Opwindend.Net
Datum: 13-03-2018
Stemmen: 43x
Cijfer: 8.6
Gelezen: 10934x
Lezers Online: 1
Lengte: Gemiddeld
Mijn Vrouw Tot Een Onverzadigbare Slet Trainen - 4
Door Milfje - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Mijn Vrouw Tot Een Onverzadigbare Slet Trainen - 3

Ik werd wakker door gekreun naast me en keek slaperig opzij en zag mijn vrouw slaapdronken onder Luwe liggen. Hij pompte fanatiek zijn grote paardenlul in haar terwijl ik haar afwezig hoorde kreunen. Lachend trok Luwe zich terug en ging ontspannen achterover op bed liggen en ik keek over zijn schouder naar mijn vrouw die slap en met haar ogen gesloten op bed lag.

Ik keek Luwe vragend aan en kroop naar Ilza toe. ‘Wat is er met haar aan de hand Luwe? Wat heb je gedaan met mijn vrouw?’ Luwe schoot in de lach en duwde me terug. ‘Relax Ray. Er is niets aan de hand. Ze slaapt omdat ik haar vanmorgen een glas water met een slaapmiddel heb gegeven en daardoor is ze nog gewilliger. Kijk niet zo verbaasd Ray. Jij wil toch dat ze een echte slet is. Nu moet je alleen nog leren om in elke situatie ervan genieten.

Ik heb laatst op internet een geil filmpje op gezien. Er werd een vrouw door meerdere mannen geneukt alsof ze een neuk-pop was. Echt geil.’

Luwe sprong van het bed en pakte zijn telefoon en liet me het filmpje zien. Ik schrok toen ik de bewusteloze vrouw in de film zag. Ze werd door meerdere mannen hard geneukt waarbij ze haar behandelden als een gevoelloze neuk-pop. Ik voelde me, ondanks mijn afkeer, geil worden door het filmpje en begon mijn lul te masseren. Luwe keek me tevreden en trots aan. ‘Het filmpje bevalt je zie ik. Ik ben ben alvast aan het zoeken geweest op internet en er blijken veel liefhebbers hiervoor te zijn. Ik ben met een aantal mannen aan het chatten gegaan en heb daarvan een aantal uitgekozen die we eventueel uit kunnen nodigen voor een bezoekje. Een leuke bijkomstigheid is dat het beter betaald dan gisteren. Dat is toch lekker verdiend in één weekend, of niet.’ Ik keek Luwe geschokt aan en geloofde niet wat hij voorstelde. Maar Luwe had het schijnbaar helemaal doordacht en praatte rustig verder. ‘Schrik niet Ray. We gaan haar eerst heel lang zelf neuken. Ze moet natuurlijk al lekker opgewarmd zijn als de heren komen. En ze zal meer opbrengen als ze onder het zaad zit. De liefhebbers houden van hard en smerig. En dat is wat wij hen gaan bieden Ray. En maak je niet bezorgd. Ze is toch al een slet. Jouw slet en is al aardig wat gewend. Nou ja slet. Sinds gisteren is ze je hoer. Een echte hoer die al behoorlijk wat geld bij elkaar heeft geneukt en vandaag nog meer bij elkaar gaat neuken.’

Pratend kroop Luwe weer richting Ilza en duwde haar benen uit elkaar. Hij zette zijn lul voor haar kut en stootte in een keer zijn hele paardenlul in haar. Ilza bewoog iets, maar reageerde niet. Opgefokt begon Luwe zijn paardenlul in haar te beuken zonder dat ze reageerde. Hij keek me aan en nodigde me uit. Ik twijfelde, maar ik wist dat ik me niet kon me niet beheersen. Ik wilde haar ook neuken zonder dat ze het wist. Zonder dat ze het voelde, alsof ze een echte neuk-pop was. ‘Kom Ray, het is echt lekker.’, riep Luwe ongeduldig.

Kom neuk haar, neuk je hoer hard in haar kont voordat andere mannen de eer hebben om haar als een pop in haar kont te neuken.’

Ik keek naar mijn vrouw die als een neuk-pop op bed lag en voelde me lul nog stijver worden.

Ja, ik wilde haar ook neuken en ik wilde dat anderen haar ook gebruikten. ‘Ik wil niet in haar kont neuken Luwe. Ik wil je gezelschap houden in haar kut. Ik wil haar met twee lullen in haar kut neuken. Kom schuif op.’ Luwe keek me geil aan en deed Ilza’s benen verder uit elkaar waardoor ik ertussen kon schuiven.

Langzaam duwde ik centimeter voor centimeter mijn lul in de toch al gevulde kut. Ik voelde Luwe’s lul tegen de mijne kloppen en voelde mijn lul erop reageren en werd nog geiler. Ik gaf hem een sein om weer te stoten. Luwe ramde zijn paardenlul weer hard naar binnen en schreeuwde naar me dat ik mijn hoer hard moest neuken. Ik neukte in een heerlijke tempo, maar Luwe wilde meer en riep dat ik nog harder moest stoten. Ik voelde zijn grote warme lul langs de mijne in Ilza’s kut rammen en genoot van het bijna gewelddadige neukbeurt die we mijn hoertje gaven. Ilza hing slap tussen ons in en had haar ogen gesloten. Ik kreeg bijna medelijden met haar maar mijn geilheid overwon het en ik bleef doorgaan totdat ik mijn lul voelde verkrampen en me snel terugtrok. Ik hield mijn opgezwollen lul tegen haar gezicht en spoot deze helemaal onder.

O wat was dit geil. Luwe keek me opgewonden aan en beukte nog steeds keihard op haar in. Opeens zag ik zijn gezicht verkrampen en zijn lul eruit trekken. Hij spoot zijn lul over haar lichaam leeg en smeerde zijn zaad zorgvuldig uit.

Hijgend zaten we voldaan naar Ilza te kijken die buiten bewustzijn en onder het zaad op bed lag. ‘Dit gaat ons grof geld opleveren Ray.’, fluisterde de Luwe de stilte verbrekend.

Ik keek naar Ilza en twijfelde heel even. Wat als ze wakker zou worden? Ik sprak mijn twijfels uit, maar deze werden door Luwe zonder pardoes van tafel geveegd. We zouden erbij blijven en als ze weer iets bij haar positieven zou komen, dan zouden we haar weer opnieuw een slaapmiddel geven. Dit zou beslist niet gevaarlijk zijn. Ik dacht nog even na en zette alle voor en tegens op een rij, maar toen ik over het geld nadacht en hoe geil het wel niet zou zijn om al die mannen bezig te zien met mijn hoer die buiten bewustzijn en onder het zaad op bed lag wist ik dat ik het wilde.

Ik knikte naar Luwe en meteen pakte hij zijn telefoon en stuurde een uitnodiging naar verschillende mannen.

Het duurde niet lang voordat de eerste mannen zich melden en hun neuk-geld bij de slaapkamerdeur inleverden. In onze slaapkamer zag ik hun ogen groter worden van geilheid toen ze Ilza op het bed zagen liggen. Vrij snel werden kleding stukken uitgetrokken en begonnen de mannen aan hun lul te trekken terwijl ze me af en toe vragend aankeken, wachtend op mijn toestemming. ‘Jullie hebben betaald heren. Geniet ervan.’ Ik had niet tegen de muur gesproken. Onmiddellijk liepen twee mannen naar het bed en begonnen haar te betasten. Een andere sloeg het betasten over en trok kwijlend haar kut-lippen uit elkaar. Hij spuugde een hoeveelheid op haar opening en duwde zonder pardon zijn vuist tot halverwege zijn onderarm naar binnen en begon haar er ruw mee te neuken. De andere twee heren begonnen belangstellend toe te kijken hoe Ilza’s kut werd uitgewoond en moedigde de vuistneuker aan terwijl ze aan haar tepels trokken alsof ze gemolken moest worden. Mijn hoer reageerde nog steeds niet en ik genoot met volle teugen van dit prachtige schouwspel. Een vierde man kwam de kamer binnenlopen en liep naar het schouwspel toe. Na een paar minuten aan zijn lul te hebben getrokken liep hij naar haar hoofd en opende haar mond. Zonder omhaal duwde zijn lul in haar mond en ramde deze door tot hij er tot aan zijn ballen in zat en begon toen luid kreunend te neuken. ‘Ja, dit is een echte neuk-teef. O ja. Ik neuk haar keel helemaal kapot jongens. Ik neuk met mijn lul hard achter in haar gouden neuk strot-je en spuit al mijn heerlijke zaad over haar gezicht.’ De man was helemaal buiten zinnen en ramde flink door. Ik wilde hem bijna vragen om rekening met mijn hoer te houden, maar Luwe hield me tegen. ‘Laat dat. Je hebt je vrouw net verkocht als levende neuk-pop. Ze hebben er dik voor betaald en willen nu waar voor hun geld. Kijk, gruwel en geniet Ray. Ontspan je, ze zal er niets van merken. Ze zal hoogstens morgen beurs zijn, maar dat is na een paar dagen wel over. We werden gestoord door een oerkreet van de man die zijn zaad over haar gezicht spoot. Onmiddellijk begon hij haar gezicht af te likken. Hijgend en tevreden liep hij even later de slaapkamer uit om in zijn adamskostuum buiten een sigaret te gaan roken. Zijn plek werd vervangen door een andere man die vol overgave het stokje van zijn voorganger overnam. Ondertussen hadden twee mannen mijn hoer al in mijn kut geneukt en hun zaad over haar heen gespoten. Toen mijn hoer door twee mannen in haar kut en kont werd geneukt, stond Luwe op en riep dat er in de kut van de hoer ruimte was voor twee lullen. Onmiddellijk werd er gehoor gegeven aan Luwe’s tip en werd mijn hoer voor de tweede keer vandaag, maar nu onder luid gejoel, door twee lullen in haar kut geneukt. De heren vertrokken na uren genot weer huiswaarts. Totaal waren er acht mannen geweest die hun fantasie op mijn hoer hadden botgevierd. Acht mannen en 4.000,= rijker keken we naar mijn hoer die onder het zaad op bed lag.

Ik zag Luwe op het bed klimmen en tussen de benen van mijn hoertje plaatsnemen. ‘Kom Ray, nog één keer ter afsluiting.’, riep hij me toe terwijl haar als een beest begon te neuken. Voorzichtig klom ik naar hun toe en aaide Luwe over zijn billen. ‘Neuk haar Luwe en spuit haar vol met je geile zaad terwijl ik jou neuk.’, fluisterde ik in zijn oor. Luwe keek naar achteren, maar reageerde niet. Hij was te geil om nog te reageren. Zonder Luwe’s opening op te rekken duwde ik mijn lul naar binnen en begon hem te neuken. Luwe schreeuwde en moedigde me aan en ik genoot. Ik genoot van mijn lul in zijn heerlijke kont terwijl hij mijn hoer neukte. Opgewonden kwamen we tegelijkertijd klaar en spoten onze zaad in de lichamen. Uitgeput gingen we daarna op het vieze bed liggen om uit te rusten.

Wat een geile nacht.


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (2)
DE 15 NIEUWSTE "Groepsex" VERHALEN
:: Presentatrice Marion - 3Door: Master John
Gelezen: 8301x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
19-03
8.6
:: Buurvrouw Anne - 4Door: Dano30
Gelezen: 10853x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Buurvrouw, Trio, MVV, Pijpen, Beffen
17-03
8.7
:: Weekendje WegDoor: Lisa-brabant
Gelezen: 13728x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Welness, Groepseks, Lesbisch, Massage
15-03
8.5
:: Cadeautje Van Mijn ManDoor: Kiarawilmeer
Gelezen: 16191x
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags:
09-03
8.3
:: Isabel In Het RestaurantDoor: Isabel
Gelezen: 14663x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Exhibitionistisch, Zaadsletje, Pijpen, Gebruikt Worden
08-03
8.0
:: AutopechDoor: Arlette
Gelezen: 18494x
Reacties: 14
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Neuken,
05-03
8.5
:: Nieuwe Job - 5Door: Ellen
Gelezen: 11577x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Negers, Dikke Tieten
28-02
8.8
:: Gebruikt Als Een Geile SletDoor: Sophie95
Gelezen: 20848x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Slet, Gangbang, Meerdere
26-02
8.7
:: Donderdag SexbiosavondDoor: Lisa-brabant
Gelezen: 16731x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
20-02
8.2
:: Maria Leeft Zich Uit 5 #Door: Maria
Gelezen: 9172x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Buurvrouw, Pijpen, Plassen, Dikke Piemel
20-02
9.0
:: Vriendenvakantie - 4 (suzan)Door: Westland_cpl
Gelezen: 6302x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Swingen, Vrienden VMVMV
19-02
9.0
:: Vriendenvakantie - 4Door: Xander
Gelezen: 11065x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Vrienden, Vakantie, Groepsex, Swingen, Partnerruil, Ongeremde Sex, Vingeren
19-02
9.1
:: Het ParkDoor: Arlette
Gelezen: 11297x
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Exhibi, Pijpen, Neuken
18-02
8.6
:: Partnerruil Werd GangbangDoor: Peter
Gelezen: 14445x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
17-02
7.8
:: Ultieme FantasieDoor: Ellev
Gelezen: 12817x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
14-02
8.5
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net