Opwindend.Net
Datum: 05-03-2018
Stemmen: 67x
Cijfer: 7.8
Gelezen: 17610x
Lengte: Lang
Online Lezers: 1
De Hardloopwedstrijd
Door Mark En Femke - Mijn Profiel Pagina

Dit verhaal is geschreven naar een ongelofelijk mooie, grappige en leuke vrouw. Die naast deze mooie eigenschappen ook nog onderdanige gevoelens heeft. Een droomvrouw, maar dan eentje die echt bestaat.

Het is een mooie ochtend. Na een nacht vol regen schijnt de ochtendzon volop, hier en daar komen plukjes stoom omhoog door de toenemende warmte. Het is het zogenaamde ‘gouden uur’ van de dag, de wereld ziet er schitterend uit.

Enigszins gespannen loop ik door mijn huis en zoek de spullen voor vandaag bij elkaar. De hardloopwedstrijd waar ik de afgelopen maanden hard voor heb getraind start over enkele uren. ‘Waar ligt mijn favoriete loopshirt nou weer’ vraag ik mijzelf hardop af. Voorheen liep ik altijd in simpele katoenen shirtjes, maar na transpireren loop je er dan veelal bij alsof je een stuk hebt gezwommen, zeikdoornat. Nadat ik mijn eigenwijsheid voor eens opzij heb gezet en me netjes aan mijn loopschema ging houden gingen de loopjes dan ook snel beter. Die gekke Evy was ‘fier’ op mij, allee daar kun je dan maar trots op zijn. Het werd toen dus ook tijd om goede kleding aan te schaffen, een paar hardloopshirts, goede schoenen en ik liet me zelfs zo’n strak hardloopbroekding door de verkoper aanpraten. Het mag duidelijk zijn dat die broek nog nooit de kast is uitgekomen. (wat ik mezelf van die verkoper overigens sterk afvroeg)

Het eerste doel was om soepel de 5 kilometer te lopen, maar dat doel wel al snel aangepast naar de 10 kilometer. Twee a drie avonden in de week ging ik de deur uit en tegelijk met de opbouw in conditie sprong ook het plezier in lopen flink omhoog. Heerlijk om na alweer zo’n drukke dag de gedachten op nul te kunnen zetten en ontspannen, voor zo ver mogelijk met de conditie, de avond een eind te lopen. Daarbij viel het mij op hoeveel mensen ook hardlopen en veelal een glimlach of een vriendelijk aanmoedigend knikje wanneer je een andere loper tegenkomt.

Natuurlijk, nerd als ik ben, ben ik alles gaan bijhouden in een app en dan vergeleek ik elke loop met de voorgaande. Gemiddelde hartslag, wat is de afstand van die avond en natuurlijk de gemiddelde snelheid. Hoewel ik het plezier belangrijker blijf vinden dan de uiteindelijke prestatie. (;-)) Hoewel, vandaag moest er wel een redelijke prestatie geleverd worden. Vandaag stond namelijk mijn eerste hardloopwedstrijd gepland. Nou ja, het was een amateur loop die begon in Heerenveen en door de bossen van Oranjewoud liep. Ik verwachte daar veel van, naar mijn mening een fantastische route vanwege de mooie omgeving. De bossen van Oranjewoud en oude gebouwen zijn schitterend.

Ha, gevonden! Daar ligt het shirt, blauw met wit. De sokken en schoenen zijn gelukkig ook niet ver weg en verdwijnen snel de rugzak in. Vanuit mijn ooghoek zie ik de hardloopbroek liggen. Zelfs nog netjes in de plastic verpakking! Even twijfel ik. ‘Zie ik er niet belachelijk uit’ vraag ik mezelf af. Aan de andere kant is het wel mijn eerste officiële loop en wil ik natuurlijk zo goed mogelijk voor de dag komen. Dat strakke ding verdwijnt ook maar de tas in, hoewel ik er voor de zekerheid nog wel een normale korte broek bij in stop. Snel een paar volkoren pannenkoeken als ontbijt en snel de auto in.

Het ritje van Leeuwarden naar Heerenveen was zo gepiept. Parkeren kan ik op de parkeerplaatsen van de bedrijven van het bedrijvenpark. Bedrijven die veelal sponsor zijn van deze loop. De straat is vrolijk versierd en de gebruikelijke muziek schalt al de speakers uit. In de verte zie ik de grote opblaasboog van de start al staan en ook de rest van de lopers en bezoekers beginnen binnen te druppelen. Ik besluit snel op zoek te gaan naar de kleedkamers om zo lekker de drukte voor te zijn en op tijd de kleren aan te hebben. Het startnummer heb ik niet via de post ontvangen en na contact met de organisatie zou er een extra startnummer voor mij klaar liggen.
De kleedkamers bevinden zich in een oude bedrijfshal waar ze ruime tenten in op hebben gezet. Ik vind een plekje en begin me om te kleden. Het blauwe witte shirt, de loopsokken en heel even twijfel ik weer bij het zien van de hardloopbroek. Ik kijk om me heen en zie iedereen in zo’n ding en zeg fuck it en trek de broek aan. Op een sprintje naar buiten en op naar de organisatie voor mijn startnummer.

Het begint al vrij druk te worden en ik worstel mij een weg door alle mensen. Links zie ik de startvakken en aan de rechterkant de tent van de organisatie. Ik steek de weg over en vanuit mijn ooghoek zie ik in een flits ineens een blonde vrouw die mij bekend voorkomt. Ze is lang, blond en volgens mij zag ik een mooie glimlach die voor haar zo tekenend is. Ik voel een kriebeling door mijn rug gaan en bots ondertussen op een man die mij, begrijpelijk, enigszins geïrriteerd aankijkt. Ik verontschuldig mij meteen en wanneer ik weer om mij heen kijk is de knappe dame uit het zicht verdwenen. Ik duik snel de tent binnen en na een korte uitleg heb ik mijn startnummer te pakken, ik speld deze snel op en stap meteen weer naar buiten.
Die knappe blonde dame heeft iets doen afgaan, de kriebeling blijft en ik kijk om mij heen of ik haar nog zie. Ik wil zeker weten of ze het ook echt is!

Mijn gedachten vinden inmiddels hun eigen weg. Ik ken Femke al heel lang. Femke is zo’n vrouw die alles heeft. Ze was altijd leuk gekleed, mooie blonde haren, rook heerlijk en die lach van haar met bijbehorende blik en twinkeling in haar ogen maakte me altijd helemaal gek. En ook knap zenuwachtig trouwens. Daarnaast had ze altijd mega veel humor, ik heb nooit weer iemand ontmoet met wie ik zo lang heb kunnen kletsen en ondertussen zo ontzettend mee heb kunnen lachen. Nog steeds heb ik spijt dat ik haar heb laten glippen, was ik toen maar de persoon geweest die ik nu ben.
Met een glimlachje op mijn gezicht schoot me nog iets te binnen. Femke was één van de weinige vrouwen die echt geïnteresseerd was in seks en openstond om iets te proberen. Ook op dat gebied klikte het ontzettend goed. Er was haar weinig te gek en daardoor ontstond altijd een grote spanning tussen ons wanneer we weer een date hadden staan en elkaar al hadden laten weten wat we de volgende keer van plan waren of waar we zin in hadden.
Die heerlijke zoenpartijen waarbij mijn handen over haar heerlijke lichaam gingen. Veelal vooraf gegaan aan een marathon kletssessie op de bank waarbij we alle twee wel wilden zoenen maar niemand van ons beiden maar het initiatief durfde te nemen. Met één hand greep ik vaak zachtjes haar blonde haren vast terwijl ik haar zoende en met de andere zocht ik haar meest fijne plekjes op. Heerlijk om te voelen hoe ze daar op reageerde en met de seconde geiler en natter werd. Om over haar orale skills nog maar niets eens te spreken. Ik schrok uit gedachten wakker en vervloekte die strakke hardloopbroek. Een flinke erectie was inmiddels zichtbaar en snel knoopte ik mijn trainingsjack om mijn middel. Die Femke lachte ik, net als voorheen maakt ze me nog zonder moeite gek.

Ik besloot me weer te concentreren op de wedstrijd. Als ik ergens aan mee doe wil ik ook presteren! Ik loop met de mensenmassa mee richting de start en het juiste vak is snel gevonden. Nog even snel de laatste voorbereidingen. Mijn erectie is gelukkig inmiddels voor een groot deel verdwenen dus mijn jas kan ik rustig over een dranghek hangen. Nog snel een energiereep en wat drinken en ik duik het juiste start vak in. Nog 8 minuten te gaan, spannend!

Ik besluit iets meer naar voren te komen in het vak. Ik sta nu vrij in het midden en dat lijkt me lastig starten. Moeizaam wurm ik me langs de andere lopers naar voren. Blij met mijn nieuwe plekje kijk ik om me heen. Het zonnetje is er nog iets meer bijgekomen en het belooft een heerlijke loop te worden. Nog 5 minuten te gaan hoor ik door de speakers. Mijn ogen vallen plotseling weer op de achterkant van een lange dame met blonde haren. Zou het? Verdomme vloek ik zachtjes tegen mezelf.

Femke heeft altijd een mega aantrekkingskracht op mij gehad en ook nu kan ik mijn nieuwsgierigheid niet beheersen. Ze staat maar een paar meter naar links voor mij. Haar haren inmiddels strak in een staartje. Ze is gekleed in een zacht roze shirt, ik zie dat het strak gespannen om haar lichaam zit en vraag me af hoe de voorkant er uit ziet. Heel even ben ik blij dat de lopers kennelijk allemaal van die strakke broekjes dragen want voor me zie ik een paar heerlijke volle billen verschijnen, en hoewel nog niet helemaal zeker, denk ik goede herinneringen te hebben aan die heerlijke kont.
Pure geilheid overmand mij. Fuck die race denk ik bij mezelf. Als dit inderdaad Femke is moet ik dit zeker weten. Ik kijk om me heen of ik bekenden zie van mezelf, maar ook eventueel van Femke. Daar moet ik rekening mee houden natuurlijk voor ik eventuele vervolg acties ga bedenken. Ik doe een paar stappen naar voren, ik moet haar gezicht zien. Ik ben bijna zo ver. Nog even een kereltje aan de kant zetten die me vrij chagrijnig aankijkt, voor hij wat kan zeggen keer ik hem de rug toe. Ik heb belangrijkere dingen te doen.
Langzaam zie ik de mooie blonde verschijning haar gezicht mijn kant uitdraaien, nu weet ik het zeker. Die ogen, die mond met bijbehorende glimlach, dat is Femke. Ik voel warmte en mijn hele lichaam begint te tintelen. Ik schrik plots wakker uit gedachten, ze zwaait. Is dat naar mij? Nee dat kan niet. Ik kijk om me heen, is er familie, vrienden etc? Het is te druk, teveel mensen. Ik volg haar bewegingen, ik zie haar blik over de andere lopers gaan. En dan vinden onze blikken elkaar, ik voel een lichte schok. Ik zie een blik van herkenning en verbazing, die verschijnt niet op haar gezicht, deze verschijnt op die van jouw Femke.

Je draait je gezicht verschrikt snel weer weg maar je kunt je nieuwsgierigheid niet bedwingen en ik merk dat je snel een aantal keren probeert mijn kant uit te kijken. Je vindt mijn blik weer, je ziet hoe mijn ogen je van top tot teen bekijken en bij al je lekkere plekjes even blijf hangen. Je slaat je ogen neer, je weet genoeg…..
Nog een minuut. Ik ben geil, mijn pik is bikkelhard en pure wellust maakt zich van mij meester. Ik wil je, ik wil dat je van mij bent. Het is nog drukker, iedereen staat tegen elkaar aangedrukt. Een paar seconden voor de start heb ik mijn weg naar jou gevonden. Ik sta achter je. Je hebt mij niet gezien maar je voelt het gewoon. Je voelt hoe ik mijn harde pik tegen je billen druk, niemand die het ziet, heel even zijn wij alleen tussen al die mensen. Ruw grijp ik je vast bij je billen, knijp stevig in je kont, ik laat mijn hand via je heupen naar de voorkant van je broekje gaan. Jouw hand pakt de mijne, je houdt mij tegen, je voelt je overvallen, durft niet, tot mijn blik de jouwe weer vindt. Je weet dat verder verzet nutteloos is en je vindt vertrouwen in mijn ogen. Ik duw mijn hand zo onopvallend in je broek, ik vind een net bijgewerkte brede streep schaamhaar en vervolgens je warme en natte kut. Net als altijd, fluister ik in je oor terwijl ik stevig even twee vingers naar binnen druk.

Bam, een harde knal en de wedstrijd is begonnen. Ik trek mijn hand snel terug en laat mij meevoeren door alle mensen. Wanneer ik om kijk zie ik je nog verwonderd staan met verbaasde blik. Mensen om je heen moeten je ontwijken, iemand botst lichtjes tegen je schouder en pas dan begin je te lopen.

Na 7 kilometers te hebben gelopen blijken onze tempo’s te matchen, ik zie je schuin achter mij lopen. Je ziet er heerlijk uit, warm, licht bezweet, je shirtje spant zich strak om je borsten heen en heel even denk ik je harde tepels te zien. Nog maar drie kilometer en dan zit deze loop er op. Dit kan niet het einde zijn bedenk ik me. Tot mijn verrassing kom je in de laatste kilometer langszij, een flauw glimlachje op je gezicht. Ik lach terug, ik vind een beetje competitiviteit wel leuk. Je laat je graag bekijken, ik merk het aan alles. Mijn pik zwelt weer op en ik vraag je, nee ik draag je op mij na de race op te zoeken. De douches roep ik, zorg dat je er bent!

Na de loop zie ik vele blijde en vermoeide gezichten. Ik merk dat ik best nog wat energie over heb en dat de tijd zelfs best oké is. Ik vermoed dat het tegenkomen van jou, Femke, voor de nodige positieve afleiding heeft gezorgd. De meesten verdwijnen meteen na de race naar huis, maar ik besluit de douches maar snel op te zoeken.
De douches blijken te bestaan uit grote mobiele containers die aan elkaar zijn geschakeld. Ik zoek de kant voor de mannen op en stap naar binnen. Ik vind een warme ruimte terug, vol stoom. Kleding her en der verspreid en kleine afgescheiden douchecabines. Ik kleed ik mij uit, mijn pik nog half stijf en mijn volle zak eronder en besluit maar snel in een douchecabine te stappen. Ik hang een klein douchegordijntje ervoor zodat ik een klein beetje privacy heb. Terwijl ik me inzeep en mijn handen over mijn lichaam gaan bedenk me ineens hoe ik zo’n stomme afspraak heb kunnen maken. Dit zijn natuurlijk groepsdouches en vraag me af hoe we elkaar in hemelsnaam hier kunnen treffen.

Terwijl ik heerlijk onder de warme straal sta valt me de tussenmuur op. Dit is de muur tussen het mannen en vrouwengedeelte. Maar is dat wel een muur? Ik stap snel even uit de douche, ga op een bankje zitten en bekijk de muur verder, dit blijkt een groot zeil te zijn gespannen tussen de twee ruimtes. Aan de zijkant maak ik snel een stukje los en probeer naar binnen te kijken. Jackpot, een blik in de dames douches, nooit verkeerd denk ik bij mezelf.
Ik probeer jou te spotten tussen alle naakte vrouwen, die leiden af en toe best even af. Ik zie je zitten, het is bij de vrouwen een stuk drukker en je moet wachten op je beurt. Ik zie je om je heen kijken, ook jij hebt nog onze afspraak in gedachten. Een afspraak die je, zoals het hoort, graag wilt nakomen.

Ik roep zachtjes naar je, Femke! Iets harder nog, verdorie je hoort me niet. Ik duw mijn hand door het zeil en probeer met handgebaren je aandacht te trekken. Femke! Fluister ik nog iets harder. Ik zie je gezicht oprichten en je ziet me wenken. Je loopt voorzichtig naar het zeil terwijl je gespannen om je heen kijkt. inmiddels heb ik nog een aantal lussen losgemaakt en wanneer je bij het zeil bent trek ik je er snel doorheen. We hebben geen tijd te verliezen. De overige cabines zijn bezet, maar geen mannen die staan te wachten. In één beweging duw ik je vooruit richting mijn douchecabine, samen stappen we naar binnen, en ik hang snel het douchegordijntje er weer voor.
Ik zet je in de hoek, ik verspil een tijd. Ik druk mijn mond tegen de jouwe en we beginnen heerlijk te zoenen. Ik trek je kleren van je lijf, je ziet mijn pik opzwellen. Ik smijt je kleren in de hoek, en doe een stap naar achteren. Ik draag je op je handen in je nek te doen en je aan mij te presenteren. Je doet een stapje achteruit en spreid je benen een beetje. Je laat mij je keuren, je voelt je bekeken, je voelt je gewild. Ik zie je borsten, ik zie eindelijk die nette streep boven je duidelijk opgezwollen kut. Draai je om, hoor je mij zeggen. Ik zie je billen, het warme water stroomt over je lichaam. Bukken en spreid je benen, je volgt mijn bevelen op. Je voelt je hele lichaam reageren. Trek je billen uit elkaar en bied je aan. Je voelt je weer mega bekeken. Je voelt een lichte vernedering zoals je daar staat. Je kut en kont opengetrokken, je biedt je netjes aan.

Je voelt mijn handen over je lichaam gaan. Je borsten, ik kneed ze. Zachtjes, ruw, vind je tepels. Ik kan het niet laten er even stevig aan te trekken, je ondergaat alles gelaten. Ik weet dat jij je niet zomaar laat kennen en mij graag pleziert. Wat een heerlijk gezicht zoals je daar staat, je biedt je nog steeds opengetrokken aan.
Ik pak mijn pik beet, ik plaats hem tegen je kut, ik zie je lippen om mijn eikel spannen, met een harde stoot zit ik volledig in je. Je bent strak, nat en warm. Ik hoor je kreunen. Je moet weer wennen. Ik besluit mij niet in te houden en je met stevige diepe halen te neuken. Ik zie je kutvocht op mijn pik. Ik grijp met één hand je haar beet terwijl ik neem. Jij hebt jouw handen tegen de muur geplaatst om mijn stoten op te kunnen vangen. Met mijn andere hand masseer ik je klitje, grijp ik ruw je borsten en duw ik mijn vingers in je mond.
Ik voel hoe je heerlijk op mijn vingers zuigt en trek mijn pik uit je kut. Op je knieën, handen op je rug! Je opent je mond en ik duw mijn pik naar binnen. Heerlijk…. Ik grijp je haren vast en neuk je in je mond. Ik zie je genieten, dit vind je fijn. Ik stuur je mond naar mijn zak en je begint mijn ballen heerlijk te likken.

Hey gaat ie lekker hoor ik achter mij zeggen. Even geschrokken kijk ik om en zie een groepje mannen staan. Ben je lekker bezig hoor ik ze nog eens roepen.. Met een flauw glimlachje zeg ik zeker en haal het douchegordijn weg. Een groepje van vijf mannen ziet je op je knieën voor mij zitten, je handen nog op de rug. Ik grijp je vast bij je haar en trek je mee omhoog. Kijk maar eens goed mannen, dit lekkere ding heet Femke. Vol trots laat ik je zien, want terwijl ik een plannetje smeed om je te laten gebruiken door dit groepje ben je van mij. Dit is iets tussen ons, tussen jou en mij.
Ik zie wel enige zorgen in je ogen. Ik neem je even apart, geef je een zoen en zeg tegen je dat het goed komt en ik voor je zal zorgen. Heerlijk vinden onze tongen elkaar nogmaals en ik voel je tegen mij aan wegsmelten.

Ik wenk de mannen en ik doe een stap achteruit terwijl ze een kring om jou vormen. Ga je gang mannen, hoor je mij zeggen. De handdoeken verdwijnen en je ziet vijf naakte mannen om je heen. De mannen vormen een kring om je. Verlekkerd zie ik de mannen je lichaam bekijken. Toe maar moedig ik ze aan en een paar seconden later zie ik vijf paar handen je lichaam verkennen. Vingers verdwijnen in je mond, kut en kont. Eerst voorzichtig maar na enige tijd gaan de mannen er ook helemaal in op en worden je openingen goed onder handen genomen.

Ik roep nog even een regel, geen gezoen. Dat is mijn privilege.

Je wordt weer op je knieën gezet. Je ziet vijf harde kloppende pikken om je heen in verschillende formaten. Maar het maakt je niet uit, je bent geil en je wilt ze. Je krijgt een pik in je mond geschoven en voelt hoe je handen worden geleid naar twee andere pikken om ze te masseren en lekker af te trekken. Ondertussen draai ik de deur even op slot. De ene naar de andere pik zie ik zich aanbieden en gewillig laat je ze in je mond verdwijnen om ze één voor één kennis te laten maken met je pijpkunsten. Ik geef ze een seintje dat ze wil iets steviger mogen, je voelt hoe ze je één voor één je mond neuken.

Ik neem je mee uit de cirkel van mannen en zie het speeksel rond je mond. Ik neem je mee daar een typisch sportbankje. Je kent ze wel. Geen leuningen, gewoon lange bank waarop je kunt zitten. Ik laat je daarover plaats nemen op je handen en knieën. Je benen aan weerzijden en je billen aan het einde van het bankje. Je bent zo gedwongen met gespreide benen op handen en benen plaats te nemen. Ik scheur een t-shirt aan stukken en maak er lange repen van stof van. Een gebruik ik om je te blinddoeken, de andere om je handen en voeten vast te binden. Je kunt geen kant meer op. Je kut en kont aangeboden voor deze groep mannen.

In een rij geef ik aan, ééntje neukt haar mond en de ander kiest maar een gat uit. Ik bedenk me dat je kut al lekker opgerekt is, maar dat kontje van jou nog niet open geneukt is. Ik geef aan dat ik eerst aan de beurt ben, ik laat je mijn pik lekker nat likken, loop vervolgens naar je kont en druk mijn pik tegen je anus. Je kreunt, je geeft aan dat het lang is geleden, dat het niet past. Ik laat nog een klodder spuug op mijn pik vallen en druk langzaam maar zeker door en zie cm voor cm mijn pik naar binnen glijden.
Je beweegt, probeert je te verzetten, kreunt maar kunt geen kant op. Ik wenk een kerel om voor je plaats te nemen en je mond te vullen. Je beseft je dat je voor het eerst twee pikken in je hebt. Twee harde pikken die je heerlijke lichaam vullen. Je geeft je over aan je geilheid en zuigt die staaf zo diep mogelijk. Ondertussen voer ik het tempo op, mijn pik verdwijnt met harde diepe stoten diep tussen je heerlijke billen terwijl ik regelmatig een stevige tik op je billen geef. Ondertussen proberen de overige mannen zoveel mogelijk je borsten en kut te betasten.
De kerel die zijn pik in je mond heeft houdt het niet meer, grijpt je bij de haren beet en spuit zijn zaad diep in mond. Je kunt niet anders dan slikken. Je krijgt nauwelijks tijd om bij te komen want de volgende neemt zijn plek alweer in. Dit is alweer je derde pik. Op dat moment kom ik ook bijna. Je voelt mijn pik meer opzwellen en voelt me diep in je klaarkomen. Het is alsof er geen einde komt aan mijn zaadlozing. Wanneer ik mijn pik langzaam terug trek zie ik dat je kut en kont open blijven staan, mijn zaad loopt uit je kont, over je kut druppend op de grond.

Uit mijn ooghoeken zie ik een zak knijpers liggen. Je borsten hangen weerzijden van de bank. Ik zie dat ze al aardig onder handen zijn genomen. Wat striemen en rode plekken zijn duidelijk zichtbaar. Ik neem ze één voor één in mijn mond. Je geniet van deze tedere handeling waarna ik meteen op elke tepel een knijper plaats. Ook op je schaamlippen plaats ik knijpers en tape deze tegen je dijen. Je voelt de pijn maar tegelijk het genot. Je wordt opengetrokken door de knijpers.

Nu jullie geef ik aan. De mannen vormen een rij terwijl er eentje aan de voorkant blijft om zich door jou af te laten zuigen. Omstebeurt zie ik de pikken in je verdwijnen. De mannen hebben alle remmingen laten varen en laten zich gaan. De meesten kiezen voor zowel je kut als je kont, ik kan ze niet ongelijk geven. Daar één voor één spuiten ze hun zaad diep in je kut en kont die er inmiddels beide ruw, opgezwollen, open en goed gebruikt uit beginnen te zien.
Drie mannen hebben zich na mij te goed gedaan aan je. Achter in de rij zie ik een kerel staan met een flinke paal, ik geef hem aan even te wachten.

Ik maak je los, verwijder je blinddoek. Je wankelt wat op je benen, maar je ogen schitteren. Terwijl ik je aankijk trek in één voor één de knijpers van je. Je voelt je beurs, hoeveel kun je nog hebben? Je ziet de mannen, je ziet de lust.
Ik zeg tegen de kerel met de grote pik plaats te nemen op het bankje en draag jouw op boven op hem plaats te nemen. Je ogen schrikken op wanneer je zijn paal ziet, die was je nog niet opgevallen. Je plaatst je benen aan weerzijden, pakt zijn pik beet en stuur deze naar je kutje. Langzaam laat je je over zijn paal zakken. Je wordt ultiem opgerekt als nooit te voren. Je klit strak gespannen over zijn pik wanneer je langzaam op en neer beweegt. Wie kan er nog roep ik? Er is er nog eentje die zijn zak nog niet heeft leeggespoten en ik zeg hem je anaal te neuken. Zelf besluit ik te kiezen voor je heerlijke mond. Ik ben alweer stijf.

Een deel van de mannen die leeg zijn kleden zich aan. De overige twee plaatsen hun pikken in je handen. Je wordt op dit moment genomen door vijf man. Vijf mannen die ultiem genieten van je prachtige lichaam. Je wordt voor het eerst dubbel gepenetreerd zowel anaal als vaginaal. Je voelt je vernederd, je voelt je gebruikt, je voelt je gedienstig, je voelt je begeerd, je voelt je op en top vrouw en vooral bevrijd. We komen één voor één klaar. Je voelt de warmte diep in je gespoten, je voelt het zaad over je lichaam en in je mond. Je bent gevuld, je hebt ons gediend, je hebt vooral mij gediend.

De mannen vertrekken. Je zit versuft op het bankje. Ik neem naast je plaats, neem je in mijn armen. Onze lichamen tegen elkaar aan. We zijn samen, zowel lichamelijk als mentaal.

Iedereen is al weg, ik neem je mee naar de douche, terwijl je op staat voel je het zaad uit je lopen. Ik begeleid je naar de douche en zeep je teder en voorzichtig in. Je lichaam is gevoelig. Ik neem je mee naar mijn huis waar ik je naar mijn slaapkamer breng. Ik ontkleed je, in mijn bed met verse lakens kom je tot rust en voel je je lichaam ontspannen.
Ik streel je haren, ik kijk je aan. Ik ben verlief. We zoenen en nog één keer, liefdevol en teder, bedrijven we de liefde.

X lieve Femke.


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (5)
DE 15 NIEUWSTE "Groepsex" VERHALEN
:: Presentatrice Marion - 3Door: Master John
Gelezen: 2181x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
19-03
9.0
:: Buurvrouw Anne - 4Door: Dano30
Gelezen: 9150x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Buurvrouw, Trio, MVV, Pijpen, Beffen
17-03
8.7
:: Weekendje WegDoor: Lisa-brabant
Gelezen: 12508x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Welness, Groepseks, Lesbisch, Massage
15-03
8.5
:: Cadeautje Van Mijn ManDoor: Kiarawilmeer
Gelezen: 15684x
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags:
09-03
8.3
:: Isabel In Het RestaurantDoor: Isabel
Gelezen: 14264x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Exhibitionistisch, Zaadsletje, Pijpen, Gebruikt Worden
08-03
8.0
:: AutopechDoor: Arlette
Gelezen: 18106x
Reacties: 13
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Neuken,
05-03
8.5
:: Nieuwe Job - 5Door: Ellen
Gelezen: 11411x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Negers, Dikke Tieten
28-02
8.8
:: Gebruikt Als Een Geile SletDoor: Sophie95
Gelezen: 20370x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Slet, Gangbang, Meerdere
26-02
8.7
:: Donderdag SexbiosavondDoor: Lisa-brabant
Gelezen: 16480x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
20-02
8.2
:: Maria Leeft Zich Uit 5 #Door: Maria
Gelezen: 9013x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Buurvrouw, Pijpen, Plassen, Dikke Piemel
20-02
9.0
:: Vriendenvakantie - 4 (suzan)Door: Westland_cpl
Gelezen: 6185x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Swingen, Vrienden VMVMV
19-02
9.0
:: Vriendenvakantie - 4Door: Xander
Gelezen: 10893x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Vrienden, Vakantie, Groepsex, Swingen, Partnerruil, Ongeremde Sex, Vingeren
19-02
9.1
:: Het ParkDoor: Arlette
Gelezen: 11175x
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Exhibi, Pijpen, Neuken
18-02
8.6
:: Partnerruil Werd GangbangDoor: Peter
Gelezen: 14249x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
17-02
7.8
:: Ultieme FantasieDoor: Ellev
Gelezen: 12716x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
14-02
8.5
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net