Opwindend.Net
Datum: 26-04-2018
Stemmen: 65x
Cijfer: 8.2
Gelezen: 24429x
Lengte: Lang
Online Lezers: 1
Een Avondje Sekssauna
Door Petra - Mijn Profiel Pagina

Woensdagochtend 14 maart 2018 stuurde ik mijn man een WhatsApp berichtje, of hij ook zin had in een avondje sekssauna. Na een uur had ik nog steeds geen reactie terug ontvangen. Ik keek die ochtend ook meerdere keren op WhatsApp of mijn man het berichtje al had gelezen. NEE dus, de twee vinkjes waren nog niet blauw, dus ik dacht mijn man zal het wel te druk hebben of zit nog in een vergadering. Ik legde thuis mijn mobiel op de lader en ging mijn hondje uitlaten. Na een half uur kwam ik weer thuis en keek op mijn mobiel en had nog steeds geen reactie ontvangen. Daar baalde ik een beetje van. Ik wilde net mijn mobiel in mijn tas doen toen ik eindelijk het verlossende berichtje binnen hoorde komen. Het was van mijn man: Ja leuk laten we dat gaan doen. Ik berichtte terug dat ik twee uurtjes vrij nam, konden we ook wat eerder naar de sauna gaan. Mijn man: Ooh je hebt er echt zin in! Ja heel de ochtend al antwoordde ik. Met vele smileys en kusjes sloten wij ons WhatsApp berichtje af.

Op mijn werk aangekomen dacht ik alleen maar aan de avond die ging komen. Bij elke man die ik tegenkwam dacht ik: Mmm die mag wel mee, maar ook zo van: nee die man mag niet mee doen. Ik was mijzelf heel die middag op aan het geilen, had er ook na lange tijd echt mega zin in. Eindelijk zag ik mijn leidinggevende en vroeg aan haar twee uurtjes vrij. Gelukkig gaf zij toestemming. Ik rondde mijn werkzaamheden af en ging op de fiets naar huis. Ik merkte onder het rijden dat mijn kutje glibbernat was, maar ook zeer gevoelig. Ik was gewoon supergeil, had er ook echt weer eens zin in. Bij thuiskomst was mijn man ook al thuis. Hij had net als ik ook die dag wat uurtjes vrij genomen. “Ik ga gelijk douchen” zei ik “Laat jij ons hondje even uit?” Onder de warme douche was ik mijn gevoelige kutje extra glad aan het scheren. Met die warme straal op mijn kut werd mijn neukkutje steeds gevoeliger, waardoor ik in een zeer geile stemming kwam. Ik kleedde mij vlug weer aan, föhnde mijn haren en maakte mij op met de juiste aqua make up zodat we gelijk naar de sauna konden vertrekken

Bij binnenkomst in de sauna werden we warm ontvangen, bestelden ons drankje en kleedden ons uit in de lockersruimte. Onderweg terug naar de barruimte zagen we een bekende man achter in de lange gang voorbij lopen. Ik zwaaide even en hij maakte kenbaar: ik kom er zo aan! We gingen aan de bar zitten met ons drankje. Niet veel later kwam de bekende man naar ons toe, gaf mijn man een hand en mij een begroetingskus, waarbij hij zijn hand op mijn blote bovenbeen legde. Al zittend op de barkruk deed ik gelijk mijn benen uit elkaar. Met een ondeugende blik keek ik in zijn ogen. Hij begreep mij gelijk en voelde aan mijn kut. “Jij bent nat” zei hij zachtjes in mijn oor. Zonder verder iets te zeggen begonnen wij elkaar spontaan te tongen en hij vroeg “Ga je mee naar achter?” “Ik ga eerst even roken” zei ik en ik stond op en vertrok naar de rokersruimte.

In de rokersruimte zaten enkele bekenden en we begroetten elkaar. Na 15 minuten vertrok ik weer richting bar en ging tussen mijn man en de bekende jonge man staan. Ik voelde gelijk zijn hand op mijn billen. Langzaam verdween zijn hand onder mijn handdoek door, langs mijn billen richting mijn kut. “Zo” zei hij “Ze is nog steeds lekker nat”. “Ja ze heeft heel de dag er al zin in” zei mijn man, waarop de bekende man vroeg “Zullen we een bubbelbad opzoeken? Heb wel weer eens zin in jouw strakke kutje”. We vertrokken hand en hand naar achter, richting de baden en zochten een ruimte uit die nog niet in gebruik was. In het bad zat ik tussen mijn man en de bekende man in en voelde gelijk een hand op mijn been, die langzaam weer richting mijn kutje kwam. Niet veel later werd ik onder water stevig doorgevingerd. Ik kreunde nogal luid, waarop vele mannen op af kwamen. Ook mijn hand ging richting de bekende man zijn pik, die al heerlijk hard was. “Zo” zei ik plagend “Hij heeft er zin in”. “Ja” zei hij luid “Wil je ook weer eens neuken”. “Je weet waar die allemaal in past” zei ik lachend.

Niet veel later had ik zijn pik van achterlangs diep in mijn kut zitten en neukte hij mij heerlijk en teder. Mijn man ging iets verder van ons vandaan zitten zodat wij twee meer ruimte hadden. De bekende zei “Kom ga eens rechtop staan en buig voorover met je handen tegen de badrand aan”. Met mijn kontje omhoog boven het water stopte hij gelijk weer zijn pik diep in mijn neukkut. Hij begon mij stevig door te neuken, waardoor ik zeer luid begon te kreunen van genot. Ik keek voor mij uit en zag vele mannen al rukkend naar ons kijken. Ik voelde ook vele vreemde mannen aan mijn grote borsten zitten. “Even wachten” zei mijn man “Laat ze even genieten” Ze begrepen het gelijk en namen wat afstand zodat we meer ruimte kregen. Ik voelde nu ook dat die harde pik uit mijn kut kwam! “Blijf maar zo staan” hoorde ik en voelde zijn pik nu bij het andere gaatje komen. Ik draaide mij om en zei “Voorzichtig”. Langzaam en teder probeerde hij mij anaal te nemen. Beetje bij beetje kwam zijn harde pik in mij.

Een andere man die naast het bad stond hield mijn billen uit elkaar, zodat ieder goed kon zien hoe die harde pik in mijn kontje verdween. Ik werd nu langzaam anaal genomen. Iedere man stond nog steeds rukkend naar mij te kijken. De zachte pijn werd nu een heerlijk genot en ik begon weer te kreunen. Met diepe stoten ging zijn harde lul met lange halen in mijn kontje op en neer. Ik raakte geheel in mijn geile trance en genoot er intens van. Plots voelde ik twee handen bruut mijn hoofd vast pakken en deze persoon wilde zijn pik in mijn mond. “STOP” riep mijn man en hij reageerde gelijk zeer agressief naar die persoon toe. Ook de andere mannen reageerden op die man zijn actie, waarop hij gelijk uit de ruimte vertrok. Ikzelf had ook gelijk geen anale zin meer en ook die geile sfeer was verdwenen. Ik keek de bekende man aan, vroeg hem om te stoppen en ik ging in de hoek van het warme bad zitten. De bubbels werden weer aangezet en ik ging met enkele mannen in dat bad genieten van de bubbels. Ook was het een gezellig onderonsje. Er kwam ook een zeer donkere man in bad. Hij was jong en had een mooi gespierd afgetraind lichaam. Hij was rustig en luisterde met ons onderonsje mee.

Ondertussen stapte een man uit bad, waardoor ik naast die donkere man kwam te zitten. Het gesprek ging over het voorval wat net was gebeurd, waarop ook deze man zijn mening gaf. “Ik had het ook gezien en vind het ook niet normaal. Zo ga je niet met vrouwen om” zei hij. Ikzelf gaf gelijk een domme opmerking “Ik heb jou niet gezien in deze donkere ruimte”. Hij zei “Dat komt het was ook zo donker hier en ik kon ook niet lachen om die gebeurtenis, anders had je mijn witte tanden wel gezien”. Gelukkig kon er hij zelf en iedereen er om lachen, het was echt een lieve man. We kwamen met elkaar in gesprek over de gewone dingen in het leven. Vanuit het niets kwam die lastige man weer het bad in. Deze keer reageerde mijn man niet alleen, maar ook enkele bezoekers op een aanvallende toon, en hij droop met een staart tussen zijn benen af. “Ik ga wat drinken” zei ik en de donkere man hielp als een echte gentleman mij uit bad.

Een tijdje later liepen ik en mijn man weer naar achteren. We hoorden een luid gekreun van een vrouw. Het geile geluid kwam van achter waar de warme relaxplaat was. Daar zag ik een vrouw heerlijk geneukt worden door die donkere jongeman. Ik zag nu pas dat hij een echte XXL lul had die gedeeltelijk in de kut van die vrouw zat. Ze gilde van genot. Wow, wat had die man een heerlijke donkere pik. Hij keek mij aan en zag dat ik op hem geilde. De bewuste vrouw kwam ineens gigantisch klaar. “STOP” riep ze en hij stopte ook gelijk en haalde die XXL uit haar kut. Ik zag een grote straal vocht uit haar kut spuiten en haar geile kut bleef wat open staan. “Pfff dat was lekker” zei ze en ze keek mij aan “Het is een echte aanrader of hou je niet van donker?” “O jawel hoor” zei ik en dat hoorde die donkere man ook. Hij stond op en ging voor mij staan en betastte mijn grote borsten en zei tegen mij “Je hebt mooie borsten” Hij deed mijn handdoek open en zei “En je hebt ook heerlijke billen” die hij ook betastte en hij vertrok verder de saunaruimte in.

Ik en mijn man zochten een bubbelbad op. Twee mannen liepen achter ons twee aan. Nog voor ik het bad in ging zaten de twee mannen al in bad. Ik besloot op mijn man zijn schoot te gaan zitten, met mijn grote borsten naar mijn man toe. We begonnen wat te zoenen. Al snel voelde ik van achterlangs twee handen aan mijn borsten komen. Ook voelde ik zijn harde pik tegen mij aankomen. Mijn man schoof mijn kontje wat richting die harde pik toe en de man die achter mij stond stopte gelijk zijn harde pik in mijn kut en begon me als een wilde te neuken. Ondertussen kwam die leuke donkere man op de rand van het bad zitten en betastte mijn heerlijke volle grote borsten, die met het neukritme op en neer schudden. Terwijl ik stevig geneukt werd bleef ik die leuke man met een geile blik in zijn ogen aankijken. Ik hoorde een luid gekreun achter mij en de man kwam klaar. “Jammer” zei ik “Ik kwam net in mijn trance”. Waarop die andere man in bad achter mij kwam staan. Hij schoof zijn harde pik in mijn kut en begon mij ook te neuken. Ook had hij zijn handen in mijn haren zitten. Hij bleef maar door mijn haren heen wrijven “Hee hallo hier hou ik niet van” maar hij ging gewoon door. Ik stond gelijk rechtop en stuurde deze persoon weg en ging maar weer uit bad. Die leuke donkere man gaf mij een handdoek aan. “Je bent mooi” zei hij en ik bedankte hem voor zijn complimentjes en zei tegen hem “We gaan naar de speelruimtes” en raakte zijn gespierde bovenlichaam aan. Ik hoopte dat deze man mee zou gaan, maar nee hij liep de andere kant op.

Ik en mijn man gingen naar de speelruimtes. Daar zag ik een vrouw voorover tegen het hoge bed aan staan waar ze door meerdere mannen in colonne geneukt werd. Na elke wisselende man zag ik het geile zaad uit haar kut druipen. Een bekende saunabezoeker die naast mij stond zei “Zij staat op jouw plaatsje Petra”. Ik lachte “Ja daar laat ik mij ook graag nemen, maar deze plaats is nu bezet”. Enkele mannen lachten mee. Ik ging wat naar achter tegen het bed aan zitten. Mijn man had een heerlijke harde lul gekregen en ging ook richting die vrouw en wisselde een man af die net haar geneukt had. Hij pakte met twee handen haar heupen vast en stopte zijn harde lul in haar kut en begon haar stevig te neuken.

Ik ging op het andere hoge bed liggen om naar het schouwspel te kijken hoe die vrouw door mijn man en meerdere personen genomen werd en zag ook hoe deze mannen in haar klaar kwamen. Er kwam iemand naast mij liggen. Ik keek en zag dat het die jonge donkere man was. Hij streelde mijn been. Ik keek hem met een geile blik aan en gaf aan dat het wel mocht, waarop hij mij op mijn rug in het midden van dat hoge orgiebed legde. Hij gaf mij een kussen aan. Ik lag nu op mijn rug en met mijn hoofd op dat kussen. Mijn benen werden uit elkaar gedaan, waarna die donkere man er op zijn knieën tussenin ging zitten. Hij deed zijn handdoek af en ik zag zijn gigantische XXL lul. “Zo” zei ik “Jij doet jouw afkomst eer aan. Wel voorzichtig zijn hè, ik weet niet of die past”. Hij lachte en zei “Blijf maar relaxt liggen, komt goed” en gaf mij een kus. Langzaam schoof hij zijn warme joekel over mijn klitje heen en weer.

Mijn kut werd steeds natter, zijn bewegingen met zijn harde joekel over mijn klitje werden steeds sneller. Ik begon heerlijk te kreunen en mijn kut was ineens glibbernat geworden. Ik zat al geheel in mijn geile trance en kreunde steeds luider en luider. Ik ging zelf met mijn kontje omhoog om die grote joekel in mijn kut te kunnen krijgen. Nee, hij ging maar verder en sneller op en neer en zag aan mij dat ik bijna klaar kwam. Ik gilde van genot “Ik kom ik kom” en mijn kut begon gigantisch te knijpen. Ik kwam ook heerlijk klaar en ineens stopte hij zijn grote joekel in mijn kut en begon mij te neuken, terwijl ik nog steeds in mijn klaarkomen fase was. Ik bleef kreunen van genot en voelde zijn joekel diep achter in mijn kut stoten. Ik kwam nog een keer klaar. “Wauw” zei hij “Ik voel je kutje op mijn pik knijpen” en hij neukte maar door. “Kom maar” zei ik. Hij neukte harder en harder. Plots stopte hij, haalde zijn joekel uit mijn kut en sloeg met zijn pik op mijn klitje. En ineens begon hij te spuiten, over mijn buik en klitje, alles zat onder zijn warme zaad. Ik bedankte hem en hij mij ook en maakte mijn kutje droog met zijn eigen handdoek.

Ik had nu pas in de gaten dat enkele mannen om ons heen op dat bed zaten. Enkele mannen zeiden “Je genoot je er wel van, en volgens mij kwam je ook echt klaar”. “Ja echt wel” zei ik “Ik ben zelfs ook twee keer achter elkaar klaar gekomen”. We keken naar het andere bed waar die vrouw nog steeds genomen werd. Ze stopte en ik zag een flinke klodder gemengd zaad op de vloer liggen. Een bekende man naast mij zei “Het is jouw vaste plekkie toch?” “Ja” zei ik, en lachend “Dat heb ik weer. Niet erg dat ze mijn plekkie inpikt, maar ook al dat geile zaad”. Iedere man lachte en enkele mannen zeiden “Ik heb nog wel wat ook voor jou bewaard hoor”. “O, dat is lief van je dat je ook aan mij denkt”. De vrouw tegenover mij stopte en ze kwam met haar volle zaadkut naar mijn toe lopen. Ik vroeg aan haar “Was het heerlijk meid?” “Ja echt wel” zei ze “En het is voor herhaling vatbaar”. “O was het je eerste keer met zo veel mannen?” “Ja” zei ze “Het komt zo, ik zag jou laatst ook zo genomen worden en ik zei tegen mijn man: dat wil ik ook een keer meemaken”. “Dat is je dan goed gelukt” zei ik “Ik denk dat er minimaal 15 mannen waren en ook mijn eigen man die nu naast je staat”. Ze pakten elkaar vast en kusten elkaar en mijn man voelde aan haar volgespoten kut. “Zo ze zit goed vol schat”. Iedereen lachte en de vrouw ging samen met mijn man douchen.

Haar man, die nog niet gekomen was, ging bij mij op het bed liggen. Ik ging voorover op mijn knieën gebogen om die man te pijpen. Al snel had in een harde pik van achterlangs in mijn kut zitten. Na een paar keer stoten was het al gebeurd. “Kom ga eens goed liggen” zei ik tegen de man die ik aan het pijpen was “Dan ga ik op jou zitten” en ik ging op hem zitten en schoof zijn harde pik langzaam mijn volgespoten zaadkut in en begon deze harde lul heerlijk te neuken. Hij genoot er intens van en zei “Even stoppen ik kom bijna”. “Kom laat je gaan” zei ik. Zijn vrouw was ook inmiddels terug bij het bed. “Kom spuit haar maar eens vol, het mag van mij”. Ze keken elkaar aan. “Ja echt?” vroeg hij. “Ja kom maar” zei de vrouw. Met een harde kreun kwam de man diep in mij klaar, maar ik bleef zijn pik geil leeg neuken tot hij niet meer kon. Ik ging met mijn benen wijd recht boven de man staan, zodat ieder zijn zaad uit mijn kut kon zien druipen. Zijn vrouw zei “Was het lekker schat?” “Ja, ik wist niet wat mij overkwam” en de vrouw vertelde mij dat ze normaal heel jaloers was. Als hij een ander neukte en ook nog eens klaar op haar kwam daar kon ze niet tegen. Ik vroeg aan haar waarom nu wel dan. “Dat komt door jou en je man, op een of andere manier hebben we een klik met jullie twee”. Ik ging van het hoge bed af en ging naast haar staan en we praatten verder met elkaar. We hadden dezelfde ideeën en fantasieën over het swingersleven.

Zij stelde voor om elkaars gegevens te delen zodat we contact konden houden. Mijn kut plakte nogal van al dat zaad. “Ik ga douchen” zei ik. Die vrouw en man zeiden “Wij gaan richting huis” dus we namen afscheid van elkaar. Ik gaf de man een hand en kuste ook die vrouw, maar ze aarzelde om mij langer te kussen. Dat merkte ik, waarop ik haar innerlijk begon te zoenen en tongen. “Wauw dat is geil” zei haar man. “Volgende keer doen we het over” zei ik en we namen afscheid van elkaar. Ik en mijn man brachten de avond verder aan de bar door. Het was voor mij weer een geslaagde avond en die lastige man is de zaak uitgezet.


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (4)
DE 15 NIEUWSTE "Groepsex" VERHALEN
:: Presentatrice Marion - 3Door: Master John
Gelezen: 2250x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
19-03
9.0
:: Buurvrouw Anne - 4Door: Dano30
Gelezen: 9159x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Buurvrouw, Trio, MVV, Pijpen, Beffen
17-03
8.7
:: Weekendje WegDoor: Lisa-brabant
Gelezen: 12517x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Welness, Groepseks, Lesbisch, Massage
15-03
8.5
:: Cadeautje Van Mijn ManDoor: Kiarawilmeer
Gelezen: 15687x
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags:
09-03
8.3
:: Isabel In Het RestaurantDoor: Isabel
Gelezen: 14267x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Exhibitionistisch, Zaadsletje, Pijpen, Gebruikt Worden
08-03
8.0
:: AutopechDoor: Arlette
Gelezen: 18108x
Reacties: 13
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Neuken,
05-03
8.5
:: Nieuwe Job - 5Door: Ellen
Gelezen: 11411x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Negers, Dikke Tieten
28-02
8.8
:: Gebruikt Als Een Geile SletDoor: Sophie95
Gelezen: 20373x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Slet, Gangbang, Meerdere
26-02
8.7
:: Donderdag SexbiosavondDoor: Lisa-brabant
Gelezen: 16481x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
20-02
8.2
:: Maria Leeft Zich Uit 5 #Door: Maria
Gelezen: 9013x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Buurvrouw, Pijpen, Plassen, Dikke Piemel
20-02
9.0
:: Vriendenvakantie - 4 (suzan)Door: Westland_cpl
Gelezen: 6186x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Swingen, Vrienden VMVMV
19-02
9.0
:: Vriendenvakantie - 4Door: Xander
Gelezen: 10893x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Vrienden, Vakantie, Groepsex, Swingen, Partnerruil, Ongeremde Sex, Vingeren
19-02
9.1
:: Het ParkDoor: Arlette
Gelezen: 11175x
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Exhibi, Pijpen, Neuken
18-02
8.6
:: Partnerruil Werd GangbangDoor: Peter
Gelezen: 14250x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
17-02
7.8
:: Ultieme FantasieDoor: Ellev
Gelezen: 12716x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
14-02
8.5
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net