Opwindend.Net
Datum: 16-04-2018
Stemmen: 60x
Cijfer: 8.6
Gelezen: 17655x
Lengte: Lang
Online Lezers: 1
Op Gevoel
Door Jefferson - Mijn Profiel Pagina

Dit was niets voor mij. Maar toch stond ik niet op, maar bleef ik zitten en keek ik toe. Ik had het er wel warm van gekregen, dat zou ik meteen toegeven. En de jongen naast me had ook al wel geprobeerd of ik niet in was voor zoiets. Tot nu toe had ik gezegd van niet, en geduldig keek hij dan maar met mij mee naar het stel tegenover ons. Ik had me over laten halen mee te gaan. Ik moest me niet verplicht voelen tot iets, maar ik vond het zielig dat deze jongen naast me niets kreeg, terwijl de jongen tegenover ons zo地 beetje alles kreeg.

Anne was m地 beste vriendin, en kende haar al jaren. Maar dit kleine geheimpje had ze lang voor zich gehouden. Toch was het een teken van vriendschap dat ik haar zei mee te gaan en te willen steunen. Haar vriend had wat in haar veranderd. Nooit had ik het door. Anne en haar vriend, Bas, deden meer dan andere koppels. Bas was overigens de jongen die nu naast me zat en zijn arm over m地 schouder had liggen. Hij was hartstikke aardig. Altijd al geweest. Maar de situatie was zo onwennig. Na een halfuurtje kennismaken in hun mooie en grote tuin, namen we binnen plek. Ik wist niet wat ik moest verwachten toen Bas naast me kwam zitten, terwijl Anne naast de andere jongen plaatsnam. Zijn naam was Davy. Ik voelde me zelf erg opgelaten worden toen na niet al te lange tijd de twee met elkaar aan de haal begonnen te gaan. Ik snapte niet hoe het kon. Hoe je je vriend of vriendin graag met een ander ziet, maar deze twee hadden daar geen enkel probleem mee. Ze hadden er zelfs een levensstijl op ontwikkeld, en ik werd er bij betrokken, aangezien ik een goeie vriendin was van de twee. Dat, en Bas zag mij wel zitten, had ik van Anne moeten horen. Ik had al lang gezien dat hij met een harde in zijn broek zat en hij streelde zichzelf ook soms even. Misschien moest ik dat doen. Maar ik deed niets. Ik had m地 gevoelens nog niet helemaal onder controle, en wist niet zo goed of het juist was om zelf ook opgewonden te raken. Zowel van mijn beste vriendin die zich daar zat te plezieren met een andere man of van die leuke lieve jongen die naast me zat, en die duidelijk een grote lul had. Je kon wel zeggen dat ik me in een situatie bevond, die maar weinigen zich konden voorstellen. En toch voelde het niet verkeerd. Ik had me altijd thuis gevoeld bij de twee. En geliefd. Maar nooit op deze manier.

We zaten op een hoekbank. Op elk einde een stel. En zo zaten ze dus min of meer tegenover ons. Bas had me best dicht tegen hem aangetrokken, en dat was echt niet erg. Dit was zo een aardig en lieflijk stel dat je het niet verwacht. Ze waren swingers. Een heel verhaal had ik aan moeten horen dat ik er niet van moest denken wat ik waarschijnlijk er van zou denken, of zoiets. Nee, het was mooi en alles behalve ordinair. En zo was Davy een goeie vriend van ze, waar ze al vaker mee hadden afgesproken omtrent deze hobby van ze. Maar des al niet te min was ik echt geschokt, toen het begon. Anne was een mooie meid. Ik was vaak jaloers op haar. Prachtig golvend bruin haar, een lief gezicht waar bijna altijd een stralende glimlach op stond, en een mooi lichaam. Ze riekt naar succes, en ik keek tegen haar op. Davy was een wat stug ogende jongen met kort blond haar. Ook heel aardig en vriendelijk. Ik dacht eerst dat hij voor mij bedoeld was, maar binnen veranderde alles al vrij snel. Na een halfuurtje viel het me voor het eerst op. Anne keek niet meer naar de film, maar kuste die jongen in zijn nek terwijl ook hij zijn arm al om Anne had heen geslagen. Met haar hand wreef ze fanatiek over zijn kruis heen, en dat deed me al doen schrikken. Toch kon ik niet wegkijken. Zelfs niet toen ze, vol in ons zicht, de vrijheid nam om rustig zijn broek los te maken. Ik had Bas ondertussen goed in de gaten gehouden en hij had nog netjes gevraagd of hij me mocht betasten. Allemaal heel raar. Ik wees het dan ook af, en zag Anne de harde pik van Davy erbij pakken alsof het niets was. Maar Jezus, wat was hij groot geschapen. En toen had ik de verborgen stijve van Bas nog niet eens gezien. Anne kroop weer tegen Davy aan en begon hem soepeltjes af te trekken terwijl ze elkaar nu op de mond kusten en begonnen te tongen. De handen van Davy bewogen al snel onder het strakke shirtje van Anne en de twee begonnen zachtjes al wat geluiden te maken.

,,Als ik je tegenhoud, moet je het zeggen hoor.鋳 zei ik nerveus tegen Bas die duidelijk meer opgewonden werd met de minuut en zich er zo bij zou toevoegen. Davy had zich meer over Anne heen gebogen en terwijl zij zijn pik nog wel beet had, was het vooral Davy die nu aan het uitdelen was. Hij had haar shirt en bh ver omhoog getrokken en met beide handen vergreep hij zich aan de mooie borsten van Anne en zoog en likte hij aan haar tepels. Haar brosten waren niet heel groot, maar nog altijd groter dan die van mij. Ook iets om jaloers op te zijn. ,,Je houd me niet tegen.鋳 werd me dan zachtjes terug gefluisterd. Ik keek naar hem op en zag hem lief naar me lachen. ,,Ik wist niet echt wat ik moest verwachten.鋳 fluisterde ik dan nerveus terug en keek hem wat onrustig aan, zonder dat we de twee andere zouden storen. ,,Snap ik.鋳 reageerde hij dan. ,,Ik had ook wat tijd nodig in het begin. Maar nu zou ik niet anders meer willen.鋳 vertelde hij me toen. ,,Ben je niet bang dat ze een ander leuker vind dan?鋳 vroeg ik hem toen zomaar. ,,Nee!鋳 hoorde ik dan hard van de andere kant komen. En ik schrok me rot. De twee keken ons met grote grijnzen aan. ,,Dit is de ultieme blijk van liefde.鋳 zei Anne me dan. ,,Hij gunt me dit, en ik hem ook.鋳 lachte ze dan gelukzalig door. ,,Jammer dat je niet meewerkt.鋳 zei ze dan nog wel, al was het met een knipoog, voelde ik me niet lekker door die opmerking.

In het vervolg gingen de twee gewoon door. Hij was op haar gaan zitten, en stak zijn piemel nu tussen haar borsten en begon haar zo te berijden. Dit had ik nog nooit gezien. Ik vond Anne een beetje een bitch nu. Een hoertje. En dan zo tegen mij doen. Eigenlijk zou ik Bas gewoon zo hard en lekker moeten pijpen, dat hij nooit meer anders wilt, schoot toen zomaar door m地 gedachten. Ik schrok er zelfs van, maar keek daarna naar zijn kruis, die hij op het moment met rust liet, en zag z地 pik een sprongetje maken. Ik voelde hem naar me kijken. ,,Ik fantaseer graag over je.鋳 fluisterde hij dan zachtjes, en hij pakte m地 hand en legde die op zijn kruis. Ik hield hem niet tegen en voelde de warmte en de hardheid die ik begon vast te pakken en door zijn broek heen kneep ik er zachtjes in. Hij kreunde meteen zachtjes en ik voelde een vlaag van opwinding door m地 lichaam heen schieten. Davy neukte zich klaar op de borsten van Anne. Het gebeurde in m地 ooghoeken, want ik had alleen nog maar aandacht voor dat wat ik in m地 hand voelde. Zo groot en zo hard. Ik had nog nooit zoiets gevoeld. Hij hielp me verder op weg en maakte z地 broek los en vroeg me zijn ding te pakken. Verlegen werd ik er van, maar des al niet te min bevond mijn hand zich vlugger dan ik dacht in zijn broek en streek ik de lengte af. Het werd alleen maar warmer en toen ik de eikel gevonden had, zat ik halverwege zijn dijbeen. Hij moest z地 broek dan ook wat verder laten doen afzakken voordat ik hem erbij kon halen. M地 mond viel open om dat ding in het echt te zien, en kon het gewoon niet geloven. Als Anne al zo地 piemel had om wild op te gaan, waarom zou ze dan een ander willen? Zijn pik, groot en bloot, was warm en liet wat voorvocht los, wat ik snel gebruikte om hem af te trekken. Ik voelde zijn hand in m地 nek en waar ik eerst nog dacht hem nu te moeten pijpen, draaide hij me naar hem toe en kuste hij me op de mond. Zacht en voorzichtig. Maar ik beantwoordde gelijk en al vrij snel begonnen we te tongen en bleef ik hem zachtjes met een hand aftrekken.

Ik had het idee dat we nu alleen waren. En ik legde m地 andere hand ook op zijn schacht. M地 handen waren amper groot genoeg om de dikte van zijn geslacht te kunnen omvatten, maar wat voelde het goed. Het voelde machtig. Zijn lul, maar ook zijn zelfvertrouwen. Hun zelfvertrouwen. Ik hijgde al zachtjes en voelde me ontzettend nat. Ik denk niet dat ik zomaar zo地 lul in me zou kunnen krijgen maar alleen al de ideen van de pogingen die zouden kunnen volgen, maakte me geil genoeg om het toch serieus te overwegen. ,,Doet ze het goed?鋳 hoorde ik toen net op dat moment uit Anne komen, en ik schrok even wakker. Van zenuwen lachte ik maar naar de twee, die weer naast elkaar zaten, en Anne leek met genoegdoening toe te kijken, terwijl er op haar gezicht nog wat sperma lag, maar ze zich gewoon liet vingeren. ,,Heel goed.鋳 hoorde ik Bas dan rustig en ontspannen en dan keek ik hem weer aan. Hij lachte naar me en ik naar hem. Ik voelde wat voor hem. Hij was altijd al wel knap, en aardig en zo, maar nu voelde ik veel meer. Een verlangen. Hij kuste me weer en ik liet me weer gaan in het moment terwijl ik Anne op de achtergrond hoorde kreunen van genot, al was het zachtjes en ingetogen. Het was precies goed, en maakte me alleen nog maar meer gewillig.

Ik trok Bas met steeds meer gevoel af en begon te wennen aan zijn grootte in mijn handen. Ik voelde hem al meerdere keren stuiten. Het voelde goed om zoiets te laten komen. En toen hij dan ook echt begon te schokken en te hijgen, en ik niet veel later het zaad eerst voelde dan zag, begon mijn eigen lichaam zelf ook licht te schokken. Hij liet me los en ik keek naar zijn enorme spurtende pik die een enorme lading de lucht in had geschoten. M地 handen werden verwarmd door zijn dikke zaad en ik voelde me ontzettend opgelucht. Ik was zelfs even bang geworden dat ik niet zou voldoen. Anne stond meteen op en kwam op ons afgelopen. Uit het niets gaf ze me een kus op de mond en ik schrok terug. Ze grijnsde alleen nog naar me en gaf daarna haar eigen vriend een kus. Dat Anne net een lading in haar gezicht had ontvangen, boeiden ze niet.

De film keken we niet meer af. Ik voelde me niet goed worden en een hoop spanning kwam nu op een andere manier los. Ik waste niet veel later m地 handen nadat ik in lichte paniek was opgestaan en naar boven was gelopen. Anne kwam wel bij me kijken, maar deed niet meer dan m地 schouders van achteren masseren en me een kus in m地 nek geven. ,,Je deed het goed.鋳 fluisterde ze dan lief en ik vond het nog vleiend ook. Ik leek wel gek. Ik liet m地 hoofd vallen en vroeg haar me even alleen te laten. Ik voelde me een slet. Al had ik nog zo weinig gedaan. Maar in m地 hoofd had ik veel meer gewild. En dat met de vriend van m地 beste vriendin. En ook al zou ze het zelf niet erg vinden, moest ik er zelf wel even aan wennen. Ik had m地 jas al aan en zei de drie, die beneden gewoon zaten te chillen, snel gedag en liet mezelf uit voordat iemand ook maar kon reageren. Ik had wat om over na te denken.


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (4)
DE 15 NIEUWSTE "Groepsex" VERHALEN
:: Presentatrice Marion - 3Door: Master John
Gelezen: 2261x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
19-03
9.0
:: Buurvrouw Anne - 4Door: Dano30
Gelezen: 9163x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Buurvrouw, Trio, MVV, Pijpen, Beffen
17-03
8.7
:: Weekendje WegDoor: Lisa-brabant
Gelezen: 12518x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Welness, Groepseks, Lesbisch, Massage
15-03
8.5
:: Cadeautje Van Mijn ManDoor: Kiarawilmeer
Gelezen: 15688x
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags:
09-03
8.3
:: Isabel In Het RestaurantDoor: Isabel
Gelezen: 14267x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Exhibitionistisch, Zaadsletje, Pijpen, Gebruikt Worden
08-03
8.0
:: AutopechDoor: Arlette
Gelezen: 18108x
Reacties: 13
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Neuken,
05-03
8.5
:: Nieuwe Job - 5Door: Ellen
Gelezen: 11411x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Negers, Dikke Tieten
28-02
8.8
:: Gebruikt Als Een Geile SletDoor: Sophie95
Gelezen: 20373x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Slet, Gangbang, Meerdere
26-02
8.7
:: Donderdag SexbiosavondDoor: Lisa-brabant
Gelezen: 16481x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
20-02
8.2
:: Maria Leeft Zich Uit 5 #Door: Maria
Gelezen: 9013x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Buurvrouw, Pijpen, Plassen, Dikke Piemel
20-02
9.0
:: Vriendenvakantie - 4 (suzan)Door: Westland_cpl
Gelezen: 6187x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Swingen, Vrienden VMVMV
19-02
9.0
:: Vriendenvakantie - 4Door: Xander
Gelezen: 10893x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Vrienden, Vakantie, Groepsex, Swingen, Partnerruil, Ongeremde Sex, Vingeren
19-02
9.1
:: Het ParkDoor: Arlette
Gelezen: 11176x
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Exhibi, Pijpen, Neuken
18-02
8.6
:: Partnerruil Werd GangbangDoor: Peter
Gelezen: 14251x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
17-02
7.8
:: Ultieme FantasieDoor: Ellev
Gelezen: 12716x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
14-02
8.5
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net