Opwindend.Net
Datum: 18-03-2018
Stemmen: 54x
Cijfer: 8.7
Gelezen: 10830x
Lengte: Lang
Online Lezers: 1
Luwe Vindt Een Priv - Slet - 4
Door Milfje - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Luwe Vindt Een Priv-slet - 3

Het was vrijdagavond en ik had mijn ouders beloofd om gezellig met hun te komen eten.

Mijn moeder had zich uitgesloofd en mijn lievelingetje klaargemaakt. Na het eten zouden mijn vader en ik naar de schuur gaan om ons terug te trekken voor echte mannendingen, zoals mijn vader dat zo trots zei.

Mijn moeder moest erom lachen en riep dat we ons gang konden gaan, ze zou vanavond naar haar vriendin gaan en pas heel laat thuis komen.

Na het gezamenlijk afruimen van de tafel en afwassen nam mijn moeder afscheid en gingen mijn vader en ik naar de schuur die omgebouwd was als een echte mannenclub. In de hoek bevond zich een kleine bar met een aantal krukken. Verderop was een kleine ruimte met toilet en een douche. In het midden stond een tafel waar de mannen regelmatig pokerden. En in de andere hoek bevond zich een oude lederen bank met een flat-screen. Het licht was in verschillende kleuren in te stellen en er waren diverse cameras gemonteerd. Pa was blijkbaar zeer actief met zijn geheime hobby.

Hij zag me naar de cameras kijken en nam me mee naar een afgesloten ruimte achterin de schuur, zijn kantoortje. Hier stonden meerdere schermen die op meerdere cameras waren aangesloten. Mijn vader keek me trots aan en ging achter het scherm zitten. Hij downloadde een film en liet deze trots zien. Hij had de film van mij en mijn schoonmoeder gemonteerd tot een mooi geil geheel en was er blijkbaar trots op. Kom zoon, we gaan het op het grote scherm bekijken. Hij pakte twee biertjes en liep me voor naar de grote bank en zette het scherm aan. Ietwat onwennig nam ik plaats en begon naar de film te kijken waar ik mijn schoonmoeder heerlijk neukte. In mijn ooghoeken zag ik mijn vader zichzelf aftrekken en lachte erom. De appel viel dus niet ver van de boom. Hijgend keek hij me aan. Luwe, ik wil dat je haar belt om hierheen te komen. Ik wil haar, of nog eigenlijk nog liever haar dochter neuken.

Ik keek mijn vader verbaasd aan. Met mijn slet wordt er voorlopig niet geneukt pa. Misschien een keer toekijken, meer niet. Die moeder van haar mag je wel neuken. Maar wat vindt ma ervan dat je naast de pot piest?

Mijn vader schoot in de lach. Zeik niet zoon, ik neuk met wie ik wil en wanneer ik wil. Zelfs met je priv-slet, als ik dat wil. En je moeder hoeft daar helemaal niets van te weten.
Kom bel die schoonmoederslet van je. Ik vertelde hem dat haar man nog aan moest wennen aan de nieuwe situatie en dat hij wel eens moeilijk kon gaan doen.
Bel haar en ik zorg ervoor dat haar man na vanavond nooit meer moeilijk zal doen., antwoordde mijn vader overtuigend.

Ik belde mijn schoonmoeder op haar mobiele nummer en vertelde haar dat ik haar over tien minuten bij mijn ouders wilde zien. Ik vertelde haar dat ze de tuin in moest lopen en dan door moest lopen naar de schuur achterin de tuin. Ze aarzelde even en vertelde dat haar man over een paar uurtjes zou thuiskomen en dat ze dan thuis moest zijn. En sinds zijn vernedering van twee weken geleden wilde hij niet dat ze nog contact met me had.
Ten ik vroeg haar wat ze zelf wilde, gaf ze aan dat ze graag wilde zolang Fientje maar van niets wist.
We spraken af dat ze over tien minuten zou komen en dat ik haar weer zou laten genieten op voorwaarden dat ze alles deed wat ik van haar verlangde. Ze beloofde alles te doen wat ik maar wilde.

Mijn vader keek me glunderend aan en liep naar buiten om de luiken van de schuur te sluiten. Vervolgens dimde hij het licht en veranderde deze in sensueel rood. Hij pakte een schaal en zette deze op tafel alsof het decoratie was. Er stond een pot glijmiddel op en een voorraad condooms omheen verspreid. Ik keek hem met verbaasde verwondering aan, maar zweeg. Trots pakte hij nog twee biertjes en overhandigde me er eentje. Schrik niet zoon. Dit is niet de eerste keer dat ik een dame laat komen. En zoals een echte gastheer betaamd, zorg je goed voor je gasten en zijn er dus condoom in verschillende formaten aanwezig evenals een potje glijmiddel.

Ik nam een slokje bier en liet het even bezinken. Heeft ma hier nooit iets van gemerkt?!

Mijn vader lachte me vriendelijk toe en ging naast me zitten. Als ik een neukfeest organiseer terwijl ze thuis is, dan zorg ik dat ze vroeg gaat slapen en de hele nacht diep doorslaapt. Een paar slaaptabletjes doen wonderen mijn zoon. Als ik dan na het feest naast haar in bed kruip, neuk ik haar vaak lang en hard. Soms in haar kut, maar ook regelmatig in haar kont. Echt geil. Ze merkt er toch niets van. Zelfs niet als ik haar samen met een andere neuk. Ik word alweer geil bij mijn herinneringen. Een echte aanrader zoonlief.

Ik keek naar mijn vader en besefte dat de appel echt niet ver van de boom was gevallen en vertelde hem lachend dat ik hiermee kortgeleden behoorlijk wat geld mee had verdiend. Natuurlijk niet met mijn priv-slet, maar met de vrouw van mijn vriend. (Zie: Mijn vrouw tot een onvoorwaardelijke slet trainen - 4)

Mijn vader keek me verbaasd aan en lachend proostten we op onze perverse ideen en avonturen.

Onze onderonsje werd onderbroken door een beschaafde klop op de deur en ik liep er opgewonden naartoe. Het onderonsje met mijn vader had me geil gemaakt en ik wilde neuken, nu. Ik trok de deur open en trok mijn schoonmoeder ruw naar binnen. De afspraak was dat je zou komen als ik je zou bellen. Je man heeft hierin geen inspraak. Misschien was ik de afgelopen keer niet duidelijk genoeg, maar dat gaat vanavond veranderden lieve schoonmama. Kleed je uit, laat alles over je heen komen en geniet.

Gehoorzaam deed ze wat ik haar vroeg en legde haar kleding netjes op een stapel. Ik bracht haar naar de kleine ruimte waar ze zich kon douchen en gaf haar een scheermesje mee. Helemaal kaal graag, ik wil een kale kut vanavond. Gehoorzaam liep ze de ruimte in en wilde de deur sluiten. Nee, open laten, ik wil je kunnen zien wanneer je jezelf betast. Blozend liep ze verder en draaide de kraan open.

Ondertussen ruimde ik haar spullen op door ze naar mijn vader kantoor te brengen. Mijn vader en ik gingen op ons gemak op twee stoelen bij de tafel zitten waarvandaan we perfect uitzicht hadden op het gebeuren onder de douche. Mijn schoonmoeder nam uitgebreid de tijd om zich te douchen en scheerde haar kut perfect kaal. Daarna depte ze zich droog en liep de ruimte grote ruimte weer in.

Ze schrok toen ze mijn vader naast me zag zitten en keek me vragend aan. Mijn vader wilde dat ik vanavond Fientje zou delen, maar dat wil ik niet. Nog niet. Maar mijn vader vindt het ook geil als hij jou hard mag neuken.

Ik liep naar haar toe en nam haar mee naar de bank waar ik haar voor me liet knielen terwijl ik onderuitgezakt op de bank voor haar zat. Mijn vader kwam glunderend naast me zitten en wreef over zijn lul. Eerst zuigen lekkere hoer van me. Laat mijn vader zien hoe mijn schoonmama kan pijpen. Zacht duwde ik haar hoofd richting mijn lul en duwde haar lippen tegen mijn heerlijke lul aan. Kom op, pijpen kreng. Laat hem zien dat je een echte hoer kunt zijn en dat je zelfs mijn lul aankunt. Aarzelend liet ze haar lippen over mijn lul glijden en ik stootte mijn heupen meteen omhoog waardoor mijn lul achterin haar keer kwam en ze begon te kokhalzen.

Ik wilde mijn vader laten zien wat zijn zoon kon en ging door. Ik duwde haar hoofd zover mogelijk over mijn heerlijke lul en neukte door. Opeens zag ik stukjes voedsel langs mijn lul uit haar mond glijden en ik voelde me onoverwinnelijk. Goedzo lekkere hoer van me. Ga door. Ik neuk je hele keel ruw. Ik zal je leren om hiervan te genieten.

Ik liet haar even adem halen en ze gaf nog een keer over. Meteen duwde ik haar weer over mijn lul en begon haar hard en diep in haar keel te neuken. Is dit lekker hoer? Is dit wat je wil? Of moet ik je dochter bellen en haar met mijn vader delen en misschien ook met mijn vrienden? Ik trok haar hoofd naar achteren en keek in haar betraande gezicht. Nee, luwe. Laat mij dit doen. Ik geniet ervan. Ik doe het graag voor je, maar ga mijn dochter niet delen.

Tevreden ramde ik mijn lul weer in haar keel. Nog nooit had ik zover in een mond van een vrouw gezeten. Dit was heerlijk. Mijn hoer deed alles voor mij, zolang ik haar dochter niet ging delen met anderen. Wat ik voorlopig ook niet van plan was.

Ik voelde mijn zaad omhoog borrelen en ramde haar hoofd nog een paar keer hard over mijn lul en spoot toen mijn geile warme zaad met kracht in haar keel. Ze slikte zoveel mogelijk door en keek me daarbij geil aan.

Ik duwde haar weg en zei dat ze de rotzooi op de grond moest opruimen terwijl ik me ging douchen.

Toen ik terugkwam van een snelle douche had mijn hoer de vloer nagenoeg schoongemaakt. Ze probeerde de laatste restje op te ruimen maar werd daarbij bemoeilijkt omdat mijn vader haar als een dolle op zn hondjes aan het neuken was. Opruimen hoer. Ruim die rotzooi van je op terwijl ik je in je heerlijke kut neuk., riep hij haar hijgend toe.

Mijn schoonmoeder schoof kreunend de emmer opzij om te voorkomen dat deze om zou vallen. Mijn vader leunde over haar heen en sloeg regelmatig tegen haar grote borsten die slap naar beneden hingen. Soms trok hij eraan totdat mijn schoonmoeder begon te kreunen van de pijn. Mijn schoonmoeder keek me wazig aan en ik zag dat ze ondanks alles genoot van ons spel. Genietend liep ik naar haar toe en ging voor haar zitten. Onmiddellijk nam ze mijn lul weer in haar mond en begon deze weer met lange halen te pijpen. Ik pakte haar bij haar haren en duwde haar hoofd weer zover mogelijk erover heen. Gewillig liet ze me mijn gang gaan terwijl mijn vader haar bleef neuken. Zullen mijn vader en ik je samen neuken? Ze keek me twijfelend aan en ik keek vriendelijk terug. Je zou vanavond niets weigeren, dus... na een korte twijfeling haalde ze haar schouders op en knikte onzeker.

Snel ging ik op de bank zitten en liet mijn heerlijke paardenlul haar kut over mijn lul glijden. Centimeter voor centimeter zag deze haar krappe kut inglijden. Mijn vader keek opgewonden toe en ik gebaarde hem om de pot glijmiddel te pakken. Met de pot in zijn hand masseerde hij eerst haar anus en stak zijn tong naar binnen terwijl hij haar op de billen sloeg. Ondertussen commandeerde hij me dat ik haar moest neuken. Uiteindelijk liet hij een grote hoeveelheid glijmiddel eroverheen glijden en masseerde haar anus hiermee.

Ondertussen keek hij me geil aan en grijnsde van oor tot oor. Ik hou ervan om iemand anaal te ontmaagden. Maar ik hou er vooral van omdat ik weet dat ik dan even alleen aan mezelf denk en erop los ram.

Voordat ik antwoord kon geven duwde hij zijn lul tegen haar opening en ramde deze er toen in n keer hard in haar darmen. Mijn schoonmoeder gilde keihard van de pijn en wilde wegkruipen, maar mijn vader lachte hardop. Maak niet uit hoe hard je gilt hoer, de schuur is geluiddicht. Dus ga je gang en maak me geiler met je gegil.

Kom op, Luwe. Neuken. We moeten haar klaarmaken voor straks. Of moet ik je lieve Fientje uitnodigen de volgende keer? Opgewonden begon mijn vader in mijn schoonmoeder kont te beuken en sloeg daarbij hard over haar billen. Mijn schoonmoeder kreunde van de pijn en had haar ogen gesloten.

Plotseling boog ze iets voorover en fluisterde zachtjes in mijn oor. Ga je me nog neuken met die heerlijk grote paardenlul van je of blijf je stil liggen en moet je vader al het werk doen. Ik keek naar het geile gezicht boven me en begon fanatiek te neuken. Ze kreunde en kreunde en moedigde ons aan om harder en sneller te gaan. Ze was onverzadigbaar en gilde van genot toen we onze zaad in haar spoten.

Uitgeput lag onze hoer even later tussen ons in. Het zaad droop uit haar kont en kut. Dank je wel lieverds. Het was pijnlijk, maar vooral heerlijk. Dit moeten we beslist vaker doen.

Ze stond op en liep naar de douche, maar mijn vader riep haar terug. Wil je je man vanavond tot order roepen? Ik heb namelijk een heel geil plan waardoor je onbeperkt met ons, of wie dan ook, kunt neuken. Je mag altijd gebruik maken van mijn schuur, maar ik denk dat je man na vanavond ook niet meer protesteert als je boven ligt te neuken met een ander wanneer hij thuiskomt van zijn werk of tijdens een verjaardag even naar boven glipt voor een neukbeurt met n van de gasten.

Genteresseerd draaide mijn schoonmoeder zich om. Mijn man is niet erg ruimdenkend. Hoe..

Trots stond mijn vader op en pakte een dunne laken die hij over de pokertafel legde. Ik ga je zo direct wijdbeens vastketenen aan deze tafel. Het is heel belangrijk dat je je nu niet gaat douchen. Alles hoort lekker onder de sperma te zitten. Ik weet namelijk dat je man daarop geilt.

Ik ga hem bellen om te vertellen dat ik een hoertje heb gehuurd en dat hij voor een klein bedrag haar ook wel mag neuken. Ik geef je een sm-masker waarbij alleen je neus en mond open is. Verder niets. Hij zal je gezicht niet zien. En je man kennende wil hij je alleen alleen maar neuken als een echte hoer. Hard en vernederend. Hij kijk niet naar details, maar gaat puur voor zijn eigen plezier. Probeer te doen alsof je niet wil en scheld hem uit. Hij wordt dan boos en gaat je uitschelden terwijl hij je nog harder gaat neuken.

Als hij je heeft geneukt, maken we je los en laat je zien wie je bent.

Ik denk niet dat hij aan de kerk wil laten zien dat hij maar de hoeren gaat en hoe vernederend hij ze dan neukt. Maar ik denk ook niet dat hij aan de kerk wil laten zien hoe hij zijn vrouw verkracht. Het is maar net hoe ik het filmpje monteer. Daar mag jij, onze lieve hoer, over beslissen.

Mijn vader liep naar zijn kantoortje en belde mijn schoonvader op. Even later kwam hij terug en vertelde dat mijn schoonvader een vriend mee wilde nemen. Om geen argwaan te wekken was mijn vader hiermee akkoord gegaan mits de vriend de volle pond zou betalen.

Mijn schoonmoeder ging op tafel liggen en haar benen werden in de stangen vastgezet die vanonder de tafel tevoorschijn werden getoverd. Daarna werden haar handen vastgebonden waardoor ze nu met haar armen en benen wijd op de tafel ligt.

Mijn vader schoof een masker over haar hoofd en kijkt haar tevreden aan.

Ik schoof mijn, inmiddels weer stijve, paardenlul haar heerlijke kut in onder het mom dat het overtuigender zou zijn als er een hoeveelheid zaad uit haar kut zou stromen en op de grond zou liggen. Mijn schoonmoeder kreunde genietend en duwde haar bekken iets omhoog en ik begon haar met lange heerlijke stoten te neuken. Wat was deze vrouw toch heerlijk krap. Ik stopte even omdat ze heerlijk klaarkwam en haar kutvocht de kamer inspoot.

Daarna duurde het niet lang voordat ik haar kut van een nieuwe lading sperma voorzag.
Mijn vader pakt mijn sperma en haar kutvocht en smeerde deze over haar lichaam. Zo, dit gaat je man geil vinden.

We keken op toen de deur na een korte klop openging en mijn schoonvader met nog twee mannen binnenkwam. Mijn vader liep als een echte gastheer naar hen toe en begroette ze als oude vrienden. Kom binnen heren. We hebben onze geile hoer al klaarliggen en opgewarmd.

Wie wil eerst?

Opgewonden begonnen de mannen zich van hun kleding te ontdoen. De eerste man ramde zijn dunne lange lul hard in mijn schoonmoeder en sloeg haar daarbij in haar gezicht. Alsjeblieft vuile hoer. De heer zal je straffen als hij erachter komt dat je je benen spreid voor vreemde mannen en geld. Ik zal je straffen in naam van de heer. Ik zal je neuken totdat je ruw wordt en morgen pijn krijgt wanneer je gaat zitten. Opeens haalde hij zijn lange lul uit haar kut en ramde deze zonder pardon haar kont in. Gelukkig was mijn vader zo vriendelijk geweest om deze met een vooruitziende blik al op te rekken. Mijn schoonmoeder begon nu ook te lachen. Is dat de straf van onze heer. Je armzalige lulletje in mijn kont? Is dat alles nou. Dit kun je geen straf noemen. Je lul is nauwelijks voelbaar. De man reageerde gerriteerd en trok zich na vijf minuten gefrustreerd in haar kont te hebben geneukt terug.

Mijn vader sloeg een arm om hem heen en stelde hem gerust met de woorden dat de heer hem de volgende keer meer kracht zou geven.

Ik moest me inhouden om niet te lachen en schonk de man een stevige borrel in. Eigenlijke waren mijn vader en ik een fantastisch stel met een gezamenlijke geile hobby.

Ik keek vol trots naar mijn vader die de tweede man aanmoedigde terwijl hij zijn kerkelijke frustratie in mijn schoonmoeder beukte.

Dit keer reageerde mijn schoonmoeder door verveeld te zuchten en weg verveeld te kijken waardoor ook deze man zich terugtrok zonder klaar te zijn gekomen.

Als laatste schoof mijn schoonvader naar voren. Zijn lul was niet erg lang, maar wel dik. Hij sjorde een poosje aan zijn lul en duwde hem daarna naar binnen. Hij begon heftig te pompen en te hijgen. Je hebt vandaag geluk vuile hoer. Vandaag ga ik je mijn heilige zaad geven. Het heilige zaad die al menig vrouw een kind heeft bezorgt. Het heilige zaad die menig vrouw van de kerk heeft mogen proeven en nu ga ik het in jouw verderfelijke kut spuiten. Maar jij bent niet geschikt voor mijn heilige zaad, dus zal ik het je ook weer afpakken. Ja, ja, ja, hier komt het. Hier komt mijn heilige zaad.

Jaaaaaaa. Geniet ervan, voordat ik het je weer afpak.

Mijn schoonvader verkrampte en spoot zijn zaad in zijn vrouw die hij voor een hoer aanzag. De hele tijd had mijn schoonmoeder niet gereageerd. Maar, zoals mijn vader reeds had voorspeld, was mijn schoonvader zo vol van zichzelf dat hij geen oog had voor de vrouw die onder hem lag. Hij trok zich terug, bukte en zoog zijn heilige zaad uit haar kut en zorgde ervoor dat er geen druppel achterbleef.

Trots en arrogant stond hij op en vroeg waar zijn borrel bleef. Ik schonk hem een borrel in en gaf het hem met een vriendelijke glimlach. Ondertussen had mijn vader de buitendeur op slot gedraaid.

Hij liep richting zijn gasten en gebaarde me mijn schoonmoeder te bevrijden.

Toen ze haar armen los had, hield ze mijn gezicht vast en begon me stevig te zoenen. Neuk me Luwe. Laat de kerk zien wie hier een man is. Neuk me op de bank tussen hen in en laat je vader me anaal neuken. Ik wil ze vernederen.

Ik gespte haar enkels los en tilde haar over mijn omhoogstaande lul.

Neukend liepen we richting de bank en ik liet haar op mijn schoot zakken. Ik gebaarde naar mijn vader om haar ook te neuken. Gewillig liep hij naar haar toe en duwde zijn lul in haar kont. Onze hoer kreunde genietend en spoorde ons luid aan om haar uit te wonen en haar naar grote hoogte te brengen.

Als een echte team beukte mijn vader en ik op haar in. Ik kneedde haar borsten, draaide aan haar tepels en kuste haar intensief. Mijn vader aaide haar billen tijdens het neuken en sloeg er af en toe zachtjes op.

Onze hoer reageerde gillend en begon te beven als een rietje. Ja, ja, neuk me. Neuk me zoals alleen echte mannen dat kunnen. Neuk me omdat ik het verdien. O ja, zo ja. Harder, ja harder. O wat een heerlijke lullen. Spuit me vol heren. Ja, O ja. Heerlijk. Heerlijk al dat zaad in mijn kut en kont.

Mijn schoonmoeder bleef hardop uitspreken hoe heerlijk we haar neukten met onze echte lullen. De heren zaten beteuterd op een rij op de bank helemaal onder de indruk toe te kijken terwijl ze aan hun lul trokken. Onze hoer stond op en ging wijdbeens op de tafel tegenover haar publiek zitten. Mijn vader liep naar haar toe.

Al kussend trok hij haar masker omhoog en naar achteren.

Opeens was het doodstil in de ruimte. Het drietal liet abrupt hun lul uit hun handen vallen en renden alsof de dvel hen op de hielen zat naar de hoek waar ze hun kleding hadden neergegooid. Maar het enige wat er nog lag was hun ondergoed. De rest was door mijn vader netjes opgeruimd. Wat een doortrapte vent was die vader van me. Heerlijk.

Mijn vader verzocht de heren om weer op de bank plaats te nemen.

Mijn vader liep rustig heen en weer. Heren. Onze hoer is erg teleurgesteld in uw prestaties, of liever gezegd uw tegenvallende prestatie. Geen van u allen heeft aan haar verwachting kunnen voldoen, daarom is ze niet bereid om uw de beloofde korting te verlenen en eist daarom volle tarief. Uw mislukte poging om haar te neuken gaat u dus 375,= per lulletje kosten.

Graag betalen voordat uw vertrekt. Een tikkie is natuurlijk ook mogelijk.

Stop, stop met deze onzin. Agnes kleed je aan. Thuis praten we verder. Wat zal de kerk..., mijn schoonvader was opgestaan en stond in zijn onderbroekje zijn vrouw toe te schreeuwen. Maar mijn schoonmoeder begon hardop te lachen. Ze veegde met haar vingers het vocht weg en stak ze daarna in haar mond. Mmmm, lekker. Ik kan maar geen genoeg krijgen van hun sperma. Vooral als het vermengt is met mijn kutvocht. Hans, liefje ga zitten en houd die arrogante mond van je. Kijk die sukkels nou eens. Ik ben eigenlijk niet eens verbaasd dat mijn man jullie meegenomen heeft. Samen vormen jullie een prachtig stel. De voorganger, de voorzitter en de penningmeester van onze kerk die alledrie een hoer neuken. En laat dat nou allemaal op de film staan. Mijn pooiers kunnen daar wel een mooie film van maken. Kunnen we misschien wel gebruiken in onze dienst aanstaande zondag. Onze hoer keek de heren genietend aan en bleef het vocht uit haar kut halen en daarna haar vingers schoonlikken. Haar man probeerde nog n keer tot haar door te dringen. Agnes, Agnes. Je weet niet wat je zegt. Kleed je aan en laten we naar huis gaan.

Onze hoer keek hem weer aan en wenkte hem. Lik me Hans, lik mijn kut en anus schoon. Lik hun zaad eruit. Kijk me niet zo brutaal aan en doe eens wat nuttig. En heren als mijn Hans zijn werk niet goed doet, dan wordt mijn tarief 500,=.

De heren spoorde mijn schoonvader aan om te doen wat hem gevraagd werd. Na zijn klus keek hij haar arrogant aan. Maar onze hoer schopte hem lachend weg. Over een uur wil ik 1.500,= op mijn nieuwe priv rekening hebben. Zo niet, dan hebben we zondag een speciale mis heren. Hans, je hebt een uur om je kleding in te pakken en je sleutel achter te laten.

Zelfverzekerd stond onze hoer op en gaf mijn vader de opdracht om de kleding van de heren buiten klaar te leggen. Ze had de heren lang genoeg moeten zien.

Mijn vader en ik keken verbaasd naar mijn schoonmoeder, onze hoer die blijkbaar een nieuwe weg was ingeslagen.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Luwe Vindt Een Priv - Slet - 5

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (2)
DE 15 NIEUWSTE "Groepsex" VERHALEN
:: Maria Leeft Zich Uit 5 #Door: Maria
Gelezen: 909x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Buurvrouw, Pijpen, Plassen, Dikke Piemel
20-02
9.3
:: Vriendenvakantie - 4 (suzan)Door: Westland_cpl
Gelezen: 3023x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Swingen, Vrienden VMVMV
19-02
9.2
:: Vriendenvakantie - 4Door: Xander
Gelezen: 5574x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Vrienden, Vakantie, Groepsex, Swingen, Partnerruil, Ongeremde Sex, Vingeren
19-02
9.1
:: Het ParkDoor: Arlette
Gelezen: 6755x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Exhibi, Pijpen, Neuken
18-02
8.7
:: Partnerruil Werd GangbangDoor: Peter
Gelezen: 9310x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
17-02
7.8
:: Ultieme FantasieDoor: Ellev
Gelezen: 10353x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
14-02
8.5
:: HotWife En Meer...deel...Door: Schrijver
Gelezen: 10209x
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Hotwife,BBC,Cuckold,moeder,dochter,hotwife,hotdaughter
14-02
8.7
:: Mijn Eerste GangbangDoor: Fanny
Gelezen: 14459x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Gangbang Sandwich Bdsm
10-02
9.0
:: Gedrogeerd Door: Lisa-brabant
Gelezen: 17714x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Sexbios, Dwang, Pilletje
08-02
8.7
:: Onze Oppas - 7Door: Schrijver
Gelezen: 14609x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
07-02
8.7
:: De Schilderles Van De JufDoor: Timio
Gelezen: 15921x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Mindplay, Exhibitionisme, Dominant
03-02
8.1
:: Ik Ben GeilDoor: Arlette
Gelezen: 13073x
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags: Geil...
03-02
8.4
:: Fantasie Komt UitDoor: Tomsuzanne75
Gelezen: 9790x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
03-02
8.6
:: Een Slet WordenDoor: Arlette
Gelezen: 19992x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Exhibi, Pijpen, Neuken
30-01
8.9
:: Vriendenvakantie - 3Door: Lieke
Gelezen: 10684x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Vijf Stellen, Swingen, Groepsex
27-01
8.9
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net