Opwindend.Net
Datum: 26-05-2018
Stemmen: 62x
Cijfer: 8.4
Gelezen: 15230x
Lezers Online: 1
Lengte: Gemiddeld
Natascha
Door Arlette - Mijn Profiel Pagina

Gisteren kwam ik Natascha tegen, Natascha is al sinds onze schooltijd mijn beste vriendin, en wij vertellen elkaar alles. Normaal wil dat langs haar kant niet veel zeggen want ze is de brave echtgenote in persoon. Op dat gebied nooit een stapje verkeert. Tot ze me gisteravond vertelde wat ze de laatste tijd heeft mee gemaakt. Maar ik laat het haar zelf aan jullie vertellen:

Ik ben Natascha, net over de 40, als ik sommige mannen moet geloven heb ik een mooi lichaam ik ben slank, geen super grote borsten maar toch een goede C cup. Misschien, dat vind ik dan zelf, hangen ze een heel klein beetje. Maar goed, deze beschrijving enkel omdat jullie me een klein beetje zouden kunnen visualiseren.

Ik ben al 20 jaar getrouwd met Marc, en zoals er nog veel vrouwen zijn, had ik nog nooit in die 20 jaar mijn man bedrogen, hoogstens misschien in een zatte bui iemand een kusje gegeven maar dat was het dan.

Mijn seks leven was, naar mijn idee vrij normaal, al heeft mijn man dan wel een vrij kleine penis. Maar ik had al zo dikwijls gelezen dat de grote voor een vrouw geen rol speelt, zodat ik me daarover geen zorgen maakte. Het was wel zo dat ik niet begreep, hoe sommige vrouwen orgasmes kregen, en andere in hun echtelijke relatie niet, zoals ikzelf. Ons seksleven beperkte zich in zoverre dat als mijn man zin had hij op me ging liggen zich klaar neukte in mijn kut en eens geschoten was het voorbij. Ik denk dat ik niet de enige vrouw ben die dat normaal vind.
Ik ken natuurlijk de belevenissen van mijn goede vriendin Arlette, maar niet elke vrouw heeft een man die verlangt dat zijn eigen vrouw andere mannen neukt.

Niet zo lang geleden, op een avond, komt Marc goed aangeschoten thuis uit een of andere kroeg. Dat is helemaal zijn gewoonte niet, en hij is samen met twee mannen die ik niet ken. Wat me verwonderd want die mannen zijn nu niet het soort mannen waar hij normaal mee optrekt.
“Zij hebben me thuis gebracht, en ik heb voorgesteld dat ze hier nog iets drinken” zegt Marc.
Ze zetten zich allemaal in de zetels, en ik haal wat te drinken voor het drietal. Ik hou me wat afzijdig, maar mijn man drinkt snel de ene Gin na de andere tot hij totaal dronken in de zetel in slaap valt.
Een van de mannen zegt: “Uwe man is totaal van de kaart, zullen we helpen hem in bed te leggen.” Zelf zou me dat wel veel moeite kosten, dus ik ben blij dat ze hem samen opnemen en hem boven in ons bed leggen.

Het gevolg is dat ik hier beneden zit met twee mannen die ik van haar noch pluim ken. Zodra mijn man boven in bed ligt beginnen ze me complimentjes te maken. Een van beide mannen, Paul, geeft me een heel speciaal gevoel, hij heeft een zeer dominante invloed op mij, zonder iets verkeerd te doen of te zeggen, maar ik voel hem zo heel sterk aan. Ik voel aan dat ik hoe langer hoe meer de neiging heb hem te gehoorzamen. Als hij nog iets te drinken vraagt, zou ik springen om het hem te brengen, ik weet ook niet waarom.

De seksueel getinte mopjes volgen de een na de ander, en midden in het gesprek zegt Paul plots, zonder enige aanleiding, “Doe je benen open”. Ik zit vlak over hem, eerst denk ik dat ik het niet goed begrepen heb, maar hij zegt terug “Doe je benen open ”. Ik voel dat ik rood word van schaamte, en begrijp mezelf niet dat ik zelfs maar overweeg hem te gehoorzamen.

Het is stil, hij kijkt me doordringend aan en ik voel me gewoon verplicht hem te gehoorzamen, dit heb ik nog nooit van mijn leven gedaan, maar langzaam doe ik mijn benen open zodat beide mannen mijn slipje onder mijn rokje kunnen zien. Ik ken mezelf niet meer maar blijf zo voor hen zitten. Tot mijn eigen verwondering word ik zeer geil zo voor hen te zitten. Tot hij op een zeer dominante wijze zegt: “Een mooi slipje, maar ik wil dat je dat uit doet, en je toont aan mij” Ik weet echt niet wat me bezield, maar zo met mijn benen open zitten voor hem maakt me zo ontzettend geil, ik kan niet anders dan gehoorzamen en trek mijn slipje uit. Ik zit nu voor hen met mijn benen open, zodat ze mijn bloot kutje onder mijn rokje zien.

Ze praten rustig verder, terwijl ik met mijn benen open voor hen blijf zitten. Ik voel het geil uit mijn vagina lopen. Dit heb ik nog nooit meegemaakt, mijn kut aan vreemde mannen tonen. Ik ben ook nog nooit zo geil geweest, en wil nu zelf zo blijven zitten, ik open mijn benen zelfs zover ik kan, ik verlang ernaar dat ze tussen mijn benen kijken. Ik zou hier gans de nacht zo willen zitten.

Nadat ze me zeker een kwartier zo laten zitten zegt hij: “Kom hier slet”. Zelfs dat hij me vernederd door me een slet te noemen hitst me op. Totaal in de ban van de man sta ik op en ga naar hen toe, als ik voor hen sta zegt hij: “Toon je kut slet ” Gehoorzaam trek ik mijn rokje omhoog zodat ik met naakt onderlijf voor hen sta. “Vraag me om je aan te raken” zegt hij. Ik ben totaal in een andere wereld, ik voel me echt zijn slet, “Betast me alsjeblief” zeg ik gehoorzaam. Ik ril over gans mijn lichaam als ik de handen van beide mannen tussen mijn benen voel gaan. Ik besef goed dat dit niet kan, maar als hun vingers in mijn spleet glijden, en ze me vingeren, krijg ik een gevoel dat ik nog nooit gehad heb. Vooral de vingers van de dominante man glijden snel over mijn clitoris om dan weer diep in me te gaan, het maakt me gek van lust. Ik weet niet wat er gebeurd maar mijn onderlijf begint hevig te schokken. “O ja, dank je, doe alsjeblieft verder, ik ben je slet” roep ik luid. Ik besef nu zelf dat het een orgasme is dat bezit neemt van gans mijn lichaam, “Ik kom klaar, neem me, neem me helemaal ” roep ik uit. Ik sta daar klaar te komen voor twee totaal vreemde mannen, met mijn kut bloot, en het is zo vernederend dat ik er zelf naar gevraagd heb me te vingeren.

Paul staat recht en ontbloot mijn boven lichaam, ik sta voor de eerste maal naakt, nog naschokkend, voor een vreemde man. Ze nemen elk een hand en leiden die naar hun naakte penis. De paniek slaat toe, als ik voel hoe dik en lang die lullen wel zijn, vergeleken met wat ik 20 jaar van mijn man gekregen heb.
Enerzijds sta ik hier te snakken dat ze me zouden neuken, en anderzijds heb ik angst dat ik nooit zulke grote penissen in me kan ontvangen.

Paul duwt me op mijn knieën en zegt: “Zuigen”. Die voor mij enorme paal komt in mijn mond, hoe meer ik hem pijp hoe meer ik ernaar verlang, ook als ik de penis van de andere man moet afzuigen doe ik dat enkel omdat Paul dat van me verlangd, ik zou om hem tevreden te stellen me door gelijk wie laten gebruiken.
“Smeek me om je te neuken slet” zegt Paul. Ik moet wel gek zijn maar het doet me zo goed gedomineerd te worden door die man dat ik hard roep “Ik ben je niet waard maar neuk me alsjeblieft, ik ben Uw slet, gebruik me als een hoer, maar laat me alsjeblieft je lul tussen mijn benen voelen”

Ze leggen me op de zetel, hij hoeft het me niet te vragen, ik open mijn benen wijd om hem op me te voelen. “Ik wil je eerst mijn vriend zien neuken” zegt hij. “Ja, als jij dat wil mag gelijk wie me neuken” antwoord ik. De man komt op me liggen. Als ik zijn eikel tegen mijn kutje voel denk ik dat ik zo’n lange dikke lul nooit in me zal krijgen. Maar als hij verder duwt voel ik hem mijn kut open rekken en langzaam in me glijden. Nog nooit heb ik een penis zo diep in me gevoeld, nog nooit heb ik me zo gevuld gevoeld, de boekjes hebben ongelijk, grote is wel belangrijk, flitst het door mijn gedachte. Wat doet dit goed, hij bonkt over en weer in me en ik heb nog nooit zo genoten tot hij hard zijn zaad in me schiet. “Bedank de man” zegt Paul. “Dank je dat je me wou neuken, dank je voor je sperma” antwoord ik.

Paul komt op me liggen, mijn kut staat nog open van de vorige penis en ik voel nu zijn eikel tussen mijn schaamlippen. “Wat moet je zeggen” vraagt Paul. “Wil je me alsjeblieft nemen, ik ben je slet, ik tracht ernaar door jou geneukt te worden” antwoord ik. Hij geeft me een tongkus, O wat is het heerlijk zijn tong in mijn mond terwijl zijn penis in me schuift. “Je bent een goeie slet, ik zal je nog gebruiken en laten gebruiken als een hoer” zegt hij. “Ja, gebruik me en laat me gebruiken door gelijk wie je wilt, ik ben je hoer als jij me maar neemt” antwoord ik. Ik weet niet waarom maar ik ben zo gelukkig dat ik de dikke staaf van Paul in me voel, ik tracht er gewoon naar door hem genomen te worden. Ik voel me zelfs dankbaar dat hij me wil nemen.

Hij pompt hard en diep in me en terug voel ik die sideringen door mijn lijf gaan, en weer schokt mijn onderlijf hevig, wat doet dat oneindig goed eindelijk een orgasme te voelen, en dan nog wel met deze man. Ik roep het uit “Dank je, dank je, alsjeblieft gebruik me gelijk wanneer je zin hebt”. Hij pompt hevig verder in me tot hij zich klaar spuit in mijn kut. Als hij uit me komt lik ik zijn penis proper, zijn sperma hou ik in mijn mond en ik vinger hun sperma uit mijn kut om het van mijn vingers te likken als nectar.

En nu de dag van vandaag weet mijn man nog van niets, maar telkens Paul me belt, en me zegt naar hem te komen, ga ik. Ik laat me door hem, en gelijk wie hij wil gebruiken. Soms weet ik zelf niet hoeveel mannen me neuken als zijn hoer. Ja, ik ben nu echt zijn hoer, en ik weet dat ze hem betalen om me te neuken. Maar ik doe alles voor hem als hij me maar neukt.
Ik weet nu wel dat grote er toe doet, en dat ook ik orgasmes kan krijgen. Dat wil niet zeggen dat de relatie met mijn man slechter is geworden in tegendeel hij heeft nu een bevredigde vrouw.Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (4)
DE 15 NIEUWSTE "Groepsex" VERHALEN
:: Presentatrice Marion - 3Door: Master John
Gelezen: 6367x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
19-03
8.7
:: Buurvrouw Anne - 4Door: Dano30
Gelezen: 9968x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Buurvrouw, Trio, MVV, Pijpen, Beffen
17-03
8.7
:: Weekendje WegDoor: Lisa-brabant
Gelezen: 13031x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Welness, Groepseks, Lesbisch, Massage
15-03
8.5
:: Cadeautje Van Mijn ManDoor: Kiarawilmeer
Gelezen: 15903x
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags:
09-03
8.3
:: Isabel In Het RestaurantDoor: Isabel
Gelezen: 14433x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Exhibitionistisch, Zaadsletje, Pijpen, Gebruikt Worden
08-03
8.0
:: AutopechDoor: Arlette
Gelezen: 18258x
Reacties: 13
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Neuken,
05-03
8.5
:: Nieuwe Job - 5Door: Ellen
Gelezen: 11488x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Negers, Dikke Tieten
28-02
8.8
:: Gebruikt Als Een Geile SletDoor: Sophie95
Gelezen: 20577x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Slet, Gangbang, Meerdere
26-02
8.7
:: Donderdag SexbiosavondDoor: Lisa-brabant
Gelezen: 16589x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
20-02
8.2
:: Maria Leeft Zich Uit 5 #Door: Maria
Gelezen: 9089x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Buurvrouw, Pijpen, Plassen, Dikke Piemel
20-02
9.0
:: Vriendenvakantie - 4 (suzan)Door: Westland_cpl
Gelezen: 6228x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Swingen, Vrienden VMVMV
19-02
9.0
:: Vriendenvakantie - 4Door: Xander
Gelezen: 10975x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Vrienden, Vakantie, Groepsex, Swingen, Partnerruil, Ongeremde Sex, Vingeren
19-02
9.1
:: Het ParkDoor: Arlette
Gelezen: 11235x
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Exhibi, Pijpen, Neuken
18-02
8.6
:: Partnerruil Werd GangbangDoor: Peter
Gelezen: 14338x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
17-02
7.8
:: Ultieme FantasieDoor: Ellev
Gelezen: 12749x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
14-02
8.5
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net