Opwindend.Net
Datum: 29-05-2018
Stemmen: 24x
Cijfer: 8.5
Gelezen: 16040x
Lengte: Lang
Online Lezers: 1
Beter - 1
Door Jefferson - Mijn Profiel Pagina

Het begon met een rare vraag. ,,Lijkt het je leuk gedeeld te worden? had hij me gevraagd. Yuri, mijn vriend waar ik al bijna zes jaar verkering mee had, verraste me ontzettend. Ik begreep de vraag in eerste instantie niet, maar toen hij me uitlegde dat hij stiekem een fantasie had waarin hij mij met anderen deed delen, was ik verrast. Zacht uitgedrukt. Ik zei hem meteen van niet. Ik kon het me niet voorstellen. Ik was geschokt. Maar niet kwaad. Ik wist niet zo goed wat ik er mee aan moest, in alle eerlijkheid. Dagen en weken gingen voorbij en toen kwam ik er achter dat ik er eigenlijk elke dag nog wel een keer aan terugdacht. Want wat als ik ja had gezegd. Hoe zou zoiets dan gaan. Ik wist dat Yuri zat vrienden had die mij lekker vonden. Daar had hij, of zijn vrienden, nooit een geheim van gemaakt. Dat was soms ongemakkelijk, maar tegelijkertijd ook wel charmerend. Ik deed ook altijd mn best om er mooi uit te zien, en om dan als lekker beschreven te worden, was meer dan genoeg. Ik en Yuri hadden ook een goed seksleven op zich. We deden zon beetje alles en het was altijd goed. Ik klaagde nooit, en hij bracht me vaak naar een orgasme. Op dat vlak kwam ik niets te kort, en ik dacht hij ook niet. Maar hij wilde niet mij delen met een andere vrouw, maar met een andere man. Ik vroeg hem er weer na, en hij legde toen het een en ander uit. Want ik was bang dat hij gay zou zijn, en mij anders zou verlaten. Maar zo zat het niet. ,,Ik hou van je. En ik vind het een lekkere gedachte om jou te delen of met een ander te zien. Niet als vreemdgaan, maar bewust als delen. kwam hij dan mee aanzetten. Verwarrend was het nog steeds. Maar toen ik hem vroeg hoe hij voor zich zag, begon er toch wat te kriebelen.
-
*
Stel je voor dat we een keertje tijdens het stappen het zouden doen. Jij en ik, lekker dansend zoals altijd. Je weet hoe geil ik daar van word, en ik weet dat jij daarna ook altijd lekker nat ben. Nou, vaak zie ik dan altijd wel een jongen naar je kijken. En het hoeft geen vreemde te zijn. Liever niet zelfs. Gewoon een goede vriend is misschien beter. Je weet hoe ze over je denken. Met een seintje zou ik hem laten komen, en dansten we verder. Jij tussen ons in met je heerlijke sexy lichaam en wij tegen je aan. Je voelt dat we geil zijn en dat we je willen. Volgens mij weet je dit ook al, namelijk. Een van ons geef je plots een lik bij je oor of in je hals of nek. We weten wat we willen en dat het gaat gebeuren. Zoals ik de liefde met je bedrijf zou de norm moeten zijn. Alles rustig en zonder gehaast. Alles mooi en lekker. We dansen door, zoenen zo nu en dan, jij met mij en met hem. Iedereen die het ziet. Maar we trekken ons er niets van aan. We denken alleen aan ons. En aan ons genot. We wachten niet totdat we thuis zijn. Onze auto is groot genoeg. Misschien dat ik wel met deze reden een SUV wilde. De achterbank voldoet. Jij in het midden en wij naast je. We kunnen onze handen niet van je afhouden en al snel voel jij in beide handen een harde pik. We blijven je kussen en zoenen en je betasten. Jij blijft ons aftrekken. Het kan uren duren. Of minuten. Het maakt niet echt veel uit. Zolang het maar goed is. Je mag me pijpen. Of hem. Alle posities die we kunnen verzinnen proberen we uit, en worden verreikt omdat we nu met drie zijn. Je weet hoe graag ik je strakke kontje neuk. En het lijkt me zo lekker dat te doen terwijl je zelf op de andere pik rijdt. Gepassioneerd duwen we onze harder piemels in je gaatjes en laten we je klaar kreunen in de parkeergarage. Ik zou niets liever doen dan jou al het genot geven wat ik maar kon verzinnen. Dat we je kutje en je kontje volspuiten en dat je daarna alleen nog maar meer wilt. En dat terwijl ik weet dat ik nog meer van je hou. Na elke keer zou ik nog meer van je houden en jij ook van mij. Ik weet het zeker.
*
-
Het was nogal extreem, maar des al niet te min lag ik aan zijn lippen. En niet veel later ook aan zijn lul. Hij beloofde me dat de vrijpartijen tussen hem en mij de norm zouden zijn, en liet dat terplekke nog een keer blijken hoe fijn dat wel niet was. Tijdens het vrijen, vroeg hij me of ik er over wilde nadenken. ,,Jah hijgde ik alleen zwoel terwijl ik zijn pik in me voelde klaarkomen, nadat hij er al voor gezorgd had dat ik mijn hoogtepuntje had mogen meemaken. ,,Fijn hijgde hij dan alleen. Ik keek hem aan met mn grote ogen, waarvan ik wist dat hij die onweerstaanbaar vond, en corrigeerde zijn gedachtegang. ,,Ik wil er niet over nadenken. fluisterde ik zwoel. Hij keek kort even gek op. ,,Ik wil het. Ik wil alles wat je me belooft. zwoegde ik dan door en trok hem tegen me aan en zoende hem op zijn mond. Ik voelde hem glimlachen en even later keek hij me zelf ook aan met zijn grote ogen, die ik dan weer onweerstaanbaar vond. ,,Ik hou zoveel van je. zei hij dan en het geluk spatte ook echt uit zijn ogen. Ik kon het me nog altijd moeilijk voorstellen dat hij het meende. Dat hij meer van me zou houden als ik met een ander naar bed ging. Maar toch was het zo. Hij verzekerde me dat met zijn uiting. En dus werd mijn leven plot een stuk spannender.
-
Mijn naam is Merel. Ik ben 23 jaar oud en woon samen met mijn vriend Yuri, die zelf 32 is. We scheelden wel iets in leeftijd. Ook toen we elkaar leerden kennen. Ik ben mn familie zo goed als verloren en de meeste van mn vrienden ook. En dat terwijl Yuri altijd goed voor me is geweest. We leerden elkaar kennen op de fitness. Daar komen we nog steeds vaak. Ik was toen nog maar een jong meisje en vol onzekerheden die hier kwam om gezien te worden. Ik was geen schreeuwer in de letterlijke vorm, maar deed wel mn best op te vallen doormiddel van mijn lichaam wat ik altijd wel in iets straks hees. Hij had zijn tijd genomen, en na een paar weken sprak hij me aan. Al mijn onzekerheden waren verdwenen en keerden ook nooit meer terug zolang ik bij hem was. Hij wilde zelf mijn ouders en familie ontmoeten en was altijd al een echte heer. Toen ik moest kiezen nadat mijn ouders hun ongenoegen hadden uitgesproken, zag ik duidelijk dat juist zij niet het beste voor me voor hadden. Yuri was rijk en nam me bij hem in. Ook daar was geen enkele twijfel over mogelijk. Hij wilde dat en ik niets liever. Hij had zijn eigen bedrijf in buitensportartikelen en deed zelf ook vaak aan dat soort activiteiten zoals raften en bergbeklimmen of surfen, etc. Hij was mijn James Bond. Overdag ik pak aan het werk en in zijn vrije tijd hing hij de superheld uit. Zelf werkte ik al een paar jaar in de horeca. Begonnen op mn zeventiende toen ik uit huis ging en toen ik net verkering had. Hij was dus 26 toen we kregen. Nooit is het een probleem geweest. Al snel werd hij alles wat ik had, en daar kon ik meer dan prima mee leven. Zijn grote woning met grote tuin en zwembad was een leuke bijkomstigheid Maar ook als hij niet rijk was geweest, was ik zeker voor hem gevallen. Hij was lief, en aardig, maar ook sexy en gevat. Gepassioneerd in alles wat hij deed. Iedereen vond hem aardig, en juist ik was degene waar hij voor moest vallen. En zo gebeurde het. En zo waren we zes jaar verder en leek het wel alsof we onze relatie naar nog een hoger niveau zouden tillen. Al merkte ik ook wel dat hij wat nerveus was. Ik niet zo zeer. Als het niet zou lukken, dan niet. Maar ik bleek niet volledig op de hoogte te zijn
-
Als we met vrienden op stap gingen, waren het altijd zijn vrienden. Ik was dan ook gewend om omringd te zijn door oudere jongens. Ze hadden allemaal wel wat weg van elkaar. De meesten kende hij ook van de sportschool of van zijn hobby. En het waren altijd aardige jongens. En ja, die jongens noemden mij vaak ook lekker en ook dat was fijn. Ik voelde me bijzonder in hun bijzijn. ,,Ik moet je wat vertellen. bracht hij rustig. We zouden vandaag naar het strand gaan met een groepje. En wat ik begreep was dat er misschien een paar anderen ook hun vriendin zouden meenemen. Vaak zag ik die niet, ook al wist ik dat een aantal van zijn vrienden al best lang een relatie hadden. ,,Ik heb ze verteld dat we misschien meer willen. zei hij dan zomaar en zijn openhartigheid naar zijn vrienden kwam als een klap aan. ,,Waarom?! vroeg ik hem dan ook. Hij lachte het weg. ,,We zijn niet de enige. We zijn er nog niet, maar als we dit gaan doen, wat we hopelijk nog steeds willen, dan zijn we niet alleen. Ik zeg niet wie, maar sommige doen het ook, namelijk. en nu verraste zijn openhartigheid naar mij zich. In andere woorden legde hij me het nog een keer uit. Maar ik begreep het al. Zijn vrienden waren net als hem. Sommige dan. Vandaar dat hij het nooit raar vond dat ze mij soms wat schuine complimenten gaven. En nu was ik ook gespannen.
-
Helemaal toen we op het strand aankwamen en daar een vriend van hem op ons te wachten stond. Of beter gezegd: een vriendin van hem. Ik snapte er niets van. Hij deed alsof er niets aan de hand was en ik dacht dat vandaag dan maar niet de dag zou zijn. Haar naam was Sydney. Hij had wel eens gezegd dat hij mij op haar vond lijken, en daar had hij wel gelijk in, in sommige opzichten. Beide lang donkerblond haar bijvoorbeeld Maar daar hield het ook wel op, naar mijn idee. Maar ik wist dan ook niet beter. De dag was lekker en we hadden het naar ons zin. Ik kende haar redelijk goed. Maar zoals ik al zei waren er meestal geen andere vrouwen bij. We hadden een beschut plekje gevonden in de duinen waar we altijd zaten als vrienden en alles was normaal. Totdat Yuri naar de zee ging om te gaan zwemmen. En als hij ging zwemmen, bleef hij ook altijd wel een tijdje weg. Zo sportief was hij wel. Ik vond het heerlijk om hem in een zwembroek te zien met ontbloot bovenlichaam. Zeker als hij uit het water kwam en de stof van zijn broekje strak tegen zijn lijf stond en je duidelijk zijn lul kon zien. Ik geilde enorm op hem. Altijd wel. Maar dat lange afstand zwemmen was niets voor mij of voor Sydney. En dus bleef ik met haar achter, wat ik toch wat onwennig vond. Des al niet te min begon ze gewoon tegen me te kletsen, had ze wat blaadjes mee, en leek er zelfs even een band te ontstaan. Onaardig is ze nooit geweest. Ze was juist altijd aardig. Iedereen vond haar aardig. Net als dat iedereen Yuri aardig vond. En dat vond ik soms een beetje eng. Al zou Yuri nooit vreemd gaan.
-
Na een halfuur was hij nog niet terug. We maakten ons geen zorgen. Wij vermaakten ons wel. Nog wel. Want Sydney bleek tot mijn schrik een van die vrienden te zijn die op de hoogte was gesteld. ,,Dus je gaat er aan mee doen? vroeg ze me uit het niets, en haar toon en blik insinueerde alles. Ik keek haar geschrokken aan en wist niets te zeggen. Ik bleef maar stil zitten. Haar hand vond mijn schouder en lief wreef ze er even over. ,,Het is goed. Ik doe het ook. Het is heerlijk. En ik ben juist blij dat jullie eindelijk samen kunnen meedoen. We misten je al. ging ze dan aan een stuk door, en wat ik nooit vreesde, werd me hier opeens verteld. ,,Wie miste me dan? Werd alleen ik gemist of Yuri ook? vroeg ik haar toen benauwd. Het koste haar nog een beetje moeite maar ze vertelde me nu dat Yuri dit al jaren deed. Onder anderen met haar Mijn mond viel open en ik kon wel janken. Ik had alles achtergelaten omdat ik dacht dat hij er alleen voor mij was. En meer had ik niet nodig. En ik dacht dat hij ook niet meer nodig had dan mij. Maar dat bleek ondertussen wel anders te liggen en nu deed Sydney er nog een schepje bovenop. ,,Rustig nou. zei ze me snel. Ik kon haar wel slaan. ,,In het begin is het schrikken. Maar we zouden je niet vragen als we niet zeker zouden weten dat je dit aankan. ,,Vertrouw me. zei ze dan net nadat ik al het vertrouwen dat ik had, verloren was. ,,Yuri houd van je. Hij stopt nooit met praten over jou. En elke keer moeten we weer horen hoe graag hij had gewild dat je erbij was geweest. Bijna ondankbaar als je net zijn zaad hebt weggeslikt. lachte ze toen. En nu sloeg ik wel.
-
Ik miste echter en viel voorover met mn hoofd in het zand en begon te huilen. Hoe konden ze dit doen. Zij, maar ook Yuri?! Sydney leek niet bepaald te schrikken van mijn uitval en al snel voelde ik haar hand op mn rug. Ze troostte me. Lef had ze wel. Maar ik bleef liggen. ,,Dacht je dat hij het goed zou vinden dat jij met anderen gaat en dat hij dan alleen met jou zou achterblijven? vroeg ze me toen toch op een nare toon. Ik snapte het wel, dat wat ze bedoelde. Maar dit wat zij nu in twijfel trok, was precies wat hij me gezegd had. Hij wilde me delen. Of kijken. Natuurlijk dacht ik dan niet dat hij ondertussen ook al aan het rondneuken was. ,,Hoelang al? vroeg ik haar. ,,Al voordat hij je kende. zei ze dan rustig. Sydney was een paar jaar ouder. ,,Ik was net als jij toen ik hem leerde kennen. Een echte relatie kwam er niet van, omdat ik een vriend van hem leuker vond. Maar de seks is altijd lekker geweest. Ze deed het om me te martelen, zo makkelijk vertelde ze alles. Hier op het strand in de duinen waar niemand ons zou vinden of horen. Ik kon haar wel vermoorden
-
,,Hoe blij zou Yuri zijn, dat als hij terugkomt, wij elkaar zouden beffen? vroeg ze dan. ,,Heel blij, denk ik. antwoordde ze zelf al. Ik kwam overeind en wreef het zand en de tranen van mn gezicht. Ik keek haar vuil aan. ,,Ik weet het. Als je het nog nooit gedaan hebt, klinkt het raar. Misschien wel vies zelfs. Maar geloof me. Er is niets lekkerder dan gebeft te worden door een lekkere chick terwijl je een van je gaatjes laat opvullen. en ze begon dezelfde zwoele toon aan te nemen waarmee Yuri me had verleid in zijn verhaaltje.
-
*
Stel je voor dat als hij terug komt wij al bezig zouden zijn. Je bent zo mooi Merel. En ik weet zeker dat je het lekker zult vinden. Je kan je niet voorstellen hoe onbegrensd de mogelijkheden van genot verkrijgen zijn. Ik moet me al inhouden je niet te betasten. Je borsten. Klein maar mooi. Ik wil ze. Je tepels hard likken of ze gewoon masseren. Ik durf te wedden dat je dat echt niet vies vind, maar juist hartstikke lekker. Geloof me. Ik heb in jou schoenen gestaan. Of beter gezegd, op deze handdoek gelegen. Ik weet wat je mist. Jij niet. En als je het lekkerder vind om mij te betasten, dan mag dat ook. Graag zelfs. Dat als hij terugkomt, hij zo geil is dat hij zich nauwelijks kan bedwingen. Zijn lul is zo lekker groot. Ik vind het heerlijk als hij hem in mn keel ramt. Ik stik op zijn lul terwijl jij toekijkt. En geil dat je het zal vinden. En wellicht kiest die jou wel, en ramt die zijn dikke staaf jouw keel in. Vind ik misschien nog wel geiler. Maar het is aan jou. Dat kan het begin zijn, of slechts een fantasie. Maar als het een begin wordt, dan wordt het een begin van iets waar je je nauwelijks iets bij kan voorstellen. Ieder moment in het leven kan dan opeens een moment van ultiem genot worden. En wie wil dat nu niet?
*
-
Ze bespeelde me. Ik verachtte haar. Ondertussen zag ik het wel allemaal voor me. Vooral dat gedeelte met Yuri erbij. Ik weet niet of ik kan zeggen of hij wel eens zo hard mn mond heeft geneukt, zoals zij het omschreef. Hij bewoog zichzelf wel eens zelf in en uit mn mond, maar altijd met zorg. Zelfs op zon moment voelde ik me geliefd en nooit had hij me laten stikken. En waarom klonk dat in mn hoofd alsof ik dat jammer vond Ik keek haar boos aan. Nog wel. Daarna zuchtte ik en liet ik mn schouders hangen. ,,Ik weet niet wat ik moet doen. jammerde ik dan maar naar haar. Ze zat daar met al het zelfvertrouwen en ik voelde me niets. Ze had gewonnen. Al leek het niet alsof er verliezers in het spel waren. Maar zoals in haar gedachten, ging het niet gebeuren. Yuri kwam namelijk net aangelopen. Alsof er niets gebeurd is, kwam hij bij ons zitten en hij wist het dan misschien ook niet. Al dacht Sydney daar anders over. Ik kon niets doen. Ik wist niets te verzinnen. Ook niets te zeggen waardoor zij zou stoppen. Want ze ging bij hem op schoot zitten en maakte haar bikinitopje los. ze had grotere borsten dan ik. ,,Dus jullie zijn eruit. zei hij dan alleen alsof alles nu glad was getrokken en liet zich door Sydney zoenen. Gewoon terwijl ik er naast zat. Zijn handen vonder haar borsten en al snel hoorde ik de twee verlekkerd zuchten en hijgen. Ik keek weg, maar ook weer terug. Mn mond stond open van verbazing en ik zag hoe ze haar heupen over de harde bobbel in zijn zwembroek heen bewoog. ,,Wat gebeurt hier?! vroeg ik ze toen alleen luid, en dat deed de twee toch even stoppen.
-
Ze keken me aan. Ze deden verder niets. Ze bleef op hem zitten en ik zag hoe de kruisen van elkander in contact bleven. Ze lachten naar me. Allebei. Ik vond het gemeen. Ik zakte wat ineen. ,,Dit was niet wat je me zei. zei ik hem toen voorzichtig. Hij stak zijn hand uit en vond mijn schouder. ,,Kom gewoon. sprak hij dan lief. Ik voelde me meteen warm worden van binnen, maar ik kwam niet dichterbij. ,,We doen dit verkeerd. hoorde ik Sydney toen voorzichtig. Ik wist niet of ze nou gemeen was al die tijd, of dat ze dacht dat ze zo moest doen mij zo ver te krijgen. Want zo kende ik haar helemaal niet. Ik werd compleet overrompeld toen ze van hem af kroop en op handen en knien mij naderde en mij vervolgens vol op mn mond kuste. En dat niet alleen. Ze drukte me achterover en ik voelde haar tong die maar al te graag naar binnen wilde. Nu wist ik helemaal niet meer wat ik moest doen, en voelde al snel haar lichaam op dat van mij komen te liggen. Haar handen op mijn borsten en haar tong tegen de mijne. Ik had mn ogen wijd open en zij had de hare gesloten. Ze kreunde zachtjes en het was fijn. Zo, nu was ik pas verward. Haar handen zorgden voor mn borsten en wreven en masseerden ze lieflijk. Haar tong smaakte heerlijk en beheerste likte ze mn lippen en kreeg ze me opgewonden. Dit wist ik niet. Dit kende ik niet. Nooit had ik gedacht dat dit mogelijk was. Dat ik opgewonden werd van een andere vrouw. En al deed ik zelf weinig terug, was voor haar de bevestiging; in de vorm van mijn terug zoenende tong. Want dat deed ik En het was lekker. Sydney was ook zo mooi. En zo lekker. En ik zag hoe Yuri met een glimlach toekeek. Ook dat was fijn. Niet veel later sloot ik mn ogen, plaatste ik mn handen op haar heupen en ging ik er gewoon voor. Al had ik nog geen verklaring waarom ik dit opeens kon. Ik had misschien ook wel geen verklaring nodig.
-
Sydney vroeg Yuri er bij te komen, maar dat weigerde hij. ,,Ik kijk liever even toe. zei hij dan, waar zelfs ik even verlegen om moest glimlachen, en zag niet veel later de grote groene ogen van Sydney die mij weer aankeek. Ik had wat ronde wangen, die haar handen gevonden hadden, en liefkozend wreef ze er even over. ,,Geen tranen meer. fluisterde ze zachtjes en ze kuste me voorzichtig. Eerst lief en een enkele keer. Maar als snel met de binnenkant van haar lippen en niet veel later herkende ik haar begerige tong ook weer in mn mond. Ik had het zo warm. Ik was zo opgewonden. Ik kon mn handen niet van haar heupen afhalen, maar ik wilde misschien wel meer. Maar toen haar handen mijn borsten weer vonden en onder mn topje terecht kwamen, wilde ik vooral dat zij veel meer met mij zou doen. Ik was mn verstand compleet verloren!
-
Maar het zoenen nam juist af en ze bleef me meer kussen. Op mn mond en mn wangen. En ook op mn sleutelbeen en in mn hals en nek. Dit was ook lekker. Even dacht ik dat ze misschien wel verder wilde afzakken maar zover kwam het niet. Yuri was in beweging gekomen en kwam op onze gezichten afgekropen. Hij aaide ons elk even door onze haren en keek tevreden op ons neer. Ik keek naar hem op terwijl Sydney me overal bleef kussen en zag hem zijn lul er bij halen. Zo hard en machtig. Hij stond fier overeind en hij duwde hem naar beneden. Onze kant op. Ik had nog nooit zoiets geils gezien. Ik had hem nog nooit zo geil gezien. Hij leunde over ons heen en zijn lul kwam steeds dichterbij. En ik was stiekem heel erg blij dat hij mij koos. Dat mijn lippen zijn lul raakten en toen ik mn mond opendeed hij zijn lul iets bleef doorduwen. Gewoon voorzichtig en lief. Ik proefde meteen zijn voor voorvocht en begon geil op zijn eikel te zuigen. Smakkend en zwoegend. Ik had naast Yuri nooit een andere partner gehad, maar zijn lul was echt zo groot. Met moeite kon ik zijn eikel in mn mond nemen, en vaak had ik mn handen nodig om hem klaar te krijgen. Nu stuwde hij gewoon rustig zijn eikel mn mondje in en probeerde ik hem alle ruimte te geven. Ik hoorde hem kreunen en ook ik zelf maakte zo nu en dan een zwoel geluidje. Ik was Sydney haast vergeten.
-
Maar ik herinnerde me haar weer snel toen ik opeens een hand in mn broekje voelde. Het waren niet de bekende vingers van Yuri, en dus moest zij het wel zijn. Haar mond had mn tepels gevonden en ze zoog en likte me totdat ik begon te kronkelen van genot. Haar vingers waren teder en met alle voorzichtigheid wreef ze mn schaamlipjes uit elkaar. Ik was zo nat. Mijn handen vonden haar hoofd en ik wreef door haar haren en kreunde steeds iets harder. Net als Yuri. Die leunde steeds verder naar voren en duwde zijn lul steeds verder mijn mond in. Verder en langzamer. Zijn eikel gleed voorbij mn lippen en normaal gesproken zou ik moeten kokhalzen. Maar ik vergat gewoon dat zijn lul zo groot was door alle sensaties die door mn lichaam schoten. Ik werd klaar gevingerd. Door een andere vrouw. Een mooie vrouw. Een vrouw die ik had willen slaan. Maar nu wilde ik haar enkel nog aanmoedigen. Ik kreunde hard en moedeloos. Ik keek Yuri aan die met zweet op zijn voorhoofd doorging, en mij lachend aankeek. Ik kwam klaar. Ik ging echt komen. Mijn mond opende zich verder door alles er uit te laten, wat ik wilde uitschreeuwen. Zijn eikel tikte daardoor tegen het achterste van mijn keel aan en ik hoorde hem nu ook ongekend hard kreunen. Hij trok zich terug, maar nog voordat hij zijn eikel mn mond uit had gehaald, voelde ik een straal sperma mn mond inschieten. Meestal kwam hij in me klaar. Maar nu vond hij het nodig om op mn kreunde mondje te mikken, en geiler kon ik het me niet voorstellen. Hij spoot altijd hard en veel. Nu ook weer.
-
Langzaam kwam ik bij terwijl ik het zaad over mn lippen en kin voelde glijden. Sydney liet me niet veel later uit haar greep los en keek met genoegdoening op me neer. Ze kwam overeind op handen en knien en ik keek de twee met dromerige ogen aan. Dat Yuri haar kant opboog en met zijn over haar rug gleed totdat hij haar slipje gevonden had om haar daar, volgens mij even kort in haar kontje te vingeren, was iets wat me totaal niet kon deren. De manier waarop zij vervolgens geil kreunde en zonder handen de enorme leeggespoten lul van Yuri opzocht, en in haar mondje kreeg om die nog even na te pijpen, was alles wat ik wilde. Ik was in een andere wereld terecht gekomen, en kon het zelf ook niet laten om even aan haar borsten te zitten. Oei, dacht ik wel. Ik voelde me verloren. Maar dan wel op de best mogelijke manier. Toen ze zijn lul losliet en hij die mijn richting opduwde, aanschouwde ik het proeven van haar speeksel op zijn lul als een verbetering van iets wat al altijd zo goed was geweest.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Beter - 2

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (1)
DE 15 NIEUWSTE "Groepsex" VERHALEN
:: Maria Leeft Zich Uit 5 #Door: Maria
Gelezen: 838x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Buurvrouw, Pijpen, Plassen, Dikke Piemel
20-02
9.4
:: Vriendenvakantie - 4 (suzan)Door: Westland_cpl
Gelezen: 3017x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Swingen, Vrienden VMVMV
19-02
9.2
:: Vriendenvakantie - 4Door: Xander
Gelezen: 5566x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Vrienden, Vakantie, Groepsex, Swingen, Partnerruil, Ongeremde Sex, Vingeren
19-02
9.1
:: Het ParkDoor: Arlette
Gelezen: 6749x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Exhibi, Pijpen, Neuken
18-02
8.7
:: Partnerruil Werd GangbangDoor: Peter
Gelezen: 9306x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
17-02
7.8
:: Ultieme FantasieDoor: Ellev
Gelezen: 10352x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
14-02
8.5
:: HotWife En Meer...deel...Door: Schrijver
Gelezen: 10208x
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Hotwife,BBC,Cuckold,moeder,dochter,hotwife,hotdaughter
14-02
8.7
:: Mijn Eerste GangbangDoor: Fanny
Gelezen: 14458x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Gangbang Sandwich Bdsm
10-02
9.0
:: Gedrogeerd Door: Lisa-brabant
Gelezen: 17713x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Sexbios, Dwang, Pilletje
08-02
8.7
:: Onze Oppas - 7Door: Schrijver
Gelezen: 14608x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
07-02
8.7
:: De Schilderles Van De JufDoor: Timio
Gelezen: 15920x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Mindplay, Exhibitionisme, Dominant
03-02
8.1
:: Ik Ben GeilDoor: Arlette
Gelezen: 13073x
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags: Geil...
03-02
8.4
:: Fantasie Komt UitDoor: Tomsuzanne75
Gelezen: 9789x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
03-02
8.6
:: Een Slet WordenDoor: Arlette
Gelezen: 19991x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Exhibi, Pijpen, Neuken
30-01
8.9
:: Vriendenvakantie - 3Door: Lieke
Gelezen: 10683x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Vijf Stellen, Swingen, Groepsex
27-01
8.9
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net