Opwindend.Net
Datum: 22-04-2018
Stemmen: 64x
Cijfer: 8.4
Gelezen: 21475x
Lengte: Zeer Lang
Online Lezers: 1
Mijn Vrouw En De Drie Jongens Van Het Voetbal - 2
Door Qwasi - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Mijn Vrouw En De Drie Jongens Van Het Voetbal - 1

Hallo beste lezers.

De vorige keer hebben jullie al kennis gemaakt met mijn vrouw Karin. Ik heb jullie toen verteld wat er gebeurd was op het voetbal met 3 jongens van het A jeugd elftal. Ik vertelde jullie toen ook dat ik Karin waarschijnlijk mee zou nemen naar de kampioenswedstrijd van hun, om te kijken of ze zich weer zou misdragen. Dit is het vervolg.


De dagen na haar avontuurtje met de jongens was ze niet meer van haar gsm weg te slaan. Overal waar ze heen ging nam ze haar gsm bij. Ik wist dat ze met de jongens aan het appen was, maar zag geen kans om te kijken waar ze het met elkaar over hadden. Maar het feit dat zij haar gsm overal mee naar toe nam, zei voor mij eigenlijk al genoeg. Toen ik een paar dagen later midden in de nacht wakker werd en weer het trucje wilde proberen om tijdens haar slaap haar vinger afdruk op haar gsm te houden, om hem zo te ontgrendelen, werd ze wakker. Ik verzon maar snel wat door te zeggen dat haar gsm op de grond was gevallen, en ik die weer op het nachtkastje legde. Ik moest een andere manier zien te vinden om haar telefoon te ontgrendelen. Ik wist dat ze het ook wel eens met een pincode moest doen als haar vingers vet waren en zodoende de telefoon deze niet herkende. Ik begon dus goed op te letten wanneer dit het geval was, en zo kwam ik achter haar pincode. De volgende ochtend terwijl ze onder de douche ging pakte ik haar gsm en begon ik haar berichtjes te lezen. Zoals ik al dacht zat ze constant met de drie jongens te appen. Uiteraard ging het over de afgelopen keer en wat de onderlinge ervaringen waren. Maar ze hadden het niet alleen over de afgelopen keer, er werd ook al gepraat over aankomend weekend. Dan was er immers hun wedstrijd om kampioen te worden. Ze vroegen of Karin ook van de partij zou zijn, en of er een beloning voor hun in zat, als ze zouden winnen. Het zou volgens hun een zware wedstrijd worden. Karin vroeg in de app wat ze dan wel zouden willen. Een van de jongens tikte in de app of ze dan weer met hun achter de kleedkamers wilde gaan. Karin antwoorde terug dat ze het de vorige keer erg leuk vond, en het nog wel een keer wilde proberen. Ik wist dat de jongens haar in de maling aan het nemen waren wat betreft de wedstrijd. Het was helemaal geen zware wedstrijd, want ze speelden tegen de onderste ploeg. Dus op papier zou dit een makkie zijn. Ik hoorde dat de kraan van de douche dicht gedraaid werd, en legde dus gauw haar telefoon terug. Ik deed mijn kleren aan en maakte het ontbijt klaar. Na ons ontbijt genuttigd te hebben gingen we elk apart naar ons werk.

De dag van de wedstrijd was aangebroken, en Karin kon niet wachten om mee te gaan. Ze bleef extra lang onder de douche, en besteedde erg veel aandacht aan haar make up en kleiding. Ondanks dat het best frisjes was buiten had ze toch voor een kort rokje gekozen met een strak truitje daar boven. Op weg naar het voetbal was ze weer druk aan het appen en namen wij plaats op de tribune. Het was een drukke boel, en de jongens liepen warm op het veld. Ondanks de drukte hadden ze al gauw oog contact met Karin. Karin bloosde toen een van de jongens zwaaide. Een kwartier later was de aftrap, en werd het ondanks het verschil op de ranglijst een zware wedstrijd. Zo zwaar dat het een grote teleurstelling werd, de wedstrijd werd verloren waardoor ze het kampioenschap aan hun neus voorbij zagen gaan. De teleurstelling was groot, niet alleen bij het elftal, maar ik zag het ook duidelijk aan Karin. Het hele feest werd afgeblazen, en er zat voor Karin en mij niets anders op dan naar huis te gaan.

Onderweg naar huis was Karin muisstil. Na het eten zei ze dat ze pijn in haar hoofd had en ging ze daarom vroeg naar bed. De dag er na ging het alweer beter met haar, en zat ze weer net zoals de week daarvoor druk te appen. Dit was niet alleen de dag erna, ook de komende maanden zat ze constant met de jongens te appen. Elke ochtend als ze ging douchen pakte ik haar gsm om de berichten te lezen. De gesprekken gingen steeds verder en het bleef niet bij berichtjes. Er werden foto’s en zelf filmpjes gedeeld. Ik had geen naakt foto’s van Karin, maar ik zag dat ze er toch wel een paar naar de jongens gestuurd had. Haar hoofd stond nooit op de foto, maar haar lichaam en de achtergrond herkende ik natuurlijk direct. Ik had besloten om Karin haar gang maar te laten gaan met de jongens, zolang het maar niet te gek werd. Zodoende had ik zelf ook een excuus om een keer met mijn collega wat verder te gaan dan alleen werken. De klik was er, dus ik wist dat er niet veel voor nodig was om haar in mijn bed te krijgen. Wat niet veel later ook het geval was. Tijdens een vergadering op werk bleven we wat plakken, en nadat iedereen weg was, ging het haast van zelf. Wat begon met een zoen, eindigde in een heftige neuk partij op haar kantoor.

Ik had al een tijdje niet in de gsm van Karin gekeken tot ik er plotseling weer aan dacht toen ze aan het douchen was. De laatste tijd was ik veel aan het overwerken, maar dat had uiteraard zijn reden. Ik zag dat Karin daar blijkbaar haar eigen voordeel uit had gehaald. Want ik las in de berichten dat ze dan vrijwel de hele avond met de jongens zat te appen. De jongens hadden intussen allemaal een vriendin, en zagen Karin als een vraagbaak. Alles werd gevraagd aan haar, en daarbij namen ze geen blad voor hun mond. Regelmatig werd er weer terug gekeken naar hun avontuur met Karin, en konden ze eigenlijk niet wachten om dit een keer te herhalen.

Ongeveer twee jaar later kwam die kans. Ondertussen speelden de jongens in het eerste elftal en waren ze dit jaar kampioen geworden. Promotie naar de eerste klasse was voor deze kleine amateur club een grote prestatie. Er werd een groot feest georganiseerd voor het elftal met partners en sponsors. Uiteraard waren Karin en ik ook van de partij, omdat ik onder tussen penningmeester van de club was geworden en mee hielp achter de bar. Wat er op het feest allemaal gebeurd was weet ik niet, want door ziekte was er personeel tekort en was ik genoodzaakt om de hele avond achter de bar te staan. De keren dat ik Karin zag, was ze altijd wel in gezelschap van mannen/jongens. IK denk dat de gemiddelde leeftijd zo rond de 20 jaar zal liggen, dus eigenlijk zijn het al mannen. Regelmatig zag ik haar met iemand naar buiten gaan. Wat ze buiten deed weet ik niet, maar ik denk niet dat ze zich als een brave huisvrouw heeft gedragen. Ik had gezien dat ze weer de nodige alcohol aan het nuttigen was, en wist dat ze dan nergens meer aan dacht.

Karin was niet de enige, want de meeste vrouwen die er rond liepen dronken aardig wat weg. De gemiddelde leeftijd zal ook zo rond de 20 jaar zijn, maar zoals deze meiden dronken, werd dit in mijn tijd niet gedaan. Behalve alcohol zag ik dat er van thuis uit ook dingen waren meegenomen. Ik zag dat er pillen gebruikt werden, en ook flessen sterke drank zag ik. Deze waren normaal gesproken niet in de kantine aanwezig. Daar was geen vergunning voor. De meeste vrouwen kende ik wel, en wist ook bij wie ze hoorden. De een zag er nog lekkerder uit dan de andere. Karin zag er geil uit in haar korte rokje en strakke blouse, maar ze was niet de enige. Er liepen er een paar, die zo uit een porno film gelopen konden zijn. Als ze bij de bar drinken kwamen halen, kon ik alleen maar naar hun tieten kijken. Jezus, wat een ballen hadden deze meiden.

Tegen het einde van de avond waren de meeste gasten en sponsors weg, zodat eigenlijk alleen maar de spelers en hun partners nog over bleven. Niet elke speler had een vriendin, dus het grootste gedeelte waren mannen. En ook niet alle vriendinnen van de spelers waren tot het einde gebleven. Ik haalden de glazen van de tafel en liep naar de achterdeur. Net op het moment dat ik de deur dicht wilde doen kwam Karin met een van de jongens binnen lopen. Ik zag dat ze schrok, en totaal niet op mij had gerekend. Ik zag dat de knoopjes van haar blouse aan de bovenkant los waren zodat ik zo tegen haar bh aan zat te kijken. Karin en de jongen kregen een rood hoofd, betrapt zal ze denk ik in gedachte tegen de jongen gezegd hebben. Maar Karin had haar excuus al klaar, en zei dat ze het erg heet had, toen ze mij naar haar bh zag kijken. Ze liepen beide snel door naar binnen. Ik bracht de lege glazen naar de bar en liep weer terug naar de achterdeur. Buiten lagen waarschijnlijk ook lege glazen, en deze wilde ik ook zo snel mogelijk daar weg halen, voordat ze stuk gingen. Toen ik door de achterdeur liep zag ik wat lege glazen staan, terwijl ik deze pakte, raakte mijn ogen wat meer gewend aan het donker. Ik keek naar het bankje dat buiten stond, en zag daar een vrouw op de grond tegen aan zitten. Ik liep naar haar toe en zag dat ze vrijwel uitgeteld was. Totaal van de wereld. Haar rokje zat zo hoog, dat ik zo tegen haar string aan zat te kijken. Ik liep naar haar toe, en vroeg of het wel ging. Ze brabbelde iets, wat ik totaal niet kon verstaan. Ze probeerde overeind te komen, maar ik zag dat dit niet lukte. Ik zette de bierglazen op de grond om haar te helpen. Ik pakte haar onder haar armen beet en tilde haar omhoog. Maar toen ik haar omhoog had en op de bank wilde zetten, zakte ze weer in elkaar. Bewust of onbewust, maar in een reflex greep ik haar middel, waardoor mijn handen onder haar borsten terecht kwamen. Ik ben al jaren Karin gewend in mijn armen, maar deze meid was iets zwaarder dan ik had verwacht. Ik was hier niet op voorbereid waardoor we half op het bankje vielen en mijn handen op haar borsten onder haar lichaam zaten. Ik weet niet wat mij bezielde, maar in plaats van mijn handen onder haar vandaan te trekken, liet ik mijn handen onder haar liggen. Ik voelde een paar stevige borsten in mijn handen. Deze waren beduidend groter en steviger dan die van Karin. Ik keek om mij heen en zag dat ik alleen was. Het leek wel of er een duiveltje in mijn hoofd zat en mij bestuurde. Ik begon in haar borsten te knijpen, en toen ik geen reactie kreeg begon ik er stevig in te knijpen. Ik voelde haar tepels door de stof heen. Ik tilde haar boven lichaam omhoog zodat deze op het bankje kwam te rusten. Ik haalde mijn handen onder haar vandaan en pakte haar beide benen beet. Ook deze tilde ik op het bankje, zodat ze nu van de grond af was en op haar buik op het bankje lag. Ik keek nog eens om mij heen en liep naar de openstaande achterdeur toe. Toen ik binnen ook niets zag, haalde ik mijn sleutels uit mijn zak en deed ik de achterdeur achter mij dicht en draaide deze op slot. Ik liet de sleutel in het slot zitten, zodat iemand anders deze niet van de binnenkant open kon maken. Ik liep weer naar het bankje toe waar die meid lag. Ik begon aan haar te schudden en tegen haar te praten. Ze antwoorde wel, maar ik kon niet verstaan wat ze zei. Ook begon ze spontaan te lachen. Ik besloot om haar om te draaien, en pakte haar heupen en hoofd vast. In een vloeiende beweging draaide ik haar op haar rug. Nu zag ik haar gezicht, en zag dat dit het vriendinnetje van een van de jongens was die met Karin gegaan was. Buiten dat, was dit de dochter van de voorzitter. Het was een knappe meid, en wat ik al had gevoeld, met een paar stevige tieten. Ik begon weer tegen haar te praten, waardoor ze haar ogen open deed een weer begon te lachen. Ze begon iets te fluisteren wat ik niet kon verstaan. Ik ging met mijn gezicht naar haar toe zodat ik misschien kon horen wat ze zei. Toen ik dicht genoeg was en ik wilde luisteren wat ze zei, kwam ze met haar hoofd omhoog en zoende mij op mijn mond. Ik was hierdoor verrast en trok snel mijn gezicht terug. Ze begon weer te lachen en weer kwam er iets uit haar mond wat ik niet verstond. Wacht maar, zei ik tegen mijzelf, dat kan ik ook. Ik pakte haar hoofd beet en drukte mijn lippen op die van haar. Ik voelde geen weerstand van haar, waardoor ik haar bleef zoenen. Met mijn andere hand voelde ik aan haar borsten. Ik ging naar de onderkant van haar shirtje en gleed met mijn hand er onder. Ik ging met mijn hand omhoog tot deze op haar borst lag. Ik begon er zachtjes over te strelen en ging haar weer zoenen. Ik voelde haar tepel door haar bh heen, en ging daar met mijn wijsvinger over heen. Ik hoorde haar een licht kreuntje geven terwijl ik dit deed. Voor mij leek dit wel een soort teken te zijn dat ik meer bij haar kon doen. Ik haalde mijn hand bij haar hoofd weg en trok met beide handen haar shirtje omhoog. Een paar stevige tieten in een veel te strakke bh kwamen tevoorschijn. Ik besloot er geen gras over te laten groeien en ging gelijk op zoek naar haar bh sluiting. Toen ik deze gevonden had ging deze in een vloeiende beweging open. Haar bh sprong open en haar borsten leken wel een bevrijdende klank te geven. Ik schoof haar bh omhoog, en genoot van het uitzicht. Dit was toch een perfect paar borsten. Ik begon er in te kneden en met haar tepels te spelen. Ik voelde hoe ze met haar lichaam bewoog als ik in haar tepels kneep. Ik begon haar weer te zoenen terwijl ik met haar tepels speelde. Ze opende spontaan haar mond en wurmde haar tong bij mij naar binnen. Ik kwam deze met mijn tong tegemoet, en zo lagen we elkaar te tongen. Of ze in haar staat wist wie ik was of wat ze aan het doen was interesseerde mij niet. Ik masseerde haar borsten en kneep steeds even in haar harde tepels. Ik zakte met mijn hoofd naar beneden en nam een tepel in mijn mond en zoog er zachtjes aan. Opnieuw kwam er een kreun uit haar mond. Ik herhaalde dit een paar keer en gleed met mijn hand tussen haar benen en onder haar rokje. Mijn hand ging langzaam naar boven tot ik bij haar kruis aan kwam. Ik voelde de nattigheid door haar string komen, met mijn vinger gleed ik langs haar string tussen haar schaamlippen. Zonder probleem gleed mijn vinger bij haar naar binnen. Ik haalde mijn vinger een paar keer heen en weer en zag hoe zij daar op reageerde. Ik besloot niet langer te wachten. Ik kwam overeind en keek nog even om mij heen, toen er niemand te zien was, gingen mijn handen onder haar rokje. Ik pakte de bovenkant van haar string beet en trok deze naar beneden. Ze deed haar kont omhoog toen ik aan haar string begon te trekken, en deze uit deed. Ik legde deze naast mij neer, knoopte mijn broek open en liet deze zakken. Mijn onderbroek volgde gelijk daar na. Ik ging tussen haar benen zitten en zette mijn armen naast haar neer. Ik liet mij voorover zakken en stuurde mijn keiharde lul de juiste kant op. Terwijl mijn lul tegen haar schaamlippen drukte, deed ze haar benen wijder open. Als een magneet werd hij tussen haar schaamlippen getrokken. Ik probeerde om rustig aan te doen, maar voor ik het wist zat ik er tot aan mijn ballen in. Dit was toch een hemels gevoel, zo lekker strak lees je eigenlijk alleen maar in verhalen. Maar nu maakte ik het zelf mee. Wat een heerlijk strak kutje had deze meid zeg. Ik begon haar zachtjes te neuken, en merkte dat ze steeds meer bij positieven kwam. Gelukkig voor mij in de positieve zin. Ze begon mee te bewegen, en lag heerlijk onder mij te kreunen. Haar borsten bewogen mee met elke stoot. Het geluid van neukend vlees was duidelijk hoorbaar, maar ook al zou de derde wereld oorlog uitbreken, het maakte mij op dit moment echt niet meer uit. Ik bleef haar met lange halen neuken, en wist dat ik dit niet lang ging volhouden. Mijn enige vraag was nog of ik dit kutje vol ging spuiten, of dat ik er vroegtijdig uit moest. Maar ik ging er van uit dat een meid van 20 wel aan de pil was, en ik het zonde vond om mijn kostbare zaad op de grond te gooien. Ik verhoogde mijn tempo voor de laatste keer en terwijl zij onder mij lag te kronkelen en klaar kwam, spoot ik mijn warme zaad in haar baarmoeder. Oh mijn god wat was dit lekker. Of ik uit een roes kwam wist ik plots wat ik gedaan had. Ik voelde mij schuldig en trok gauw mijn kleren aan. De meid was ook steeds meer bij haar positieven aan het komen en ging recht op zitten. Ze deed haar bh weer goed, maar kreeg de sluiting niet vast. Ik vroeg of ze zich wilde omdraaien, en nadat ze dit gedaan had, maakte ik haar sluiting vast. Ze deed haar rokje weer goed, en pakte haar string van de grond. Ik deed de deur weer open en terwijl ik haar nog steeds ondersteunde liepen wij de kantine in. Gelukkig was er niemand te zien en wist ik dat ze waarschijnlijk allemaal bij de voordeur stonden, omdat daar eten en drinken was. Toen we langs de toiletten liepen gaf ze aan dat ze naar het toilet wilde. Ik deed de deur voor haar open en zag haar het toilet in gaan. Toen de deur dicht was, liep ik verder.

Bij de voordeur aangekomen zag ik inderdaad iedereen buiten staan. Er werd nog steeds gedronken. Toen ik deur open deed zag ik veel gezichten mijn kant op kijken en lachen. Ik lachte terug en zocht Karin. Ik kon haar niet zo gauw vinden en wilde terug lopen. Dan komt de meid die ik in het toilet achter liet naar buiten. Ook nu zag ik gezichten haar kant op gaan en werd er weer gelachen. Maar dat niet alleen, ze kreeg ook nog eens een daverend applaus. Toen wist ik dat mijn neukpartij niet onopgemerkt was gebleven. Ik zie mensen naar haar toe lopen en met haar praten. Schijnbaar had ze alles zitten faken, want ze kon nu praten als Brugman. Drie jongens kwamen naar mij toe lopen en gingen om mij heen staan. Een van de jongens was de vriend van het meisje. Ik voelde me niet op mijn gemak en wilde uit de groep stappen. Even wachten, zei hij met een dwingende toon. Volgens mij heb jij net mijn vriendin liggen neuken, zei hij tegen mij. Ik wist niet wat ik moest zeggen, maar voordat ik iets kon bedenken haalde hij zijn gsm uit zijn zak. Hij deed er iets op en hield hem dan voor mijn gezicht. Ik zag op de gsm hoe ze mij van af het begin af aan hadden gefilmd terwijl ik met zijn vriendin bezig was. Als ik mij niet vergis, ben jij dit. Ik slikte en wilde zeggen dat het mij speet, maar voordat ik iets kon zeggen, begon hij weer tegen mij te praten. Ik weet het goed gemaakt, zei hij. Als jij Karin vanavond haar gang laat gaan, zal ik zorgen dat dit filmpje verdwijnt. En ik beloof dat wij niets doen met Karin als zij dit niet wil. Sterker nog, je mag zelfs stiekem meegluren. Maar dat is iets wat jij maar al te goed kan, dus ik ga er van uit dat je er mee akkoord gaat. En ik heb ook nog goed nieuws voor je, vervolgde hij. Mijn vriendin is aan de pil, dus je hoeft je geen zorgen te maken over een zwangerschap. Het enige wat uit mijn strot kwam was dat ik zei dat Karin dat niet was. Daar hoef jij je toch geen zorgen om te maken, zei hij lachend, dat was dan toch haar probleem. De andere twee jongens lachten nu ook en vroegen op mijn antwoord. Ik twijfelde en wist dat ik mij geen zorgen om Karin moest maken als die er achter kwam dat ik vreemd was gegaan. Zij deed het immers ook. Ik maakte mij meer zorgen om het feit dat ik penningmeester was en dit waarschijnlijk wel de plaatselijke krant zou halen. En dat zou ook mijn baantje wel eens kunnen kosten. Ik wist dat ik geen keus had, en knikte.

De jongens gaven mij een schouderklop en liepen terug naar de groep. Ik liep wat rond en wist mij even geen raad meer. Ik besloot om maar naar de kantine terug te gaan in de hoop Karin ergens te vinden. Op weg naar de kantine voelde ik mijn gsm in mijn zak trillen. Dat moest Karin wel zijn, zegde ik tegen mijzelf. Maar toen ik mijn telefoon uit mijn zak haalde zag ik dat een voor mij onbekend nummer mij een bericht had gestuurd via de Whatsapp. Ik opende het bericht en zag dat er een filmpje gestuurd was. De tekst die er bij stond was “Je vrouw wordt alvast opgewarmd in de heren kleedkamer”. Ik opende het filmpje en zag direct het gezicht van Karin. Met half gesloten ogen en bijtend op haar lippen keek zij in de camera. Haar hoofd bewoog op en neer terwijl de camera steeds iets verder naar beneden ging. Ik zag dat haar blouse open geknoopt was en haar bh boven haar borsten geschoven zat. Toen ik haar met zweet bedekte borsten ritmisch heen en weer zag gaan wist ik eigenlijk al zonder dat de camera verder zou zakken wat ze aan het doen waren. Toen de camera nog verder zakte hoorde ik ook duidelijk geluiden er bij komen. En ook deze geluiden herkende ik uit duizenden. Ik zag het rokje van Karin tot haar middel omhoog geschoven, en niet veel later zag ik hoe een dikke lul tussen haar schaamlippen heen en weer bewoog. Ik hoorde dat er gepraat werd, maar de soppende geluiden van die twee overheerste hun stemmen waardoor ik niet kon verstaan wat er gezegd werd. De dikke lul stootte nog een paar keer in Karin en stopte. Mijn eerste gedachte was dat de jongen die Karin aan het neuken was dit zat te filmen, maar toen ik de camera zag bewegen en afstand nam, kwamen de twee volledig in beeld, waardoor ik wist dat iemand anders daar aan het filmen was. Ik zag nu dat de jongen die Karin net geneukt had de spits was van het eerste elftal. Toen ook Karin in beeld kwam en de camera dichter bij haar gezicht kwam, zag ik dat het geen gedwongen potje seks geweest was. Ik hoorde een man aan Karin vragen wat ze van de nieuwe spits vond? Karin keek in de camera, en met een lach op haar gezicht zei zij dat het een goede spits was, omdat hij in een keer zijn doel gevonden had, en nog eens gelijk raak geschoten had ook. Maar jongens, jullie weten om maar in jullie termen te blijven spreken, dat ik vanavond weer voor een hattrick ga he. Er werd gelachen en ik zag de jongen van Karin afkomen. Toen hij van Karin af was, zag ik Karin omhoog komen en zag ik hoe er een rol closet papier aan haar gegeven werd. Toen stopte het filmpje.

Ik zag dat er nog een berichtje gestuurd was. Ik opende ook deze en las het volgende :”dit was de eerste helft, zoals je weet volgt er altijd een tweede helft, en ik denk zelfs dat er een verlenging aan zit te komen met strafschoppen.:) “

Toen ik om mij heen keek zag ik dat vrijwel alle spelers in een groepje stonden. Ik schatte zo een man of 12, en een stuk verder stond een groepje vrouwen. Zeker niet zo veel in aantal als dat er mannen waren. Ik schat 5 a 6. Ik kon het niet goed zien, omdat ze in een gedeelte stonden waar maar weinig licht was. Er werd in beide groepjes gepraat en gelachen. Ik hoorde in de verte een deur dicht gaan en niet veel later zag ik hoe drie gestaltes uit het donker tevoorschijn kwamen. Toen ze uit de schemering kwamen herkende ik Karin en de spits. De andere jongen herkende ik nu ook, en dat was een van de jongens van de eerste keer. De twee jongens liepen naar het groepje met de andere jongens en Karin naar de meiden. Karin zat, terwijl ze aan het lopen was, haar haren weer in een knotje te doen. De knoopjes van haar blouse stonden nog wagenwijd open en toen ze bij de meiden kwam en er haar daar waarschijnlijk op geattendeerd werd, lachte zij, en knoopte ze deze snel dicht. Een van de andere meiden hielp haar om het elastiekje in haar haren te doen.

Weer kreeg ik een berichtje op mijn gsm. “De loting is over 10 minuten, je kan er live bij aanwezig zijn. Het zal plaatsvinden achter de kleedkamers. Je weet vast wel een plekje waar je op de eerste rang zit  “.

Ik wist even niet wat ik moest doen. Moest ik meegaan in dit spel? Ze hadden mij duidelijk in hun macht, en wisten al de hele tijd dat ik gezien had wat hun met Karin hadden gedaan de vorige keer. Dit hele gebeuren was van te voren bedacht. Op de een of andere manier was ik er geil van geworden en wilde ik toch wel weten wat er allemaal door de jongens bedacht zou zijn. Dit keer was Karin niet alleen met de groep jongens, en vroeg ik mij af wat de andere meiden zouden gaan doen. Ik wist dat ik toch niets te verliezen had, en ondanks wat ik ook zou doen, ze hadden Karin al zo in hun macht dat ik haar alleen met geweld mee naar huis zou kunnen krijgen. En dat zou dan denk ik ook wel het einde van onze relatie zijn. Ik liep naar de kleedkamers toe, en ging weer zoals de vorige keer via de regenpijp het dak op. Ik liep door naar de achterkant en ging weer bij het randje liggen. Ik keek over de rand en zag een soort van bouw toilet tegen de achterzijde van de kleedkamer staan. Wat doet deze nu hier, zei ik in gedachten. Lang om er over na te denken had ik niet. Ik hoorde stemmen mijn kant op komen, en zag zowel de groep jongens als meiden mijn kant op komen. Toen ze bij het toilet aan kwamen hoorde ik mensen lachen en grapjes maken. Ik zag de aanvoerder van het elftal naar voren stappen om de groep toe te spreken. Jongens, sprak hij ze toe, we doen weer hetzelfde als de vorige keer. Helaas hebben we dit keer minder vrouwen dan dat we mannen hebben, maar de dames hebben er in toegestemd om twee mannen uit te kiezen voor deze avond. Jullie moeten de vrouwen dus delen met een ander. Is er iemand hier op tegen, vroeg hij aan de groep. Niemand gaf antwoord, en de aanvoerder ging verder met zijn toespraak. We hebben het volgende gedaan, de dames hebben lootjes getrokken, en de dame met het laagste lootje mag als eerste twee mannen uitkiezen. Maar dit doen we natuurlijk niet gewoon even zo. Nee de dames gaan elk op hun beurt in onze speciaal geprepareerde toilet zitten, en zoals je ziet zit er een gat in. Jullie mannen, mogen daar elk op jullie beurt je lul in steken en als de dame bevalt wat ze ziet, zet ze er met lippen stift een kruisje op. Geen kruisje, mag je achter in de rij aan sluiten. Iemand nog vragen, zei hij tegen de groep. Maar ook nu was alles voor iedereen duidelijk. Laten we maar beginnen dan, zei hij tegen de groep, en vroeg of de vrouw met het laagste nummer naar voren kon komen. Ik zag een vrouw naar voren komen en zag dat het de dochter van een van de sponsors was. Van deze was al bekend dat ze volgens de geruchten al het halve elftal gehad had. Ze kwam lachend naar voor en liet haar lootje aan de aanvoerder zien. Prima, zei hij tegen haar, neem plaats. De vrouw nam plaats in het hokje en wachtte geduldig wat er door het gat gestoken werd. De aanvoerder gebaarde de mannen om een rij te maken en zo om de beurt ieder hun lul door het gat te steken. De rij werd gevormd en ieder op zijn beurt stak zijn lul door de opening. Ik kon niet zien wat de meid in het hok met de lul aan het doen was, maar als de aanvoerder vond dat de volgende aan de beurt was tikte hij op de deur. Toen er al een paar geweest waren, hoorde ik er een juichen toen hij zag dat er een kruisje op zijn lul zat. Even later was er nog een gelukkige. De twee jongens wachten tot de deur van het toilet open ging en namen het meisje mee. Ze gingen apart van de groep staan en wachtte op de rest. Ieder op zijn beurt ging in het toilet zitten en koos zo twee mannen uit. Karin had blijkbaar een slechte loting gehad en was als een na laatste, toen ze naar het toilet ging zei de aanvoerder dat hij al een van de mannen was, en dat Karin er nog maar 1 mocht kiezen. Karin ging het hokje in, en koos vervolgens haar tweede man. Nu was er nog een meid over, die helaas niet mocht kiezen en met de twee overgebleven jongens mee moest. Ik zag dat dit het meisje was wat ik in het begin van de avond buiten geneukt had. Hoewel ze als laatste over bleef, hadden deze twee jongens echt wel geluk. Want ik wist uit ervaring dat dit toch zeker wel de moeite waard was.

Goed mensen, zei de aanvoerder, ik wens jullie veel plezier, en laten we maar weer hopen dat wij volgend jaar weer kampioen worden. Ik zag dat er nu 5 groepjes van drie personen zijn, 10 mannen en 5 vrouwen. Niet iedereen van het eerste elftal was dus tot het einde gebleven, of deze waren ergens anders wat aan het doen. Het verbaasde mij dat de groepjes niet apart een kleedkamer opzochten, of ergens een stil plekje. Mijn gevoel zei dat ze dit eerder gedaan hadden en geen schaamte hadden voor elkaar. De groepjes zochten een plekje op het gras veldje en gingen daar op de grond zitten. Tussen elk groepje zat niet meer dan drie meter. Of de aanvoerder wist dat ik op het dak zat, want hij kwam met Karin en een andere jongen precies onder mij zitten. Ik zag dat er weinig gepraat of gelachen werd, er werd gelijk overgegaan tot actie. Ik zag dat de jongens al hun kleren uit deden en als dat een maal gebeurd was, hielpen zij de dames uit de kleren. Al zoenend en strelend zag ik de kleding stukken van de dames op de grond verdwijnen. Ook onder mij bij Karin was het niet anders. De aanvoerder, Ronald, was met Karin aan het zoenen. Zijn handen zaten onder haar blouse en zaten duidelijk aan haar borsten te voelen. De andere jongen die er bij was herkende ik ook, dat was Edwin, een van de vaste invallers. Edwin kwam nu ook dichter naar de twee toe en wreef over de benen van Karin. Edwin begon met het los maken van de knoopjes aan haar blouse. Binnen een mum van tijd had hij alle knoopjes los en viel deze open. Ik zag hoe Ronald haar borsten vast hield terwijl Edwin haar blouse probeerde uit te doen. Karin liet haar blouse over haar schouders en armen glijden, zodat deze achter haar op de grond viel. Ze ging zelf met haar handen achter haar rug, en haakte haar bh los, niet veel later verdween deze ook achter haar rug. Ronald pakte haar schouders en duwde er op, zodat Karin wist dat ze moet gaan liggen. Toen Karin op de grond lag begon Ronald haar te zoenen. Edwin ging tussen de benen van Karin zitten en maakte de riem van haar rokje los. Toen deze los was, pakte hij de bovenzijde van haar rokje vast en trok deze naar beneden. Karin draaide met haar onderlichaam zodat haar rokje makkelijker uitging. Ook deze verdween op de grond. Het viel mij gelijk op dat Karin geen string meer aan had, deze moest dus al eerder deze avond verloren gegaan zijn in de strijd. Edwin kon niet wachten en begroef zijn gezicht in de kruis van Karin. Karin deed haar benen wijd en gaf de jongen vrij toegang.

In vergelijking met de anderen deden deze het nog rustig aan. Het drietal wat even verder op lag, is al in volle gang bezig. Het meisje zat op haar handen en knieën en werd van achter door een jongen genomen terwijl ze de andere jongen aan het pijpen was. Ook de andere meiden werden al geneukt, behalve Karin en de dochter (Olga) van de voorzitter. Deze waren nog niet zover. Olga zat op haar hurken en was beide jongens om de beurt aan het pijpen. Ik kon nog steeds niet geloven wat een prachtige tieten die meid had. Overal hoorde ik gekreun en zag ik mensen neuken. Ga door Olga, hoorde ik een van de jongens zeggen. Olga concentreerde zich op de jongen en wachtte even met wisselen. Toen de jongen haar hoofd beet pakte, wist zij waarschijnlijk wat er ging gebeuren. De jongen begon met zijn onderlijf te schokken terwijl Olga zijn lul langzaam uit haar mond liet gaan. En de eikel op haar tong liet rusten. Toen de jongen klaar was liet ze zijn lul uit haar mond vallen. Ze sloot haar mond en ging verder met de andere lul. Alleen deze jongen wou meer dan dat, hij pakte haar benen beet en zorgde er voor dat ze met haar rug op de grond ging liggen. Ze spreidde haar benen en liet de jongen tussen haar benen komen. De jongen plaatste zijn eikel tegen haar schaamlippen en perste deze er in een keer tot het einde er in. De jongen ging gelijk los, en Olga zat er zo te zien niet echt van te genieten. Toch wel jammer dat deze jongen niet wist wat er onder hem lag. Binnen 5 minuten hoorde ik hem puffen en kwam hij klaar. Olga rolde onder hem vandaan, en ging op het gras zitten en keek om haar heen. Ik begreep nu waarom deze twee als laatste over waren. Hun prestaties moesten bij de andere meiden bekend zijn, en daarom niet gekozen waren. Zij ware als eerste klaar terwijl de rest nog in volle gang bezig was. Tijd om te fantaseren had ik niet toen ik een voor mij bekende kreun hoorde. Ik keek naar Karin en zag hoe Ronald op de grond lag en Karin op hem zat. Karin bewoog haar onderlichaam en ik zag hoe de lul in haar bewoog. Edwin zat er naast en keek er naar. Karin voerde het tempo op, en bewoog sneller met haar lichaam. Bij de andere koppels ging het er ook heftig aan toe en na een minuut of tien hoorde ik de een na de ander klaar komen. Ook Edwin begon te puffen en terwijl hij de schuddende borsten van Karin vast hield pompte hij zijn zaad in Karin. Karin melkte hem nog even uit en gaf hem een zoen toen ze klaar is. Edwin wenkte haar en Karin kwam naast hem zitten. Wil je mij pijpen, vroeg hij aan Karin. Karin gaf geen antwoord, maar deed haar haren naar achter en boog haar hoofd richting zijn lul. Ze opende haar mond en begon hem te pijpen. Met haar andere hand speelde ze met zijn ballen. De andere stellen zijn ondertussen allemaal klaar, en ik zag hoe ze hun kleren weer aantrokken. Toen ze aangekleed waren kwamen ze bij Karin en Edwin staan en keken naar het schouwspel. Edwin pakte het hoofd van Karin beet en zei dat hij klaar ging komen. Karin knikte, en begon nu ook aan zijn lul te trekken terwijl zij zijn eikel in haar mond hield. Edwin schokte en kwam met een luide kreun klaar in de mond van Karin. Toen hij klaar was haalde Karin zijn lul uit haar mond, en liet het resultaat in haar mond zien. Toen deed ze haar mond dicht en slikte zij alles door, vervolgens opende ze weer haar mond en liet ze de toeschouwers zien dat alles weg was. Er werd geklapt en gelachen. Ook Karin, Ronald en Edwin deden hun kleren aan. Okay mensen, zei Ronald lachend, laten we terug gaan naar de kantine en even kijken of er nog een verlenging in zit. De groep liep terug naar de kantine terwijl ik op het dak achterbleef. Ik wachtte even tot ik de groep de kantine in zag lopen en klom toen naar beneden. Toen ik beneden was hoorde ik weer dat ik een bericht op mijn gsm kreeg. Ik opende het bericht en las het volgende: “Karin weet niet waar je bent, en ik heb gezegd dat je al naar huis bent, en dat wij haar thuis zouden brengen. Dus laat de sleutels van de kantine maar in de voordeur zitten en ga naar huis. Je autosleutels liggen op het muurtje bij de voordeur. Wij zorgen dat alles afgesloten is als we weg gaan.”

Ze gingen wel erg ver dacht ik, maar wat kon ik. Karin had bij mij helemaal niet de indruk gemaakt dat ze het niet wilde, sterker nog, ik heb haar geen een keer naar mij horen vragen. Dus het leek mij beter om haar maar hier achter te laten in plaats van mijzelf in de ellende te brengen. Ik liep naar de voordeur van de kantine en zag inderdaad mijn autosleutels op het muurtje liggen. Ik pakte deze en haalde tegelijkertijd de sleutels van de kantine uit mijn zak, en stak deze in het slot. Zonder om te kijken liep ik het terrein af en stapte in mijn auto en reed naar huis. Onderweg ging mijn gsm en kreeg ik weer een berichtje. Dit keer was het van Karin. “Hoi schat, Lange Jan vertelde mij net dat jij je niet lekker voelde en naar huis bent gegaan. Zonder jou is het niet zo gezellig, even wat afmaken en dan word ik naar huis gebracht, kusjes Karin.”

Dat er nog even wat afgemaakt moest worden kon ik wel begrijpen. Maar zij had het over Lange Jan, Lange Jan is de voorzitter van de club, en deze had ik alleen in het begin van de avond gezien, en dacht eigenlijk dat hij al lang weg was. Maar dit was dus echter niet zo. Zou hij alles zo gepland hebben? Ik zag hem daar wel voor aan, want hij zat al een tijdje om mijn vrouw te geilen. Ik vervolgde mijn rit, en na een minuut of 20 kwam ik thuis aan. Ik ging op de bank zitten en zette de televisie aan. Ik besloot om op Karin te wachten en probeerde ook te verzinnen wat ik moest zeggen als zij ergens over begon. Het hele gebeuren van de avond ging door mijn hoofd heen. Door vermoeidheid was ik blijkbaar in slaap gevallen, toen ik zo een uur later opgeschrikt werd door mijn gsm die in mijn broek trilt. Ik pakte mijn gsm en zag dat ik een paar berichten had. De eerste berichten had ik waarschijnlijk niet gehoord omdat ik in slaap gevallen was. Ik opende de berichten en zag dat het weer een filmpje was met als tekst “Ik denk dat er een verlenging aan zit te komen.” Toen ik het filmpje opende zag ik dat het in de kantine was en dat er gedanst werd. Dansen kon ik het niet noemen, het was meer langzaam op de muziek bewegen. Ik dacht dat alle dames aan het dansen waren, maar het ging de afzender blijkbaar alleen om Karin. De camera bewoog richting Karin en ik zag haar met haar rug naar de camera toe staan dansen met een jongen. Ik kon niet zien wie de jongen was omdat de camera dat niet liet zien. Nu is het niet raar dat Karin aan het dansen was, want daar houdt ze nu eenmaal van. Maar in dit geval zag je duidelijk dat de jongen met zijn handen onder haar rokje zat en overduidelijk over haar billen zat te wrijven. Dat was alles wat ze mij lieten zien.

Het volgende bericht is ook een filmpje en in deze zag ik hoe Karin aan het drinken en aan het blowen was. Als tekst stond er onder “Drank en drugs is de vorige keer ook niet goed gegaan.” De laatste twee berichten zijn van 5 minuten geleden. Ik zag dat het een bericht was en een film. Ik opende het bericht en er stond “de verlenging is aangebroken, het lijkt een hete strijd tussen twee partijen te worden.“ Ik opende het filmpje en zag hoe iemand aan het filmen is terwijl hij aan het lopen was. Terwijl hij door de kantine liep zag ik weer overal vrijende stelletjes. Ik verwachtte dat hij bij een van hun stopte en dat ik dan Karin zag, maar nee, dit is echter niet zo. Hij liep de vrijende stelletjes voorbij en liep richting de bestuurskamer. Nog voordat de deur open was hoorde ik luid gekreun, als de deur verder open ging werd ook het gekreun luider. In het volle licht zag ik Karin op haar rug op de tafel liggen. Haar blouse stond weer compleet open en haar bh zat weer ver naar boven geschoven zodat haar tieten er onder uit kwamen. Haar rokje zat net zoals de vorige keer tot haar middel omhoog geschoven. Haar kont lag op de rand van de tafel terwijl er een man tussen haar benen op haar aan het instoten was. Elke keer als zijn kont naar achter ging en weer met een ferme stoot naar voren ging, hoorde ik Karin een kreun geven. Toen de camera dichter bij kwam en er nu van dichtbij gefilmd werd zie ik een enorme dikke lul in Karin zitten. Geen wonder dat ze zo aan het kreunen was. Dit is een formaat die ze zeker niet gewend was. Karin kreunde en bewoog mee met haar onderlichaam als de dikke lul in haar stootte. Twee minuten verder hoorde ik Karin zeggen dat ze klaar ging komen, de dikke lul in haar ging ongestoord door. Ik zag Karin schudden op de tafel en luid kreunend klaar komen. Toen stopte ook deze film. Ik wachtte nog even en zag geen nieuwe berichten. Pas een half uur later kwam deze. Weer een filmpje. Opnieuw zag ik Karin met Lange Jan in de bestuurskamer, alleen deze keer zat ze op handen en knieën op de grond. Ik zag hoe haar vuur rode en bezweette gezicht gefilmd werd. Haar borsten dansten onder haar lichaam terwijl zij van achter geneukt werd. Haar rug glom van het zweet, en dat kon ik wel begrijpen als je zeker al meer dan een half uur door deze man geneukt werd in een snik hete ruimte. Want ik wist dat er geen airco in de bestuurskamer zat, en het daar altijd snikheet was. Lange Jan stopte en ik hoorde hem tegen Karin zeggen dat ze op haar rug moest gaan liggen. Karin ging op haar rug liggen en spreidde haar benen voor hem. Lange Jan kroop tussen haar benen en wist in een keer bij haar naar binnen te stoten. Hij begon tempo te maken en het geklets van zijn lichaam tegen dat van Karin overheerste haar gekreun. Toen ik hem harder zag stoten en zijn bilspieren zag aanspannen, zei hij tegen Karin dat hij klaar ging komen. Karin lag haar handen onder haar dijen en trok haar benen zo nog verder omhoog. Lange Jan schokte en leegde zijn goedje in Karin. Lange Jan zei tegen Karin dat ze zo nog even moest blijven liggen terwijl hij de camera overnam. Hij filmde de openstaande kut van Karin en ging er met zijn vinger in. Hij bewoog wat met zijn vinger, en toen hij deze er uit haalde zag je het sperma aan zijn vinger zitten. Niet veel later zag je het eerste zaad al tussen haar schaamlippen uitlopen. Toen stopte ook deze film.

Nog geen 5 minuten later kwam alweer het volgende filmpje. Ik opende hem en het is inderdaad Lange Jan die ik nu volledig in beeld zag. Hij praatte tot mij in de camera. “Beste vriend, hopelijk was het lekker om mijn dochter te neuken. Want voor mij was het ook heel lekker om jouw vrouw te mogen neuken. Zoals jij al weet hebben wij een tekort aan jeugdspelers, en ik hoop dat ik en ook zeker een van de spelers er in geslaagd is om er voor te zorgen dat er binnenkort een nieuwe sterspeler hier op het veld rond loopt. Er worden straks nog 5 strafschoppen genomen. Je vrouw is onze nieuwe keeper, maar ik denk niet dat ze deze 5 kan tegen houden. Dus nadat deze vijf spelers raak geschoten hebben stuur ik je vrouwtje naar huis. De kans van slagen zou dan een stuk groter zijn. Denk er maar even goed over na, en vergeet niet dat we je gefilmd hebben. Niet alleen jou, maar ook je vrouw. Internet is een machtig medium, vindt je niet?  “.

Later in de nacht werd Karin door een auto thuis afgezet, en heb ik haar naar binnen moeten helpen. Ze was niet dronken, maar kon niet meer normaal lopen. Ik bracht haar naar binnen, en vroeg wat er aan de hand was. Toen vertelde zij mij wat er deze avond gebeurd was, en ook hoe het ooit begonnen was. Ze vertelde mij dat ze wist wat er vanavond zou gebeuren, maar niet dat ze door een half elftal geneukt zou worden. En zij niet alleen, vrijwel alle nog aanwezige vrouwen zijn door meerdere mannen geneukt. Ook zij vertelde mij dat ze was gefilmd en als ze niet zou meewerken, alles op internet zou komen Ik had haar ook mijn hele verhaal verteld, maar ik kreeg het gevoel dat ze dat al wist. Ik vroeg haar wat ze wou, en of we geen aangifte moesten gaan doen. Maar daar was ze fel op tegen omdat het filmpje anders op internet kwam, ik vroeg mij af of dit de enige reden was, of dat ze er gewoon niet mee wilde stoppen. Ik zette haar onder de douche en zei dat ik er even over moest nadenken. En weer benadrukte zij mij dat we geen aangifte moesten doen. Ik ging op bed zitten en pakte mijn gsm. Ik reageerde op het bericht van Lange Jan en schreef hem het volgende:

“Beste Jan, Ik vindt het een heel goed plan om de jeugd afdeling uit te breiden. Maar er is wel een voorwaarde. Jullie mogen Karin zo veel en zo vaak mogelijk gebruiken, als ik je dochter mag zwanger maken. Ik moet ten slotte ook een opvolger hebben.:)

Nog geen minuut later antwoord Lange Jan, dat dit een deal is.

Nu ongeveer 6 maanden later is Karin zwanger en ze is gelukkig niet de enige. We hebben vrijwel een nieuw toekomstig jeugdelftal rond lopen. Olga de dochter van de voorzitter echter nog niet, dus ik heb het nu voor elkaar dat ze elke week bij mij langs komt voor haar wekelijkse dosis zaad. En voor mij hoeft ze voorlopig niet zwanger te worden.:)


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (6)
DE 15 NIEUWSTE "Groepsex" VERHALEN
:: Presentatrice Marion - 3Door: Master John
Gelezen: 2220x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
19-03
9.0
:: Buurvrouw Anne - 4Door: Dano30
Gelezen: 9153x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Buurvrouw, Trio, MVV, Pijpen, Beffen
17-03
8.7
:: Weekendje WegDoor: Lisa-brabant
Gelezen: 12513x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Welness, Groepseks, Lesbisch, Massage
15-03
8.5
:: Cadeautje Van Mijn ManDoor: Kiarawilmeer
Gelezen: 15686x
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags:
09-03
8.3
:: Isabel In Het RestaurantDoor: Isabel
Gelezen: 14265x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Exhibitionistisch, Zaadsletje, Pijpen, Gebruikt Worden
08-03
8.0
:: AutopechDoor: Arlette
Gelezen: 18108x
Reacties: 13
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Neuken,
05-03
8.5
:: Nieuwe Job - 5Door: Ellen
Gelezen: 11411x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Negers, Dikke Tieten
28-02
8.8
:: Gebruikt Als Een Geile SletDoor: Sophie95
Gelezen: 20373x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Slet, Gangbang, Meerdere
26-02
8.7
:: Donderdag SexbiosavondDoor: Lisa-brabant
Gelezen: 16480x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
20-02
8.2
:: Maria Leeft Zich Uit 5 #Door: Maria
Gelezen: 9013x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Buurvrouw, Pijpen, Plassen, Dikke Piemel
20-02
9.0
:: Vriendenvakantie - 4 (suzan)Door: Westland_cpl
Gelezen: 6186x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Swingen, Vrienden VMVMV
19-02
9.0
:: Vriendenvakantie - 4Door: Xander
Gelezen: 10893x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Vrienden, Vakantie, Groepsex, Swingen, Partnerruil, Ongeremde Sex, Vingeren
19-02
9.1
:: Het ParkDoor: Arlette
Gelezen: 11175x
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Exhibi, Pijpen, Neuken
18-02
8.6
:: Partnerruil Werd GangbangDoor: Peter
Gelezen: 14249x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
17-02
7.8
:: Ultieme FantasieDoor: Ellev
Gelezen: 12716x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
14-02
8.5
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net