Opwindend.Net
Datum: 01-05-2018
Stemmen: 47x
Cijfer: 9.0
Gelezen: 18044x
Lezers Online: 1
Lengte: Lang
Monique Ontdekt Op Vakantie - 3
Door RobMonique - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Monique Ontdekt Op Vakantie - 2

Nadat ik de mannen had uitgelaten liep ik de badkamer in om mezelf maar even op te frissen. Ik zette de douche aan en keek hoe Monique ondertussen in het bad was gaan zitten dat pas voor de helft gevuld was. Na mezelf gewassen te hebben stapte ik onder de douche vandaan en droogde me af. ‘Heb je genoten?’ vroeg ik aan Monique die een beetje zat te dromen.

‘Het was heerlijk schat, ik wist niet dat ik me zo kon laten gaan. En wat vond jij er van?’ Ik ga eerlijk aan dat ik in het begin wat moeite had met de situatie en haar dominantie, maar dat ik langzaam maar zeker steeds geiler werd en mijn jaloezie aan de kant kon schuiven. ‘Ik had al zo’n vermoeden dat je het geil vond, want je kwam zo snel klaar toen ik je pijpte.’

‘Wat vond je het geilste om te zien?’ ‘Misschien wel toen John zo met je kontje bezig was’ gaf ik toe. ‘Ik wist niet dat je dat lekker vond’. ‘Dat wist ik ook niet, maar in de opwelling liet ik het over me heen komen en het voelde heerlijk. Dat moeten we in de toekomst maar eens verder gaan ontdekken’ zei Monique terwijl ze me een knipoog gaf.

‘En wie bedoel je met “we” precies?’ ‘Jij en ik en misschien John en Dirk of misschien wel anderen. Ik zie wel wat de toekomst brengt.’ Ik was op de rand van het bad gaan zitten en keek naar Monique die genoot van het warme water. Het geluid van het water dat uit de kraan en in het half gevulde bad kletterde was kalmerend. Ik gaf Monique een kus en liep naar het balkon en plofte neer op het niet al te comfortabele plastic stoeltje.

Na een tijdje genoten te hebben van het zonnetje kwam Monique aangelopen met alleen een handdoek omgeslagen. ‘Zit je lekker schat?’ Ik knikte bevestigend en zei ‘even een beetje relaxen om bij te komen van alles.’ ‘Jij moet bijkomen?! wat denk je van mij?! het is allemaal behoorlijk gevoelig.’ ‘Dus voorlopig even rust en geen bezoek van John en Dirk?’ ‘Dat lijkt me beter’ zei Monique.

Die avond hebben we rustig iets gegeten en zijn redelijk op tijd naar bed gegaan. Vooral Monique viel al voordat we goed en wel welterusten hadden gewenst in slaap. De volgende dag ging ook rustig voorbij, waarbij we vooral in de zon gelegen hebben op het strand. Opvallend genoeg waren John en Dirk nergens te vinden op het strand.

’s Avonds gingen we weer een hapje eten, ditmaal in een ander restaurant. We werden door een jonge vrouw naar een tafel gebracht. Ik schatte haar rond de 20 en ze was knap om te zien. Het was Monique ook opgevallen en we keken haar allebei na toen ze terug liep naar de ingang om nieuwe gasten te begroeten. Ik keek als eerste weg en zag dat Monique haar ogen nog gericht had op de hostess. ‘Laat je je oog nu ook al vallen op jonge vrouwen?’ vroeg ik met een plagende glimlach. ‘Nee niet per se maar ze had gewoon mooie ogen.’ ‘Nou die ogen waren al een tijdje niet meer te zien terwijl jij nog aan het staren was’ antwoordde ik met een knipoog.

Veel tijd om hier verder over te praten hadden we niet aangezien een jongen, gelet op zijn voorkomen kon ik het geen man noemen, zich voorstelde en aangaf onze ober te zijn. De jongen maakte een flauw grapje en tot mijn verbazing moest Monique lachen. Ik ken het gevoel voor humor van Monique na al die jaren wel waardoor ik wist dat ze lachte: ze was aan het flirten!

De jongen zag er goed uit dat moest ik Monique nageven maar ik schatte het leeftijdsverschil toch al snel op 10 jaar. Ik bestelde een biertje bij de jongen en Monique vroeg wat hij haar aanraadde. Hij raadde zo voor het eten aan om te beginnen met een cocktail: ‘een Mrs Jones of een seks on the beach is altijd lekker vind ik’. De jongen liet zijn ogen even afglijden in de richting van de blouse van Monique waar hij zo van bovenaf een aardige inkijk in moet hebben gehad. Monique bestelde een Mrs Jones onder het mom van “die wil ik wel eens proberen”.

‘Je bent wel geswitcht van leeftijdscategorie merk ik’ zei ik tegen Monique. ‘Ach het is een knappe jongen om te zien en een beetje flirten is altijd leuk toch?’ ‘Jaja dat flirten van jou ken ik inmiddels’ zei ik voordat ik opstond om naar het toilet te gaan. Toen ik terug kwam stond de jongen bij onze tafel en zo te zien had hij de drankjes neergezet. Van een afstandje zag ik dat beide moesten lachen, maar toen ik dichterbij kwam en de jongen dit in de gaten kreeg, ging hij snel verder met zijn werk.

Monique had de voor mij zo duidelijke pretoogjes, waardoor voor mij meteen duidelijk was dat ze blij werd van het geflirt. Gedurende de avond werd er tussen de twee nog wat geflirt maar meer dan speelse blikken werden er niet uitgewisseld. ‘Ben je niet een beetje jong voor een toyboy?’ vroeg ik haar. ‘Ach wie zegt dat ik ook echt met hem zou willen spelen? Waarschijnlijk heeft hij weinig ervaring en dat is voor een vrouw niet bepaald een garantie op een orgasme’ zei ze met een knipoog.

Na het eten kwam de ober naar ons toe en nodigde ons uit om bij hem thuis nog een drankje te doen. Monique stemde meteen toe voordat ik ook maar de gelegenheid had om een woord te zeggen of een blik met haar uit te wisselen. De ober gaf aan dat hij wel eerder kon stoppen met werken omdat de zaak bijna leeg was en dat hij over 5 minuten bij ons zou zijn. ‘Ik ben benieuwd wat je nu weer van plan bent’ zei ik tegen Monique. ‘Een plan heb ik nog niet echt, we doen gewoon een drankje en kijken wel of het gezellig is toch?’ ‘Tijdens deze vakantie heb jij het al snel gezellig met iemand.’ ‘Ik ben nou eenmaal een sociaal persoon, dat weet je toch?’ zei Monique met een lach.

De ober was al snel terug, omgekleed en wel. Hij stelde zich voor als Mike en nadat wij ons hadden voorgesteld vertelde Mike dat hij 5 minuten hier vandaan woonde. Die 5 minuten waren ietwat te enthousiast ingeschat maar na zo’n 10 minuten kwamen we bij een appartementencomplex aan in een buurt waar volgens mij geen toeristen verbleven. Tijdens de wandeling waren Mike en Monique vrolijk met elkaar in gesprek, maar deed Mike overduidelijk moeite om mij bij het gesprek betrokken te houden in de hoop dat ik het ook gezellig vond.

Mike vertelde toen we naar binnen liepen dat hij samen met twee vrienden woonde om de kosten voor een appartement te kunnen delen in dit dure gedeelte van het land. Toen ik dat hoorde schoot ik lichtelijk in de paniek en dacht aan Monique en drie van die jongens. Mijn opluchting was dan ook groot toen Mike zei dat zijn vrienden aan het werk waren en daarna waarschijnlijk wel iets gingen drinken ergens.

Het was duidelijk dat het appartement door drie jonge gasten bewoond werd want veel sfeer was er niet te vinden in het appartement. We gingen op de bank zitten en Mike schonk voor ons alle drie een baco in, veel meer was er eigenlijk niet in huis. We zaten gezellig te praten en ook nu weer werd ik gewoon betrokken in gesprekken.

Langzaam kreeg ik het idee dat Mike misschien toch niet uit was op meer dan gezelligheid. Maar dat bleek ik toch verkeerd te hebben gezien toen ik terug kwam van het toilet. Ik weet niet wie het initiatief heeft genomen maar toen ik terug kwam zaten Mike en Monique gepassioneerd te zoenen waarbij beiden hun handen de vrije loop lieten.

Toen ik de deur naar de woonkamer weer dicht deed schrok Mike toch een beetje en keek mijn kant op. Monique stelde hem al snel gerust door te zeggen dat we een open relatie hadden en we gewoon konden doen waar we zin in hadden. Mike leek toch een beetje van slag toen ik weer op de bank ging zitten en het initiatief moest duidelijk van Monique komen. Ik wist mezelf eigenlijk ook geen houding te geven, want zoveel ervaring hadden we nu ook weer niet met zulke situaties. Ik stond op en ging in een versleten stoel zitten die schuin naast de bank stond.

Ik had een goed zicht op Mike en Monique en merkte dat het mij niet koud liet wat die twee aan het doen waren. Monique had het shirt van Mike uitgetrokken en verlekkerde zich aan het strakke lichaam van de jongen. Al snel volgde de broek van Mike en zat Monique op haar knieën op de grond voor de bank. Mike liet het gewillig over zich heen komen en bewoog zijn kont snel omhoog om Monique de gelegenheid te geven zijn boxer uit te trekken. Mike z’n pik was duidelijk stijf, maar was van een vrij gewoon formaat. In vergelijking met de pikken van John en Dirk was Mike eerder wat kleiner geschapen. Om de een of andere reden voelde ik mij hierdoor beter, alsof ik verwachtte dat Monique al snel klaar zou zijn met hem of snel op hem zou zijn uitgekeken.

Veel tijd om daarover na te denken had ik niet want Monique begon de pik van Mike te likken en rustig af te trekken. Mike z’n ballen werden niet vergeten en het eerste gekreun vulde de ruimte toen Monique een van zijn ballen in haar mond zoog. Om en om speelde ze met zijn ballen terwijl ze de pik rustig aftrok. Mike genoot duidelijk en liet een diepe kreun ontsnappen toen Monique zijn eikel in haar mond nam. Binnen no time had Monique zijn hele pik in haar mond genomen en verschenen kleine tranen in haar ogen.

Al snel verhoogde Monique het tempo waarna Mike aangaf dat hij zou gaan klaarkomen. Monique verhoogde het tempo nog meer en verlangde waarschijnlijk naar zijn zaad in haar mond. Niet veel later kwam Mike klaar en bijna tegelijkertijd hoorden we een deur dichtvallen. Terwijl Monique de stralen sperma in haar mond opving ging de deur van de woonkamer open en stapten twee donkere jongens binnen.

Iedereen was verbaasd maar de twee nieuwe jongens waren echt met stomheid geslagen. Als die twee tekenfilm figuren waren geweest dan hadden hun ogen uit hun oogkassen gepuild zo verbaasd waren ze om te zien wat er gebeurde.

Door de plotselinge binnenkomst van de twee jongens had Monique het sperma van Mike nog niet doorgeslikt, waardoor mijn anders zo spraakzame vrouw nu ook even niets kon zeggen. ‘What the fuck gebeurd hier?!’ vroeg een van de twee met licht overslaande stem. ‘Uhm…’ stamelde Mike terwijl hij nog bijkwam van zijn orgasme. Monique slikte snel het zaad van Mike door en antwoordde ‘we hadden een gezellige avond met Mike en hij nodigde ons uit voor een drankje. En toen werd het opeens heel gezellig.’ Nu pas kregen de jongens echt door dat ik in de stoel zat toe te kijken.

‘Is dat je vriend?!’ vroeg dezelfde jongen met nog meer verbazing in zijn stem. ‘Mijn man, we zijn getrouwd, maar ja we zijn samen’ antwoordde Monique. De beide jongens vielen bijna om van verbazing en wilden alle details weten van Monique. Waar we vandaan kwamen, hoe we Mike hadden leren kennen, wat ik hiervan vond, of we ervaring hadden. Monique vertelde dat we voor het eerst ervaring op hadden gedaan tijdens deze vakantie met John en Dirk. Toen de jongens hoorden wat Monique allemaal had ontdekt de afgelopen dagen kregen ze door dat Monique wel open stond voor seks met meerdere mannen.

De pik van Mike begon langzaam weer wat tekenen van leven te vertonen en ik vermoedde dat de twee jongens ook opgewonden begonnen te raken. Monique zag dat Mike z’n pik weer tot leven kwam door de verhalen en ze begon zijn pik zachtjes te strelen. ‘Misschien kunnen we het met z’n allen nog een beetje gezellig maken?’ vroeg Monique quasi nonchalant alsof ze niet allang bedacht had dat deze jongens de avond van hun leven gingen beleven.

Monique trok haar jurkje uit voordat de jongens antwoord konden geven. Een antwoord heb ik de jongens niet horen geven maar toen Monique voor ze stond in een kanten body kwamen de jongens als de brandweer in beweging en begonnen hun kleren uit te trekken. Monique was in een tongzoen verwikkeld met Mike maar keek met een schuin oog naar de twee jongens. Ik denk dat het Monique niet tegenviel wat ze in haar ooghoeken zag. Beide jongens waren iets breder gebouwd dan Mike en zaten goed strak in hun vel zonder overdreven gespierd te zijn.

Hun boxers verraadden al dat ze opgewonden waren en terwijl ze het laatste kledingstuk uittrokken stopte Monique met het zoenen van Mike. Met enthousiasme overbrugde ze de meter afstand tussen haar en de jongens toen ze zag dat ze allebei groter geschapen waren dan Mike. Hun namen hebben we nooit te horen gekregen, maar om het verhaal makkelijker leesbaar te maken zal ik verzonnen namen gebruiken: Alex en Bas.

Alex was een paar centimeter langer dan Bas en dat vertaalde zich ook bij zijn pik: hij had veruit de langste pik van alle jongens. Bas had daarentegen een bovengemiddelde lengte, ik schatte een centimeter of 18 maar een dikte waar maar weinig mannen mee kunnen concurreren. Monique begon beide jongens om en om te zoenen en haar handen hadden ondertussen de pikken van de jongens vastgegrepen. Alex kon ze wel aftrekken met een hand, maar bij Bas ging dat net even lastiger. Monique kreeg dit al snel door waardoor ze de jongens om en om aftrok om Bas met twee handen te kunnen plezieren.

Mike was achter Monique gaan staan en begon voorzichtig met zijn handen over haar lichaam te gaan. Voorzichtig gingen de handen van haar heupen naar haar billen, die hij even kneedde in de sexy body die ze droeg. Daarna gingen de handen via de heupen naar haar borsten waarbij het veel aandachtig besteedde aan haar tepels. Monique heeft gevoelige tepels die, bij de juiste aanrakingen, een geile reactie geven in haar lichaam.

Monique zette zich op haar hurken en nam als eerste de pik van Alex in haar mond. Ze begon als een dolle te pijpen in hoog tempo en probeerde de pik diep in haar mond te nemen. Dit lukte nog niet meteen tijdens de eerste ronde, maar ik twijfelde er ondertussen niet meer aan dat het haar zou lukken. Bas was de volgende gelukkige, al moest Monique veel moeite doen om zijn pik überhaupt in haar mond te krijgen. Zijn eikel was net zo dik als de rest van zijn pik, waardoor het voor Monique ook niet makkelijker werd toen ze zijn eikel in haar mond had gekregen.

Ze begon licht te kreunen met de dikke pik in haar mond die ze met twee handen omsloten had om hem tegelijkertijd af te kunnen trekken. Alex stond geduldig te wachten maar Mike was alweer begonnen met het kneden van de borsten van Monique. Toen ook hij aan de beurt was liet hij de borsten van Monique voor wat het was en genoot hij weer toen Monique in een keer zijn pik helemaal in haar mond en keel nam.

Na de jongens zo om de beurt te hebben gepijpt vond Monique het tijd om geneukt te worden. Alex en Bas moesten op de bank gaan zitten terwijl Monique op haar knieën voor de bank ging zitten. Mike moest achter haar plaats nemen om haar als eerste te neuken.

Mike ging direct op zoek naar een condoom maar Monique gaf aan dat ze daar geen zin in had. Verrukt nam Mike plaats achter Monique en liet zijn vingers over de stof van haar body gaan. Hij voelde dat de doorzichtige stof ter hoogte van haar kutje al nat was en schoof de stof wat aan de kant om zijn vingers toegang te geven tot het kutje van Monique.

Nadat hij eerst een en meteen daarna twee vingers in het drijfnatte kutje van mijn vrouw had gestoken wist hij zeker dat ze er helemaal klaar voor was. Hij plaatste zijn pik tegen de ingang van het kutje en drukte voorzichtig door, alsof hij bang was haar pijn te doen. Monique liet een klein kreuntje ontsnappen, maar meer was ook niet mogelijk met de pik van Bas in haar mond. Mike begon haar rustig te neuken waarbij hij zijn pik steeds dieper bij Monique naar binnen schoof. Toen hij helemaal in haar zat stopte hij even, misschien wel met de gedachte om Monique even te laten wennen aan zijn pik.

Ik geloof niet dat Monique moest wennen aan zijn pik want ze spoorde hem meteen aan om verder te neuken en stootte haar kont enthousiast naar achteren. De pik van Bas liet ze uit haar mond komen en ze zei tegen Mike ‘kom op neuk me! laat me voelen wat je hebt!’ Dat liet Mike zich geen tweede keer zeggen en hij begon haar direct harder en met diepe halen te neuken. Waarschijnlijk had Monique verwacht dat Mike het lang zou volhouden omdat hij al een keer was klaargekomen, maar daar had zij zich in vergist. Voor mijn gevoel kondigde Mike wel heel snel aan dat hij klaar ging komen, waarna Monique zich omdraaide om de pik in haar mond te nemen. Ze pijpte hem nog even als een bezetene waarna zij haar beloning mocht ontvangen. Ze opende haar mond en liet aan mij zien hoeveel Mike in haar mond had gespoten. Ik moet toegeven hij houdt het misschien niet lang vol, maar spuit wel veel zaad.

Monique speelde eventjes met het zaad in haar mond en slikte het door. Doordat ze met haar rug nu naar Alex en Bas zat had ze niet in de gaten dat Alex van de bank was gekomen en achter haar was gaan zitten op zijn knieën. Hij kuste haar nek en pakte haar borsten vast en Monique schrok zichtbaar eventjes. Lang heeft dit niet geduurd want de aanrakingen misten hun uitwerking niet. ‘Wacht ik trek even m’n body uit’ zei Monique waarna ze ging staan en zich uit de body probeerde te bevrijden. Aangezien ik ook altijd moet helpen met aan- en uittrekken verbaasde het mij niet dat het haar niet zomaar lukte.

Alex had duidelijk geen geduld hiervoor en trok met kracht de body ter hoogte van haar kutje en kont kapot en ging op de grond liggen. Monique werd op hem getrokken en ze genoot zichtbaar van het initiatief dat Alex nam. Ze wreef verleidelijk met haar kutje over de pik van Alex terwijl ik samen met Bas en Mike toekeken. Ik besloot mijn broek ook maar eens uit te doen om mijn pik meer ruimte te geven en mezelf te kunnen aftrekken.

Alex was duidelijk erg geil en duwde Monique met zijn heupen iets omhoog om vervolgens in een soepele beweging zijn pik in haar kutje te duwen. Alex was duidelijk langer en ook dikker geschapen dan Mike waardoor Monique met haar gekreun duidelijk liet merken dat ze even moest wennen aan zijn pik. Veel tijd kreeg ze daar niet voor want Alex begon haar al snel hard en diep te neuken, waardoor Monique alleen maar harder ging kreunen. Ze keek heel geil uit haar ogen in mijn richting en op dat moment dacht ik ‘ik wil ook mee doen' en stond op. Ik wilde mijn pik aanbieden aan Monique zodat ze mij kon pijpen, maar ze snauwde dat ik weer moest gaan zitten.

Bas werd erbij geroepen en zijn pik verdween met moeite tussen alle kreunen door in de mond van Monique. Doordat Monique met harde diepe halen werd geneukt ging het pijpen van Bas aanzienlijk moeilijker. Bas besloot het heft zelf maar in hand te nemen en begon Monique rustig in haar mond te neuken in hetzelfde tempo als Alex dat deed bij haar kutje. Het kwijl liep al snel uit Monique haar mond en via haar mondhoeken naar beneden.

Alex stelde voor om van positie te wisselen met Bas omdat hij nog niet te snel klaar wilde komen. Monique werd op haar knieën in de breedte van de bank gezet en Bas nam plaats achter haar. Alex was voor haar gaan liggen en Monique had zijn pik in haar hand genomen en begon hem langzaam af te trekken. Ietwat gespannen keek Monique achterom naar Bas wetende dat zijn dikke pik veruit de dikste was die zij ooit heeft geneukt. Bas wreef zijn pik een paar keer langs haar lipjes en spuugde ook nog twee keer op zijn pik om zeker te weten dat zijn pik helemaal nat was. Langzaam drukte hij zijn pik naar binnen en Monique hield zich helemaal stil. ‘Ontspan maar’ was het enige dat Bas zei terwijl hij langzaam verder drukte.

Nadat zijn eikel in het kutje van Monique zat hield Bas even stil om Monique te laten wennen, iets dat dit keer echt wel nodig was als ik de blik in haar ogen zag. Monique begon zelf rustig haar kont iets naar achteren te schuiven en vervolgens weer iets naar voren. Bas hield zijn pik stil en Monique deed het werk om zo de controle te houden. De hand van Monique ging al snel weer op en neer met de pik van Alex tussen haar vingers geklemd. De pik van Bas ging zo te zien steeds dieper naar binnen en Monique kon het blijkbaar prima aan zo’n dikke pik want niet veel later begon ze Alex te pijpen en begon Bas haar te neuken. Bas neukte haar in een rustig tempo maar zo te zien wel met diepe halen.

Alex begon ondertussen met zijn lichaamstaal aan te kondigen dat hij klaar ging komen, iets dat Monique ook opgemerkt had. Ze stopte met pijpen en begon hem snel af te trekken. Zwoel vroeg ze hem ‘ga je lekker m’n mondje vol spuiten?’ ‘Reken maar vieze zaadslet!’ antwoordde Alex en Monique dook weer op zijn pik terwijl Bas het kutje van Monique nog altijd aan het neuken was. Binnen no time was het hoogtepunt van Alex daar en Monique slikte alles zo goed mogelijk door. Blijkbaar was het zelfs voor haar te veel want toen ze om keek naar Bas zag ik een straaltje sperma langs haar mondhoek lopen. Met een snelle beweging van haar vinger verdween ook deze zaadcellen in haar mond.

Monique trok haar kutje iets van de pik van Bas af om aan te geven dat ze iets anders wilde. Bas moest op de bank gaan zitten en Monique kroop snel bovenop hem en liet zijn pik toch redelijk gemakkelijk in haar kutje glijden. Mike gaf aan dat hij niet meer kon, iets dat een teleurgestelde blik opleverde in de ogen van Monique. Alex bood zijn pik alweer aan en Monique deed haar best hem zo snel mogelijk hard te maken terwijl ze Bas bereed als een echte amazone. ‘Wacht ik moet ff naar de wc’ zei Alex en hij verdween de kamer uit. Monique en Bas gingen ongestoord verder en Monique begon Bas geil te tongen.

Toen Alex terug kwam hadden de twee neukers dat in eerste instantie niet door totdat Alex de kont van Monique begon te kneden. ‘Hey je bent er weer, zal ik je weer lekker even pijpen?’ vroeg Monique. ‘Nou ik heb iets anders in gedachte’ zei Alex ‘maar je mag m’n vingers wel even lekker nat maken met dat mondje van je’. Monique wist wat Alex in gedachte had en na de ervaring met John en Dirk nam ze gretig zijn vingers in haar mond. Bas hield zijn pik even stil diep in het kutje van Monique terwijl Bas zijn wijsvinger langzaam bij Monique naar binnen bracht. Monique kreunde zachtjes en moedige Bas aan om rustig te neuken.

Alex voelde dat zijn vinger zonder al te veel weerstand werd ontvangen en besloot zijn middelvinger ook naar binnen te brengen. Dat ging iets moeizamer, ook omdat Bas Monique rustig aan het neuken was in haar kutje. Rustig begon Alex zijn vingers te bewegen alsof hij haar kontje aan het neuken was. Ik had mijn pik ondertussen stevig in m’n hand en was me aan het aftrekken op dit spel dat zich voor mij afspeelde.

Monique zei tegen Alex ‘je mag me in m’n kontje neuken maar je moet wel voorzichtig doen, je bent de eerste die m’n kontje gaat neuken. Zal ik je pik nog even goed nat pijpen?’ Alex wist niet hoe snel hij zijn pik in de mond van Monique moest stoppen waarna hij met veel spuug werd gepijpt. Bas moest even stil houden toen Alex zou gaan proberen het kontje van Monique te ontmaagden. Alex spuugde nog even op de anus van Monique en duwde snel twee vingers naar binnen om haar nogmaals met zijn vingers te neuken. Snel verwisselde hij zijn vingers voor zijn eikel en met nog een klodder spuug begon hij door te duwen.

Monique keek achterom naar Alex en onze blikken kruisten. Zo geil had ik haar nog nooit zien kijken terwijl ze Alex aanmoedigde met geile praat om een anaalslet van haar te maken. Ik was verbaasd om te zien hoe makkelijk de pik van Alex naar binnen gleed want na een paar neukbewegingen zat zijn pik al tot aan de stam in haar kontje. ‘Laat mij maar eens voelen hoe het is om door twee pikken tegelijk geneukt te worden’ zei Monique. Beide jongens begonnen haar te neuken en al snel hadden ze een ritme gevonden. Monique kreunde zoals nooit tevoren en genoot van de twee pikken. ‘Ik ga je kont zo lekker volspuiten’ zei Alex waarmee hij zijn orgasme aankondigde. Niet veel later spoot hij zijn zaad die in de kont van mijn vrouw terwijl Bas zijn tempo verhoogde.

Alex haalde zijn pik uit haar kont en een beetje zaad liep mee naar buiten. Monique zat dicht tegen een orgasme aan maar voordat ze zover was spoot Bas redelijk onaangekondigd haar kutje vol. Bas trok zijn pik uit haar kutje en een golf zaad kwam uit haar kutje. Monique ging op de bank zitten naast Bas en was nog niet klaargekomen. ‘Hier komen jij’ zei ze tegen mij. ‘Je gaat me klaar likken en zorgen dat ik weer helemaal schoon ben’.

Ik was zo geil geworden dat ik zonder enig protest meteen haar klitje begon te likken. Met mijn vingers haalde ik het zaad uit haar kutje en na een kleine aansporing van Monique likte ik mijn vingers af. Ik stak m’n tong diep in haar iets openstaande kutje en proefde een licht zilte smaak van zaad van Bas. Snel ging ik verder naar het klitje van Monique en binnen no time kwam ook zij klaar.

Door de heftige spiersamentrekkingen kwam nog meer zaad uit haar kontje dat op de bank dreigde te komen. ‘Lik je me daar ook nog even schoon schat, straks wordt de bank vies?’


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (5)
DE 15 NIEUWSTE "Groepsex" VERHALEN
:: Presentatrice Marion - 3Door: Master John
Gelezen: 6308x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
19-03
8.7
:: Buurvrouw Anne - 4Door: Dano30
Gelezen: 9940x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Buurvrouw, Trio, MVV, Pijpen, Beffen
17-03
8.7
:: Weekendje WegDoor: Lisa-brabant
Gelezen: 13008x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Welness, Groepseks, Lesbisch, Massage
15-03
8.5
:: Cadeautje Van Mijn ManDoor: Kiarawilmeer
Gelezen: 15895x
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags:
09-03
8.3
:: Isabel In Het RestaurantDoor: Isabel
Gelezen: 14424x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Exhibitionistisch, Zaadsletje, Pijpen, Gebruikt Worden
08-03
8.0
:: AutopechDoor: Arlette
Gelezen: 18256x
Reacties: 13
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Neuken,
05-03
8.5
:: Nieuwe Job - 5Door: Ellen
Gelezen: 11486x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Negers, Dikke Tieten
28-02
8.8
:: Gebruikt Als Een Geile SletDoor: Sophie95
Gelezen: 20568x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Slet, Gangbang, Meerdere
26-02
8.7
:: Donderdag SexbiosavondDoor: Lisa-brabant
Gelezen: 16582x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
20-02
8.2
:: Maria Leeft Zich Uit 5 #Door: Maria
Gelezen: 9088x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Buurvrouw, Pijpen, Plassen, Dikke Piemel
20-02
9.0
:: Vriendenvakantie - 4 (suzan)Door: Westland_cpl
Gelezen: 6228x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Swingen, Vrienden VMVMV
19-02
9.0
:: Vriendenvakantie - 4Door: Xander
Gelezen: 10970x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Vrienden, Vakantie, Groepsex, Swingen, Partnerruil, Ongeremde Sex, Vingeren
19-02
9.1
:: Het ParkDoor: Arlette
Gelezen: 11233x
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Exhibi, Pijpen, Neuken
18-02
8.6
:: Partnerruil Werd GangbangDoor: Peter
Gelezen: 14335x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
17-02
7.8
:: Ultieme FantasieDoor: Ellev
Gelezen: 12745x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
14-02
8.5
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net