Opwindend.Net
Datum: 06-06-2018
Stemmen: 86x
Cijfer: 8.6
Gelezen: 15539x
Lengte: Lang
Online Lezers: 1
Wereld Naakte Tuinieren Dag
Door Willem Deudekom - Zoek naar meer...

World Naked Gardening Day

Ik had er nog nooit van gehoord, maar ja in deze uithoek hoor je weinig en ik zit al zelden op internet.

Ik heb een boerderijtje geërfd en ben bezig het op te knappen. Naast mijn huisje staat nog een huisje en verder is de straat helemaal leeg.

Waarom men twee huizen zo vlak naast elkaar heeft gebouwd en verder niets, daar kwam ik niet lang gelden achter. Er heeft een kleine 100 jaar terug een vreselijk brand gewoed en heeft een 15 tal huizen in deze straat verwoest. Onze huizen aan het doodlopende eind liggen in een bocht en zijn aan de brand ontsnapt.

Ik kende de buurvrouw al van vroeger, want als ik bij mijn oom op visite kwam of in de vakanties, Olga woonde altijd al naast hem.

Ik was bezig de luiken van het huis te schuren toen ik haar hoorde roepen, ‘Buurman zin in koffie ik ga hem nu zetten.’

Ik antwoordde, ‘Heb er wel zin in, maar heb hem net gezet, kom je soms hier een bakkie doen?’

‘Oja dat is ook goed hoor, ik trek even wat aan en dan kom ik.’

Ik trek even wat aan? Ik liep naar de heg maakte wat ruimte en zag nog net tussen alle takken door dat ze iets uit een boom plukte, toen draaide ze zich om en ik zag de naakte achterkant van de buurvrouw naar binnen lopen.

Even haperde mijn hartslag. Ik hapte naar adem. Het was al weer zo lang geleden dat ik een naakte vrouw had gezien dat zelfs de aanblik van een blote rug en een paar heerlijk billen, me onmiddellijk een stijve bezorgde die pijn deed.

Automatisch trok ik mijn korte broek omlaag en greep het monster in mijn hand en trok zijn voorhuid op en neer mezelf af te trekken en terwijl ik bezig was realiseerde ik me dat de buurvrouw ieder moment voor de deur zou kunnen staan.

Ik stopte, met moeite, hem weer in mijn broek en liep het huis in. Stak mijn hoofd onder de koude kraan en dat hielp…een beetje.

Ik schonk koffie in en terwijl we naar het terras liepen zag ik dat haar borsten heen en weer deinden. Onmiddellijk besefte ik dat ze niets onder haar jurk aan had. Mijn plasser begon gelijk weer te groeien en toen ik even later tegenover haar zat, zag ik dat ze ook al vergeten was een slipje aan te trekken. Ik moet zeggen het zag er heerlijk uit en ik weet niet of het expres was, maar de aanblik van haar blote kutje maakte me verschrikkelijk geil, ondanks dat ze al best wat ouder was dan ik.

Olga was van Russische origine, haar opa en oma waren voor een opstand uit Rusland gevlucht en zowel haar moeder als zij zelf waren met russen getrouwd.

Haar man was bijna 30 jaar ouder en hoewel het niet haar keuze was geweest is ze, zoals ze zelf zei, er best gelukkig mee geworden.

Ze had twee grote frisdrank flessen bij zich en terwijl ik de koffie op tafel zette, wees ze op de flessen.

‘Die volle is zoals Harry hem het lekkerst vond en deze is van aardbeien, frambozen en bramen. Die heb ik vanmorgen pas gemaakt, ik heb hem geproefd en ik moet zeggen ik vind hem hemels. Haal effe twee glazen, kun jij hem ook proeven..’

Olga heeft toch nog wel wat Russische gewoonte mee gekregen, want samen met haar grootvaderen vader stookte ze al wodka en nu die er niet meer zijn, doet ze het zelf nog regelmatig. Ze lust hem trouwens ook goed.

Ik kon merken dat ze de nieuwste variatie al best had *geproefd*

Ik moest voor ik koffie dronk ook eerst effe proeven en ik moet zeggen het smaakte echt grandioos. Dat mens kan toveren met de distilleer pan.

Ze had de glazen vol geschonken en terwijl ik een klein slokje nam sloeg zij het hele glas gelijk achterover. Ik liet de rest maar even staan en begon aan de koffie.

‘Zo al een beetje gewend hier, ik heb je vroeger hier dikwijls gezien bij je oom in de vakanties. Weet je, je oom had het vaak over je, je was echt zijn favoriet.’

Ik voelde dat ik kleurde, Ik nam nog een slok koffie en Olga keek me indringend aan, ‘Ben je ook al in de schuur geweest?’ ‘Nee, niet echt, zag daar wel een deur maar die zit op slot en ik kon zo gauw geen sleutel vinden. Zal die wel eens opzoeken. Vroeger mochten we ook al nooit in dat kamertje komen, zat de deur ook altijd op slot.’

Olga zat me nieuwsgierig aan te kijken, ‘Heb je een vriendin of ben je getrouwd?’

‘Ik schoot in de lach, ‘Nee niet getrouwd en geen vriendin, wat dat betreft lijk ik op oom Harry.’ ‘Echt lijk je echt op je oom, heeft hij je verteld over ons, doe ji het dan ook?

Nu was het mijn beurt om verbaasd te zijn. ‘Wat bedoelt U, wat moet ik ook doen?’

Ze verschoot van kleur, ‘O shit, ik heb.. ik bedoel… uhhh, nou ja, je komt er toch wel achter, kom even mee.’

Ze nam me mee naar de schuur en naar het kamertje achterin. Ze zocht met haar hand op een richel boven de deur en vond daar de sleutel. Ze opende de deur en mijn mond viel open van verbazing. Een kamertje behangen met foto’s van naakte mannen en vrouwen. Overal spiegels aan de wand en aan het plafon, een groot bed met daarnaast een luie stoel en op het kastje aan de zijkant stond een laptop.

Ik keek haar aan en ze lachte, ‘Ja dat wist je niet van Harry hè, hij hield van seks en trouwens ik ook. Zo zijn we goede vrienden geworden. Omdat we alle twee van veel seks hielden’

Ze nam de laptop mee en sloot de deur achter ons.

Op het terras ging ze zitten en keek me samenzweerderig aan. ‘Je mag dit tegen niemand vertellen hoor, maar je oom en ik hadden regelmatig seks met elkaar. Mijn man krijgt al jaren hem bijna niet meer omhoog en toen we daar in een dronken bui het eens over hadden stelde Harry voor om zich dan maar op te offeren en dan zou hij het wel doen.’

Ik was stom verbaasd en terwijl ik het restje koffie opdronk ging ze verder. ‘Mijn man Vladimir vond dat prima als hij dan mocht kijken. En zo hadden we al snel een keer of 2-3 seks in de week. Soms was mijn man erbij en meestal deden we het samen. Daar was die stel naast het bed voor, Vladimir zat er dan bij en liet dan zijn hand vaak over onze lichamen gaan. Hij genoot er van als ik klaar kwam. Soms deden je oom en ik niet eens neuken, maar maakte we elkaar alleen maar klaar of ons zelf en dan keken we naar elkaar hoe we klaar kwamen.

Ik nam een flinke slok uit het glas zelf gestookte wodka en dronk het daarna geheel leeg.

Ik probeerde me een voorstelling te maken van wat er zich allemaal had afgespeeld in en om dit huis, ik keek naar de vrouw die tegen over me zat en ik moet zeggen het was moeilijk om haar niet bloot voor te stellen en hoe ze seks had gehad met oom Harry.

‘Wat denk je nu, waar zit je aan te denken?’

Ik denk dat ik niet erg helder meer was, want ik antwoordde oprecht en eerlijk, ‘Aan U en aan oom Harry die samen seks hadden, met je man erbij. Dat jullie hier naakt waren en zo.’

Ze stond op trok haar jurk uit en vroeg, ‘Is dit hoe je me hebt voorgesteld, of zie ik er anders uit?’

Ik wil niet zeggen dat we dronken waren, maar aangeschoten waren we wel alle twee.

Ik bekeek haar van top tot poes, verder kwam ik niet, ik was gebiologeerd door haar lichtjes openstaande poesje en voelde hoe mijn erectie vocht om naar buiten te mogen.

Toen ze weer ging zitten in de stoel nam ze niet eens de moeite om weer wat aan te trekken.

Ze keek me verleidelijk aan, ‘Zeg lijk je echt op je oom, dat zou ik wel eens willen zien dan.

Hij was niet zo groot geschapen, maar kon geweldige dingen met zijn leuter. Nou kom op joh laat je plassertje eens zien aan Olga.’

Ik voelde me aan één kant best wel opgelaten en aan de andere best wel trots dat een oudere vrouw interesse toonde in mijn geslachtsdeel.

Snel schonk ik nog een glas half vol en sloeg het achterover. Ik voelde met het zakken van de alcohol het stijgen van mijn zelfvertrouwen.

Langzaam liet ik mijn broek zakken en kwam hij tevoorschijn.

Olga zat met openmond te kijken en likte spontaan haar lippen af, ‘Jezus kerel, wat een lul, woow dat moet Karel zien. Mag ik eens voelen?’

Ik merkte dat door de wodka al mijn remmingen weg waren en liep naar Olga toe en zei, ‘Hier voel maar eens, hij is er voor.’

Op het moment dat ze hem aanraakte spoot mijn sperma alle kanten op.

Haar borsten en buik zaten onder het warme witte zaad. Ik stamelde een excuus, maar ze zei, ‘Wat geeft dat nou jongen, je kunt er maar vanaf zijn en ik vind het heerlijk zoveel mannenzaad op mijn borsten, daar blijven ze lekker stevig van. Je oom deed dat ook minstens één keer per week, dan spoot hij zijn kwakkie over mijn tieten en dan smeerde ik het er lekker in. Je hebt trouwens net zoveel zaad als je oom, die had ook zoveel.’

Terwijl ze dat zei smeerde ze mijn zaad uit over haar borsten en ik zag haar tepels stijf worden.

Het was een genot om te zien hoe haar borsten eerst onder een witte laag sperma kwamen te zitten en terwijl ze bleef smeren het langzaam veranderde in twee glanzende mooie borsten met op allebei een knots van een tepel die zo hard en stijf was dat hij straalde.

Haar handen gingen omlaag naar haar poesje en terwijl ze haar benen uit elkaar deed, keek ze me verleidelijk aan, ‘Wil je soms…….’

Op dat moment ging haar telefoon, ze keek geërgerd op, maar pakte hem toch.

‘Ja sorry deze moet ik even nemen, ik verwacht een belangrijk telefoontje.’

Ze luisterde even en stond op. ‘Sorry, maar ik moet gaan, er staat iemand voor de deur en daar moet ik heen.’

Ze drukte een snelle kus op mijn lippen en zei, Tot gauw lekker ding, ik heb nog wat te goed van je.’

Ik liet me in een stoel vallen, zakte onderuit en zuchtte diep.

Ik lag met gesloten ogen en liet alles de revue passeren.

Ik zag haar naakte lichaam voor me en plots realiseerde ik me dat het sprekend op dat van mijn moeder leek.

Begin van de week was die langs gekomen, samen met mijn zus en had staande op het terrasje gezegd dat het een prachtige plek was om bloot te zonne. Ik antwoordde dat het hier best zou kunnen en wie houd je tegen. Het was maar uit de gein maar tot mijn verbazing trokken ze hun kleren uit en ging op een deken op het gras liggen.

Nou had ik hun vroeger best vaak naakt gezien, maar sinds ik uit huis was niet meer.

‘Kom je er niet gezellig bij liggen?’ Ik verontschuldigde me en liep naar boven om verder te gaan met het klussen. Eerlijk is eerlijk ik heb regelmatig even naar buiten gekeken en toen ze zich hadden omgedraaid en op haar rug lagen, had ik zo’n stijve gekregen dat ik me even had afgetrokken.

Ben niet trots op het feit dat ik me op mijn eigen moeder en zus heb staan aftrekken, maar het is niet anders. Ik was zo geil en had al een poosje niet gerukt en dan liggen er twee naakte vrouwen in je tuin……

Ik had ondanks alles die twee al vaak zat naakt gezien.

Het was begonnen op een vakantie naar Frankrijk. Ik zal een jaar of 5 geweest zijn en weet er niet veel meer van. We waren op een camping vlak bij zee en stom toevallig, kwamen we op een naakt strand terecht. Moeder en Marijke (mijn zus) keken elkaar aan en alsof ze een wedstrijd deden, kleedde ze zich uit en renden naakt naar het strand. Mijn vader, broer Rick en ik keken eerst de kat uit de boom voor we uit eindelijk ook onze kleren uit trokken en we ook naakt gingen. De jaren er na gingen we altijd naar een camping in de buurt van een naaktstrand,of zelfs naar een echte nudisten camping. Mijn broer en zus waren al een jaar of 7 ouder dan ik en….

Mijn zus… ik moest terug denken aan een aantal jaren geleden, ik zal een jaar of 11 geweest zijn en was nog zo groen als gras.

We ware in Kroatië op vakantie en zoals gebruikelijk bij een naaktstrand. Ik was met broer en zus naar zee en daar speelde ik met een paar kinderen.

Ik hiel mijn broer en zus goed in de gaten, want ik wilde niet alleen gelaten worden.

Op een zeker moment zag ik de twee naar de uitgang lopen en vlug stond ik op en rende ze achterna.

Ik zag nog net dat ze over het prikkeldraad stapte en de duinen in liepen. Ik liep ze achterna, want ze wisten waarschijnlijk een tussendoor weggetje en hoewel ze een stuk voor me liepen kon ik hun voetsporen goed volgen. (de jaren bij de padvinders waren toch nog ergens goed voor)

Ik stond op een duin en in het dalletje beneden me, zaten Rick en Marijke in het zand.

Toen ik zag dat Rick raar met zijn hand zat te bewegen en een gezicht trok of hij pijn had, liep ik snel naar beneden.

Geschrokken keken de twee op. ‘Wat doe jij hier.’snauwde Rick.

Hij zat met zijn piemel in de hand en die was best groot geworden. Ik vroeg of hij soms gestoken was en toen moest Marijke hard lachen.

Rick werd boos en stond op. ‘Nou is het over, bedankt, broertje.’

Marijke keek me glimlachend aan. ‘Ja dat vinden jongens niet leuk als ze gestoord worden tijdens het aftrekken.’

‘Aftrekken?’ vroeg ik achteloos. Marijke legde me uit dat jongens dat graag doen en vroeg of ik dat nog nooit had gedaan.

Ik antwoordde haar eerlijk dat ik dat nog nooit had gedaan en vroeg haar waarom dat het dan zo lekker zou zijn.

Marijke keek om zich heen en kroop naar me toe. ‘Wat ik nu ga doen mag je tegen niemand zeggen dat ik dat heb gedaan, beloof je dat?’

Ik knikte, maar ze wilde me het horen zeggen. ‘Oké ik beloof het.’

Ze pakte mijn plassertje in haar hand en begon er mee te spelen. Dat had ik ook wel eens gedaan en dat gaf een lekker gevoel, maar nu voelde het toch anders. Ze wreef hem over haar borstjes en o wat een heerlijk gevoel was dat. Met haar vrije hand kneedde ze mijn balletjes en ik merkte dat mijn plassertje harder werd.

Het gevoel werd steeds raarder en het leek of ik geen adem meer kon krijgen.

Marijke keek me lachend aan en bleef zachtjes mijn plasser heen en weer bewegen en zei, ‘Dit is nou aftrekken en … vind je het lekker?’

Ik stotterde ,’Jaaahhh.. maaarrre uhhh nou moet ik nodig plassen hoor.’

Ik wilde weg lopen, maar Marijke hield me tegen. ‘Kom maar, blijf meer staan.’

Ze richtte mijn inmiddels keiharde piemeltje tegen haar borsten en begon steeds sneller te trekken. Voor ik haar opnieuw kon waarschuwen spoot mijn plas tegen haar borsten aan.

Verbaasd zag ik dat het geen plas was, maar dik wit spul wat op haar borsten zat.

Geschrokken keek ik haar aan, ‘Wat was er gebeurt, ben ik nou ziek of wat is dat spul?’

Lachend legde Marijke me uit wat het was en dat alles oké was en dat ik echt niet ziek was maar dat ik nu een echte man was.

Ze vertelde dat Rick dat ook wel eens bij haar deed en dat wel vaker naar elkaar keken als ze zich zelf klaar maakte.

Vragend keek ik haar aan. ‘Kun jij zo ook klaar komen dan?’

Ze schoot in haar lach, ‘Nee vrouwen komen anders klaar. Zal ik je het eens laten zien.’

Op een antwoord wachtte ze niet ze liet zich achterover in het zand vallen en deed haar benen wijd. Voor het eerst keek ik tegen haar openstaande lippen aan, ik had al wel vaker haar sneetje gezien, maar nu was het een openstaande gleuf.

Ik voelde hoe er in mijn gekrompen plassertje onmiddellijk weer het rare gevoel terug kwam en toen Marijke zich zelf begon te bevredigen zat ik automatisch aan mijn piemeltje te trekken.

Niet lang daarna begonnen er allemaal druppeltjes uit Marijke’s kutje te komen en die maakten een nat plekje in het zand. Toen Marijke begon te schokken en te schudden voelde ik een warme gloed door mijn onderlijfje trekken en ik kwam weer klaar.

Ik ving het witte sap op en rook er eens aan. Nee niet echt smakelijk.

‘Moet je eens proeven joh, das best lekker, een echte vent slikt het zelf ook hoor.’

Ik stak mijn tong in het warme goedje en proefde mijn eigen sperma. Het smaakte wat zoutig en zurig.

Ik moet zeggen dat ik me een hele vent voelde toen ik mijn hand schoon likte. Maar om nou te zeggen dat het lekker was….

En nu… nu lag ze daar naast mijn moeder naakt op mijn grasveld.

Ik probeerde zo goed en kwaad als het ging mijn klusjes af te maken, maar kreeg iedere keer de drang om naar buiten te kijken.

Toen ze naar huis waren was het eerste wat ik deed me zelf uit kleden en naakt op het gras me zelf aftrekken. Ik wilde het langzaam doen, maar onwillekeurig ging het steeds sneller en al vlug voelde ik mijn sperma zich een weg naar buiten banen.

Er spoten een paar heftige stralen warm zaad naar buiten en opgelucht trok ik de laatste druppels uit mijn eikel.

Ik haalde een paar keer diep adem en sloot mijn ogen terwijl ik voelde hoe mijn penis veranderde van een grote dikke paal in een klein piemeltje.

Even dacht ik wat te horen, geritsel van bladeren. Waarschijnlijk een vogel die in de stuiken zit. Ik sloot mijn ogen weer en dommelde voldaan in slaap.

Later van de week kreeg ik een berichtje dat ma en Marijke zaterdag zouden komen om in de tuin te werken, die moest nodig een flinke beurt krijgen aldus Marijke.

Ik vond het prima want ik had er zelf geen tijd voor.

Ik stuurde ook een berichtje aan de buurvrouw en vroeg of ze soms zin had zaterdagochtend koffie te komen drinken, ik zou voor gebak zorgen. Al snel kreeg ik een berichtje terug dat ze zou komen en dat ze benieuwd was wat voor gebak ik zou presenteren.

Het leek me wel aardig dat mijn buurvrouw, mijn moeder en zus zou leren kennen.

Dan wist ze gelijk uit wat voor een nest ik kwam.

Toen de dames vanochtend de tuin in liepen was het eerste wat ze deden…. hun kleren uit. Verbaasd keek ik het aan, Hè wat doen jullie nou, je zou in de tuin komen werken?’

‘ Ja dat gaan we ook doen, maar het is vandaag *World Naked Gardening Day* dus dan horen de kleertjes uit.

Ik was nog amper bekomen van de schrik of moeder haalde een tray met planten uit de auto en Marijke begon ze te planten. Toen ze er in zaten en moeder ze onmiddellijk met de tuinslang begon aan te gieten, zag het er gelijk al heel anders uit.

‘He als jij nou het gras eens even maait, dan gaan wij het onkruid wieden.’

Ik haalde de maaimachine uit de schuur en voor ik het ding had aan getrokken tikte Marijke me op de schouder, ‘Naak tuinieren is naakt tuinieren hè, dus ook jij. Ik kom speciaal hier naar toe om lekker bloot te zijn en wil dan ook graag wat zien.’

‘Ja maar wat denk je twee naakte vrouwen en wat denk je dat het dan bij mij doet?’

‘O denk je dat we nog nooit een stijve lul gezien hebben? Nou al zat hoor, dus je kunt me echt niet verrassen.’

Ze boog zich samenzweerderig naar me toe en fluisterde, ‘En ik heb hem al eens in de hand gehad of ben je dat vergeten?’

Omdat ik niet kinderachtig wilde zijn overwon ik mijn schroom en kleedde me uit.

Ik startte de maaier en begon het gras te maaien. Ik moet zeggen het voelde geweldig, de zon op mijn blote huid en ook de goed keurende blikken van ma en zus deden mijn ego zwellen.

Nou ja niet alleen mijn ego want al snel liep ik met een flinke paal gras te maaien. Ik zag Marijke iets tegen ma zeggen en samen keken ze lachend mijn kant op. Ik moest snel aan iets anders denken want ik voelde hoe mijn zaad aanstalte maakte om zich aan de buitenwereld te gaan tonen.

Toen uiteindelijk het gras gemaaid was en ik het machientje in de schuur zette, bedacht ik me dat het onderhand koffie tijd zou moeten zijn.

Ik snelde naar binnen en terwijl ik de koffiebus nog in de hand had, voelde ik twee handen aan mijn piemel.

Ik dacht dat Marijke zich niet had kunnen bedwingen en zei, ‘Hè wat ma daar wel niet van denken?’ Ik voelde hoe mijn toch al best redelijk stijve leuter alleen maar groter en dikker werd onder de aftrekkende handen van mijn zus.

‘Wat kan mijn je moeder verschelen, ik wil die dikke lul van je wel eens in mijn heet grotje voelen.’

Ik schrok me wezenloos, dat was niet de stem van mijn zus. Ik draaide me om en keek ……in de ogen van de buurvrouw. Toen ik goed keek was ook zij spiernaakt en in een ooghoek zag ik haar jurk op de tafel liggen

O shit ja, ik was vergeten dat ik haar had uitgenodigd. ‘Ik ..uhhh ik moet … uhhh .’

Ik haalde een paar keer diep adem en begon op nieuw. ‘Mijn moeder en mijn zus zijn in de tuin aan het werk ze zijn naakt het is vandaag wereld Naked garden dag of zo iets en ze lopen bloot het onkruid te wieden.’

‘Oja dat wist ik, ik had ook alleen maar een jurk aan getrokken om over straat te gaan, want ik was niet van plan om die hier aan te houden.

Ze pakte twee kopjes van tafel en liep naar buiten.

Ik hoorde haar roepen, ‘Koffie, koffie.’

Toen ik met een blad vol kopjes en schoteltjes met taart naar buiten liep kwamen moeder en zus er net aan gelopen. Verbaasd keken ze me aan.

‘Ik wist niet dat je een dienstmeisje had Willem?’ Moeder keek me half lachend aan.

Ik verontschuldigde me en legde uit dat dit de buurvrouw was en dat ik vergeten was dat ik haar ook had uitgenodigd voor de koffie.

De dames maakte kennis met elkaar en ondanks dat we alle vier spiernaakt waren, deed daar niemand raar over of zei er iets van.

Ik zat onderuit gezakt in mijn stoel en sloot mijn ogen,de zon brandde heerlijk op mijn naakte huid en moest een paar keer geeuwen.

Olga was voor me gaan staan en wees op mijn gigantische erectie. ‘Dames moeten we hier niet iets aan doen? Volgens mij gaat er dadelijk iets fout als we hem hier zo mee laten zitten.’

Ze keek mijn moeder en zus aan en vervolgde, ‘Jullie zijn familie dus dan zal ik me maar opofferen,’

Ze knielde voor me neer en begon me af te zuigen.

Verbaasd keek ik naar mijn ma en zus maar die zaten glimlachend toe te kijken hoe ik werd verwend,

Olga voelde dat ik op het punt stond klaar te komen, stopte met zuigen en trok me overeind

‘Wie wil er room in zijn koffie?’

De twee staken hun vinger op en Olga begon me boven hun kopjes verder af te trekken. Ik voelde hoe het sperma mijn lichaam verliet en Olga spoot in ieder kopje een straaltje zaad.

‘Wil er iemand nog slagroom op zijn appeltaart?’

Ze schoven hun schoteltjes met taart naar haar toe en Olga spoot op ieder puntje taart een toefje sperma.

Ik voelde steeds meer handen op mijn lichaam, overal zaten ze. ‘Weet je war ze ook lekker vinden?’ hoorde ik Olga zeggen. ‘Als je met hun sterretjes speelt, je moet dan je eigen, of mij, eerst vingeren zodat je vingers goed nat zijn en dan moet je hun poepertje bewerken.’

Ik voelde al snel een paar natte vingers tussen mijn billen gaan. Een vinger streek langzaam over mijn poepgaatje en duwde er zachtjes op om naar binnen te gaan.

Een gelukzalig gevoel trok vanuit mijn tenen omhoog en ik genoot.

Op dat moment vielen er een paar druppels koffie op mijn buik. Ik schrok wakker en een plens koffie, uit het scheef hangende kopje, over mijn lijf.

De dames die ondertussen weer in de tuin bezig waren, hadden niets in de gaten en ik stond snel op, liep naar binnen en spoelde me schoon. Ik realiseerde me, naar buiten kijkend, dat ik die geile dingen had gedroomd en dat het enigste wat werkelijkheid is dat er drie naakte vrouwen in mijn tuin liepen en dat ik zo geil ben als een beer

Zoek naar meer verhalen van Willem Deudekom...
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (5)
DE 15 NIEUWSTE "Groepsex" VERHALEN
:: Vriendenvakantie - 4 (suzan)Door: Westland_cpl
Gelezen: 2592x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Swingen, Vrienden VMVMV
19-02
9.2
:: Vriendenvakantie - 4Door: Xander
Gelezen: 4825x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Vrienden, Vakantie, Groepsex, Swingen, Partnerruil, Ongeremde Sex, Vingeren
19-02
9.0
:: Het ParkDoor: Arlette
Gelezen: 6129x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Exhibi, Pijpen, Neuken
18-02
8.7
:: Partnerruil Werd GangbangDoor: Peter
Gelezen: 8890x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
17-02
7.8
:: Ultieme FantasieDoor: Ellev
Gelezen: 10196x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
14-02
8.5
:: HotWife En Meer...deel...Door: Schrijver
Gelezen: 10088x
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Hotwife,BBC,Cuckold,moeder,dochter,hotwife,hotdaughter
14-02
8.7
:: Mijn Eerste GangbangDoor: Fanny
Gelezen: 14310x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Gangbang Sandwich Bdsm
10-02
9.0
:: Gedrogeerd Door: Lisa-brabant
Gelezen: 17617x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Sexbios, Dwang, Pilletje
08-02
8.7
:: Onze Oppas - 7Door: Schrijver
Gelezen: 14528x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
07-02
8.7
:: De Schilderles Van De JufDoor: Timio
Gelezen: 15864x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Mindplay, Exhibitionisme, Dominant
03-02
8.1
:: Ik Ben GeilDoor: Arlette
Gelezen: 13034x
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags: Geil...
03-02
8.4
:: Fantasie Komt UitDoor: Tomsuzanne75
Gelezen: 9766x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
03-02
8.6
:: Een Slet WordenDoor: Arlette
Gelezen: 19927x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Exhibi, Pijpen, Neuken
30-01
8.9
:: Vriendenvakantie - 3Door: Lieke
Gelezen: 10417x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Vijf Stellen, Swingen, Groepsex
27-01
8.9
:: Met De BadmeesterDoor: LLisa
Gelezen: 14064x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Trio, Mff, Mvv, Neuken, Kutje, Spuiten
26-01
8.1
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net