Opwindend.Net
Datum: 14-06-2018
Stemmen: 85x
Cijfer: 9.3
Gelezen: 21027x
Lengte: Lang
Online Lezers: 1
De Motorvakantie - 4
Door Erolover - Zoek naar meer...

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: De Motorvakantie - 3

Terwijl Jack naar adem hapt om dit hemelse gevoel van Michelle’s strakke kutje om zijn pik te verwerken, zoent Patrick Irma zacht op haar mond..

Ze voelt twee handen haar hotpants naar beneden schuiven, en stapt er gewillig uit. Patrick onderbreekt de zoen, en legt een vinger op zijn lippen, ten teken dat ze stil moet zijn. Even kijkt ze naar Michelle en Jack. Ze voelt niets van jaloezie... Michelle zoent Jack met passie. Ze ziet hoe Jack gretig het spel van haar tong in zijn mond mee speelt, terwijl ze hem heel rustig blijft neuken. Ze voelt hoe nat ze zelf is. Het zien van Jack’s pik, die keihard en glimmend van Michelle’s geil in en uit haar kutje glijdt zorgt voor geile rillingen door haar lijf. Ze besluit er vol voor te gaan, en draait zich naar Patrick en Johan.

Peter ligt met een glimlach te genieten van wat er allemaal gebeurt om hem heen. Zelden was hij zo t klaargekomen zoals net in de mond van de prachtige Michelle. Hij voelt zijn pik weer hard worden, en besluit even lekker te blijven liggen en te kijken hoe Irma zich overgeeft aan Patrick en Johan.

Zacht trekt Patrick Irma naar de grond, en legt haar op haar rug neer. Ze rilt van spanning. Ontspan je maar lekker, fluistert Johan in haar oor. Ze sluit haar ogen, en haar focus gaat geheel naar haar gevoel. Ze voelt olie op haar lijf stromen... langzaam van haar nek, druppelend op haar borsten, over haar buik... bij haar gladgeschoren venusheuvel blijft de oliestraal even hangen. Ze voelt de olie langzaam over haar klit door haar openstaande lippen haar bilnaad in lopen. Dan verder over haar benen...

Even voelt ze niets. Dan beginnen twee handen de olie zacht uit te smeren. Eerst over haar schouders, dan haar borsten. De handen kneden zacht haar borsten. Ze zijn supergevoelig. Ingehouden kreunt ze. Twee andere handen zijn inmiddels begonnen om vanaf haar voeten langzaam omhoog te werken. De sensatie van de vier handen doet haar kronkelen van genot. De handen zijn inmiddels bij haar dijbenen, en masseren zacht aan de binnenkant naar boven. Ze smacht naar de aanraking van haar kutje! Langzaam glijden de handen naar haar liezen. Grommend duwt ze haar bekken omhoog...

Johan voelt hoe ze haar kutje naar zijn handen duwt. Haar lippen staan open, en hij ziet een druppel van haar geil langzaam naar beneden lopen. Hij duwt haar benen zacht uit elkaar. Hijgend ligt ze te wachten. Johan bukt voorover. Heel zacht laat hij het puntje van zijn tong tussen haar lippen glijden. Ze smaakt heerlijk! Net zo lekker, maar anders dan Michelle, die nog geen 10 minuten geleden op zijn tong klaarkwam. Gulzig begint hij haar kutje uit te likken. Onbeheerst stoot ze haar kutje omhoog tegen zijn mond. Patricks handen zijn nog steeds heerlijk met haar borsten aan het spelen. Met open mond ligt Irma kreunend te genieten van wat haar overkomt, als ze ineens Patricks grote pik tegen haar lippen voelt. Ze bedenkt zich geen moment, en zuigt zijn pik diep in haar mond. Patrick legt haar hand op zijn hoofd, en houdt haar stil. Hij wil zelf het ritme bepalen, en begint haar zacht in haar mond te neuken. Ze kreunt teleurgesteld als Johan zijn tong uit haar kutje haalt. Hij kruipt omhoog, en zet zijn eikel tussen haar druipend natte lippen. Even zoekt hij bevestiging in haar blik, maar tot zijn verbazing stoot ze zelf hard haar bekken omhoog, waardoor hij in één beweging tot zijn ballen in haar hete kutje glijdt. Even geniet hij van die altijd hemelse eerste momenten als een nat en strak kutje om je pik heen glijdt. Maar dan begint hij haar stevig te neuken.

Irma begint hard te kreunen.. hier had ze de hele dag al behoefte aan, een harde pik in haar kut.

Jack wordt nog steeds in een heerlijk rustig tempo door Michelle geneukt. Op de achtergrond hoort hij zijn Irma hard kreunen... Michelle merkt zijn onrust. ”Wil je het zien?” Fluistert ze in zijn oor. “Wil je zien hoe Irma geniet van twee mannen, terwijl jij voor het eerst sinds jaren door een andere vrouw genomen wordt?”

Michelle voelt zijn pik zo mogelijk nog harder worden in haar kutje, en weet dat hij nu alles zal accepteren, en belangrijker nog, van alles zal genieten.

“Ja alsjeblieft!” Zegt hij met een schorre stem van geilheid. Ze beweegt omhoog tot alleen nog zijn eikel tussen haar lippen is. Hard laat ze zich vallen op zijn pik. Tegelijkertijd trekt ze het masker voor zijn ogen weg. Wat hij ziet is verwarrend en megageil. De mooie Michelle die met een dromerig geile blik zijn pik berijdt, en daarachter het prachtige lijf van zijn Irma, glanzend van de olie schudden haar borsten heen en weer in het schijnsel van de vlammen. Johan neukt haar nu in een stevig tempo terwijl Patrick’s pik keer op keer diep haar mond in glijdt. Irma gaat volledig op in de twee mannen die haar nemen. “Geil of niet?” Fluistert Michelle. Jack’s remmingen vallen volledig weg, en wild begint hij zijn pik omhoog in Michelle’s kutje te rammen. Steeds als zijn ballen haar kont raken, knijpt Michelle hard met haar kutje. Ze merkt dat Jack bijna haar kutje vol gaat spuiten... hard zet ze nog even aan, en met een keiharde schreeuw begint Jack klaar te komen. Ze voelt zijn eikel tegen haar baarmoedermond aanstoten, en hapt naar adem. Keer op keer voelt ze zijn pik een harde straal zaad diep in haar kutje spuiten... Jezus wat veel! Jack ligt kreunend onder haar. Zelf komt ze ook bijna. Hard neukt ze hem door. Bij elke stoot wordt zijn overvloedige zaad langs zijn pik uit haar kutje geperst. Als ze bijna komt voelt ze ineens Peters handen, die om haar heen haar klitje masseren... stuiptrekkend begint ze klaar te komen. Golf na golf overspoelt haar. Alles tussen haar en Jack in is drijfnat van zijn zaad en haar geil. Peter houdt haar schokkende lijf vast tot ze weer tot rust komt. Hij duwt haar zacht voorover. Jack,s pik is nauwelijks in formaat afgenomen, door alle geile ervaringen om hem heen. Zacht neukt hij Michelle door. Peter heeft een supergeil uitzicht. Het kontje van Michelle, met de pik van Jack die wit van het zaad langzaam in haar glijdt. Hij glijdt met zijn vinger langs de pik van Jack... zacht masseert hij haar kontje met zijn glibberige vinger. Michelle hapt naar adem als hij voorzichtig zijn vinger in haar kontje laat glijden. Hij laat haar even wennen, en begint dan zacht in en uit te bewegen. Jack voelt wat er gebeurt, en grijnst naar Peter. Die laat zijn vinger uit haar glijden, en pakt snel de oliefles, en laat wat olie in haar bilnaad lopen. Zijn vinger gaat weer verrassend makkelijk haar kontje in. Michelle voelt zich nog steeds ongeremd geil, en kijk hijgend achterom.

“Neuk mijn kontje alsjeblieft” zegt ze en pakt peters pik. Voorzichtig stuurt ze hem tegen hem aan. Peter zet zacht druk. Heel langzaam voelt hij haar weerstand wijken. Michelle hapt naar adem als zijn eikel haar kontje in schiet. Peter wacht rustig af. Het gevoel van haar warme strakke kontje rond zijn eikel is sensationeel. Michelle kijkt naar de kreunende Irma, die vol overgave Patrick’s pik diep in haar mond zuigt, terwijl Johan haar nu in een hoog tempo door neukt.

Die aanblik maakt haar zo geil dat ze resoluut haar kontje naar achter duwt. De mix van pijn en genot als ook Peter tot zijn ballen in haar glijdt is sensationeel!

Ze voelt zich super gevuld. Jack onder haar voelt de pik van Peter, slechts gescheiden door een dun wandje langs zijn pik schuiven. Tot zijn eigen verbazing is zijn pik geen moment verslapt, en in een roes van geilheid door alles wat er gebeurt begint hij weer zacht in Michelle’s kutje te pompen. Peter begint ook te stoten, en in een heerlijk ritme neuken ze Michelle.

Irma ziet hoe Michelle zich volledig overgeeft aan Jack en Peter. En besluit dat ze het ultieme genot ook wil voelen. Ze laat Patricks pik uit haar mond glijden, en zacht duwt ze Johan van zich af. Ze krijgt een leeg gevoel als Johan’s pik uit haar kutje glijdt. Ze duwt Johan op zijn rug op de schapenvacht. Zijn pik staat glinsterend van haar geil keihard overeind. Snel gaat ze over hem heen zitten, en laat zich met een diepe zucht over hem heen zakken. Johan’s uitzicht is fenomenaal. De mooie Irma straalt opgewondenheid uit. Haar heerlijke lijf glimmend van de olie in het schijnsel van het vuur. Zacht beweegt ze heen en weer, met haar ogen gesloten genietend van de pik die haar tot de laatste centimeter vult. Ze trekt Patrick naar zich toe, en vraagt “wil je me alsjeblieft ook diep in mijn kutje neuken?” Patrick zoent haar, en mompelt “wie zou dat niet willen schoonheid?” Irma kijkt nog eens met een geile blik naar zijn toch wel forse pik. Zou dat gaan passen?

Patrick gaat achter haar zitten, en duwt haar zacht voorover. Resoluut zet hij zijn eikel tegen de pik van Johan aan. Irma is supernat. Stil blijft ze zitten. Heel langzaam voelt ze haar kutje wijken voor de pik van Patrick, die centimeter voor centimeter langs de pik van Johan in haar kutje glijdt. “Aaaahhhhhhhh” kreunt ze hard. Johan voelt Irma’s kutje mega strak worden om de twee pikken van de mannen heen. Irma hapt naar adem als de mannen zacht om en om in haar beginnen te stoten, Johans eikel wordt keer op keer tegen haar g-spot geduwd door Patricks pik. Johan ziet haar ogen wegdraaien, en haar orgasme overweldigd haar volledig. Met een luide schreeuw komt ze klaar zoals nooit tevoren. Haar lijft schokt ongecontroleerd.Haar vocht stroomt haar kutje uit, en Johan voelt het warm over zijn ballen lopen. Patrick En Johan voelen het kutje van Irma heftig om hun pikken heen krampen.

Met een lach kijken ze elkaar aan, wetend dat ze voor de tweede keer die dag samen een prachtige vrouw zo heerlijk hebben klaar laten komen. Patrick kijkt even naar Jack, en vangt zijn blik, om even te checken of Jack oké is met wat er voor zijn ogen afspeelt. Met een vette knipoog laat hij Patrick weten dat dat helemaal het geval is. Samen met Johan begint Patrick nu hard Irma te neuken. Haar lijf gaat wild op en neer op het ritme van de twee beukende pikken in haar kutje. Ze had zich niet voor kunnen stellen dat dit zo intens lekker kon zijn. Ze voelt aan de reactie van haar minnaars dat het niet lang meer duurt. Hun bewegingen worden ongecontroleerder. Ze zet haar mond op die van Johan, en zoent hem intens, haar tong flitst door zijn mond. Kreunend bereikt Johan als eerste zijn hoogtepunt. Wild stoot hij omhoog, en zijn eerste straal zaad spat tegen haar baarmoeder uiteen. Een warme gloed vult haar. Krampend blijft Johan’s orgasme doorwoekeren. En nog drie stralen zaad vullen haar kutje. Patrick voelt Johan’s warme zaad langs zijn pik glijden. Hard neukt hij verder in het nu druipend natte gladde kutje van Irma.

Hij pakt haar heupen en met een keiharde laatste stoot begint hij zijn zaad bij dat van Johan te spuiten. Strak houdt hij haar tegen zich aan. Ze voelt zijn pik opzwellen en kloppen bij elke straal zaad die haar vult. Johan ziet haar ogen groot worden, en hard hijgend begint haar volgende orgasme haar te overspoelen. Nog nooit voelde zij zich zo gevuld.

Ze duwt zich zo hard mogelijk naar achteren, om elke centimeter van de twee pikken in zich te voelen.

Na een volle minuut van extase voelt ze langzaam haar lijf tot rust komen. Uitgeput hijgend valt ze voorover op Johan, die haar trillende lijf stevig vasthoudt. Als Patrick zich langzaam uit haar terugtrekt, voelt Johan een rivier van warm zaad en geil over zijn ballen naar beneden lopen. Zijn eigen pik begint ook langzaam te slinken. Zacht rolt hij Irma om, en beide mannen gaan tegen haar aan liggen. Terwijl ze zacht gestreeld wordt, komt Irma langzaam bij haar positieven. Dicht tegen de mannen aan dwaalt haar blik af naar de andere drie. Jezus wat een heerlijke dag! Eerst die prachtige rit, en nu dat ongeremde einde...

genietend kijkt ze gefascineerd hoe Michelle volop geniet van haar lieve Jack en Peter.

Het voelt volkomen ontspannen dat ze zijn pik diep in Michelle’s kutje ziet glijden.

Peter krijgt het steeds moeilijker. Het kontje van Michelle voelt strak om zijn pik. Het gevoel van Jacks pik die in en uit haar kutje glijdt, en daarmee gelijk zijn pik stimuleert, maakt dat hij moet vechten tegen zijn orgasme. Michelle heeft het haarfijn door, en knijpt plagend steeds haar kontje samen als hij op het diepste punt in haar is. Ze wil zo graag zijn warme zaad in zich. Ze kijkt hem aan, en zegt “ geef het me nu, spuit me vol alsjeblieft!” Voor Peter is dat het teken om alle remmen los te gooien, en hard begint hij haar nu in haar kontje te neuken. Met een brul gooit hij zijn hoofd in zijn nek, en laat alles gaan. Een scheut van geile pijn schiet door Michelle heen als zijn pik nog herder wordt in haar gevoelige kontje. Ze voelt zijn pik schokken diep in haar darmen. Heet zaad vult haar. Ze voelt zich zo mateloos geil. De vierde man die haar volspuit vandaag. Peter houdt zijn pik stil in haar. Ze wil alles in zich tot de laatste druppel, en heen en weer bewegend melkt ze de laatste druppels uit zijn pik.

Uitgeput trekt Peter zich langzaam terug. Michelle zakt moe op Jack neer. Zacht ligt ze hijgend tegen hem aan. Plots voelt ze Jacks pik uit haar glijden. Jack kreunt hard, en als ze omkijkt ziet ze Irma, die naar hun toe gekropen is, En nu met lange halen Jacks pik diep in haar mond laat glijden. Haar handen kneden zacht zijn ballen, nat van zijn zaad, en Michelle’s geil. Jack heeft meit veel meer nodig. Irma voelt het, en laat even een vinger in Michelle’s kletsnatte kutje glijden.

Nog één keer laat ze Jack’s pik zo diep mogelijk in haar mond glijden, en duwt haar vinger diep in Jack’s kontje.

Jack kreunt hard, en begint te spuiten in de mond van zijn prachtige vrouw. Michelle voelt de klaarkomende Jack onder zich, en ziet Irma het laatste zaad uit Jack’s pik zuigen.

Jack ligt uitgeput achterover. Michelle stapt traag van hem af. Ze voelt haar benen trillen van de heftige sex. Ze trekt Irma overeind, en zoent haar zacht. “Dank je wel” fluistert Irma.

Even later liggen ze dromerig met z’n allen bij het vuur te verwerken wat er allemaal gebeurt is, en weten ze even niet zo goed wat ze moeten zeggen.

Irma kijkt naar Jack, en ziet de tevreden glimlach op zijn mond. “Volgens ons is dit wel voor herhaling vatbaar geloof ik” Iedereen schiet in de lach en knikt instemmend. Patrick zegt

“Morgen gaan we een uurtje later weg, het wordt een prachtig route, met veel hoogtepunten!” Irma en Michelle schieten in de lach. Patrick wordt zowaar een beetje rood van zijn wellicht profetische verspreking. De eindbestemming is morgen een mooi groot huis met een inpandig zwembad en een sauna, waar we twee nachten gaan verblijven.

Een bescheiden gejuich gaat op. Michelle knipoogt naar Irma.

“We zijn nog lang niet thuis” lacht ze...

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: De Motorvakantie - 5

Zoek naar meer verhalen van Erolover...
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (5)
DE 15 NIEUWSTE "Groepsex" VERHALEN
:: Maria Leeft Zich Uit 5 #Door: Maria
Gelezen: 912x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Buurvrouw, Pijpen, Plassen, Dikke Piemel
20-02
9.3
:: Vriendenvakantie - 4 (suzan)Door: Westland_cpl
Gelezen: 3023x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Swingen, Vrienden VMVMV
19-02
9.2
:: Vriendenvakantie - 4Door: Xander
Gelezen: 5574x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Vrienden, Vakantie, Groepsex, Swingen, Partnerruil, Ongeremde Sex, Vingeren
19-02
9.1
:: Het ParkDoor: Arlette
Gelezen: 6755x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Exhibi, Pijpen, Neuken
18-02
8.7
:: Partnerruil Werd GangbangDoor: Peter
Gelezen: 9310x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
17-02
7.8
:: Ultieme FantasieDoor: Ellev
Gelezen: 10353x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
14-02
8.5
:: HotWife En Meer...deel...Door: Schrijver
Gelezen: 10209x
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Hotwife,BBC,Cuckold,moeder,dochter,hotwife,hotdaughter
14-02
8.7
:: Mijn Eerste GangbangDoor: Fanny
Gelezen: 14459x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Gangbang Sandwich Bdsm
10-02
9.0
:: Gedrogeerd Door: Lisa-brabant
Gelezen: 17714x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Sexbios, Dwang, Pilletje
08-02
8.7
:: Onze Oppas - 7Door: Schrijver
Gelezen: 14609x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
07-02
8.7
:: De Schilderles Van De JufDoor: Timio
Gelezen: 15921x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Mindplay, Exhibitionisme, Dominant
03-02
8.1
:: Ik Ben GeilDoor: Arlette
Gelezen: 13073x
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags: Geil...
03-02
8.4
:: Fantasie Komt UitDoor: Tomsuzanne75
Gelezen: 9790x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
03-02
8.6
:: Een Slet WordenDoor: Arlette
Gelezen: 19992x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Exhibi, Pijpen, Neuken
30-01
8.9
:: Vriendenvakantie - 3Door: Lieke
Gelezen: 10684x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Vijf Stellen, Swingen, Groepsex
27-01
8.9
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net