Opwindend.Net
Datum: 23-03-2018
Stemmen: 47x
Cijfer: 8.6
Gelezen: 13013x
Lengte: Lang
Online Lezers: 1
Een Verrassend Einde Van Een Etentje - 2
Door Iris - Zoek naar meer...

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Een Verrassend Einde Van Een Etentje - 1

Een tijdlang zitten we zwijgend na te genieten.

Nu de opwinding bij alle drie wat gezakt is lig ik tegen Ben aangeleund die wat door mijn haar kroelt.

Pieter zit aan mijn andere zijde en streelt mijn benen beginnend bij mijn voeten via mijn kuiten naar mijn dijen en kont. Dat is heerlijk ontspannend.

Aan ons zwijgen is te merken dat we het moeilijk vinden om een gesprek te openen. Ja waar moet je het in zo'n situatie over hebben.

Om uitbundig te roepen hoe lekker je hebt geneukt komt op zo’n moment een beetje vreemd over, hoewel het voor ons drieën wel de waarheid is.

Dan fluistert Ben, ...nou ja fluistert….. hard genoeg dat ook Pieter het kan horen; "vond je het lekker, ....heb je genoten"?

Op zich een vreemde vraag als je bedenkt dat ik even daarvoor bijna schreeuwend ben klaargekomen met die harde spuitende pik van Pieter diep in me.

Ja heel erg en jij, heb jij ervan genoten ? Dat het je opwond heb ik wel gevoeld aan je hardheid. Maar wat ik bedoel: was het zoals je je het had voorgesteld?

Werd je toch niet een beetje jaloers, toen ik zo met Pieter bezig was.

Nee hoor ik heb er echt van genoten, nee voelde totaal geen jaloezie, was eigenlijk alleen met jou bezig, zag hoe opgewonden je was. Antwoord hij.

En jij Pieter hoe vond jij het, richtte ik me tot mijn “lover” die zijn aandacht inmiddels had verlegd naar uitsluitend mijn bovenbenen en op het punt stond om de binnenkant van mijn dijen met zijn handen te verwennen.

Kan me niet herinneren dat ik ooit zo lekker heb gevreeën. Je bent een heerlijke vrouw Iris, zei hij terwijl hij wat vooroverboog om me zacht op de mond te kussen, dank je wel.

Ja ik kan natuurlijk moeilijk hetzelfde zeggen. Dan zou ik hem wel veel tekort doen. Jullie zijn beide heerlijke mannen die precies weten wat een vrouw,…… nou ja wat ik, nodig heb.

Na nog even zo te hebben gesproken waarbij beide heren me voortdurend bleven strelen en zachtjes masseren, voelde ik mijn opwinding weer langzaam toenemen. Aan de zich ook weer oprichtende lullen was te merken dat ook de heren een vervolg van onze vrijpartij in gedachte hadden.

Voelde me echter plakkerig door transpiratie en het sperma dat in maar ook over me is gespoten.

Ga me even opfrissen, maak me los van beide heren en ga naar de badkamer. Deze ligt tegenover de slaapkamer Via de zitkamer kom je door een deur in een halletje waar het toilet en de badkamer op uitkomen.

Zo te zien is deze nog niet zo lang geleden gerenoveerd en o.a. voorzien van een moderne inloopdouche met glazenwand.

Onder de douche stel ik de thermostaat zo in dat de watertemperatuur heel verfrissend aanvoelt.

De badkamer vult zich al snel met de heerlijke geur van mijn Rituals douche schuim dat ik rijkelijk over mijn lichaam laat vloeien.

Als ik mijn hand tussen mijn dijen steek om mijn schaamstreek te wassen, merk ik aan de orgastische schokjes dat mijn kutje nog hyper gevoelig is. Kan niet nalaten om zachtjes mijn lipjes tussen mijn wijs en middelvinger te klemmen waarbij ik extra druk uitoefen op mijn flink gezwollen clitoris. Heerlijke krampen schieten door mijn onderlichaam. Met gesloten ogen geniet ik van gloeiende gevoel tussen mijn benen en onderbuik. Hierdoor ben ik mijn omgeving even vergeten. Weet niet hoelang ik zo heb gestaan, maar plotseling voel ik instinctief dat ik niet meer alleen ben. Als ik mijn ogen open zie ik staan Pieter die gebiologeerd naar mijn masturberen heeft gekeken.

Hoewel ik me net op bed nog door hem heb laten nemen en met zijn geslacht diep in me heftig ben klaargekomen, voel ik me toch wel een beetje opgelaten dat hij me zo betrapt .

Het tafereel heeft hem kennelijk ook niet onberoerd gelaten wat duidelijk te zien aan zijn rechtopstaande pik.

Kan ik je helpen je rug te wassen vraagt hij quasi nonchalant.

Nee hoor dank je lief aangeboden maar ik ben al klaar. Bovendien komt er van mijn rug wassen weinig terecht vrees ik. Zie dat “je onderdaan” al weer aardig in de houding staat hahaha.

Hij kleurt en kijkt schielijk naar zijn pik. Ja kan er niets aan doen maar heb weer vreselijk zin in je.

De avond is nog jong en we hebben alle tijd dus wie weet, repliceer ik terwijl ik onder de douche vandaan kom.

Behulpzaam reikt hij me een groot badlaken aan en stapt nu zelf onder de douche.

Me onderwijl afdrogend blijf ik nieuwsgierig kijken hoe hij zich rijkelijk inzeept waarbij hij ruim aandacht besteed zijn schaamstreek. Vind het een vreselijk geil gezicht hem te zien staan met zijn stijve lul in zijn hand.

Hij beantwoord mijn nieuwsgierige blikken door me strak aan te kijken en zich langzaam af te trekken.

Ik zie zijn dikke paarsrode eikel in zijn om zijn pik geklemde hand, op en neer gaan. Verdorie heb een masturberende man altijd al erg opwindend gevonden. Maar hem nu hier zien waarbij hij zich zo ongegeneerd staat af te trekken vind ik een enorm geil gezicht.

Terwijl hij zich zo staande aftrekt blijft hij me uitdagend aankijken. Onwillekeurig neem ik een houding aan waarmee ik zijn uitdaging beantwoord. Mijn benen uit elkaar, mijn onderlichaam iets naar voren gekanteld sta ik duidelijk zichtbaar voor hem te vingeren. Mijn kutje en clitoris zijn nog zo gevoelig dat mijn opwinding heel snel toeneemt. Zijn gezichtsuitdrukking en bewegingen verraden dat bij hem dit ook het geval is.

Wat een ontzettend geil gezicht zo’n zichzelf bevredigende man.

Net op het moment dat mijn zelfbeheersing het dreigt te begeven en ik weer terug onder de douche wil duiken om zijn pik ik mijn kut te laten verdwijnen, horen we de deur opengaan van de hal voor de badkamer. Ben heeft kennelijk ook besloten om zich even op te frissen. Hij opent de deur en kijkt verbaasd als hij ons zo ziet.

Ik ben even teleurgesteld en beduusd, de situatie moet wel heel vreemd overkomen een masturberende man en vrouw aan weerszijde van de douchewand.

Herpak me echter snel. Als jij je ook even opfrist dan schenk ik ondertussen een glaasje in. Ik neem aan dat jullie ook wel een verfrissing lusten? Ik pak een witte wijn, wat lusten jullie ook een wijntje, vraag ik onderwijl het badlaken om me heen slaand en de badkamer uitlopend. Beide heren reageren bevestigend.

In de keuken vul ik de glazen met de witte wijn die koud staat in de koelkast.

Ik breng de glazen naar de slaapkamer en met mijn rug tegen het hoofdeind geleund wacht ik tot de mannen weer terugkomen.

Al nippend aan de verkwikkende koude wijn overdenk ik de toch wel heel vreemde situatie.

Dat juist IK, ik die het vroeger onbegrijpelijk vond dat de vrouwen in de parenclub zich door meerdere mannen tegelijk lieten nemen wacht nu zelf ongeduldig en hunkerend tot twee mannen terugkomen om ongegeneerd seks met ze te bedrijven.

Ik heb een ontembare lust om die dikke kloppende pikken weer te pijpen, me te laten vullen door die warme keiharde staven die me ruw bezit nemen van mijn van geilheid in brand staande lichaam. Ja zou het nu zelfs heerlijk vinden als ze me nu echt ongeremd ruw zouden pakken. Ik voel dat de gedachte dat dit dadelijk ook echt staat te gebeuren me weer heel nat maakt tussen mijn dijen.

Kennelijk hadden de heren eenzelfde verlangen want ik hoefde niet lang te wachten totdat ze beiden nog steeds naakt weer bij me in bed kwamen. Ik reikte hen de glazen aan en we proosten op een prettige voortzetting van de avond

Hoop dat jullie nog genoeg energie hebben voor mij want ik heb enorm zin in jullie, zei ik met een van opwinding en spanning enigszins overslaande stem.

Dat was voor beiden kennelijk het startschot om me bijna aan te vliegen. Voelde overal handen en monden die me op de lekkerste plekjes streelden, masseerden, kusten en likten. Ben ontdeed me snel van het badlaken en spreidde dat over het bed waar de sporen van onze eerdere vrijpartij nog goed te zien waren. Hier en daar een natte plek en de lakens gekreukt en overhoop.

Ik werd op mijn rug gelegd. Ben spreid mijn benen en duikt er meteen tussen om me te beffen. Mmmm zalig de manier waarop hij dat doet. Hij zuigt op mijn gevoelige lipjes, afgewisseld met lange halen van zijn tong tussen en over mijn lipjes en klitje.

Ja mijn kerel weet wat ik het lekkerste vindt. Als hij daarbij ook een paar vingers in me stopt om dat speciale plekje aan de voorzijde bij mijn schaambeen inwendig te masseren heeft hij me helemaal te pakken. Ik kronkel van geilheid, duw mijn kont in de matras om de druk van zijn masserende vingers op dat heerlijke plekje maximaal op te voeren.

Pieter zit nu geknield bij mijn hoofd en biedt zijn pik aan door over me heen leunend zijn stijve lid voor mijn mond te houden.

Ik begrijp de hint en sluit mijn lippen gulzig om zijn paarsrode eikel. Mijn andere lover is intussen geknield tussen mijn geopende dijen gekomen, grijpt mijn enkels en tilt mijn benen op. Ik lig nu helemaal open om zijn keiharde pik te ontvangen.

Door het beffen en mijn overvloedige vocht duwt Ben zijn lul zonder moeite tot aan zijn ballen in mijn brandende kut. Weer dat zalige gevoel gevuld te worden door twee opgewonden mannen waarvan een zijn pik voorzichtig in mijn mond op en neer beweegt en de ander in mijn kut pompt. Minutenlang gaat dit zo door waarbij de heren perfect aanvoelen wanneer ze moeten vertragen of het tempo juist moeten verhogen om het heerlijke gevoel naar grote hoogte op te voeren.

Nu en dan veranderen we van positie.

Voel een enorm orgasme vanuit mijn schaamstreek als een gloeiende eruptie in mij opkomen. Ben die na al die jaren dat we getrouwd zijn elk teken van opwinding van mijn lichaam kent heeft dit in de gaten en verhoogd zijn tempo nog verder.

Zijn lenden en ballen kletsen hierbij tegen mijn billen en anus.

Dan hou ik het niet meer. Geef me over aan de orgastische eruptie en kom hevig schokkend en kreunend klaar op hetzelfde moment dat Ben zijn sperma pulserend diep in mij spuit..

Ik krijg niet veel tijd om bij te komen, zodra Ben zich uit me heeft teruggetrokken neemt Pieter zijn plaats in. Maar in plaats van op me te komen liggen zegt hij,... nee het is meer commanderen,... op je knieën, draai je om ik wil je doggy hebben.

Doordat mijn hevig orgasme nog in me suddert gehoorzaam ik als in trance en ga op handen en knieën voor hem zitten. Hij pakt me stevig bij mijn heupen en zonder veel omhaal neemt zijn gloeiend hete stijve pik bezit van mijn nog nagloeiende kut.

Voel het zaad dat Ben net in me heeft gespoten uit mijn vagina gulpen en langs de binnenkant van mijn dijen druipen.

Nu is het Ben die voor me gaat zitten en zijn pik voor mijn gezicht houdt. Het is onmogelijk om deze te negeren.

Ik sluit mijn lippen om zijn glimmende eikel en proef zijn sperma en mijn vocht, dat heb ik altijd al een opwindende ervaring gevonden. Ik krijg echter geen gelegenheid om hem rustig te pijpen. Pieter lijkt wel bevangen door een oerdrift. Mij stevig vasthoudend trekt hij me naar achter en duwt gelijktijdig zijn onderlichaam naar voren.

Ik heb het gevoel dat ik echt wordt bereden, dwingend, eisend zoals een hengst zijn merrie bespringt met een onbeheerste brute paringsdrift. Lijkt wel of we alle drie bevangen worden door pure geilheid. Pieter die achter me zijn pik in een razend tempo in me ramt,

Ben die mijn hoofd vast heeft en kreunend met zijn pik diep mijn mond neukt en ik die weer een climax voel opkomen.

Weet niet of hij op mij heeft gewacht maar op het moment dat ik die avond voor de derde keer gierend klaarkom spuit ook Pieter weer zijn sperma in me. Mijn orgasme is ditmaal zo hoog en houdt zolang aan dat ik het gevoel heb flauw te vallen. Het duurt een hele tijd voordat ik weer enigszins tot mijn positieven kom.

Zo’n hoog orgasme heb ik nog nooit eerder gehad.

Uitgeput maar voldaan nestel ik me tussen mijn twee minnaars.

Zoek naar meer verhalen van Iris...
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (5)
DE 15 NIEUWSTE "Groepsex" VERHALEN
:: Maria Leeft Zich Uit 5 #Door: Maria
Gelezen: 843x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Buurvrouw, Pijpen, Plassen, Dikke Piemel
20-02
9.4
:: Vriendenvakantie - 4 (suzan)Door: Westland_cpl
Gelezen: 3017x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Swingen, Vrienden VMVMV
19-02
9.2
:: Vriendenvakantie - 4Door: Xander
Gelezen: 5566x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Vrienden, Vakantie, Groepsex, Swingen, Partnerruil, Ongeremde Sex, Vingeren
19-02
9.1
:: Het ParkDoor: Arlette
Gelezen: 6749x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Exhibi, Pijpen, Neuken
18-02
8.7
:: Partnerruil Werd GangbangDoor: Peter
Gelezen: 9306x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
17-02
7.8
:: Ultieme FantasieDoor: Ellev
Gelezen: 10352x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
14-02
8.5
:: HotWife En Meer...deel...Door: Schrijver
Gelezen: 10208x
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Hotwife,BBC,Cuckold,moeder,dochter,hotwife,hotdaughter
14-02
8.7
:: Mijn Eerste GangbangDoor: Fanny
Gelezen: 14458x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Gangbang Sandwich Bdsm
10-02
9.0
:: Gedrogeerd Door: Lisa-brabant
Gelezen: 17713x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Sexbios, Dwang, Pilletje
08-02
8.7
:: Onze Oppas - 7Door: Schrijver
Gelezen: 14609x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
07-02
8.7
:: De Schilderles Van De JufDoor: Timio
Gelezen: 15920x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Mindplay, Exhibitionisme, Dominant
03-02
8.1
:: Ik Ben GeilDoor: Arlette
Gelezen: 13073x
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags: Geil...
03-02
8.4
:: Fantasie Komt UitDoor: Tomsuzanne75
Gelezen: 9789x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
03-02
8.6
:: Een Slet WordenDoor: Arlette
Gelezen: 19991x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Exhibi, Pijpen, Neuken
30-01
8.9
:: Vriendenvakantie - 3Door: Lieke
Gelezen: 10683x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Vijf Stellen, Swingen, Groepsex
27-01
8.9
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net