Opwindend.Net
Datum: 04-04-2018
Stemmen: 59x
Cijfer: 8.2
Gelezen: 17398x
Lengte: Lang
Online Lezers: 1
Een Alledaags Avondje
Door Arlette - Mijn Profiel Pagina

Het is een alledaags avondje, ik zit samen met mijn man TV te kijken en ik verwacht vanavond niets bijzonder. Bakje chips en wat nootjes en een drankje op tafel. Het is vanavond voetbal is op TV. Ik ben helemaal geen voetbal fan en heb trouwens nog altijd niet begrepen wat mannen zo gek kan maken als ze daar naar kijken, maar mijn man (Frank) is dan niet weg te slaan van de TV.

De deurbel gaat, ik verwacht niemand, als ik ga open doen blijkt het een vriend van mijn man te zijn, die ik binnenlaat. Ik heb hem al wel eens met mijn man gezien, maar echt kennen doe ik hem niet. Het is een man van voor in de veertig, die Marc noemt, dat is zowat alles wat ik van hem weet.

Ik zet me terug naast Frank, in de zetel en Marc komt naast me zitten.

“Ik wist niet dat jij een voetbal fan was” zegt Marc tegen me, “Nee dat ben ik ook helemaal niet, maar Frank kan geen ogenblik missen van de match, dus kijk ik maar mee” antwoord ik.

Nadat we samen even verder hebben gekeken naar de TV en ik iedereen wat te drinken heb gegeven, zie ik Frank teken doen naar Marc, geen idee wat hij bedoeld.

Plots voel ik dat Marc zijn hand op mijn knie legt en ze streelt. Ik voel me zeer ambetant dat hij dat doet terwijl Frank vlak naast me zit. Je moet maar lef hebben zoiets te doen terwijl mijn man er zit op te kijken. Ik weet helemaal niet hoe te reageren, maar als ik zijn hand onder mijn rok voel glijden duw ik ze natuurlijk weg.

“Ik heb Marc laten komen zodat je niet naar de match hoeft te kijken. Je moet trouwens weten dat ik hem al lang verteld heb dat ik je regelmatig door andere mannen laat neuken, en dat ik je ook graag met mijn vrienden wil delen.” zegt Frank. “Dus je hoeft zijn hand niet weg te duwen”.

Dit had ik echt niet verwacht, mijn man verteld dus aan zijn vrienden dat ik me laat neuken door andere mannen, als hij dat van me verlangt. Wat natuurlijk waar is, maar om dat nu tegen zijn vrienden te vertellen. Hij wil dus dat ik, hier vlak naast hem, me laat bepotelen door zijn vriend. Ik heb even tijd nodig om dat te verwerken. Ik sta recht om zogezegd nog wat te drinken te halen, maar eigenlijk om mezelf even tijd te geven.

Terwijl ik in de keuken sta voel ik dat mijn kutje nat word, ik kan het niet helpen maar ik word geil van de gedachte me te laten bepotelen terwijl Frank vlak naast me zit, al is dat niet de eerste maal. Ik weet niet wat dat is met mij, maar als er een vent aan mijn lijf komt ben ik altijd direct geil, en dat is zo geworden sinds mijn man me regelmatig laat neuken door andere mannen. Toch twijfel ik nog, omdat het zo totaal onverwacht komt, maar als hij me met zijn vrienden wil delen, weet ik al lang van mezelf dat ik me daar niet zal tegen verzetten, als mijn man dat van me verlangd dan doe ik dat, zo simpel is onze relatie.

Ik breng de drankjes en ga toch maar terug tussen hun beide zitten.

Marc legt zijn hand terug op mijn knie, ik sidder heel even over gans mijn lichaam want ik weet nu dat die hand daar niet zal blijven. Zijn andere hand streelt vrijpostig over mijn borsten en ik voel mijn tepels stijf worden. Deze maal reageer ik niet en ik laat hem zonder enig verzet begaan.

Het is duidelijk dat Frank zijn vriend uitgenodigd heeft om me door hem te laten gebruiken, en zijn vriend die maakt daar maar al te graag daar gebruik van.

Langzaam voel ik zijn hand verder onder mijn rok glijden, hij kneed mijn bil en glijd verder tussen mijn benen. Het maakt me zo geil, die hand die centimeter voor centimeter dichter naar mijn kutje kruipt, dat ik nu zelf behoefte heb dat het verder gaat. Ik besluit me onmiddellijk helemaal te geven, dat is toch wat Frank wil, en open mijn benen wijd, mijn man ziet dat ik mijn benen helemaal open voor zijn vriend. Het blijft voor mij altijd een vreemd, maar geil, gevoel zo naast mijn man te zitten met mijn benen open terwijl ik me door een andere man laat betasten.

Marc legt zijn volle hand op mijn nat kutje en streelt me tussen mijn schaamlippen. Dat ik vlak naast Frank zit terwijl Marc me vingert maakt me o zo geil. Ik zit nu met open opgetrokken benen en mijn rok op mijn heupen tussen hun beide, totaal bereid me te geven aan zijn vriend. Terwijl hij me vingert, en met zijn hand in mijn bloes mijn borsten kneed, geeft hij me een lange tongkus. Ik geef me volledig, zoals ik me aan mijn eigen man zou geven, en glijd weg in een roes van genot. Het is nu al zo lang dat ik alles doe wat Frank van me verlangd. Wie of welke vent het is maakt me niet uit, als Frank het van me vraagt, doe ik dat zonder enige reserve.

Ik bevrijd Marc zijn penis uit zijn broek, en die warme stijve harde paal in mijn hand die ik aftrek maakt me nog geiler, als dat nog kan. Die lul die ik aftrek voel ik in gedachte al in me dringen. Ik buig me voorover en lik zijn pik over gans de lengte en ontbloot zijn blinkende eikel, als een hondje lik ik eraan tot ik me niet kan bedwingen en hem in mijn mond neem en hem afzuig. De smaak en reuk van zijn penis, die nu bloot gemaakte eikel, en zijn vingers in mijn vagina maken me gek, of is het loops als een teef.

Ik ben zo totaal weg van wat er met me gebeurd en ga daar zo in op, dat ik totaal niet gehoord heb dat en nog twee vrienden van Frank binnen zijn gekomen.

Plots besef ik dat er nog mensen in de kamer staan, en tracht me zeer onhandig te bedekken met mijn handen en armen. Ik ben zo beschaamd dat ik hier zit met mijn rok omhoog, mijn benen en mijn bloes open, en met een andere vent dan mijn man bezig ben, terwijl die twee binnen komen en Marc me gewoon verder vingert.

Je hebt Johan en Gert al eens gezien, zegt mijn man, ik had hen ook uitgenodigd, en hen gezegd dat ik mijn vrouw graag wil delen met mijn vrienden. Ze komen beide achter me staan en zonder iets te zeggen voel ik hun handen mijn lichaam betasten.

Frank komt terug naast me zitten, Marc komt tussen mijn benen zitten en ik voel zijn eikel tussen mijn kutlippen strelen, zonder hem er echt in te steken. Ik kijk mijn man in de ogen, en vraag aan Marc “Alsjeblief, duw hem in mijn kut, laat mijn man zien dat je me neemt”. Frank legt zijn hand op mijn kut en voelt Marc zijn penis dieper in me glijden, “Ja, Schatje laat Marc in je komen” fluistert Frank me toe, terwijl Marc dieper in me dringt. Het voelt zo heerlijk die harde paal die in me pompt terwijl mijn eigen man met zijn hand op mijn kut voelt hoe zijn vriend zijn lul in me pompt.

Frank is vandaag blijkbaar niet meer geïnteresseerd in voetbal.

Mijn man duwt mijn hoofd naar achter om zo Johan de kans te geven zijn penis in mijn mond te duwen. “Neem Johan in je mond” zegt Frank. Ik neem de harde paal in mijn mond en zuig hem af terwijl Marc zijn lul nog steeds in en uit me glijd. Het is zo ontzettend geil en heet dat ik mijn lichaam voel trillen, ik voel dat ik dit niet kan houden, mijn man die zijn vriend letterlijk in me voelt glijden, die me totaal aan hen geeft, die penis die in me pompt en die lul in mijn mond. Mijn onderbuik begint te schokken, heviger en heviger. “Ja, kom klaar, laat mijn vriend je klaar maken” zegt Frank. “Ja, Schatje ik kom, ik kom” roep ik hard. Mijn orgasme stroomt door gans mijn lichaam en hevig schokkend kom ik voor de ogen van zijn vrienden klaar.

Mijn orgasme blijft aanhouden terwijl Marc me verder neukt en ik Johan zijn penis in mijn mond ruil voor die van Gert. Ik voel dat Marc gaat klaarkomen, “Ja Marc, schiet je sperma in haar, schiet mijn vrouw vol” zegt mijn man. “Ja Marc, schiet me vol ik wil je sperma in mij” roep ik hard. O, wat doet het me goed als ik zijn lul in me voel kloppen en zijn overvloedig sperma in me voel spuiten. ”Dit is wat je wil, hij heeft me vol geschoten” fluister ik tegen mijn man.

Marc gaat van me af en Gerd en Johan staan voor me. “Neem haar alle twee” zegt mijn man. Ik lig nog steeds op de zetel, half aangekleed met mijn benen open voor hen. Johan komt bij me en geeft me een lange tongkus terwijl hij me betast en ik zijn penis aftrek. Ook hij brengt zijn penis voor mijn open staande natte kut. “Ik wil al jullie lullen in haar voelen gaan” zegt Frank. Hij neemt de penis van Johan en duwt hem in mijn kut, en voelt ook hem dieper in me glijden. “Schatje, voel je die penis in mijn kut” vraag ik Frank. “Het voelt heerlijk die vriend van je in me, het doet zo goed, ja, Johan neuk me diep” roep ik terwijl hij zijn lul diep in me pompt nijpt hij in mijn stijve tepels en geeft me een tongkus. Zijn tong in mijn mond is voor mij zo intiem als zijn penis in mijn lijf. Er gaat een siddering door gans mijn lichaam en ik voel mijn orgasme langzaam bezit van me nemen. Die vent die ik totaal niet persoonlijk ken, die mij helemaal neemt, aan wie ik me helemaal geef, maakt mij klaar, terwijl mijn man toekijkt. “Ja, maak ze klaar” zegt Frank. Mijn onderbuik begint weer hevig en ongecontroleerd te schokken, het is een niet te beschrijven gevoel van totale overgave en diepste genot als mijn orgasme diep in mij explodeert en ik luid kreunend en schokkend klaar kom. “Kom Johan bevredig je in haar” zegt mijn man tegen Johan, die verder hard en snel in me pompt tot ook hij zijn sperma in me spuit.

Gert heeft zich gans de tijd afgetrokken terwijl ik geneukt werd door Johan, en zit nu snel tussen mijn benen, terwijl het sperma van Marc en Johan uit mijn kutje loopt. Zijn penis is veel dikker dan de andere, als hij zijn eikel in me komt word mijn kutje totaal opengetrokken, maar door mijn eigen kutvocht en het sperma in mijn kut, glijd hij in me. Door dat hij zo dik is voel ik hem nog veel intenser. Ik zie Johan en Marc naar me kijken terwijl Gert me neukt wat me opgeilt. “Doet het goed dat je Gert in je voelt” vraagt Frank. “Ja Schatje het doet goed hem in me te voelen” antwoord ik waarheid getrouw. “Neem me Gert, neem me zoals mijn man het wil” roep ik uit. Gert pompt zijn lul diep in mijn kut, terwijl mijn man toekijkt hoe ik genomen word door zijn vriend.

Bij elke harde stoot in mijn kut loopt er sperma van de andere twee uit mijn kutje, ik voel het over mijn billen lopen. Gert stopt heel even en kreunt terwijl hij heel diep in me komt en ook zijn sperma in me schiet. Gert blijft nog even in me tot zijn penis verslapt en hij uit me glijd. Ik blijf totaal uitgewoond liggen nog steeds met mijn benen open voor de drie mannen die hun sperma uit me zien lopen.

Mijn man zit nog steeds naast me en gaat met zijn vingers door mijn kutje en houd zijn vingers vol sperma voor mijn mond. “Kom laat hen zien dat je hun sperma ook wil proeven” zegt hij. Ik open mijn mond en lik de klodders sperma van zijn vingers. De smaak van hun geil, en dat ze erop zitten kijken hoe ik het inslik is vernederend, maar ik ben mijn mans slet en als hij dat van me verlangt dan doe ik dat. “Ik ken hen al van in de lagere school, het zijn echt mijn vrienden, wat van mij is, is van hen, zij kunnen je neuken als ze daar zin in hebben” zegt Frank “ Ja jongens, als Frank dat wil kunnen jullie me neuken wanneer jullie dat willen” antwoord ik.

Als de mannen vertrokken zijn en ik in Franks armen lig, kussen we elkaar intens. “Ik heb zo genoten dat mijn vrienden met hun lul in je zaten” zegt Frank. “Ik ben echt gelukkig dat ik zo’n man heb, die echt uitkomt wat hij van me verlangt en die ik alles kan geven waar hij behoefte aan heeft. En je weet ik ben een slet en heb er zelf ook van genoten hen in me te voelen.” antwoord ik.


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (7)
DE 15 NIEUWSTE "Groepsex" VERHALEN
:: Presentatrice Marion - 3Door: Master John
Gelezen: 2180x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
19-03
9.0
:: Buurvrouw Anne - 4Door: Dano30
Gelezen: 9150x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Buurvrouw, Trio, MVV, Pijpen, Beffen
17-03
8.7
:: Weekendje WegDoor: Lisa-brabant
Gelezen: 12508x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Welness, Groepseks, Lesbisch, Massage
15-03
8.5
:: Cadeautje Van Mijn ManDoor: Kiarawilmeer
Gelezen: 15684x
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags:
09-03
8.3
:: Isabel In Het RestaurantDoor: Isabel
Gelezen: 14264x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Exhibitionistisch, Zaadsletje, Pijpen, Gebruikt Worden
08-03
8.0
:: AutopechDoor: Arlette
Gelezen: 18106x
Reacties: 13
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Neuken,
05-03
8.5
:: Nieuwe Job - 5Door: Ellen
Gelezen: 11411x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Negers, Dikke Tieten
28-02
8.8
:: Gebruikt Als Een Geile SletDoor: Sophie95
Gelezen: 20370x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Slet, Gangbang, Meerdere
26-02
8.7
:: Donderdag SexbiosavondDoor: Lisa-brabant
Gelezen: 16480x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
20-02
8.2
:: Maria Leeft Zich Uit 5 #Door: Maria
Gelezen: 9013x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Buurvrouw, Pijpen, Plassen, Dikke Piemel
20-02
9.0
:: Vriendenvakantie - 4 (suzan)Door: Westland_cpl
Gelezen: 6185x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Swingen, Vrienden VMVMV
19-02
9.0
:: Vriendenvakantie - 4Door: Xander
Gelezen: 10893x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Vrienden, Vakantie, Groepsex, Swingen, Partnerruil, Ongeremde Sex, Vingeren
19-02
9.1
:: Het ParkDoor: Arlette
Gelezen: 11175x
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Exhibi, Pijpen, Neuken
18-02
8.6
:: Partnerruil Werd GangbangDoor: Peter
Gelezen: 14249x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
17-02
7.8
:: Ultieme FantasieDoor: Ellev
Gelezen: 12716x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
14-02
8.5
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net