Opwindend.Net
Datum: 15-03-2018
Stemmen: 68x
Cijfer: 8.6
Gelezen: 19662x
Lezers Online: 1
Lengte: Lang
Bijzonder Zwanger Verzoek
Door Rudolf - Mijn Profiel Pagina

Mijn beste vriend en ik zijn motorrijders. Voor alle duidelijkheid, we zijn geen bikers. Dus bij ons geen baarden, bierbuiken en tatoeages. Als uit de hand gelopen hobby, bouwden we sportieve motoren met een eigen identiteit. Voor onszelf maar ook wel voor klanten. In die garage is ons, lange tijd geleden, iets overkomen wat ik jullie niet wil onthouden.

Het was een warme zomeravond en wij waren weer eens aan het sleutelen. Vanwege de hitte stonden de garagedeuren open. Aan het eind van de avond was het een goede gewoonte om wat biertjes te drinken. Binnen de verlaten, landelijke buurt waar de oude loods stond was dat bekend en vaak kwamen wat bevriende buren, boeren en bikers een biertje halen. Beetje slap ouwehoeren en veel lachen. De sfeer was altijd ontspannen en heel gezellig.

Vanwege onze interesse in motoren waren dat altijd mannen. Maar niet op deze avond. Als enige stond een jonge vrouw tussen de aanwezigen. Ik schatte haar rond de 30. Ze viel op vanwege haar klassieke schoonheid. Zeker 1,80 mtr. lang, slank en met een enigszins melancholieke oogopslag. Mooi maar niet doorsnee knap. Niet die oppervlakkige uitstraling van een fotomodel. Eerder karakteristiek en bijzonder. Donker, opgestoken haar. Apart rokje en lange, fraai gevormde benen met lage schoentjes. Over haar kleding een lang, licht gewaad van flinterdunne, doorschijnende stof. Haar hele voorkomen had zelfs een wat mysterieuze uitstraling. Het type vrouw waar je als een blok voor viel of die je geen blik waardig vond. Er was geen tussenweg. Ook een vrouw die je totaal niet zou verwachten tussen dit zooitje onbehouwen motorliefhebbers. Buiten haar mooie, vrouwelijke verschijning was er nog iets opvallends aan haar. Een licht welvend buikje verraadde haar gevorderde zwangerschap.

De rest van de avond besteedde ik er geen aandacht aan. Tot het einde van de avond. Ongemerkt, toen de laatste gasten naar huis waren gegaan sprak ze ons aan. "Wat een bijzondere motoren staan hier. Leuk dat jullie als vrienden een gezamenlijke hobby hebben!" We stelden ons voor en vertelden wat over de dingen die we deden. Ik wilde de garagedeuren dicht doen omdat het al laat was maar Monique maakte weinig aanstalten om weg te gaan.

"Ik ga de deuren sluiten maar als je wilt kan je nog even binnen komen. We nemen altijd nog een laatste biertje samen." vroeg ik om haar niet meteen buiten de deur te zetten. Dat wilde ze wel en ik sloot de grote garagedeuren. Een beetje onwennig bood ik haar een biertje aan wat ze vriendelijk afsloeg. "Liever een frisje, als dat kan." Begrijpelijk, vanwege haar zwangerschap. Dat kon, dus pakte ik een koude fles cola en een schoon glas.

"Sorry, ik zal proberen het glas zo schoon mogelijk te houden. We zijn nogal vies. Zoals je ziet zitten we vol met zwart smeer van het sleutelen."

"Oh, dat vind ik juist heel sexy!" Mijn vriend en ik keken elkaar niet begrijpend aan. We zagen er niet uit. Bezweet, ongeschoren, smerig en waarschijnlijk roken we niet echt fris onder onze versleten, leren motorjacks. We stonken naar bier en daarbij waren we licht aangeschoten door de alcohol. Maar deze frisse verschijning vond ons sexy? Vreemd...

"Mag ik jullie iets geks vragen?" Ik verwachtte een vraag of we iets voor de motor van haar vriend of man wilden doen. Het gebeurde wel vaker dat we motoren van anderen opknapten. Dat bleek iets anders uit te pakken.

"Sinds mijn zwangerschap ben ik ongelooflijk geil." vervolgde ze met een monotone stem. "Een drift die ik niet kan onderdrukken, zal wel iets met hormonen zijn. Daarom lijkt het mij nogal opwindend om door jullie beiden stevig geneukt te worden. Durven jullie dat?"

Achter in de garage liet mijn vriend, met een luid rinkelend geluid, een zware steeksleutel op de betonnen vloer vallen. Zelf verslikte ik mij in een slok bier. Natuurlijk was haar bollende buikje mij al eerder opgevallen. Maar zwanger en dan geneukt willen worden? Door twee vreemde kerels? Juist daarom kwam dit verzoek als een donderslag bij heldere hemel. Dit had ik totaal niet zien aankomen.Toch was er iets anders, iets wat mij nog meer van slag bracht dan dit ongebruikelijke verzoek. Er was iets vreemds aan deze vrouw. Eigenlijk zouden haar prachtige, donkere ogen je moeten betoveren maar ze waren koel en afstandelijk. Geen warmte, geen vriendelijkheid, zelfs geen opwinding. Haar hele uitstraling was uitdrukkingloos.

Mijn vriend Nico kwam, van achter uit de garageloods, plotseling geļnteresseerd bij ons staan. Hij was altijd al meer op pure seks gericht dan ik. Liet zich door niets of niemand tegenhouden als er maar geneukt kon worden. Uitstraling of uiterlijk hadden niet zijn interesse. Dun, dik, oud, jong, lelijk of knap, wie beschikbaar was kon het krijgen. Niet zeiken, gewoon neuken. Dan wist je meteen waar je aan toe was en dat onderscheidde de preutse trutten van de gewillige wijven. Vrouwenkennis volgens Nico.

"Zo. Deze nette dame wil graag alle hoeken van de garage zien? Vind je vriendje dat wel goed?" Nico kende weinig tact en prikte met zijn vinger in haar buik.

"Dat gaat je niets aan. Maar om even terug te komen op je eerste vraag: Ja, ik wil graag dat jullie mij elke hoek van deze garage eens van heel dichtbij laten bekijken. Jullie mogen je helemaal op mij uitleven. Meerdere keren. En alsjeblieft geen melige liefde, gewoon lekkere lust." Weer die emotieloze ondertoon. Het leek meer op een mededeling dan een verzoek. Maar goed, we blijven domme, geile mannen die hun lul achterna lopen. En dit aanbod klonk aanlokkelijk. De alcohol maakte de drempel wat lager dus ja, waarom niet?

"Voor melige liefde ben je hier aan het verkeerde adres, schat. Als je maar niet denkt dat we aan ingewikkeld voorspel gaan doen want daar heb ik, na een lange dag werken, echt geen zin in. We zijn moe, je moet gehoorzaam zijn en doen wat we zeggen. Geen gemekker, je bent hier uitsluitend voor ons gerief. Begrijp je!?" Een beetje duidelijkheid van mijn kant kon geen kwaad. Als deze vrouw het wilde kon ze het krijgen. Maar wel volgens onze voorwaarden.

"Ja, je wordt flink uitgewoond maar daarna kan je inpakken en wegwezen. We zijn moe. Maar niet te moe om je die flinke beurt te geven." Nico voegde de daad bij het woord en begon haar meteen uit te kleden. Nou ja, uitkleden...

"Duurt me veel te lang!" Hij greep haar blouse bij de kraag en rukte de voorkant in een keer open. De knoopjes vlogen met kracht door de garage. Ondanks de ruwe behandeling gaf Monique geen kick. "Eens kijken wat dit trutje voor ons in de blouse heeft!" Altijd even vriendelijk en voorkomend, die Nico.
Monique had een prachtige beha aan. Donker paarsblauw met sierlijke bloemmotieven. Daar had Nico niet zoveel oog voor. Nadat haar blouse ruw was uitgetrokken werd haar luxe lingerie aan flarden getrokken. Daar stond ze in het koude, flikkerende TL licht van de rommelige garage. Ranke schouders met daar onder prachtige tietjes met lieve tepeltjes die parmantig vooruit staken. Haar hele voorkomen was delicaat en in vreemde tegenstelling met haar verzoek. Nico begon zich grof te vergrijpen aan haar tedere borstjes. Zijn grote, eeltige knuisten trokken die kleine tepeltjes bijna uit hun hoven. Monique protesteerde niet, kennelijk hield ze wel van die onbeheerste aanpak.

"Moet je vriend niet meedoen, Nico?" Het was de eerste keer dat ze reageerde.
"Jij bepaalt hier niks, neuksletje. Hij komt wat later op gang maar maak je niet ongerust, hij is degene die je hier alle hoeken laat zien." Dat klopte. Nico was misschien het grootst in woorden maar hij bepaalde niet wat er ging gebeuren. Hij was grof en onbehouwen maar niet dominant. Als hij dominant was kwam dat omdat ik het eiste.

"Zorg jij maar dat ze goed nat is, Nico. Je weet wat je te doen staat. Leef je uit, als ze zover is roep je maar."
Nico begon met zijn opdracht en duwde Monique met kracht voorover dwars over het zadel van een motorfiets. Haar rokje werd ruw uit getrokken en het ragfijne, paarsblauwe slipje ging in een ruk naar beneden. Een prachtige kont met strakke, roomblanke billen werden zichtbaar. Nico liep naar de andere kant van de zware motorfiets en begon zijn gulp open te doen.

"Pijp mijn lul, geile slet. Zuig mij af." Nico was een man van weinig woorden en zeker niet van de verfijning.
Monique opende haar gelippenstifte mondje om Nico's korte, dikke lul naar binnen te laten glijden. Ik keek het geheel geamuseerd aan. Nico met zijn grote, eeltige klauwen die zich vergreep aan deze elegante vrouw. Haar mooie hoofdje werd bij de haren gepakt. Zonder enige medelijden werd haar mooie mondje uitgewoond door deze onbehouwen bruut. Haar blouse en rok lagen gescheurd op de grond, het kanten behaatje was ongeintresseerd over een andere motor gesmeten. Even boven haar schoentjes zat haar panty en slipje strak om haar enkels. De zachte,verfijnde tietjes werden gruwelijk mishandeld door die zwaar hijgende fokstier. Met zijn grote kolenschoppen kneep hij er hard in en dat moest behoorlijk pijn doen. Maar Monique gaf geen kick, ze bleef onverstoorbaar die dikke paal afzuigen.

"Oooogggrrr... ik kom in je geile zaadbekkie, slet...ggrrrrmmmm...."

Nico was klaargekomen. Precies zoals hij was, snel en zonder uitstel. Met weinig woorden en veel gegrom. Monique vertrok geen spier, slikte alles door en veegde haar mond met een poetsdoek af. Het gevolg was dat haar gezicht nu ook onder de zwarte smeer zat. Samen met haar uitgesmeerde lippenstift gaf het haar een hoerige uitstraling.

"Wie volgt?" antwoordde ze droog terwijl ze achterom naar mij keek. Ik besloot dat het mijn tijd was.

"Nico, hou haar goed beet. Ik ga nu dat geile mondje neuken." Hij begreep precies wat ik bedoelde. Haar panty met het slipje werden uitgetrokken en Monique werd nu wijdbeens bij beide benen gepakt en plat met haar zwangere buik op de motor gelegd. Ik opende mijn gulp, pakte mijn lul beet en trok met mijn andere hand dat gulzige mondje open.

"Je hebt mijn maat netjes leeggezogen, dame. En nu ga je een tweede lading zaad krijgen. En deze keer wordt het minder gemakkelijk. Mijn pik is groter en ik verwacht dat je je uiterste best gaat doen." Ik pakte haar bij de oren en stak mijn neukstaaf zonder mededogen dat keurige mondje in. Maar stoten was niet nodig. Nico had deze taak overgenomen en schoof haar hele lichaam, bij haar benen, van voor naar achter over de motorfiets. Hij ging bepaald niet zachtzinnig te werk, haar zwangere buik gleed ruw over het koude staal van de benzinetank. Haar hele mond schoof, keer op keer, over mijn geaderde lul. Ik vouwde mijn handen achter in mijn nek, sloot mijn ogen en genoot met volle teugen van deze nieuwe pijpervaring. Ondanks deze brute behandeling bleef ze, zonder enig protest, doorzuigen aan mijn paal. Nico besloot er nog een schepje bovenop te doen.

''Lekkere geile billen. Rudolf, zal ik dat kontje eens neuken?" Ik gaf hem toestemming terwijl ik wist dat het voor Monique wel eens pijnlijk kon zijn. Zijn pik was niet zo lang maar behoorlijk dik. Niet echt geschikt voor haar krappe achteringang. Gelukkig greep Nico een pot vaselinevet en smeerde een grote klodder tussen die prachtige, ronde billen. Zijn ruwe wijsvinger zag ik verdwijnen in haar nauwe kontgaatje.

"Zo, geile snol. Ik ga je kont neuken!" Nico's korte woordkeus liet er geen misverstand over bestaan dat er voor deze vrouw geen ontkomen aan was. Ze moest deze anale beproeving ondergaan. Of ze wilde of niet.

"Als je haar kut maar voor mij over laat." waarschuwde ik Nico. Prima dat haar kont voor hem was maar ik wilde het speciale genoegen beleven om dit zwangere buikje vol te spuiten.

De mooie Monique zag er niet uit. Haar zijdezachte, blanke huid zat vol met zwarte vegen. Haar hele lichaam was bestempeld met smeer van onze handen. Overal waren sporen te zien waar ze was gegrepen. Over haar tere borstjes, het bollende buikje en haar ronde kont. Het was bloedheet in de garage. Haar eerder opgestoken haren zaten nu rond haar gezicht geplakt. Het zoute zweet druppelde van onze lichamen op Monique. Drijfnat werd ze hard van twee kanten geneukt. Wij gingen, badend in het zweet, uit ons dak maar dit gewillige teefje bleef opmerkelijk koel.

Nico greep zich met zijn grove mannenklauwen onwrikbaar vast in haar billen en neukte zich leeg in haar ontvankelijke kontgat. Ik had haar bij de oren beet en stak mijn staalharde lul tot aan de wortel in dat zuigende mondje. Mijn zaadlozing begon maar ik bleef haar hoofd stevig vasthouden tot ze mij volledig leeggezogen had. Toen ik haar oren losliet en mijn slapper wordende lul uit haar mond trok hapte ze naar lucht. Geen wonder, het arme ding had zeker een minuut of twee geen adem kunnen halen.

Zonder ons verder om haar te bekommeren liepen Nico en ik naar de ijskast voor een koud pilsje. Monique bleef hijgend en naakt naast de motor staan. Haar benen kuis bij elkaar en handen gekruist voor die kleine tietjes. In het felle TL licht zag ze er hulpeloos en ontredderd uit. Maar schijn bedriegt bij deze vrouw. Dat bleek maar weer uit haar opmerking.

"Is dat alles wat jullie hebben?" sprak ze met diezelfde monotone stem die geen enkele emotie verraadde. Het bleef vreemd dat een vrouw die net nog zo bruut werd afgeneukt nu nog steeds zo koel en afstandelijk reageerde.

"Mijn maat is nog niet klaar met je. Dus hou je gedeisd, zaadslet." sprak Nico. Meer woorden waren overbodig, hij kende zijn taak en liep naar Monique. Hij greep haar bij het smalle nekje en met lichte dwang werd ze naar de werkbank geduwd.

"Bind haar vast." sprak ik kort en Nico wist wat hem te doen stond.

"Benen spreiden en bukken, hoer!" bulderde Nico op grove toon tegen dit tere schepsel.
Hij pakte een touw en begon haar benen wijdbeens aan de poten van de werkbank vast te binden. Even later werden haar polsen, voorover gebogen, vast gebonden. Ontsnappen was niet meer mogelijk. Haar gewillige lichaam was nu volkomen weerloos en volledig overgeleverd aan ons. Ze moest beseffen dat ze eigenlijk niets meer dan een goedkoop hoertje was.

"Zo, je bent nu twee keer in je mondje en een keer in je kontje geneukt. Mijn maat heeft je hongerige kutje speciaal voor mij bewaard. Het is voor het eerst dat ik een zwanger sletje ga neuken. Jij gaat er voor zorgen dat ik dit mij nog lang zal heugen, hitsig, aanstaand moedertje." Met mijn broek op de hielen kwam ik dreigend op haar af. Mijn lul stond op volle sterkte, klaar om dit geile kutje vol te spuiten. Maar eerst moest mijn maat een klusje klaren.

"Nico, geef haar een pak slaag. Ik wil rode, gloeiende billen tegen mijn buik voelen als ik binnendring in dat kletsnatte geboortekanaal."

Nico toog meteen aan het werk. Met zijn grote handen sloeg hij raak op haar witte achterste. Voorzichtigheid kwam niet in de vocabulaire van Nico voor. Hardhandig werd ze gespankt en langzaam kleurden haar billen roze. Ondanks de flinke meppen gaf ze geen krimp. Gelaten liet zij haar kont genadeloos aframmelen. Roze werd rood en dat was het teken dat ik in actie kon komen.

"Stop maar, Nico. Ik wil nog wel een kont overhouden." Het viel mij nu pas op dat we over haar spraken als een voorwerp. Een willoos gebruiksvoorwerp dat alleen maar geschikt was om ons te bevredigen. Normaal iets wat volledig tegen mijn principes was. Een vrouw moet hoorbaar zelf genieten anders was er niet veel aan, dacht ik altijd. Maar bij deze vrouw was dat anders. Deze zwijgzame manier van onderwerping was haar manier van voortplanten.

Ik pakte haar bij de heupen en drong bij haar binnen. Rustig, want ik wilde niets van deze unieke kans missen. Een zwangere vrouw tot de jouwe maken, hoe vaak krijg je die kans in je leven? Het blijft supergeil om te weten dat zij is bevrucht door een andere man en nu kiest voor jouw zaad. De indringing was krapper dan ik dacht. Hoewel ze nat genoeg was omsloot zij mijn pik nauw. Ik voelde zachte, pulserende bewegingen, ze kende de techniek om haar kutspieren te gebruiken om mij naar binnen te zuigen. Een verrukkelijke sensatie.

"Oei, je bent nogal groot. Denk je om mijn kindje?" Ditmaal kon ik een toon van zachte gevoeligheid in haar stem ontdekken. Ik antwoordde niet maar besloot rekening met haar wens te houden. Uiteindelijk gaf zij mij toestemming om haar lichaam te gebruiken voor dit speciale genoegen. En zo geschiedde het.

Ik heb haar diep mogen neuken. Het lijkt normaal maar is een heel bijzonder voorrecht want zwangere vrouwen zijn daar uiterst voorzichtig mee. Dat privilege was zo ongelooflijk speciaal, een bijna hemels genoegen. Moeilijk te omschrijven maar misschien nog het beste te vergelijken met een kind verwekken. Een ieder die dit heeft meegemaakt weet wat ik bedoel. Zo mooi dat er, gedurende de daad, er een bijzondere band tussen ons groeide. Klaarkomen was niet meer ons belangrijkste doel. De eerste indringing, het beheerste neuken en het gevoel van samensmelten was onvergetelijk. Het kon mij niet lang genoeg duren. Misschien was liefde een wat groot begrip maar er was zeker een wederzijds respect naar elkaar. Zij, die mij verkoos boven de verwekker van haar kind en ik, die dit mocht meemaken. Toen ik uiteindelijk in haar klaarkwam was dat natuurlijk heerlijk maar vreemd genoeg, niet het hoogtepunt. Dat was het ongrijpbare gevoel van twee mensen die iets unieks hadden gedeeld. Een wonderlijke, intieme verbintenis die je maar zelden ervaart.

"Maak haar maar los." sprak ik naar Nico die, rustig zijn biertje drinkend, dit alles had gade geslagen.

Even daarna zocht ze de resten van haar kleding bij elkaar en trok aan wat niet stuk was. Daarna liep ze waggelend naar ons toe en gaf een vluchtige kus. Tijdens het afscheid fluisterde ze in mijn oor; "Dank je voor dat laatste moment, mijn lieve man." Ik keek in haar ogen en ze waren betoverend mooi en warm. Nico opende een van de garagedeuren en Monique verdween in het duister van de nacht. Ik liep terug naar de ijskast om, samen met mijn vriend, een laatste biertje te pakken. De stilte van de landelijke omgeving overviel ons. Deze bijzondere vrouw had duidelijk indruk bij ons achtergelaten. Een korte tijd werd er geen woord gesproken tot Nico de stilte doorbrak.

"Je bent verliefd op haar geworden, Rudolf. Ik heb je bezig gezien en er was iets moois tussen jullie." Hij had gelijk. Deze mysterieuze, afstandelijke vrouw had mij ergens in mijn ziel, diep geraakt. Zonder te antwoorden liep ik snel naar buiten en riep haar naam door de inkzwarte nacht.

Tevergeefs, ik heb haar nooit meer gezien.


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (2)
DE 15 NIEUWSTE "Groepsex" VERHALEN
:: Presentatrice Marion - 3Door: Master John
Gelezen: 6261x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
19-03
8.7
:: Buurvrouw Anne - 4Door: Dano30
Gelezen: 9919x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Buurvrouw, Trio, MVV, Pijpen, Beffen
17-03
8.7
:: Weekendje WegDoor: Lisa-brabant
Gelezen: 12990x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Welness, Groepseks, Lesbisch, Massage
15-03
8.5
:: Cadeautje Van Mijn ManDoor: Kiarawilmeer
Gelezen: 15884x
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags:
09-03
8.3
:: Isabel In Het RestaurantDoor: Isabel
Gelezen: 14423x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Exhibitionistisch, Zaadsletje, Pijpen, Gebruikt Worden
08-03
8.0
:: AutopechDoor: Arlette
Gelezen: 18249x
Reacties: 13
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Neuken,
05-03
8.5
:: Nieuwe Job - 5Door: Ellen
Gelezen: 11486x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Negers, Dikke Tieten
28-02
8.8
:: Gebruikt Als Een Geile SletDoor: Sophie95
Gelezen: 20564x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Slet, Gangbang, Meerdere
26-02
8.7
:: Donderdag SexbiosavondDoor: Lisa-brabant
Gelezen: 16580x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
20-02
8.2
:: Maria Leeft Zich Uit 5 #Door: Maria
Gelezen: 9087x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Buurvrouw, Pijpen, Plassen, Dikke Piemel
20-02
9.0
:: Vriendenvakantie - 4 (suzan)Door: Westland_cpl
Gelezen: 6228x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Swingen, Vrienden VMVMV
19-02
9.0
:: Vriendenvakantie - 4Door: Xander
Gelezen: 10967x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Vrienden, Vakantie, Groepsex, Swingen, Partnerruil, Ongeremde Sex, Vingeren
19-02
9.1
:: Het ParkDoor: Arlette
Gelezen: 11232x
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Exhibi, Pijpen, Neuken
18-02
8.6
:: Partnerruil Werd GangbangDoor: Peter
Gelezen: 14333x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
17-02
7.8
:: Ultieme FantasieDoor: Ellev
Gelezen: 12744x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
14-02
8.5
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net