Opwindend.Net
Datum: 16-03-2018
Stemmen: 63x
Cijfer: 7.8
Gelezen: 18296x
Lengte: Lang
Online Lezers: 1
Mijn Eerste Trio
Door Laura - Zoek naar meer...

Ik ben Sam, een zeeuws meisje, meer specifiek een brunette met een natuurlijke cup D en een altijd kaal en nat kutje

Ik breng jullie het verhaal van mijn eerste keer dat ik sex had met 2 mannen

Het was ergens januari 2004, ik woonde in Zeeland, ik woonde toen net een jaar samen met mijn vriendje Hans.

Ik was al vanaf 2001 met Hans samen, ik was toen in 2004 net 19 jaar, een echte tiener dus nog, met lekkere dikke tieten (cup E) en een lekker lichaam. Ik had samen met Hans een zoontje van net 1 jaar. Na de zwangerschap had ik op alle plaatsen vlees waar je t zou willen hebben, een strak kaalgeschoren kutje, een echt dikke venusheuvel (die heb ik nog steeds ), en een nog een zo goed als maagdelijk poepgat.

Ik was met Hans sinds 2000, hij was min of meer verslaafd aan mijn lijf, neukte en befte me iedere dag, maar was heel erg zuinig op mij.

Veel vrienden in het verleden hadden mij gevraagd of met mij mochten neuken, maar verder had ik het niet laten komen dan een korte affaire met zijn vriend Jean Pierre uit Antwerpen.

Jean Pierre hij had kantoor boven zijn restaurant, en in 2001 kwam ik er vaak. Als vanzelf had mij een keer gevingerd na een glaasje teveel op, eerst in de auto en daarna in zijn kantoor. Hij voelde toen aan me kale kutje terwijl ik hem aftrok, ik had hem, toen ik klaargekomen was, eens bijna klaargpijpt. In de weken daarna heb ik me wel door hem wel een paar keer verrukkelijk op kantoor laten neuken, het eerste wist Hans wel, van dat neuken niet.

Dat verhaal vertel ik nog wel eens.

Ik was allergisch voor de pil, en we hadden zoiets van, als er iets komt, dan komt er iets Zeker omdat mij lijf en kutje alleen "van Hans" was.

Hij werkte toendertijd in Eindhoven en was aan het werk bij het bedrijf van een vriend van hem, die Maikel heette.

Maikel en Hans spendeerden veel tijd samen, en Hans vertelde mij eens dat van Maikel de vraag kwam of het lekker was om iedere dag een tienermeid te neuken...

Toen ik vroeg wat hij geantwoord had, bleef Hans wat op de vlakte, maar ik zag aan zijn ogen dat hij met Maikel over ons sexleven had gesproken.

Ik zeg tegen Hans, ik voeg Maikel eens toe op messenger vanavond, en dan begin ik een gesprek met hem en voeg ik jou toe.

Tijdens dat gesprek vraag jij (Hans) dan gewoon aan Maikel of Maikel het leuk zou vinden om eens met mij te sexen.

Zo gezegd zo gedaan, en tijdens de chat kwam het al snel op het onderwerp "sex, en binnen een paar minuten vroeg Hans nadat ik hem had toegevoegd aan het gesprek met Maikel, "zou je misschien eens met Samantha willen neuken"... Het antwoord kwam meteen, per chat; "waarom niet..."; daarna vroeg Hans aan mij hetzelfde, en ik zei; "ja natuurlijk".

Stel je voor, mijn eigen vriend wilde zien dat ik eens met de lul speelde van zijn beste vriend Maikel..

Mijn kut kriebelde al, en en ik knoopte op de bank Hans zijn broek open, trok zijn vel naar achteren, en ik likte met mij tong de eerste druppels geil van Hans gulzig op..

Zijn 18cm verdween in mijn mond, diep in mijn keel en pakte zijn ballen stevig vast.

Mijn hoofd ging op en neer, en met mijn vrije hand kneedde ik zijn ballen, die na deze aanraking stevig samentrokken... Mijn kin kwam tot op zijn dikke ballen, en terwijl ik voelde dat zijn spieren af en toe samentrokken, duwde ik mijn hoofd uit alle macht naar beneden en omhoog, en zoog me vast aan zijn paal..

Hans kreunde, "mmmmmm, zuig aan me lul" en kreunend voelde ik zijn pik opzwellen.

Ik kokhalste toen zijn warme sperma met dikke stralen rechtstreeks in mijn mond gespoten werd.

Daarna trok ik mijn hoofd naar achter en deed mijn broek naar beneden, en ging op mijn

rug op de bank liggen, en trok met mijn handen mijn kutje open en mijn schaamlippen uit elkaar, ten teken dat ik gelikt wilde worden...

Ik was zo heet dat ik door Hans zijn tong binnen 5 minuten klaarkwam, meer door de gedachte dat Maikel mij binnenkort zou komen neuken, dat maakte mij bloedheet en mij knettergeil.

Daarna gingen we naar bed, en ik bleef nog een uur wakker, denkend aan hoe de pik van Maikel eruit zou zien, en wat hij met me zou doen. Als vanzelf ging ik op me zij liggen, duwde mijn billen naar achteren, en voelde hoe hans zijn lul hard werd.

Half slaapdronken trok hij mijn onderbroek omlaag, voelde aan me kutje, en duwde zijn harde pik diep in me. Hij haalde diep aan, en in een rustig tempo neukte hij zichzelf klaar, terwijl hij me in me nek beet. Kreunend spoot hij me vol, en ik voelde zijn sperma uit me kut lopen toen hij slap werd en uit me gleed...

Dezelfde week nog had Hans Maikel al uitgenodigd op woensdagavond eens langs te komen, en had mij aangegeven dat ik me daarop moest voorbereiden; iets waar ik wel oren naar had

Zoals ik al eerder vertelde, Ik was toen een meid van net 19 jaar uit Terneuzen en was al drie jaar samen met Hans, die een stuk ouder was dan ik. Ik had lekkere volle tieten, kaal kutje, bolle kont, en twee piecings in mijn tong

Maikel was toen 34 jaar, 95 Kilo schoon aan de haak, gespierd, groot geschapen met een lekkere dikke pik van zeker 18cm, dikke ballen, altijd geil, goede conditie, dominant en het uithoudingsvermogen van een paard.

Maikel en Hans kwamen binnen in Axel en ik ontving hun beiden met een kus op de wang

Wat ongemakkelijk schoven wij door naar de keuken, gingen aan de tafel zitten en ik gaf beide heren met een onschuldig gezicht beiden een glas water.

"ik heb wat voor jullie" zei ik "hopelijk lusten jullie dat" en ik haalde twee blauwe erectiepillen uit mijn broekzak.

Maikel keek mij veelbetekend aan, en nam de pil in met een brede grijs, Hans volgde zijn voorbeeld en dronk het water in 1 terug leeg.

"Kom" zei ik, "we gaan in de kamer zitten, das net zo gezellig", en liep in een witte strakke broek naar de kamer, en gunden de jongens bij het voorbijlopen een blik op haar mijn achterwerk.

Ik ging zitten op de Ikea Klippan bank, en de mannen vleiden zicht naast mij op de veels te kleine bank.

Ik zoende Hans in zijn nek, en Maikel begon ondertussen houterig mijn truitje uit te trekken, waarop ik maar voorstelde samen naar boven toe te gaan...;

Ik stond op, en liep de trap op naar boven; de jongens volgden mij gedwee naar de slaapkamer, ze waren geil alleen ik was nog veel geiler al vanwege het idee wat zou komen

In de slaapkamer aangekomen, kleedde ik me uit, en kroop spiernaakt midden in het bed onder het dekbed.

Hans zijn kromme dike lul stond al paraat zag ik, en naakt en heet kroop hij tegen mijn rechterkant aan; Maikel zijn dikke vleespik bungelde nog, en naakt kroop hij aan de andere kant tegen mij aan, en ik voelde onder de deken zijn naakte lichaam tegen hem aan.

Onwennig keken we elkaar aan, en Hans lag op zijn rug en zat al met zijn vingers aan en in mijn kutje en ik voelde aan zijn stijve harde lul tegen me aan.

Toen Maikel aangaf niet meteen een harde te krijgen, sloeg ik de deken terug, de aanblik van de halfslappe paal ontlokte een "wow", en aarzelend maar nieuwsgierig keek ik eerst, en toen Hans zei, "maak Maikel eens hard" likte ik voorzichtig met mij tong aan zijn slappe pik, en nam zijn slappe lul in mijn mond.

Toen Maikel zijn lul harder werd zoog ik zijn pik verder in me mond, mijn tong fliste langs zijn eikel, zijn eikelrand, terwijl ik zijn ballen in mijn vrije hand had.

Terwijl ik Maikel aan t pijpen was duwde hans eerst 1 en daarna twee vingers in mijn natte kutje, en terwijl ik Maikel pijpte werd zijn pik een loeiharde paal, met een grote paarse eikel erop. Vergeleken met Maikel zijn lul had Hans, die toch fors geschapen was, maar een pikkie, en zelfs die van Martijn was me zijn 7cm diamater nog dun vergeleken met dit paardengeval.

Ik voelde Hans zijn lul al ongeduldig tegen mijn billen, en terwijl ik mijn bekken kantelde, schoot zijn pik als een raket mijn kut in, en haalde hij zijn pik eruit, om m er weer tot zijn ballen in te duwen. "Mijn god" dacht ik "wat hou ik toch van die man, die heeft echt altijd zin" en Hans neukte me in lange rustige halen

Ik boog me naar Maikel, en zei in zijn oor, "Maikel, neuk me eens diep met die lekkere lul van je", "condooms liggen op t nachtkastje": Hans zijn lul kreeg ik iedere dag, en dat was lekker, maar zo'n grote, kon ik die wel hebben ?

dus daarna ging ik uitnodigend op me knietjes zitten, mijn benen iets gespreid en presenteerde mijn hete kaalgeschoren natte tienerkut aan Maikel.

Maikel ging achter mij zitten, was aan het stuntelen met zijn condoom, en zei "niks condooms" en duwde hij zijn eikel tegen mijn schaamlippen aan; hij ademde zwaar en trok zijn voorhuid terug, en duwde zijn eikel tegen mijn lipjes;

ik kreunde zacht, en kromde mij rug, kantelde mijn bekken, en kreunde zachtjes toen hij zijn naar zout smakende stijve lul zonder iets te zeggen in me duwde, ik voelde zijn grote vleespaal ruimte zoeken in mijn kutje, en het voelde alsof er iets drukkends in me zat, en ook voelde ik dat hij niet verder in me kon.

Toen sloeg hij hard op mijn rechter bil, en van schrik veerde ik omhoog, waarna Maikel in n stoot zijn lul over de volle lengte in me ramde. Ik voelde me van binnen oprekken, en ik voelde zijn zware volle zijn ballen tegen me kut kletsen, iets wat ik in pornofilms wel eens hoorde, bij Martijn was het ookwel eens gebeurd, maar met Hans nooit had meegemaakt.

Maikel zijn ballen kwamen tegen me benen toen hij terugtrok en zijn paal in ramde en me daarna nog een terug in me warme natte tienerkut ramde. Ik gilde het uit van pijn en genot, en het voelde alsof ik van binnen opgescheurde, en ik voelde zijn eikel tegen mijn baarmoeder, en een golf sap perste zich uit me kut.

Vanaf nu zou neuken nooit meer hetzelfde zijn voor mij wist ik.

Hans zat ondertussen op zijn knietjes voor me, en liet zich pijpen, iets wat ik niet veel deed eigenlijk, terwijl zijn beste maat mij zonder condoom met lange halen in mij kletsnatte kut neukte. Mijn god, wat voelde ik dat goed, en een warm gloeiend gevoel kwam over me

Met zijn hand trok Maikel mijn enkels en voeten omhoog, zodat mijn bekken nog verder kantelden, en ik alleen op mijn handen en knietjes op bed zat, en ramde zijn dikke paal diep in mijn zuigende kut. Ik zoog aan Hans zijn lul, en stak twee vingers diep in zijn kont.

Maikel zag natuurlijk nu mijn roze strakke kontgat en zag dat bij iedere stoot iets open gaan, en ik voelde zijn ballen borrelen; hij neukte nu een tiener, ook nog eens de vrouw van zijn beste maat, die zich op dit moment door mij (ik was dus een echte slet) liet pijpen,

Ik voelde bij iedere stoot hoe mijn lichaam zijn pik melkte, en toen hij voelde dat zijn sperma zijn ballen ging verlaten, duwde hij zijn paal diep in me, en ik kreunde toen hij mijn voeten nog verder omhoogtrok, en hij duwde zijn pik nog maar eens tot aan zijn ballen in mijn kut, die gloeide van buiten en brandde van binnen. Ik voelde iets op mijn kontgat, en ik zag dat Maikel over me kont spuugde terwijl hij zijn duim tegen en half in me kontgaatje duwde

Ik keer achterom en zag zijn gezicht en hij grijnsde: Zonder dat ik iets aan kon doen voelde ik mijn kut zich ritmisch samenkrampen rondom zijn harde pik, die kogelhard was door de eerder genomen erectiepil...

Ik had omdat ik toen zelf klaarkwam, niet eens in de gaten dat Maikel ook in me klaarkwam, en het flitste in geen moment in mij of hem door dat ik vruchtbaar was omdat ik de pil niet slikte...

Hij pakte me bij mij borsten, en zijn pik zat echt zowat in me baarmoeder, zo diep, en ik voelde toen pas dat zijn zaad met dikke stralen uit zijn kloppende pik in me aan komen was... kreunend injecteerde zijn hij zijn sperma in me, terwijl ik Hans pijpte die met open ogen zag hoe zijn maat diep in mijn blote kale kut klaarkwam...

Ik kreunde hard, met Hans zijn pik in me mond, en wild neukte Maikel ongecontroleerd zijn ballen in me vruchtbare kut leeg, en herstelde zijn ritme terwijl zijn sperma vermengd met mijn kutsap in dunne warme stralen langs mijn benen naar beneden op de matrasovertrek droop.

"Ga liggen, plat op je buik liggen", fluisterde hij zacht in me nek, nadat hij zich over me heen hoog, en duwde mij met zijn zware lichaam plat op mijn buik. Hans zijn lul floepte uit mijn mond en hij kwam naast me zitten.

Maikel pakte een kussen, en stak dit onder mijn onderbuik zodat mijn kont komhoog kwam en mijn kut zich opensperde. Maikel duwde mijn rechterbeen open en uit de weg, vouwde mijn kutlippen open, en duwde zijn pik terug in mijn kletnatte kut, terwijl Hans tekeek en aan zijn lul trok.

In een hoog tempo neukte Maikel me, ik deed me ogen dicht, en ik hoorde hoe Hans een paar foto's van mij met Maikel maakte met zijn mobieltje.

"mmmmmmmmmmmm", zei Maikel, "jouw kut is godverdomme nog nat en strak ", en trok mij daarna aan mijn haar, en Hans maakte ook even een foto van mij en Maikel, met zijn lul diep in mijn lijf.

Daarna duwde Maikel zich omhoog, trok mijn billen uit elkaar en,begroef zijn gezicht tussen mijn billen... Zijn tong vond zonder moeite mijn kontgaatje en ik voelde hoe zijn tong mijn sluitspier openmaakte.

Een rilling trok door mijn lijf. Ik had de in de afgelopen jaren wel een paar keer anaal geneukt met Hans, die liggend op mijn zij me voorzichtig in mijn kont genomen gehad, maar er had nog nooit iemand mijn gat met zijn tong geopend...

Dat was nieuw voor me... En ik kreunde hard om hem aan te moedigen niet te stoppen

Daarna trok Maikel zich terug, en hij ging op zijn rug liggen, waarna ik mijn sap vermengd met zijn zaad van zijn grote dikke glinsterende pik begon af te likken

Ondertussen duwde Hans zijn pk in mijn kutje, en ik voelde dat ik heel veel ruimte had ineens, nadat Maikel mijn kut flink had opgerekt met zijn dikke paal.

Hij haalde zijn pik heen en weer in mijn natte kut, en ik pijpte Maikel en likte zijn ballen, terwijl hij mijn hoofd vasthield en een paar fotos van mij nam toen ik hem pijpte...

Hans voerde zijn tempo op, ik wist genoeg, dan gaat ie klaarkomen, heel voorspelbaar maar heerlijk.

Ik kneep mijn gat en kutje samen en kreunen spoot Hans zijn ballen leeg in me, mijn kut voelde heet warm van binnen toen hij in me klaarkwam...

Hans trok zich terug, en commandeerde mij op mijn rug te gaan liggen met mijn benen opgetrokken en mijn knietjes tegen mijn borsten ... "Maikel, neuk haar maar kapot", zei Hans, en zonder een woord te zeggen, kroop Maikel bovenop me, en duwde zijn dikke lul diep in mijn kut.

Zijn 100 kilo lagen op me, en hij duwde mijn tieten plat, en trok mijn hoofd achterover, en likte mijn kin en zoog zich vast in mijn nek, terwijl hij zijn paal in mijn kut ramde.

"uuuuuhhhhhhhhhhhhhhhh" dit was net als vroeger met Martijn, neuken op je rug, sperma in je kut en een zuigvlek in je nek...

Ik kon alleen kreunen, meer kwam er niet uit toen Maikel zijn lul terughaalde en terug in mijn kut ramde. "uhhhhh" "uhhhh" "uhhhh" kreunde ik bij iedere stoot met me billen liggend op t kussen. Hij zoende me vol op mijn mond, en onze tongen kronkelden langs elkaar.

Hans stond naast bed, zijn lul werd weer hard hoe hij zag dat Maikel mij neukte, en ik er meer van genoot dan ik in drie jaar van zijn sex had gedaan. Terwijl Maikel en ik samen neukten ging hij even de trap af naar t toilet, terwijl ik hem precies aangaf in welk ritme Maikel me neukte door bij iedere stoot te kreunen.

Ik voelde Maikel steeds sneller en sneller gaan en begon hardop kreunen, toen begon hij zwaar te ademen, hij ramde een paar keer gruwelijk hard, en toen kreunde hij twee keer, net als bij Martijn, en voelde ik zijn lul in me kloppen toen hij klaarkwam, en bleef hij roerloos op me liggen.

Mijn kut voelde beurs en opgezwollen, en net als bij Martijn in de bestelwagen, gleed zijn halfslappe lul als een naaktslak uit mijn kut, met een kwak sperma er achteraan.

Ik denk dat het misschien een minuut of 10 geduurd heeft voor Hans terug was hij zag ons liggen, en de natte vlek op het bed.

Ik rolde terug op mijn rechterzij en voelde medelijden met Hans. Ik wenke hem en hij kwam achter mij liggen... Ik voelde zijn harde pik, en zijn eikel tegen mijn natte spermakut.

Hij ramde zijn lul in me, ik voelde hem amper, en ik kreunde bij iedere stoot maar ik keek verliefd naar Maikel die naast me lag, en zoende hem hevig met hem.

Ik dacht aan zijn pik die tot aan zijn ballen in mijn kut zat.... Mijn schaamlippen waren opgezwollen van de wrijving met zijn grote paal. Hans zag mijn dromerige blik en de reuze zuigvlek in mijn nek, en duwde mij weg op mijn buik en stapte morrend uit bed.

Ik rolde als een lappenpop om op mijn buik, terwijl Maikel zijn hond over mijn billen streek. Ik voelde zijn vingers tussen mijn billen, en zijn wijsvinger zocht mijn kontgaatje, dat nat was van zweet en sperma.

"Wacht" zei ik, en ik zag aan de blik in zijn ogen dat hij iets van plan was.

"Hans, ik ga haar kont neuken" zei hij, "is dat goed"

Voordat Hans iets kon zeggen, knikte ik, en pakte ik zwitsal babyolie van het nachtkastje, en gaf deze aan Maikel. Ik ging op mijn zij liggen, met mijn kont naast zijn hoofd. Ik trok mijn billen uit elkaar zodat Maikel mijn kontgat zou zien...

Maikel zette de opening van het zwitsal flesje tegen en half in mijn kontgat en kneep erin. Ik voelde iets kouds in me stromen, het voelde vreemd en geil.. Mijn lichaam sidderde, ik wilde van alles maar ook weer niet.

Maikel kneep door tot de olie uit me kont gutste, en ging achter mijn rug liggen, sloeg hij zijn zijn armen om me heen zodat ik niet kon ontsnappen aan hetgeen dat er stond te gebeuren...

Hij spreidde mijn billen en ik voelde hoe zijn vinger in me gleed.

Het deed geen zeer, mss had Hans altijd te weinig glijmiddel gebruikt ?

Daarna spreidde hij opnieuw mijn billen, en krampachtig kneep ik mijn kont dicht...

Maikel pakte nog eens de babyolie, en duwde de bovenkant zonder dopje een centimeter in mij kontgat en kneep het flesje bijna leeg... protesterend riep ik "au", terwijl t geen zeer deed.

Voor ik het wist zette Maikel zijn dike eikel tegen mijn kontgat aan. En probeerde ik tegen te stribbelen... Of het door het glijliddel kwam of door het gestribbel, mijn spieren kraakten hoorbaar even, en toen was in open.

Binnen een paar seconden zat zijn eikel in me, en toen ik van schrik "au " riep, duwde hij door tot hij tot zijn ballen in mijn kont gleed. Ik gilde niet eens, maar kreunde toen hij een paar keer aanhaalde.

Hans stond naast ons, en trok aan zijn stijve lul toen hij zag dat ik Maikel zijn vleesboom in me kont had gekregen.

Willoos liet ik Maikel ze gang gaan, en ik voelde bij iedere stoot dat zijn pik dieper in me kwam, tot ik zijn ballen tegen mijn kut voelde kletsen bij iedere stoot. "ooh" "lekker Schatje" kreunde ik, "neuk me harder", en ik voelde zijn dikke lul mijn kont bij iedere stoot oprekken.

"spuit me vol", kreunde ik, "er heeft nog nooit iemand in me kont gespoten" (dat was de waarheid, Hans mocht nooit in me spuiten in de drie keer dat ie mij in me kont had genomen, maar Maikel had het beest in me losgemaakt.

Willoos liet ik me door Maikel snoeihard in me reet neuken, en ik voelde hoe ik van binnen warm werd van de wrijving van de dikke lul in mijn darmen. Ik ben een hoer dacht ik, een echte hoer, terwijl de beste vriend van mijn man me kontgat eens en voor altijd open beukte met zijn gigantische stijve paal.

Omdat hij al gekomen was, en op de pil hard bleef, bleef hij maar doorrammen, het warme gevoel werd een heet gevoel, en ik bewoog mijn lichaam omdat het zeer begon te doen

"spuit me aljeblieft vol" kreunde ik, en ik voelde dat ikzelf klaar ging komen, terwijl er niets in mijn kutje zat. Kreunend voelde ik mijn kut samentrekken, en ik kwam gruwelijk klaar zoals ik nog nooit was klaargekomen, er liep sap uit mijn kut, alsof in op bed zeek, terwijl ik voelde dat Maikel als een wilde misschien wel drie slagen per seconde haalde om mijn darmen vol te pompen met zijn laatste zaad...

Hij ramde door, en bij iedere stoot ontsnapte er scheten uit mijn kont, mijn gat stond inmiddels centimeters wijd open toen hij zich terugtrok en ik gilde hard van genot toen ik als nooit tevoren klaarkwam terwijl Hans zich aftrok over mijn kont klaarkwam

Maikel zijn pik zat onder bruin sap toen hij uit me gleed, en er liep een straal diarree uit mijn gat. Ik lag op bed, met een kontgat dat opgesperd was, en het zaad dat uit mijn opgezwollen felrode schraalgeneukte kut liep, mijn vent had mijn rug en billen ondergespoten, en zijn vriend had me net mijn reet kapotgeneukt en me twee keer in mijn kut gespoten

Dit was dus echt de eerste keer dat een andere man mij neukte, sinds ik met Hans was, en de eerste keer dat ik een pik tot aan zijn ballen in mijn kont had...

Dit doen we vaker had ik net beslist

Zoek naar meer verhalen van Laura...
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (4)
DE 15 NIEUWSTE "Groepsex" VERHALEN
:: Donderdag SexbiosavondDoor: Lisa-brabant
Gelezen: 9x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
20-02
n.v.t.
:: Maria Leeft Zich Uit 5 #Door: Maria
Gelezen: 953x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Buurvrouw, Pijpen, Plassen, Dikke Piemel
20-02
9.3
:: Vriendenvakantie - 4 (suzan)Door: Westland_cpl
Gelezen: 3028x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Swingen, Vrienden VMVMV
19-02
9.2
:: Vriendenvakantie - 4Door: Xander
Gelezen: 5585x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Vrienden, Vakantie, Groepsex, Swingen, Partnerruil, Ongeremde Sex, Vingeren
19-02
9.1
:: Het ParkDoor: Arlette
Gelezen: 6759x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Exhibi, Pijpen, Neuken
18-02
8.7
:: Partnerruil Werd GangbangDoor: Peter
Gelezen: 9316x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
17-02
7.8
:: Ultieme FantasieDoor: Ellev
Gelezen: 10356x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
14-02
8.5
:: HotWife En Meer...deel...Door: Schrijver
Gelezen: 10209x
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Hotwife,BBC,Cuckold,moeder,dochter,hotwife,hotdaughter
14-02
8.7
:: Mijn Eerste GangbangDoor: Fanny
Gelezen: 14462x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Gangbang Sandwich Bdsm
10-02
9.0
:: Gedrogeerd Door: Lisa-brabant
Gelezen: 17715x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Sexbios, Dwang, Pilletje
08-02
8.7
:: Onze Oppas - 7Door: Schrijver
Gelezen: 14611x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
07-02
8.7
:: De Schilderles Van De JufDoor: Timio
Gelezen: 15921x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Mindplay, Exhibitionisme, Dominant
03-02
8.1
:: Ik Ben GeilDoor: Arlette
Gelezen: 13074x
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags: Geil...
03-02
8.4
:: Fantasie Komt UitDoor: Tomsuzanne75
Gelezen: 9791x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
03-02
8.6
:: Een Slet WordenDoor: Arlette
Gelezen: 19992x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Exhibi, Pijpen, Neuken
30-01
8.9
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net