Opwindend.Net
Datum: 30-03-2018
Stemmen: 210x
Cijfer: 8.8
Gelezen: 47510x
Lengte: Gemiddeld
Online Lezers: 1
Voor De Klas - 2
Door Timio - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Voor De Klas - 1

Dat kan toch niet waar zijn dat hij bepaalt wat ik aantrek, sputterde ik toen ik thuiskwam. Hij kan mooi de pot op. Toch begon het later in de week te veranderen; zijn gedrag kroop onder mijn huid en wond me enorm op.

Wat was er toch met me? Het leek wel alsof ik steeds meer ging verlangen dat hij voor me bepaalde wat ik moest doen.

Een paar dagen later had ik besloten om het te doen, ik volgde mijn gevoel. Sterker nog ik ging speciaal voor die avond een nieuw rokje kopen. Die middag ging ik meteen op pad. Ik was al behoorlijk opgewonden en bij het passen nam dat alleen nog maar verder toe. Bij elk rokje dat ik aantrok, dacht ik: hoe zou hij dat vinden?

Na eerst de gewone rokje gepast te hebben, koos ik steeds kortere uit en voelde ik bij mezelf dat ik een statement wilde maken. Zo van kijk eens wat ik durf. Uiteindelijk had ik een kort zwart rokje dat ik eigenlijk te kort vond en een iets langer leuk rood rokje. Ik besloot ze allebei te kopen. Een leuke witte blouse maakte het geheel compleet.

Toen ik daarna langs een lingeriewinkel liep schoot ik nog even naar binnen. Daar kocht ik nog een mooi zwart setje; een beha die mijn borsten mooi opdrukte en een bijpassende string. De verkoopster drong aan om ook nog een paar bijpassende zwarte kousen te kopen, ze waren nu met korting als setje verkrijgbaar. Ze had me snel overgehaald in de stemming waarin ik was.

Opgewonden ging ik naar huis terug. De volgende avond was de les al en ik moest nog kiezen wat ik aan zou doen.

De hele dag liep ik te piekeren welk rokje ik 's-avonds aan zou doen, maar diep van binnen wist ik het wel. Ik wilde laten zien wat ik durfde en die vreselijke man uitdagen met mijn outfit. Na het eten kleedde ik me om en trok mijn zwarte lingerie aan, de zwarte kousen, het korte zwarte rokje en de witte blouse. Ik was er lang mee bezig en voelde me super vrouwelijk en ongelooflijk opgewonden. Het was al laat dus ik vertrok snel.

Toen ik binnenstapte, was iedereen er al, ook Johan. "Goedenavond mannen, hebben jullie er zin in?" vroeg ik bij binnenkomst en trok mijn jas uit. Ik zag vier paar ogen naar me kijken; ongegeneerd gleden hun blikken over mijn borsten en de rest van mijn kleding.

"Wow, dat ziet er goed uit Juf; ik krijg er steeds meer zin in!" sprak Johan, terwijl hij me indringend aan keek. Ik kleurde helemaal van die opmerking en begon snel de stof uit te leggen. Deze keer viel het niet mee om de mannen aan het werk te krijgen. Ze waren snel afgeleid en zaten me steeds aan te staren. Ik deed net alsof ik het niet merkte en ging gewoon door.

Johan stak zijn vinger op en zei dat hij nodig naar de wc moest. Ik keek hem na en ging weer verder. Een paar minuten later kwam hij terug en ging weer zitten; zijn hete blik voelde ik nog steeds op mijn lijf priemen.

Eindelijk was het pauze en kon ik even naar het toilet. Snel deed ik mijn plas en zag toen pas dat er een briefje op de spiegel hing. Ik las: het is geen gezicht die zwarte beha onder die witte blouse. Hoe kon hij dat weten dacht ik, maar toen ik in de spiegel keek zag ik dat ze het allemaal gezien moesten hebben: het zwart kwam duidelijk door de witte stof heen. Had ik dat zelf thuis dan niet gezien? Blijkbaar was ik zo bezig geweest met de andere dingen dat ik dat niet had gezien of misschien niet wilde zien.

Dat kon zo niet. Snel trok ik mijn blouse en beha uit en deed mijn blouse weer aan; knoopjes hoog gesloten. Ik keek in de spiegel en vond dat het nu beter was, ook al kon je wel lichtjes mijn tepels er doorheen zien schemeren.

"Juf, we gaan weer beginnen," riepen de mannen. Snel liep ik terug, de beha in mijn handtas proppend.

In de klas gingen we weer verder met waar we gebleven waren. Ik pakte het boek en sloeg het open; ook daar zat een briefje in:

Een echte sexy vrouw laat twee knoopjes van de blouse los!

Shit! Ik keek op naar Johan; hij keek me recht aan en stak twee vingers op.

Dat kon ik toch niet doen, maar ik voelde de zin tot in mijn kruis branden en ook de blik van die kerel. Hij dwong me bijna. Ik draaide me quasi nonchalant om en deed snel een knoopje open. Toen ik terugdraaide keek Johan me triomfantelijk aan en stak nog één vinger de lucht in. Dat kon echt niet wat hij wilde. Ik betrapte me er op dat ik ontzettend opgewonden werd, omdat hij steeds naar me zat te kijken en voelde dat mijn tepels hard werden. Ik ging weer zitten en deed net alsof er niets aan de hand was, maar voelde zijn blik op mijn tepels rusten. Ik keek recht in zijn ogen en terwijl hij naar me keek gleden zijn ogen naar mijn borsten en stak hij weer één vinger op. Het zweet brak me uit, wat moest ik nu doen? Het hoorde niet, maar mijn lichaam wilde het. Ik draaide me opnieuw om en deed het gewoon, nog een knoopje open. De les ging gewoon door maar alle aandacht was weg. Alle ogen waren slechts op één ding gericht: mijn blouse die open stond. Het voelde machtig om te zien dat ze allemaal zaten te loeren, de één wat schaamtelozer dan de ander.

Het liep tegen het einde van de les en ik voelde de geilheid in mijn lijf toenemen. Mijn tepels waren snoeihard en drukten duidelijk door de stof. Pffftt, ik wist niet meer wat ik moest doen. Ik beëindigde de les en wenste iedereen nog een fijne avond. Omdat ik zo geil geworden was ging ik expres half gebogen mijn spullen in mijn tas stoppen. Hierdoor kon iedereen goed in mijn open vallende blouse kon kijken. Ik voelde de blikken over mijn borsten gaan. Eén voor één vertrokken ze, totdat alleen Johan nog over was.

"Je hebt er van genoten, hè sletje!" Hij vroeg het niet maar stelde het gewoon en dat raakte me vol in mijn kruis. "Ja," antwoordde ik schoorvoetend.

"Mooi dan wil ik dat je volgende week dit outfit weer aandoet, zonder ondergoed!" Hij wilde bijna vertrekken, maar kwam terug.

“Ik wacht wel even op je, dan kan je voor me uit over het schoolplein lopen en kan ik even naar de lekkere billen van de Juf kijken". Mijn tas was ingepakt en ik draaide achter ons het lokaal op slot. Johan wachtte expres zodat ik voor hem kwam te lopen.

Ik voelde zijn blik op mijn billen; ik was nog nooit zo geil geweest. In een stoute opwelling trok ik het rokje vanachter omhoog en toonde hem mijn billen. Hij floot en genoot. Hij kwam naast me lopen.

“Tot volgende week, dat wordt een belangrijke avond met een grandioos hoogtepunt! Slaap lekker." En weg was hij.

Thuis moest ik me zelf eerst bevredigen, zo geil was ik geworden.

Genoten van het tweede deel laat het even weten...

Deel drie is op komst.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Voor De Klas - 3


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (16)
DE 15 NIEUWSTE "Groepsex" VERHALEN
:: Presentatrice Marion - 3Door: Master John
Gelezen: 2281x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
19-03
9.0
:: Buurvrouw Anne - 4Door: Dano30
Gelezen: 9168x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Buurvrouw, Trio, MVV, Pijpen, Beffen
17-03
8.7
:: Weekendje WegDoor: Lisa-brabant
Gelezen: 12520x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Welness, Groepseks, Lesbisch, Massage
15-03
8.5
:: Cadeautje Van Mijn ManDoor: Kiarawilmeer
Gelezen: 15689x
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags:
09-03
8.3
:: Isabel In Het RestaurantDoor: Isabel
Gelezen: 14267x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Exhibitionistisch, Zaadsletje, Pijpen, Gebruikt Worden
08-03
8.0
:: AutopechDoor: Arlette
Gelezen: 18110x
Reacties: 13
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Neuken,
05-03
8.5
:: Nieuwe Job - 5Door: Ellen
Gelezen: 11412x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Negers, Dikke Tieten
28-02
8.8
:: Gebruikt Als Een Geile SletDoor: Sophie95
Gelezen: 20375x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Slet, Gangbang, Meerdere
26-02
8.7
:: Donderdag SexbiosavondDoor: Lisa-brabant
Gelezen: 16481x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
20-02
8.2
:: Maria Leeft Zich Uit 5 #Door: Maria
Gelezen: 9013x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Buurvrouw, Pijpen, Plassen, Dikke Piemel
20-02
9.0
:: Vriendenvakantie - 4 (suzan)Door: Westland_cpl
Gelezen: 6188x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Swingen, Vrienden VMVMV
19-02
9.0
:: Vriendenvakantie - 4Door: Xander
Gelezen: 10893x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Vrienden, Vakantie, Groepsex, Swingen, Partnerruil, Ongeremde Sex, Vingeren
19-02
9.1
:: Het ParkDoor: Arlette
Gelezen: 11176x
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Exhibi, Pijpen, Neuken
18-02
8.6
:: Partnerruil Werd GangbangDoor: Peter
Gelezen: 14252x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
17-02
7.8
:: Ultieme FantasieDoor: Ellev
Gelezen: 12717x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
14-02
8.5
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net