Opwindend.Net
Datum: 26-03-2018
Stemmen: 78x
Cijfer: 8.2
Gelezen: 23604x
Lezers Online: 1
Lengte: Lang
Een 18-jarige Kut Neuken Terwijl Iris Het Filmt
Door Vuurlander - Mijn Profiel Pagina

Zoals jullie begrijpen is het, voor een man van mijn leeftijd, niet altijd gemakkelijk een gewillige 18-jarige vrouw te vinden, die ik kan neuken. Maar daar heb ik wel wat troeven voor achter de hand. Ik heb een sexy vrouw, Iris, die met haar persoonlijkheid anderen aan weet te trekken. Zij is teamleider bij een zéér exclusief bedrijf, en nee het is geen escortservice, en werkt daar met jonge, aantrekkelijke vrouwen, van wie we er al een paar hebben geneukt. Meestal zijn het wel vrouwen die ouder lijken dan ze werkelijk zijn.

Wat ik wilde was een jonge vrouw die er 18 uitzag of kon doen alsof ze dit was en die deze rol de hele nacht vol te houden. Na wat online zoeken vonden we een 18-jarige genaamd Jelina. Jelina was een schattige tengere vrouw met mooie grote tieten en blond haar tot op haar schouders. Ze woog 63 kilo en was ongeveer 1 m 70 lang. Zij was de perfecte vrouw die ik zocht en, tot mijn grote vreugde, stemde in met het voorstel kennis te maken. We spraken af in het plaatselijke overdekte winkelcentrum.

Jelina had een schattige glimlach en ze was zo verdomd sexy. We namen haar mee naar een van de lunchrooms en stelden haar voor wat we wilden. Ze luisterde aandachtig en zei: “Natuurlijk wil ik dat wel eens proberen, je man is lekker ding” zei ze giechelend tegen Iris. De rest van de wek hadden we regelmatig telefonisch contact en zo wisten we van elkaar wat we wilden en wat niet.

We spraken af dat we elkaar het volgende weekend bij mij thuis zouden treffen. Jelina liet weten dat ze opgewonden was en dat ze nog wel wat ideetjes had om de nacht leuk door te brengen. Het was zo ver en ze belde aan. Ik opende de deur en daar stond ze in een klein roze minirokje, een strakke top en ik zag meteen duidelijk dat ze er geen beha onder aan had.

“Mijn auto is kapot, meneer, mag ik even naar huis bellen?” zei ze schaapachtig.

“Natuurlijk, meisje, kom binnen, kom binnen” zei ik gehaast.

“Mmm, oké, maar eh ……. Waar is de telefoon?” vroeg ze met de blik van een onschuldig schoolmeisje. Ze zag er zo lief uit en deed aanvankelijk heel onschuldig. “Ginder” zei ik met geen glimlach. Terwijl Jelina door de gang liep liet ze, per ongeluk, haar tas vallen en boog voorover, ze onthulde haar sexy billen en, ook al droeg ze een schattige klein roze slipje, zag ik net genoeg om mijn pik te laten opzwellen.

Ze toetste een nummer en zei “oh, oh nee, er is niemand thuis!” Op dat moment kwam Iris binnen en stelde zich aan dit arme verdwaalde meisje voor. Iris droeg gewoon haar beha en slipje, die ze die dag speciaal bij Hunkemöller had gekocht. Jelina reageerde beschaamd toen ze mijn bijna naakte vrouw zag. “Oh het spijt me dat ik niet wist dat er nog iemand in huis was” verontschuldigde zij zich.

“No probleem” zei Iris en ze deed een verwoede poging niet naar Jelina te kijken. Dit meisje kon heel goed de onschuld zelf spelen, ik bedoel, ze was gekleed als een tienersletje, aar speelde haar rol perfect.

“Kunnen jullie me een lift naar huis geven?” vroeg Jelina met een smeekbede in haar stem.

“Helaas kan ik niet weg, ik verwacht een belangrijk zakelijk telefoontje” zei ik.

“Alsjeblieft, ik moet echt naar huis en wil niet te laat komen, als ik te laat kom dan mag ik de auto een maand niet gebruiken, alsjeblieft, help me, ik zal alles doen wat jullie willen, ik kan jullie zelfs betalen, alsjeblieft, help me” zei Jelina smekend.

“Mmmmmm, waar kan je mee betalen?” vroeg ik haar terwijl mijn grote lul nog stijver werd dan die al was. Ik ging op de bank zitten en Jelina keek Iris met smekende ogen aan. “Ja, waar kun je mee betalen?” antwoorde Iris,

“Ik heb ehhhhhhhhhhhh …………… geen geld bij me” stamelde Jelina

“Kom hier en ga zitten” commandeerde ik haar. Ze kwam naar me toe en ging naast me zitten. “Ik weet wel een manier waarop je me kan betalen” ging ik door. “ Hoezo??? Ik heb geen geld en ehhhhhhh” zei Jelina met gebroken stem.

Ik begon mijn broek open te ritsen en Jelina keek met grote ogen naar mijn lul waarna ze zei: “Echt niet, dat doe ik niet, wat denk je wel, ik ben geen sletje, geen hoer!!!”

“Dan loop je maar naar huis” vertelde ik haar.

“Dat kan niet, weet je wel hoe ver dat is, als ik je ehhhhhhh…… pijp, wil je eh…… me dan wel naar huis brengen” zei Jelina en deed daarbij of ze een bang, verlegen meisje was. Met een duivelse stem zei ik “Natuurlijk, ik neem je helemaal mee”

Iris ging naast haar zitten, sloeg een arm om haar heen en zei: “Het is oké Jelina, het zal geen pijn doen:” Ze draaide haar hoofd naar Iris voor ze zei: “Maar ik heb nog nooit een man gepijpt!” Iris trok haar tegen zich aan en zei: “Ik zal je helpen”

“Nou ehhh, als je me belooft dat je me echt naar huis brengt dan eh…….”

Ik ritste mijn broek helemaal open en mijn pik stak recht omhoog. Jelina keek nog eens naar mijn pik en zei: “Hij is veel te groot, die past nooit in mijn mondje” Intussen had Iris haar videocamera gepakt en ze gaf Jelina instructies hoe ze het moest doen. “Nou ja, dan zal ik dat maar proberen” zei Jelina stilletjes.

Ze pakte mijn pik met beide handen vast en trok hem dicht tegen haar mond waarna zijn rode opgezwollen eikel begon te likken. Terwijl ze dat deed coachte Iris haar en Jelina streelde mijn pik met haar twee handjes terwijl ze mijn eikel kuste en likte.

Ze probeerde of mijn pik in haar natte, warme, kleine mondje paste. Eerst ging mijn eikel erin, waarna ze, op aandringen van Iris, probeerde hem dieper in haar mond te krijgen. Met haar schattige mondje zoog ze hard op mijn schacht terwijl haar handjes de rest streelde.

“Ga naast me op de bank” adviseerde ik haar. Ze ging op een manier zitten dat ik kon zien hoe ze aan mijn pik zoog en mijn hand op haar kleine strakke kontje legde. “Nee, niet daar” zei Jelina. “Gewoon pijpen en genieten” zei ik, waarop ze gelijk mijn pik weer tussen haar lippen nam en doorging met zuigen.

Terwijl ze zoog masseerde ik haar kontje. Ik had één hand op haar achterhoofd gelegd zodat ze, wat ze ook probeerde, géén nee kon zeggen. Ik kneedde haar strakke billen en ging met een vinger even over haar schaamlipjes. Terwijl ik dit deed slikte ze meer pik naar binnen en kroop wat dichter naar me toe waardoor ik mijn vinger dichter bij haar strakke gleufje kon krijgen.

“Dat is hem, Jelina, zuig maar lekker op die lange, dikke pik” riep Iris. Ze deed haar best en streelde mijn pik terwijl ze zoog, én ten slotte gleed er één vinger onder haar slipje en begon ik over har strakke, natte kutje te wrijven.

“Néé, néé!!!!” reageerde ze toen mijn vinger tussen haar schaamlipjes gleed. Ik duwde har hoofd steviger op mijn pik en beval haar door te gaan met pijpen. Ik hoorde har een zucht slaken toen ik haar kleine klitje beroerde. Ze begon steviger te zuigen terwijl ik het streelde, haar ademhaling werd zwaarder terwijl mijn middelvinger door haar honingpotje ging. Haar kutje was strak en werd niet bedekt door schaamhaar. Ik wreef over haar klit, ze zoog door en mijn pink gleed naar haar strakke anus. Op dat moment greep ze mijn schacht krachtiger vast en begon me af te trekken.

Tussen haar kreunen door zei Jelina “Niet klaarkomen in mijn mond hoor”

Ik vingerde haar kutje sneller en zij begon automatisch op dat ritme te zuigen. Geheel onverwachts voor haar spoot ik mijn lading in haar keel, ze probeerde haar hoofd weg te trekken, maar ik hield haar stevig vast. Ze kokhalsde, vocht tegen mijn sperma, terwijl ik zowel haar anus als kutje vingerde. Ik voelde haar trillen en wist dat ze ook snel klaar zou komen.

Ik haalde mijn pik uit haar mond en leunde achterover. “Ik zei je toch dat je niet klaar mocht komen in mijn mond” riep ze kwaad. Ik glimlachte en zei: “Ik ben ook van plan in kutje klaar te komen”

“No way, er is nog geen enkele man in mijn kutje geweest en ik wil ook helemaal niet zwanger raken” bitste te fel. Terwijl Iris met har eigen kutje speelde filmde ze het hele gebeuren. Jelina huilde “breng me alsjeblieft nu naar huis”

“Zodra ik je kutje heb geneukt, Jelina”

“Nee, alsjeblieft, je pik is veel te groot voor mij” smeekte ze.

Ondertussen zat ik mijn pik te strelen zodat die weer stijf werd. Iris mengde zich in de strijd “Het is ok, Jelina, het is heerlijk zijn pik in je kutje te hebben:” Jelina keek naar mijn pik en dacht dat het dan maar moest gebeuren als ze een lift naar huis wilde hebben.

Ik vertelde haar dat ze zich volledig uit moest kleden en dat deed ze ook. Naakt stond ze voor me en ze was heel schattig, en heel petitie! Ik wist niet eens zeker of mijn pik in haar zou passen dónder dat ik haar pijn zou doen.

Ik kleedde me helemaal uit terwijl Jelina zenuwachtig toekeek. Ik ging op mijn rug liggen en zij zat nu op haar knietjes boven me. Iris hielp haar mijn pik tussen haar schaamlipjes te krijgen. Jelina pakte mijn pik vast en ik zei haar “Laat je langzaam, héél langzaam zakken, langzaam, Jelina, vooral héél langzaam”

“Ok” terwijl ze me in mijn ogen keek, hield ze mijn eikel met haar buitenste lipjes vast. Ze zweeg, aan haar gezicht kon ik zien dat ze er moeite mee had, maar uiterst langzaam begin mijn grote pik naar binnen te gaan.

“Oh, hij is veel te groot” riep ze uit. “Langzaam, Jelina” zeiden Iris en ik zowat tegelijk tegen haar terwijl ze haar kutje weer wat verder over mijn pik liet zakken. Oh wat was e strak, het leek wel of ik in haar kontje naar binnen drong.

Eindelijk zat heel mijn eikel er in en ik voelde minder weerstand. Het was zo fucking strak en, terwijl ze zichzelf op mijn pik spieste, kuste en zoog ik haar tepels. Ik masseerde haar billen en hoorde haar, terwijl ze zich verder liet zakken, zwaarder ademhalen.

“Dit is zo fucking hot, haar kutje is zo ongekend strak” riep Iris terwijl ze het een en ander in close-up filmde.

Mijn lul gleed langzaam dieper en dieper in haar strakke kleine kutje totdat ik niet verder kon. In slow motion begon Jelina te bewegen, kreunde bij ieder slag, ik denk dat het zowel van pijn als van genot was.

Ik had niet lang nodig om aan dit strakke kutje e wennen en begon harder te pompen. Ik voelde dat mijn pik nat werd van haar sappen. Al snel zat nu heel mijn pik in haar nauwe spleet en ze nam mijn tempo over. Ik voelde de binnenwanden van haar slijmerige kut en had het idee dat mijn eikel haar maag binnen drong.

Jelina begon sneller te bewegen toen ik meer aandacht aan haar tepels besteedde. Ze kreunde haar en ik zei: “Je fucking kleine poesje is zo lekker strak, Jelina, ik vind dit geweldig” Ze glimlachte wrang, haar gekreun werd luidruchtiger “Neuk me, oh, neuk me met die lekkere grote lul” Ze slaakte een kreet “OH My God, ik ben aan het klaarkomen op die pik, neuk me met de lekkere lul van je “eiste ze. Als een wilde ging ze te keer over mijn lul en ik waarschuwde haar dat ook ik op het punt stond klaar te komen.

Het leek wel of alle alarmbellen in haar hoofdje afgingen: “Nee, nee, niet in me klaarkomen, nee nee, dat wil ik niet, niet doen, nee” pleitte ze. Maar ze was op moment wel te laat, ik greep haar heupjes vast en duwde mijn pik nog dieper naar binnen en ik spoot dikke stralen sperma in tegen de wanden van haar poesje.

“Nee, nee, oh nee” jammerde Jelina terwijl haar kutje stuiptrekkende bewegingen maakten om me zo nog ver leeg te melken. Ze keek me aan, mijn pik zat er nog steeds diep in en vloekte: “Je kwam toch in me klaar, Jezus, niemand heeft ooit in mijn poesje ges************* (censuur) Ik hoop maar dat ik nu niet zwanger ben geworden, lul”

Terwijl Jelina haar doordrenkte kutje langzaam van mijn schacht terugtrok, ving Iris het sperma, dat eruit liep, op. Iris knielde tussen de benen van Iris en stak haar kontje omhoog, meteen pakte ik haar dildo en begon het hete kutje van Iris te neuken.

Door het likken van haar zoete kletsnatte kutje bracht Iris Jelina naar een ander groot orgasme en ik zorgde er voor dat Iris er een kreeg van die geestdodende dildo.

Het was een leuke avond en, hoewel Jelina een rollenspel speelde, weet ik niet zeker wat ervan echt was en wat gespeeld, maar ik kan jullie wel vertellen dat haar kutje een van de krapste was die ik heb geneukt en dat Iris na mij nog lang heeft genoten van Jelina.


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (3)
DE 15 NIEUWSTE "Groepsex" VERHALEN
:: Presentatrice Marion - 3Door: Master John
Gelezen: 6261x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
19-03
8.7
:: Buurvrouw Anne - 4Door: Dano30
Gelezen: 9918x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Buurvrouw, Trio, MVV, Pijpen, Beffen
17-03
8.7
:: Weekendje WegDoor: Lisa-brabant
Gelezen: 12989x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Welness, Groepseks, Lesbisch, Massage
15-03
8.5
:: Cadeautje Van Mijn ManDoor: Kiarawilmeer
Gelezen: 15884x
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags:
09-03
8.3
:: Isabel In Het RestaurantDoor: Isabel
Gelezen: 14423x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Exhibitionistisch, Zaadsletje, Pijpen, Gebruikt Worden
08-03
8.0
:: AutopechDoor: Arlette
Gelezen: 18249x
Reacties: 13
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Neuken,
05-03
8.5
:: Nieuwe Job - 5Door: Ellen
Gelezen: 11486x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Negers, Dikke Tieten
28-02
8.8
:: Gebruikt Als Een Geile SletDoor: Sophie95
Gelezen: 20564x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Slet, Gangbang, Meerdere
26-02
8.7
:: Donderdag SexbiosavondDoor: Lisa-brabant
Gelezen: 16579x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
20-02
8.2
:: Maria Leeft Zich Uit 5 #Door: Maria
Gelezen: 9086x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Buurvrouw, Pijpen, Plassen, Dikke Piemel
20-02
9.0
:: Vriendenvakantie - 4 (suzan)Door: Westland_cpl
Gelezen: 6228x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Swingen, Vrienden VMVMV
19-02
9.0
:: Vriendenvakantie - 4Door: Xander
Gelezen: 10967x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Vrienden, Vakantie, Groepsex, Swingen, Partnerruil, Ongeremde Sex, Vingeren
19-02
9.1
:: Het ParkDoor: Arlette
Gelezen: 11232x
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Exhibi, Pijpen, Neuken
18-02
8.6
:: Partnerruil Werd GangbangDoor: Peter
Gelezen: 14333x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
17-02
7.8
:: Ultieme FantasieDoor: Ellev
Gelezen: 12744x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
14-02
8.5
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net