Opwindend.Net
Datum: 27-03-2018
Stemmen: 58x
Cijfer: 8.6
Gelezen: 15913x
Lengte: Zeer Lang
Online Lezers: 1
Boswandeling
Door Myster - Zoek naar meer...

Gisteren ben ik even lekker naar het bos geweest. Het was de eerste echt warme dag van het jaar. Maar ja, het is dan ook nog maar eind maart. De temperatuur was meer dan aangenaam. Zo rond de 20 graden in de zon. Ik liep een tocht van ruim 12 kilometer. Nu hou ik erg van wandelen en zo'n tocht draai ik mijn hand dan ook niet voor om.

Ik zal me trouwens eerst even voorstellen: ik ben Nadine. Ik ben 23 jaar. Ik werk als verkoopster in een lingeriezaak. Vrijgezel (sinds kort weer), blond, bruine ogen. Best wel knap, al zeg ik het zelf. Slank, ronde billen, lange benen. Maar het meest trots ben ik op mijn borsten: perfect gevormd maatje 65 D met grote tepels. Die ook nog eens heel gevoelig zijn.

Zoals ik al zei, ben ik sinds kort weer vrijgezel. Mijn toenmalige vriend wilde iets sneller dan ik. En iets saaier: trouwen, kindjes krijgen en settelen. En daar ben ik dus nog helemaal niet aan toe. Dus zijn we 'als vrienden uit elkaar gegaan'. Wat dus in de praktijk blijkbaar betekent dat je tot de grond toe afgebrand word in je gezamelijke vriendengroep.
Die hoef ik dus voorlopig even niet te zien!

En dat is dus de reden dat ik op deze mooie middag alleen in het bos loop, genietend van het gezang van de vogeltjes. Na een kilometer of 5 kom ik op een soort open plek in het bos. Daar staan een picknicktafel en wat bankjes. Aan de tafel zitten een man en vrouw met twee jongens. De één lijkt me een jaar of 12 en de ander ietsjes ouder: zo'n 14 of 15.
De jongens kijken verveeld in mijn richting. De man en vrouw hebben duidelijk meer aandacht voor elkaar dan voor hun jongens of mij. Ik knik de jongens vriendelijk toe en ga op een bankje zitten en laat mijn rugzak op de grond zakken. De jongste heeft zijn aandacht al snel verlegd naar een onbeduidend insect dat over de tafel kruipt. Maar de oudste kijkt me nog steeds aan. Zijn blik verraadt iets meer dan alleen maar vriendelijke belangstelling. Hij zit me met zijn ogen gewoon uit te kleden :)
Ik doe net of ik niets door heb en ga even lekker met mijn hoofd achterover hangen. Dat hierdoor mijn boezem strak naar voren steekt, weet ik maar al te goed natuurlijk. En het is de jongen ook opgevallen. Onwillekeurig likt hij langs zijn lippen. Intussen bekijk ik de man en de vrouw eens wat beter. Ze lijken me een jaar of 40. Zij is gezegend met rood haar en veel sproeten. Maar ook met een prachtig figuurtje. Hij is wat kalend. Een rond blozend gezicht. En een duidelijk afgetraind lichaam. Voor zo'n oudere vent ziet hij er wel lekker uit eigenlijk.
De vrouw zit half met haar rug naar me toe. Hij kijkt over haar schouder ook naar mij. Ik lach even lief naar hem en vis een blikje ice-tea op uit mijn rugzak.
Als ik weer opkijk, zie ik de man en de vrouw innig zoenen. De jongste heeft zijn aandacht verlegd naar een vlieg of zo die over tafel loopt. Maar de oudste jongen kijkt nog steeds in mijn richting.
Ik zie aan zijn ogen dat hij stiekem op me geilt. Nou van mij mag hij! Sterker nog, ik zal hem een beetje aanmoedigen.

Ik knoop mijn bloes open (eronder heb ik een mooi knalgeel strak t shirt) en doe hem uit. In mijn shirt strek ik me nog even lekker uit zodat mijn borsten goed zichtbaar zijn. Ik kijk even snel naar beneden en zie dat mijn tepels lekker door de stof uitsteken. Mooi zo, heeft dat ventje ook een goeie dag.

Hij bloost en gaat iets verzitten. Oeps, er knelt vast iets in zijn broek.
Maar dan zie ik pappie ook onverholen naar mijn memmen staren. En dat terwijl mammie onzichtbaar voor het kroost zijn knots door zijn broek heen streelt. De handen van pappie zitten ook niet bepaald op een kuise plek, namelijk onder het rokje van mammie.
De geilaards, en dat waar de kinderen bij zijn.
Maar ja, geef ze eens ongelijk. Het is tenslotte lente. En bij mij begint intussen ook iets te kriebelen. Dat gefriemel van die twee laat me niet onberoerd. En dat starende jochie maakt het er zeker niet beter op. Tussen mijn benen jeukt het een beetje. Ik krijg verrekte veel zin om me even lekker te verwennen. Maar ja, dat gaat hier even niet. Niet met dit gezin erbij. En ook niet omdat het weitje vanaf het pad goed zichtbaar is. Nu ben ik hier wel vaker geweest en ik weet dat achter de bosjes die dit weitje omzomen nóg een open plekje is. Niet zo groot als dit maar vooral onzichtbaar vanaf de pad. Ik sta dus op en stop mijn bloes in de rugzak. Met de rugzak op mijn rug steek ik de open vlakte over. Ik loop zodoende vlak langs de picknicktafel. Mammie kijkt nu ook op. Haar handjes gaan vliegensvlug naar haar eigen schoot. Ze kleurt. Pappie laat zijn hand lekker waar hij is: in mammies schoot onder de rok. Ik vraag me onwillekeurig af hoe nat die vingers zijn.
“Goedemiddag, ook lekker aan het genieten?” vraag ik onschuldig. De kleur op mammies wangen wordt een tintje intenser.
“Het is heerlijk weer voor buitenactiviteiten he?” gooi ik nog wat olie op het vuur.
Pappie antwoordt: “Ja heerlijk. Even lekker wandelen en picknicken. We hebben er dit jaar lang op moeten wachten. Dus vandaag hebben we de stoute wandelschoenen snel aangetrokken.” Hij glimlacht. Ja stout, dat heb ik wel gemerkt. Maar dat zeg ik natuurlijk niet.
“Ik kon ook niet meer binnen blijven. Ik moest en zou er op uit. Maar helaas ben ik niet zo gelukkig als jullie dat ik gezelschap kon mee krijgen.”
De jongen kijkt me verlegen aan. Nu ik zo dicht bij hem sta, heeft hij ineens geen bravoure meer.
“Nou, geniet er toch maar van.” zegt mammie. Ik proef een toon van: Hou op en ga anderen lastig vallen.
Ik knik en wens ze een fijne middag en loop door naar het smalle paadje.

Al heel snel ben ik moederziel alleen op het tweede veldje. Maar mijn lust is wel wat gezakt. Misschien kan ik een gaatje in de bosjes vinden zodat ik de twee tortels nog wat kan bespieden.
Maar als ik een goed plekje heb gevonden in de bosjes, zie ik dat alle moeite tevergeefs is geweest. De spullen verdwijnen net in de tassen en het viertal staat op het punt om verder te lopen.
De oudste zoon moet ineens 'heel nodig.'
“Nou, snel dan.”bromt mammie. “Dat had je ook wel eerder kunnen doen. Dan hadden we nu verder kunnen lopen.”
De jongen knikt en loopt naar het paadje waar ik zojuist ook over gelopen heb.
Aha, die wil nog een glimp van mij opvangen. Nou, ik zal hem even helpen!
Snel sluip ik terug naar de plek, knoop mijn broek los en laat hem samen met mijn string zakken. Ik hurk net of ik moet plassen (wat ik eigenlijk ook moet). Mijn billen steken naar achter. Met een hand hou ik mijn kutje open en het gele vocht stroomt rijkelijk in het gras net op het moment dat hij in zicht komt. Ik doe net of ik schrik en spring overeind, zodat hij mijn mooi getrimde kutje vol kan zien. Zijn ogen puilen werkelijk uit hun kassen. “Oh... sorry.. o....o” stamelt hij.
“Oeps betrapt.” fluister ik. “Ik moest zoooo nodig.”
Hij staat daar maar met een vuurrode kop. Hij wil wegvluchten maar ik pak hem snel bij zijn schouder. “Geen probleem. Ik vind het wel leuk als zo'n knappe jongen naar me kijkt.”giechel ik.
Hij stamelt wat onsamenhangende woordjes en ik geef hem spontaan een zoentje op zijn wang.
“Wil je kijken als ik plas?” vraag ik.
Met zijn rooie kop knikt hij ja.
Ik hurk weer met mijn benen wijd en hou mijn kutje open. Hij kijkt aandachtig. Aan de bobbel in zijn broek zie ik dat hij het allemaal wel rete geil vindt. Ik laat de urine weer op de grond kletteren. Hij weet niet waar hij kijken moet.
“Vind je het spannend? “fluister ik.
“Echt wel” antwoordt hij.
“Heb je wel vaker een kutje gezien?” Nou, dat hij dus niet. En ik wrijf met mijn wijsvinger door mijn spleetje. “Vind je het mooi?”
Domme vraag. Die zit duidelijk tegen een spontane zaadlozing aan.
“Heb je wel eens tieten gezien?”
En weer schudt hij van nee.
Ik hijs mijn shirt op en wip mijn borsten uit het behaatje. “Wil je even voelen?”
Maar pappie gooit roet in het eten. “Marcel ben je nu eindelijk klaar? We moeten nog een eindje.”
Ik pak zijn hand en leg die even op mijn borst. Hij rilt. Snel rits ik zijn broek open en haal zijn pik tevoorschijn. Voor zo'n jong ventje heeft ie al een aardig apparaat. Niet al te dik maar wel lekker hard en lang. Met snelle halen ruk ik hem af en na een paar keer komt hij al bevend klaar. Het geile vocht komt op mijn tieten. Na nog wat rukjes lik ik zijn pik schoon, die nu al snel verschrompelt.
Hij fatsoeneert zijn kleren en vlucht weg.
Zo, die heeft vanavond nog wat om over te fantaseren, bedenk ik grijnzend.

Als de happy family weg is, haal ik het strandlaken uit mijn tas en zoek een mooi vlak plekje in de zon. daar spreid ik het laken uit. Even sta ik in tweestrijd. Zal ik mijn shirt uit doen en in mijn behaatje zonnen of toch maar heel kuis mijn shirt aanhouden?
Heel lang hoef ik er niet over te denken. De toestand met die vozende pappie en mammie heeft me aardig opgewarmd. En het gedoe met dat joch heeft gezorgd dat mijn string nu doorweekt is. Dus niet alleen het shirt gaat uit. Ook de rest!
Ik ga op mijn rug liggen. O, wat ben ik geil! Ik kan er niets aan doen, maar ik moet mezelf even klaarvingeren. Ik schuif mijn string opzij en met mijn wijsvinger wrijf ik door mijn natte spleetje. Mijn duim gaat in razend tempo over mijn klit. Heerlijk! En zacht zuchtend lig ik mezelf te verwennen. Twee vingers duw ik in mijn grotje. Ik hoor het gesop van de in - en uitglijdende vingers. Al snel duw ik een derde en zelfs vierde erbij.
Zalig, zo mijn eigen kut oprekken en uitwonen. Ik fantaseer dat de pappie en het joch me tegelijk neuken, terwijl mammie met haar pruim op mijn gezicht zit. Heerlijk, die twee harde palen in mijn pik. De ene lang en dun en de andere lang en dik. Maar allebei zooooo hard. Pappie ligt onder me en kan niet veel meer doen dan zijn pik stijf in mijn grotje houden. Maar zoonlief ligt bovenop me en gaat als een razende tekeer. Zijn lul schuift in en uit mijn kutje. En bij elke beweging voel ik zijn vlees langs mijn G-spot gaan. Ik word geiler en geiler. Mammie houdt mijn hoofd vast en duwt mijn mond tegen haar natte pruim. Mijn tong glijdt diep naar binnen Ik stik bijna, maar ze houdt me stevig vast. Het geil druipt uit haar kut over mijn gezicht. Haar rode, keurig geknipte haartjes kriebelen tegen mijn neus. “Lik me, teef!” beveelt ze. En dat doe ik dus. Met mijn handen hou ik haar billen vast. En ik lik en lik en lik... Ze kreunt onophoudelijk terwijl ze me aan mijn haar tegen zich aan duwt. Hoe harder ik haar clitje teister met mijn tong, hoe meer geluid ze maakt. En ze schuift onophoudelijk over mijn gezicht met haar natte kruis. En dan komt ze schreeuwend klaar. Een stroom geil loopt over me heen. Ik vang zoveel mogelijk op met mijn mond. Hmmmmm heerlijk!
Zelf zit ik ook heel dicht tegen een orgasme aan. En zo te voelen aan de bewegingen van het joch is hij er ook heeeeel dichtbij. Ik knijp met mijn kutspieren om ze over het randje te helpen. En wonder boven wonder is pappie de eerste die zijn lading geil zaad tegen mijn baarmoederwand spuit. Kreunend en zuchtend duwt hij zijn pik helemaal tot zijn ballen in me. Ik melk hem tot de laatste druppel uit. Zoonlief laat zich intussen niet onbetuigd en neukt me op volle toeren. Dan zet ook hij de sluizen open en vult mijn kutje verder met zijn jonge zaad.


Ik trek mijn benen op en spreid ze zo ver mogelijk. met mijn linkerhand hou ik mijn kutje open. En dan... met enige moeite verdwijnt mijn rechterhand helemaal in mijn heerlijk opgerekte kut. oooow, wat is dit lekker! En op mijn lip bijtend om het niet uit te schreeuwen, kom ik gierend klaar op mijn eigen vuist.
Als het orgasme wat wege-ebt is, voel ik me zweverig. ik fatsoeneer mijn lingerie een beetje. En zo lig ik heerlijk op mijn zij met een hand tegen mijn kutje een beetje te doezelen...

Plots voel ik iemand aan mijn borst zitten. Blijkbaar ben ik in slaap gevallen.
“Ze slaapt diep.” hoor ik een man zeggen.
“Jammer, ze lijkt me geil genoeg voor een lekkere beurt.” zegt een andere man.
“Ja joh. Kijk maar naar d'r kutje. Die string is zeiknat.”
O, er zijn dus drie mannen. Ik hou me slapend. Waarom weet ik niet, maar ik ben totaal niet bang. Misschien veel te geil om bang te zijn. Intussen voel twee handen op mijn borsten. “Lekkere memmen.” is het commentaar van nr 1. De anderen vallen hem bij. Inwendig geniet ik van dit compliment.
“En wat dacht je van die kont?”
Ook die wordt unaniem goedgekeurd.
“Zie je 't al voor je? Lekker met je leuter tussen die bilnaad? In dat nauwe gaatje?”
Ik voel een hand over mijn bil strijken. Ik kreun onwillekeurig en ga iets verliggen zodat ik mijn been wat verder op kan trekken en mijn billen wat verder naar achter steken.
Hierdoor is mijn spleetje goed te zien voor de 'heren'.
Ik hoor een ritssluiting, gevolgd door een “ Wat doe je nu?”
“Dit prachtige lichaam vraagt om een flinke portie zaad. En dat ga ik maar even aan d'r geven.”
“Gek, wacht nou even. Misschien kunnen we wel wat meer doen. Ze slaapt echt diep.”
Als antwoord maak ik een zacht snurkgeluidje en draai op mijn rug.
“Kijk die tieten eens. Ze zakken helemaal niets in. Lekker stevig.”
“En dat koppie. Echt een pijpbekkie.”
Het commentaar wordt steeds grover naarmate de lust bij de mannen stijgt. Ik doe mijn benen weer iets uit elkaar. Mijn string zit tussen mijn schaamlipjes gevouwen. Ik voel mezelf ook steeds geiler worden en hoop dat ze wat meer gaan doen dan alleen maar praten.
En ja hoor, ik voel een hand over mijn buik naar mijn venusheuvel afdalen. Ik kan het niet nalaten zacht te kreunen. De hand verdwijnt snel maar als ik geen teken van leven geef, komt ie al snel weer terug en verdwijnt brutaal in mijn string. Een andere hand voelt tussen mijn benen en raakt nog net niet mijn clitje aan.
“Ze is heet. Voel maar. Je kunt de hitte voelen.”
En ik voel nog een hand die wel mijn kutje aanraakt.
“En nat!” is het bijbehorende commentaar.
Dan voel ik dat mijn beha naar boven geschoven wordt.
Ik besluit dat het nu wel tijd wordt om wakker te worden. Kreunend rek ik me uit en sla mijn ogen op. Wat ik zie, overtreft mijn stoutste verwachtingen. Drie heerlijke kerels van rond de 30 staan om me heen. Ze schrikken, maar ik doe net of ik niet weet wat ze net gedaan en gezegd hebben.
“Oei. Excuses. Ik lig er nogal onbeschaamd bij.” fluister ik terwijl ik quasi nerveus mijn ondergoed fatsoeneer. “Waar is mijn broek? Waar is mijn broek nu toch?” Ik doe of ik moet huilen.
“Die heb je niet nodig.”
Ik kijk verschrikt op. Dit had ik niet verwacht.
“Wat denk je? Ons een beetje opgeilen en dan er vandoor? Mooi niet!”
Een donkerharige vent grijpt me vanachter bij mijn armen en trekt me stevig tegen zich aan. Ik voel zijn pik door zijn broek heen in mijn bilnaad. Ik sidder. Een beetje van angst maar ook van genot. Ik besluit voorlopig niet mee te werken met wat ze ook van plan zijn. Ik kronkel in zijn armen om los te komen. Een blonde vent grijpt me bij mijn middel.
“Dacht je echt dat je weg kunt komen? Mooi niet. Eerst krijg je een mooi kado van ons.”
En met die woorden trekt hij in een beweging mijn string van me af.
“Zo, let de play begin.”
En hij laat zijn broek zakken. Een grote stijve pik springt tevoorschijn. De kop glinstert al.
“Zuigen kreng!” Hij lacht. “Dat heb ik nu altijd al eens willen zeggen.”

De donkerharige duwt me hardhandig naar beneden. Als mijn hoofd op de goeie hoogte is, grijpt de andere mijn hoofd en duwt zijn stijve tegen mijn lippen. “Bek open en pijpen!” beveelt hij.
Ik knijp mijn lippen stevig op elkaar en schud van nee. Hierop komt nummer 3 in actie. Hij knijpt mijn keel dicht en tegelijk mijn neus. Ik kan geen adem krijgen en spartel om los te komen. Maar ik heb geen schijn van kans tegen deze drie geweldenaars. Ik open mijn mond om te schreeuwen en daar maakt de blonde handig gebruik van door zijn lul in één beweging in mijn mond te schuiven.
Ik kokhals en nr 3 laat mijn keel los. Gierend haal ik adem. De blonde voor me begint mijn mond te neuken. Ik voel dat de man achter me zijn leuter ook tevoorschijn heeft gehaald. De eikel prikt tegen mijn bil. Hij trekt me wat naar achter zodat ik wat voorover leun. Ik hou me met beide handen vast aan de heupen van de man voor me. De derde bepotelt mijn borsten en knijpt venijnig in mijn tepels. De pik in mijn mond prikt tegen de huig. Ik kokhals weer. Slierten speeksel druipen uit mijn mondhoeken. Tranen stromen over mijn wangen. En die dikke pik schuift maar in en uit mijn mond. Met mijn tong probeer ik hem tegen te houden. Maar daardoor wordt die vent alleen maar wilder. Zijn eikel komt in mijn keel.
Ik begin te braken. Snel trekt hij zijn lul terug. Het braaksel komt op de grond tussen ons in. Spatten belanden op mijn benen. Hij gromt: “Trut! Als je het waagt om me onder te kotsen. Dan zul je het goed weten.”
En weer schuift die dikke lul over mijn tong naar binnen. De andere twee spreiden mijn benen en ik voel een dikke eikel tegen mijn schaamlippen geduwd. Omdat ik nog steeds nat ben, kost het de man geen enkele moeite om zijn pik in mijn kut te duwen. Van weeromstuit duw ik mijn kont naar achter zodat hij er beter bij kan. Eigenlijk word ik van deze verkrachting beregeil. Maar dat laat ik even niet merken. Zowel mijn kut als mijn mond worden nu goed uitgewoond. In een stevig tempo schuiven de pikken in en uit. Op een of andere manier hebben de twee mannen een perfect op elkaar afgesteld tempo gevonden. En ik hang er tussen en word steeds geiler. De derde man pijnigt mijn borsten nog steeds. En dat is maar goed ook want de pijn die hij veroorzaakt leidt me af van hetgeen er in mijn kut gebeurt. Anders zou ik loeihard klaarkomen bij deze verkrachting. En dat kan natuurlijk niet. Tenminste nu nog even niet.

Al snel voel ik de pik in mijn mond opzwellen. De eerste stralen schieten zo achter in mijn keel. Dan haalt de man zijn pik terug en spuit nog drie stralen over mijn gezicht. Omdat ik mijn steun ineens kwijt ben, tuimel ik voorover. De man achter me valt mee en ligt boven op me. Zijn leuter zit nog steeds diep in mijn kutje begraven.
Nummer 3 neemt de plek van de blonde in en duwt zonder pardon zijn niet al te lange maar reuze dikke pik in mijn mond en begint met snelle halen te bewegen. Nummer twee neemt de plek van de man achter me in en trekt mijn achterwerk omhoog. Ik voel een klodder heet nat speeksel in mijn bilnaad.
Met zijn vinger smeert de man het door mijn bilnaad naar mijn kontgaatje. Nog een klodder komt op mijn bil. Hij masseert mijn anus tot die goed nat is en duwt dan een vinger in mijn kont. Langzaam vingert hij me. Ik hijg want nummer 1 duwt ineens twee vingers in mijn kutje. Nu word ik in drie gaten genomen. Weliswaar twee met vingers maar dat zal vast nog wel veranderen.
De man voor me pakt me ruw bij mijn haren en begint in razend tempo mijn mond te verkrachten. In dit ritme zal hij het nooit lang volhouden. Dus ik spartel wat tegen. Want ik wil nog niet dat het over is. Maar hij begrijpt me verkeerd.
“Stomme slet. Hou die kop stil of ik neuk je in alle gaten die je hebt.” en hij duwt zijn onderlichaam strak tegen mijn hoofd. Zijn stijve verdwijnt weer achter in mijn mond. Gelukkig is die niet zo lang als zijn voorganger. Ik voel nu twee vingers in mijn achterste. En mijn kutje is gevuld met twee of drie vingers die ruw hun werk doen. Ik huiver weer van heimelijk genot. Maar dit keer verraad ik mezelf.
“Die bitch wordt steeds natter! Die geniet er gewoon van.” En met die woorden duwt hij er nog een vinger bij. Hmmm, nog even en ik word gefistfucked door iemand anders dan ikzelf. De pik in mijn mond maakt zich ook klaar om een lading te lozen. Hij wordt zo mogelijk nóg dikker. De man trekt en duwt mijn hoofd woest heen en weer terwijl hij zelf wilde neukbewegingen met zijn bekken maakt. Met een grom loost ook hij zijn kwakkie in mijn mond. Manmoedig probeer ik alles door te slikken. Maar er loopt een heel deel uit mijn mond. Zoveel heeft nog nooit iemand in of op me gespoten.

En weer word ik in een andere houding gelegd. Of eigenlijk gezet. Want ik beland op de schoot van de man die het eerst in mijn mond klaarkwam. Zijn pik staat alweer fier overeind. Hij en zijn maten manoeuvreren mij zo dat mijn anus precies boven zijn eikel komt. Dan duwt iemand me bij mijn schouders naar beneden terwijl hij zijn pik op mijn kont richt. En met woest geweld dringt hij binnen. Dat doet echt zeer. De tranen springen me weer in de ogen en ik jammer wat voor me uit. De mannen lachen. “Zo! Die weet wat neuken is. Die kont moet eens goed misbruikt worden.”
De donkerharige, die als enige nog niet klaargekomen is, steekt twee vingers in mijn mond. “Jakkes Mark, jouw troep zit er nog in.” roept hij lachend. De anderen lachen mee.
“Moet je straks opletten als we d'r kut hebben gehad.”grijnst de blonde. “Kunnen we achter elkaar in de zooi van de ander raggen.” En weer lachen ze alle drie. Maar dan voel ik ineens een pik mijn ruwgebeukte kutje binnen dringen. De blonde ramt intussen mijn kont beurs. En de donkerharige duwt zijn stijve leuter zonder omhaal in mijn mond. Snel begin ik te zuigen en met mijn tong langs zijn eikel te cirkelen. Ik hoop nu echt dat hij heel gauw klaar komt, want dat gebeuk in mijn mond ben ik nu wel goed beu. Trouwens in mijn kontje voelt het ook nog niet echt prettig. Dat heb ik ook wel eens anders ervaren.
En de donkerharige stelt me niet teleur. Na een paar minuten sabbelen en zuigen leegt ook hij zijn zak. Alleen niet in mijn mond maar op mijn haar. Lekker hoor. Als ik dan straks weer verder moet, zit heel mijn haar onder de derrie.

Nu word ik nog van twee kanten geneukt. En ik moet zeggen: het voelt steeds beter. Mijn kutje is goed geolied en de pik glijdt er makkelijk en soepel in en uit. En mijn kont past zich aan aan de stoten van de blonde.
“Niet klaarkomen in haar kont hè? Dat moet in haar kutje belanden.”
Blijkbaar hebben de drie iets dergelijks al vaker uitgehaald. De man die mijn kutje uitwoont (Mark dus) voert het tempo nog iets op. Ik hou het nu bijna niet meer en begin in een monotoon geluid te kreunen. Het voelt zoooo heerlijk om zo lekker uitgewoond te worden zonder dat je er zelf iets aan kunt doen! En met een gedempte kreet kom ik zoooo heerlijk klaar. Het sap gutst weer uit mijn kut. Het smeert gelijk de lul die mijn kont bewerkt. En als mijn orgasme weggeëbd is, dient zich gelijk weer een volgende aan. En weer een. En weer een. Ik beland in een soort van orgasmestorm. Het voelt echt zaaaalig. De mannen kunnen het wel waarderen en met een luide kreet spuit Mark zijn zak voor de tweede keer in me leeg. Maar nu in mijn krampende en dampende kut.
Dan wisselen Mark en de donkerharige van plek. Al snel voel ik de lul van de andere in mijn kutje. Mark kust me intussen op mijn mond. Maar dat gaat me echt te ver. Ik hou mijn mond stijf dicht! En als hij aan blijft houden, draai ik mijn hoofd weg. Maar daar staar ik in de ogen van de blonde en die bedenkt zich geen seconde en duwt zijn mond stevig op de mijne. Mark heeft zijn aandacht intussen weer verlegd naar mijn tieten. Hij kneedt ze alsof ze bollen deeg zijn. Mijn tepels doen loei zeer. De blonde perst zijn tong tussen mijn lippen.
De donkerharige neukt intussen of zijn leven er van afhangt. En weer voel ik dat ik ongelofelijk ga klaarkomen. Ik kreun en open mijn mond om adem te happen. En dan voel ik de tong van de blonde tegen mijn tong. Wat kan mij het ook schelen! Ik sla mijn arm om zijn hoofd en kus hem vurig. Dit geeft hem een enorme boost en nog net voor hij niet meer kan stoppen, trekt hij zijn pik uit mijn kont. Hij hijgt ervan. De donkerharige spuit intussen zijn zaad bij dat van zijn voorganger. Als hij zijn pik eruit haalt, is hij wit van de sperma. En uit mijn kut druipt ook een grote witte sliert.
Ik hijg ook. Van inspanning en van opwinding. De blonde tilt mijn kont iets op en glipt onder me uit. Ik val languit achterover in het gras. Ik trek mijn benen op en spreid ze zo wijd mogelijk. De blonde laat zich ertussen zakken en penetreert me met één heftige stoot. Gelijk tot zijn zak erin!
Oeffff. Die komt aan! En langzaam begint hij te bewegen. En al snel vult dat heerlijke gevoel mijn onderbuik. Net zo langzaam als hij zijn tempo opvoert, bouwt bij mij de bekende spanning zich op. Maar Mark heeft nog niet genoeg gehad. Al twee keer is hij klaargekomen en weer zit hij met een stijve. Ik sla mijn hand er omheen en trek hem loom af. Aan de andere kant zit de donkerharige aan zijn lul te sjorren. Ook die is al weer half stijf. En dat nadat hij net nog ongelofelijk klaarkwam in mijn kutje.
“Maar goed dat we die viagra hebben geslikt.” grijnst Mark.
Aha. Dat is 'm dus! De heren waren al wat van plan.
“Ja, en jammer dat de dames niet durfden te komen. Maar dit is een wel heeeeel goed alternatief.”
Voor het eerst spreek ik ze aan. “Hadden jullie eigenlijk een afspraakje voor een buitenorgie?” vraag ik hijgend.
“Jeps, maar de meiden met wie we afgesproken hadden, appten juist toen we hier arriveerden dat ze niet durfden. En toen zagen we jou...”
“En toen mocht ik de plek van meerdere dames innemen.”
En dan zeg ik even niks meer want alweer voel ik dat ik klaar ga komen. De mannen hebben het blijkbaar ook door want ze strelen nu liefkozend mijn lichaam. Mark daalt af naar mijn clitje en met zijn duim en wijsvinger draait hij het een beetje rond. En dan kom ik zoals ik nog nooit gekomen ben! Ik geef een luide gil. De blonde legt snel zijn hand op mijn mond. Ik spartel en draai en kom en kom en blijf komen.
Dan val ik in zwijm.

Langzaam kom ik weer bij. Maar het is opmerkelijk rustig. De mannen zijn 'm gesmeerd. Woedend richt ik me op. Maar dan kijk ik verwonderd. Ik heb mijn kleren aan. Zou ik het gedroomd hebben? Dan valt mijn oog op mijn rugzak. Daaruit hangt half, als een vlag, mijn kapotte string. En in mijn haar voel ik nog het sperma. Niet gedroomd dus! Lekkere lui, om me zomaar achter te laten.
Maar aan de andere kant: ze hebben me wel aangekleed.
Als ik mijn telefoon pak, zie ik dat die ontgrendeld is. Nu heb ik net als driekwart van Nederland de pincode van 4 keer niks, dus zo moeilijk zal dat niet zijn geweest voor de mannen.
Ik zie een berichtje op het scherm. Het is van ene Onno. De bijbehorende foto toont de donkerharige. Ik open het berichtje:

“je was compleet van de wereld. Dus hebben we je aangekleed. Maar eerst hebben we met je telefoon wat foto's gemaakt. Ik hoop dat je ze leuk vindt. Als je wilt mag je ze met ons delen. Onze nummers staan in je contactenlijst. (we hebben echt niet met onze eigen foons foto's gemaakt, dat leek ons niet juist)
gr. Onno”


Ik open snel de fotogalerij. De eerste foto is gelijk een close up van mijn kutje waar de sperma echt uit golft. Lekkere foto! De andere foto's zijn ook de moeite waard. Er zijn foto's van mijn uitgewoonde lichaam. Maar ook van de natte halfharde pikken van de mannen. En de laatste is een soort selfie met mij op de grond en de mannen liggend erachter.

“Ach, waarom zou ik zoveel moois alleen voor mezelf houden?” vraag ik me zelf af en stuur de foto's allemaal door naar de drie mannen.
Niet veel later krijg ik een ping. Er is een nieuwe groepsapp aangemaakt. Met de naam: natuurlijk lekker.
Niet echt origineel. Maar de foto's die er verschijnen maken veel goed. Ik blijk dus niet het enige 'slachtoffer' van de heren te zijn. Er zijn nog 4 dames in de groep.

Volgende week hebben we met ons vieren afgesproken in de gemeentegrot in Valkenburg. Daar schijn je ook lekker te kunnen sexen.

Zoek naar meer verhalen van Myster...
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (1)
DE 15 NIEUWSTE "Groepsex" VERHALEN
:: Maria Leeft Zich Uit 5 #Door: Maria
Gelezen: 714x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Buurvrouw, Pijpen, Plassen, Dikke Piemel
20-02
9.3
:: Vriendenvakantie - 4 (suzan)Door: Westland_cpl
Gelezen: 3001x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Swingen, Vrienden VMVMV
19-02
9.2
:: Vriendenvakantie - 4Door: Xander
Gelezen: 5544x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Vrienden, Vakantie, Groepsex, Swingen, Partnerruil, Ongeremde Sex, Vingeren
19-02
9.1
:: Het ParkDoor: Arlette
Gelezen: 6730x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Exhibi, Pijpen, Neuken
18-02
8.7
:: Partnerruil Werd GangbangDoor: Peter
Gelezen: 9292x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
17-02
7.8
:: Ultieme FantasieDoor: Ellev
Gelezen: 10347x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
14-02
8.5
:: HotWife En Meer...deel...Door: Schrijver
Gelezen: 10206x
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Hotwife,BBC,Cuckold,moeder,dochter,hotwife,hotdaughter
14-02
8.7
:: Mijn Eerste GangbangDoor: Fanny
Gelezen: 14456x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Gangbang Sandwich Bdsm
10-02
9.0
:: Gedrogeerd Door: Lisa-brabant
Gelezen: 17709x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Sexbios, Dwang, Pilletje
08-02
8.7
:: Onze Oppas - 7Door: Schrijver
Gelezen: 14603x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
07-02
8.7
:: De Schilderles Van De JufDoor: Timio
Gelezen: 15919x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Mindplay, Exhibitionisme, Dominant
03-02
8.1
:: Ik Ben GeilDoor: Arlette
Gelezen: 13071x
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags: Geil...
03-02
8.4
:: Fantasie Komt UitDoor: Tomsuzanne75
Gelezen: 9789x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
03-02
8.6
:: Een Slet WordenDoor: Arlette
Gelezen: 19988x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Exhibi, Pijpen, Neuken
30-01
8.9
:: Vriendenvakantie - 3Door: Lieke
Gelezen: 10681x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Vijf Stellen, Swingen, Groepsex
27-01
8.9
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net