Opwindend.Net
Datum: 13-03-2018
Stemmen: 84x
Cijfer: 9.0
Gelezen: 19776x
Lengte: Lang
Online Lezers: 1
Vrouw Met Autopech - 3 (Slot)
Door 1969beer - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Vrouw Met Autopech - 2

Na een geweldige ontmoeting met Sophie en Britt bleef ik in een geile stemming.

Op maandag komt Jolanda altijd. Jolanda is mijn schoonmaakster sinds enige jaren. Haar vriend is er een paar jaar geleden van door gegaan en ze heeft een zoontje van 3 jaar.

Normaal ga ik altijd rond 8 uur naar mijn werk en komt Jolanda rond 9 uur. Jolanda had na mijn eerste ontmoeting de Jumpsuit van Sophie gevonden.

Ik besloot vandaag (maandag) om 10 uur maar te beginnen. Jolanda was dus ook verrast om thuis aan te treffen.

Sorry van laatst zei ze tegen mij. Wat bedoel je precies Jolanda vroeg ik. Nou dat ik een setje van je vriendin aantrof. Nou dat geeft niets hoor zei ik terug. Het zijn mijn zaken niet zei ze.

Zou je dan ook zon setje willen hebben vroeg ik aan haar. Ze begon wat te blozen en zei dat ze dat niet kon betalen. Als je die van mij zou krijgen vroeg ik. Nou ik zou er best wel een willen hebben bekende ze.

Een vriendin is vertegenwoordigster van lingerie en ze wil best wat tonen voor je als je dat wilt zei ik. Nou ik weet niet of ik dat zou durven. Het is gewoon hier in mijn huis dan. Alleen zij, jij en ik en verder niemand anders.

Ok dat is dan goed zei Jolanda.

Ik belde, in de avond, Sophie op. Wanneer zullen we afspreken dan vroeg ik. Ik stelde donderdagavond voor want dat kwam mij en Jolanda het beste uit. Oeh zegt Sophie. Die avond is Britt er niet. Die heeft dan een etentje met haar bazin. Nou dan kom je toch op tijd en eet je bij mij. Ok zei ze. Afgesproken.

Dagen gingen voorbij tot die donderdag. Jolanda deed de laatste dagen wel wat ongemakkelijk. Mijn zoontje is bij mijn ouders en zal daar slapen omdat ik pas laat thuis zal zijn had ze al gezegd.

Donderdag aan de eind van de middag kwam Sophie aan. Ze had een mooie strakke rok aan met een blouse en een jasje erover. Haar haren zaten lekker los en ze kwam aanlopen met een kleine rolkoffer. Daar zullen de spullen wel in zitten dacht ik.

Ik begroette haar met een stevige tongzoen.

Tijdens het eten zei ik dat Jolanda best verlegen is en ook wat preuts. Ze zal wel wat onwennig reageren zei ik. Dat komt wel goed zei Sophie met een glimlach.

Rond 19u zag ik Jolanda aankomen op de fiets. Ze zette haar fiets achterom neer nabij de schuur en ze liep vervolgens via de achterhuis de woning binnen. Ze had haar halflange bruine haar in een staartje en een beetje make-up op. Verder droeg ze een broek en een trui die best wel strak zat. Sophie liep op Jolanda af en verwelkomde haar. Jolanda reageerde een beetje verlegen.

We dronken eerst samen wat koffie. Ik zal de gordijnen maar dicht doen stelde ik voor voordat we dadelijk een oploop hebben hier.

Ga maar op de bank zitten zei Sophie tegen Jolanda. Ik besloot maar naast haar te gaan zitten. Sophie deed eerst de salontafel leeg te maken. Dan kan ik er beter dingen op leggen zei ze. Jolanda keek een beetje angstig naar mij. Maakt je maar geen zorgen zei ik tegen haar. Ik stelde haar wat gerust.

Sophie haalde haar rolkoffer en opende deze. Ze haalde diverse modellen eruit en legde die op de salontafel. Jolanda keek verbaasd. Ik heb dit nog nooit gezien zei ze.

Ze was wel belangstellend wat er lag. Jolanda pakte een model eruit. Het was een bodystocking wit van kleur. Ze bekeek hem aandachtig. Zou je hem willen passen vroeg Sophie. Jolanda keek mij aan. Waarom niet zei ik. Doe het maar gewoon. Als je wilt mag je je omkleden in mijn slaapkamer als je dat gerust stelt. Jolanda keek mij weer aan. Doe het nou maar zei ik. Niemand kan je verder hier zien.

Jolanda pakte de bodystocking aan van Sophie en liep er mee naar mijn slaapkamer. Na een korte tijd kwam ze weer terug. Ik zag haar in de deuropening staan en dacht . Wat een mooie vrouw zo in die lingerie. Is dat mijn schoonmaakster dacht ik. Sophie was ook even stil.

De witte bodystocking die Jolanda aanhad had weinig stof en was daardoor doorschijnend. Ze hield haar hand voor haar kruis.

Je hoeft je niet te schamen hoor zei Sophie. Ik zie wel vaker halfnaakte vrouwen.

Wat vind je hiervan vroeg Sophie. Ze toonde een mooi zwarte body leg. Ik had ondertussen het allemaal met Jolanda wat deed want ik kon zien dat haar tepels stijf waren. Sophie liep naar Jolanda toe en deed de bodystocking wat goed en ging daarmee langs de borsten van Jolanda. Ohhh sorry zei Sophie tegen Jolanda. Dat was niet de bedoeling maar Jolanda reageerde niet. Ze liet het gewoon toe.

Jolanda pakte vervolgens de zwarte body leg van Sophie aan en liep er mee naar de keuken in plaats van de slaapkamer. Ze gaat zich daar omkleden. Na een paar minuten was ze weer terug. De bodyleg was aan de zijkant bedekkend maar haar borsten en het middengedeelte waren doorzichtig. Ook deze stond haar goed. Haar borsten zaten goed gevormd erin. Hoe vind je het zelf zitten vroeg Sophie. Het zit allemaal wel lekker zei ze. Alleen jammer dat ik alleen zo ben zei ze. Oh maar dat is zo geregeld zei Sophie. Ga maar zitten zei ze tegen Jolanda. Ik heb ook nog dingen voor Rob hoor. Ze keek in haar koffer en gaf mij een boxershort. Ga deze maar eens passen zei Sophie tegen mij. Jolanda wil ook kunnen genieten van je.

Ik liep ook naar de slaapkamer toe. Ik deed de boxershort aan. Het was een katoenen boxershort waar de zijkanten doorzichtig waren. Ik liep de woonkamer weer in. Jolanda begon te giechelen en hield haar hand voor mond. Sophie keek alweer lekker uit haar ogen.

En vroeg ze? Zit ie lekker? Ja hoor zei ik. Ik heb er nog een voor je en ze gaf me een andere boxershort. Althans dat dacht ik.

Ik liep naar de keuken toe en trok de boxershort uit en wilde die andere aan doen. Die zat toch wat anders. Het was een soort pantyshort. Toch maar aan doen dacht ik want ik wilde me niet laten kennen. Ik liep de woonkamer weer. Sophie en Jolanda zaten lekker naast elkaar. En hoe is deze? Nou deze zit wel lekker. Ja dat kan ik ook wel zien gezien die bult aan de voorkant.

Ik ging naast Jolanda zitten. Ze had al een nat plekje in haar pakje. Ze wreef over mijn bovenbeen. Ze gaf mij een kus op mijn wang. Ik heb dit nog nooit gedaan maar ik vind het wel leuk zei Jolanda en ze raakte expres mijn lul aan.

Sophie liep naar haar rolkoffer toe en haalde er iets uit. Het was een vibrator. Jolanda keek verbaasd. Heb je er thuis ook een vroeg Sophie. Ehhhh nee zei Jolanda. Sophie zette de vibrator aan en ging er mee langs vanaf haar knie naar boven toe. Ook liet Jolanda dit gebeuren. Toen ze bijna haar kruis begon Jolanda zachtjes te kreunen. Dit is wel lekker hoor. Het stimuleerde Sophie om er mee door te gaan. Jolanda pakte ondertussen mijn lul vast terwijl ik mijn pantyshort nog aanhad. Ze kneep er in als teken van genot. Sophie bracht de vibrator tegen haar kruis aan en Jolanda begon nu hardop te kreunen. Sophie keek Jolanda rechtaan en ze begonnen elkaar te tongzoenen. Toen Jolanda Sophie aan. Ik heb nog nooit een andere vrouw gezoend. Nou ga dan lekker door zei Sophie en Jolanda ging verder tongzoenen. Haar hand zat ondertussen in mijn short en had mijn stijve lul vast.

Ohhh wat doe ik nu allemaal zei ze vervolgens. Ga maar lekker door, er is niets aan de hand. Jolanda haalde mijn stijve lul uit mijn short. Hier heb ik al zo lang van gedroomd zei ze. Hij ziet er mooi en stevig uit. Maak je droom dan maar waar zei ik. Weet je het zeker vroeg ze. Ja hoor zei ik. Ze trok de huid van mijn lul lekker op en neer. Sophie deed ondertussen haar tong in de natte getrimde poes van Jolanda nadat ze de stof bij haar kruis een stukje had verschoven. Dit deed ze afwisselend met de vibrator. Ik ga zo komen riep Jolanda hardop. Ga door !

Ze begon steeds sneller te trekken met de huid van mijn lul. Wat Jolanda is toch geil, dit had ik nooit achter haar gezocht. Hoe meer ze genoot hoe sneller ze begon te trekken.

Jolanda kwam vervolgens klaar en dat schreeuwde ze uit. Wat is toch lekker!

Sophie ging staan en ging zich uitkleden voor Jolanda. Jolanda voelde aan de mooie stevige borsten van Sophia en ontdeed zich van haar bh. Ze ging om de beurt met haar tong tegen de stijve tepels van Sophia die daar van genoot. Sophie keek tevreden naar mij.

Jolanda deed de string van Sophie uit en ging met haar tong tegen de natte poes.

Ik zag wel dat de poes van Sophie niet meer zo glad was als de vorige keer. Er stonden wat kleine blonde haartjes op. De tong van Jolanda ging daar lekker op heen en het wond Sophie ontzettend op zo te zien.

Jolanda keek mij vervolgens aan. Moet je mij nu eens zien zei ze. Van nette moeder naar een geil ding en ze ging verder met het likken van de natte poes van Sophie.

Ik wilde eigenlijk nu maar 1 ding namelijk lekker klaar komen in Jolanda. Ik draaide Jolanda zodanig dat ik achter haar kon gaan staan. Ik bracht mijn stijve lul in de natte poes van Jolanda. Ze had mooie nauwe lipjes en heerlijk om mijn lul heen sloten. Ohhh Rob wat doe je nu zei ze. Maar lekker door dit wil ik al maanden. Ik was verbaasd. Waarom heb ik dat niet eerder gemerkt.

Ik ging langzaam op en neer. Jolanda kreunde van genot en kwam daardoor niet meer aan het likken toe.

Sophie ging onder Jolanda likken zodat ze lekker aan mijn ballen kon likken terwijl ik Jolanda neukte. Wauw ! Ondertussen probeerde Jolanda nog wel de natte poes van Sophie te likken.

Ik kwam daarna al snel klaar en spoot het poesje van Jolanda vol. Daarna haalde ik mijn lul uit haar poesje. Sophie ging meteen aan het poesje van Jolanda likken en likte mijn sperma op. Wat een geil gezicht, 2 vrouwen in een standje 69.

Kort daarna kwamen Jolanda en Sophie lekker klaar terwijl ze elkaar aan het verwennen waren. Ik kon al genieten van het toekijken.

Jolanda keek mij tevreden aan. Ik had nog nooit seks gehad met een andere vrouw.

Ik heb al jaren ook al geen naakte meer gezien en/of aangeraakt. Maar ik geil al maanden op jouw Rob. Ik wil je al maanden aanraken en gestreeld worden maar was bang voor je reactie.

Je kwam naar me toe en gaf je een lange tongzoen. Ik vind Jolanda ook al maanden een mooie geile vrouw. En eerlijk gezegd wil ik haar al enige tijd stevig neuken.

Zullen we anders nog maar even in bad zitten stelde ik voor. Ja dat is goed zeiden de beide dames en we gingen naar badkamer. Sophie begon mij lekker in te soppen. Vooral mijn lul kreeg een goede behandeling. Zodanig dat ie weer stijf werd. Door telkens de huid op en neer te gaan werd ie steeds stijver. Jolanda keek toe.

Sophie ging langzaam op mij zitten en mijn lul verdween in haar natte poes. Oh ja wat heerlijk zei ik. Jolanda begon ondertussen Sophie te zoenen en haar borsten te strelen.

Wat ik niet gezien had was dat Jolanda de vibrator mee naar het bad had genomen. Ze stopte de vibrator lekker in haar poesje en begon zichzelf te verwennen terwijl Sophie lekker op en neer ging op mijn lul. Ik pakte de borsten van Sophie achterlangs vast. Wat voelden ze weer lekker aan. Ga door, ga door zei Sophie. Ik voelde het poesje van Sophie steeds natter worden. Ze ging nog lekker op en neer net als haar borsten die nog steeds in mijn hand langen. Jolanda lag lekker onderuit in bad nog steeds te spelen met haar vibrator.

Ik spoot de natte poes van Sophie vol. Ze bleef doorgaan met op en neer gaan. Ze draaide zich om en zei dank je schatje. Ze ging staan in het bad voor Jolanda en die ging gretig met haar tong in de natte poes. Ze begon te likken aan het clitje van Sophie die daardoor nog geiler werd. Kort daarna kwam Sophie ook klaar.

Jolanda kwam toen klaar. Ik was uitgeput ondertussen door alles.

Die vibrator mag je houden zei Sophie tegen Jolanda. Volgens mij is ie versleten ondertussen. Dank je wel zei Jolanda. Ik heb thuis niets van dit soort dingen.

Geeft niets zei Sophie.

We droogden elkaar af.

Ik moet zo wel gaan zei Sophie. Dat geeft niets zei ik. Jolanda en ik redden ons wel.

Als ik nog een schoonmaakster zoek weet ik waar ik moet zijn zei ze tegen Jolanda. Laat maar weten reageerde Jolanda.

Oh ja die vibrator en die bodyleg mag je houden van mij. Is een kadootje. Oh dank je wel zei Jolanda en bedankte Sophie met een stevige tongzoen.

Jolanda en ik redden ons wel als je dadelijk weg bent zei ik. Dat geloof ik best als ik dat goed heb gezien. Jolanda begon zachtjes te lachen.

Ik nam afscheid van Sophie en zei tegen haar dat ik haar binnenkort wel weer zou treffen.

Jolanda had mijn badjas aangetroffen en zat op de bank te wachten. Ikzelf had een joggingbroek en een shirt aan.

Dit was lekker Rob zei Jolanda. Ik geil al maanden op je en ik wilde je al maanden geleden dat je mij een keer zou neuken. Ik keek haar aan en zei dat ik het ook al enige wilde maar bang was om je kwijt te raken. We gaven elkaar een hevige tongzoen en ik ging weer met mijn handen naar haar borsten.

Blijf maar vannacht hier je hebt toch met niemand nu om rekening mee te houden. Ze ging met haar hand over mijn lul die weer stijf was geworden. Dat lijkt me een goed plan antwoordde ze.

Als je de volgende keer weer iemand helpt met autopech moet je mij maar even bellen zei ze. Ik ging met hand naar haar poesje en voelde dat die alweer nat was.

Geen probleem zei ik.

We gingen samen weer naar de slaapkamer en de avond nog een keer over maar dan met zn tween.

Toch heerlijk om een vrouw te helpen met autopech die een zeer leuke afloop had

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (3)
DE 15 NIEUWSTE "Groepsex" VERHALEN
:: Ultieme FantasieDoor: Ellev
Gelezen: 7471x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
14-02
8.6
:: HotWife En Meer...deel...Door: Schrijver
Gelezen: 8243x
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Hotwife,BBC,Cuckold,moeder,dochter,hotwife,hotdaughter
14-02
8.7
:: Mijn Eerste GangbangDoor: Fanny
Gelezen: 13047x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Gangbang Sandwich Bdsm
10-02
9.0
:: Gedrogeerd Door: Lisa-brabant
Gelezen: 16668x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Sexbios, Dwang, Pilletje
08-02
8.7
:: Onze Oppas - 7Door: Schrijver
Gelezen: 13959x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
07-02
8.7
:: De Schilderles Van De JufDoor: Timio
Gelezen: 15393x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Mindplay, Exhibitionisme, Dominant
03-02
8.1
:: Ik Ben GeilDoor: Arlette
Gelezen: 12691x
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags: Geil...
03-02
8.4
:: Fantasie Komt UitDoor: Tomsuzanne75
Gelezen: 9579x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
03-02
8.6
:: Een Slet WordenDoor: Arlette
Gelezen: 19453x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Exhibi, Pijpen, Neuken
30-01
8.9
:: Vriendenvakantie - 3Door: Lieke
Gelezen: 8605x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Vijf Stellen, Swingen, Groepsex
27-01
8.9
:: Met De BadmeesterDoor: LLisa
Gelezen: 13830x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Trio, Mff, Mvv, Neuken, Kutje, Spuiten
26-01
8.1
:: Samen Eerste Keer ClubDoor: Lear
Gelezen: 14414x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Parenclub, Eerste Keer, Spannend, Onverwacht
25-01
8.7
:: HotelervaringDoor: Learqua
Gelezen: 15229x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Trio, Hotel, Massage, Lust
25-01
8.7
:: Is Mijn Vrouwtje... - 5Door: Greetje En Brecht
Gelezen: 9887x
Reacties: 31
Lengte: Gemiddeld
Tags: Onderdanig, Dikke Tieten, Cuck, Grote Lul
23-01
8.0
:: SpermadoucheDoor: Tony En Rob
Gelezen: 13947x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags:
19-01
8.1
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net