Opwindend.Net
Datum: 11-05-2018
Stemmen: 51x
Cijfer: 8.5
Gelezen: 17316x
Lengte: Lang
Online Lezers: 1
De Opdracht
Door Mark1990 - Mijn Profiel Pagina

Een rustige week had je achter de rug, je mocht zelfs op vrijdag al iets eerder weg van je werk. Je belde me op om te zeggen dat je al om 13.00 thuis zou zijn!

Ik schrok even want daar had ik niet op gerekend. Maar achteraf kwam het alleen maar goed uit!

Pfff je wou echt graag een heerlijke lange douch nemen het was typisch nederlands weer eigenlijk lekker warm, maar wel meteen ook weer zo vochtig. Toen je binnen thuis kwam zat er op de deur naar de huiskamer een briefje geplakt

‘Hi Schatje, we gaan wat leuks doen dit weekend. Je heb nog een half uur om lekker te douchen en de kleding aan te doen die klaar ligt op bed. Verder een lijstje met spullen die je mee moest nemen. Dat ging van de gebruikelijke dingen als je tandenborstel tot aan kleding, wel moest je extra meenemen je bikini en een leuk speeltje naar keuze. De brief werd afgesloten met tot over 30 min in de auto (K)’

Toen je de deur naar de slaapkamer opendeed ging je meteen opzoek naar de kleding die ik voor je had gelegd om straks aan te doen. Even schrok je er lag een mooie strakke spijkerbroek klaar met een nieuwe witte blouse.. Alleen er miste iets er lag namelijk alleen nog maar een nieuwe zwarte kante string en verder niks. Je rade het eigenlijk de rest van de dag moest je door brengen zonder BH aan. Na een heerlijke douche en je zelf lekker te hebben ingesmeerd met lotion. Trek je de klaar gelegde kleding aan en maakt jezelf goed op!

Na dat je alle spulletjes heb ingepakt bedenk je jezelf alleen nog dat er ook nog een speeltje mee moet. Na even goed nadenken besluit je om de dobbelstenen mee te nemen. Leuk en uitdagend iets nieuws dacht je bij jezelf! Eigenlijk kon je het al raden maar als je de slaapkamer uit loopt hangt er weer een briefje klaar met de volgende instructies.

- De bovenste 3 knoopjes van je blouse dien je nu los te maken

- De rest van het weekend volg je de door mijn gegeven opdrachten op

- Het is zomenteen 30 min rijden naar onze bestemming, vanaf dat je de auto in stapt tot aan het einde van de rit moet je jezelf minimaal 1 keer klaar vingeren.

Volspanning en toch ook weer erg nieuwsgierig loop je richting de auto, en vraag je jezelf af wat staat er mij dit weekend allemaal te wachten??

Als je de deur open doet kijk ik je strak aan, en laat een geef me ogen goed te kost! Ik zie het nu al aan je, je straalt het zelf al uit. Je heb er zin in.

Al beginnend geil kom je naast me zitten in de auto, mijn handen die voorzichtig maar toch goed stevig vast pakken… En onze lippen vinden elkaar. We zijn nog niet eens de straat uit en al wild zoenend met elkaar!

Als we de straat uit rijden. Hoef ik je niet eens aan te sporen jezelf te gaan verwennen.. nee mevrouw wil maar wat graag zich zelf aanraken.

Langzaam laat je handen door je haren glijden, en daagt mij goed uit met uitdagende blikken. Om mijn nog even extra te pesten maak je eerst een extra knoopje los! Om vervolgens door je blouse heen je borsten goed en stevig te strelen. Je kneed en streelt ze een tijdje, rijden word voor mij steeds moeilijker.. Maar om me extra uit te dagen zeg je heel ondeugend.

‘Oeps schat.. Je ziet me tepels wel heel goed hoor de blousje’

Langzaam gaat je knoopje en rits van je broek los. En verdwijnt heel langzaam je hand in je broek.

Wauw.. schatje ik ben nu al nat…

Langzaam laat je een vinger door tussen je lippen door glijden. Van rustig over je clitje naar stiekem zelfs al wat naar binnen.. Naast me in de auto begin je heftig te kreunen. Aah moppie mijn clitje begint helemaal te groeien…

Steeds sneller en steviger zie ik je vingers te keer gaan naast me. Voor het eerst zit je gewoon naast me in de auto en ga je zo gewoon klaar komen!!

Je vraagt het lief en uitdagend.. Moppie mag ik klaar komen. Met een knellende en steeds harder wordende pik.

Geef ik toe, ja schatje kom voor me.

Juist op het moment dat we stil staan bij een stoplicht en ik je goed kan aan kijken is het zo ver.. Hmmmmm! En het is pas vrijdag….

Aangekomen op de plaats van bestemming stap je met een rood hoofd, open blouse en nog natter kutje uit de auto.. Een weekendje Amsterdam heb ik voor ons geregeld.

De sleutel van de onze kamer heb ik al. En geef aan dat je vast naar binnen moet gaan, en dat ik later wel zou komen eerst nog wat dingen moet regelen.

Eenmaal boven aangekomen in onze kamer.. Vind je een super groot bed en op het balkon een heerlijke jacuzzi voor minimaal 4 personen. Op het bed vind je een groot hart gemaakt roze blaadjes.. De hele kamer ruimt naar mijn luchtje.. Midden in het hart ligt je volgende envelop.

- Maak je meest uitdagende foto en stuur deze naar mij op

- Verken de stad, en ga opzoek ik wil 3 foto’s hebben van jouw in nieuwe uitdagende lingerie uit drie verschillende winkels.

- In de envelop vind je geld, zoek een leuke winkel uit en koop een nieuw speeltje die je altijd al is heb willen proberen

Pfff denk je bij jezelf nog meer opdrachten. En dan nu op een vrijdag middag in een goed strakke spijkerbroek en een blouse die meer laat zien dan dat die verbergt moet je door het centrum gaan lopen.

Ondanks alles vind je het spannend, uitdagend maar vooral vreselijk opwindend. Nog nooit heb je zo iets gedaan! Maar zal er nu wel echt voor moeten gaan.

Heel toevallig als je het hotel uitloopt gaat je telefoon af! Je heb een App van me gekregen ‘schatje voor deze opdracht krijg je 1 uur’

De eerste straat waar je inloopt is het meteen raak, niet alleen kijken een hoop mannen naar je om, maar ook ben je omringd door verschillende seks winkels. Er is hier echt van alles te beleven.. Voor je eerste opdracht ga je opzoek naar een setje waar je billen heerlijk naar voor komen. Mooi rood van kleur!! En terwijl je midden in de winkel in een pashokje staat moet je de foto voor me maken.

Ik heb het echt geprobeerd! Maar heb je gevolgd en ben nu aanwezig in de zelfde winkel… Zachtjes fluister ik je naam bij de pashokjes om er achter te komen waar je zit…

Voor het eerst in je leven sta je daar dan, in een winkel waar je nog nooit geweest bent in een nieuwe uitdagende lingerie.. Met mij nu recht tegen over je.

Diep in je ogen kijk ik je aan, en zoen je zachtjes in je nek… Hijgend met bijna geen controle meer over mezelf fluister ik in je oor, hoe geil ik je vind. En dat me pik nog nooit zo hard is geweest.

Schatje.. hij klopt zelfs in me broek, pijn doet het bijna zo geil ben ik!

Mijn handen die over jouw billen glijden lichtelijk duwe ik je naar beneden en moet je op een krukje gaan zitten wat in het hokje staan.

Met een uitdagende geile blik naar boven maak je langzaam me broek los.

Je pest me door mijn boxer heen pak je mijn harde pik goed vast en streelt hem uitdagend. Hmmm zelfs mijn eikel komt al boven de rand van me boxer uit….

Dikke aders zie je al kloppend op mijn harde pik, vraagt kijkt je me aan?

Mijn handen vinden je hoofdje en brengen je mond langzaam naar de bovenkant van mijn harde pik! Schatje.. zuig me eikel eens goed naar binnen.

Je lippen goed strak om mijn eikel heen. Net wanneer mijn boxer verder naar beneden gaat, klinkt er van achter het gordijn, lukt het mevrouw? Kan ik nog iets voor u doen?

Met nog half mijn harde pik ik je mond kreun je half dat het allemaal lukt! Oeps… vragend kijk je me aan of je nog wel door moet gaan. Ik pak je goed stevig vast en geef aan we maken het later wel af! Ga jij maar verder met je opdracht. Als je klaar bent met passen. Loop je snel en vluchtig de winkel uit

De mevrouw kijkt je lachend aan en vraagt nog een keer heel sarcastisch of het gelukt was.

Met een rood hoofd vol schaamte zeg je.. Ja zeker mevrouw was allemaal gelukt en loopt snel weg

Na een flinke tijd nog door de stad te hebben gelopen ben je bijna klaar. Nog 1 foto van jouw in een setje moet je maken. Een beetje ongemakkelijk van alle blikken van mannen besluit je snel een livera in te duiken en daar opzoek te gaan naar een setje. Ook wanneer je hier de winkel binnen komt kijkt men meteen na je. Hier kom je er pas achter dat er gewoon 4 knoopjes van je blouse open zijn en je bijna alles laat zien, snel doe je er weer 2 dicht en gaat opzoek. Je aandacht word getrokken door een mooi licht blauw setje. Weer duik je snel het pashokje in en gaat opzoek naar de juiste houding voor de foto. Redelijk snel heb je hem gevonden en stuurt de foto door.

Nog geen tel later krijg je antwoord van mij. Koop dit setje en trek hem meteen aan! Eenmaal het setje aan zie je alleen dat het flink doorschijnt door je witte blouse.. Oeps snel terug naar het hotel..

Op het bed vind je weer je volgende opdrachten kaartje… Wat staat je nu weer te wachten bij jezelf denk je.. Het valt mee:

- Trek alleen je String aan en doe een badjas aan

- Ik heb in de massage salon een privé tafel voor ons geregeld

- Ga op de tafel liggen en doe de badjas uit

- En geniet van wat er gaat komen

Volspanning loop je naar beneden en ga je opzoek naar de spa in het hotel.

Eenmaal daar aangekomen, ga je opzoek naar mij alleen ben ik nog nergens te bekennen. Je word aangesproken door een vriendelijke man, je schat hem begin 30 goed atletisch gebouwd met wat langer donker haar. Hij stelt zich voor als Tim en geeft aan dat je met hem mee mag lopen naar de massage kamer.

Daar aangekomen vraag je aan hem of je ook weet waar ik ben. Het enige antwoord wat je krijgt is.. Mark zal later aansluiten. Hier achter het gordijn kan je badjas uit doen voor me en een handdoek om je heen slaan. Daarna mag je op je buik plaats nemen op de tafel. Met een gevoel vol vraagtekens wat er nu weer gaat gebeuren kruip je maar snel achter het gordijn. Als je net je badjas heb opgehangen kom je er achter dat er helemaal geen handdoek ligt. Snel roep je naar tim met de vraag of hij er een heeft. Geen reactie langzaam schuif je het gordijn maar opzij in de hoop dat hij er niet is. Maar helaas daar sta je dan enkel een kante string en met je borsten ontbloot recht tegenover Tim. Even weet je jezelf geen houding te geven. Wat een prachtig lichaam heb je krijg je als compliment en gaat snel met schaamrood op je gezicht op de tafel liggen…

Je ontspant goed en zijn handen voelen goed en stevig over je hele lichaam heen. Net op het moment dat je wat spanning en geilheid los kan laten krijg je de vraag.. Vind je het goed als we je string even uit doen? We gaan namelijk je billen doen en anders word hij vies. Eigenlijk voor je antwoord kan geven trekt Tim en al uit. Daar lig je dan op de tafel geheel naakt. Eerst rustig laat hij de warm olie over je billen glijden.. Om ze daarna stevig heen en weer te kneden. Je denkt bij jezelf dat die elke keer weer net even iets teveel met zijn duimen richting je liezen zou gaan.. Zou die het zien? Dat je heerlijk glad geschoren kutje weer zeiknat is geworden bij deze aanraking. Even voel je schuldig geil worden van een andere man. Maar beseft je maar al te goed dat de opdracht duidelijk was geniet van wat er komen gaat.

Na een lichte kreun van jouw kant krijgt Tim een lach op zijn gezicht! Mooi denkt hij klaar voor de volgende stap. Hij vraagt je om te gaan draaien en op je rug te gaan liggen. Na eerst weer een gewonde ontspannende massage te hebben gehad komt hij vlak boven je staan. Even kijk je naar boven en voor het eerst zie je zijn toch al flink stijve pik in zijn iets te krappe broek zitten.

Hij vraagt je ogen te sluiten. En terwijl zijn steeds harder wordende pik maar cm van je gezichtje verwijderd is begin hij je borsten goed te masseren, stevig neemt hij ze vast en kneed ze goed. Je tepels reageren zo als altijd! Door vreselijk hard te worden. Tim geeft even aan weg te moeten. Pfff hoe kan het vraag je jezelf af zo geil worden hier van een andere man! Even snel een vinger door je kutje laten glijden denk je bij jezelf. Pfff zeiknat kom je weer tot de conclusie. Terwijl je Tim weer binnen ziet komen lopen zie dat hij zijn shirt uit heeft gedaan. En nu alleen nog maar die veel te strakke broek waar zijn pik goed in te zien is aan heeft. Je glimlacht word blij, want achter Tim kom ik de kamer binnen gelopen.

Terwijl Tim weer achter je plaats neemt en eigenlijk weer verder gaat waar die gebleven is, begin ik je te zoenen. Diep, intens en vol passie zoenen we elkaar. Terwijl Door een andere man heerlijke steeds harder wordende tepels gestreeld worden. Als ik je zoen in je nek en langzaam van je hals naar boven ga. Fluister ik in je oor.. Dit is wat we wouden he schat! Laten we samen lekker genieten. Het enige wat je nog maar kan uitbrengen is een diepe kreun.

Daar lig je nu dan, Tim die nog steeds heerlijk met je borsten aan het spelen is.. en ik mijn tong glijd nu voor het eerst door dat heerlijke natte poesje van je, opzoek naar je steeds harder en groter worden de clit. Stevige kreunen en flinke bewegingen kan je niet langer onderdrukken. En hier lig je dan hunkerend en verlangend naar meer. We hebben oogcontact en weten van elkaar dat het goed is. En daar gebeurt het voor het eerst neem je een andere pik in je handen en begint hem stevig te kneden. Pfff hij voelt goed zo groot en hard! Langzaam laat Tim zijn toch al veels te strakke broek zakken. En zien we beiden zijn heerlijk harde pik. Mijn ogen volgen alles en ik word er zo zo geil van!

Daar gebeurt het, je draait je om en gaat in een doggy houding zitten. Vanachter je eigen man die met zijn tong heerlijke je kontje verwent en zijn vingers stevig maar rustig rondjes draait over je harde clit! En van voor, je voor de eerste keer een andere heerlijke pik in je mond neemt! Hmmm je voelt zijn pik steeds harder worden in je mond, zijn grote dikke eikel klopt als je met je tong er langs glijd. Steeds dikker wordende aders voel je opkomen. Je geniet zo van zijn pik dat je eigenlijk niet eens door heb dat ik gestopt ben met je verwennen. En achter Tim ben gaan staan. Mijn handen glijden stevig over zijn borstenkas heen en streel hem goed. 1 hand van mijn begint zijn ballen die volzaad zitten goed te kneden pas nu heb je in de gaten wat er voor je gebeurd. En meteen zijn je ogen volledig open om te genieten van het spel wat er voor je neus afspeelt. Daar zit je dan als een geile slet MIJN GEILE SLET.. met een dikke pik in je mond je man die je helpt door zijn ballen goed te strelen en vanachter voor het eerst een vinger bij hem naar binnen brengt!

Tim kreunt heftig zijn handen vinden mijn harde pik terwijl ik achter hem sta. En begint me rustig af te trekken, toch houden we dit maar even vol.. Tim geeft aan dit niet lang vol te houden op deze manier en voelt zijn zaad borrelen. Om hem wat lucht te geven gaan we naast en elkaar staan. Heerlijk voor je neus 2 pikken die verlangen naar jouw! Het gaat nu om en om van zijn pik naar de mijne en weer terug flink zaad loopt zelfs al uit je mond. Maar door gaan moet je om en om heerlijk diep in je mond!

Tim kan zich bijna niet meer inhouden. Als wij nu met zijn tweeën naast elkaar plaats nemen. Heerlijk zoenen we elkaar en Tim zijn pik schiet er tussen door! En ja het is zo ver voor het eerst pijpen we samen een heerlijke stijve pik. Je helpt me en laat zien wat allemaal lekker is. En zelfs als ik hem in mijn mond heb duwe je hem nu verder naar binnen. Als ik vervolgens zijn ballen in mijn mond neem en er stevig aan zuig. Begint die wel heel hard te kreunen het is zo ver! Hard schreeuwend vraagt hij om een vinger in zijn kontje. En terwijl mijn vingers bij hem naar binnen glijden, spuit hij de ene na de andere lading zaad in je mond. Veel warm en heerlijk zaad… Als tim aan het puffen is zie ik dat je het nog steeds niet door geslikt hebt. En brengt je mond naar de mijne toe! En daar voor het eerst samen terwijl we beginnen te zoenen spelen we samen met het zaad van een andere man! Om daarna beide de helft door te slikken….

Hmmm zegt Tim tegen ons, ik kan niet wachten tot jullie er morgen weer zijn! even kijk je vragend op zijn we nu echt klaar hier? Vreselijk geil en nog steeds niet gekomen. Moet je jezelf weer aankleden. Met een string die zeik nat is en badjas die overal plakt vanwege de olie lopen we samen terug naar onze kamer….

Kapot en geil wat je nog steeds bent ga je op bed liggen. Speelt alles wat er gebeurd is nog even af in je hoofd. En vraagt jezelf af wat er allemaal nog meer zou kunnen gebeuren.

De avond valt en het is tijd om te gaan eten, een mooi sexy jurkje wil ik dat je aan doet. Je heerlijke billen komen er mooi in uit. Als je naar de kast loopt om je lingerie uit te zoeken fluister ik in je oor dat is niet nodig schat het jurkje is alles wat ik wil dat je aan heb. Pfff denk je bij jezelf houd het dan nooit op.

We staan op het punt van weg gaan. Als ik je een lange kus geef en diep in je ogen aankijk. Schat als verrassing gaat ook Tim mee uit eten vanavond, alleen neemt hij deze keer wel zijn vriendin mee..

Wij komen aan in een leuk restaurantje niet groot maar wel gezellig, in het hoekje zie je Tim al zitten, hij ziet er goed uit. Leuke strakke jeans met een net overhemd. Hij staat op ons beide een kus te geven. En stelt ons voor aan Kim, zowel jouw ogen als die van mij glijden langs Kim haar lichaam van haar lange slanke benen helemaal tot aan haar donkere bruine ogen met mooi lang bruin haar. Haar lichaam verpakt in een net iets te kort jurkje, maar met mooie rondingen zichtbaar. Een mooie handvol maar toch stevige borsten maar vooral haar billen komen goed naar voren in het strakke jurkje.

Ik neem plaats naast Tim en jij naast Kim, de avond vordert het is een heel open en spontaan stel. We genieten met zijn alle van het lekkere eten en nemen met zijn alle verschillende drankjes.

Dan word het even stil en legt Kim haar hand op je been neer en stelt eigenlijk heel direct en hard de vraag… Zo hoe was het om mijn man te pijpen. Oeps denk je bij jezelf je voelt je ergens betrapt en toch een beetje opgelaten. Maar al snel komt der aan lach op haar gezicht en zegt hoop dat jullie beide genoten hebben. Een beetje wennen is het wel want eigenlijk voor de rest van de avond blijft haar hand op je been liggen en streelt ze je steeds hoger en hoger tot aan zelfs in je liezen. Een warm en geil gevoel is weer volop aanwezig, gaat het vanavond gebeuren schiet door je hoofd de eerste keer seks met een vrouw?

Nadat alles op en we nog heerlijk hebben geborreld, worden we geroepen onze taxi staat voor.. Oh denk je bij jezelf de avond is nog lang niet afgelopen.

We nemen plaats in het busje jij gaat samen met Kim op de middelste bank zitten en Tim en ik nemen plaats helemaal achter in.

Na een kleine 20 min rijden, valt het je op dat het bij ons op de achterbank wel heel stil is en dat terwijl jij en Kim volop aan het kletsen en strelen waren. Als je om kijkt schrik je even… De lippen van Tim hebben mijn harde pik namelijk al gevonden. En terwijl we in de taxi onderweg zijn, word ik heerlijk op de achterbank gepijpt door Tim. Heerlijk neemt hij mijn steeds harder wordende pik diep in zijn mond, voorvocht glijd langs zijn lippen.

En ondanks dat het even wennen is kan je amper je ogen er vanaf houden. Jouw man die heerlijk verwent word terwijl je zelf gestreeld word door een uitdagende vrouw. Je schrikt op als de taxichauffeur ineens zegt we zijn er.

Ruwe word je heerlijke geile bui verstoord en schiet Tim zijn hoofd ook omhoog en ik tja ik moet mijn vreselijk stijve harde pik maar snel terug zien te krijgen in me broek.

Als we uit de auto gestapt zijn zie je het eigenlijk vrij snel. We gaan naar fata morgana.

Samen met mij lopen we achter hand in hand achter Tim en Kim aan.. En fluister in je oor. Vanavond gaan we veel plezier maken


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (4)
DE 15 NIEUWSTE "Groepsex" VERHALEN
:: Presentatrice Marion - 3Door: Master John
Gelezen: 2143x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
19-03
9.0
:: Buurvrouw Anne - 4Door: Dano30
Gelezen: 9142x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Buurvrouw, Trio, MVV, Pijpen, Beffen
17-03
8.7
:: Weekendje WegDoor: Lisa-brabant
Gelezen: 12506x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Welness, Groepseks, Lesbisch, Massage
15-03
8.5
:: Cadeautje Van Mijn ManDoor: Kiarawilmeer
Gelezen: 15680x
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags:
09-03
8.3
:: Isabel In Het RestaurantDoor: Isabel
Gelezen: 14263x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Exhibitionistisch, Zaadsletje, Pijpen, Gebruikt Worden
08-03
8.0
:: AutopechDoor: Arlette
Gelezen: 18105x
Reacties: 13
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Neuken,
05-03
8.5
:: Nieuwe Job - 5Door: Ellen
Gelezen: 11409x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Negers, Dikke Tieten
28-02
8.8
:: Gebruikt Als Een Geile SletDoor: Sophie95
Gelezen: 20370x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Slet, Gangbang, Meerdere
26-02
8.7
:: Donderdag SexbiosavondDoor: Lisa-brabant
Gelezen: 16480x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
20-02
8.2
:: Maria Leeft Zich Uit 5 #Door: Maria
Gelezen: 9013x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Buurvrouw, Pijpen, Plassen, Dikke Piemel
20-02
9.0
:: Vriendenvakantie - 4 (suzan)Door: Westland_cpl
Gelezen: 6185x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Swingen, Vrienden VMVMV
19-02
9.0
:: Vriendenvakantie - 4Door: Xander
Gelezen: 10893x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Vrienden, Vakantie, Groepsex, Swingen, Partnerruil, Ongeremde Sex, Vingeren
19-02
9.1
:: Het ParkDoor: Arlette
Gelezen: 11175x
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Exhibi, Pijpen, Neuken
18-02
8.6
:: Partnerruil Werd GangbangDoor: Peter
Gelezen: 14248x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
17-02
7.8
:: Ultieme FantasieDoor: Ellev
Gelezen: 12715x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
14-02
8.5
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net