Opwindend.Net
Datum: 28-04-2018
Stemmen: 224x
Cijfer: 9.3
Gelezen: 61480x
Lengte: Zeer Lang
Online Lezers: 1
Buurtfeest
Door Noorderling - Zoek naar meer...

Dit is een behoorlijk lang verhaal maar ja, net als met seks, hou ik nu eenmaal van goed en grondig te werk te gaan en als dat niks voor jou is, sla je dit verhaal toch gewoon over. Als je het wel leest, hoor ik graag wat je ervan vond.

Hoewel Peter nog nauwelijks kon geloven dat het allemaal echt was gebeurd, lag zowel links als rechts van hem het levende bewijs dat hij niet had gedroomd. Hij was net in een vreemd bed wakker geworden met een droge mond, een bonzend hoofd en aan weerszijden van hem een naakte vrouw. Toen hij onder de lakens keek zag hij dat hij, net als de twee vrouwen, ook volledig naakt was. Langzaam kwamen de herinneringen terug hoe hij in deze situatie beland was en wat er was gebeurd.

Het was begonnen met een buurtfeest op de grote parkeerplaats naast hun huis. De meeste bewoners van de straat waarin hij woonde en de straat achter hen waarvan de tuinen aan die van hen grenzen, hadden gehoor gegeven aan de oproep om een buurtfeest te houden. Op een paar uitzonderingen na, kende hij de meesten alleen van gezicht en van een korte groet als hij hen tegenkwam. Zijn vrouw en hij hadden geen al te grote verwachtingen gekoesterd maar desondanks was de barbeque op de parkeerplaats een groot succes gebleken en was het meer dan gezellig. Omdat het erg warm weer was, iedereen nogal luchtig was gekleed en de drank rijkelijk had gevloeid, was de sfeer wat losser en frivoler geworden dan anders waarschijnlijk het geval zou zijn geweest.

Zijn vrouw was al half beneveld naar huis gegaan om te gaan slapen toen hij met de nog weinige overgebleven buren werd uitgenodigd om bij een achterbuurvrouw thuis nog een afzakkertje te nemen. Nadat de n na de ander was vertrokken, was hij achtergebleven met de desbetreffende, ongeveer dertigjarige. achterbuurvrouw die hij nauwelijks kende en die vertelde een half jaar eerder te zijn gescheiden en zijn ongeveer twintig jarige buurmeisje die nog bij haar ouders twee deuren verderop woonde. Ondanks dat zij inmiddels een jonge vrouw was, noemde hij haar nog steeds zijn buurmeisje omdat zij ongeveer dezelfde leeftijd had als zijn kinderen en zij als kind daarom regelmatig bij hen over de vloer was geweest. Hij had de lichtgetinte Hindoestaans-Surinaamse zien opgroeien van meisje tot de mooie, slanke, zwartharige jonge vrouw die zij nu was. Zoals gezegd, kende hij de achterbuurvrouw nauwelijks. Ze had heel kort, hel blond haar en nu hij haar wat beter kon obeserveren omdat hij niet alleen wat langer naar haar kon kijken maar ook door de dunne zomerkleding meer van haar lichaam kon zien dan gebruikelijk, kon hij niet anders dan tot de conclusie komen dat zij een lichaam had waar menig vrouw jaloers op mocht zijn. Ze was niet al te groot maar had een sportief lichaam met rondingen op de juiste plaatsen echter zonder dat zij dik of gezet te noemen was.

Omdat zij alledrie de nodige alcoholische versnaperingen hadden genuttigd en de sfeer toch al vrij los was geweest, werd het alleen maar losser toen zij met hun drien waren overgebleven en nog wat tot zich namen. 'Jeetje wat is het warm' pufte de achterbuurvrouw op een gegeven moment. 'Het liefst zou ik nu in mijn nakie in de tuin gaan zitten maar dat zullen de buren waarschijnlijk niet zo waarderen hihihihi'. Peter voelde zich geroepen te reageren door te zeggen: 'Nou deze buurman wel hoor, ga vooral je gang". Zijn buurmeisje keek hem geringschattend aan en zei glimlachend: 'dat geloof ik direct'. Peter haalde zijn schouders op, 'Ik ben ook maar een man '. De buurvrouw keek hem vragend aan. 'Ja joh? Is het zo erg?' Peter lachte. 'Nee hoor, ik kan mij prima beheersen'. Nu keek zijn buurmeisje hem vragend aan. 'Beheersen? Hoezo? Wat bedoel je?' Met een grijns antwoordde Peter: 'Omdat ik jullie anders teveel laat schrikken'. De achterbuurvrouw en zijn buurmeisje keken elkaar even aan en de achterbuurvrouw zei tegen zijn buurmeisje: 'Allemaal grootspraak denk je niet?' Zijn buurmeisje knikte slechts. 'Mij kun je niet laten schrikken' reageerde de achterbuurvrouw waarop zijn buurmeisje haar bijviel door te zeggen: 'Mij ook niet'. Peter begon te lachen. 'Jullie zouden anders maar wat wat raar staan te kijken...'. 'Dat weet je niet' daagde de achterbuurvrouw hem uit. Zijn buurmeisje begon te lachen. 'Ja, toe dan of durf je niet?' Vragend keek Peter haar aan. 'Waar gaat dit over? Wat durf ik niet?' Het duurde even tot de beide vrouwen waren uitgelachen en gegniffeld maar uiteindelijk wist de achterbuurvrouw eruit te persen; Ons jouw lul te laten zien. whahahaha.' Ze kwam niet meer bij en hetzelfde gold voor zijn buurmeisje die slap van het lachen in een stoel viel.

Peter stond heel even in tweestrijd maar de drank had zijn bedoordelingsvermogen zodanig vertroebeld dat hij vroeg: 'Dus jullie willen mijn lul zien?' Twee hoofden knikten bevestigend en zeiden bijna tegelijkertijd: 'Ja'. Hij haalde zijn schouders op, zei 'Okay' en terwijl hij zijn rits opende vroeg hij: 'zeker weten?'. Het bevestigende antwoord dat hij kreeg werd vergezeld van veel gelach maar was duidelijk hoorbaar. 'Hij durft het toch niet' hikte zijn buurmeisje en dat was voor Peter de reden om zijn forse leuter tevoorschijn te halen hoewel hij inderdaad van plan was geweest om op het laatste moment zijn gulp weer dicht te ritsen. Zijn door drank vertroebelde geest was niet voorbereid op de twee totaal verschillende reacties die hij kreeg. Terwijl zijn buurmeisje achteruit deinsde en met grote ogen haar hand geschrokken voor haar mond deed, gingen zowel de wenkbrauwen als de mondhoeken van de achterbuurvrouw nauwelijks waarneembaar even licht omhoog en ze schoof zelfs iets naar voren. Zijn buurmeisje maakte nu zelfs een afwerend gebaar en de achterbuurvrouw keek haar aan en zei lachend; 'we hebben er wel zelf om gevraagd hoor hihihihihi.' Zijn buurmeisje stamelde 'maar...maar...ik had niet gedacht....' en verder kwam ze niet want terwijl zij opstond en een hand op de hand van Peter legde waarmee hij zijn gulp weer wilde dichtritsen zei de achterbuurvrouw tegen haar: ' je hebt toch wel vaker een blote piemel gezien?'

Bijna onmerkbaar knipoogde ze even naar Peter en bewoog haar hoofd in de richting van het buurmeisje of ze wilde zeggen: "doe iets, zeg iets"! Behalve dat Peter geen idee had wat hij zou moeten doen of zeggen, was hij ook totaal overvallen door de plotseling veranderde situatie. Hij besefte onmiddellijk dat de achterbuurvrouw over een ruime seksuele ervaring beschikte en niet bepaald vies van een stevig triootje was maar tegelijkertijd realiseerde hij zich ook dat wat zijn buurmeisje betrof, waarschijnlijk het tegenovergestelde het geval was. Veel tijd om van zijn verbazing bij te komen had hij niet want zonder enige aarzeling of terughoudendheid, pakte de achterbuurvrouw zijn pik vast die onmiddellijk keihard werd. Terwijl zij voorzichtig haar hand op en neer begon te bewegen en vlak voor hem ging staan, zei ze zacht kreunend: 'Hmmmmm, wat een lekkere pik.' Vanuit zijn ooghoeken zag Peter zijn buurmeisje als versteend in haar stoel zitten maar voor hij iets kon doen of bedenken, was de acherbuurvrouw al op haar knien voor hem gaan zitten en sloten haar warme zachte lippen zich rond zijn eikel. Het moment om te eventueel te stoppen of zich terug te trekken was nu gepasseerd wist hij uit ervaring. Zijn libido had de regie over zijn lichaam overgenomen van zijn gezond verstand en met een diepe grom gaf hij zich over aan de dingen die gingen gebeuren.

De geoefende mond van zijn achterbuurvrouw zoog zijn harde pik naar binnen en terwijl zij met de vingers van haar ene hand zijn ballen kietelde, pakte zij met haar andere hand het gedeelte van zijn stam vast dat nog vrij was. Hij gaf zich volledig over, sloot zijn ogen en bereidde zich voor de zaadlozing die door de bijzondere situatie ongetwijfeld niet lang op zich zou laten wachten maar de achterbuurvrouw had andere plannen. Zij trok zich terug, stond op en toen Peter zijn ogen opende, zag hij hoe zij razendsnel haar topje uitrok en uit haar short stapte, haar BH en slipje belandden in hetzelfde tempo op de grond en poedelnaakt stond ze voor hem. Egaal gebruind, stevige ronde tieten, harde tepels en een geschoren onderbuik. Toen Peter naar zijn buurmeisje keek, zag hij dat die als een zombie in haar stoel zat en net toen hij zich begon af te vragenof het allemaal niet teveel uit de hand begon te lopen en het misschien wel tijd was om te stoppen, draaide de achterbuurvrouw zich om en liep naar haar toe. Mijn God, wat een heerlijke billen heeft dat mens, dacht hij en zag hoe de achterbuurvrouw zijn buurmeisje bij haar handen pakte en omhoog uit de stoel trok.

'Kom op' zei ze, 'samen uit, samen thuis'. Zijn buurmeisje keek met een angstige blik eerst naar haar en toen naar hem en dat was voor de achterbuurvrouw het sein om haar toon te veranderen. Ze streelde het lange gitzwarte haar van de slanke, jonge vrouw en zei op vleiende toon: 'Jij wil het toch ook. Ik zie het aan je. Misschien ben je geschrokken of vind je het vreemd maar diep in je hart wil je het ook dat weet ik zeker.' Langzaam trok zij haar mee in zijn richting. Zijn buurmeisje stamelde: 'maar...ik...ik...ik heb...ik weet niet...ik kan toch niet....' Peter begon medelijden met haar te krijgen en wilde net zeggen dat ze misschien allemaal wel te ver waren gegaan en maar beter konden stoppen toen de achterbuurvrouw zijn buurmeisje bij haar schouders pakte, achter haar ging staan en tot vlak voor Peter duwde. Met haar mond vlak bij het oor van het buurmeisje fluisterde ze maar duidelijk hoorbaar voor Peter. 'Misschien heb je weinig of geen ervaring en ben je zelfs bang maar ik zie gewoon aan je dat je niks liever wil, je moet alleen de drempel nog even over en daar gaan wij je bij helpen'. Ze keek Peter nu aan en vroeg: 'Toch?' Peter knikte bevestigend en zei schor: 'Ja'.

Ze streelde nogmaals het lange haar van zijn buurmeisje, zoende haar licht in de nek en pakte toen haar topje van onderen vast en begon die langzaam omhoog te trekken. Als een standbeeld stond zijn buurmeisje vlak voor hem en toen haar topje over haar hoofd werd getrokken, zag Peter dat zij geen BH droeg. Ze had schattige, kleine maar zeer mooi gevormde en stevige tietjes waarvan de verbazend lange tepels keihard vooruit prikten. Vrijwel meteen pakte de achterbuurvrouw, die nog steeds achter haar stond en daardoor haar naam helemaal eer aan deed, haar tietjes vanaf achteren vast en begon ze geroutineerd te kneden. Zijn buurmeisje bewoog nauwelijks en alleen aan haar vlakke buik die sneller begon te bewegen, was te zien dat zij op de aanrakingen reageerde. Zij had haar ogen gesloten en haar hoofd iets achterovergebogen. De achterbuurvrouw keek over haar schouder Peter aan en gaf hem een vette knipoog die alles zei. Peter wist dat hij en de achterbuurvrouw zojuist een onuitgesproken verbond hadden gesloten om hun jonge, onervaren buurmeisje te introduceren in de wereld waar zij beiden al langer deel van uitmaakten en wat zij bij elkaar hadden herkend zonder het uit te spreken namelijk: de wereld van de vrije seks.

Peter zonk op zijn knien en begon de jeans van zijn buurmeisje open te maken. Toen hij omhoog keek, zag hij hoe zij even verschrikt naar hem keek maar haar aandacht werd afgeleid door de achterbuurvrouw omdat die nu half om haar heen gebogen stond en op de tepel van haar rechterborst zoog terwijl zij de andere borst rustig streelde en kneedde. Langzaam opende Peter de jeans, deed de rits naar beneden en nadat hij de broek naar beneden had gestroopt, deed hij hetzelfde bij haar ragfijne slipje. Vrijwel meteen duwde hij zijn neus in het smalle streepje schaamhaar en stak zijn hand tussen haar dijen. Beetje bij beetje duwde hij haar benen steeds een stukje verder uit elkaar, net zo lang tot er genoeg ruimte was om haar klitje met zijn tong te beroeren. Terwijl hij met zijn duim de huid boven haar donkere spleetje iets optrok zodat haar klitje vrij kwam, begon hij haar te likken. De diepe en intense kreun die volgde was voor hem het bewijs dat zijn buurmeisje de welbekende grens was gepasseerd en hem nu niets meer in de weg stond om, samen met de achterbuurvrouw, de jonge vrouw te introduceren in de wellustige en genotvolle wereld van trioseks.

Terwijl hij met zijn duimen de schaamlippen van elkaar duwde, likte en zoog hij afwisselend aan de schaamlippen en het klitje van zijn buurmeisje. De toenemende hoeveelheid vocht die zij produceerde was voor hem het bewijs dat hij goed bezig was en dat gold niet alleen voor haar want haar geurige, zilt-zoete, kutvocht werd door hem met veel genoegen geconsumeerd. Hij was nog volop bezig om het jonge kutje te bewerken met zijn ervaren tong en mond toen hij plotseling merkte dat zijn buurmeisje zich van hem verwijderde. Hij likte nog even in het luchtledige voor hij omhoog keek en tot de ontdekking kwam dat de achterbuurvrouw zijn buurmeisje bij de hand had gepakt en in de richting van de eettafel trok.

De achterbuurvrouw schoof de bloemenvaas die op de tafel stond aan de kant en gebaarde zijn buurmeisje met haar naaakte billen op de rand van de tafel te gaan zitten. Het was niet alleen duidelijk wie hier de leiding had, maar ook wat zijn taak was en dat was een taak die hij met heel veel plezier en enthousiasme vervulde. Terwijl zijn buurmeisje een beetje wezenloos en vaag kijkend op de rand van de tafel zat. pakte zijn achterbuurvrouw zijn harde staaf vol in de hand en begon hem uitgebreid te tongen. Daar stond hij dan, volledig naakt en met een keiharde leuter, midden in de woonkamer van zijn achterbuurvrouw die aan zijn pik stonde te sjorren terwijl zijn twintigjarige buurmeisje, die al net zo naakt als de achterbuurvrouw en hij was, zat toe te kijken.

Zonder een woord met elkaar te wisselen en met een vanzelfsprekendheid alsof zij het al veel vaker zo hadden gedaan, lag zijn buurmeisje even later met gespreide benen en op haar ellebogen steunend, achterover op de tafel terwijl de achterbuurvrouw voorovergebogen voor haar stond en haar kutje likte. Op zijn beurt, stond Peter weer achter de achterbuurvouw, pakte haar heupen vast en duwde ondertussen zijn grote stijve pik in de richting van haar geopende schaamlippen. Terwijl hij soepel bij haar naar binnen gleed, zag hij hoe zijn buurmeisje met grote en glanzende ogen toekeek hoe zijn harde fallus steeds dieper bij de achterbuurvrouw naar binnen schoof.

Met lange, diepe stoten begon hij de achterbuurvrouw te neuken die elke stoot die hij plaatste onmiddellijk doorgaf aan zijn buurmeisje met een lik langs haar klitje. Het tafereel dat Peter voor zich zag was meer dan opwindend. Het was fenomenaal, zowel wat geilheid als schoonheid betrof. Hij zag niet alleen hoe zijn pik in de flamoes van de achterbuurvrouw heen en weer schoof maar hij had ook een schitterend uitzicht op het wijd opengesperde jonge kutje van zijn buurmeisje en haar licht trillende tietjes en keiharde tepels.

Ondanks het gegeven dat zijn buurmeisje werd gelikt en zich ongegeneerd aan hem toonde terwijl zij toekeek hoe hij de achterbuurvrouw neukte, had hij desondanks toch nog het gevoel dat zij nog enigszins geremd was. 'Vind je het geil om te zien hoe ik haar neuk?' vroeg hij terwijl hij zijn buurmeisje strak aankeek, Niet eens verrassend, was het de achterbuurvrouw die op zijn vraag reageerde met een diepe en wellustige kreun maar zijn buurmeisje reageerde niet. 'Nou?' vroeg hij een beetje dwingend en bedeesd fluisterde ze: 'Ja'. Inwendig moest hij grijnzen maar hij liet niks merken. 'En vind je het lekker dat zij jouw kutje ondertussen likt?' ging hij medogenloos door. Hij wist niet eens dat het kon maar zijn buurmeisje wist zowaar een kleur te krijgen en haar licht getinte heuid werd iets donkerder rond haar kaken. Hij keek haar strak aan en ondertussen voelde hij hoe de gladde schede van zijn achterbuurvrouw zijn keiharde knuppel masseerde. 'Hmm hmm' knikte zijn buurmeisje bevestigend en met een grijns die hij nu niet meer kon onderdrukken zei Peter: 'Dat is alleen maar om je op te warmen want straks ga ik je diep en keihard neuken'.

Op dat moment gebeurden er twee dingen. De achterbuurvrouw kreunde diep en duwde haar kont hard naar achteren en zijn buurmeisje slikte duidelijk waarneembaar en zei toen: 'Ik weet niet...of...maar ik ben... ik heb......'. Heel even had Peter het gevoel dat hij spontaan ging spuiten en blijkbaar had de achterbuurvrouw het signaal van zijn buurmeisje net zo uitgelegd als hij want ze stopte met bewegen en toen Peter, toch wel met tegenzin zijn pik terugtrok, ging ze rechtop staan en vroeg zowel verbaasd als lichtellijk geamuseerd: 'Ben je nog maagd?' Met een bedremmelde blik, zei zijn buurmeisje zacht: 'Eh...ja, is dat erg?'. De achterbuurvrouw richtte haar blik even op Peter en die zag de wellustige blik in haar ogen. Ze keek zijn buurmeisje weer aan en vleiend: 'Nee joh, ben je gek? Dat is toch juist leuk' en streelde de wang van zijn buurmeisje.

Peter had het niet voor mogelijk gehouden maar zijn stijve pik werd nog harder dan ie al was. Terwijl de achterbuurvrouw zijn pik vastpakte zei ze tegen zijn buurmeisje: 'Kijk es wat een mooie pik en hij is ook hartstikke ervaren dus wat wil je nog meer? Een betere en leukere manier om te worden ontmaagd bestaat toch niet? Als het toch gebeurt, dan maar goed'. Zonder verder nog iets te zeggen duwde zij Peter tussen de wijd gespreide dijen van zijn buurmeisje die met haar kont nog steeds op de rand van de eettafel zat en achterover op haar ellebogen leunde, haar stevige tietjes met die harde, verleidelijke tepels fier naar het plafond wijzend. Langzaam schoof hij naar voren tot het puntje van zijn eikel zich vlak voor het maagdelijke kutje bevond. De achterbuurvrouw trok met beide handen de donkere schaamlippen van zijn buurmeisje iets uiteen en ondertussen legde zij een van haar duimen op het klitje. Toen zijn eikel de schaamlippen raakte, ging er een siddering door het ranke lichaam van zijn twintigjarige buurmeisje en Peter schoof zijn eikel iets verder om haar aan het gevoel te laten wennen. Milimeter voor milimeter schoof hij steeds iets verder naar binnen in de strakke schede van dejonge maagd die op de drempel stond om vrouw te worden.

Alleen die wetenschap alleen al, zou genoeg voor hem zijn geweest om te duizelen van genot en daar kwam nog eens de hele situatie bij. De achterbuurvrouw die een door God gezonden geschenk bleek omdat zij, behalve zeer aantrekkelijk, geil en welwillend, ook nog eens vlakbij woonde en het gegeven dat zij zijn jonge en maagdelijke buurmeisje ook nog nog eens zover had gekregen om zich door hem te laten ontmaagden. Heel voorzichtig en behoedzaam begon Peter te stoten. Steeds een beetje dieper bij iedere stoot. Hij voerde zowel het tempo als de diepte en de intensiteit van zijn stoten op wat een onmiskaar effect op zijn buurmeisje had. Bij elke nieuwe stoot, verwachte hij op haar maagdenvlies te stuiten maar dat gebeurde niet. 'Misschien heeft ze nog nooit echt geneukt' dacht hij, 'maar met een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkhied zijn er wel andere voorwerpen bij haar binnen geweest.' De achterbuurvrouw bleef ondertussen het klitje van zijn buurmeisje stimuleren. De laatste lag inmiddels met gesloten ogen zichtbaar te genieten van hetgeen haar overkwam. Peter liet nu alle voorzichtigheid varen en begon zijn buurmeisje nu echt te neuken.

In een regelmatig tempo en met diepe, harde stoten ragde hij nu in het strakke jonge kutje van zijn buurmeisje heen en weer. De achterbuurvrouw was ondertussen bezig om, in eendrachtige samenwerking met hem, het meisje maximaal te laten genieten door afwisselend op de ene en dan weer op de andere tepel te zuigen. De maagdelijke schede van zijn buurmeisje was zo strak dat het zijn bloedtoevoer bijna afknelde maar dat vehoogde zijn genot alleen maar. Het was alsof hij zijn pik in een vacuumpomp had gestoken. Telkens als hij het diep penetreerde, leek het wel alsof de schede samentrok om hem het ultieme genot te schenken en Peter voelde de eerste tekenen van een naderend orgasme. Een orgasme waarvan hij helemaal wist dat het niet meer lang op zich zou laten wachten toen hij hoorde hoe de achterbuurvrouw aan zijn buurmeisje vroeg: ' Gebruik jij eigenlijk de pil?' Het buurmeisje hijgde en ademde zwaar en het duurde even voor het antwoord kwam maar toen ze uiteindelijk jaaaa" kreunde, dacht hij heel even dat hij onmiddellijk klaar zou komen. 'Hoor je dat?' vroeg de achterbuurvrouw en zonder zijn antwoord af te wachten, voegde zij er aan toe: 'Je kunt gewoon in haar klaarkomen.' Dat vooruitzicht zorgde er niet alleen voor dat zijn oren begonnen te suizen van geilheid maar ook dat zijn spermatozoden een extra stimulans kregen om zich klaar te maken voor hun zegetocht.

Peter had nu werkelijk geen enkele remming meer en wilde nog slechts n ding en dat was: zijn genen met kracht in het nauwe neukkanaal van zijn buurmeisje te spuiten. De signalen die hij daarbij uitzond werden feilloos geregistreerd door de seksradar van zijn ervaren achtebuurvrouw want die liet de tepels voor wat ze waren en storte zich vol overgave op het klitje van zijn buurmeisje. Hij zag en voelde hoe de achterbuurvrouw met haar vingetoppen het genotsknopje van zijn buurmeisje van een extra stimulans voorzag waardoor het meisje alle tekenen van een naderend orgasme begon te vertoenen. Ook Peter hield het nu niet meer. Zijn ballen trokken samen en prostaat begon te gloeien en met een paar trage, diepe en keiharde stoten, spoot hij golf na golf dikke stralen heet sperma tegen de baarmoedermond van het inmiddels ontmaagde meisje die luid kreunend en zwaar hijgend haar eigen orgasme beleefde. 'Spuit haar vol, spuit dat jonge kutje vol met je zaad', moedigde de achterbuurvrouw hem geheel overbodig aan terwijl hij schokkend klaarkwam.

Met zijn slapper worden leuter nog steeds in haar haar kutje stond Peter nog na hijgend tussen de gespreide dijen van zijn buurmeisje die met grote ogen en naar adem snakkend langzaam steeds een beetje meer bij haar positieven kwam. Toen hij zijn slappe en kletsnatte plasser terugtrok, zag hij hoe zijn sperma uit het nog halfgeopende spleetje van zijn buurmeisje droop.'Lekker?' was de eenvoudige vraag van de achterbuurvrouw en zijn buurmeisje gromde instemmend. Ze kreeg een spontane zoen op haar mond van de achterbuurvrouw en Peter kon een grijns niet onderdrukken. 'Ik ben er zo weer' zei de achterbuurvrouw plotseling en liep direct de kamer uit. Daar stond Peter met zijn slappe druipende pik tussen de wijd opengesperde dijen van het buurmeisje die hij zojuist had ontmaagd. Haar jonge flamoes met de donkere schaamlippen en de roze binnenzijde droop van zijn zaad en ze keek hem aan met een blik waarin zowel onzekerheid, een beetje angst maar ook intense tevredenhied lag opgesloten. Peter voelde dat hij iets moest doen en hij stak zijn hand uit, streelde haar wang en trok haar toen ovvereind van de tafel om haar vervolgens in zijn armen te sluiten. Waarom hij het zei, wist hij zelf niet maar terwijl hij haar naakte lichaam tegen zich aantrok en haar harde tepels in zijn huid voelde prikken, flusiterde hij: 'Het is goed. Het is goed zo.' Als reactie, sloeg het meisje haar armen om hem heen en perste zich tegen hem aan. Zijn slappe geslacht zat gevangen tussen hun naakte lijven en toen zij hem plotseling wild begon te tongen, voelde hij hoe zijn lichaam reageerde. Niet dat hij onmiddellijk een keiharde leuter kreeg, maar de bloedcirculatie die de zwellichaampjes in zijn pik van de nodige energie voorzag, begon toch merkbaar toe te nemen. 'Daar ben ik weer' klonk het opgetogen achter hem met direct daar achteraan: 'Godsamme, jullie zijn al weer begonnen en zonder mij. Tjeezus, wat een stelletje geilerds zijn jullie.'

Zijn buurmeisje stopte met tongen en Peter draaide zich om. Met een grijns op haar gezicht stond zijn poedelnaakte achterbuurvrouw met een ongeveer dertig centimeter lange flexibele rubberen staaf te zwaaien met aan beide uiteinden een duidelijk herkenbare eikel. 'Wa...wat is dat?' stamelde zijn buurmeisje verbaasd. 'Dat is een dong' reageerde de achterbuurvrouw en voegde er aan toe: 'een dubbele dildo zeg maar.' Terwijl de achterbuurvrouw in hun richting liep, zei ze lachend: 'Twee voor de prijs van n.' Zijn buurmeisje keek een beetje angstig en vroeg: 'maar wat...waarom...'. Verder kwam ze niet want terwijl de achterbuurvrouw naar Peter knikte, zei ze: 'Kan hij effe op adem komen terwijl hij toekijkt als wij plezier met elkaar hebben.' Zonder enige aarzeling begon de achterbuurvrouw zijn buurmeisje te tongen en stak haar hand tussen de dijen van het lichtgetinte meisje.

Even later zaten de twee vrouwen wijdbeens tegenover elkaar op de vloer. Allebei steunden zij op hun handen die zij gestrekt achter zich op de vloer hadden geplaatst en hadden zij hun bekken licht gekanteld. Hun schaamlippen raakten elkaar net niet en Peter voelde zowel zijn enthousiasme als zijn pik groeien. Als goede en behulpzame buurman, had Peter nu de dong in het midden vast en na enig manouevreren, slaagde hij erin om in beide kutjes een uiteinde van de dong te plaatsen. De rest was vrij simpel want het enige wat hij nu nog hoefde te doen was zijn hand in een regelmatig tempo van links naar rechts en terug te bewegen. Met veel plezier zag hij hoe beide vrouwen schaamteloos genoten. Het was een perfect plaatje. Twee naakte vrouwen met wijdopengesperde kutjes, twee paar naakte tieten, en zijn hand die dan weer tegen de ene en dan weer tegen het andere natte spleetje botste. De geur van seks hing in de lucht, het geluid van de hijgende en zuchtende vrouwen en het beeld van de twee naakte en volledig losgeslagen vrouwen zorgde bij Peter voor een allesomvattend en extreem geil gevoel. Er was geen enkele sprake meer van schaamte, angst of remmingen. Zijn twee buurvrouwen en hij waren volledig overgeleverd aan hun meest basale lustgevoelens. De kreunen, kreten, diepe zuchten en hijgende ademstoten wisselden elkaar in hetzelfde, steeds sneller tempo af als Peter de dong aan het heen en weer raggen was. Nadat eerst zijn buurmeisje en direct daarna de achterbuurvrouw hevig kreunend waren klaargekomen en Peter de dong aan de kant had gelegd, lieten zij zich achterover op de vloer vallen en Peter ging tussen hen in liggen. Zijn pik was inmiddels weer keihard geworden maar de beide vrouwen hadden even tijd nodig om op adem te komen voor hij weer aan de beurt was. Tot die tijd, speelde hij afwisselend met hun borsten en zoende hij hen om de beurt.

Langzaam begonnen de twee vrouwen ook weer actief te worden en het duurde niet lang tot handen, monden en vingers van de een naar de ander vlogen. Dan weer vingerde hij heel kort even het kutje van zijn buurmeisje om vervolgens al net zo kort de flamoes van de achterbuurvrouw te likken terwijl zijn buurmeisje dan weer bijvoorbeeld even aan zijn pik lag te sjorren. Op een gegeven moment echter stond de achtebuurvrouw gehurkt boven zijn fier omhoog staande paal met de kennelijke bedoeling zich erop te spietsen. Zijn buurneisje deed hetzelfde maar dan boven zijn gezicht. Kortom: even later zat zijn achterbuurvrouw zijn pik te berijden terwijl hij ondertussen het kutje van zijn buurmeisje likte dat zich vlak boven zijn gezicht bevond. De achterbuurvrouw en zijn buurmeisje zaten met hun gezichten naar elkaar toe gekeerd, zoenden elkaar en graaiden gretig naar elkaars borsten en tepels terwijl zij, respectievelijk, ondertussen zijn pik bereden en werden gelikt.

Peter bevond zich in de sekshemel, ten minste zo voelde hij dat. Hij lag op zijn rug terwijl een mooie jonge en bloedgeile vrouw langs zijn keiharde paal omhoog en naar beneden gleed en ondertussen lag hij het jonge spleetje van zijn buurmeisje met veel enthousiasme te likken. Haar kutgeil droop in zijn mond en over zijn kin en terwijl de schaamlippen van de ene vrouw zich rond zijn stam persten, zoog hij op die van de andere. 'Zo lekker' kreunde de achterbuurvrouw, 'zo lekkerrrr aaaah'. Zijn buurmeisje reageerde door haar onderlijf steeds sneller en wilder te bewegen en Peter voelde ook dat zijn zaadcellen weer stonden te trappelen om te worden gelanceerd. 'Jaaaa, neuk me, neuk me, kreunde de achterbuurvrouw ineens luid en dat liet Peter zich geen twee keer zeggen. Hij bewoog zijn heupen met kracht naar boven en lebberde, zoog en likte als een waanzinnige het druipnatte grotje dat zich vlak boven zijn gezicht bevond. In een gesamenkijk crescendo kwamen ze klaar waarbij de achterbuurvrouw riep: 'Jaaaa, spuit me vol ooooooo'. Blijkbaar was zijn buurmeisje bang dat hij haar daardoor zou vergeten want zij riep op haar beurt: 'Lik me, lik me oooo lik mijn kutje.' Peter deed het allebei en terwijl hij dikke stralen sperma in het neukkanaal van zijn achterbuurvrouw spoot, dronk hij het kutgeil van zijn buurmeisje en lebberde haar tot een hoogtepunt.

Nadat zij alledrie weer enigszins bij waren gekomen, besloten ze te douchen waarna zij zich uitgeput en beneveld in het grote twee persoonsbed van de achterbuurvrouw lieten vallen. En dat was waar Peter die ochtend wakker werd. Nadat hij het laken weer had laten zakken, werd ook de achterbuurvrouw wakker en vlak daarna zijn buurmeisje. Terwijl zijn achterbuurvrouw met een brede grijns "goedemorgen" zei, keek zijn buurmeisje alleen maar met grote schrikogen verbaasd om zich heen. Langzaam leek bij haar het besef door te dringen dat ze niet had gedroomd maar dat het allemaal echt was gebeurd. De achterbuurvrouw rekte zich uit, keek Peter even aan en vroeg toen: 'Niet om het een of ander hoor maar.. eh hoe ga jij dit thuis uitleggen?' Voor hij antwoord kon geven zei zijn buurmeisje verschrikt: 'Voor mij is het nog uit te leggen dat ik hier ben blijven slapen maar jij hebt echt een probleem.' Peter glimlachte. 'Ik een probleem? Hoezo? Mijn vrouw zal misschien even boos zijn omdat zij ervan baalt dat zij het leukste deel heeft gemist maar verder is er niks aan de hand hoor.' Zijn achterbuurvrouw glimlachte goedkeurend en zei: 'Zooooo, dat biedt perspectief. Niet gek zulke buren hahaha.' Zijn buurmeisje vroeg:'Dus ze vindt het niet erg?' Peter begon te lachen: 'Misschien erg jammer maar verder niks.' Hij gooide het laken van zich af en keek naar de twee naakte vrouwen aan zijn weerszijden. 'Ik ga douchen'riep hij en stond op. Toen hij onder de douche stapte, volgden de beide vrouwen meteen en even later stonden ze gezellig samen te douchen,wasten elkaar en zeepten elkaar in wat natuurlijk weer uitliep op een gezellig onderonsje waarbij de beide vrouwen op een gegeven moment met hun handen tegen badkamerwand stonden geleund met hun kont naar achteren waarna Peter hen om de beurt penetreerde terwijl hij hun tieten masseerde.

Toen Peter afscheid nam en opmerkte dat hij het hele gebeuren wel voor herhaling vatbaar vond, merkte zijn achterbuurvrouw op: 'Ik heb sinds kort een nieuwe vriend en die ziet zoiets ook wel zitten dus ik zou wel graag zien dat hij ook meedoet.' Peters reactie was even spontaan als direct; 'Prima idee, mijn vrouw zal ook zeker mee willen doen en ik kan nu wel stoer lopen doen maar ik word ook een stukkie ouder en drie vrouwen is dan toch best wel veel.' Hij keek even naar zijn buurmeisje en vroeg: 'Als jij het ten minste ook voor herhaling vatbaar vindt.' Het meisje knikte bescheiden maar daarom niet minder zelfverzekerd.

Zoek naar meer verhalen van Noorderling...
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (10)
DE 15 NIEUWSTE "Groepsex" VERHALEN
:: Presentatrice Marion - 3Door: Master John
Gelezen: 2271x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
19-03
9.0
:: Buurvrouw Anne - 4Door: Dano30
Gelezen: 9165x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Buurvrouw, Trio, MVV, Pijpen, Beffen
17-03
8.7
:: Weekendje WegDoor: Lisa-brabant
Gelezen: 12519x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Welness, Groepseks, Lesbisch, Massage
15-03
8.5
:: Cadeautje Van Mijn ManDoor: Kiarawilmeer
Gelezen: 15688x
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags:
09-03
8.3
:: Isabel In Het RestaurantDoor: Isabel
Gelezen: 14267x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Exhibitionistisch, Zaadsletje, Pijpen, Gebruikt Worden
08-03
8.0
:: AutopechDoor: Arlette
Gelezen: 18109x
Reacties: 13
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Neuken,
05-03
8.5
:: Nieuwe Job - 5Door: Ellen
Gelezen: 11411x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Negers, Dikke Tieten
28-02
8.8
:: Gebruikt Als Een Geile SletDoor: Sophie95
Gelezen: 20374x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Slet, Gangbang, Meerdere
26-02
8.7
:: Donderdag SexbiosavondDoor: Lisa-brabant
Gelezen: 16481x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
20-02
8.2
:: Maria Leeft Zich Uit 5 #Door: Maria
Gelezen: 9013x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Buurvrouw, Pijpen, Plassen, Dikke Piemel
20-02
9.0
:: Vriendenvakantie - 4 (suzan)Door: Westland_cpl
Gelezen: 6187x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Swingen, Vrienden VMVMV
19-02
9.0
:: Vriendenvakantie - 4Door: Xander
Gelezen: 10893x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Vrienden, Vakantie, Groepsex, Swingen, Partnerruil, Ongeremde Sex, Vingeren
19-02
9.1
:: Het ParkDoor: Arlette
Gelezen: 11176x
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Exhibi, Pijpen, Neuken
18-02
8.6
:: Partnerruil Werd GangbangDoor: Peter
Gelezen: 14252x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
17-02
7.8
:: Ultieme FantasieDoor: Ellev
Gelezen: 12716x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
14-02
8.5
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net