Opwindend.Net
Datum: 25-03-2018
Stemmen: 42x
Cijfer: 7.9
Gelezen: 12374x
Lengte: Lang
Online Lezers: 1
Mijn Vrouw, Ik En Hij
Door Daydreamer - Zoek naar meer...

Dit was het ultieme kado voor mijn vrouw! Een opwindend verhaal (met haarzelf in de hoofdrol) geschreven door mij. Ik besloot het voor te lezen op tape met een microfoon en stuurde het audiobestand door op mail. Alleen thuis, liggend op bed deed ze nieuwsgierig haar oordopjes in en drukte op play….. Ze hoorde mijn stem die zwoel begon vertellen.

Voor mijn vrouw, door haar man. Titel: Hem

Na een trio met jouw beste vriendin en enkele plezierige bezoekjes aan de parenclub stonden we aan de vooravond van weer een nieuwe ervaring. Ik moest je delen met een andere man. Nou ja, moest… Het was vooral mijn idee om eerlijk te zijn. Ik vond het een maffe, bizarre en zelfs vieze gedachte maar toch bracht het mij in extase. Kijk, twee chicks het hof maken is gewoon stoer maar mijn vrouw delen met een andere man, dat is toch niet normaal. Ik schaamde me dood vanwege dit stiekeme verlangen.

We spraken af dat jij een jongen zou optrommelen voor ons eerste MMF threesome, zoals dat mooi heet op Youporn. Je vond een slachtoffer en maakte een afspraak. Vrijdagavond kwart voor 9. No way back!

De dag kroop voorbij, het donker wilde maar niet vallen. We wisten allebei hoelaat het was maar wisselden geen woord. Na het eten verdween je in de badkamer. Het duurde langer dan gewoonlijk, waarom? Je was je natuurlijk helemaal aan het uitdossen van top tot teen. Een vreemd gevoel van jaloezie maakte zich in mij meester. Schiet is op kon ik alleen maar denken. Tegelijkertijd stroomde de adrenaline door mijn lijf. Het was oorlog in mijn onderbuik met aan de ene kant een zenuwachtig beklemmend gevoel en aan de andere kant pure intense geilheid.

Via internet had ik ook gesproken met onze nieuwe vriend. Nou ja, gesproken… Ik was heel kort en duidelijk tegen hem geweest. Hij moest jou in de eerste plaats als een prinses behandelen. Wij zouden verder het tempo bepalen, nee is nee en het ging om jou en een klein beetje om mij! Hij was enkel maar figurant in onze film. Ik schreef hem letterlijk dat ik hem zonder kleren met z’n stijve lul op straat zou schoppen als hij niet goed voor je was. Hij stemde met alles in, ook de andere regels: Niet neuken, geen facials en op een blowjob hoefde hij ook niet te rekenen. Zowel van jou als van mij want ik moest natuurlijk ook nog even benadrukken dat ik rechter dan straight was.

De bel ging, mijn haren sprongen rechtovereind maar jij schrok zelfs nog harder. Zo hard dat je zelfs een glas cola liet vallen. “Kijk nou wat ik doe!” riep je lachend als een boer met kiespijn! Ik liep de trap af en zag door het raam de man staan die niet veel later met z’n tengels aan jou zou zitten. Ik deed de deur open, keek hem recht in zijn ogen aan en gaf hem een veel te stevige hand. Hij had dit vaker gedaan maar was duidelijk niet op zijn gemak. Ik moet eerlijk zeggen dat ik weinig deed om dat te verhelpen. Ik was immers druk mijn territorium aan het afbakenen, voor zover daar sprake van kan zijn wanneer je vrouw met een ander laat flikflooien.

We liepen naar binnen waar jij gebukt de rommel aan het opruimen was. Met een mooi uitzicht op je lekkere kont werden we warm onthaald in onze huiskamer. Het licht was gedimd, kaarsjes waren ontstoken en hun vlammetjes dansten ritmisch op de maat van de muziek. Passionate zen of zo heette die Spotify playlist (had mijn vrouw uitgekozen) Ik vertelde aan onze gast dat je door de zenuwen de glazen omver had gegooid. Wederom werd er gelachen als een boer met kiespijn, ditmaal door ons drieën.

Wij ploften in onze grote bank. Jouw toekomstige speelkameraadje ging moeder ziel alleen aan de overkant zitten. Het leek wel een sollicitatiegesprek, echt erg! Zenuwachtig friemelde hij aan zijn haar en keek hij rusteloos om zich heen. Ik besloot onze arme gast maar een biertje te brengen. Jij wilde blijkbaar echt nog praten en stelde hem een paar domme vragen. Ik had daar echt geen zin in en onderbrak je wild midden in een zin met een overrompelende kus. Het was muisstil… Op ons gesmak en die vreselijke Spotify zen shit na. Tijdens het zoenen keek ik af en toe naar de bank waar hij iedere keer net wist te ontsnappen aan mijn blik. Die arme jongen wist nog altijd geen raad met de situatie.

We kusten minuten lang, ik voelde met mijn handen door je haren, je gezicht. Plots stopte ik en duwde je van me af. Ga maar naar hem toe, zei ik streng tegen je. Jij had duidelijk nog niet nagedacht over wat er nu ging gebeuren en aarzelde. Je dook terug op mij waarop ik je hoofd pakte en fluisterde. “Ga maar liefje, het is ok.” Met een gespeelde stelligheid stond je op en liep je bij me vandaan. Je deed net of je alles onder controle had, niets was minder waar!

Je nam plaats op de bank, misschien nog wel op een meter van hem vandaan. Ik genoot van je onzekerheid en kon een glimlach niet onderdrukken. Mijn stoere vrouw met haar grote mond had niet veel praatjes vandaag. Ik gaf met een knikje mijn goedkeuring waarop hij naar je toeschoof. Ik weet nog dat hij vertelde hoe knap je was. Ik reageerde bits: “dat dacht ik ook wel ja!” Hij legde zijn hand op je been en kwam nog dichterbij. Er volgde een zoen, mijn hart zat in mijn keel!

Daar zat ik dan in mijn eigen huiskamer, waar op enkele meters afstand mijn vrouw met een andere vent bezig was. Diep van binnen voelde ik nog altijd een enorme tweestrijd maar de priemende bobbel in mijn broek deed anders vermoeden. Zachtjes streelde hij je benen en ging hij via je buikje richting je borsten. Hij genoot, maar jij ook! De blik in je ogen verraadde alles, je probeerde het nog te verbergen maar je was bloedgeil. Niet alleen je koppie schreeuwde om sex, je hele lijf wilde betast en gepakt worden. Toch blijf hij rustig en relaxed. Hoewel ik hem nog steeds scherp in de gaten hield was ik gerust gesteld en kon er verder gespeeld worden.

“Pfff, warm hahaha…” riep je heftig blazend in je shirt. Typisch mijn vrouw, wat een dramaqueen! De eerste kledingstukken vielen op de grond en er was steeds meer vlees te bewonderen. De spanning maakte plaats voor liefde en lust. Het was een prachtig schouwspel waar ik me ogen niet vanaf kon houden. Iedere ademhaling volgde ik nauwkeurig, van jou…. van hem. Ik zag mezelf Hij was goed voor je, juist daarom werd ik zo opgewonden, het leek een spiegel.

Hoewel… zijn gespierde torso die tevoorschijn kwam nadat jij hem van zijn t-shirt ontdaan had leek in niets op dat van mij. Je voelde met je vingers, beschermd door onze trouwring, over zijn getrainde lichaam. Ik zag dat het je wat deed. Zachtjes maakte hij aanstalte richting je broekje en kuste hij je nek. Met half dichtgeknepen ogen keek je me aan en dirigeerde je mij tot bij jou. Ik wilde eigenlijk nog heel even van een afstandje blijven kijken maar dat was onmogelijk. Mijn pik knalde zowat uit mijn broek en ik kon niet langer blijven toekijken.

Ik kroop dicht tegen je aan en je beloonde mijn toenadering met een zwoele kus. Met onze tongen in elkaar verstrengeld voelde opeens ik je hartje overslaan, zijn hand die onder je string verdween was ongetwijfeld de aanleiding. Je kon ondertussen geen kant meer op maar liet je gewillig insluiten door 2 heren die smachtend om je heen bewogen. Terwijl hij zachtjes je clitje begon de stimuleren richtte ik mezelf op je borsten. 4 Handen en 2 monden dartelden over je fantastische lijf. Je begon zachtjes te kreunen en liet je vervolgens vallen in een diep gat onderweg naar Wonderland.

Maar waar Alice en de Mad Hatter sprookjes figuren waren was dit echt. Hem, ik en jij die daar in de bank steeds zwaarder begonnen te ademen op weg naar een orgasme. Je duwt je tong bij me naar binnen maar krijgt hem niet om die van mij heengekruld. Met man en macht probeer je iets van een kus eruit te persen maar het enige wat lukt is een diepe intense kreun wanneer jij je hoogtepunt bereikte.

Je toonde direct je dankbaarheid door je volledig op hem te storten. Je rukte zijn riem los en opende zijn broek. Je was aan het hannessen want het lukte allemaal niet. Ga staan riep je tegen hem. Het kon je niet snel genoeg gaan. Zijn broek viel op de grond. Wat restte was enkel een….. ja…. een bizar lelijke rode boxer. Serieus what the fuck! Ik was verbaasd dat een type zoals hij zoiets durft aan te trekken lol. Het leek wel van de zeeman of zo. Maar voor ik er iets over kon zeggen schoof jij het stukje stof langs zijn harige benen naar beneden. Hij schrok van je, je was ontwaakt in al je geilheid en greep zijn halfslappe lul stevig vast. Ik gniffelde nog, die van mij was ondertussen kei en kei hard en snakte naar aandacht van mijn vrouw.

Terwijl ik rechtstond ontdeed ik mezelf ook van mijn jeans en een fiere harde paal kwam tevoorschijn. Ik drukte mij zachtjes tegen je kont aan om je te laten voelen wat ik er allemaal van vond. Je was me niet vergeten en duwde je billen naar achter. Ik inhaleerde de geur van zweet, pakte je bij je middel en stak over naar je poesje die door mijn partner in crime ondertussen kletsnat was gemaakt. In het voorbijgaan voelde ik nog zijn handen. Het maakte allemaal niet meer uit. Drie mensen op nog geen vierkante meter. Dit was een ultieme vorm van intimiteit.

Je draaide je om met nog altijd zijn pik in je handen. Ik wilde terug met mijn vingers bij je naar binnen maar je sloeg me hand hard weg. Dat schuchtere meisje was als sneeuw voor de zon verdwenen. Het was duidelijk, jij was terug in controle. Wij mannen hadden op dat moment nog maar 1 functie en dat was slaafs beantwoorden aan jouw verlangens.

Je viel op je knieeen en pakte met je andere hand mijn pik. Met zaadvragende ogen ooit trok je me hard naar je toe. Het deed ff pijn zo wild was je, het beest was los en op zoek naar bloed…. of in dit geval, sperma. Je had wel eens opgebiecht dat dit een fantasietje van je was. Rukkend in iedere hand een geslachtsdeel. Het ging je overigens prima af, het leek wel of je dit iedere week deed. Ik lachte naar je. Het was een surreëel zicht om jou in deze positie te zien. Zittend op de grond met boven je 2 geile jongens snakkend naar je aandacht. Ook ik was ondertussen aangekomen in wonderland en ik voelde het zaad zachtjes vanuit mijn tenen opkomen. Ik was niet de enige want aan de overkant klonk het: “Ik kom! Ik kom! ” Jij positioneerde je tactisch onder zijn eikel, deed snel je BH uit en wachtte op de beloning.

Onder begeleiding van een hoop hysterisch gekreun loste hij zijn sperma op jou. Ondanks dat hij klonk als een wijf was het wel veel, dat moet ik hem nageven. De druppels spoten over je borsten heen en een witte gloed bedekte je tepels en een stukje van je kin. Dat was natuurlijk niet de afspraak dus excuseerde hij zich meteen. Netjes haha maar het boeide natuurlijk helemaal niks op dat moment. Ik had belangrijkere dingen aan me hoofd.

Heftig rukkend aan me pik liep ik rood aan. Vol verlangen als een echte pornoster keek je diep in me ziel naar binnen. “Kom maar schatje, spuit me maar onder” fluisterde je… Het zaad van mijn voorganger drupte nog langs je tieten naar beneden. Cum van een andere kerel, bah! Ik vond het vies, smerig… Maar tegelijk zo ontzettend opwindend. Die tegenstelling, dat contrast, het was een natural high, me buik draaide om en met een flinke straal deed ik ook me duit in het zakje wat betreft de zaadlozing op jou lichaam. Je genoot en moedigde me aan. Tot en met de laatste druppel kneep je het eruit terwijl ik heel de buurt bij elkaar schreeuwde en vloekte.

Ik plofte in de bank en keek op. Ik zie mijn vrouw, naak, tieten volledig onder het zaad, op de grond zitten. Je lachte want de druppels vielen op het tapijt. “Even een doekje pakken!” Terwijl je opstond realiseerde ik me opeens dat er nog iemand bij was. Van mij mocht hij direct vertrekken want ik wilde alleen zijn met mijn vrouw. Maar nog voor ik dat kon zeggen was jij me voor. Je mag nu gaan hoor, bedankt! Die kerel wist niet wat hem overkwam. Hij was al bij al nog geen 20 minuten binnen geweest en zelfs zijn pilsje had hij nog niet aangeraakt. Verbaasd trok hij zijn kleren weer aan. Hij riep nog een beetje sarcastisch doei maar jij gunde hem geen blik waardig. Hij had gedaan waarvoor we hem nodig hadden gehad. Nu mocht hij opzouten. Uit goed fatsoen liep ik nog even met hem mee. Ik sloot de deur en zei nog iets stoms in de zin van: “bedankt hè was gezellig!” Ok Fuck…

Ik kom terug de kamer binnen en zie je met een handdoek de laatste restjes wegwerken. We neukten die nacht nog uren….

Zoek naar meer verhalen van Daydreamer...
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (3)
DE 15 NIEUWSTE "Groepsex" VERHALEN
:: Maria Leeft Zich Uit 5 #Door: Maria
Gelezen: 801x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Buurvrouw, Pijpen, Plassen, Dikke Piemel
20-02
9.4
:: Vriendenvakantie - 4 (suzan)Door: Westland_cpl
Gelezen: 3011x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Swingen, Vrienden VMVMV
19-02
9.2
:: Vriendenvakantie - 4Door: Xander
Gelezen: 5555x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Vrienden, Vakantie, Groepsex, Swingen, Partnerruil, Ongeremde Sex, Vingeren
19-02
9.1
:: Het ParkDoor: Arlette
Gelezen: 6745x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Exhibi, Pijpen, Neuken
18-02
8.7
:: Partnerruil Werd GangbangDoor: Peter
Gelezen: 9301x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
17-02
7.8
:: Ultieme FantasieDoor: Ellev
Gelezen: 10351x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
14-02
8.5
:: HotWife En Meer...deel...Door: Schrijver
Gelezen: 10207x
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Hotwife,BBC,Cuckold,moeder,dochter,hotwife,hotdaughter
14-02
8.7
:: Mijn Eerste GangbangDoor: Fanny
Gelezen: 14457x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Gangbang Sandwich Bdsm
10-02
9.0
:: Gedrogeerd Door: Lisa-brabant
Gelezen: 17712x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Sexbios, Dwang, Pilletje
08-02
8.7
:: Onze Oppas - 7Door: Schrijver
Gelezen: 14607x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
07-02
8.7
:: De Schilderles Van De JufDoor: Timio
Gelezen: 15919x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Mindplay, Exhibitionisme, Dominant
03-02
8.1
:: Ik Ben GeilDoor: Arlette
Gelezen: 13073x
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags: Geil...
03-02
8.4
:: Fantasie Komt UitDoor: Tomsuzanne75
Gelezen: 9789x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
03-02
8.6
:: Een Slet WordenDoor: Arlette
Gelezen: 19990x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Exhibi, Pijpen, Neuken
30-01
8.9
:: Vriendenvakantie - 3Door: Lieke
Gelezen: 10681x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Vijf Stellen, Swingen, Groepsex
27-01
8.9
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net