Opwindend.Net
Datum: 18-05-2018
Stemmen: 22x
Cijfer: 8.5
Gelezen: 9424x
Lengte: Lang
Online Lezers: 1
Een Nieuwe Start
Door Ero - Mijn Profiel Pagina

Sandra was er helemaal klaar mee, de dagelijkse sleur van haar werk, relatie en alles eromheen. Ze heeft haar vriend vaarwel gezegd, ontslag genomen en is bij Karin, haar beste vriendin ingetrokken. Helemaal een nieuwe, frisse start in een andere stad. Ze heeft een baantje aangenomen op een callcentre om een inkomen te hebben, ze kon later altijd nog verder kijken. Als ze s'avonds aan een wijntje zitten bij te komen van de verhuizing, zegt Karin "Morgen gaan we stappen, op mannenjacht" Sandra lacht en zegt "Ik ben net van een vervelende zeur af, wie zegt dat ik een nieuwe wil?" "Ach, er is toch niets mis met een beetje flirten? Ik ben wel weer toe aan een beurt, en jij volgens mij ook, je zei toch dat Max er de laatste tijd weinig zin in had?" vraagt Karin. "Ja klopt, maar dat gevoel was geheel wederzijds" zegt Sandra. Ze lachen en kletsen nog wat en na een tweede glas wijn gaan ze slapen.

De volgende ochtend schrikt ze wakker van de wekker en gaat uit bed. Vandaag begint ze aan haar nieuwe baan en ze heeft er veel zin in. Ze gaat onder de douche, kleed zich aan en loopt naar beneden waar de koffie al staat te pruttelen. Ze ziet Karin aan de keukentafel zitten en zegt "Goedemorgen, goed geslapen?" Karin draait zich om en zegt "Ja, er is ook toast als je zin hebt. Jij ook goed geslapen?" "Zeker, veel beter dan ik in maanden gedaan heb, lekker om een bed voor je alleen te hebben" zegt ze. Karin lacht en zegt "Als het maar af en toe gevuld is met een lekkere vent" Ze lachen en eten het ontbijt. Ze vertrekken even later beiden naar hun werk en als Sandra haar auto uitstapt kijkt ze even naar de parkeerplaats voor het gebouw naast het callcentre en kijkt in de mooie pretoogjes van een man van ongeveer 40 jaar. Hij glimlacht tegen haar en kijkt even naar haar benen die onder haar rokje uitsteken. Ze steekt haar hand even op en gaat dan naar binnen. Ze gaat achter haar buro zitten en krijgt van haar chef te horen wat er van haar verwacht word op de eerste dag. Het werk gaat haar makkelijk af en de dag vliegt voorbij. Als ze het gebouw weer uitloopt kijkt ze weer naar de parkeerplaats, maar ze ziet tot haar teleurstelling dat de auto van de man al weg is. Ze rijd naar huis en als ze naar binnen loopt staat Karin al te koken. Ze vraagt of ze kan helpen en even later zitten ze aan een heerlijke maaltijd. "Waar gaan we straks heen?" vraagt Sandra. Karin denkt even na en zegt "Ik heb wel zin om naar die nieuwe kroeg te gaan, als het niet gezellig is kunnen we altijd nog ergens anders heen gaan" Sandra knikt en als ze het eten op hebben ruimen ze samen op. Ze gaan samen op de bank zitten en kletsen nog wat onder het genot van een wijntje. Als het tijd word om te gaan kleden ze zich om en gaan op weg.

Als ze het cafe inlopen is het stampend vol. Ze vinden een plekje aan de bar en bestellen wat te drinken. Ze kijken rond en al snel komen er een paar mannen bij ze staan die ze iets te drinken aanbieden. Ze nemen dankbaar de drankjes aan en kletsen wat met de mannen. Sandra kijkt langs hen heen en ziet een oude vriendin, ze zegt tegen Karin "Ik ben zo terug, ik zie een oude bekende" Karin knikt en gaat verder met haar gesprek. Sandra staat op en legt haar hand op de schouder van Ester. "Hee, hoe gaat het?" zegt Ester en geeft Sandra een zoen. "Ja, goed, ik ben bij Max weg en heb een andere baan" Ester zegt "Ben je eindelijk van die zoutzak af? Zal tijd worden, hij is een beste jongen, alleen niet voor jou" Sandra lacht en zegt "En met jou? Ik heb je al een jaar niet gezien, nog steeds samen met Niels?" Ester lacht en zegt "Nee joh, dat heeft maar 3 maanden geduurt, je ken me toch? Ik wil nooit te lang aan 1 vent vast zitten. Ik wacht nu op 1 van mijn minnaars, hij had hier al moeten zijn. Het is trouwens mooi dat ik je spreek, ik wil je nog wat vragen, maar niet hier. Waar woon je nu?" "Ik ben ben bij Karin ingetrokken" zegt Sandra "Ik zal je het adres wel even appen" Ester zegt "Ja, is goed, dan maken we binnenkort even een afspraak, maar ik ga nu even kijken of ik mijn minnaar kan vinden in de drukte" en loopt weg. Sandra appt het adres meteen door en gaat weer terug naar Karin, die inmiddels met een andere man staat te praten.

Ze kijkt even Karin aan en die rolt met haar ogen, wat een seintje is dat de man oervervelend is. Sandra gaat naast haar staan en zegt "Hee, hier ben je, je man zoekt je" en de man druipt af. Karin lacht en zegt "Dank je, hij was echt vervelend aan het worden, wie zag je nou net, voor je wegliep?" "Ik zag Ester, je weet wel, mijn oud kamergenoot" zegt Sandra. "Oh ja, leuke meid is dat, daar heb jij toch ooit een trio mee gehad?" zegt Karin. "Ja, klopt, 2 keer zelfs, was wel fijn met haar. Ze wil binnenkort langskomen, dat is wel goed, toch?" "Ja, tuurlijk, gezellig" zegt Karin. Sandra ziet dat het inmiddels tegen middernacht loopt en zegt "Ik ga zo, moet morgen weer om half 9 beginnen" Karin zegt "Ik blijf nog even, kijken of er nog wat te versieren valt, ik ben morgen lekker vrij" Sandra drukt een zoen op haar wang en zegt "Succes, lieverd" en loopt naar de uitgang. Onderweg ziet ze Ester op een afstandje en zwaait even naar haar, de man naast haar draait zich om en ze ziet tot haar verbazing dat Ester's minnaar dezelfde man is als degene die ze s'morgens bij haar werk heeft gezien. Hij kijkt haar aan en knipoogt even voor ze naar buiten loopt.

Als ze thuiskomt gaat ze meteen door naar bed en valt al snel in slaap. Ze word rond 2 uur wakker van gestommel op de overloop en hoort een giechelende Karin en een mannenstem, gevolgd door Karin's slaapkamerdeur die dichtgaat. Sandra glimlacht en als ze bijna weer slaapt hoort ze nog het gekreun van Karin die verwend word.

Als haar wekker gaat staat ze op en als ze zich gedoucht en aangekleed heeft, loopt ze naar beneden om te ontbijten. Als ze net achter een bak koffie met een broodje zit gaat de keukendeur open en er komt een man binnen. "Hoi, ik ben Johan, ik heb de nacht doorgebracht met Karin" zegt hij. Ze zegt "Ik ben Sandra, pak maar koffie als je zin hebt" "Dank je, ik moet werken en heb geen tijd meer om langs mijn huis te gaan, is het goed als ik ook even iets eet?" vraagt hij. "Tuurlijk, pak wat je wil" zegt ze. Ze kletsen wat en 10 minuten later vertrekt hij weer.

Ze ruimt op en gaat ook naar haar werk. Als ze aankomt kijkt ze weer even naar de andere parkeerplaats maar ze ziet zijn auto niet staan. Ze gaat aan het werk en de dag vliegt weer voorbij. Als ze weer bij haar auto komt ziet ze zijn auto staan en kijkt even rond of hij ergens in de buurt is.Als ze hem niet ziet stapt ze in haar auto en als ze wegrijd kijkt ze nog even in haar achteruitkijkspiegel en ze ziet hem haar even nakijken voor hij in zijn auto stapt.

Als ze thuiskomt krijgt ze een app van Ester, ze vraagt of ze s'avonds langs kan komen. Ze stuurt terug dat dat goed is en loopt de woonkamer in. Karin zit op de bank met een boek en schrikt op als Sandra naast haar gaat zitten. "Hee, goede dag gehad" vraagt ze aan Sandra. "Ja, leuk werk tot nu toe, maar nu eerst weekend. Ester komt vanavond langs, dus het word gezellig" zegt Sandra. "Ja, gezellig. Als je honger hebt, er staat nog chinees in de keuken" Sandra loopt naar de keuken en pakt een bord chinees, ze voelt dat het nog warm is en gaat weer naast Karin zitten. Ze vraagt "En hoe was hij gisteravond, hij zag er wel leuk uit" Karin lacht en zegt "Jij bent ook niet nieuwsgierig of zo, hij was wel goed, ik ben in ieder geval klaar gekomen, dus hij wist waar hij mee bezig was" Sandra lacht en als ze haar eten op heeft gaat ze naar de keuken om het op te ruimen. Ze hoort de bel gaan en hoort Karin zeggen "Hee, gezellig, kom binnen." Ze hoort de stem van Ester en loopt naar de woonkamer. Ze geeft Ester een zoen en ze gaat meteen koffie zetten. Als ze weer terug loopt met de koffie zijn Karin en Ester druk in gesprek. Ze hebben het uiteraard over mannen en ze vergelijken hun minnaars met elkaar. Sandra vraagt "Wie is die man waar je gister mee was? Hij lijkt me erg leuk, hij werkt bij het bedrijf naast de mijne" Ester zegt "Dat is Kristof, een man die ik een paar maanden geleden online heb leren kennen, hij is erg goed in bed, dus we hebben af en toe een heerlijke date" Ester denkt even na en zegt dan "Hij is een hele goede minnaar die altijd het genot van een vrouw voorop stelt. Hij laat me altijd minstens 3 keer klaar komen, soms zelfs voor ik hem ook maar aangeraakt heb. Hij heeft me een keer verteld dat het een fantasie van hem is om 3 vrouwen tegelijk te verwennen, en dat is eigenlijk de reden dat ik hier ben. Ik wil zijn fantasie uit laten komen, en wil jullie vragen of je zin hebt om mee te doen."

Sandra en karin kijken elkaar aan en halen hun schouders op. "Waarom niet? Het lijkt mij wel spannend en ik wil wel eens meemaken hoe goed die Kristof is" zegt Sandra. Karin knikt bevestigend en zegt "Zeg maar wanneer" Ester zegt "Ik kan morgen wel, jullie?"

Sandra en Karin knikken allebei en Ester belt meteen Kristof om af te spreken. Ze nemen nog even door hoe ze het aan gaan pakken en na een glas wijn vertrekt Ester weer. Sandra zegt "Ik kruip er ook in, ik wil morgen fit zijn"

Als ze de volgende dag op staan besluiten ze na het ontbijt te gaan winkelen. Ze gaan een lingeriewinkel in en zoeken beide een mooi setje uit, Sandra een zwarte met een kanten doorzichtige beha en een bijpassende string wat prachtig staat bij haar lange blonde haar, c-cup en iets brede heupen. Karin zoekt een wit setje uit met een sexy bustier en een kanten doorschijnend slipje met strikjes aan de zijkant die dichtgestrikt zijn, met haar getinte huid en donkere krullen komt het wit nog mooier uit. Ze gaan tevreden weer naar huis en bespreken wat er later op de dag gaat gebeuren.

"Ik heb er wel echt zin in, heb zoiets nog nooit gedaan, zelfs nog geen trio met een andere vrouw erbij" zegt Karin. "Het is echt heerlijk, met 3 vrouwen heb ik ook nog nooit gedaan, maar zal wel minstens net zo lekker zijn" zegt Sandra.

Ze gaan in de tuin zitten met een bak koffie en kletsen nog wat. Na een uur krijgt Sandra een app van Ester of ze er binnen een uur kunnen zijn. "Oke, hier gaan we dan" zegt Sandra "Ik krijg net een app van Ester of we er over een uur kunnen zijn" "Ooh, spannend" zegt Karin. Ze gaan naar boven en doen de nieuwe lingerie aan. Karin trekt er een doorzichtig bloesje met een strak rokje overheen en Sandra een luchtig zomerjurkje die haar borsten en benen mooi doen uitkomen. Als ze vertrekken zegt Karin "Ik ben wel een beetje zenuwachtig, straks klikt het helemaal niet met Kristof" Sandra zegt "Als dat zo is kunnen we altijd nog naar huis gaan"

Als ze bij Ester aankomen staat ze hen al op te wachten. Ze zegt "Ik heb hem nog niks gezegd, het moet een complete verrassing zijn, maar het leek me handig als jullie elkaar wel eerst even een beetje leren kennen. Ik heb gezegd dat jullie gewoon komen eten, dus na het eten doen jullie gewoon net of je vertrekt en dan neem ik hem mee naar boven. Dan geef ik wel een seintje als het zover is" Karin en Sandra knikken instemmend en ze gaan naar binnen.

Kristof zit op de bank en ze stellen zich aan elkaar voor. Sandra ziet hoe hij zijn ogen even over haar borsten laat glijden en geeft hem een knipoog.Ze gaan zitten en Ester zet al snel de maaltijd op tafel. Ze kletsen over van alles en nog wat en als Sandra de tafel begint af te ruimen staat kristof op om haar te helpen. Als ze in de keuken staan zegt hij tegen haar "Je bent echt een hele mooie vrouw, als ik hier niet voor Ester was wist ik het wel" Sandra bloost en zegt "Je weet maar nooit, misschien komt het er nog eens van" en legt even haar hand op zijn arm. Ze lopen terug en Karin begint met Kristof te kletsen terwijl Ester de keuken in gaat om nog een fles wijn te halen. Sandra loopt haar achterna en zegt "Hij is wel heel leuk, ik weet nu helemaal zeker dat ik wel wil" Ester lacht en zegt "Hij doet iets met vrouwen, hij weet precies hoe hij je het gevoel kan geven dat je mooi bent en kan vrouwen met 1 blik om zijn vinger winden. Zo heeft hij mij ook versiert en je weet dat dat meestal andersom is" Sandra glimlacht en ze lopen terug. Na een uurtje zegt Karin tegen Sandra "Zullen we zo gaan? Ik wil nog even naar de kroeg" Sandra knikt en ze staan op, Sandra drukt zich even tegen Kristof aan als ze hem een zoen op zijn wang geeft en zegt "Ik heb me prima vermaakt met je" Dan geeft Karin hem ook een zoen en ze stappen in de auto.

Ondertussen zitten Kristof en Ester na te kletsen en hij zegt "Wat een leuke dames, die wil ik nog wel eens beter leren kennen" Ester lacht en zegt "Misschien gebeurt dat sneller dan je denkt, maar vanavond ben je van mij" en geeft hem een tongzoen. Hij trekt haar op schoot en laat meteen zijn handen onder haar jurkje glijden. "Hmmm, geen ondergoed, je maakt me gek" fluistert hij. Ze staat op, pakt zijn hand en neemt hem mee naar boven. Boven gekomen ziet hij dat ze 2 paar handboeien en een blinddoek heeft klaargelegd. "Je bent wel wat van plan met me" lacht hij en ze drukt hem op het bed. Ze pakt een pilletje en zegt "Hier, ik wil dat je het vanavond extra lang volhoud, het is viagra" Hij lacht weer en slikt de pil met een beetje water door. Dan gaat hij liggen en ze geeft hem een lange tonzoen terwijl ze nog naast het bed staat. Ze streelt zijn buik even, pakt dan de handboeien en doet ze om zijn pols, de andere kant maakt ze aan bedspijl vast. Met het andere paar handboeien doet ze hetzelfde met zijn andere hand en ze lacht naar hem. "Vertrouw je me?" vraagt ze. Hij zegt "Ja, anders lag ik hier toch niet?" Ze gaat op haar knieŽn naast hem op het bed zitten en zoent hem nog een keer terwijl haar hand over zijn buik naar beneden glijd. Ze streelt even over zijn half stijve pik en pakt dan de blinddoek. Ze doet hem bij hem om en vraagt of hij nog iets kan zien. Hij schud zijn hoofd en ze gaat met haar lippen over zijn onderbuik, meteen staat zijn pik fier overeind en ze likt even over zijn eikel. Dan staat ze op van het bed en hij vraagt waar ze heen gaat. "Geen zorgen, schatje, ik ben zo terug" zegt ze en ze loopt naar beneden om Sandra en Karin te halen.

Als ze weer boven komen hebben Sandra en Karin hun kleren al uit en ze sluipen de slaapkamer in. Ester loopt naar Kristof toe en laat een vinger over zijn been omhoog glijden richting zijn kruis. Ze stopt net voor zijn ballen en streelt even langs de zijkant. Dan wenkt ze de andere dames em ze lopen stilletjes naar het bed. Sandra komt naast Ester staan en neemt het strelen van haar over terwijl Karin aan de andere kant van het bed gaat staan en haar hand over zijn buik laat gaan. Ester doet een stap opzij en geeft hem nog een zoen, hij schrikt even en mompelt "He, hoe kan.." maar Ester legt zacht een hand op zijn mond en zegt "Geniet nou maar gewoon." Hij ontspant zich weer en Ester laat haar tong langs zijn nek glijden naar zijn tepel. Ondertussen is Sandra zijn ballen aan het masseren en Karin heeft haar vingers om zijn pik gesloten. Ze trekt hem heel langzaam en hij schokt even als Sandra een likje over zijn ballen geeft. Sandra gaat op haar knieŽn tussen zijn benen in zitten en spreid zijn benen wat meer. Ze buigt voorover en zuigt zacht 1 voor 1 op zijn ballen. Karin gaat naast hem op haar knieŽn zitten en laat haar tong over zijn heup langzaam richting zijn eikel glijden. Ze zorgt dat ze hem steeds net niet raakt en hij drukt even zijn heupen naar voren. Ester ziet het en lacht. Ze buigt haar hoofd naar beneden en laat haar lippen even langs zijn eikel glijden, dan tilt ze haar hoofd op en Karin doet hetzelfde. Ze laat haar lippen langzaam naar beneden glijden, Sandra trekt even haar hoofd weg en legt meteen haar hand om zijn ballen. Karin zuigt zacht en hoort hem kreunen terwijl Ester hem nog een tongzoen geeft. Sandra en Karin wisselen elkaar nu af en zuigen hem ombeurten, steeds sneller. Sandra is inmiddels kletsnat en knikt naar Karin of die opzij wil gaan. Karin schuift op en Sandra gaat over hem heen zitten en houd zijn eikel tegen haar klit en wrijft er traag mee heen en weer. Karin masseert haar borsten en neemt haar tepel in haar mond. Sandra kreunt en laat zich over zijn keiharde pik heen zakken. Hij kreunt en ze laat hem zo diep mogelijk in haar glijden en begint langzaam te bewegen. Karin begint Sandra's klit te vingeren en al snel komt ze heerlijk klaar. Als ze Karin aankijkt krijgt ze een tongzoen en ze glijd van hem af. Karin laat zich meteen over hem heen zakken en Sandra buigt zich voorover om haar klit te likken. Terwijl Karin wild heen en weer beweegt komt Ester naar hen toe en begint Sandra te beffen en te vingeren. De blinddoek van Kristof is een beetje afgezakt en Karin ziet hem er bovenuit gluren. Ze knipoogt tegen hem en likt over haar lippen. Dan zuigt Sandra hard op haar klit en ze komt met een schreeuw klaar. Karin laat hem uit zich glijden en doet zijn blinddoek helemaal af. Hij knippert even met zijn ogen door het plotselinge licht en lacht als hij ziet wie hem aan het verwennen zijn.

Ester zegt "En? Blij met je verrassing?" Kristof knikt en zegt "Ja, natuurlijk, maar kun je me losmaken, dan zal ik jullie eens verwennen" Ester pakt de sleuteltjes van de handboeien en maakt hem los. Hij komt overeind, zet Ester op handen en knieŽn en stoot hard bij haar binnen. Karin en Sandra gaan in dezelfde houding aan weerskanten van Ester zitten en Kristof duwt bij beiden 2 vingers naar binnen. Ester laat haar vingers snel over haar klit gaan en geeft ondertussen eerst Karin en dan Sandra een lange tongzoen. Als Ester hard klaar is gekomen laat Kristof zich uit haar glijden en begint nu Karin hard te neuken, terwijl Sandra op haar rug gaat liggen en nu weer door Ester word gelikt. Kristof vingert Ester en geniet van het uitzicht van de dames die elkaar verwennen. Sandra laat haar vinger tussen Karin's benen glijden en verwent haar klit. Als ook Karin weer tot een climax komt trekt Kristof zich terug en zet de benen van Sandra tegen zijn schouders voor hij diep in haar stoot. Sandra komt vrijwel meteen klaar en hij voelt hoe haar spieren zich heftig samen trekken om zijn paal. Hij kreunt en Karin geeft hem een tongzoen. Hij zegt "Jezus, ik geloof niet dat ik ooit zulke lekkere meiden heb geneukt en ik heb toch met behoorlijk wat dames het bed gedeeld" Hij stoot nog een paar keer met volle kracht en trekt zich dan weer terug. Hij buigt zich over Sandra heen en laat weer 2 vingers bij haar binnen glijden en begint haar over haar g-plek te wrijven. Ze kreunt hard en Ester komt over Sandra heen zitten met haar billen naar hem toe en hij begint haar vol overgave te likken. Karin laat zich op haar knieŽn naast hem op de grond zakken en zuigt snel en behendig zijn pik naar binnen en pijpt hem langzaam terwijl ze zichzelf vingert. Hij vingert Sandra steeds sneller en ze beweegt heftig met haar heupen. Ze komt spuitend tot een orgasme en schokt zo heftig dat ze Ester bijna van haar afgooit, die geeft haar een zoen en als Kristof hard op Esters klit zuigt komt ook zij weer klaar. Hij gaat rechtop staan en legt zijn hand op Karin's hoofd die hem nog steeds aan het pijpen is. Hij neukt haar hard in haar mond en als hij steeds sneller gaat laat Karin hem snel uit haar mond glijden en zegt "Wacht even, ik denk dat we allemaal wel jou zaad willen proeven" en duwt hem weer op het bed. Hij gaat liggen en Karin gaat met haar knieŽn naast zijn hoofd op hem zitten, hij duwt zijn tong bij haar binnen en ze buigt zich voorover om hem weer te pijpen. Sandra en Ester gaan aan weerskanten naast hem zitten en nu pijpen de 3 hem ombeurten. Al snel merken ze dat hij op het punt staat om te gaan spuiten en Sandra laat hem tot helemaal achterin haar keel glijden en hij kreunt hard terwijl Karin nogmaals klaarkomt op zijn tong. Ze gaat van hem af en als Sandra nog een paar keer haar lippen heen en weer laat glijden spuit hij krachtige stralen in haar gezicht, Ester en Karin duiken er meteen bovenop om hem en Sandra schoon te likken.

Dan gaan ze met zijn vieren op bed liggen om uit te hijgen. Ester vraagt aan Kristof "En? Was het zo lekker als je je had voorgesteld?" Hij zegt "Nog beter, ik denk dat het de beste sex is die ik ooit heb gehad" Sandra staat op en zegt "Ik ga even douchen en daarna ga ik op huis aan, ik ben doodop" Karin zegt "Ik doe met je mee" en de dames gaan samen de douche in. Als ze er weer uit komen geven ze Kristof en Ester nog een zoen en vertrekken naar huis.


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (0)
DE 15 NIEUWSTE "Groepsex" VERHALEN
:: Presentatrice Marion - 3Door: Master John
Gelezen: 2236x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
19-03
9.0
:: Buurvrouw Anne - 4Door: Dano30
Gelezen: 9158x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Buurvrouw, Trio, MVV, Pijpen, Beffen
17-03
8.7
:: Weekendje WegDoor: Lisa-brabant
Gelezen: 12514x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Welness, Groepseks, Lesbisch, Massage
15-03
8.5
:: Cadeautje Van Mijn ManDoor: Kiarawilmeer
Gelezen: 15686x
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags:
09-03
8.3
:: Isabel In Het RestaurantDoor: Isabel
Gelezen: 14266x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Exhibitionistisch, Zaadsletje, Pijpen, Gebruikt Worden
08-03
8.0
:: AutopechDoor: Arlette
Gelezen: 18108x
Reacties: 13
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Neuken,
05-03
8.5
:: Nieuwe Job - 5Door: Ellen
Gelezen: 11411x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Negers, Dikke Tieten
28-02
8.8
:: Gebruikt Als Een Geile SletDoor: Sophie95
Gelezen: 20373x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Slet, Gangbang, Meerdere
26-02
8.7
:: Donderdag SexbiosavondDoor: Lisa-brabant
Gelezen: 16480x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
20-02
8.2
:: Maria Leeft Zich Uit 5 #Door: Maria
Gelezen: 9013x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Buurvrouw, Pijpen, Plassen, Dikke Piemel
20-02
9.0
:: Vriendenvakantie - 4 (suzan)Door: Westland_cpl
Gelezen: 6186x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Swingen, Vrienden VMVMV
19-02
9.0
:: Vriendenvakantie - 4Door: Xander
Gelezen: 10893x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Vrienden, Vakantie, Groepsex, Swingen, Partnerruil, Ongeremde Sex, Vingeren
19-02
9.1
:: Het ParkDoor: Arlette
Gelezen: 11175x
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Exhibi, Pijpen, Neuken
18-02
8.6
:: Partnerruil Werd GangbangDoor: Peter
Gelezen: 14250x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
17-02
7.8
:: Ultieme FantasieDoor: Ellev
Gelezen: 12716x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
14-02
8.5
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net