Opwindend.Net
Datum: 30-04-2018
Stemmen: 37x
Cijfer: 8.2
Gelezen: 21667x
Lengte: Gemiddeld
Online Lezers: 1
Koningsdag 2018 - 1
Door Henkie1976 - Mijn Profiel Pagina

We hadden afgesproken om samen met Manon en Michiel Koningsdag te vieren in ons dorp. Wij Karin en Martin, komen regelmatig in parenclubs, hebben ervaringen met partnerruil etc. en Manon en Michiel weten wel iets maar natuurlijk niet alles. Manon en Michiel zijn een jong stel van begin 30 jaar.

Manon en Michiel belden rond 19.00 uur bij ons thuis aan. Beiden waren oranje gekleed en je zag blijdschap op hun gezicht dat we deze avond het in ieder geval heel gezellig gingen maken. Martin en Karin hadden overigens niet het idee dat er iets zou gebeuren, dit was pure vriendschap en nooit gericht op iets te ondernemen met Manon en Michiel.

We liepen vervolgens naar het café in het dorp en daar was het al erg druk. De biertjes gingen hard en we dansten, genoten en de sfeer was goed. Er waren wel enkele bekenden wat het ook leuk maakten om her en der even een kort sociaal praatje te maken.

Rond 23.00 uur waren Karin en Manon al aangeschoten, die hadden iets te veel combinatie van bier en wijn gehad. Vooral Karin wordt dan erg handtastelijk en ze had Martin al een aantal keren in zijn kont geknepen maar ook ongegeneerd aan de voorkant van zijn broek gevoeld.

Manon en Karin stonden ineens heel innig te dansen op een mooi nummer. Michiel en Martin stonden wel in de buurt maar keken verder niet wat er gebeurde. Tijdens het dansen zei Manon tegen Karin dat ze nog nooit met een vrouw had gezoend maar dit in de toekomst wel eens wild ervaren. Karin zei gelijk, dat is heerlijk en altijd genieten en voordat ze het wist zocht Karin de lippen van Manon op en begon haar direct te zoenen. Eerst heel rustig en vervolgens vol tongend op de dansvloer. Natuurlijk stonden er meerdere mensen om heen, dat kon ze niets schelen maar er was enigszins gejoel, waarop Martin en Michiel die kant op keken. Ze zagen beiden dat de dames aan het zoenen waren. Martin en Michiel keken elkaar lachend aan en zeiden beide bijna tegelijk, vast een glaasje te veel gedronken ;-)

De dames stonden echt te genieten van het zoenen, de opwinding werd door het zoenen bij beide groter. Karin trok Manon dicht tegen haar aan en begon met haar handen over het mooie kontje van Manon te voelen. Beide dames raakte in een soort extase. Michiel liep naar de dames toe en vroeg, lukt het meiden? Ze keken beiden naar Michiel met een zeer geile blik. Michiel zei, zo jullie hebben er zin in denk? De dames lachten alleen maar en Karin zei heel stout dat ze heel erg geil werd van Manon en het zoenen met haar. Michiel moest hier om lachen en zei, nou geniet er lekker van maar ik wil straks ook iets en liep terug richting Martin.

Michiel zei tegen Martin dat de dames er echt zin in hadden en dat Karin zei dat ze geil was. Martin had dit al gezien en zei tegen Michiel dat Karin echt kan genieten van een vrouw en dat ze daar soms echt even aan toe is.

Manon moest nodig naar het toilet dus ze liet Karin even los en liep richting het toilet. Karin liep naar Michiel en Martin en ze pakte direct Martin vol op zijn mond en begon met hem te zoenen. Ze liet haar handen over de broek van Martin gaan aan de voorzijde en ze voelde dat de pik van Martin het geheel niet onberoerd had gelaten. Michiel kuchte, hey, gaat het even niet, ik sta hier ook nog alleen he? Karin draaide lachend naar Michiel toe en zoende hem ook direct vol op zijn mond. Michiel had die niet aan zien komen en schrok hier wel van maar zoende wel direct terug naar Karin. Karin stond nu volop te zoenen met Michiel en liet daar ook haar handen haar gang gaan over het lichaam van Michiel.

Karin stopte met zoenen en keek Michiel geil aan. Michiel zei tegen Karin dat duidelijk te zien was dat ze er zin in had. Karin zei toen tegen Michiel, ik wil lekker met zijn vieren neuken vanavond, ik wil die kut van je meissie helemaal leeg likken!

Michiel schrok van deze duidelijke, maar toch ook wel geile taal van Karin. Op dat moment kwam Manon teruglopen en zag de blik van Michiel dat hij even niet wist wat hij hiermee aan moest. Manon vroeg aan Michiel wat er was. Nou zegt Michiel, jullie stonden erg geil te zoenen en Karin zegt net dat ze wel met zijn vieren wil neuken vanavond en dat ze jouw kutje helemaal leeg wil likken.

Manon begon te lachen, je kon zien dat ze iets te veel gedronken had en dat niets haar meer uitmaakte. Manon zei tegen Michiel, misschien is dat best een goed idee van Karin? Michiel wist het nog even niet, hij vond Karin zeker wel een geil wijf om te zien en het idee ook dat de dames met elkaar gaan spelen stond hem wel aan, maar wat moest hij nu met de situatie. Martin had alles een beetje aangehoord en zei heel nuchter, zullen we dit verder thuis bespreken? Michiel liet zich hierdoor een beetje overvallen en zei ja is goed joh.

Ze liepen het café uit richting het huis van Martin en Karin. Dat was maar een paar minuten lopen en onderweg werd er heel weinig gezegd tegen elkaar. De dames liepen hand in hand en de mannen liepen vooruit.

Bij de woning van Martin en Karin aangekomen, deed Martin de deur open, liep naar binnen en zette de verlichting in de woonkamer aan. Michel liep direct achter hem aan en ze hoorden dat de voordeur gesloten werd door de dames.

De mannen stonden in de woonkamer en Martin zei tegen Michiel, eerst maar een biertje doen? Martin liep met Michiel naar de koelkast en pakte er twee biertjes uit. Ze maakten deze open en op dat moment wilde Martin vragen wat de dames wilde drinken. Die stonden echter nog niet in de woonkamer. Martin liep de gang in en zag daar de dames staan die heel wild met elkaar aan het zoenen waren. Karin had heel geil de hand in de broek van Manon gestoken en was haar overduidelijk aan het vingeren. Martin zei tegen Michiel, oh de dames zijn alvast begonnen geloof ik. Laat ze maar even gaan, wij gaan wel op de bank zitten. Michiel en Martin gingen op de bank zitten met de deur open richting de gang. Ze hoorden beiden dat het gekreun in de gang op liep en dat duidelijk was dat Manon verwend werd door Karin.

Michiel nam een slokje van zijn bier en zei vervolgens tegen Martin, wat moet ik hier nu weer mee? Martin lachte, geniet man, die meiden redden zich wel en we zien wel wat er gebeurd, ik vind in ieder geval alles goed. Ja zegt Michiel, dat snap ik maar wij hebben dit echt nog nooit gedaan en ik weet wel dat Manon die fantasieën heeft met vrouwen maar dit valt even koud op mijn dak. Ik geniet er zeker wel van maar ik moet er nog even aan wennen. Martin zei nou Karin weet echt wat ze doet, ik weet ook zeker dat Karin bij jou ook nog wel hele fijne dingen gaat doen als dit zo door gaat. Michiel lachte zenuwachtig en hij zei dat hij het dan maar zou af wachten wat er nog gaat gebeuren.

Op dat moment hoorden ze kleding stukken vallen, Martin keek de gang in en zag dat Karin en Manon nu beiden hun broek uit hadden en dat ze elkaar zeer heftig aan het vingeren waren. Martin zei, hey dames, misschien is het leuker voor ons als jullie hier op de bank verder gaan. Manon keek op en liep direct richting woonkamer, ze had alleen haar shirtje nog aan, ze had een zeer geile blik en je zag duidelijk het lekkere lichaam van Manon met een mooi geschoren kutje eronder. Karin kwam er achteraan gestrompeld. Ze had haar broek nog om haar enkels en deed deze ook uit halverwege de woonkamer. Michiel vroeg aan Manon, wat ga je allemaal doen meissie? Manon antwoorde in een waas dat ze Karin wilde hebben en dat ze zo geil werd van het gezoen en gevinger van Karin en dat ze even van Karin wilde genieten. Karin kwam achter Manon staan, liet haar handen over haar lichaam gaan en reikte met 1 hand richting het kutje van Manon. Manon draaide zich om. De dames begonnen direct weer te zoenen en hun handen gingen beiden naar elkaars kutjes toe. Ze begonnen elkaar vrijwel direct weer te vingeren en Manon deed het bovenstukje van Karin uit. De borsten van Karin kwamen vrij in een strakke BH.

Martin zat dit tafereel te bekijken en zei tegen Michiel, en geniet je al een beetje van het uitzicht? Jazeker zei Michiel, heerlijk om te zien en het laat mij ook niet echt onberoerd zeg maar. Martin zei tegen Michiel, nou mij ook niet en ik ga zo mezelf ook maar eens uitkleden en met mijn pik spelen want dit uitzicht is gewoon te mooi. Michiel lachte, serieus Martin, ga je hier gewoon met je broek op je enkels naar kijken? Ja zei Martin, je moet hier toch vol van genieten?

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Koningsdag 2018 - 2


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (2)
DE 15 NIEUWSTE "Groepsex" VERHALEN
:: Presentatrice Marion - 3Door: Master John
Gelezen: 2261x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
19-03
9.0
:: Buurvrouw Anne - 4Door: Dano30
Gelezen: 9163x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Buurvrouw, Trio, MVV, Pijpen, Beffen
17-03
8.7
:: Weekendje WegDoor: Lisa-brabant
Gelezen: 12518x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Welness, Groepseks, Lesbisch, Massage
15-03
8.5
:: Cadeautje Van Mijn ManDoor: Kiarawilmeer
Gelezen: 15688x
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags:
09-03
8.3
:: Isabel In Het RestaurantDoor: Isabel
Gelezen: 14267x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Exhibitionistisch, Zaadsletje, Pijpen, Gebruikt Worden
08-03
8.0
:: AutopechDoor: Arlette
Gelezen: 18108x
Reacties: 13
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Neuken,
05-03
8.5
:: Nieuwe Job - 5Door: Ellen
Gelezen: 11411x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Negers, Dikke Tieten
28-02
8.8
:: Gebruikt Als Een Geile SletDoor: Sophie95
Gelezen: 20373x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Slet, Gangbang, Meerdere
26-02
8.7
:: Donderdag SexbiosavondDoor: Lisa-brabant
Gelezen: 16481x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
20-02
8.2
:: Maria Leeft Zich Uit 5 #Door: Maria
Gelezen: 9013x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Buurvrouw, Pijpen, Plassen, Dikke Piemel
20-02
9.0
:: Vriendenvakantie - 4 (suzan)Door: Westland_cpl
Gelezen: 6187x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Swingen, Vrienden VMVMV
19-02
9.0
:: Vriendenvakantie - 4Door: Xander
Gelezen: 10893x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Vrienden, Vakantie, Groepsex, Swingen, Partnerruil, Ongeremde Sex, Vingeren
19-02
9.1
:: Het ParkDoor: Arlette
Gelezen: 11176x
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Exhibi, Pijpen, Neuken
18-02
8.6
:: Partnerruil Werd GangbangDoor: Peter
Gelezen: 14251x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
17-02
7.8
:: Ultieme FantasieDoor: Ellev
Gelezen: 12716x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
14-02
8.5
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net