Opwindend.Net
Datum: 17-03-2018
Stemmen: 41x
Cijfer: 8.9
Gelezen: 21343x
Lezers Online: 1
Lengte: Lang
Ik Blijf Zijn Slet - 2
Door Arlette - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Ik Blijf Zijn Slet - 1

Ik weet nog goed toen mijn man, Frank, me voor de eerste keer, terwijl we aan het neuken waren, vroeg of ik eens met een andere man wou neuken. Ik vond het toen een onbegrijpelijk voorstel dat mijn eigen man me wou zien neuken met iemand anders. En ik vond het nog erger toen hij me vroeg of ik hem, als het op seks op aan kwam, onvoorwaardelijk zou gehoorzamen, wetende dat hij me door andere mannen zou laten neuken.

Nu zoveel later is het voor mij normaal dat ik zonder enige tegenspraak alles doe wat hij van mij verlangt. Ik ben zijn slet, zijn hoer, die hij kan gebruiken, en laten gebruiken door gelijk wie, zoals hij dat wil. En het vreemde is dat ik me daar niet enkel zeer goed bij voel, maar ernaar tracht zijn perverse spelletjes uit te voeren, meer nog ik heb er nu behoefte aan.

Frank heeft voor het volgende weekend een vakantie woning gehuurd in de walen, de bedoeling was volgens mij eens goed te ontspannen, en wij met ons tweeën, met het zomerse weer, wat te wandelen in de bossen, kortom een leuk rustig weekend samen.

Vanavond echter vraagt hij me om samen iets te gaan drinken, en we rijden naar een taverne in de buurt. Terwijl ik rustig een wit wijntje zit te drinken komen er vier mannen het café binnen. Frank doet teken en ze komen naar onze tafel. “Zet jullie en drink iets “ zegt mijn man. Ik vraag me natuurlijk af wat ze komen doen, want het is duidelijk dat ze hier afgesproken zijn met mijn man.

Na wat small talk zegt mijn man “goed komen we ter zake, jullie wilden eerst mijn vrouw leren kennen, wel dit is Arlette”. Ik begrijp er totaal niks meer van, en wacht af wat er nu gaat komen, maar ik voel al nattigheid. “We wilden alleen maar zeker zijn dat je vrouw op de hoogte is en instemt met wat je ons voorgesteld hebt” zegt een van de mannen. “Mijn vrouw doet alles wat ik van haar verlang, niet waar schatje” zegt hij tegen mij. Ik begrijp er nog altijd niets van maar gehoorzaam zeg ik “Ja Schatje, ik doe altijd wat je van me verlangt.” “Om zijn bewering kracht bij te zetten zegt hij tegen mij “Doe je benen open en trek je rok op” de andere gasten in het café kunnen het niet zien maar het is voor mij toch zeer vernederend, maar ik gehoorzaam en met moeite open ik langzaam mijn benen en trek mijn rokje zover op dat ze mijn sliploos kutje kunnen zien. Hier zo onverwacht voor die vier mannen mijn kut te tonen op bevel van mijn eigen man ik voel me echt een straathoer. Maar als mijn man dat van me verlangt dan doe ik dat. “Ok, dan zijn wij zaterdag morgen in dat vakantie huisje, en is zij er gans de dag van ons. En we doen ermee wat we willen” antwoord de man. Ik had van alles verwacht maar dit niet, ik ben zeer overdonderd en tegelijk beschaamd, dat ik zo aangeboden word aan die mannen als een hoer en dan nog wel voor een hele dag, tijd om te reageren heb ik niet, ik moet het wel eerst even verwerken.

De mannen nemen afscheid en ik blijf totaal van de kaart achter met mijn man. “Wat was dat” vraag ik aan Frank “Me mijn kut te laten tonen aan die mannen, begrijp je dan wel hoe vernederend dat is. Begrijp ik het goed, wil jij me gans de dag door die vier mannen laten gebruiken?” “Ja, dat is de bedoeling” antwoord hij. “Dat kan je toch van mij niet verlangen” “Ja, toch wel, je zal het huisvrouwtje spelen, en verder ze alles geven wat ze verlangen, het word tijd dat ik je nog eens goed laat neuken.”

S ’Anderendaags speelt het gans de dag door mijn hoofd wat mijn man heeft geregeld, dat weekendje dat ik verwachte is dus totaal wat anders dan wat ik er me van voorstelde. Een ganse dag ter beschikking te staan van die vier mannen, die ik van haar noch pluim ken, en die ik alles moet geven waar ze zin in hebben gaat deze maal wel heel ver. Het maakt me heel zenuwachtig, en toch ben ik zoals altijd vast van plan mijn man te gehoorzamen. Als hij dat van me verlangt zal ik hem, zoals steeds, niet teleur stellen. Hij heeft zich trouwens duidelijk verplicht aan die mannen.

De mannen zelf zijn veertigers, niets speciaal overigens op het eerste zicht gewone doorsnee mannen. Het was wel vernederend zo onvoorwaardelijk aangeboden te worden zoals een hoer, aan mij totaal onbekende mannen. Ik heb trouwens geen idee wat ik moet verwachten van hen.

Vrijdag avond vertrekken we al naar de Walen, na een rit van een paar uur rijden we de oprit van het huisje op. Het ziet er een leuk houten gebouw uit midden in de bossen, als ik niet wist wat er daar van me verwacht word zou ik erop uit zijn hier een weekendje door te brengen. Binnen is alles piekfijn in orde en na uitgepakt te hebben zetten we ons op het terras met een wijntje. “Schatje wat je morgen van me verlangt gaat toch wel heel ver” zeg ik. “Dat is juist de reden dat ik wil dat je het doet, je zal het braaf huisvrouwtje zijn, maar alles doen al wat ze van je verlangen, morgen zal je gans de dag mijn echte slet, mijn hoer zijn” antwoord Frank. “Ik zal doen wat je van me verlangt, je weet dat ik onvoorwaardelijk jouw slet wil zijn en ben, zelfs al moet ik een hoer zijn.” Antwoord ik.

’s Avonds als we in bed liggen streelt frank mijn naakt lichaam, als hij op me komt liggen en ik mijn benen open voor hem en zijn penis in me voel komen vraag ik hem “Wil je morgen dat ze onder mijn rok komen en me vingeren terwijl jij kijkt” “Ja, dat wil ik” “En dat ik toelaat dat ze hun lul in mijn kutje steken en me tongkussen” “Ja dat wil ik” “Moet ik ze ook afzuigen, je verlangt van mij dat ik een hoer ben” “Ja” antwoord Frank, het gesprekje hitst ons beide zo op wetende dat die vier mannen aan mijn lijf zullen zitten, dat we samen heerlijk klaarkomen.

Zaterdag morgen, het is nog maar negen uur en ik hoor de auto van de mannen aankomen. Frank laat ze binnen en ze nemen plaats aan tafel. “Geef onze gasten wat te drinken” zegt Frank. Ik bedien de mannen met een koffietje, ik kan er niets aan doen maar ik voel mijn gezicht rood worden van schaamte wetende dat ze alle vier van mij verwachten dat ik voor al hun wensen ter beschikking moet staan.

“Ga de afwas maar doen” zegt Frank. Ik ga naar de keuken en doe wat me gevraagd is. Terwijl ik bezig ben voel ik de ogen van de mannen in mijn rug priemen. Een van hen staat recht en komt naar me toe. Ik doe gewoon verder terwijl de man langs achter zijn handen over mijn borsten laat gaan. Hij kneed ze en streelt over mijn tepels die onmiddellijk stijf worden. Ik voel zijn hand onder mijn rok gaan, en langzaam mijn benen strelen, zijn hand gaat hoger en hoger, ik weet dat ik me niet moet verzetten, hem moet laten doen, ook als hij mijn naakt kutje bereikt. Ik kan er niets aan doen dat ik me voel nat worden. Wetende dat mijn man en de drie andere erop zitten kijken maakt me nog geiler. Zijn vingers glijden in me en hij vingert me. Hij draait me om zodat ik de mannen aan tafel zie die blijkbaar tevreden kijken hoe ik me niet verzet en me met opgetrokken rok voor hem laat vingeren. Hij opent zijn broek en haalt zijn stijve harde penis eruit, terwijl hij me op mijn schouders naar onder duwt.

Ik kniel voor hem en open gewillig mijn mond en lik zijn eikel voor ik hem afzuig, ik voel me echt geil en zeker als ik zijn voorvocht in mijn mond voel lopen, zuig ik nog intenser. Stop zegt de man, de dag is nog lang en hij loopt terug naar de tafel bij de andere.

Ik fatsoeneer mijn kleedje en doe braaf verder met de afwas wetende dat dit slechts een begin is. Een tweede man komt naar me toe, draait me om en geeft me een lange tongkus, terwijl ook hij onder mijn rok gaat en zijn vingers in me duwt. Hij legt me op de keuken tafel, spreid mijn benen en beft me, door zijn tong die hevig en diep likt, de mannen die erop kijken, en wetende dat ze me allemaal gans de dag gaan gebruiken voel ik mijn orgasme bezit van me nemen, het stroomt door gans mijn lichaam en ik kan de schokkende beweging niet onderdrukken en kan dus niet verhinderen dat iedereen ziet dat ik klaarkom. Ook die man stopt en keert teug naar de tafel, terwijl ik een beetje versuft op de tafel blijf liggen met mijn benen open.

De derde man komt naar de keuken en gaat voor me staan tussen mijn benen, hij ontbloot zijn harde lul en ik voel zijn eikel tegen mijn natte kutlipjes duwen. “Vraag me om je te neuken” zegt hij. “Alsjeblief neuk me” antwoord ik gehoorzaam, “Heb je het nodig, ben jij een slet” vraagt hij “Ja, ik ben een slet, een hoer ik wil geneukt worden” antwoord ik, en ik meen echt wat ik zeg.

Langzaam duwt hij eindelijk zijn paal in mijn kut, het doet me echt goed hem in me te voelen glijden, hij pompt diep in me en ik geniet ervan genomen te worden door die vent die ik totaal niet ken. Die harde penis die in uit me schuift en me zo goed doet. Hij neukt me harder en harder diep in mijn lijf, tot ik zijn sperma in me voel schieten. “bedank me” zegt hij. “Dank je dat je me hebt volgeschoten “ antwoord ik terwijl ik zijn sperma uit me voel lopen.

Ook de vierde man komt bij me en is blijkbaar al zo opgehitst door wat hij gezien heeft en duwt zonder plichtplegingen en zonder wat te zeggen, zijn dikke lul in mijn kut. Hij pompt hard en snel in me en het duurt maar even of ik voel hem al spuiten, hij trekt zich terug en gaat zonder wat te zeggen terug aan tafel zitten.

Ik kuis met een papiertje mijn kutje af als mijn man vraagt om nog wat te drinken te brengen. Nadat ik hen geserveerd heb ga ik naast Frank zitten. “Dat heb je goed gedaan zoals het hoort” zegt hij, en tegen de mannen zegt hij “Jullie zien dat ze vandaag van jullie is” “Het is een geil wijf” zegt een van hen, terwijl de man naast me mijn benen uit elkaar duwt en mijn kut streelt. Frank ziet natuurlijk dat ik met mijn benen open mijn kut laat strelen en zegt “Je bent een Schatje, ik hou ervan dat je een zo gehoorzame hoer bent” en geeft me een zoentje.

Op tafel liggen al mijn vibrators en speeltjes die mijn man blijkbaar heeft meegebracht. De man naast me zegt me recht te staan met mijn benen gespreid, hij trekt mijn rokje naar boven en hij neemt een vibrator en houd die tussen mijn schaamlippen, minuten lang moet ik zo blijven staan voor die mannen, terwijl de vibrator zijn werk doet, Frank staat op en trekt mijn kleedje uit, zodat ik naakt voor hen sta en niet kan verhinderen dat de trillingen in mijn kutje zich verder zetten over gans mijn lichaam. “Doe je handen op je rug en toon je” zegt Frank, ik doe mijn armen achter mijn rug zodat ze me goed kunnen bekijken. De vibrator glijd over mijn clitoris en dieper in mijn kutje, door het sperma in mijn kutje is het effect nog groter, hier zo te staan voor de ogen van iedereen trillend en schokkend klaar te komen, is zeer vernederend en maakt me zo beschaamd, maar ik heb mezelf niet onder controle, die vibrator heeft geen genade, tot ik niet meer kan, ik roep het uit, “Ja, ik kom, ik kom klaar” Schokkend sta ik daar naakt in spreidstand hevig klaarkomend voor die vreemde mannen die me vandaag bezitten.

Ondertussen is het middag en gaan we in de tuin voor een barbecue. Ik doe mijn kleedje terug aan, er is me wat rust gegund, ik zet de tafel en mijn man bakt het vlees. Na het eten drinken we nog een glaasje wijn en terwijl ik naast Frank zit is er toch weer een man die mijn rokje omhoog schuift en mijn benen spreid. Ik babbel rustig verder met Frank terwijl de man mijn rok omhoog doet en me vingert, babbelt Frank verder met me alsof er niets gebeurd. Die vent neemt mijn hand en brengt die naar zijn ontblote penis die ik aftrek. Het gaat zo gans de middag door, de een na de ander komt bij me af trekken en afzuigen, gans mijn lichaam betasten het stopt niet.

Omdat ze met zijn vieren zijn hebben ze telkens tijd om te recupereren maar voor mij stopt het gewoon niet. Tot het ver tijd is en een van hen me in het gras op hem trekt en ik zijn penis tegen mijn kontgaatje voel drukken, hij smeert wat glijmiddel en dringt in me binnen terwijl een tweede op me komt liggen en zijn lul in mijn vagina steekt, ik voel ze samen diep in me dringen, ze pompen beide hard in me ik voel hun lullen over elkaar schuiven diep in me, ze zweten beide hard van de inspanning en ik glijd tussen de twee gladde lichamen terwijl ik hard word genomen, ik begrijp mezelf niet maar na gans de dag gebruikt te zijn voel ik toch nog dat ik langzaam naar een orgasme ga, “Ja, doe alsjeblief verder ik wil dat jullie me volschieten” roep ik uit. En terug schut en beef ik als een riet als ik heerlijk klaarkom en hen hun sperma in me voel schieten.

Ik ben ver groggy, maar één van de twee overblijvende mannen trekt me nu op zich, en zonder pardon duwt hij zijn paal in mijn kut duwt terwijl de laatste man op me komt liggen en deze maal zijn penis niet in mijn kontje maar samen met de andere zijn lul ook in mijn vagina duwt, die tweede penis in mijn kutje is alsof ik opengescheurd word, mijn kutje word zo uiteen getrokken, het sperma van de vorige man spuit uit mijn kut maar maakt ook dat ik zo glad ben vanbinnen dat de tweede penis erin glijd, twee mannen die me samen in mijn kut neuken, die samen in me gaan klaarkomen, nu ze in me zijn en in me pompen voelt het zalig aan, alleen de gedachte dat ik twee mannen samen in mijn kut heb maakt me supergeil, die twee penissen die bijna een voor een in me pompen en die over elkaar schuiven diep in me het is om gek te worden. Het flitst door mijn gedachte dat het voor de mannen ook raar moet zijn hun penissen zo over elkaar te voelen schuiven, “Ja, ja alsjeblief niet stoppen” roep ik uit. Ik kijk mijn man, die naast me staat, in de ogen, terwijl die twee lullen in mijn kut pompen, en we weten beide dat we dit alle twee nodig hebben, ik doe het omdat hij het van me verlangt, maar hij weet best dat ik een hoer van een wijf ben, die maar al te graag vreemde mannen bevredigd. Ik voel dat ik nog maar eens ga klaarkomen, het doet zo super goed dat ik bijna ontplof als ik klaarkom en bijna gelijker tijd hen diep in me voel schieten, een overweldigende massa sperma die diep in mijn lijf word geschoten.

Dit is werkelijk het einde ik kan totaal niet meer, als de mannen van me af zijn blijf ik liggen als een vod. Helemaal opgebruikt zo erg ben ik nog nooit zo gebruikt dat ik de eerste week zeker buiten strijd zal zijn.

De mannen komen me nog een zoentje geven en vertrekken, ik hoor ze nog tegen wijn man zeggen dat ze een fijne dag hebben gehad en dat hij altijd mag bellen voor een herhaling.

Frank komt naast me liggen in het warme gras, terwijl het sperma nog uit mijn kut loopt. “Ik heb gezien dat dat je dikwijls bent klaargekomen, ben je tevreden” vraagt hij. “Het was zeer vernederend maar ook zo ongelooflijk geil, dat ik alles wat ze deden moest aanvaarden, maar toen ze me op het laatste telkens met twee samen hebben geneukt heeft het me zo ontzettend goed gedaan. Telkens die twee penissen samen in me maakt me zo ontzettend geil.

“Morgen mag je gans de dag in het zonnetje liggen” antwoord hij terwijl hij me een lange tongzoen geeft en aan mijn kutje voelt terwijl het sperma over zijn vingers loopt.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Ik Blijf Zijn Slet - 3


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (7)
DE 15 NIEUWSTE "Groepsex" VERHALEN
:: Presentatrice Marion - 3Door: Master John
Gelezen: 6368x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
19-03
8.7
:: Buurvrouw Anne - 4Door: Dano30
Gelezen: 9968x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Buurvrouw, Trio, MVV, Pijpen, Beffen
17-03
8.7
:: Weekendje WegDoor: Lisa-brabant
Gelezen: 13031x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Welness, Groepseks, Lesbisch, Massage
15-03
8.5
:: Cadeautje Van Mijn ManDoor: Kiarawilmeer
Gelezen: 15904x
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags:
09-03
8.3
:: Isabel In Het RestaurantDoor: Isabel
Gelezen: 14433x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Exhibitionistisch, Zaadsletje, Pijpen, Gebruikt Worden
08-03
8.0
:: AutopechDoor: Arlette
Gelezen: 18259x
Reacties: 13
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Neuken,
05-03
8.5
:: Nieuwe Job - 5Door: Ellen
Gelezen: 11488x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Negers, Dikke Tieten
28-02
8.8
:: Gebruikt Als Een Geile SletDoor: Sophie95
Gelezen: 20577x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Slet, Gangbang, Meerdere
26-02
8.7
:: Donderdag SexbiosavondDoor: Lisa-brabant
Gelezen: 16589x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
20-02
8.2
:: Maria Leeft Zich Uit 5 #Door: Maria
Gelezen: 9090x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Buurvrouw, Pijpen, Plassen, Dikke Piemel
20-02
9.0
:: Vriendenvakantie - 4 (suzan)Door: Westland_cpl
Gelezen: 6228x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Swingen, Vrienden VMVMV
19-02
9.0
:: Vriendenvakantie - 4Door: Xander
Gelezen: 10975x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Vrienden, Vakantie, Groepsex, Swingen, Partnerruil, Ongeremde Sex, Vingeren
19-02
9.1
:: Het ParkDoor: Arlette
Gelezen: 11235x
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Exhibi, Pijpen, Neuken
18-02
8.6
:: Partnerruil Werd GangbangDoor: Peter
Gelezen: 14338x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
17-02
7.8
:: Ultieme FantasieDoor: Ellev
Gelezen: 12749x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
14-02
8.5
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net