Opwindend.Net
Datum: 23-04-2018
Stemmen: 58x
Cijfer: 8.3
Gelezen: 23291x
Lengte: Lang
Vriendinnen Helpen Elkaar - 1
Door Zeehond - Mijn Profiel Pagina

Pas geleden kwam ik bij het opruimen wat oude diskettes tegen (voor de jongere: diskettes zijn een soort USB stick van vroeger maar dan met heel weinig opslagruime) met daarop wat stukken van verhaaltjes die ik vroeger schreef. Ook al is het niet compleet, ik wil het toch met jullie delen. Dit is dus uit de tijd van guldens, videobanden en WP5.1. Op het 2e deel van dit verhaal zit nog een wachtwoord dus ik moet eerst een WP installeren voor dat ik die kan ontgrendellen.

Na deze uitgebreide intro komt hier het verhaal, wees niet te hard in de beoordeling, ik was toen nog erg jong ;-)


Amber begon te vertellen:

Ze was iemand geld schuldig, veel geld. Al maanden lang had ze het kunnen uitstellen maar nu moest ze toch echt gaan betalen. De man had contact met haar opgenomen en haar een voorstel gedaan: hij zou haar de schuld kwijt schelden als ze bereid was hem een kleine dienst te bewijzen. Zijn neefje zou binnenkort gaan trouwen en ze hadden nog 'entertainment' nodig voor de vrijgezellenavond. "Als jij nou voor dat entertainment zorgt dan staan we quit."

"Voor je 'ja' zegt zal ik eerst uitleggen wat ik verwacht" had hij gezegd. "Allereerst hoef je niet zelf te komen, als je ie¨mand wilt inhuren die er net zo goed uitziet als jezelf is het ook best." Vreemd want voor het geld dat ze 'm schuldig was kon je waarschijnlijk wel meer dan 10 strippers huren, er moest nog een 'catch' zijn en inderdaad. "Ik moet dus komen strippen op een vrijgezellenavond?" "Ik heb het nooit over strippen gehad, ik had het over entertainment. Die jongen gaat trouwen met z'n eerste vriendin en heeft nog ooit met iemand anders seks gehad. Ik weet dat hij allerlei wensen en fantasieŽn heeft waar zij nooit aan mee zal werken. Zijn vrienden zullen soortgelijke fantasieŽn hebben want de partners van ze die ik ken zijn allemaal preutse trutjes. Het geld dat ik nog van je krijg wil ik dus gebruiken om iemand in te huren die al die fantasietjes waar maakt maar als jij iets regelt hoef je me dus niet terug te betalen. Lukt het je niet om iets te regelen dan wil ik eind deze week m'n geld hebben!"

June zat met rode koontjes aandachtig te luisteren.

Amber eindigde met de retorische vraag: "Ik kan hem nooit betalen maar ik kan me toch ook niet als een seksspeeltje ter beschik¨king stellen van 'ikweetniethoe¨veel' mannen? Wat moet ik nou doen?"

June dacht even na, slikte een paar keer en probeerde kalm te klinken "Ik kan in jou plaats gaan!" Amber keek haar geschokt aan "natuurlijk niet! Het is mijn probleem en ik kan het mijn vriendin toch niet aandoen om het middelpunt te worden van een groep geile gefrustreerde mannen"

"Als je zeker weet dat het te vertrouwen is en dat ik een beetje anoniem kan blijven dan doe ik het voor je." Ze voelde dat ze haar vriendin die haar al zo vaak had geholpen moest proberen te helpen. Diep van binnen vond ze het idee ook erg opwindend hoewel ze dat nooit, ook niet aan zichzelf zou toegeven.

Amber protesteerde nog wat, maar niet van harte en uiteindelijk stemde ze toe om het in ieder geval te bespreken.

Toen Amber in de keuken een fles wijn ging open trekken had ze een brede lach op haar gezicht, June zat op de bank met een dromerige blik.

Amber kwam terug de kamer in met twee glazen en de fles en ging naast haar vriendin zitten.

"Wat zouden ze allemaal verwachten?" vroeg June.

"Ze verwachten iemand die daar vrijwillig is en met plezier al die dingen met hun doet en hoewel ze zullen proberen er het meeste uit te halen blijft de vrouw de baas."

"We kunnen vast op een rijtje zetten wat wel en niet zou mogen, vooral wat zeker niet mag."

De eerste punten waar snel op papier gezet: geen SM, geen plas/poep dingen, niet vastbinden en geen foto's, daarna werd het moeilijker.

"Hoeveel mannen komen er eigenlijk?" "Geen idee, meer dan 5 lijkt me, misschien wel 10 of zo" even dacht ze na "meer dan 15 zal toch niet, dan is het geen vrijge¨zel-len feestje meer. Van de andere kant: als ze een idee hebben wat er gaat gebeu¨ren dan zijn er natuurlijk wel veel liefhebbers." June had een glazige blik in haar ogen toen ze die aantallen hoorden en Amber onderdrukte een glimlach toen ze de tepeltjes van haar vriendin zag groeien onder haar zomerjurkje. "Moeten we daar ook niet iets over schrijven, bijvoorbeeld als het meer dan 10 mannen zijn dat ze dan allemaal maar 1 keer mogen of zo?" June's fantasie wekte de beelden op: 20 handen die haar overal betasten, 10 monden die haar allemaal wilde proeven, 10 stijve pikken die allemaal op haar klaar wilde komen... Ondertussen zat ze door haar jurkje heen haar borsten te strelen. Plots schrok ze weer terug naar de werkelijk¨heid "Wat? eh, nee hoor. Ik bedoel dan lijkt het zo onecht als we dat doen, laten we daar maar geen limiet op zetten." Snel liet ze haar hand weer zakken, gelukkig had Amber het niet gezien dacht ze.

"O.k., wat mag er verder allemaal wel en niet?" June kon niets verzinnen "ik kan me geen voorstelling maken van zoiets" gaf ze eerlijk toe.

Amber kreeg een ingeving en sprong op. Even later kwam ze de kamer weer in met een videoband in haar handen "erfenisje van mijn ex" zei ze. Het was een pornoband met de welluidende titel "Gangbang Sluts". "Misschien kunnen we hier ideeŽn mee opdoen" ging ze verder terwijl ze de band in de video stopte. "Ik heb er wel eens wat van gezien en deze meisjes doen echt de meest gekke dingen. Hiermee kunnen we vast ontdekken wat je zoal kunt verwachten en dan het lijstje afmaken wat je allemaal niet wilt". Zonder verder op de reactie van June te wach¨ten spoelde ze de band een stukje en drukte op start.

June zat bevroren op de bank haar ogen gefixeerd op het scherm. Voor het eerst in haar leven zou ze beelden zien van iets waar ze al jaren over fantaseerde: seks tussen 1 vrouw met veel mannen!

In de film stond een meisje uitdagend te draaien tussen 5 duidelijk opgewon¨den mannen terwijl ze met haar handen de stevige lichamen streelde. Ze was zelf gekleed in een bijna doorzichtig babydolletje wat haar heel onschuldig en kwets-baar deed lijken.

Het meisje werd nu van alle kanten betast en probeerde speels aan de strelende handen te ontkomen. Twee mannen pakten haar nu op en hielden haar op schou-der hoogte terwijl een derde tussen haar benen ging staan. Hij plaatste de benen over zijn schouders en begon haar kutje te likken. Om de paar minuten wisselde de mannen van plaats zodat ze steeds door twee man werd gedragen terwijl twee andere haar borsten stimuleerde en met steeds een andere mond tussen haar benen. Ze lag inmiddels wild te kronkelen terwijl ze met haar benen de man die haar likte strak tegen zich aan drukte. Toen haar orgasme kwam verstrakte ze, haar ogen wijd open terwijl een langgerekte "Oooh" aan haar mond ontsnapte.

Amber hield nauwlettend in de gaten hoe June op alles reageerde en maakte kleine aantekeningen op een kladblok.

In het volgende filmpje stond een meisje in een huiskamer te strippen. Er zat een man of 8 toe te kijken die haar luidruchtig aanmoedigde en een aantal had de broek al open en zat met zichzelf te spelen. Toen het laatste kledingstuk gevallen was knielde ze voor een bank waarin 3 mannen naast elkaar zaten. Ze greep links en rechts naar de stijve penis terwijl ze de middelste in haar mond nam. Steeds als ze haar handen langs de stijve palen omhoog bracht ging haar hoofd naar beneden en andersom. Even ging het zo door tot dat een van de anderen achter haar plaats nam en zonder veel voorbereiding zijn eikel tussen haar lipjes plaatste. Nog voor hij naar voren had kunnen stoten had ze haar kont naar achter geduwd en zat hij tot aan zijn ballen in haar vochtige grotje. Zo begon ze hem te neuken zonder een moment de concentratie op de mannen voor haar te verliezen.

Een ander had zich tussen de lichamen gewrongen en prikte zijn stijve tegen haar wang. Ze draaide haar hoofd en nam 'm in haar mond en voelde al snel ook aan de andere kant een lul die ook een beurt moest hebben. De man in het mid¨den zat zichzelf af te trekken en speelde met haar tepels. Al die tijd ging haar handwerk geroutineerd door en bleef ze haar kont naar achteren stoten op de man die haar neukte. Juist toen ze de middelste man weer in haar mond wou nemen kwam deze klaar. De witte stralen spoten tot achter in haar mond maar liepen er ook net zo snel weer via haar mondhoeken uit. Breed lachend keek ze met haar gezicht vol sperma in de camera.

Er werd nu snel van positie gewisseld. Een man ging op de grond liggen en de andere tilden het meisje onder haar oksels en haar knieholten op tot ze bijna dubbel gevouwen was. Zo droegen ze haar tot boven de pols dikke en meer dan 20 centimeter lange pik. De eikel prikte tegen haar openstaande kutje, toen lieten ze haar in een keer zakken. Ondanks dat haar hele gewicht nu naar beneden drukte zakte ze slechts een klein stukje naar beneden. De dragers begonnen haar nu te draaien zodat de monster lul zich naar binnen kon boren. "Te groot, te groot!" schreeuwde het meisje, haar arme kutje werd steeds verder open gerekt. Toen de eikel zich eindelijk een paar centimeter naar binnen had geboord werd ze weer opgetild. Nu schreeuwde ze nog harder "nee nee, niet stoppen, ik wil 'm hele¨maal". Weer lieten ze haar zakken, deze keer kwam ze al een stukje verder. Even lieten ze haar zo hangen om haar ingang de kans te geven aan het formaat te wennen. Nogmaals werd ze helemaal omhoog getild waarna ze meteen weer werd losgelaten. Na een paar pogingen verdween einde¨lijk de volle lengte in haar kutje en kwam ze duidelijk zichtbaar en hoorbaar klaar. Nog voor het orgasme gezakt was tilden de handen haar omhoog om haar meteen weer te laten vallen en met¨een weer omhoog. Als een heipaal werd ze opgetild en losgelaten, opgetild en losgelaten en steeds verdween de 30 centimeter tot aan de wortel in haar gepijnig¨de kutje. Ze was nu in een constant orgasme wat de kans niet kreeg om te zak¨ken. Na 5 minuten waren haar ogen wit weggedraaid en na 10 minuten hing ze als bewusteloos in de armen die haar steeds weer optilden en lieten vallen. Het enige waaraan te merken was dat ze nog leefde was het zachte gemompel "meer meer, oh god harder, meer...". Uiteindelijk besloot iemand dat het genoeg was en werd ze voor een laatste keer opgetild en toen voorzichtig op het tapijt gelegd. Terug op de grond bleef ze liggen schokken en rillen in het orgasme dat nu al bina een kwartier haar leven beheerste. Toen ze eindelijk weer kon bewegen kroop ze als een woestijnganger die een waterput ontdekt naar de man met de super pik terwijl ze bleef mompellen "meer meer". Als met haar laatste krachten kroop ze op 'm, plaatste de eikel voor haar ingang en liet zich zakken. Niet in staat om zelf te bewegen keek ze hem smekend aan "alsjeblieft, neuk me". Liefdevol en voorzich¨tig begon hij omhoog te stoten en haar met lange halen te naaien. De andere mannen begonnen haar nu zachtjes te strelen en te zoenen. Met een vochtige doek werd haar gezicht gedept en eindelijk kwam ze weer wat tot leven. De man onder haar kon zijn zachte tempo niet langer volhouden, steeds sneller begon hij in haar te stoten tot hij met een luide schreeuw klaarkwam. Deze injectie van zaad gaf haar nieuwe kracht en toen hij klaar was rolde ze van hem af om zich op de dichtstbijzijnde lul te werpen die ze meteen tot achter in haar keel naar binnen zoog. Even maakte ze haar mond vrij en riep "Grand Finale", iedereen wist wat er bedoeld werd.

Een man met een meer normaal formaat ging op zijn rug liggen, een ander plaat¨ste haar op zijn lul en nam toen zelf plaats achter haar om zijn, met vaseline bedekte paal voorzichtig in haar anus te schuiven. De rest van de mannen verza¨melde zich om haar heen om binnen hand of mond bereik te komen en terwijl ze nu door 2 pikken geneukt werd begon ze woest te trekken aan elke lul die ze te pakken kon krijgen terwijl haar mond steeds weer een ander afzoog.

June was in een andere wereld. Ze zat met grote ogen te kijken en duwde hard met haar hand tussen haar benen terwijl ze met de andere hand zo hard aan haar tepel trok dat het leek of ze 'm door haar jurkje heen wou trekken. Amber maakte nog steeds onopvallend aantekeningen en deed net alsof ze niet zag hoe opge¨wonden haar vriendin was.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Vriendinnen Helpen Elkaar - 2

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (3)
DE 15 NIEUWSTE "Groepsex" VERHALEN
:: Geen Zin In Thuiswerken Door: Lisa-brabant
Gelezen: 3335x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Sexbios, Pijpen, Slikken, Trans
14-11
8.5
:: OngevalDoor: Rusure
Gelezen: 10706x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Tongen, Neuken, Anaal
12-11
8.9
:: Geneukt Op Het Werk - 4Door: Arlette
Gelezen: 9713x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Exhibi, Geneukt, Pijpen
12-11
9.1
:: Te Nieuwsgierig?Door: Kirsten
Gelezen: 6547x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Schoolmeisje, Pijpen, Anaal, Kutje, Kontje, Seksshop
11-11
8.6
:: Erna, De Party-girl...Door: The Dark Owl
Gelezen: 10316x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
08-11
8.6
:: Erna, De Party-girl...Door: The Dark Owl
Gelezen: 13770x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Exhibitionisme, Orgie
03-11
8.6
:: Geneukt Op Het Werk - 3Door: Arlette
Gelezen: 16328x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Gevingert, Geneukt, Door Iedereen
03-11
9.0
:: Huisvrouwen In De Buurt - 5Door: Black-Drent
Gelezen: 11389x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Orgie, Hoge Hakken, Orgasme, Squirten, Milf,
02-11
9.1
:: Ism Party In Zeist Door: Petra
Gelezen: 10735x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Bare, Gangbang, Kinky, Sperma, Waargebeurd
02-11
8.7
:: Geneukt Op Het Werk - 2Door: Arlette
Gelezen: 26399x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Slet, Neuken, Pijpen
31-10
8.9
:: Je Komt Toch Wel Terug?Door: Annemiek
Gelezen: 14901x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Vrouw, Man, Trio, Zwanger, Pijpen
28-10
8.7
:: Gebruikt Als Een HoerDoor: Arlette
Gelezen: 20334x
Reacties: 14
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Neuken, Uitlokking
24-10
8.4
:: Vriendenvakantie - 2Door: Lieke
Gelezen: 20892x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Groepsex, Vertrouwen, Swingen
21-10
8.8
:: Onze Oppas - 5Door: Schrijver
Gelezen: 15836x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
19-10
9.3
:: Studenten Ontgroening - 4Door: Peter Adelaar
Gelezen: 15580x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Groepsex, Pijpen Beffen Groep Ontgroenen
19-10
9.0
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net / Bezoekers Online: 647