen. “Eerst wil ik deze slet horen smeken om geneukt te worden” zei hij en trok zijn vingers terug. Hij sloeg weer op mijn kont “Ik wacht”.

“Neuk me” kreunde ik zachtjes

“Harder slet, hoe duidelijker je bent hoe meer je van ons krijgt”

Ze hadden me precies waar ze me wilde hebben; ik was zo geil dat ik alles zou doen. “Neuk me, gebruik me, ik ben jullie geile slet” riep ik nu luid. “Goed zo, zo wil ik het horen” zei de stem achter me. “Dat kan nog beter” zei nu de stem voor me “als je ons zo graag wil, dan zeg je dat”.

Ik wist niet meer waar ik het zoeken moest. Mijn lijf werd niet meer door mijn verstand gestuurd maar puur door mijn kut. “Ja ik wil dat jullie me neuken; jullie mogen alles met me doen; ik wil jullie hoertje zijn” riep ik smekend.

“Alleen voor nu of voor altijd?” vroeg de stem weer.

Ik was stil, durfde geen antwoord te geven; dit ging te ver.

Er gebeurde niets, iedereen wachtte op mijn antwoord.

Ik kon niet meer en riep “voor altijd, als je me maar neukt”

“ Dus je bent ons hoertje voor altijd?” Vroeg hij nogmaals

“ Ja ja, toe dan!” Riep ik ongeduldig.

“Hoor je dat Kees” zei de stem “we mogen haar voor altijd als hoer gebruiken”

Tot mijn verbazing hoorde ik mijn man zeggen “dat klopt, vanaf nu ben je ons hoertje en wij mogen je op elk moment van de dag gebruiken.”

Op dat moment drongen er twee lullen in me; een diep in mijn mond en de ander diep in mijn kut. “Oh ja, doe het” snikte ik.

Ik

Ik keek toe hoe de twee mannen mijn vrouw ruw en hard van twee kanten onder handen namen. Ze kreeg wat ze verdiende en ook waar ze al langere tijd op geilde, wist ik. Achter me hoorde ik takjes kraken. Ik bewoog gebukt naar een boom en keek voorzichtig achterom. Kijk kijk daar was Margo ook. Ik liet haar dichterbij komen zonder dat ze me zag en observeerde wat ze ging doen. Van waar ze stond had ze nu zicht op mijn vrouw en de twee mannen. Ik zag haar ogen eerst groot worden en toen zag ik een geile blik in haar ogen verschijnen. Ze keek toe hoe mijn vrouw hard genomen werd en daar ook om smeekte. Ik zag haar hand over haar borsten wrijven om vervolgens onder haar rokje verdwijnen. Ze stond zich heerlijk op te geilen aan het schouwspel. Ik wachtte nog even zodat ze ook goed geil werd, toen naderde ik haar stilletjes en greep haar vast. “Betrapt en gepakt!” Fluisterde ik in haar oor “alhoewel het echt pakken gaat nog gebeuren.”

Ik bond snel haar handen achterop haar rug en pakte met beide handen haar heerlijke borsten vast. “Eindelijk heb ik die heerlijke tieten van je in mijn handen; daar heb ik al vaak naar uitgekeken. Ben je ook zo geil geworden van het schouwspel?” Vroeg ik haar terwijl ik mijn hand onder haar rokje stak. Haar slipje zat nog scheef en ik voelde direct een kletsnat kutje. “Zo te voelen vond je het heerlijk geil wat daar gebeurde. Dat komt mooi uit want je mag meedoen.” zei ik met een grijns. Met een harde ruk trok ik haar slipje aan flarden en trok het onder haar rokje vandaan. “Die heb je niet meer nodig”

Ik trok haar door het struikgewas achter me aan. “Kijk eens wat ik hier heb mannen. Ze stond jullie te begluren en volgens mij vond ze het jammer dat ze niet mee mocht doen, zeker als je haar kletsnatte kutje voelt.”

De mannen keken om en begonnen te grijnzen. “Ah nog een sletje, kom maar hier.” JP keek haar aan. Margo is de vrouw van Toine die er vandaag niet bij kon zijn. “Jou heb ik ook altijd al graag eens willen neuken!” sprak hij grijnzend.

“Volgens mij staat hier verderop vlakbij een picknicktafel; laten we ze daar op leggen.” Dat vonden ze een goed plan. Met z’n vijven liepen we er naartoe. De twee vrouwen waarvan mijn vrouw half naakt, werden met gebonden handen meegetrokken. Bij de tafel aangekomen stelde ik voor om de vrouwen andersom op elkaar te leggen, zodat ze elkaar ook nog lekker konden likken.

Mijn vrouw werd eerst neergelegd, waarbij de flarden kleding nog slechts om haar middel hing en daar bovenop drapeerden we Margot. Ik had er voor gezorgd dat ik bij het lekkere kontje van Margo stond en de andere twee aan de andere kant. Ik trok het rokje van Margo over haar heupen en ontblootte haar heerlijke billen en naakte kutje. “Zo slet”. Sprak ik tegen mijn vrouw “begin dat kutje boven je maar eens goed te likken zodat ik dat straks diep kan neuken!”

Mijn vrouw

Ik wilde geneukt worden maar die twee kerels gingen echt hard te keer. Het leek wel een verkrachting zo nietsontziend waren ze met hun eigen genot bezig; de één diep in mijn keel en de ander meedogenloos hard in mijn kut. Het zou zo niet mogen maar goh wat was dat lekker om zo nietsontziend geneukt te worden. Mijn fantasie werd werkelijk.

Toen ik eindelijk bijna klaar kwam stopten de mannen en hoorde ik de stem van mijn man. Ik vervloekte hem omdat ik nu weer niet was gekomen. Ik hoorde hoe hij voorstelde om naar de picknickplek te gaan en zag dat Margo ook gepakt was; dit ging nog veel leuker worden.

Bij de plek aangekomen werd ik op tafel neergelegd en werd Margot andersom over me heen gelegd. Toen mijn man ook nog haar rokje opstroopte keek ik recht tegen haar kale kut aan die zo te zien ook al flink nat was. Mijn man gaf me opdracht om haar te likken maar die aanmoediging had ik niet eens nodig want dit was mijn kans om haar kutje te proeven. Terwijl ik mijn tong over haar kletsnatte spleetje liet glijden op zoek naar haar knopje voelde ik twee vingers van mijn man ook het kutje binnendringen. Van verre hoorde ik Margo steeds harder gaan hijgen en kreunen. Terwijl ik zo bezig was voelde ik ook een tong aan mijn klitje zuigen. Omg wat was dit geil.

Nu zette mijn man zijn harde paal tegen het kutje van Margo aan en drong bij haar naar binnen. Van zeer dichtbij zag ik hoe hij haar kutje open splijten en zijn lul in haar dreef. Wat een geil gezicht was dat om mijn man dat met een andere vrouw te zien doen. Terwijl ik haar klitje likte duwde mijn man zijn lul af en toe in mijn mond onder het neuken. Ik proefde de geilheid van Margo en aan het gekreun en schokken van haar lichaam zou het niet lang meer duren voordat ze zou komen. Sterker nog daar gebeurde het al. Met een oerkreet kwam ze spuitend klaar. Ze spoot me helemaal onder en bleef doorjammeren terwijl mijn man haar bleef neuken.

Ook ik hield het niet meer. De lul in mijn kut en het spuitend klaarkomen van Margot duwde me eindelijk over het randje. Ik had geen gevoel meer wat er vanonder gebeurde bij mij maar ik liet alles lopen en bleef maar schokken op de lul die in en uit bleef pompen. Mijn ogen draaiden alle kanten op en toen ik eindelijk weer een beetje bij kwam zag ik hoe mijn man zijn lul tegen het sterretje van Margot aanzette. Zou hij dat echt doen? En ja hoor, stukje bij beetje zag ik zijn lul in haar kontgat verdwijnen. Wow wat een geil gezicht. Margo jammerde maar door en toen hij helemaal in haar zat hoorde ik haar roepen: Neuk me in mijn kont!. Dat was niet tegen dovemans oren gezegd want mijn man pakte haar billen beet en begon haar stevig in haar darmkanaal te neuken. Het was een super geil gezicht. Zeker toen mijn man zijn lul er helemaal uit trok en er weer in duwde. Weer trok hij ‘m er uit maar nu duwde hij zijn lul tegen mijn mond. “Pijpen slet, proef die geile kont van je vriendin”. Ik was al zo ver heen dat niets me meer interesseerde en automatisch deed ik mijn mond open en proefde ik de lul van mijn man en de kont van mijn vriendin. Alles was zo geil.

Ik

Wat een gruwelijk geil gezicht die twee geile vrouwen op elkaar. Ik keek hoe mijn vrouw de kale kut van Margo aan het likken was en hoe Margo daar van genoot. Met mijn vingers voelde ik hoe nat het kutje van Margot was en greep de kans die ik nog niet eerder had gehad en duwde mijn stijve lul bij haar naar binnen. Wow wat was dit een super geil gevoel; ik neukte een heerlijk geil wijf en mijn vrouw likte tegelijk datzelfde kutje en mijn ballen. Margot kermde van genot en ze was niet de enige want ook mijn vrouw werd stevig onder handen genomen en kreunde het uit. Ik keek naar JP die mijn vrouw aan het neuken was; hij knipoogde en stak zijn duim op “wat een heerlijk geil sletje heb je Kees”

Ik genoot en besloot maximaal gebruik te maken van de situatie. Ik trok mijn lul uit de zuigende kut van Margot, stopte ‘m in de mond van mijn vrouw om ‘m lekker schoon te likken en zette ‘m toen tegen het kontgaatje van Margo aan.

Protesteren kon ze niet want ze lag zo te stuiteren van alle geile dingen die iedereen met haar deed, dat ik mijn lul langzaam bij haar naar binnen duwde. Toen mijn lul eenmaal in haar kont zat begon ik haar traag te neuken. Haar gekreun werd nu nog luider. Het was goed dat we diep in een afgesloten bos waren anders waren er mensen te hulp geschoten.

Ik pompte mijn lul diep op en neer in haar kont en genoot van het strakke hete gevoel. Ik keek naar het verwilderde hoofd van mijn vrouw en besloot haar de ultieme slettest te laten ondergaan. Ik trok mijn lul uit de kont van Margot en duwde ‘m in de mond van mijn vrouw “pijp me geile slet, proef de kont van je vriendin”. Ze aarzelde geen moment en hapte mijn lul naar binnen. Op dat moment kwam ze opnieuw schokkend klaar; haar ogen draaide alle kanten op.

Ik hield het zelf ook bijna niet meer, trok mijn lul uit haar mond en dreef mijn op springen staande lul diep in de hete kont van Margot. Na een paar pompende bewegingen voelde ik mijn ballen samentrekken en spoot ik al mijn zaad diep in haar darmkanaal. Straal na straal leegde ik me in dat nauwe geile holletje. Toen er niets meer in zat trok ik ‘m er uit en duwde ‘m in de mond van mijn vrouw. “En nu schoon likken geile slet”.

Mijn vrouw

Ik had geen idee meer waar ik was en wat ik deed. Ik voelde een flinke lul mijn kut uitwonen, voelde handen op mijn borsten en kutje, een vrouwenlijf op de mijne, een geil kutje op mijn gezicht en de lul van mijn man daar in. Luid kreunend en schokkend kwam ik klaar, maar alles bleef maar doorgaan waardoor het orgasme langgerekt doorliep. Mijn man nam zijn kans waar en neukte Margo in haar kut en kont en gebruikte mij ter afwisseling. Ik werd als een echte geile smerige slet gebruikt, had niets in te brengen en kreeg van beide kanten lullen te verwerken. Ik genoot ervan dat ik zo meedogenloos als neukvlees gebruikt werd.

Ik hoorde mijn man grommend klaarkomen in de kont van Margo en kreeg even later zijn lul in mijn mond om schoon te likken. Dat was zo geil om te doen, het maakte niet meer uit wie het was en waar het uit kwam.

Mijn man was nog niet weg of een nieuwe lul verscheen en begon de kut van Margot te neuken. Dat moest Francois zijn. Ik hoorde mijn man zeggen “pak haar in haar kont en spuit haar vol”. Francois aarzelde geen moment en duwde zijn harde pik in haar kont en begon haar te neuken. Blijkbaar was hij al giga opgewonden want het duurde niet lang tot hij schokkend en kreunend klaar kwam en opnieuw een lading zaad in de kont van Margot spoot.

Hij trok zich terug en verdween. JP was nog steeds met mij bezig, wat kon die kerel het lang volhouden. “Heb je haar kont al geprobeerd JP?” hoorde ik mijn man vragen. Meteen stopte de lul en voelde ik hoe hij zonder aarzeling door mijn kringspier drong. Omg ik wist niet meer waar ik het moest zoeken, elk gat werd gebruikt door die kerels. Terwijl ik lag te genieten van het gevuld zijn en het nieuwe geile gevoel, voelde ik een druppel op mijn wang. Ik keek omhoog en zag het zaad uit de kont van Margo druipen. “Lik het op slet, het is kaviaar voor een slet” hoorde ik mijn man zeggen. Geil voldeed ik aan zijn verzoek en begon te likken. Hij bracht zijn hoofd bij het mijne en zei “lik dat geile neukgat schoon, laat zien hoe dol je op zaad bent, smerige geile slet van me.” Met zijn vingers trok hij de billen van Margo uit elkaar. Het hete zaad van twee mannen droop er nu met grote klodders uit en ik genoot om het in mijn mond te voelen.

Tegelijk voelde ik hete sperma in mijn kont geloosd worden. Oh oh kermde ik van alle geilheid die ik proefde en voelde. Uitgeput liet ik me helemaal gaan.

Ik

Toen iedereen uitgeput was klaargekomen en we de vrouwen uit elkaar hadden gehaald en op de bank hadden gezet, trok iedereen de kleren weer aan en fatsoeneerden zich. Voldane verwilderde gezichten keken elkaar geil aan. “Wow meiden, wat was dat een geweldige jacht; dat bevalt me beter dan konijnen of herten schieten” sprak JP.

“Daar houd ik je aan” reageerde Margo “jullie stoppen met de jacht op dieren”

“Alleen als jullie je als prooi blijven aanbieden” antwoordde ik.

Margo keek mijn vrouw aan. Er was geen enkele twijfel te lezen. “Deal; wij zijn voortaan jullie prooi en als je ons weet te vangen mag je alles met ons doen” zei mijn vrouw. Ik rilde bij het aanbod, wat een geil sletje was ze geworden.

“Kom we gaan terug meiden, tijd voor een borrel!”

Zo eindigde de jacht op een andere manier die veel meer voldoening en genot gaf.

Mocht je ook prooi willen zijn dan kun je je melden bij de jagers!


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (3)
DE 15 NIEUWSTE "Groepsex" VERHALEN
:: Presentatrice Marion - 3Door: Master John
Gelezen: 2182x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
19-03
9.0
:: Buurvrouw Anne - 4Door: Dano30
Gelezen: 9150x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Buurvrouw, Trio, MVV, Pijpen, Beffen
17-03
8.7
:: Weekendje WegDoor: Lisa-brabant
Gelezen: 12508x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Welness, Groepseks, Lesbisch, Massage
15-03
8.5
:: Cadeautje Van Mijn ManDoor: Kiarawilmeer
Gelezen: 15684x
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags:
09-03
8.3
:: Isabel In Het RestaurantDoor: Isabel
Gelezen: 14264x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Exhibitionistisch, Zaadsletje, Pijpen, Gebruikt Worden
08-03
8.0
:: AutopechDoor: Arlette
Gelezen: 18106x
Reacties: 13
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Neuken,
05-03
8.5
:: Nieuwe Job - 5Door: Ellen
Gelezen: 11411x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Negers, Dikke Tieten
28-02
8.8
:: Gebruikt Als Een Geile SletDoor: Sophie95
Gelezen: 20370x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Slet, Gangbang, Meerdere
26-02
8.7
:: Donderdag SexbiosavondDoor: Lisa-brabant
Gelezen: 16480x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
20-02
8.2
:: Maria Leeft Zich Uit 5 #Door: Maria
Gelezen: 9013x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Buurvrouw, Pijpen, Plassen, Dikke Piemel
20-02
9.0
:: Vriendenvakantie - 4 (suzan)Door: Westland_cpl
Gelezen: 6185x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Swingen, Vrienden VMVMV
19-02
9.0
:: Vriendenvakantie - 4Door: Xander
Gelezen: 10893x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Vrienden, Vakantie, Groepsex, Swingen, Partnerruil, Ongeremde Sex, Vingeren
19-02
9.1
:: Het ParkDoor: Arlette
Gelezen: 11175x
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Exhibi, Pijpen, Neuken
18-02
8.6
:: Partnerruil Werd GangbangDoor: Peter
Gelezen: 14249x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
17-02
7.8
:: Ultieme FantasieDoor: Ellev
Gelezen: 12716x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
14-02
8.5
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net