Opwindend.Net
Datum: 25-05-2018
Stemmen: 30x
Cijfer: 8.6
Gelezen: 20290x
Lengte: Gemiddeld
Vriendinnen Helpen Elkaar - 2
Door Zeehond - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Vriendinnen Helpen Elkaar - 1

... Inmiddels was een nieuwe scène gestart, deze keer zonder inleiding. Een Japans meisje, lag op een soort gynaecologe stoel, haar benen wijd uit elkaar en haar hoofd op een kussen zodat ze naar de zijkant keek. Ze was omringd door een grote groep naakte gemaskerde mannen die in een afgesproken patroon om haar heen draaide. Terwijl een van de mannen haar met lange harde halen neukte werd een ander door haar afgetrokken terwijl een derde aan de andere kant van de stoel werd gepijpt of beter gezegd: haar mond neukte. Toen deze klaar kwam trok hij zijn lul terug en spoot zijn sperma over haar gezicht en borsten waarna hij ongeïnteresseerd weg liep. De man die haar neukte schoof nu door en stopte zijn lul in haar mond, de man die werd afgetrokken nam zijn plaats tussen haar benen en een nieuwe kandidaat plaatste zijn beginnende erectie in haar hand om afgetrokken te worden. Haar vrije hand gebruikte ze om zichzelf te vingeren en het sperma over haar borsten uit te smeren terwijl.

Na enkele minuten werd er weer een lading zaad over haar gezicht uitgestort waarna iedereen weer doorschoof en er weer een nieuwe lul zich in het spel voegde.

Nadat nummer 5 zijn lading over het meisje had gelost zoomde de camera terug zodat er een totaalbeeld van de ruimte ontstond. Een groep van meer dan 15 naakte gemaskerde mannen dromde om de kleine Japanse!

In het achterhoofd van June ontstond een klein rekensommetje: omdat de mannen die klaar waren weer achteraan aansloten zou het meisje voor deze orgie voorbij was zeker 30 keer geneukt zijn, zou ze 40 keer een lul hebben klaargepijpt en 30 ladingen sperma over haar gezicht en lichaam hebben gekregen, zou een mens dat overleven?

Die gedachte en het luide gekreun van de Japanse die, voor de zoveelste keer een orgasme had, brachten haar over de rand en terwijl het meisje een 6de lading zaad over zich kreeg kwam June zacht jammerend klaar.

Amber drukte de op de afstandsbediening en de band stopte. Ze deed net alsof ze de geluiden en gezichtsuitdrukking van haar vriendin begreep als was ze geshockeerd. "Ja, je hebt gelijk, het is te erg om aan te zien. Waar zijn we toch mee bezig, ik moet gewoon een andere oplossing vinden" ze zuchtte diep "ik heb alleen geen idee wat!"

Juni stond wankel op en liep richting de badkamer "om me even op te frissen" maar voor ze de deur achter zich dicht had, had ze haar slipje al uit en begon ze zich als een bezetenen te vingeren. Een minuut later duwde ze haar gezicht in een handdoek om het geluid van een schreeuwend orgasme te dempen. Haar gekreun was duidelijk hoorbaar in de kamer maar Amber deed net of ze niets door had toen June met een rood hoofd terug kwam.

Toen ze weer ging zitten kwam Amber naast haar "gaat het weer een beetje? Och lieverd, je rilt helemaal" en ze pakte haar stevig in haar armen bewust zorgend dat ze haar borsten goed raakte trok ze zich naar haar toe. Terwijl hun hoofden op elkaars schouders rusten drukte ze zich strak tegen June aan en terwijl ze de schokkende bewegingen voelden constateerde ze glimlachend dat haar vriendin nu door deze simpele aanraking zojuist haar 3de orgasme in 5 minuten had gehad, ze was op de goede weg!

"Ik denk dat ik je maar naar huis moet brengen. Ik vind het heel lief dat je je hulp hebt aangeboden maar ik kan het je onmogelijk laten doen. Ik verzin wel iets anders, misschien moet ik het zelf maar doen." June schrok, haar eerste en laatste kans om deze fantasie waar te maken werd haar nu ontnomen. Of had Amber gelijk en was het te erg? Fantaseren is een ding, werkelijk het middelpunt van zo'n scène zijn is iets anders. Ze dacht zo snel als haar vertroebelde geest het toe liet maar kwam er niet uit. "Ik weet niet, ik dacht dat ik het wel zou kunnen... nee, natuurlijk niet... jawel, ik doe het gewoon, hoewel..." Gelukkig gaf Amber het verlossende woord "je moet eerst maar eens goed slapen, als je morgen avond tijd hebt dan zullen we alles nog eens rustig bepraten."

June koos er voor om naar huis te lopen in plaats van naar huis gebracht te worden en terwijl ze opstond wierp ze nog een verlangende blik op de videoband die op tafel lag.

Het liefst zou ze 'm meenemen en ook de rest kijken maar ze durfde het niet voor te stellen. Ze wou niet dat haar beste vriendin door had hoe geil ze het allemaal vond.

Ze namen afscheid bij de deur.

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (2)
DE 15 NIEUWSTE "Groepsex" VERHALEN
:: Mijn Ontdekkingsreis - 7Door: Dior
Gelezen: 112x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
10-12
6.0
:: Onverwachts Trio Met...Door: Karl
Gelezen: 8715x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Collega, Pijpen, Beffen, Trio
09-12
7.9
:: One Night StandDoor: Silvia
Gelezen: 9942x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Pijpen,
07-12
8.6
:: Avondje Handbal Door: Lisa-brabant
Gelezen: 13077x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Kleedkamer, Douches
05-12
8.2
:: Mijn Eerste TrioDoor: Joshua
Gelezen: 14135x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Trio
04-12
8.7
:: Ontgroening - 5Door: Peter Adelaar
Gelezen: 7151x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Panty. Aftrekken Ontgroenen Ontgroening
03-12
8.5
:: Een Venezolaanse SchoneDoor: PrakkerT
Gelezen: 7843x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Trio, Biseksueel, Waar Gebeurd, Hotel
02-12
8.3
:: Laatste Dag In De BouwmarktDoor: Sabine
Gelezen: 13831x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
01-12
8.2
:: Bianca - 3Door: Tigre
Gelezen: 6572x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
30-11
8.5
:: Ik Ben Het Sletje Van Mijn ManDoor: Arlette
Gelezen: 15964x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Vliegtuig, Black, Exibi
29-11
8.8
:: Zijn VoetbalkameradenDoor: Saartje
Gelezen: 12257x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags:
29-11
7.4
:: Erna, De Party-girl... - 2Door: The Dark Owl
Gelezen: 7551x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Orgie, Anaal, Pijpen, Lesbisch
25-11
9.0
:: VerjaardagsfeestjeDoor: Tim
Gelezen: 19460x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Sm, Groepsex, Slaafje, Pijpen, Neuken
22-11
7.0
:: ZussenliefdeDoor: Mickey
Gelezen: 20465x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Zus, Verrassing
22-11
8.2
:: Mannetje Aan De ZijlijnDoor: Cuckolddress Daisy
Gelezen: 8709x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Cuckold, Sissy, Groepsex
21-11
6.9
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net / Bezoekers Online: 677