Opwindend.Net
Datum: 19-05-2018
Stemmen: 175x
Cijfer: 9.0
Gelezen: 31069x
Lezers Online: 1
Lengte: Lang
De Terugkomdag Met De Juf - 2
Door Timio - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: De Terugkomdag Met De Juf - 1

Ondanks mijn gesmeek en gekreun bleven de mannen zich beheersen. Ze hadden alle tijd, maar toch.

“Laten we eens even naar die fantastische borsten kijken” hoorde ik iemand zeggen en ik voelde hoe het decolleté van het jurkje vergroot werd en uitscheurde. Ik voelde de koele lucht over mijn tepels die daardoor nog harder werden. Eindelijk voelde ik nu handen die mijn borsten beet pakten en begonnen te masseren, te strelen en in mijn tepels te knijpen. Andere handen gleden omlaag en scheurden het jurkje helemaal open. Toen een hand me vol in mijn kruis pakte en ik twee vingers bij me naar binnen voelde gaan, kon ik een luide kreun niet meer onderdrukken.

“Oh ja, pak me” kreunde ik.

“Wow wat heeft dit sletje een ongelooflijke natte kut” hoorde ik de man zeggen die zijn vingers in me had zitten. “Hier gaan we nog veel plezier mee beleven”.

Dat hoopte ik ook en zo te voelen ging dat ook gebeuren. Terwijl ik daar nog steeds machteloos met mijn armen in de lucht stond, gleed er een hand via mijn drijfnatte kut naar mijn kontje. Een vinger speelde met mijn sterretje, smeerde het geil uit en drukte zich bij me naar binnen. OMG ik werd nu aan alle kanten betast, gevingerd en gelikt. Door de spanning en geilheid kon ik al niet meer op mijn benen staan en hing gewoon in de ringen. Overal voelde ik handen, op en in mijn lijf en opnieuw voelde ik een orgasme aan komen denderen. Luid kreunend kwam ik opnieuw klaar. Ik geneerde me nergens meer voor, had alles los gelaten en kon alleen nog maar mijn lijf voelen.

Ergens in de verte voelde ik dat mijn armen los gemaakt werden en dat ik gedragen werd naar een andere plek waar ik werd neergelegd op een zacht glad verend kussen (springkussen).

“Tijd voor een drankje mannen” hoorde ik Johan tegen de andere zeggen “dan kan ons geile sletje even bijkomen voordat ze aan het werk mag.”

Langzaam kwam ik weer bij en merkte dat mijn armen nog steeds op mijn rug gebonden waren waardoor ik niet bij de blinddoek kon komen. Ik liet het maar gaan en wachtte de komst van de mannen af.

Opeens hoorde ik in mijn oortje “ga recht op je knieën zitten, borsten vooruit, mond open en steek je tong uit!”

Even twijfelde ik maar voldeed toch aan zijn verzoek en ging rechtop zitten in afwachting van wat er ging gebeuren.

‘Mond open en tong uitsteken sletje” hoorde ik de dwingende stem van Johan in mijn oor.

Deze keer gehoorzaamde ik direct, stak mijn tong uit en wachtte gespannen af.

“Kijk ons geile sletje al heerlijk klaar zitten voor ons mannen”

“Wauw wat ziet dat er geil uit, ik weet al wat ik daar mee ga doen”

Ik voelde de mannen bij me op het luchtkussen stappen en om me heen gaan staan. Met mijn armen gebonden op mijn rug kon ik niets anders doen dan afwachten. Ineens voelde ik warm vlees op mijn tong. Ik likte er aan en proefde het geil van een stijve pik. Mmm ik werd meteen weer super geil en wist wat ik moest gaan doen.

Opeens pakte iemand me bij mijn haren en draaide me een kwart slag. “Mond open slet” en meteen werd een stijve lul bij me naar binnen geduwd. Deze wachtte duidelijk niet af maar begon me in mijn mondje te neuken. “Wat een heerlijk geil sletje is dit toch, kijk eens hoe diep ze mijn lul kan hebben” En terwijl hij het zei duwde hij zijn lul nog iets dieper in mijn keel. Ik kokhalsde maar hij ging gewoon door.

“Laat mij ook eens even”

Een nieuwe lul werd bij me naar binnen geduwd. Deze was flink groter dan de vorige en het viel niet mee om die naar binnen te werken. “Werken slet, daar ben je toch voor”. Ik deed mijn best en merkte dat het steeds beter ging.

Uitgebreid werd ik om beurten door de vier mannen in mijn mond geneukt; van pijpen kwam nauwelijks iets terecht.

“Zullen we dat sletje eens lekker onderspuiten, mannen” hoorde ik Johan voorstellen. Terwijl de laatste lul uit mijn mond werd terug getrokken hoorde ik Johan in mijn oor ‘mond open en je tong naar buiten sletje’. Geil bleef ik zo zitten in afwachting van wat ze zouden doen. Toen voelde ik de eerste klodders warme sperma op mijn tong en in mijn gezicht. Ze stonden zich blijkbaar alle vier boven mijn gezicht af te trekken want een nieuwe lading volgde al snel. De een na de ander kwam klaar en ik voelde het warme zaad over mijn gezicht omlaag druipen op mijn borsten. OMG wat een geil gevoel was dat; ik droop gewoon van het sperma en voelde me echt een smerige zaadslet.

Mijn armen werden eindelijk los gemaakt en tegelijk hoorde ik de stem van Johan in mijn oor ‘wrijf dat heerlijke zaad van ons over je borsten en lik het van je gezicht op’. Na eerst even mijn spieren te hebben laten wennen voldeed ik aan zijn verzoek en begon eerst het zaad over mijn borsten te smeren.

“Kijk die loopse teef eens genieten van ons zaad” hoorde ik een van de mannen zeggen.

Ik genoot van de aandacht en de smerigheid waar ik mee bezig was. Toen ik daarna ook nog de sperma van mijn gezicht in mijn mond stopte werden de mannen helemaal gek.

“Wat een geile slet zeg, moet je zien hoe ze smult van ons zaad”. Het moedigde me alleen nog maar meer aan om niets te laten zitten.

“Nu mag je onze lullen nog even schoon likken, dat zal je ook vast lekker vinden” hoorde ik Johan zeggen en prompt werd de eerste slappe lul in mijn mond gestopt. Ik likt ‘m helemaal schoon en voelde er alweer wat leven in komen. Daarna volgden er nog drie en toen was ik klaar met mijn werk.

‘Ga maar op je rug liggen met je armen en benen gespreid’. De andere mannen hoorde het niet maar keken toe hoe ik me uitstrekte op het gladde kussen. Ik wist hoe ik er nu bij lag maar gaf nergens meer om; ik was hun geile sletje en zo voelde het ook echt.

Opeens werd ik beet gepakt bij mijn voeten en handen; blijkbaar zat er in iedere hoek een man. ‘Ontspan en geniet’ hoorde ik in me oor en gaf me er aan over. Er druppelde een warme vloeistof op mijn tepels en het droop langzaam omlaag. Oh wat voelde dat heerlijk; ik kreunde zacht. Het bleef maar druppelen en ik voelde het langs de zijkant van mijn borsten op het kussen komen. Nu liepen de druppels naar omlaag richting mijn buik; ik genoot van de zachte vloeistof op mijn hete lijf. Oh ja nog verder please dacht ik toen de druppels naar mijn onderbuik door gingen.

Helaas ging het om mijn smachtende kutje heen naar mijn linkerdij en daarna over mijn rechterdij. En eindelijk eindelijk voelde ik de druppels op mijn openstaande smachtende kutje neer komen, op mijn klitje en lipjes. De vloeistof gleed tussen mijn schaamlippen door op het kussen, mmmm wat was dat heerlijk.

‘Draai je om sletje’

Ik werd los gelaten en draaide me om op mijn buik. Wow ik gleed gewoon alle kanten op. Het was een soort massageolie of glijmiddel waar ik in lag. Wat een geil gevoel was dat zeg. Toen ik op mijn buik lag werden mijn benen uit elkaar getrokken. Prompt werd flinke hoeveelheden vloeistof op en tussen mijn billen gesprenkeld. De rest werd over mijn rug gegoten.

Ik lag in een grote plas olie en werd weer op mijn rug gedraaid. Toen voelde ik hun handen over mijn lijf. Alles was glad en glibberig en het voelde super geil aan.

De handen werden door de olie ook steeds gladder en alles werd nu glibberig. Ik dreef in de olie en voelde nu mijn benen omhoog getrokken worden zodat mijn kutje open en bloot kwam te liggen. Direct voelde ik een glibberige hand over mijn gevoelige kutje; ook daar was alles nog glibberiger dan anders. Soepel gleden twee, drie vingers naar binnen en terwijl twee handen mijn benen in de lucht hielden werd ik op een ongelooflijke manier gevingerd. Alles was zo soepel en glad. Er drong nog een vierde vinger bij, soepel gleed ie naar binnen en ik voelde me ongelooflijk gevuld.

“Toe maar” hoorde ik Johan de man aan moedigen “za kan het makkelijk hebben”. Ik had geen idee waar hij het over had, ik was aan het overleven. Ik voelde alleen nog maar de geilheid in mijn lijf en het genot in mijn kutje die onderhanden genomen werd. Plots schoot er nog iets dikkers naar binnen, oef!

“Zie je wel dat je je hand kan hebben; maak haar helemaal gek” hoorde ik ver weg.

Ik was al helemaal van de kaart en voelde hoe iets mijn kut helemaal vulde en nu ook nog ging bewegen van binnen. Ik werd helemaal gek en voelde een gigantisch orgasme opkomen. De hand bleef maar doorgaan en toen er ook nog iemand met zijn hand op mijn klitje begon te slaan hield ik het niet meer. Ik kwam en liet alles lopen. Ik voelde hoe mijn kutje gewoon spoot alsof ik vreselijk moest plassen.

“Kijk ons geile sletje eens lekker spuiten!”

ik bleef klaar komen en was helemaal van de wereld. Dat werd nog erger toen ik ook nog een vinger in mijn kontje voelde. Ook die gleed er soepel in en ook een tweede volgde al snel.

“Kijk ons sletje eens genieten in al haar gaten; tijd om haar daar ook eens flink in te neuken”

Ik werd op mijn zij gelegd en voelde een lichaam tegen mijn rug aan schuiven, het glibberde heerlijk tussen ons. Twee handen pakten mijn heupen beet en deden mijn billen uit elkaar. Iets drukte tegen mijn sterretje aan. OMG er werd nu een dikke stijve lul bij me naar binnen geduwd. Hij had niet veel nodig om binnen te komen, alles was glibberig en glad. Hij trok me met zijn handen tegen me aan en ik voelde zijn lul diep in mijn kont stoten.

Terwijl ik zo lag kwam er ook een lichaam aan de voorkant tegen me aan glibberen. We lagen met z’n drieën verstrengeld. Mijn been werd wat opgetild en ik voelde hoe een stijve pik zijn weg in mijn kutje vond. Oef nu was ik van twee kanten gevuld en begonnen ze me te neuken. Het duurde even voordat ze het goede ritme met elkaar gevonden hadden, het voelde alsof ik als een stuk neukvlees tussen hun in hing. Ze bleven nietsontziend in me stoten en rammen en hielde het lang vol omdat ze al eerder klaar gekomen waren.

‘Zo geil sletje, hoe bevalt de Terugkomdag?’ Hoorde ik Johan in mijn oor fluisteren ‘is het lekker om zo geneukt en vol gespoten te worden?’

‘Smeek er om en schreeuw het uit; laat horen dat je onze geile slet bent!”

Die stem maakte me helemaal gek; ik had mezelf niet meer in bedwang en wilde alleen maar klaar komen, keer op keer.

“Oh ja neuk me, naai me kapot; ik ben jullie geile slet” schreeuwde ik nu

‘Goed zo’ moedigde Johan me aan.

“Spuit me vol; dump jullie zaad in me, ik wil jullie zaadsnol zijn, jullie loopse teef!”

Ik kon niet meer ophouden en voelde hoe de twee mannen nog feller stoten en met een luide kreun bijna gelijktijdig klaar kwamen.

“Ja geef het me, geef deze slet jullie zaad!”

Zodra ze zich leeg gespoten hadden verdwenen ze en namen de andere twee mannen hun plaats in. Opnieuw werden er twee lullen in mijn geteisterde lichaam gestoken. Ik moedigde ze aan om me zo hard mogelijk te nemen en voelde mijn lichaam al weer schokken. Ze gingen als gekken tekeer en pompte me aan beide kanten vol met hun geile zaad.

Uitgeput zakten we alle drie in elkaar. Na een paar minuten maakten ze zich los en trokken zich terug. er werd iets kouds tegen mijn kutje en kontje gehouden.

“Til haar eens op mannen; we mogen niets van dat kostbare zaad verliezen” hoorde ik Johan tegen de andere zeggen.

Ik werd op getild met mijn benen een beetje uit elkaar.

‘Goed zo, laat alles maar lopen sletje’ fluisterde Johan

Ik voldeed aan zijn verzoek en hing in hun armen; op mijn benen kon ik nog niet staan.

Toen ik minuten later weer een beetje tot mezelf was gekomen werd ik op een klein krukje gezet.

“Hoofd omhoog en je mond open slet!”

Uitgeteld voldeed ik aan hun verzoek en wachtte af.

Plots voelde ik een slijmerige substantie in en op mijn mond terecht komen.

“Hier heb je ons heerlijke zaad wat we zo heerlijk in je kut en kont hebben gespoten; geniet van deze nectar!”

Ik begreep nu dat ze hun geil uit mijn kutje en kontje hadden opgevangen. Het leek een smerig idee maar ik vond het ongelooflijk geil en likte het allemaal op en slikte het door.

“Geweldig; je bent cum laude geslaagd voor deze Terugkomdag, geile sloerie. Nu mag je tot slot onze smerige lullen nog schoon likken.”

Ook hier had ik geen moeite meer mee en nam de een na de ander in mijn mond en proefde vooral mijn eigen geil. OMG wat was ik een smerig geil sletje geworden en het ergste was dat ik er intens van had genoten.

De mannen vertrokken en lieten me uitgeput achter. Ik kon eindelijk mijn blinddoek afdoen en zag hoe mijn geile lijf vreselijk besmeurd en glibberig was. Gebruikt en uitgewoond kroop ik van het kussen af en zocht mijn tas op. Ik trok mijn broek en trui over mijn besmeurde lijf aan. Ik voelde me een geile gebruikte slet en wilde dat gevoel nog even vast houden.

Thuis trok ik mijn kleren uit en bekeek mezelf in de spiegel en zei tegen mezelf: “Wat ben jij een geile slet!” Ik voelde me schaamteloos trots en stapte het heerlijke hete bad in.

Genoten? Laat het me weten...


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (20)
DE 15 NIEUWSTE "Groepsex" VERHALEN
:: Presentatrice Marion - 3Door: Master John
Gelezen: 6296x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
19-03
8.7
:: Buurvrouw Anne - 4Door: Dano30
Gelezen: 9931x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Buurvrouw, Trio, MVV, Pijpen, Beffen
17-03
8.7
:: Weekendje WegDoor: Lisa-brabant
Gelezen: 13001x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Welness, Groepseks, Lesbisch, Massage
15-03
8.5
:: Cadeautje Van Mijn ManDoor: Kiarawilmeer
Gelezen: 15892x
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags:
09-03
8.3
:: Isabel In Het RestaurantDoor: Isabel
Gelezen: 14424x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Exhibitionistisch, Zaadsletje, Pijpen, Gebruikt Worden
08-03
8.0
:: AutopechDoor: Arlette
Gelezen: 18255x
Reacties: 13
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Neuken,
05-03
8.5
:: Nieuwe Job - 5Door: Ellen
Gelezen: 11486x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Negers, Dikke Tieten
28-02
8.8
:: Gebruikt Als Een Geile SletDoor: Sophie95
Gelezen: 20566x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Slet, Gangbang, Meerdere
26-02
8.7
:: Donderdag SexbiosavondDoor: Lisa-brabant
Gelezen: 16581x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
20-02
8.2
:: Maria Leeft Zich Uit 5 #Door: Maria
Gelezen: 9088x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Buurvrouw, Pijpen, Plassen, Dikke Piemel
20-02
9.0
:: Vriendenvakantie - 4 (suzan)Door: Westland_cpl
Gelezen: 6228x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Swingen, Vrienden VMVMV
19-02
9.0
:: Vriendenvakantie - 4Door: Xander
Gelezen: 10970x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Vrienden, Vakantie, Groepsex, Swingen, Partnerruil, Ongeremde Sex, Vingeren
19-02
9.1
:: Het ParkDoor: Arlette
Gelezen: 11233x
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Exhibi, Pijpen, Neuken
18-02
8.6
:: Partnerruil Werd GangbangDoor: Peter
Gelezen: 14334x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
17-02
7.8
:: Ultieme FantasieDoor: Ellev
Gelezen: 12745x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
14-02
8.5
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net