Opwindend.Net
Datum: 16-05-2018
Stemmen: 67x
Cijfer: 8.9
Gelezen: 19750x
Lengte: Zeer Lang
Online Lezers: 2
Omdat Ik Hou Van Mijn Man - 2
Door Arlette - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Omdat Ik Hou Van Mijn Man - 1

Als je eraan zou twijfelen, kan ik je garanderen dat dit verhaal echt gebeurd is.

Mijn man heeft het de laatste tijd nogal druk met zijn werk. Als we ’s avonds in bed liggen vraagt hij me of ik geen weekje naar Spanje wil, het is al een tijdje geleden dat we weg zijn geweest, maar hij zegt er direct bij dat hij niet mee kan gaan door zijn werk.

Het zegt me eigenlijk niet zoveel alleen op vakantie te gaan, en ik dring aan dat hij toch mee zou gaan. Enfin, dat gaat niet, en hij tracht me toch te overtuigen dat ik alleen zou gaan. We spreken af dat ik er eens zal over nadenken.

’s Anderendaags denk ik, dat ik er in alle geval wat zou kunnen zonnen, het weer is er nu zeer goed en een weekje is nu ook zolang niet, waarom zou ik het toch maar niet doen. Ik twijfel nog, maar als mijn man thuis komt zeg ik hem dat het misschien wel niet zo’n slecht idee is.

We beslissen dus samen dat ik volgende week vertrek. Mijn man staat er al direct met het vliegticket, internet weet je.

Een week is snel voorbij en ik ben vanavond bezig mijn valies te pakken want morgen vertrek ik. Mijn man komt de kamer in en kijkt in mijn valies en haalt er alle lingerie uit. “Wat doe je nu” nu vraag ik, “ Ik wil niet dat je lingerie mee neemt” zegt hij. Ik doe dat thuis bijna nooit aan, maar begrijp niet wat hij eraan heeft dat ik in Spanje bloot onder mijn kleedje loop. Maar goed ik doe, zoals altijd wat hij verlangd, en neem niets mee.

‘s Morgens is zo ver en mijn man brengt me naar de luchthaven, we nemen afscheid en weg ben ik. In het vliegtuig bedenk ik dat het toch niet zo’n slecht idee is, het is er lekker warm, ik heb een heel goed hotel, en een weekje in alle rust slaag ik niet af.

Ik ben goed aangekomen en heb deze namiddag al op het strand gelegen, lekker in de zon, ja het bevalt me wel.

We zijn afgesproken dat we elkaar alle dagen bellen op het zelfde uur. Ik ben op tijd in de kamer als mijn man me belt.

Hij zegt me om deze avond naar een bepaald café te gaan, ik zal daar iemand ontmoeten. Zo ben je daar niet alleen, maar hij wil dat ik doe wat die man me ook vraagt. Dit had ik natuurlijk niet verwacht hier in Spanje, thuis gebeurd dit wel meer, maar hier? Nu ja, als hij me zegt naar die man te gaan en te doen wat die me vraagt, dan doe ik dat.

’s Avonds maak ik me klaar om naar dat café te gaan, veel klaarmaken is er niet aan want buiten een zomers kleedje kan ik niet veel aandoen vermits ik geen lingerie bij heb, nu begrijp ik ook waarom ik die niet mocht meenemen. Mijn man kennende, en goed wetende wat hij soms van mij verwacht, ben ik wel wat nerveus wie ik daar ga zien en wat die man van mij verwacht. Is het echt is om wat gezelschap te hebben, of heeft mijn man hem meer beloofd?

Als ik de zaak binnenkom waar mijn man me naartoe heeft gestuurd, ga ik aan een tafeltje zitten, al snel komt er een man naar me toe die me vraagt: “Ben jij Arlette de vrouw van Frank?” “Ja, mijn man heeft me naar hier gestuurd” antwoord ik. “Kom dan maar bij ons zitten, we zitten daar aan dat tafeltje” zegt hij. Ik kijk naar het tafeltje waar de man naar wijst en zie daar nog drie mannen zitten zo ongeveer tussen de dertig en de vijftig jaar.

Ik volg de man en zet me op de nog vrije stoel. Nadat ik mijn drankje heb gekregen zegt dezelfde man: “ik ben Wim en dat zijn Rob, Wilfried en Jan en wij zijn hier voor een maand op verlof. Sinds ongeveer een maand chatten wij op internet met je man.

Ik zal maar met de deur in huis vallen, hij heeft ons verteld dat hij je regelmatig laat neuken door andere mannen. Van het één kwam het ander, en we zijn afgesproken dat hij je voor een weekje naar ons zou sturen.”

Ik ben sprakeloos want dit had ik helemaal niet verwacht toen ik vertrok. Daarom moest ik dus alleen op vakantie naar Spanje.

Juist op dat ogenblik gaat mijn gsm en het is mijn man aan de telefoon, die er natuurlijk op rekent dat ik hier nu samen ben met die mannen. Natuurlijk zeg ik hem wat er gebeurd, waarop hij me zegt dat ik alles moet doen wat de mannen van me verlangen. “Je weet dat ze denkelijk niet enkel iets met me willen drinken, zeker niet nadat je hen verteld hebt dat je me regelmatig laat neuken door andere mannen, en dat ik dat doe omdat jij me dat opdraagt. Ze zullen meer van me verlangen.” zeg ik hem. “Ja, dat weet ik, ik wil dat je alles doet wat ze van je vragen. Alles hoor je! En vertel me morgen hoe het is gegaan.” Antwoord hij. “Ja Schatje, ik weet wat jij van me verlangd.” antwoord ik.

“En, wat zei je man” vraagt Wim. “Dat ik alles moet doen wat jullie me vragen” zeg ik. “En ben je bereid te doen wat je man vraagt? ” vraagt Wim. “Ik zie mijn man graag, Ik gehoorzaam hem altijd, we zijn al lang geleden afgesproken dat ik doe wat hij me vraagt, als hij dat van me verlangt dan doe ik dat” antwoord ik.

Nadat we ons drankje uit hebben stellen de mannen voor naar een dans café te gaan. Ik volg hen natuurlijk en we komen in een soort nacht club, donkere bedoening maar heel gezellig ingericht. Als we ons drankje hebben gekregen vraagt Rob me om te dansen, het is het soort bar waar ze meestal trage dansmuziek spelen.

Eens op de dansvloer laat Rob me niet twijfelen aan zijn bedoelingen, hij drukt me tegen zich aan en al direct ligt zijn hand op mijn borsten, doordat ik naakt ben onder dat licht zomer kleedje is het ook alsof hij ze naakt in zijn hand heeft en kan ik het niet helpen dat mijn tepels hard worden, terwijl hij me een lange tongkus geeft. Zoals mijn man dat wil laat ik hem begaan en open gewillig mijn mond en laat hem mijn borsten betasten. Het zelfde herhaalt zich tussen de drankjes door met Wim en Wilfried.

Tot het de beurt is aan Jan, Als we dansen kust hij me ook en raakt ook hij mijn borsten aan, maar ik voel zijn hand over mijn lichaam naar onder glijden en langzaam onder mijn rokje komen. Vermits ik geen slipje aan heb voel ik onmiddellijk zijn vingers tussen mijn schaamlippen strelen. Ik ril over gans mijn lichaam, en voel mijn kutje nat worden. Die man die ik nog maar even ontmoet heb en me zo intiem aanraakt maakt me niet alleen geil, maar doet me goed beseffen dat ik dit van mijn man moet aanvaarden. Dat ik me niet moet verzetten maar hen alle vier moet toelaten onder mijn rokje te komen als ze daar zin in hebben.

Ik druk me tegen hem aan en voel zijn vingers dieper in me komen, ik moet niet flauw doen, ik weet maar al te goed van mezelf dat ik geil op mannen die ik niet ken, en die mijn man uitkiest voor me. Ik laat me dus vingeren en ik geniet ervan dat die man, die ik helemaal niet ken, me zomaar intiem betast. Ik voel dat zijn vinger over mij clitoris glijdt sneller en sneller terwijl de drie andere erop zitten te kijken kom ik bijna klaar op de dansvloer.

Als ik terug op mijn plaats zit aan ons tafeltje schuift Wim mijn rokje helemaal naar boven, “Doe je benen open” zegt hij. Langzaam open ik mijn benen zodat ik met mijn kutje totaal bloot zit tegenover twee mannen aan het tafeltje naast ons, die recht in mijn spleetje kunnen kijken. Dat ik zo blijf zitten zonder ook maar te trachten mijn rok naar beneden te trekken, is wel vernederend, maar ik laat Wim doen wat hij van me verlangd. Als hij me aan andere mannen wil tonen mag hij dat. Voor mij is het nog vernederender omdat ik niet kan verhinderen dat ik zeer geil word door hier zo te zitten en mijn kutje zeer vochtig word en ze dat duidelijk kunnen zien.

Na nog een paar drankjes nemen ze me mee naar mijn hotel.

Het is al laat en er is niemand meer op straat. Een van hen trekt mijn kleedje weer naar boven, en loop ik daar tussen hen, met volledig naakt onderlijf en dus een bloot kutje, terwijl ze regelmatig hun hand tussen mijn benen steken.

Tot er plots achter de hoek twee dames komen aangewandeld, ik wil snel mijn rokje naar beneden trekken maar Rob houd mijn rokje omhoog. Die twee dames kunnen al van ver zien dat mijn kutje bloot is en het duurt voor mij een eeuwigheid voor ze ons voorbij gaan. Ik ga zo voorbij die twee vrouwen met naakt onderlijf tussen vier mannen, wat nog maar eens heel vernederend voor mij is. Maar, als ik me totaal moet geven van mijn man dan kunnen ze met me doen wat hen zint, en zal ik me niet verzetten ook nu niet. Een van de dames kijkt naar mijn vagina en kijkt me recht in de ogen, maar ik geef er verder geen aandacht aan.

De man achter de balie kijkt wel wat vreemd als ik met vier mannen naar mijn kamer ga, maar dat moet hij weten. In de lift trekt Wim mijn kleedje terug naar boven en alle vier betasten ze mijn kut. Op mijn verdieping aangekomen heb ik nogmaals pech een koppel dat wacht op lift ziet mij tussen die vier mannen met ontbloot onderlichaam. De mannen trekken zich dat niet aan, ze slapen toch in een ander hotel. Maar ik zie het koppel misschien morgen weer aan de ontbijt tafel.

Eens in mijn kamer trekt Wilfried mijn kleedje helemaal uit, ik sta totaal naakt voor mannen die ik eigenlijk helemaal niet ken. Ze staan alle vier rond me en betasten gans mijn lichaam, acht handen die me overal aanraken. Wetende dat ze me alle vier als een hoer zullen gebruiken, en dat ik het zal toelaten maakt me echt geil en ik rij op de vingers in mijn spleet, ik weet niet van wie ze zijn, maar het doet me goed ze in me te voelen.

“Gij zijt een geil wijf, zoals je man heeft gezegd” zegt Wim. Ze leggen me op het bed. “Kom doe je benen open geile slet” zegt Jan. Ik spreid mijn benen en terwijl de andere zich ontkleden likt Jan mijn kutje. Hij likt me tussen mijn opgetrokken benen met lange halen en zijn tong dringt dieper in mijn vagina. Hoe dieper en hoe sneller zijn tong gaat hoe geiler ik word, ik geniet van elke lik en voel mijn kut natter worden.

De drie andere komen naakt naast me zitten, terwijl Jan verder likt trek ik twee van hen af, die warme kei harde penissen in mijn handen hitsen me verder op, terwijl Wim zijn dikke lul in mijn mond wil steken. Ik weet dat ik alles moet toelaten, dus ik open mijn mond en laat zijn penis toe me te neuken in mijn mond.

Jan stopt met me te likken en komt op me liggen, “Ik ga mijn lul in je geile kut steken, hete slet” zegt hij. Ik ben zo geil dat Ik even stop met Wim af te zuigen en antwoord “Ja Jan, ik ben nu jouw slet, steek die hete staaf van je in mijn spleet en neuk me hard zoals je een echte hoer neukt, en zoals mijn man dat van me wil”

Ik voel zijn penis drukken tegen mijn natte kut, ik verlang nu hevig dat hij in me komt en langzaam voel ik hem dieper in me glijden, hij weet niet hoe goed het me doet hem in me te voelen. Dat alles terwijl ik Wim verder afzuig. Jan pompt

harder en harder diep in mijn kut, het doet me zo goed dat ik mijn onderlijf tegen hem aandruk om hem nog beter te voelen. Ik voel rillingen in gans mijn lichaam en druk mijn kut schokkend tegen zijn stijve paal. “Ik kan niet meer, schiet je sperma in mijn lijf, ik kom, ik kom klaar, hete klootzak ge maakt me klaar” roep ik hard. Schokkend en bevend kom ik klaar, niet zonder dat ik zijn sperma in me voel schieten.

Ik ontspan volledig, wat een geile ervaring klaar te komen voor de ogen van vier mannen. Veel tijd om te bekomen heb ik niet, Rob trekt me op zich en maakt er geen woorden aan vuil, als ik op hem zit, neem ik zijn stijve paal in mijn hand en duw hem tegen mijn kutje langzaam laat ik me zakken op zijn stijve paal en glijd hij in mijn vagina die doornat is van mijn eigen geil en het sperma van Jan. Het is heerlijk hem zo diep in me te voelen gaan. Wat ik echter niet verwacht is dat Wilfried achter me komt zitten en ook zijn penis in mijn kutje wil duwen, wat niet direct lukt.

Zijn lul is echter zo hard en stijf dat hij mijn vagina verder uitrekt en er toch in slaagt langzaam ook zijn penis naast die van Rob in mijn spleet te schuiven. Mijn kutje wordt tot het uiterste uitgerokken. Eerst doet het pijn, maar als ze beide beginnen te pompen in mijn lijf veranderd de pijn in genot. In een onzegbaar genot. Ik voel hun penissen over elkaar schuiven in mijn totaal opengesperde uitgerokken vagina, even denk ik wat ze zelf zouden voelen als ze hun lul tegen die andere penis voelen schuiven. Maar al snel kan ik enkel genieten, denken hoort er niet meer bij. Ze schuiven dieper en dieper in me, en soms doet het toch nog even pijn dat mijn vagina zo uitgerekt word, maar dat weegt niet op tegen het genot dat die twee mannen die me samen nemen me geven. Ik kan het niet tegen houden ik voel dat ik terug ga klaarkomen. Ik voel dat ook zij sneller en sneller pompen en dat ze beide ook zover zijn dat ze gaan klaarkomen. Ik voel ze duidelijk over elkaar schuiven in mijn vagina. Plots voel ik een massa sperma in me schieten, ze komen samen klaar diep in mijn kut, door dat gevoel van dat overvloedig sperma in mijn lijf, de reuk van het zweet van de twee mannen waar ik tussen lig, en mijn eigen ongelooflijk genot van die twee penissen in mijn kut laat me ook hevig schokkend klaarkomen. “Ja, die hete slet komt er zelf ook van klaar” roept Rob.

Ze blijven nog even stil in me voordat ze van me afglijden, en al ben ik totaal afgeneukt het is Wim die snel tussen mijn benen staat, ook hij geeft me echt niet de tijd te bekomen. Mijn kut staat nog steeds wijd open van die twee penissen en ik verwacht dat ik dat morgen nog wel zal voelen. Ik ben klaar om ook Wim in mijn open gesperde kut te ontvangen, en weer had ik dit niet verwacht maar ik voel Wim’s lul drukken tegen mijn kont gaatje. Nee denk ik dat kan ik nu niet meer aan, maar ik zwijg en laat hem begaan. Ik moet hen geven wat ze van me verlangen. Wim drukt harder en het opent zich wat voor mij vrij pijnlijk is. Hij glijdt dieper in me en wanneer hij langzaam begint te pompen verdwijnt de pijn, hoe meer hij op en neer gaat hoe meer het me bevalt en ik laat me volledig gaan, als hij even stopt voel ik hem zo duidelijk in me zitten, als hij terug op en neer in me gaat kan hij dat niet lang volhouden omdat ik ook zo strak rond zijn penis zit, en ook hij spuit me vol.

De vier mannen zijn voldaan, hun handen gaan nog wel wat over mijn lichaam maar ik ben totaal op, totaal afgeneukt.

“Jij bent echt zoals je man ons verteld heeft, je doet echt wat hij je vraagt, en ik moet zeggen dat het heerlijk was je te neuken” zegt Wim en de andere beamen dat. Ze vertrekken, niet na nog een zoentje en ook voor morgen afgesproken te hebben.

’s Anderdaags ’s morgens belt mijn man en ik heb uitgebreid in detail verteld wat er gebeurd is en wat ze met me gedaan hebben, en ik heb hem ook bekend dat ik er zelf van genoten heb. “Ik ben blij dat je gedaan hebt wat ik je vroeg, je weet dat ik ervan geniet te weten dat je afgeneukt bent door die mannen omdat ik je dat vraag.” zegt hij.

Als ik in de ontbijtzaal aan mijn tafeltje zit zie ik een van de twee dames, die we gisteren nacht op straat tegen kwamen, ook de zaal binnen komen. Het is die dame die me zo raar bekeek op straat, en naar mijn naakt kutje staarde. Ik zou natuurlijk van schaamte in de grond willen kruipen. Blijkbaar zitten we in het zelfde hotel, pech voor mij.

Ze komt naar mijn tafeltje en zegt dat ze hier ook alleen is en vraagt of ze bij me mag zitten. “Natuurlijk zet U” antwoord ik, zéér gegeneerd voor wat ze gisteren heeft gezien, maar ik kan moeilijk nee zeggen.

Gedurende even praten we wat over het weer en wat onbenulligheden. Maar dan zegt ze: “Ik ben al ongeveer een jaartje alleen, en ik zal maar eerlijk zeggen toen ik je gisteren op straat tegenkwam met die vier mannen, je rok opgetrokken en je vagina helemaal bloot deed het me wel iets. Sorry dat ik daarover begin. Eerlijk gezegd ik was enerzijds eerst gechoqueerd dat je toeliet dat die mannen je vagina ontblote, en dat je ook toeliet dat wij dat zagen. Maar anderzijds betrapte ik mezelf dat me dat ook erg aantrok. Ik heb vannacht wakker gelegen van jou.”

“Ik hoopte dat ik je vanmorgen hier tegenkwam, en dat ik de moed zou hebben je aan te spreken. Omdat jij dat gisteren toeliet aan die mannen, dacht ik dat ik jou wel in vertrouwen kon nemen. Als het je stoort dat ik daarover spreek moet je het zeggen, dan spreek ik daar niet meer over”

“Nee, dat hoeft helemaal niet, ik ben hier ten slotte ook maar alleen, en je maakt me benieuwd naar wat je me wil vertellen.“ Antwoord ik.

“Het is raar maar het is van de tijd dat ik kind was geleden dat ik nog eens de vagina van een andere vrouw heb gezien. Ik had een vriendinnetje en zoals de meeste meisjes hebben we elkaar bekeken en gevoeld. Al die jaren daarna tot nu heb ik me afgevraagd hoe het zou zijn samen met een vrouw. Ik heb dat nooit aan iemand durven zeggen, maar door jou te zien kwam dat weer allemaal boven”

“Ik ga je eerlijk antwoorden. Zoveel ervaring met vrouwen heb ik ook niet. Ik ga na het eten op het strand liggen, jij denkelijk ook, misschien kunnen we samen gaan, alleen is maar alleen, en dan kunnen we verder praten” antwoord ik. “Ja, dat zou fijn zijn, ik ben Nathalie” antwoord ze.

“En ik ben Arlette. Ik stel voor dat je naar je kamer gaat en je spulletjes voor het strand gaat halen, en dan pik je me op in mijn kamer en gaan we samen naar het strand” antwoord ik.

Eens op mijn kamer realiseer ik me dat ze me wel erg opgewonden heeft met haar verhaal. Ik leg mijn bikini en strand spullen op het bed en wil ze aandoen, maar iets houd me tegen. Als ze zo graag mijn kutje wil zien, waarom zou ik haar dat plezier niet gunnen, het is toch onder vrouwen. Ik blijf dus opzettelijk volledig naakt. Er wordt op de deur geklopt en ik open naakt de deur.

Nathalie komt binnen en bekijkt me heel verlegen. Haar ogen branden tussen mijn benen. Ik ga naar haar toe en geef haar een kus, als ik mijn tong tegen haar lippen duw opent ze gewillig haar mond. Het is een zéér lange kus. “O, dank je dat je dit voor me doet” fluistert ze. Ik neem haar hand en duw haar hand tussen mijn benen. “Voel me Nathalie, voel mijn kutje” Ik voel haar vingers tussen mijn schaamlippen strelen. “Ja, ga met je vingers in me, doe het” Haar vingers glijden in mijn nat kutje, en ze vingert me. Mijn hand glijd over haar borsten naar onder en ik ga in haar slipje.

Nathalie kreunt luid als ik haar ongeschoren spleetje aanraak, ze is werkelijk overdadig nat, ik vinger haar zachtjes. Terwijl we elkaar zo rechtstaand vingeren glijd onze overige hand over elkaars lichaam, en kussen we verder.

Ze beeft over gans haar lichaam in mijn armen.

Ik duw haar zachtjes op bed, en doe haar laatste kleding uit. Onze lichamen glijden tegen elkaar, ik geniet er van als mijn borsten over haar borsten schuiven en voel haar harde tepels tegen de mijne. Onze benen schuiven in elkaar tot onze kutjes raken elkaar.

Het is zo een heerlijk gevoel mijn natte schaamlippen tegen haar kutlipjes, terwijl we elkaar lang kussen. “O, Arlette wat is dit heerlijk” zegt ze stil. Onze vagina’s schuiven over elkaar en ons kutvocht vermengt zich, dit is echt geil, en ik geniet ervan. Ze neemt nu zelf het initiatief en draait zich in een 69 houding “Schatje, ik wil je likken daar droom ik al jaren van” zegt ze, en ik voel haar tong voorzichtig in me komen.

Haar kutje ligt vlak voor me, en ook ik heb er echt behoefte om haar te proeven. Ik heb nog nooit een behaard kutje gelikt, door die schaamharen ruik ik haar ook sterker, doordat haar kutvocht in die schaamharen blijft zitten, het is zo opwindend haar vrouwelijkheid te ruiken, en zo geil haar vocht te proeven nu ik mijn tong in haar open spleet duw.

Ze likt me met lange halen diep in me, ik wil dat het nooit ophoud haar tong in me is gewoon heerlijk. We hebben dezelfde behoefte en likken elkaars kutje totaal uit. Het vocht van haar kutje in mijn mond smaakt zo heerlijk, en ik krijg maar niet genoeg van haar te ruiken. Onze lichamen voel ik niet enkel rillend tegen elkaar schuiven maar ook bij haar voel ik dat ze zoals ik hevig begint te schokken, samen echt hetzelfde gevoel beleven, we rijden tegen elkaar op als gekken, en ik voel dat we ook samen een orgasme zullen krijgen. Hevig en luid kreunend komen we samen klaar, klaar komen zoals ik dat met een man niet kan. Zij geeft me alles wat ik haar kan geven, en we weten beide van elkaar dat we exact het zelfde nu voelen. We blijven nog even zo liggen, en liggen dan lang in elkaars armen, naar het strand zijn we deze morgen niet geweest.

Terwijl we naakt tegen elkaar liggen vertel ik haar waarom mijn man me naar Spanje heeft gezonden, en dat ik die mannen alles geef wat ze verlangen omdat

ik dat voor mijn man doe.

Uiteindelijk wil Nathalie wel samen met mij die mannen ontmoeten. “Ik beloof je dat ik zoals jij alles zal toelaten wat ze van me vragen, ik heb dat nog nooit meegemaakt, me laten aanraken door een vreemde man die ik totaal niet ken:” Zegt ze.

In de namiddag gaan samen heel gezellig wat winkelen en een terrasje doen, en na het avondmaal maken we ons klaar om naar Wim en vrienden te gaan. Ook Nathalie doet zoals ik geen bh of slipje aan.

Als we arm in arm dat cafétje binnen komen kijken de mannen zéér verwonderd. “Dit is Nathalie, en je hoeft niet te schrikken zij zal zoals ik alles doen wat je haar vraagt, ook als je haar toont aan andere mannen en haar een hoer of slet noemt, zal ze dat aanvaarden zoal ik. Zij doet het niet zoals ik voor haar man, maar omdat ze graag bij mij wil blijven” zeg ik.

We drinken iets en de mannen nemen ons mee naar verschillende cafétjes waarbij ze regelmatig zowel onder Natalies rokje als onder het mijne zitten. Ik zie dat Nathalie ze gewillig laat begaan en haar benen gewillig opent telkens een man haar betast. Jan doet haar rokje naar boven en vingert haar, niet enkel wij maar iedereen die voorbij komt kan dat zien maar Nathalie houd haar benen wijd open en laat zich openlijk vingeren.

Als ik met haar naar het toilet ga zegt ze: “Het is lang geleden dat een man me aanraakte, en ik heb nog nooit van mijn leven een man die ik niet ken aan mijn kutje laten komen. Het is een heel geile ervaring, me te laten vingeren in het openbaar. Ik zal ze alles laten doen wat ze willen zoals ik je beloofd heb, ik moet toegeven dat het me zeer geil maakt.”

Alles gaat zoals verwacht tot we een seks cinema voorbij komen en ze beslissen om naar binnen te gaan. Ik wist zelfs niet dat er zo een cinema was hier, maar goed als ze dat willen…

Als we de zaal binnenkomen zie ik daar in het donker een man of tien zitten, enkel mannen, het merendeel is zich aan het aftrekken op de film. In plaats van direct te gaan zitten staan we vooraan, Wim komt achter me staan en Rob achter Nathalie. Ze hebben blijkbaar samen iets afgesproken. Ze doen bijna gelijk tijdig onze kleedjes omhoog en tonen ons naakt lichaam aan alle mannen in de zaal. Ik kijk naar Nathalie en zie dat ze haar ogen sluit en toestaat dat gans de zaal haar volledig naakt kan bekijken. “Open jullie benen dat ze jullie kut kunnen zien” zegt Rob. We staan in spreidstand voor al die geile mannen.

We gaan zitten op de eerste rij, ik zit naast Nathalie, en Rob zegt: “Trek jullie rok op en open jullie benen wijd.” Ik zie Nathalie haar rok op haar heupen trekken en haar benen zeer wijd openen, zoals ikzelf. Zoals we hier zitten kan iedereen niet enkel onze kutten zien maar ons ook betasten zelfs neuken als ze willen.

Al de mannen die in de zaal zitten staan bijna direct allen voor ons. Zo te zitten voor een tiental ons onbekende mannen, maakt me ontzettend geil, al kost het moeite om niet snel mijn benen te sluiten. Een van hen raakt mijn borsten aan, knijpt erin en nijpt in mijn tepels terwijl een andere over mijn spleet streelt. Ik kijk vragend naar Wilfried. “Dat is onze bedoeling, jullie laten gebruiken als hoeren door gelijk wie.” Zegt hij.

Terwijl hij dat zegt voel ik de vingers van een van de mannen in mijn kutje gaan, hij vingert me goed, ik kan het niet helpen dat het me heet maakt en laat hem begaan terwijl een andere aan mijn tepels zuigt die ik zeer hard voel worden. Iemand schuift me dieper op mijn stoel zodat ik neukbaar word voor hen.

Ik zie een stijve penis langzaam in de kut van Nathalie schuiven, hij schuift helemaal in haar en neukt haar hevig, ze kijkt naar me, sluit haar ogen en laat de man begaan.

De vingers verdwijnen uit mijn kutje, ik zit nog steeds met mijn benen wijd open en voel en harde penis in me glijden, ik ben zeer vochtig door dat vingeren, hij heeft dus geen moeite om zijn lul in me te duwen, heb geen idee wie de man is maar laat hem in me komen. Wat ben ik toch voor een vrouw dat het me niet enkel geil maakt, maar me zo verdomd goed doet een man in me te voelen, gelijk welke man. Hij neukt me hard en snel, ik kreun luid van genot als hij in me klaarkomt. Als hij zich terug trekt voel ik het sperma uit me lopen, een gevoel waar ik zo van hou.

Ik zie dat ze Nathalie op het kleine podium voor ons hebben gelegd, en dat een andere man op haar ligt, ze kijkt me in de ogen, een geile blik vol van genot en ik zie haar kijkend naar mij hevig schokkend klaarkomen. Ze houdt haar benen wijd open, nadat de man in haar heeft geschoten en af haar gaat, voor de volgende die haar wenst te nemen.

Ook ik word op het podium gelegd en ik voel onmiddellijk een man tussen mijn

benen, ook hij glijd in me. Een van de mannen steekt zijn lul in mijn mond en ik zuig hem diep naar binnen, ik ben zo ontzettend geil dat ik hem met genot afzuig, en kan niet weerstaan dat die twee ook mij een orgasme geven.

Nadat de man die me neukt is klaargekomen weet ik dat ze me allemaal zullen nemen, ze nemen ons als echte hoeren, ik word ik nog door drie andere mannen geneukt, als de laatste van me afgaat blijf ik totaal afgeneukt liggen

naast Nathalie die op haar beurt zoals ik ook vijf mannen na elkaar geneukt heeft. Een blik van verstandhouding en weer weten we van elkaar exact wat we lichamelijk voelen, het geeft zo’n verbondenheid tussen ons beide.

Als we uit de cinema komen zeg ik tegen de mannen dat het volstaat voor vandaag en ga ik samen met Nathalie naar ons hotel.

Als we samen in bed liggen, want we delen nu dezelfde kamer, en ze zachtjes mijn lichaam streelt zegt ze: “Dank je Arlette, ik had nooit gedacht dat ik dit in mijn leven nog zou mogen mee maken. Eerst die vier mannen die onder mijn rok kwamen en dan Jan die mijn kutje voor iedereen ontblote, en me publiek vingerde. Geneukt worden door vijf mannen achter elkaar die ik totaal niet ken. Ik ben wel vier maal klaargekomen deze avond”.

“Dat is de laatste jaren mijn leven zo, mijn man laat me regelmatig door vreemde mannen neuken. En hij houd er van dat ik zo geil ben dat ik daarbij telkens een orgasme krijg. Ik heb hem al lang beloofd dat ik alles zal doen wat hij seksueel van me verlangd, en geef me aan alle mannen die hij wil” antwoord ik.

We zijn in elkaars armen in slaap gevallen en ik heb nog enorm genoten van Nathalie’s gezelschap tijdens mijn vakantie. We hebben afgesproken elkaar een maal in België niet uit het oog te verliezen. Zij is uit Spanje vertrokken als een totaal andere vrouw.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Omdat Ik Hou Van Mijn Man - 3

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (6)
DE 15 NIEUWSTE "Groepsex" VERHALEN
:: Vriendenvakantie - 4 (suzan)Door: Westland_cpl
Gelezen: 2596x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Swingen, Vrienden VMVMV
19-02
9.2
:: Vriendenvakantie - 4Door: Xander
Gelezen: 4830x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Vrienden, Vakantie, Groepsex, Swingen, Partnerruil, Ongeremde Sex, Vingeren
19-02
9.0
:: Het ParkDoor: Arlette
Gelezen: 6130x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Exhibi, Pijpen, Neuken
18-02
8.7
:: Partnerruil Werd GangbangDoor: Peter
Gelezen: 8892x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
17-02
7.8
:: Ultieme FantasieDoor: Ellev
Gelezen: 10197x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
14-02
8.5
:: HotWife En Meer...deel...Door: Schrijver
Gelezen: 10089x
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Hotwife,BBC,Cuckold,moeder,dochter,hotwife,hotdaughter
14-02
8.7
:: Mijn Eerste GangbangDoor: Fanny
Gelezen: 14311x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Gangbang Sandwich Bdsm
10-02
9.0
:: Gedrogeerd Door: Lisa-brabant
Gelezen: 17617x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Sexbios, Dwang, Pilletje
08-02
8.7
:: Onze Oppas - 7Door: Schrijver
Gelezen: 14530x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
07-02
8.7
:: De Schilderles Van De JufDoor: Timio
Gelezen: 15864x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Mindplay, Exhibitionisme, Dominant
03-02
8.1
:: Ik Ben GeilDoor: Arlette
Gelezen: 13034x
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags: Geil...
03-02
8.4
:: Fantasie Komt UitDoor: Tomsuzanne75
Gelezen: 9766x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
03-02
8.6
:: Een Slet WordenDoor: Arlette
Gelezen: 19927x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Exhibi, Pijpen, Neuken
30-01
8.9
:: Vriendenvakantie - 3Door: Lieke
Gelezen: 10422x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Vijf Stellen, Swingen, Groepsex
27-01
8.9
:: Met De BadmeesterDoor: LLisa
Gelezen: 14064x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Trio, Mff, Mvv, Neuken, Kutje, Spuiten
26-01
8.1
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net