Opwindend.Net
Datum: 04-03-2018
Stemmen: 109x
Cijfer: 8.1
Gelezen: 26343x
Lezers Online: 1
Lengte: Lang
Mijn Man Moet Toekijken
Door Arlette - Mijn Profiel Pagina

Eerst moet ik jullie wel vertellen dat de laatste tijd ons seksueel leven op een vrij laag pitje staat, alhoewel we uitstekend samen overeen komen.

Als er dan toch wat gebeurd ondervind ik van mezelf dat ik tegenover mijn man hoe langer hoe meer dominant doe, en dat die onderdanige rol die ik hem geef hem telkens een seksuele kik geeft. Zover zelfs dat hij echt geil word als ik hem beledig en dreig dat ik me door een paar echte venten ga laten neuken en dat hij enkel mag toezien. Telkens ik daarmee dreig neukt hij me hevig en lang en voel ik hoe hij echt geil is.

Als ik lig te dagdromen juist voor ik in slaap val, denk ik er tegenwoordig elke keer aan hoe het zou zijn als ik nu eens echt een paar mannen zou neuken terwijl hij er staat op te kijken. Zou het me geil maken, wetende dat mijn eigen man moet toekijken hoe ik geneukt door andere mannen? Zou ik het durven andere mannen te verleiden, vragen die ik mezelf nu al een paar maanden stel en waarmee ik meestal in slaap val.

Het is vandaag zaterdag en we verwachten deze avond een paar vrienden van mijn man die hij uitgenodigd heeft om iets te drinken en wat bij te babbelen. Ik ken de mannen helemaal niet, het zijn twee mannen die hij kent vanop zijn werk.

Al gans de dag kan ik het niet nalaten eraan te denken eindelijk te doen waar ik al zo lang van wakker lig en te trachten die mannen te verleiden terwijl mijn man erbij is. Maar wat als het mis loopt en mijn man het niet slikt, en het me gans mijn leven kwalijk neemt? Nu die risico moet ik er maar bijnemen.

De idee alleen het te doen maakt me super geil en nat, ik voel dat mijn slipje doornat is, en de natte stof van mijn slipje over mijn kutje te voelen schuiven maakt me nog heter. Ik voel echt de behoefte het te doen, en niet door een geil gesprekje met hen te voeren, maar door me duidelijk zoals een echte slet aan hen aan te bieden.

Mijn man vermoed natuurlijk helemaal niets.

Ik zorg ervoor dat ik boven ben als het zover is en de bel gaat, ik hoor mijn man de gasten binnen laten. Ik hoor hen ook in de zetel gaan zitten en mijn man hen een drankje aanbieden.

Ik sta klaar om naar beneden te gaan maar ik durf niet, het is werkelijk te gewaagd, je overdrijft denk ik, dit kan je niet maken.

Ik heb die mannen nog nooit gezien en dan dit.

Maar ik ben zo super heet en geil, doe het, tracht ik mezelf te overtuigen, het is werkelijk onbetamelijk wat ik wil doen, dat doet niemand, maar ik ben zo onzeglijk geil. Als ik het nu niet doe zal ik het nooit durven. Ik bekijk mezelf in de spiegel en besef maar al te goed dat dit er ver over is.

Ik dwing mezelf toch naar beneden te gaan, met elke trede naar beneden stijgt niet alleen de spanning maar ook mijn geilheid.

De deur van de kamer staat op een spleetje en nog steeds twijfel ik of ik het zou durven ik loer door de smalle opening naar binnen terwijl ik het niet kan laten mijn natte kut te vingeren. Het zijn twee doodgewone mannen van rond de 45 – 50 die daar nietsvermoedend een gesprekje voeren. Hoe langer ik me vinger hoe meer moed ik krijg, of is het hoe geiler ik word.

Als ik de living binnenkom stopt het gesprek, mijn man kijkt me aan alsof ik gek ben. Ik draag enkel een zeer doorschijnend nachtkleedje zonder iets eronder, ik zou evengoed naakt kunnen zijn, mijn stijve tepels priemen door de fijne stof, en mijn geschoren kutje is duidelijk zichtbaar. Ik ga naar hen toe en zeg goeie dag tegen de twee mannen die me beide met een geile blik verwonderd goede dag zeggen.

“Ja, sorry maar ik ben nog niet klaar maar dacht eerst maar even goeie dag te zeggen.” zeg ik.“ O, maar dat is geen probleem zet je er gerust zo bij” zegt een van hen, en maakt een plaatsje vrij tussen hun beide.

Mijn man kan blijkbaar nog niet spreken want hij is totaal van de kaart, en staart me aan. Eigenlijk zou ik willen gaan lopen, en ben ik diep beschaamd me zo te kijk te stellen voor die mij onbekende mannen. Langs de andere kant ben zo geil om me als het ware naakt aan te bieden aan hen. Dit is wat ik al zo lang wil.

Ik plaats me tussen de twee mannen, moeizaam komt het gesprek terug op gang maar in een heel andere richting. “Je hebt een mooie vrouw” zegt een van hen, na nog een paar complimentjes volgen er nog wat seksuele mopjes, en heeft een van hen de lef zijn hand op mijn dij te leggen. Die hand op mijn dij voelt aan als een echt seksueel contact. Ik moet nu beslissen, ik ga verder of ga naar boven, kleed me aan en vergeet wat ik wil doen.

“Geef je gasten nog wat te drinken “ zeg ik tegen mijn man.

Terwijl hij naar de keuken is open ik mijn benen en leg ik mijn hand op de hand van de man en schuif ik die langzaam verder naar mijn kutje. De man laat zich niet onbetuigd en legt zijn volle hand op mijn natte kut. Er gaat een golf van genot door me heen, als ik zijn vingers voel binnendringen. “Jij bent een heerlijke dame” zegt hij, “maar je man komt terug” vervolgt hij. “Trek je dat niet aan” antwoord ik.

Als mijn man de kamer in komt heb ik mijn benen ver gespreid en vingert de man naast me hevig mijn kutje. “Ga zitten en zwijg” zeg ik tegen mijn man.

De tweede man streelt mijn borsten en geeft me een tongkus die ik beantwoord. Mijn hand streelt over de bobbel in zijn broek en ik haal zijn penis uit zijn broek en trek hem af. Mijn slaapkleedje gaat uit en ik lig naakt tussen de mannen. Ik trek hun penissen af, terwijl zij mijn lichaam overal betasten. Die twee warme harde penissen in mijn handen het maakt me gek van verlangen. Dat mijn man sprakeloos erop zit te kijken maakt me geiler dan wat ook, dat is ten slotte waarom ik het doe.

Ze vingeren, kussen en betasten me over toer en ik kan het niet laten hun lullen die veel dikker zijn dan die van mijn man af te zuigen. Ik kijk mijn man recht in de ogen terwijl ik die glimmende eikel lik en die dikke paal op en neer in mijn mond laat gaan, en ik zijn voorvocht op zuig. Dit voor de ogen van mijn man te doen is waar ik al zo lang naar verlang, ik voel me trouwens echt de slet die ik al zo lang wil zijn. Ik wil meer, ik wil hun harde lullen in mijn kut voelen, me volledig laten gebruiken, hun sperma in mijn lijf laten schieten. Eindelijk de hoer zijn die ik ben.

“Kom we gaan naar boven” zeg ik. Eens boven zijn de mannen ook snel naakt en liggen we met drie in bed, mijn man kijkt ernaar en heeft nog steeds niets gezegd. “Trek je maar af” roep ik hem toe, wat hij dan ook braaf doet.

Een van hen, ik weet zelfs hun naam niet, komt op me liggen tussen mijn wijd geopende benen, ik tracht er nu echt naar de man in me te voelen. ik twijfel of ik die dikke paal wel zal kunnen ontvangen. Ik voel zijn zware eikel tegen mijn kut drukken, en voel even pijn als hij mijn kutje verder open drukt dan ik ooit heb meegemaakt, ik voel niet enkel pijn maar produceer zoveel vocht van genot dat hij er toch vlot in glijd. Die man die ik niet ken en in me glijd, en dat enkel doet om zich te bevredigen in mijn geil lijf, wat een vreemd en heerlijk gevoel.

Die dikke paal die dieper en dieper in me komt en begint te pompen, die andere man die in mijn borsten en tepels nijpt, mijn man die zich aftrekt, het word me echt teveel, ik beef en zweet over gans mijn lichaam, en voel mijn onderbuik heviger en heviger schokken tot ik het uitroep “Ja, neuk me zodat mijn man kan zien dat ik een slet ben”. Ik voel me over gans mijn lichaam schokken tot ik heviger dan ooit klaarkom. De man pompt verder in mijn kut

tot ook hij klaarkomt en zijn sperma in heerlijke harde stralen in mijn lijf schiet. Het gevoel dat een mij totaal vreemde man me vol schiet geeft me zoveel genot en voldoening. Totaal afgemat ligt hij op me en blijft zijn penis in me tot hij kleiner word en eruit schuift.

“Kom hier, en lik me proper, zodat je andere vriend me kan neuken” roep ik mijn man toe. Hij komt op het bed liggen en ik duw zijn hoofd tussen mijn benen, “likken klootzak” zeg ik, het is tot mijn eigen verwondering dat ik hem zo behandel en dat hij dan ook nog gehoorzaamd ook. “Lik er al dat sperma uit” zeg ik, en ik voel zijn tong diep in me gaan en me uitlikken. Het maakt me zo geil mijn eigen man die het sperma van een andere man uit mijn kut likt.

Ik duw zijn hoofd weg en de tweede man komt op me liggen, ik ben nog nooit in mijn leven zo geil geweest als ik ook zijn harde penis in me voel komen. Hij tongkust me wat me op dit ogenblik nog intiemer aanvoelt dan die harde penis in mijn kut.

Ik spreid mijn benen zover ik kan om hem goed te laten voelen dat ik hem diep in me wil, en weer bouwt de spanning zich op in mijn lichaam, ik duw mijn onderlijf hard tegen hem aan, dit is waar ik al maanden over dagdroom, twee potente mannen die me hard neuken terwijl mijn man er staat op te kijken, en zich aftrekt, terwijl ik terug een hevig orgasme heb. De man pompt verder in me en mijn orgasme lijkt weer bezit van me te nemen het is niet te stoppen, het voelt zo enorm goed die vreemde man waaraan ik me totaal geef, tot ook hij me volschiet, terwijl hij me tongkust.

Ik begrijp nu eerst dat ik hier al vele jaren behoefte naar heb een echte slet te zijn, me te laten gebruiken door gelijk welke man, het heeft altijd in me gezeten de behoefte mijn benen te openen voor elke man. Hun stijve harde lullen in mijn kut te voelen pompen tot ze me vol schieten. Maar ik heb het gevoel steeds verdrongen als een idiote onbetamelijke fantasie, zoals de meeste vrouwen doen. De gedachte eens geen slip aan te doen en je benen te openen voor een vreemde man, welke vrouw heeft daar nooit eens aan gedacht.

Zoals meestal bij mannen eens ze geschoten hebben is de meeste lol eraf, en na beneden nog iets gedronken te hebben vertrekken ze.

“Kom, we gaan terug naar boven “ zeg ik tegen mijn man. We kruipen samen in bed en eindelijk hebben we terug een gesprek.

“Ik ben een echte slet geweest, ik had niet zover mogen gaan, maar ik had er zo’n behoefte naar” zeg ik.

“Schatje, ik had nooit gedacht dit te mogen mee maken, ik heb het je nooit durven vragen, ik droom daar al zo lang over je te zien neuken door een andere man, ik ben zo gelukkig dat je dit gedaan hebt, dank je, laat ons in de toekomst zo verder gaan” antwoord hij tot mijn verwondering.

“Als jij er zo over denkt, ik voel het sperma van die tweede gast nog uit mijn kut lopen, lik me dan maar terug proper” antwoord ik en duw zijn hoofd tussen mijn benen, zijn likkende tong maakt me terug zo heet dat ik het durf hem de waarheid toe te roepen “Ik wil vanaf nu regelmatig geneukt worden door meerdere vreemde mannen, die jij mee naar huis brengt, of gelijk waar, zoals een echte slet, ze in mijn mond en kut hun sperma laten schieten, me totaal laten gebruiken.”

“Ja, schatje ik wil je zien neuken” antwoord mijn man terwijl ik terug een hevig orgasme heb.


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (11)
DE 15 NIEUWSTE "Groepsex" VERHALEN
:: Presentatrice Marion - 3Door: Master John
Gelezen: 6280x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
19-03
8.7
:: Buurvrouw Anne - 4Door: Dano30
Gelezen: 9927x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Buurvrouw, Trio, MVV, Pijpen, Beffen
17-03
8.7
:: Weekendje WegDoor: Lisa-brabant
Gelezen: 12994x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Welness, Groepseks, Lesbisch, Massage
15-03
8.5
:: Cadeautje Van Mijn ManDoor: Kiarawilmeer
Gelezen: 15890x
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags:
09-03
8.3
:: Isabel In Het RestaurantDoor: Isabel
Gelezen: 14424x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Exhibitionistisch, Zaadsletje, Pijpen, Gebruikt Worden
08-03
8.0
:: AutopechDoor: Arlette
Gelezen: 18252x
Reacties: 13
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Neuken,
05-03
8.5
:: Nieuwe Job - 5Door: Ellen
Gelezen: 11486x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Negers, Dikke Tieten
28-02
8.8
:: Gebruikt Als Een Geile SletDoor: Sophie95
Gelezen: 20566x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Slet, Gangbang, Meerdere
26-02
8.7
:: Donderdag SexbiosavondDoor: Lisa-brabant
Gelezen: 16581x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
20-02
8.2
:: Maria Leeft Zich Uit 5 #Door: Maria
Gelezen: 9087x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Buurvrouw, Pijpen, Plassen, Dikke Piemel
20-02
9.0
:: Vriendenvakantie - 4 (suzan)Door: Westland_cpl
Gelezen: 6228x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Swingen, Vrienden VMVMV
19-02
9.0
:: Vriendenvakantie - 4Door: Xander
Gelezen: 10970x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Vrienden, Vakantie, Groepsex, Swingen, Partnerruil, Ongeremde Sex, Vingeren
19-02
9.1
:: Het ParkDoor: Arlette
Gelezen: 11232x
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Exhibi, Pijpen, Neuken
18-02
8.6
:: Partnerruil Werd GangbangDoor: Peter
Gelezen: 14334x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
17-02
7.8
:: Ultieme FantasieDoor: Ellev
Gelezen: 12745x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
14-02
8.5
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net