Opwindend.Net
Datum: 26-03-2018
Stemmen: 40x
Cijfer: 8.9
Gelezen: 12722x
Lengte: Lang
Online Lezers: 1
Ik Blijf Zijn Slet - 3
Door Arlette - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Ik Blijf Zijn Slet - 2

Oef, eindelijk weer een paar dagjes verlof, al is het maar een lang weekendje naar Parijs.

Het is nog vroeg als we naar Brussel-Zuid rijden om daar de TGV naar Parijs te nemen. Veel bagage heb ik niet bij, het is trouwens niet zolang dat we weg zijn. Dus een paar kleedjes wat prulletjes om me op te maken en dat is het dan. Zoals altijd als we samen weggaan houd mijn man er niet van dat ik lingerie meeneem of draag, doe ik dus ook niet.

Wij zijn eigenlijk zo geen favorieten van de trein maar je bent er in dit geval sneller dan met de auto en parkeren in Parijs is ook een beproeving. Voor mij is zo’n treinreisje altijd wel een avontuur, je weet dat mijn man altijd verlangt dat ik met mijn beentjes open zit als er een man voor me zit. Dus is het afwachten wie over me komt zitten. We nemen plaats op onze genummerde plaatsen en als we goed geïnstalleerd zijn neemt er een oude dame plaats over mij dus voor mij deze keer geen probleem, en ik verwacht een voor mij rustige rit.

Als we aankomen aan in Lille stapt de dame echter uit, en een man neemt haar plaats in. Voor de rest is onze wagon bijna leeg, rondom ons zit in alle geval niemand. Als we terug vertrokken zijn kijkt mijn man naar mijn benen, meer hoeft hij niet te doen, ik weet wel wat ik moet doen. Ik draag een nogal spannend rokje en open langzaam mijn benen verder en verder tot ik weet dat de man over me tussen mijn benen kan kijken en ziet dat ik sliploos ben. Het is een mooie jonge man van voor in de twintig, en het duurt maar heel even voor zijn ogen ongegeneerd gefixeerd blijven tussen mijn benen. Ik ben ook niet van hout, en het maakt me geil dat ik weet dat hij mijn kutje kan zien, de jonge man glimlacht zeer betekenisvol naar mij. Het maakt me nog geiler als ik opmerk dat hij wel degelijk een serieuze bobbel in zijn broek krijgt. De seksuele spanning tussen hem en mij is voelbaar.

Frank die natuurlijk alles gevolgd heeft vraagt me na een tijdje “ben je nat” “Ja schatje ik ben nat hij bekijkt mijn kutje ook de ganse tijd, en heeft er een stijve van gekregen” antwoord ik.

”Ga er maar echt voor niemand in onze omgeving kan wat zien” zegt hij.

Het is gedurfd maar de jongen zit daar toch al met een stijve en ik weet zeker dat hij er niets op tegen zal hebben. Ik open mijn benen nu totaal zo ver ik kan, mijn rokje kruipt omhoog en mijn kutje is helemaal bloot. Zoals ik nu met mijn benen heel wijd open voor hem zit is het zeker voor de jonge man duidelijk dat ik wil dat het hier niet bij blijft. Frank streelt mijn been en vingert me hard voor de ogen van de jonge man, die het niet kan weerstaan en zijn over lul in zijn broek wrijft. Dat wij zo over hem zitten geeft hem blijkbaar de moed zijn lul uit zijn broek te halen en zich af te trekken. Dat hij zo voor me zijn mooie jonge penis aftrekt maakt me zo geil. Ik buk voorover en steel over zijn stijve lul. De warme penis in mijn hand word nog stijver en de jongeling laat me begaan als ik hem aftrek. Die jonge harde penis maak me nog geiler en ik ga tussen zijn benen zitten en lik aan zijn eikel, langzaam schuift zijn penis in mijn mond en ik zuig hem af. Ik verlang ernaar dat hij me voelt en ga op zijn schoot zitten, zijn hand glijd over mijn dij en als hij mijn kutje voelt duw ik zijn vingers in me ik heb er echt behoefte aan dat hij me goed voelt tussen mij benen. Hij vingert me en ik trek hem af en dat is werkelijk wat ik nu nodig heb.

Niemand in onze wagon kan iets zien, het is werkelijk iets tussen ons drie.

“Wil je me neuken” fluister ik in zijn oor. “Ja” antwoord hij stilletjes. “Kom ga mee naar het toilet” zeg ik, en we gaan samen naar het toilet.

We gaan samen in de heel kleine ruimte. Onmiddellijk voel ik zijn hand onder mijn rokje gaan en mijn natte vagina beroeren. “Ja, voel maar, het doet me goed dat je mijn kutje aanraakt” zeg ik. Ik open zijn broek en maak zijn harde lul bloot. Die warme penis in mijn hand doet me naar meer verlangen. Ik ontbloot zijn blinkende eikel terwijl hij me zachtjes vingert.

Twee mensen die elkaar helemaal niet kennen en elkaars intiemste delen betasten, het is zo geil.

Ik kan me niet houden en buk me, ik neem zijn lange neukpaal tussen mijn lippen en schuif hem diep in mijn mond de smaak en reuk van zijn mannelijkheid maakt me geiler. Hij ontbloot mijn borsten en masseert ze. Ik ben zo geil en heet dat ik die lange lul in me wil voelen. Ik plaats mijn handen op het wc bukkend hem toelatend me langs achter te neuken. Tot mijn verrassing voel ik echter zijn tong met lange halen mijn zeer natte kut volledig uitlikken, zijn tong die zo diep hij kan me leeg likt maakt me gek van verlangen. Ik voel dat ik klaar ga komen ik kan het niet helpen maar ik kom hevig klaar, zo hevig dat ik ook wat urine verlies, maar de man likt me verder volledig leeg, wat me nog meer ophitst dat hij mijn vrouwelijkheid nu echt proeft. “Neem me nu “ fluister ik. Als ik die lange paal in me voel glijden voel ik me zo zalig dat ik hem op mijn knieën zou kunnen bedanken. Hij pompt even harder door maar bijna onmiddellijk schiet hij zijn sperma diep in me.

Gans dat wc avontuur heeft niet lang geduurd, je kan nu eenmaal niet te lang met tweeën in een trein toilet blijven zonder dat het opvalt. Als we terug plaatsnemen bij mijn man vraagt hij “En heb je haar gegeven wat ze nodig had”. Ik antwoord in de jonge man zijn plaats “Ja, hij heeft me gegeven wat ik nodig had Schatje” dit terwijl de trein de Gare du Nord binnen rijd. Ik geef de man nog een zoentje en zeg “dank je” en weg zijn we.

We nemen de Metro want sneller kan je je in Parijs niet verplaatsen en we komen aan in ons Hotel.

Snel even de kamer bekijken en dan snel de stad in om nogmaals Parijs te verkennen. Ik vind het altijd een heerlijke stad, je ademt gewoon het rijke verleden van Frankrijk, bij elke straat die je ingaat.

Natuurlijk nemen we een koffietje in Café de la Paix, want ook dat is Parijs, al kost ons die koffie bijna tien keer de prijs van bij ons. We bezoeken toch nog een paar musea die we vorige keren nog niet gezien hadden, en ik kan het nooit laten, ik krijg maar niet genoeg van het Hôtel des Invalides en de Tombe Napoleon.

Nadat we ’s avonds gegeten hebben maken we een wandeling naar de Place du Tertre waar al die schilders zitten die je portret voor een paar Euro tekenen.

We staan voor een van hen te kijken hoe hij iemand aan het tekenen is, de artist is een man van een jaar of veertig en tekent werkelijk zeer goed. Hij bekijkt me en vraagt aan mijn man, wil je vrouw niet model staan ik zou haar graag in mijn atelier schilderen. Mijn man antwoord dat dat wel eens iets anders zou zijn en zegt dus ja. Ik ben zelf eigenlijk wel wat geflatteerd dat hij mij daarvoor uitgekozen heeft.

De man, die zegt dat hij Robert heet, ruimt zijn ezel en zijn doeken op en we volgen hem naar zijn atelier…

We wandelen door de smalle straatjes tot we bij een oud, bijna vervallen, huis komen waar we binnengaan. De oude erg uitgesleten trap op, en we komen in een groezelige vrij grote achterplaats waar een hoop schilderijen staan, een oude matras op de grond, wat stoelen en een tafel waar drie echt marginale figuren zitten te kaarten. Ongeschoren slecht geklede bijna dronken gespuis.

Robert geeft ons ieder een glas wijn, en vraagt me onmiddellijk me uit te kleden. Ik kijk niet alleen verwonderd, maar ben het ook, “Je had niet gezegd dat het een naakt portret zou zijn” zeg ik. Maar Robert negeert me totaal “Heb je daar iets tegen” vraagt hij, niet aan mij, maar aan mijn man. “Nee” antwoord die, en zegt tegen mij “Kleed je maar uit”. “Maar die mannen die hier zitten, ik kan me toch niet voor iedereen uitkleden” zeg ik. “Kleed je maar uit, zij mogen meekijken” antwoord Frank. Zoals altijd gehoorzaam ik hem, sterk vermoedende dat het hier niet zal bij blijven.

Lang duurt het niet want ik trek mijn kleedje uit en daar onder heb ik niets aan. Ik sta hier naakt in dit groezelig achterkamertje in Parijs met vier mannen die ik niet ken.

Ik tracht onhandig met mijn handen mijn borsten en mijn poesje te beschermen tegen hun blikken. Robert neemt een ezel en een doek en zegt me op de matras te gaan liggen. “Ga liggen en doe je benen open” zegt Robert “Ik wil je tekenen terwijl je masturbeert”. Ik bekijk Frank en zeg “Dat wil je toch niet, dat ik mezelf moet klaar maken voor dit soort mannen”, maar ik zie echter al aan zijn houding dat mijn man dit weer een uitgelezen moment vind me aan die mannen te tonen. “Doe maar wat hij van je vraagt” antwoord hij.

De drie mannen aan tafel staren me aan, bekijken mijn naaktheid, Robert wacht af of ik zal doen wat hij vraagt, en mijn man zegt “Doe je benen open en masturbeer je”. Als je over echte totale vernedering spreekt, elke vrouw zal het zo beamen, je masturberen voor vier vreemde mannen is echt wel vernederend, sommige vrouwen doen dat zelfs niet voor hun eigen man.

“Dat ik mijn man grenzeloos gehoorzaam is de reden dat ik ga liggen en langzaam met heel veel schaamte mijn opgetrokken benen wijd open, en me zo laat bekijken door die mannen. Met een hand kneed ik mijn borsten en de andere hand glijd over mijn buik naar mijn kutje. Als ik met mijn vingers mijn kutje aanraak voel ik mijn kutvocht er uit lopen.

Ik begin mezelf langzaam te vingeren.

Iedereen in de kamer kijkt naar me terwijl ik masturbeer, de ogen van al die mannen branden op mijn kutje en maken me stilaan heter en geiler, als ik niet kan verhinderen dat ik na een tijdje heel zwaar en luid begin te ademen, zodat iedereen ook hoort hoe heet en geil ik mezelf maak, is dat voor mij nog vernederender. Maar ook daardoor begin ik ervan te genieten me zo te laten bekijken door die hoop marginalen. Dat ik me moet laten bekijken door zo’n soort mannen, dat mijn man me geeft aan die landlopers, daardoor, voel ik dat mijn eigen vingers me verder naar een orgasme toebrengen.

Enkel de wetenschap dat ik door hen word bekeken maakt me geiler en geiler zover dat ik het kalmer aan doe om het langer te laten duren. Telkens ik voel dat ik ga komen hou ik even op om af te koelen en dan terug te beginnen. Na een tijd kan iedereen in de kamer zien en horen dat ik ga klaarkomen, ik kan het niet langer houden, hoe dichter het komt hoe meer ik er ook naar verlang dat iedereen het ziet. Mijn lichaam trilt, de zweet druppels glinsteren op mijn huid, en mijn onderbuik begint te schokken. Ik wil het nu zelf dat ze me zien klaarkomen en ik krijg een hevig en zeer lang orgasme, het sap loopt uit mijn kut over mijn vingers en ik wil nu niet stoppen, ik blijf me vingeren en mijn orgasme houd verder aan. Ik ben zo enorm geil dat ik uitroep “Kom, kom” de mannen laten me dat geen tweemaal vragen en zitten alle vier nu naast me, en strelen mijn heet naakt bezweet lijf dat nog na beeft.

Dat ik zo geil ben en me zo verlaag om zelf dat gespuis te vragen me te nemen, begrijp ik zelf niet.

Maar dat ik me voor hen heb klaargemaakt heeft me zo opgehitst dat gelijk wie me kan nemen. Frank komt naast me en zegt “Laat ze je gebruiken” in al mijn geilheid antwoord ik “Ja, geef me aan hen, laat ze doen wat ze willen” “Neem haar, neem haar helemaal” zegt Frank helemaal opgehitst tegen de mannen.

Al die handen die mijn lichaam overal betasten, die mijn borsten kneden en tussen mijn benen gaan, het maakt me gek van lust, alleen dat telt nog. Zij ontkleden zich en een van hen houd zijn penis voor mijn mond die ik hunkerend afzuig, terwijl iemand mijn kut uit likt. Ik voel zijn ongeschoren kin over mijn kut schuren en zijn tong in me gaan. Dat ik me door dat soort mannen laat nemen lager kan ik echt niet vallen, maar enkel de seksuele drang naar totale bevrediging is wat me nu drijft. Een van hen komt op me liggen, ik voel zijn eikel tussen mijn schaamlippen glijden en in me dringen, hij ademt in mijn gezicht en ruikt naar de alcohol. “Ja, neuk me, spuit me vol” roep ik uit. Ik voel hem hard en snel in en uit me glijden, steeds weer de binnenwanden van mijn kut beroeren, ik heb dit zo nodig nu, tot ik zijn sperma in me voel schieten en de volgende man zijn plaats inneemt. Zijn penis is veel dikker en splijt mijn kut open ik voel nogmaals mijn orgasme bezit van me nemen en duw mijn onderbuik tegen hem aan om hem zo diep mogelijk in me te voelen, ik kan niet meer en kom hevig klaar, terwijl ook hij me volschiet. Ook de derde man neukt me en bevredigd zich in me.

Tot uiteindelijk Robert naar me toekomt en mijn kutje vol glij middel smeert en ik zijn vingers in me voel komen, langzaam gaat hij verder en verder tot ik zijn vijf vingers in me voel en hij zijn vuist balt en in me laat glijden, door het glijmiddel en het overvloedig sperma van de vorige mannen slaagt hij erin zijn hand tot aan zijn pols in me te duwen. Hoe meer zijn hand beweegt diep in me hoe harder ik kreun en smeek om verder te doen. Tot ik ongelooflijk goed klaarkom op zijn hand. Maar hij steekt nu ook zijn penis in mijn kontgaatje en neukt me tot ook hij klaarkomt als hij zich terug trekt en ik totaal uitgeput en misbruikt achterblijf op de groezelige matras. Hoe ik dit heb laten gebeuren, ik ken mezelf niet meer maar het heeft me ongelooflijk bevredigd.

Frank komt bij me en geeft me een lange tongkus, “Je bent toch een echt super sletterig wijf” zegt hij “Ja, Schatje ik ben jouw slet, dat weet je, ik doe alles voor je” antwoord ik, hij rijkt me mijn kleedje aan en ik sta wat verlegen voor wat gebeurd is voor de mannen, als Robert me een tekening geeft van mezelf terwijl ik masturbeer. Ongelooflijk dat hij dat zo snel en zo mooi op papier heeft gezet, door die tekening zal het me altijd bijblijven wat ik hier ondergaan heb.

We nemen een taxi terug naar het hotel en ik kan niet verhinderen dat mijn kleedje helemaal nat word van het overvloedig sperma dat uit mijn kutje loopt. “Hun sperma loopt uit mijn kut” zeg ik tegen Frank. “Maar hoe kon je me door zulke marginalen laten gebruiken” zeg ik. “Ik wil dat jij een echte slet bent die zich totaal verlaagd zoals een hoer en zich zelf geeft aan het laagste soort als ze maar bevredigd word” antwoord hij. “Dat ik me masturbeerde, en die vier mannen in me klaar zijn gekomen bewijst dat ik de hoer ben die jij wil als vrouw, en altijd zal zijn” antwoord ik. Eigenaardig voor jullie misschien maar het maakt me zo gelukkig dat ik zo’n man heb.

Met een grote natte plek daar waar het niet hoort moet ik door het hotel, snel naar onze kamer.

De volgende twee dagen hebben we samen rustig genoten van ons weekendje, en is het enkel Frank die zich uitgeleefd heeft op mij, maar ik moet nog wel met de trein terug.


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (2)
DE 15 NIEUWSTE "Groepsex" VERHALEN
:: Presentatrice Marion - 3Door: Master John
Gelezen: 2203x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
19-03
9.0
:: Buurvrouw Anne - 4Door: Dano30
Gelezen: 9153x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Buurvrouw, Trio, MVV, Pijpen, Beffen
17-03
8.7
:: Weekendje WegDoor: Lisa-brabant
Gelezen: 12511x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Welness, Groepseks, Lesbisch, Massage
15-03
8.5
:: Cadeautje Van Mijn ManDoor: Kiarawilmeer
Gelezen: 15685x
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags:
09-03
8.3
:: Isabel In Het RestaurantDoor: Isabel
Gelezen: 14265x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Exhibitionistisch, Zaadsletje, Pijpen, Gebruikt Worden
08-03
8.0
:: AutopechDoor: Arlette
Gelezen: 18108x
Reacties: 13
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Neuken,
05-03
8.5
:: Nieuwe Job - 5Door: Ellen
Gelezen: 11411x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Negers, Dikke Tieten
28-02
8.8
:: Gebruikt Als Een Geile SletDoor: Sophie95
Gelezen: 20372x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Slet, Gangbang, Meerdere
26-02
8.7
:: Donderdag SexbiosavondDoor: Lisa-brabant
Gelezen: 16480x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
20-02
8.2
:: Maria Leeft Zich Uit 5 #Door: Maria
Gelezen: 9013x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Buurvrouw, Pijpen, Plassen, Dikke Piemel
20-02
9.0
:: Vriendenvakantie - 4 (suzan)Door: Westland_cpl
Gelezen: 6186x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Swingen, Vrienden VMVMV
19-02
9.0
:: Vriendenvakantie - 4Door: Xander
Gelezen: 10893x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Vrienden, Vakantie, Groepsex, Swingen, Partnerruil, Ongeremde Sex, Vingeren
19-02
9.1
:: Het ParkDoor: Arlette
Gelezen: 11175x
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Exhibi, Pijpen, Neuken
18-02
8.6
:: Partnerruil Werd GangbangDoor: Peter
Gelezen: 14249x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
17-02
7.8
:: Ultieme FantasieDoor: Ellev
Gelezen: 12716x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
14-02
8.5
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net