Opwindend.Net
Datum: 12-03-2018
Stemmen: 18x
Cijfer: 8.8
Gelezen: 5866x
Lezers Online: 1
Lengte: Lang
Egbert, Gayatri En Priyanka - 2
Door Egbert - Zoek naar meer...

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Egbert, Gayatri En Priyanka - 1

[Dit is deel twee van een driedelig verhaal. In het eerste deel strandden onze hoofdpersonen, internationale studenten aan de Universiteit van Kopenhagen, halverwege een internationale busrit vanuit Kopenhagen richting Nederland wegens sneeuw in het noorden van Duitsland. Dat liep uit op een heerlijk trio, waarbij Egbert de tengere Priyanka tot een intens orgasme neukte, de voluptueuze Gayatri squirtend klaarkwam en Egbert met zijn vuistdikke monsterlul de gezichtjes van de Indiase schonen onderspoot. In het tweede deel zet de reis naar Nederland zich voort, maar wordt ons trio opgebroken (na een heerlijke ‘morning after’). Ze treffen elkaar later weer in Amsterdam; een spetterend weerzien vol verwachtingen en onthullingen. In het derde deel keert de driehoek van lust terug naar Kopenhagen, waar het trio zich uitbreidt tot een geil kwartet…]

Amsterdam

Die ochtend werd de rondborstige Gayatri, terwijl Egbert en Priyanka nog sliepen, vroeg wakker van geklop aan de deur. Ze schoot snel een shirtje aan en deed de deur open om te kijken wie daar was. Egbert deed ondertussen zijn ogen open en had vanaf het bed prachtig uitzicht op de volle billen van Gayatri – zijn vuistdikke pik werd meteen hard. Gayatri’s hoofd en hals staken buiten de deur en zo voerde ze een gesprek. Haar welgevormde onderlijf leek zich tegelijkertijd onderdanig en uitdagend te buigen voor Egbert, die verlekkerd toekeek, denkend aan de voorafgaande nacht. Hij had haar nog niet gevuld. Hij verlangde ernaar. Gayatri bedankte de persoon aan de deur, daarna ging de deur dicht.

Ze keerde zich om en zag dat Egbert een beetje overeind zat met zijn kloppende roede in zijn rechterhand. Priya sliep nog – met gedroogde zaadspetters in haar haar. Gayatri zag nu Egberts lange, harde geslacht, en glimlachte naar hem. Ze deed haar shirtje uit, haar prachtige borsten ontblotend in het prille ochtendlicht, kwam naast hem liggen en hij nam haar in zijn armen, hij begon haar ronde billen te strelen, tekende figuurtjes op haar zachte vlees met zijn wijsvingers, gaf kusjes op haar tepelhoven. Ze fluisterde in zijn oor: “dat was iemand van de busmaatschappij. Het is nu zeven uur en om half negen willen ze weer gaan rijden. Er komen wel aparte bussen richting Amsterdam en Rotterdam, dus we moeten hier afscheid nemen. Maar...”

Haar linkerhand pakte nu Egberts lul vast. Ze kon haar hand niet om het dikke gevaarte sluiten. Ze gaf hem een kus en ging door “...misschien kunnen we nog even door met waar we gisteren aan begonnen zijn?” Egbert zei: “Maar Priya slaapt nog, is dat niet een beetje...” en Gaya onderbrak hem “Shhh, niet teveel nadenken. Priyanka is wel wat gewend. Ik ben zó nat, voel maar.” Ze pakte Egberts rechterhand en leidde die naar haar schaamstreek. Hij begon haar rustig en aandachtig te vingeren.

Een rilling trok door haar lijf; haar tepels werden stijf; ze voelde zich zo vrouwelijk – ze zuchtte: ‘Oh Egbert, ik heb goed gezien wat je met dat scharminkeltje deed gisteren. Zo hard heb ik haar nog nooit zien komen. Ik wil dat je mij ook zo gek maakt”.

Egbert wilde vragen: “maar doen jullie dit dan toch vaker, als je zoveel van Priya’s seksleven weet? En wat vindt je vriendje Chris hiervan?” maar voor hij zijn mond echt open kon doen zei Gayatri zacht, maar dwingend: “Egbert, niet zo veel praten – neuk me met die dikke knuppel van je!” en duwde haar lippen op de zijne. Ze draaide zich daarna snel om en duwde haar billen tegen zijn harde lul. Ze kreunde: “ik wil dat je vanachter in me binnendringt”.

Egbert liet zich dit geen twee keer zeggen en penetreerde haar zeiknatte kutje vanachter terwijl ze allebei op hun zij lagen. Met zijn linkerhand greep hij onder haar door haar rechterborst die hij teder masseerde terwijl hij traag en diep in haar smachtende poesje stootte. Ze maakte soppende geluidjes; zo nat was ze. Met zijn rechterhand kneep hij hard in haar rechterzij: terwijl Priyanka sliep was de ronde, voluptueuze, vrouwelijke Gayatri helemaal zijn bezit. Het feit dat ze eigenlijk een vriendje had, en dat hij in de war was over Gaya’s relatie tot Priya, en hun onderlinge vriendschap in het algemeen, maakte hem eigenlijk alleen maar geiler. Het was heel bevrijdend. Nu voelde hij een andere hand op zijn schouder en hij stopte even met stoten, tot ongenoegen van Gaya, die het heerlijk vond zoals ze in haar kut gepompt werd, zoals ze door hem werd opgerekt...

“Ohh zijn jullie zonder me begonnen stiekemerds?” zei Priya glimlachend. “Ik laat jullie dit wel even lekker afmaken terwijl ik toekijk. Ik ben een beetje beurs van gisteren.” Priya schoof een stoel bij aan de zijkant van het bed en ging wijdbeens zitten, zich vingerend, terwijl ze toekeek hoe Egbert Gaya weer diep, diep begon te nemen. Egbert moest zich echt inhouden om niet veel te vroeg klaar te komen in het natte, smachtende kutje van de Indiase schone. Hij probeerde zich te bedwingen. Het lukt hem!

Gaya keek haar vriendin strak aan en stootte uit, op het nu toch aardig versnelde ritme van Egberts pik, “Hij. Neukt. Zo. Lekker. Beter. Dan. Oh. Chris. Oh. Ja. Z’n. Lul. Is. Zo. Aah. Dik. Jaah. Veel. Groter. Hij. Neukt. Zo. Ááááááhhh...”. Ze keek haar vriendin nu niet meer strak aan. In plaats daarvan rolden haar ogen in hun kassen en stootte ze een paar straaltjes vocht uit haar kut, terwijl ze trillend klaarkwam. Eerst keek ze bijna gepijnigd, maar nu tekende een engelachtige glimlach zich af op haar gelaat. Tegelijkertijd kwam Priyanka tot een climax; Egbert vond de band tussen die twee meiden razend interessant. Priya ging nu op haar knieën voor het bed zitten en streelde door Gaya’s haar en gaf haar een aantal zoenen.

Gaya op haar beurt streelde nu met haar rechterhand door het haar van Egbert en zij zei hem zuchtend en voldaan: “Dat was heerlijk, ik zal je klaarmaken.” Ze pijpte hem tot hij zijn lading in haar mond liet vloeien, haar stevig bij haar hoofdhaar vasthoudend. Gaya zoende daarna haar vriendin hartstochtelijk om de volle mond zaad te delen. De twee tongden alsof hun leven er vanaf hing. Egbert keek ademloos toe. Wat waren dit toch voor huisgenoten? Tot zover ‘the morning after.’

Na enig uitpuffen was het kwart voor acht. “Tijd om te douchen!” legde Gayatri uit. “En daarna om te vertrekken.”

Na het ontbijt werd het trio opgesplitst: Gayatri en Priyanka in de ene bus naar Amsterdam en Egbert in een andere naar Rotterdam (en dan met de trein naar Leiden). Ze spraken af die week contact te houden, en ook dat Egbert beslist een dagje naar hun gehuurde kamertje in Amsterdam moest komen voor een gezellig avond…

Egbert klopte eerst braaf bij zijn ouders aan en logeerde daar. Priyanka en Gayatri kwamen die avond samen aan in de Amsterdamse wijk de Indische Buurt, waar ze voor de week een adresje hadden weten te huren tegen een aardige prijs.

Daar eenmaal aangekomen gaven de vriendinnen elkaar een innige omhelzing. “Eindelijk alleen!” zeiden ze tegen elkaar, en ze liepen meteen door naar de slaapkamer. Ze zoenden elkaar vurig en masseerden elkaars billen en borsten. Ze hadden een groot tweepersoonsbed geregeld. Ze kleedden zich uit en gingen in standje negenenzestig op de dekens liggen. Priyanka, die bovenop lag en het eerst klaarkwam zei, na haar orgasme: “Zullen we onze speeltjes pakken?” En toen begonnen ze samen te experimenteren – al hun gaatjes vullend – en ditmaal squirtte Priyanka, toen ze zichzelf in haar natte spleet neukte met een dildo en Gayatri met haar vibratortje cirkels om Priyanka’s sterretje trok. Gaya duwde plotseling de vibrator het kontgaatje van haar vriendin in. Dat werd Priya teveel. “Ik ben je squirtende sletje!” piepte Priya terwijl ze een plasje van haar geil achterliet op de dekens als teken van haar lust. De twee vielen voldaan in slaap, en gingen een productieve week tegemoet in de archieven, alleen onderbroken voor eten, alcohol en seks.

Af en toe stuurden de dames een geile foto naar Egbert, met een uitdagende boodschap. Egbert stuurde filmpjes terug waarin hij zich aftrok voor hen. Ze spraken af dat hij de laatste avond van hun verblijf bij hen zou slapen en dat ze daarna samen vanuit Amsterdam terug naar Kopenhagen zouden vertrekken. Egbert boekte zijn buskaartje richting Kopenhagen vanuit Rotterdam om en ging met de trein richting Amsterdam, vol verwachtingen. Niet alleen op seksueel gebied; dat er heerlijk geneukt zou worden was duidelijk, maar wat Egbert nou toch echt wel eens wilde weten, was hoe de vork in de steel zat. Waren Gaya en Priya in hun jaren huisgenootschap geliefden geworden? Was een jongen zoals Chris dan gewoon een regelmatige partner voor ze, of alleen voor Gayatri? Wist hij hier van? Wist Chris dat Egbert zijn ‘vriendin’ kermend, met rollende ogen, spuitend had laten klaarkomen? En wat vond hij daarvan? Wat vond hij ervan dat de dames hem praktisch smeekten om deze avond zijn kunsten te komen vertonen?

Deze vragen indachtig belde hij aan. Priya en Gaya deden samen open in nachtjapon. Hij volgde hen de huiskamer in, waar op tafel een aantal flesjes drank en glaasjes stonden. Egbert nam een glaasje wodka en maakte het zich gemakkelijk in één van de drie stoelen die om de tafel stonden. De kamer stond strak van seksuele spanning. Egbert zag de stijve tepels van de dames door hun japonnetjes heenprikken – zij zagen de grote bobbel in Egberts broek.

Priyanka liep van achter op Egbert af en begon zijn nek te masseren. Gaya knielde tussen zijn benen, bevrijdde zijn boomstam en begon hem rustig te pijpen. Hij streelde haar haar – gromde. Maar hij behield genoeg zelfbeheersing om te zeggen: “Dames! Ik wil nu eigenlijk toch eens dat jullie me uitleggen hoe het zit, dit. Het is zo heerlijk, maar ik ben gewoon benieuwd hoe het zit met die Chris en of jullie eigenlijk samen een stelletje zijn, en hoe lang al, en dat soort dingen?”.

Gaya hield even op met pijpen. Ze haalde Egberts lul, die droop van het kwijl, even uit haar mond en zei tegen Priyanka: “wat is hij nieuwsgierig hè?”. Priyanka beaamde dit, gaf Egbert een zoen op z’n wang en liep op een stoel af, die ze bijschoof terwijl Gaya nog knielde en zachtjes met Egberts lul speelde, af en toe de staaf likkend en de ballen zoenend. Egbert genoot hier intens van, maar keek Priyanka nu vragend aan in de hoop op een soort antwoord.

Priyanka voelde dat het voor Egbert best dringend was en vroeg Gayatri of ze hem dan maar zou informeren? Met haar mond vol met Egberts eikel mompelde Gayatri instemmend, en terwijl zij door ging met pijpen, zoenen en likken, heel plagerig zodat Egbert niet snel zou komen en Egbert haar haar bleef strelen, begon Priyanka te vertellen:

“Gayatri en ik kennen elkaar al sinds de middelbare school en we zijn al vier jaar huisgenoten. In die tijd hebben we zoveel over onszelf ontdekt en ook veel gepraat over hoe we willen leven, vooral als je ons bijvoorbeeld vergelijkt met de veel strengere vorige generatie; onze ouders.

Onze seksuele experimentatie met elkaar is een keer begonnen toen ik heel dronken was, zo’n twee jaar geleden, en ik heel verdrietig na een ruzie met een jongen thuiskwam. Gaya was nog op en we zijn samen op haar bed gaan zitten. Gaya was toen al samen met Chris, maar zij was ook een beetje aangeschoten en van het één kwam het ander. Eerst zaten we op de bedrand, toen gingen we liggen. Toen verdwenen mijn vingers in haar slipje… Voor je het weet lagen we te negenenzestigen. We zijn daarna twee dagen het huis niet uitgeweest, hebben alleen maar gevreeën en pizza besteld. Heerlijk (Gaya gromde instemmend terwijl ze net Egberts eikel nog eens in haar mond had genomen).

Er was denk ik altijd wel een soort spanning tussen ons op seksueel vlak en het was zo lekker om daar aan toe geven. Sindsdien slapen we vaak samen. Maar we zijn geen lesbisch stel. Gaya gaat nog met Chris en ik heb ook dates met jongens, en Chris weet er van. Gayatri deelt hem soms met me – of andersom: ik deel Gayatri een beetje met Chris, hihi. (dit zeggende streelde Priyanka over de rug van Gayatri). Dit is nu onze vriendschap, we zijn hartsvriendinnen en delen alles.

Als ik ergens een lekkere pik vang met uitgaan of zo vraag ik na een one-night stand wel eens of hij interesse heeft in een trio met Gaya erbij, en zo hadden we in Coventry, en nu ook in Kopenhagen, een aardige kring om ons heen van lekkere mannen die ons heerlijk verwennen. (Egbert vond het verhaal zo geil dat hij bijna klaarkwam in Gaya’s mond. Hij nam zijn zeer gezwollen lid uit haar mond vlak voor het te laat was, en Gaya nestelde haar hoofd nu tussen de benen van Priyanka, die lichtjes begon te hijgen toen de tong van haar huisgenote over haar schaamlipjes en klitje streek).

We keken altijd enorm op naar onze ouders, maar nadat we een avondje dronken hadden gevreeën begonnen we ons wel af te vragen waarom we niet anders zouden leven: monogamie en strikte heteroseksualiteit, daar kunnen we misschien altijd nog naar terug. Voorlopig vermaken we ons zo uitstekend en jij volgens mij ook Egbert! En maak je over Chris geen zorgen – hij is erg open-minded.”

Egbert had ademloos zitten luisteren. Wat een geile sletjes!

Hij dronk zijn wodkaatje op en vroeg of de dames hun japonnetjes wilden afdoen. Ze stonden allebei op, gooiden ze af, en het trio begaf zich naar de slaapkamer. De dames kleedden Egbert samen uit. Ze streken neer op bed. Eerst befte Egbert Gayatri, terwijl Priyanka met haar natte poes over het gezicht van haar huisgenote zat. Toen Gaya zachtjes klaarkwam was dit het teken voor de dames om Egbert achterover op bed te duwen en omstebeurt zijn machtige pik te berijden. Zijn lul was breed en rekte hen uit – vuistdik. En láng; de volle twintig centimeter vulde ombeurten de kutjes van de dames. Als Priya op Egberts pik reed, zat Gayatri over zijn gezicht heen om gebeft te worden en vice versa. Egbert was in extase – de meisjes ruilden vaak en hij wist niet meer in wie zijn pik zat en over wiens klitje zijn tong streek. Wat hij wel wist is dat hij ging komen. Hij greep de middel van diegene die hem bereed stevig vast en stootte een aantal keer zo hard mogelijk omhoog. “Auuuu” klonk het “Egbert, dat is veel te hard” – het was Priyanka! Onder Gaya’s natte flamoes vandaan gromde en schreeuwde Egbert als een wild beest. En toen riep Priyanjka: “Oh Egbert je spuit me zo volll, ááááááh! Ik voel het zo goed!”.

Gayatri, die het ook niet onberoerd liet, begon nu met haar natte kut keihard tegen Egberts mond aan te rijden en kwam snel klaar. Priya gleed van Egberts pik af en ging op haar rug naast hem liggen. Gaya steeg nu af van Egberts kletsnatte gezicht en zei tegen Priya: “Ohhh wat een bende, je zit helemaal onder. Ik zal je schoonlikken zoals toen met Toby” en ze begroef haar gezicht tussen de benen van haar maatje. Dit aanschouwend kwam Egbert weer tot rust; wat een zaadvloedgolf was dat geweest. Gaya dronk haar vriendin helemaal leeg en likte haar schoon.

Na een korte douche, na de heerlijke seks, was het tijd om te gaan slapen en de volgende ochtend weer naar Kopenhagen te vertrekken...

Zoek naar meer verhalen van Egbert...
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (1)
DE 15 NIEUWSTE "Groepsex" VERHALEN
:: Presentatrice Marion - 3Door: Master John
Gelezen: 6342x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
19-03
8.7
:: Buurvrouw Anne - 4Door: Dano30
Gelezen: 9956x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Buurvrouw, Trio, MVV, Pijpen, Beffen
17-03
8.7
:: Weekendje WegDoor: Lisa-brabant
Gelezen: 13022x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Welness, Groepseks, Lesbisch, Massage
15-03
8.5
:: Cadeautje Van Mijn ManDoor: Kiarawilmeer
Gelezen: 15902x
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags:
09-03
8.3
:: Isabel In Het RestaurantDoor: Isabel
Gelezen: 14428x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Exhibitionistisch, Zaadsletje, Pijpen, Gebruikt Worden
08-03
8.0
:: AutopechDoor: Arlette
Gelezen: 18257x
Reacties: 13
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Neuken,
05-03
8.5
:: Nieuwe Job - 5Door: Ellen
Gelezen: 11487x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Negers, Dikke Tieten
28-02
8.8
:: Gebruikt Als Een Geile SletDoor: Sophie95
Gelezen: 20574x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Slet, Gangbang, Meerdere
26-02
8.7
:: Donderdag SexbiosavondDoor: Lisa-brabant
Gelezen: 16586x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
20-02
8.2
:: Maria Leeft Zich Uit 5 #Door: Maria
Gelezen: 9089x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Buurvrouw, Pijpen, Plassen, Dikke Piemel
20-02
9.0
:: Vriendenvakantie - 4 (suzan)Door: Westland_cpl
Gelezen: 6228x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Swingen, Vrienden VMVMV
19-02
9.0
:: Vriendenvakantie - 4Door: Xander
Gelezen: 10975x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Vrienden, Vakantie, Groepsex, Swingen, Partnerruil, Ongeremde Sex, Vingeren
19-02
9.1
:: Het ParkDoor: Arlette
Gelezen: 11234x
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Exhibi, Pijpen, Neuken
18-02
8.6
:: Partnerruil Werd GangbangDoor: Peter
Gelezen: 14337x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
17-02
7.8
:: Ultieme FantasieDoor: Ellev
Gelezen: 12746x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
14-02
8.5
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net