Opwindend.Net
Datum: 15-04-2018
Stemmen: 47x
Cijfer: 8.3
Gelezen: 11922x
Lengte: Kort
Geil Sauna Avontuur 3
Door Geile Tiener - Zoek naar meer...

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Geil Sauna Avontuur - 2

Ik voelde me zo stout en geil, ik was nog lang niet klaar met deze mannen.

Gelukkig dachten zij daar precies hetzelfde over.

Nu gaan wij jou lekker verwennen zeiden de mannen. De mannen tilden mij op en legden mij neer op het bankje. Een van de mannen begon mij langzaam te vingeren. Ik kreunde zachtjes. Een andere man begon mij te zoenen. Terwijl ik heerlijk gezoend en gevingerd werd, streelden de andere twee mannen de rest van mijn lichaam. Ze masseerden mijn borsten en mijn stijve tepels.

De man die mij vingerde begon mij nu ook te beffen. Zijn tong streelde mijn clit terwijl zijn vingers diep in mij bleven stoten. Mmmm, wat voelde dat lekker. Ik voelde mijn orgasme naderen. De mannen merkten ook dat het niet lang meer zou duren tot ik zou komen. Ze begonnen mij nog harder te beffen, vingeren en zoenen. Toen kon ik het niet meer houden. Ik kreunde het uit. Dit was zo geil.

Uitgeput lag ik op het bankje. De vier mannen zaten om mij heen en bekeken mij terwijl ik nog nagenoot van mijn orgasme. Al die tijd had ik mijn ogen dicht gehad en dus niet gezien wat er om mij heen was gebeurd. Nadat ik weer een beetje bijgekomen was, opende ik mij ogen. Ik schrok. Ik dacht dat we nog steeds met 5 personen in de sauna waren, maar dat was allang niet meer zo. Inmiddels waren er meer mensen bijgekomen, zonder dat ik dat door had gehad.

Twee andere vrouwen en twee andere mannen keken geil naar ons. Ze hadden waarschijnlijk alles zien gebeuren en aan de mannen was te zien dat ze dat niet erg vonden. Alle vier zaten ze te masturberen terwijl ze ons bekeken.

De vier mannen om mij heen stonden op en liepen op de twee vrouwen af. De vrouwen ontfermden zich allebei over twee mannen en begonnen ze lekker te verwennen met hun mond. Ik wenkte de twee mannen dat ze naar mij toe moesten komen. Ook ik begon de mannen te pijpen.

Met zijn drieŽn waren we nu zes mannen aan het pijpen. In de sauna klonk gekreun. De mannen genoten. Dit was heel geil. Ik voelde mij zo stout en de mannen werden gek van genot. Ook voor hen duurde het niet lang tot hun orgasme. Om de beurt spoten ze alle zes over ons heen. Nu had ik nog meer sperma op mijn lichaam. Het droop er langzaam vanaf, dat gaf een geil gevoel.

Ik wilde nu een lekkere harde pik in mijn kutje. Aangezien er twee geile naakte mannen voor mij stonden, was dat zo geregeld. Ik vroeg aan een van de mannen om te gaan zitten. Toen hij zat ging ik op hem zitten en liet ik mijn strakke natte kutje over zijn pik glijden. Mmm, wat voelde dit goed. Hij was zo groot en hard. Ik kreunde. Terwijl ik op en neer ging voelde ik de handen van de man op mijn borsten. Hij kneep zachtjes in mijn tepels. Mmm, jaaaaa, dat is lekker kreunde ik. De man masseerde mijn borsten terwijl ik hem bleef neuken. Ik zat met mijn rug naar de man toe dus ik kon niet zien wat hij deed, maar dat maakte het juist wel geil. Hij kuste me in mijn nek en begon nu over mijn clit te wrijven. Deze man weet wat hij doet en dat doet hij goed. Hij liet mij kreunen en hijgen terwijl ik op en neer bleef gaan over zijn pik.

De andere man wil nu ook meedoen. Hij gaat dichterbij staan en brengt met zijn hand mijn hoofd voorzichtig naar zijn pik. Ik begin de man te pijpen terwijl ik de andere man blijf neuken. Terwijl ik zelf heel geil bezig ben zie ik hoe de andere vrouwen ook lekker verwend worden door de mannen die dat net bij mij deden. Dat uitzicht maakt mij alleen maar geiler. Ik ga steeds sneller op en neer en begin ook steeds harder te pijpen. Voor de mannen is dit de druppel. Ik voel hoe de ene man sperma in mijn keel spuit en kort daarna komt ook de andere man heerlijk klaar. Ik voel hoe zijn sperma in mijn kutje spuit. Schokkend kom ook ik klaar terwijl ik voor mij zie hoe de andere vier mannen ervoor zorgen dat ook de twee vrouwen kreunend klaarkomen...

Zoek naar meer verhalen van Geile Tiener...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (0)
DE 15 NIEUWSTE "Groepsex" VERHALEN
:: Ik Ben Een SletDoor: Arlette
Gelezen: 8466x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Neuken, Publiek
14-07
8.7
:: Verjaardagsfeestje Van Joyce... - 2Door: Lekkerstel0207
Gelezen: 10015x
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Bi, Verkrachting, Keel, Pijpen, Sauna
12-07
9.1
:: Verjaardagsfeestje Van Joyce... - 1Door: Lekkerstel0207
Gelezen: 14185x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Bi, Verkrachting, Keel, Pijpen, Sauna
12-07
8.8
:: Omdat Ik Hou Van Mijn Man - 4Door: Arlette
Gelezen: 5031x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Neuken, Onderdanig
12-07
9.0
:: Gas Station QueenDoor: Yourcaptain
Gelezen: 6382x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags:
11-07
8.7
:: Mijn Eerste Keer Door: MissT
Gelezen: 24177x
Reacties: 10
Lengte: Gemiddeld
Tags:
06-07
8.4
:: Esmeralda - 1Door: Mt1984
Gelezen: 13543x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Verzoekje, Groepsex
30-06
7.9
:: 10 Mannen Voor MijDoor: Plixie
Gelezen: 9738x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
29-06
7.5
:: Vrienden - 3Door: Roy
Gelezen: 14739x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
28-06
9.0
:: Festival AvontuurtjesDoor: MissT
Gelezen: 15076x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
28-06
8.6
:: De Motorvakantie - 6Door: Erolover
Gelezen: 10717x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
21-06
9.3
:: Tessa - 5 (oogpunt Van Tessa) Door: MissT
Gelezen: 5142x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
21-06
8.6
:: Date Met Een NymphomaneDoor: Ben
Gelezen: 10911x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
20-06
7.5
:: Wij Samen, Maar Niet AlleenDoor: Mirum
Gelezen: 17774x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
19-06
9.0
:: Sexverslaafde TeasyDoor: Harry
Gelezen: 6948x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
18-06
6.6
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net / Bezoekers Online: 747