Opwindend.Net
Datum: 03-04-2018
Stemmen: 45x
Cijfer: 8.5
Gelezen: 14712x
Lezers Online: 1
Lengte: Lang
Trio Met Martijn
Door Henkie1976 - Mijn Profiel Pagina


Wij zijn Martin en Karin, beiden actief in de swingers wereld. Zij is 36 jaar, 55kg, cup 75C, heerlijk kontje en zeer mooi lijf. Hij is 42 jaar, 95kg en een formaat van 20cm lengte en 18cm omtrek. Wij genieten van seks, alle geilheid die erbij hoort en we genieten van de partnerruil die we regelmatig in clubs met elkaar bezoeken.

Het was vrijdagavond en een huisvriend Martijn, zou langskomen. Martijn zit al een tijdje slecht in zijn relatie en kwam bij ons langs om even lekker een hapje te doen en ondertussen een Netflix serie te kijken. Karin had al eens laten ontvallen dat ze best wel eens een keertje met Martijn wilde genieten maar zijn huidige vrouw zag niets in partnerruil en was overigens ook niet echt aantrekkelijk voor ons beiden.

Ik merkte bij het eten al dat Karin erg geil was. Ze kneep een aantal keren in mijn pik en ze had een mooie strakke legging aan. Toen we stonden te zoenen in de keuken en Martin de billen van Karin vast pakte, merkte hij dat ze weer eens geen ondergoed aan had. Martin kreeg een harde pik van dit idee en Karin ging met haar handen soepeltjes over de harde plek in de broek van Martin. De avond begon voor ons dus heerlijk opgewarmd geil en Martin wist gewoon al dat Karin vanavond het initiatief zou nemen zich weer vol overgave op de pik van Martin te storten. Ook waren Martin en Karin in de ochtend bij de Wax geweest om hun pik en kutje helemaal glad te laten waxxen. Iets wat dan altijd heerlijk glad, schoon en geil voelt. Martin en Karin gingen zich opmaken voor de avond en Karin zette alvast wat kaarsjes aan en trok een iets uitdagender shirtje aan. Een mooi shirtje waarin haar grote borsten mooi te zien waren en wat er strak en vooral geil uit zag.

Omstreeks 20.00 uur kwam Martijn vanaf de sportschool naar ons toe en hij vertelde honderduit hoeveel mooie vrouwen met strak lichaam hij had gezien in de sportschool. Martijn klaagde ondertussen ook over het te kort aan seks met zijn vrouw en dat hij soms helemaal gek werd van de mooie lichamen van de vrouwen in de sportschool maar ook in de supermarkt ;-) Martin zei ook tegen Martijn dat hij maar mazzel had met Karin dat die er zo strak en vooral ook geil uit ziet. Martijn en Martin hadden in eerdere gesprekken al eens met elkaar over de geilheid van Karin gehad dus Martijn wist precies wat de gevoelens van Karin waren. Martijn wist ook dat Martin en Karin regelmatig een parenclub bezocht. Martijn zei dan altijd dat hij er zo van baalde dat zijn vrouw dit niet wilde en dat hij dit wel eens wilde ervaren.

Na een tweetal series gekeken te hebben, ondertussen lekker slap ouwehoerend en chips etend, kwam Martijn steeds losser. Hij begon vragen te stellen over onze bezoeken aan de parenclub. Karin zei daarop dat hij best wel eens mee mocht naar een avond waar ook mannen alleen welkom waren. Martijn had hier zeer zeker interesse in en gaf aan dat we hem op tijd moesten laten weten als dat mogelijk was zodat hij ook eens een avond uit zijn bol zou kunnen gaan. Opeens vroeg Martijn aan Karin of zij er geen problemen mee zou hebben als Martijn geen leuke mensen tegen zou komen, of hij dan niet bij ons mee mocht doen tijdens de seks. Karin begon te lachen en zei dat dat wat haar betreft geen probleem was als Martin ook maar akkoord zou zijn. Martijn schrok hier duidelijk van de directheid van Karin en zei dat hij daar zeker wel interesse naar had en begon een beetje zenuwachtig te lachen naar Martin. Martin lachte en knikte en zei dat hij dit altijd over laat aan Karin zelf, die moet genieten en vooral ook keuzes maken in wie en wat ze wil ondernemen tijdens zo een avond. Als het maar geil en genieten is van de avond en van de mensen.

Martijn werd een klein beetje rood en Karin zag dat Martijn zich hierdoor ongemakkelijk voelde en niet zo goed wist wat hij met de situatie aan moest. Martijn floepte er op dat moment uit dat hij het wel geil zou vinden om Karin samen met Martijn te neuken. Lag misschien ook wel aan het aantal biertjes wat hij al op had en door de wijntjes van Karin werd het gesprek steeds losser en vrijer naar elkaar toe. Karin zei dat ze wel eens fantasieŽn had gehad over Martijn en dat ze dat ook al eens had besproken met Martin. Martin knikte en lachte alleen maar en genoot van de ongerustheid van Martijn richting Karin. Martin weet dat Karin niet op haar mondje is gevallen en als ze een doel heeft, dat ze daar dan ook duidelijk voor gaat en zonder problemen haar doel probeert te bereiken.

Karin voelde ondertussen wel dat haar kutje opwarmde en dat deze gedurende het gesprek steeds natter werd. Karin stond op van de bank en liep heupwiegend langs Martijn naar de keuken. Martijn keek naar het mooie kontje van Karin en Martin begon te lachen naar Martijn. Martin zag namelijk dat de ogen van Martijn er bijna uitvielen en Martin kon het niet laten om tegen Martijn te zeggen dat Karin geen ondergoed aan heeft vanavond. Martijn reageerde direct met serieus joh!?!?!?! Wat heb je toch een geil wijf zei Martijn tegen Martin en nam vervolgens nog een slokje van zijn biertje.

Karin kwam teruggelopen uit de keuken met een nieuwe fles wijn en liep opnieuw heupwiegend richting de bank. Martijn keek haar aan, hij leek wel onder de indruk van het nieuws dat Karin geen ondergoed aan heeft en toen Karin zag dat Martijn keek zonder iets te zeggen vroeg ze aan hem wat er was. Martijn antwoordde dat hij dat nu niet wilde zeggen en Karin begon te lachen. Martin zei tegen Karin dat hij net vertelde dat Martijn weet dat ze geen ondergoed draagt vandaag.

Karin begon te lachen en zei tegen Martijn dat hij een schijtbak is dat hij dat niet durfde te zeggen. Martijn antwoordde daarop heel assertief dat hij het niet geloofde en dat als Karin toch een grote mond had dat ze dat maar moest bewijzen dat ze geen ondergoed aan had!

Karin begon nog harder te lachen en nam net een slok van haar wijntje. Karin genoot ondertussen van de aandacht van Martijn en trok ineens haar shirtje omhoog en zei tegen Martijn Ď Wie is hier nou de schijtbak dan?í Martijn keek zijn ogen uit naar de mooie borsten van Karin en zijn mond viel letterlijk open. Karin deed haar shirtje weer omlaag en zat alleen maar te lachen. Martin bleef ook maar lachen en zei tegen Martijn dat het niet zinvol zou zijn om Karin schijtbak te noemen want ze durft toch alles. Nog enigszins onder de indruk zei Martijn dat hij niet geloofde dat Karin geen slip aan had en dat als ze geen schijterd was dat ze dat dan ook maar moest laten zien. Karin twijfelde geen moment, sprong op en trok in 1 ruk haar legging naar beneden. Martijn zijn mond kon echter niet verder open en hij zag de mooie gladde kut van Karin met daarin een mooie strakke clitpiercing. De lippen van Karin stonden overduidelijk een stukje open en Martijn kon niet zien of haar lippen nou nat waren en op het moment dat hij daarnaar keek trok Karin haar broek weer op en ging weer op de bank zitten. Martin had het niet meer van het lachen en zag hoe Martijn zich ongemakkelijk voelde met de situatie. Martin zag dat Martijn met een flinke bobbel in zijn broek zag en Martin zei tegen Karin dat het tonen van haar kutje wel wat deed met Martijn en dat er een duidelijke dikke bobbel in de broek van Martijn te zien was. Martijn keek direct naar Martin en zei tegen hem dat hij dat niet moest zeggen en draaide zijn heupen zodanig dat het niet goed meer te zien was. Karin antwoordde gevat ĎGa jij nu schijtbakkerig doen door niet te laten zien dat je pik hard is, ik heb toch ook mijn kut laten zien?í Karin daagde Martijn uit om zijn harde pik te laten zien en dat hij anders alsnog een schijtbak is. Martijn twijfelde, wat als ik hier nou voor lul gezet wordt en ik straks met mijn broek op mijn enkels sta en jullie mij gaan uitlachen. Martijn twijfelde maar was ook wel overmand door de geilheid van de kut van Karin en hij weet dat Martin en Karin vaker partnerruil hebben gedaan en het ze dus letterlijk niets uit maakt. Martijn dacht niet meer na, maakte zijn riem los, zijn knoopjes open en liet in 1x keer zijn broek naar zijn knieŽn zakken. Zijn boxer had hij hier nog onderaan en hij liet deze ook direct zakken. Martijn stond daar met zijn 18cm pik tegenover Karin en Martin en zei gelijk bijdehand, hoezo ben ik een schijtbak dan?

Karin voelde dat ze bij de aanblik van de harde pik van Martijn, een nog nattere kut kreeg en ze merkte dat ze wel zin had in die geile pik van Martijn. Ze keek naar Martin, die zat alleen maar te glimlachen te knikken. Martin had allang door dat Karin wel zin had in die geile pik en daarom knikte hij naar haar als zijnde, doe lekker wat je wil doen. Martijn vroeg aan Karin of zij zijn pik hard genoeg vond. Karin antwoordde ja hoor, hij is geil en zeer opwindend, daar zou ik wel wat mee kunnen. Martijn liep daarop twee passen naar voren en kwam met zijn pik vlakbij Karin. Karin twijfelde geen moment en pakte met 1 hand direct pik van Martijn in haar hand en begon direct de pik te masseren en te trekken. Karin voelde zijn pik direct nog harder worden en ze zag dat Martin opstond en direct ook zijn pik uit zijn broek haalde en richting Karin kwam. Karin pakte met haar andere hand de pik van Martin. Karin geniet van twee harde pikken in haar handen en ze wil de pik van Martijn lekker verwennen en zakt iets naar beneden zodat ze zijn pik in haar mond kan nemen. Ze zuigt zijn keiharde eikel heerlijk haar mond in en blijft met haar linkerhand de pik van Martin verwennen. Karin voelt de eikel van Martijn opzwellen en het voorvocht komt er letterlijk uitstromen. Karin ligt en zuigt dit allemaal op en geniet van de twee pikken die ze nu bij zich heeft. Martin kijkt naar de situatie en zegt heel streng tegen Karin dat ze nu direct al haar kleding uit moet trekken.

Karin staat op, trekt al haar kleding snel uit en ploft weer achteruit de bank op. Martijn en Martin volgen het voorbeeld en trekken ook hun kleding uit. Nu staan er twee geile naakte mannen tegenover Karin en beide met een keiharde pik vooruit. Martin neemt het initiatief en zegt tegen Karin dat ze eerst even de pik van Martijn verder moet pijpen. Karin doet altijd graag wat Martin vraagt dus ze buigt weer voorover en begint heerlijk te zuigen aan de pik van Martijn. Ze gaat met haar beide handen langs de ballen en de schacht van Martijn zijn pik. Ze voelt en hoort hoe lekker Martijn dit vindt. Martijn kreunt en trilt helemaal van genot! Martin gaat naast Karin zitten en speelt met de tepels van Karin en laat zijn handen over haar lijf gaan. Karin begint ook te kreunen en ze gaat steeds harder de pik van Martijn zuigen en zijn ballen bewerken. Karin proeft steeds meer voorvocht waardoor ze nog harder gaat zuigen aan de pik van Martijn. Martijn kreunt en beweegt nog harder waardoor ze de pik van Martijn heel diep in haar mondje krijgt. Martin pakt het hoofd van Karin en trekt deze naar haar mond toe. Karin komt daardoor terwijl Martin zit, voor de pik van Martin uit en weet wat ze moet doen. De pik van Martin lekker afzuigen en zorgen dat haar kontje omhoog komt te staan. Karin draait haar kontje de lucht in en Martijn ziet een heerlijk geil kontje en een paar zeer natte kutlipjes van Karin.

Martijn duikt voorover met zijn gezicht en plant letterlijk zijn gezicht in de kut van Karin en begint direct heerlijk te likken. Karin schokt direct want Martijn raakte direct haar clit met zijn tong. Martijn die nog nooit eerder een vrouw met een clitpiercing gelikt heeft, wordt daardoor erg wild en begint heerlijk hard te likken en te zuigen aan de clit van Karin. Karin zuigt hierdoor nog harder op de pik van Martin en Martin ziet hoe lekker zijn pik gezogen wordt en hoe lekker Martijn de kut van Karin aan het likken is. Martijn ziet kans om ook twee vingers in de kut van Karin te laten glijden en haar kut lekker te neuken met zijn vingers en volop te genieten van de kutsappen van Karin die hem tegemoetkomen.

Martijn is zo lekker aan het likken dat Karin zich steeds moeilijker kan concentreren op de pik van Martin. Als Martin dan ook nog eens vooroverbuigt om met zijn handen de borsten van Karin te pakken kreunt ze hard en dat moedigt Martin en Martijn aan om Karin nog lekkerder te verwennen met hun mond, handen en vingers.

Karin voelt op dat moment dat ze het niet meer kan houden en begint te trillen, te kreunen, te schreeuwen en ze komt overheerlijk klaar op de vingers en de tong van Martijn. Hijgend en steunend komt ze na een paar tellen weer bij haar positieven en voelt nog steeds de geile tong van Martijn over haar kutje glijden en de vingers heerlijk diep haar kutje vullen en ze voelt dat zijn hand geheel onder het kutvocht zit. Op dat moment ziet ze dat de pik van Martin keihard overeind staat en ze gaat verder met de pijpbeurt van Martin. Ze geniet heerlijk van zijn ballen te likken en ook heerlijk opzuigen van de zaadspetters uit zijn pik die de geilheid van Martin aantonen.

Opeens voelt Karin de vingers en de tong uit haar kutje glijden en ze merkt dat Martijn zijn eikel door haar lippen heen haalt en het kutvocht uitsmeert over zijn eikel heen. Ze voelt dat zijn eikel keihard is en dat deze lekker langs alle geile plekjes gaat. Karin blijft zuigen aan de pik van Martin en heerlijk met haar vingers over en langs de ballen van Martin. Door het zuigen van Karin is zijn pik helemaal nat geworden van het speeksel en glijdt haar mond en tong steeds sneller over de pik van Martin.

Martijn kan het niet meer houden en laat zijn harde pik tussen de lippen van Karin doorglijden haar kutje in. Hij voelt hoe heet ze is, maar ook hoe geil nat haar kale kutje is. Hij laat hem direct diep in haar kutje glijden en voelt hoe lekker de kut zijn pik naar binnen toe zuigt. Martin ziet dat Karin nu geneukt wordt en zegt tegen Karin dat ze een geile slet is en dat ze zich even goed moet laten neuken door Martijn terwijl ze hem aan het zuigen is.

Martijn pakt de heupen van Karin goed vast en begint langzaamaan te stoten zodat haar kutje nagenoeg helemaal gevuld is. Hij hoort zijn pik soppen als hij in en uit haar kutje stoot en geniet volop van de strakke kut van Karin. Martin en Martijn kijken elkaar op dat moment aan en geven elkaar spontaan een high five. Martin vraagt aan Martijn of dat slettenkutje lekker is en of hij het kutje straks lekker vol gaat spuiten met zaad. Martijn hoeft hier niet lang over na te denken en zegt dat hij inderdaad volop geniet van dit geile kutje en dat het niet lang gaat duren voordat hij het kutje vol gaat spuiten.

Karin moedigt Martijn aan en zegt dat ze dolgraag zijn zaad in haar kutje of over haar kontje ontvangt. Door deze aanmoediging voelt Martijn dat hij de controle gaat verliezen en gaat steeds harder en dieper stoten in het kutje van Karin. Martijn voelt de ontlading komen, begint te hijgen en voelt hoe lekker de eerste drie stralen uit zijn pik diep in het kutje van Karin spuiten. Als hij naar achteren trekt komt zijn pik uit haar kutje en spuit nogmaals drie stralen over haar kontje heen. Hij hoort Karin zeggen dat ze gek is op lekker heet zaad en daardoor komt er nog een laatste geile straal sperma uit zijn pik over haar kontje heen. Martijn ziet helemaal sterretjes en kan het nog niet echt bevatten dat hij zojuist het lekkere wijf van zijn maatje heeft geneukt. Karin kruipt op dat moment op schoot bij Martin terwijl het zaad nog in haar kutje zit en over haar kont druipt. Karin voelt dat ze graag nog een keer wil klaarkomen en stapt zo bovenop de geile dikke harde pik van Martin. Ze pakt zijn pik vast, dirigeert hem naar haar kutje en laat haar kontje zo over de pik van Martin zakken. Karin gaat direct op en neer, heerlijk diep en lekker ronddraaiend knijpend over de harde pik van Martin. Martin voelt hoe lekker het kutje van Karin zijn pik geheel naar binnen zuigt, zijn kopje komt tegen haar baarmoederwand aan en hij voelt hoe Karin trilt en hij hoort haar flink hijgen. Martin pakt de borsten van Karin vast en speelt met haar tepels en gaat vervolgens door naar haar strakke kontje om vast te pakken. Martin voelt de sperma klodders van Martijn en smeert deze door over haar kont richting haar bilnaad. In haar bilnaad gaat Martin met 1 vinger over haar kontgaatje en blijft het sperma daarover uitsmeren.

Karin wordt daar helemaal wild van, ze hijgt, kreunt en zorgt dat de pik van Martin diep in haar kutje wordt gestampt. Karin krijgt nu zoveel prikkels dat ze intens schreeuwend en gillend klaarkomt op de pik van Martin. Martin voelt hoe zijn pik wordt afgezogen door het kutje van Martin en voelt dat hij een paar stralen zaad verliest in het natte volgespoten kutje van Karin.

Karin valt vervolgens uitgeput hijgend naar rechts op de bank, vlak naast Martijn en naast Martin. Beide heren staan beiden nog met een staalharde pik en Karin voelt door dit aanzicht haar kutje nogmaals flink kriebelen. Martin zegt tegen Karin dat ze wel zin hebben in een DP en hij vraagt of ze daar ook klaar voor is. Karin begint te glimlachen en bevestigd dat ze dat wel eens wil proberen met beide heren. Martijn begint ook te glimlachen en zegt dat hij nog nooit iemand anaal heeft geneukt en dit zeker wel wil proberen.

Martin stelt voor om naar de slaapkamer te gaan zodat ze eerst rustig aan het kontje van Karin kunnen in oliŽn met EROS-olie zodat ze straks anaal en DP verwend kan gaan worden. Martin stuurt Karin en Martijn alvast naar boven en Martin pakt uit de koelkast een pak drinksap en een aantal bekers uit de kast. Als hij naar boven loopt, loopt hij via de badkamer om een aantal handdoeken te pakken. Daarna loopt hij door naar de slaapkamer.

Als hij de slaapkamer inkomt ziet hij Martijn op zijn rug liggen en Karin is bovenop de harde pik van Martijn gaan zitten. Door dit geile uitzicht moet Martin even genieten en kijken en pakt alvast het flesje EROS-massage olie van de kast af. Martin opent het flesje, giet een beetje in zijn hand en terwijl Karin Martijn aan het berijden is, smeert hij de olie over haar kontje heen. Snel zorgt hij dat er nog meer olie op het kontje van Karin komt en laat de olie lekker haar bilnaad inglijden. Hij ziet van dichtbij hoe het kutje van zijn vrouwtje geheel gevuld wordt door de pik van Martijn en hij smeert daardoor nog lekkerder de olie in de bilnaad heen en weer. Martin kan het niet laten om zijn vingers over het kontgaatje van Karin te laten gaan. Terwijl hij dit doet hoort hij Karin steeds harder kreunen en hij weet dat ze het heerlijk vindt om een vinger diep in haar kontje te krijgen. Martin zet de vinger tegen haar kontje aan en hij voelt hoe gewillig haar kontje is want de vinger wordt gelijk diep naar binnen gezogen haar kontje in. Als de vinger van Martin diep in het kontje van Karin zit voelt hij door de dunne wand de pik van Martijn in het kutje van Karin heen en weer glijden. Karin heeft nu al het gevoel dat ze goed gevuld is en deint heerlijk op en neer op de pik en de vinger van Martijn en Martin.

Martin zegt tegen Martijn dat het kontje van Karin helemaal klaar is voor pik en hij zegt dat als hij dat wil, dat hij nog even zijn pik in het kontje van Karin kan laten glijden. Martin laat zich dat geen twee keer zeggen, komt overeind en zet Karin zodanig neer dat ze met haar kontje omhoog gericht zit. Martijn laat zijn handen over het gladde kontje van Karin gaan richting haar bilnaad. Karin vraagt aan Martijn om haar zachtjes maar wel diep in haar kontje te neuken. Martijn voelt door deze vraag een flinke scheut zaad uit zijn pik komen en smeert dit direct door haar bilnaad richting haar kontgaatje. Martijn hoeft weinig te doen want het kontje zuigt de eikel al langzaam naar binnen toe. Martijn laat zijn harde pik langzaam maar steeds dieper in het kontje van Karin glijden. Martin kijkt toe en ziet hoe lekker het kontje van zijn vrouw uit elkaar wordt getrokken. Martijn geniet, kreunt en voelt hoe strak, geil en lekker het kontje van Karin is. Martijn heeft nog nooit eerder anaal geneukt en zegt dat hij dit super geil en lekker vind tegen Karin. Karin moedigt hem aan om hem iets sneller en lekker diep te neuken. Martijn verhoogt daarop zijn tempo en hij merkt dat zijn pik echt helemaal in het kontje van Karin verdwijnt.

Martin is naast Karin gaan liggen en hij gaat Karin zoenen en met zijn handen op ontdekking uit. Tevens laat Martin zijn vingers richting het kutje van Karin gaan zodat hij haar clitje ook nog even lekker kan verwennen en haar kutje met een paar vingers kan vullen. Karin wordt echt helemaal gek van genot en door de vingers van Martin voelt ze dat haar clitje helemaal dik is en dat er een heerlijke dikke eikel in haar kontje zit.

Martin stelt voor dat Karin bovenop zijn pik zakt en dat Martijn vervolgens het kontje nogmaals kan verwennen zodat er twee pikken in het geile lijf van Karin zitten. Martijn haalt zijn pik uit het kontje vandaan. Karin stapt op de keiharde pik van Martin en Martijn laat nog een flinke straal EROS op zijn pik lopen en smeert zijn pik daar helemaal mee in. Martijn ziet dat het kontgaatje van Karin helemaal openstaat en terwijl Karin rustig over de paal van Martin is gezakt, ziet hij kans om zijn eikel voor het kontgaatje van Karin te zetten.

Martijn drukt zijn eikel tegen het kontgaatje en doordat alles zo geil glad en voor bewerkt is, glijdt deze pik direct haar kontje in. Karin voelt zich nu gevuld door een harde pik in haar kutje maar ook door een harde pik in haar kontje. Langzaam moet ze wennen aan dit gevoel maar ze voelt dat ze straks explosief klaar kan komen door al deze geilheid. Steeds harder stoot Martijn zijn pik in haar kontje en Martin en Martijn voelen hun pikken door de dunne wand tegen elkaar aan glijden.

Karin houdt het niet meer en begint te gillen en te schreeuwen dat ze dit geil vind en dat ze helemaal diep gevuld wil worden door beide pikken. Beide pikken voelen hoe lekker hun pik wordt afgewerkt door de kut en het kontje van Karin en beiden gaan ze gelijk op door hun pik lekker hard te stoten

Karin heeft ondanks dat ze vast zit, nog wel de regie over de snelheid van neuken en door haar kontje iets omhoog te richten, kan ze nu nog sneller over beide pikken gaan en voelt ze de eikels langs alle lekkere plekjes in haar kutje en kontje glijden.

Karin kan dit niet langer vol houden en ze voelt dat ze intens klaar gaat komen. Ze zegt tijdens het kreunen dat ze vooral door moeten gaan en ze gaat steeds dieper en harder over beide pikken heen. Op dat moment voelt ze dat ze haar kutvocht over beide pikken heen spuit en voelt ze zoveel tintelingen dat ze zeer geil en lang klaarkomt op beide pikken.

De pikken van Martin en Martijn voelen het kutvocht letterlijk over hun ballen spuiten en door de verkrampingen van het klaarkomen van Karin kunnen ze het beide ook niet meer houden en spuiten zowel haar kontje als haar kutje bijna gelijktijdig vol met zaad.

Karin voelt het zaad diep in haar kutje en kontje spuiten en voelt dat haar lichaam nogmaals verkrampt en dat ze nog een keer heel diep en hard klaarkomt terwijl de pikken nog in haar lichaam zitten.

Karin, Martin en Martijn zijn op dat moment helemaal uitgeput en vallen naast elkaar op bed neer. Martijn zegt dat hij nog nooit zo een geil wijf heeft gehad en al helemaal niet iemand met zo een geil kontje.

Ze relaxen alle drie nog een tijdje op bed, praten een beetje na over het geile avontuur en Karin geeft aan dat ze op deze wijze wel vaker met beide mannen wil neuken om haar eens goed te laten uitwonen.

En dat lees je mogelijk in een ander verhaalÖ. ;-)


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (2)
DE 15 NIEUWSTE "Groepsex" VERHALEN
:: Presentatrice Marion - 3Door: Master John
Gelezen: 6309x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
19-03
8.7
:: Buurvrouw Anne - 4Door: Dano30
Gelezen: 9940x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Buurvrouw, Trio, MVV, Pijpen, Beffen
17-03
8.7
:: Weekendje WegDoor: Lisa-brabant
Gelezen: 13008x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Welness, Groepseks, Lesbisch, Massage
15-03
8.5
:: Cadeautje Van Mijn ManDoor: Kiarawilmeer
Gelezen: 15895x
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags:
09-03
8.3
:: Isabel In Het RestaurantDoor: Isabel
Gelezen: 14424x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Exhibitionistisch, Zaadsletje, Pijpen, Gebruikt Worden
08-03
8.0
:: AutopechDoor: Arlette
Gelezen: 18257x
Reacties: 13
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Neuken,
05-03
8.5
:: Nieuwe Job - 5Door: Ellen
Gelezen: 11486x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Negers, Dikke Tieten
28-02
8.8
:: Gebruikt Als Een Geile SletDoor: Sophie95
Gelezen: 20569x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Slet, Gangbang, Meerdere
26-02
8.7
:: Donderdag SexbiosavondDoor: Lisa-brabant
Gelezen: 16582x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
20-02
8.2
:: Maria Leeft Zich Uit 5 #Door: Maria
Gelezen: 9088x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Buurvrouw, Pijpen, Plassen, Dikke Piemel
20-02
9.0
:: Vriendenvakantie - 4 (suzan)Door: Westland_cpl
Gelezen: 6228x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Swingen, Vrienden VMVMV
19-02
9.0
:: Vriendenvakantie - 4Door: Xander
Gelezen: 10970x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Vrienden, Vakantie, Groepsex, Swingen, Partnerruil, Ongeremde Sex, Vingeren
19-02
9.1
:: Het ParkDoor: Arlette
Gelezen: 11233x
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Exhibi, Pijpen, Neuken
18-02
8.6
:: Partnerruil Werd GangbangDoor: Peter
Gelezen: 14335x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
17-02
7.8
:: Ultieme FantasieDoor: Ellev
Gelezen: 12745x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
14-02
8.5
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net