Opwindend.Net
Datum: 02-04-2018
Stemmen: 219x
Cijfer: 9.1
Gelezen: 46029x
Lengte: Lang
Online Lezers: 1
Voor De Klas - 4 (slot)
Door Timio - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Voor De Klas - 3

Toen ik vroeg “Wie wil er proeven?” was direct het hek van de dam. Twee mannen stonden op en kwamen naar me toe en wilde me pakken. “Hoho” riep Johan “niet te snel, we gaan dit sletje eens heerlijk onder handen nemen, zoals ik dat in de mail naar jullie heb geschreven”. De mannen luisterden allemaal naar hem en ik was benieuwd wat er nu zou gaan gebeuren.

“Dit sletje is zo geil die gaat alles doen wat we willen en we gaan haar nog geiler maken zodat ze ons zal smeken om geneukt te worden” Johan keek de groep rond en vroeg vervolgens “Wat mogen jullie niet bij je eigen vrouw maar zouden jullie wel bij dit sletje willen doen?” Hij had de mannen meteen op scherp en terwijl ik toekeek hoorde ik ze roepen: “deepthroaten”, “mijn zaad in haar gezicht spuiten”, “in haar kont neuken”.

“Dat klinkt goed” zei Johan “en dat gaat zeker gebeuren, laten we haar eerst over haar bureau vastbinden.” In no time hadden ze me met z’n vieren voorover vastgebonden over mijn bureau. Mijn benen stonden ver uit elkaar en waren beide aan een tafelpoot vast gemaakt; ook mijn armen waren over het bureau heen aan de andere poten vast gemaakt. Mijn rokje hadden ze tijdens het vastbinden over mijn heupen geschort zodat ik in mijn blote kont naar hen toe stond.

“En jongens hoe bevalt dit uitzicht jullie?” hoorde ik Johan aan de anderen vragen “laat jullie blikken maar eens uitgebreid over dat geile lijf glijden; ons sletje voelt dat we haar bekijken daar wordt ze heerijk geil van, niet waar Juf?” Ik voelde inderdaad de geile blikken over mijn lijf en dat deed zeker wat met me. Zo schaamteloos ik hier ook vastgebonden stond, niets kunnen doen en volledig afhankelijk zijn van Johan en de groep; het maakte me mega geil.

Plots voelde ik een paar handen op mijn kont, ze trokken mijn billen ongegeneerd uit elkaar. “Kijk eens hoe verlangend dit geile kutje al voor ons open staat; als je goed kijkt zie je de druppels geil langs haar benen omlaag druipen.” Toen Johan dat zei, voelde ik het ook echt; ik weet niet wat hij met me deed maar ik was de controle over mijn lijf volledig kwijt.

“Ja blaas maar even tegen dat hete kutje, dat vindt ze zeker lekker”. Iemand blies tegen me kutje en oh zelfs dat was al heerlijk. Ik wilde dat ze me aanraakten, dat ze me gingen neuken, waarom deden ze dat niet.

“Wie kan er goed beffen?” hoorde ik Johan vragen. “Ik” riep iemand en blijkbaar werd hij aangewezen om onder tafel te kruipen om eindelijk mijn kutje te likken. Oh, oh kreunde ik luid toen een tong me daar likte; het genot trok direct door mijn hele lijf.

“Jongens wel opletten dat je haar niet laat klaar komen, dus op tijd stoppen! We gaan dit geile juffie helemaal gek maken” hoorde ik Johan weer zeggen. Nou daar hoefde niet veel meer voor te gebeuren, ik stond al bijna op springen. “Wil iemand dit lekkere kontje nog likken?” hoorde ik hem vragen. En ja hoor nu voelde ik niet alleen een heerlijk tong op mijn klitje maar ook een langs mijn kontje likken. Ik probeerde mijn kontje te bewegen zodat ik meer contact kon maken om zo eindelijk klaar te komen. “Kijk ons sletje eens kronkelen van geilheid” hoorde ik Johan weer zeggen en sloeg me daarbij om mijn billen.

De tongen en mond deden hun werk uitstekend. Mijn klitje werd gelikt, gezogen en licht gebeten terwijl de tong achter mijn sterretje binnen drong. Ik had niet veel meer nodig; ging op mijn tenen staan om alle spieren te spannen en om mijn genot te ontvangen. Nog heel even, ja, ja,ja

“Stop” riep Johan hard “ze komt bijna”. Direct waren de tongen verdwenen en zakte ook mijn opkomende orgasme; shit! Zei ik zachtjes. “Ja sletje, niet te gretig; de les is nog niet afgelopen” Hij hield het goed in de gaten en bepaalde blijkbaar wat de anderen mochten doen.

Daar stond ik dan weer, verlangend om geneukt te worden en niemand die me aanraakte. Ik werd er zelfs een beetje kriegelig van. “Kom we gaan haar gaten eens lekker soepel maken” hoorde ik Johan zeggen. Als op commando voel ik een duim mijn mond binnen dringen en twee vingers in mijn kwijlende kutje; een van de vingers wrijft over mijn sterretje en dringt ook daar naar binnen. Mmm kreun ik lichtjes van genot, dit bevalt me wel.

“Nog een vinger er bij” en ja hoor in alle drie mijn gaatjes voel ik een tweede vinger bijschuiven. Het lijkt wel een militaire operatie. Ik geniet van de heerlijke bewegingen in mijn kutje en kont en zelfs die in mijn mond maken me geil.

“Nog een vinger er bij”. Wow, het wordt nu overal wel vol en alles schuurt heerlijk langs elkaar. Ik voel een orgasme langzaam aanzwellen en maak me er klaar voor. Nog even die vingers wat feller over mijn klitje, mmmm Toe maar moedig ik ze aan en ik voel mijn lijf beginnen te trillen, ja daar komt het...

“Stop! Alle vingers weg!” En opeens voel ik me leeg en zakt alles weg. GVD vloek ik luidkeels; dit is irritant.

“Zo jongens, ik geloof dat ze nu wel lekker opgewarmd is, denken jullie ook niet. Kijk maar eens naar die draden geil die tussen haar benen hangen. Ik voel me ongelooflijk bekeken en weet dat mijn onderlichaam in brand staat en dat alles daar kletsnat en geil is. Hoe lang gaat dit zo nog door, ik houd het niet meer.

“Tijd om het huiswerk in te leveren” hoor ik Johan lachend zeggen en ik voel hoe een stijve lul vanachter in een keer diep in mijn gloeiende kutje wordt gestoken. OMG kreun ik luid. Veel kan ik niet uitbrengen want ook in mijn mond wordt een stevige stijve lul gestopt. “Laat ons geile juffie maar eens voelen wat we van haar lessen vonden”. Ik werd nu echt stevig van achter geneukt en dat voelde zo ongelooflijk lekker, wat was ik hier aan toe. En die lul in mijn mond dringt steeds dieper in mijn keel. Ik word van twee kanten genomen als een geil neukhoertje. Oh wat was ik hier aan toe. Ik hijg en kreun en wil alleen maar meer en harder.

Opeens stopte het en verdwenen de twee lullen. Nee, niet weer. Maar veel tijd om te protesteren is er niet want er worden opnieuw twee lullen in me gestoken. Die in mijn mond is dikker dan de vorige, krijg nog meer te verstouwen. En die in mijn kut is ook zeker niet kleiner, oh wat was ik daar aan toe. Shit nou verdwijnt ie weer uit mijn kutje. Voordat ik kon gaan balen voelde ik iets tegen mijn sterretje gedrukt worden. OMG hij gaat ook mijn kont neuken! Ik kan er niets tegen ion brengen, alleen maar ondergaan en voell de dikke lul centimeter na centimeter mijn darmkanaal binnen dringen. Wow dat voelt wel heel erg gevuld. Toen ie eindelijk helemaal in me zat begon ie te bewegen; eerst langzaam en daarna steeds feller.

Oh ja dit was wat ik wilde, hard en meedogenloos gebruikt worden. De lul trok zich helemaal uit mijn kont terug en ramde zich dan door mijn kringspier weer naar binnen, keer op keer. Ik stond te trillen en beven op mijn benen en kreunde met een mond vol. Het mocht nu niet meer stoppen, ik stond op ontploffen.

En dan precies op het laatste moment hoor ik in de verte “Stop” roepen. “Nee” roep ik hard als ik opnieuw de lullen uit mijn lichaam voel verdwijnen.

Trillend op mijn benen sta ik te wachten wat er nu gaat gebeuren. “Zo juf, wat vond je van ons huiswerk; hebben we een voldoende?” “Ja” hijg ik “een tien”

“Mooi, dan nu de belangrijkste vraag voordat we verder gaan en denk goed na voordat je antwoord geeft” terwijl hij het zegt voel ik hoe Johan twee vingers bij me naar binnen steekt. Een kreun ontsnapt. “Je mag kiezen of we maken je los en laten je gaan of je wordt vanaf nu ons geile sletje die we steeds kunnen gebruiken als we dat willen? Aan jou de keuze!”

Met zijn vingers maakt hij me helemaal gek en daardoor kan ik nauwelijks nadenken. Eigenlijk wil ik maar 1 ding: geneukt worden! “Dat laatste” stamel ik.

“En wat bedoel je daarmee juffie?”

“Dat ik vanaf nu jullie geile sletje ben en dat jullie me mogen gebruiken wanneer jullie dat willen. En nu wil ik geneukt worden!”

“Horen jullie dat jongens; dat moeten we vieren. Maak haar los en dan nemen we haar mee naar de grote bank in de aula. Snel werd ik los gemaakt en kon ik eindelijk mijn rug strekken en even bijkomen. Mijn benen trilden nog helemaal en de mannen ondersteunde me naar de aula. Ze waren alle vier al naakt en nu kon ik eens goed naar hun heerlijke pikken kijken. Jeetje wat had ik daar een zin in. In de aula ging een van de mannen op de bank liggen. “Maak me stijf en klim dan op mijn paal geile juf” zegt Bert tegen me. Lang hoefde ik niet te twijfelen, eindelijk kon ik stijve lul in mijn hand pakken en er eens lekker aan sjorren. In no time stond ie keihard. Ik wilde nu mijn genot en klom verlangend op zijn harde staaf. “Kijk ons geile sletje eens gretig op Bert zijn lul klimmen”. We lieten ze even samen in een cadans komen en keken toe hoe de juf genoot van de paal van Bert.

“Zo jongens, tijd om ons sletje eens goed uit te wonen!” sprak Johan toen hij achter me kwam staan. Ik wist niet wat hij van plan was; de andere twee mannen gingen voor me staan en boden hun flinke pikken aan “Pijp ons geil sletje”. Terwijl ik een lul in mijn mond neem en de ander in mijn hand, voel ik hoe er nog een pik tegen mijn kont gedrukt wordt. OMG het gaat nu echt gebeuren, ik ga als een geil hoertje door vier man uitgewoond worden en ik verlang er ook hevig naar. De man voor me pakt mijn hoofd met beide handen beet en drukt zijn lul dieper in mijn keel. “Mijn vrouw houdt niet van deepthroaten maar met jou kan ik dat heerlijk doen” en hij begint me echt in mijn mond te neuken.

De man die onder me ligt en Johan hebben hun ritme op elkaar afgestemd en ik voel nu hoe twee dikke lullen langs elkaar schuren wanneer ze in en uit stoten. Ik weet niet meer waar ik het zoeken moet en terwijl al mijn gaten gebruikt worden voel ik een orgasme vanuit mijn tenen mijn lijf in vuur en vlam zetten. Het mag nu niet meer stoppen en gelukkig doet niemand dat ook. Met een oerkreet kom ik klaar en lig te schokken tussen de mannenlijven. Die hebben geen medelijden en blijven me gewoon doorneuken. Het orgasme blijft daardoor aanhouden en wordt een langgerekt genot.

“Horen jullie dat jongens, ons sletje is eindelijk klaar gekomen; laten we haar eens goed vol spuiten in al haar gaten!” Het tempo wordt opgevoerd en ik voel me nu echt een stuk neukvlees klem gezet tussen vier mannen. De eerste die komt is de man die mijn mond neukt. Zijn lul wordt nog dikker en ik voel zijn ballen samentrekken. Dan spuit hij de ene straal warme sperma na de ander in mijn keel. Het is veel te veel en ik voel het overal uit lopen. Zodra hij weg is wordt zijn plaats door de andere man ingenomen. Die heeft zichzelf al flink afgetrokken en staat na een paar stoten op punt van klaar komen. Hij trekt zijn lul terug en spuit al zijn warme geile zaad in mijn gezicht. Ik voel het spul van mijn gezicht druipen en voel me net een spermahoertje.

De twee mannen in mijn kut en kont gaan vreselijk te keer en ik voel al weer een nieuwe orgasmegolf aankomen. Dan hoor ik een luide kreet en voel hoe Johan zijn hete sperma diep in mijn kont spuit. En tegelijkertijd komt de man onder me klaar in mijn uitgewoonde kut en word ik ook daar volgespoten. Uitgeput zakken ze ineen en blijven zo even liggen. Mijn orgasme haalt het net niet en blijft net op het randje hangen. Wanneer Johan van me af is en de man onder me ook weg gedraaid is, blijf ik in de bank liggen en wrijf met mijn hand over mijn klitje om het laatste orgasme nog te halen. Johan ziet dat en komt meteen naar me toe. “Zal ik je even helpen geil sletje” zegt hij grijnzend. “Jongens houden jullie haar armen even vast en haar benen uit elkaar dan zal ik haar eens flink laten spuiten.” Spuiten denk ik dat heb ik nog nooit gedaan en ben benieuwd wat hij gaat doen. “Ontspan je en laat alles gaan, houd niets tegen”. Ik snap niet goed wat hij bedoelt maar op het moment dat hij met zijn vlakke hand korte klapjes op mijn klitje begint te geven voel ik dat er van alles los gemaakt wordt. Het orgasme komt terug en het lijkt wel alsof ik tegelijk moet plassen. Het laatste probeer ik tegen te houden maar doordat Johan steeds feller en sneller tegen mijn klitje slaat begin ik alle controle te verliezen. “Laat alles los en kom spuitend voor ons klaar geil sletje, je kunt het!” Moedigt Johan me aan terwijl hij nu als een razende mijn klitje pijnigt. Ik word helemaal gek en voel dat alles in mijn lijf op ontploffen staat; niets kan ik meer tegenhouden en dan laat ik alles gaan en kom ik in een ongelooflijke geil roes terecht en zie ik hoe het geil uit mijn kut spuit. De mannen beginnen spontaan te klappen en ik val volledig bevredigd en uitgewoond in de bank neer.

“De cursus zit er op juf; het was een waar genoegen en zeer boven verwachting. We laten je binnenkort weten waar en wanneer je weer voor ons mag optreden want we kunnen nog wel wat bijles gebruiken, niet waar mannen.” De anderen beamen het, pakken hun spullen en vertrekken. Johan blijft galant achter en helpt me met aankleden. “Je bent een super talent juf, we gaan nog veel van je genieten” zegt hij grijnzend terwijl hij naar mijn met sperma besmeurde gezicht kijkt. “Je ziet er lekker uit en oh ja, we hebben ook nog een paar mooie plaatjes geschoten. Tot binnenkort!”

Uitgewoond ga ik naar huis. Ik voel me vies en smerig en tegelijkertijd ongelooflijk geil; wat was dat een ongelooflijke geile ervaring. Daar kijk ik nog graag op terug.

Wil je dat er nieuwe avonturen met de juf komen, laat dan weten hoe je het vond en stuur wat ideeën op.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: De Terugkomdag Met De Juf - 1


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (12)
DE 15 NIEUWSTE "Groepsex" VERHALEN
:: Presentatrice Marion - 3Door: Master John
Gelezen: 2250x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
19-03
9.0
:: Buurvrouw Anne - 4Door: Dano30
Gelezen: 9159x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Buurvrouw, Trio, MVV, Pijpen, Beffen
17-03
8.7
:: Weekendje WegDoor: Lisa-brabant
Gelezen: 12517x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Welness, Groepseks, Lesbisch, Massage
15-03
8.5
:: Cadeautje Van Mijn ManDoor: Kiarawilmeer
Gelezen: 15687x
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags:
09-03
8.3
:: Isabel In Het RestaurantDoor: Isabel
Gelezen: 14267x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Exhibitionistisch, Zaadsletje, Pijpen, Gebruikt Worden
08-03
8.0
:: AutopechDoor: Arlette
Gelezen: 18108x
Reacties: 13
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Neuken,
05-03
8.5
:: Nieuwe Job - 5Door: Ellen
Gelezen: 11411x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Negers, Dikke Tieten
28-02
8.8
:: Gebruikt Als Een Geile SletDoor: Sophie95
Gelezen: 20373x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Slet, Gangbang, Meerdere
26-02
8.7
:: Donderdag SexbiosavondDoor: Lisa-brabant
Gelezen: 16481x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
20-02
8.2
:: Maria Leeft Zich Uit 5 #Door: Maria
Gelezen: 9013x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Buurvrouw, Pijpen, Plassen, Dikke Piemel
20-02
9.0
:: Vriendenvakantie - 4 (suzan)Door: Westland_cpl
Gelezen: 6186x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Swingen, Vrienden VMVMV
19-02
9.0
:: Vriendenvakantie - 4Door: Xander
Gelezen: 10893x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Vrienden, Vakantie, Groepsex, Swingen, Partnerruil, Ongeremde Sex, Vingeren
19-02
9.1
:: Het ParkDoor: Arlette
Gelezen: 11175x
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Exhibi, Pijpen, Neuken
18-02
8.6
:: Partnerruil Werd GangbangDoor: Peter
Gelezen: 14250x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
17-02
7.8
:: Ultieme FantasieDoor: Ellev
Gelezen: 12716x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
14-02
8.5
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net