Opwindend.Net
Datum: 18-06-2018
Stemmen: 28x
Cijfer: 6.6
Gelezen: 7880x
Lengte: Gemiddeld
Online Lezers: 1
Sexverslaafde Teasy
Door Harry - Mijn Profiel Pagina

M地 annonce. Teasy Geile exibisioniste zoekt voor Vrijdag namiddag 5 net geklede verzorgde heren voor sekspartij in een hotel te Brussel. Reacties enkel met foto en beschrijving. Dan ontvangt u het adres en de kamer. Opstart voorzien om 14U.

Tegen de avond stond m地 mail box vol. Tussen de twintig en dertig reacties. Goed gescoord.

Allemaal de knapsten, de langsten en sportiefsten en met het meeste zaad. Selectie eenvoudig zonder foto, eruit dan hield ik nog tien over en daaruit liet ik er nog vijf verdwijnen door de leeftijd, tussen 40 en 55 voorkeur.

Herman m地 man heb ik in m地 registers open getrokken. Dat seks was door de jaren een belangrijker rol gaan spelen in mijn leven. Een minnaar, meerdere minnaars en minnaressen, parenclubs, blind dates en ga maar door. Ik liep geil van s知orgens tot 痴 avonds, Geilde op alles wat bewoog. Deed foto-sessies om de fotograaf te verleiden, liep naar verschillende dokters en veinsde de meest uiteenlopende en exotische ziektes. Parkings langs de autobaan vol geile truckers. Ik ontpopte me als een pijp en zaadslet.

In m地 taal en kleding was ik een nette dame maar in m地 geest ging het fout. Het duurde lang voor m地 man er hoogte van kreeg tot hij vond dat dit probleem moest aangepakt worden?

Hoe pak je dit aan, door een gecontroleerd seksleven op te bouwen, zei hij. Gecontroleerd of niet ik bleef verleiden, pijpen en neuken waar en wanneer ik maar kon.

Op een dag had Herman het idee we organiseren een seksparty elke maand met vreemde mannen.

We doen het hier thuis, in een parenclub of op een hotel.

Laat ons een hotel nemen dat is naamlozer. Vond ik.

We huurden een suite en een aanpalend vergaderzaaltje. Ik vroeg bevestiging van afspraak de vrijdag voormiddag en ik had de ganse voormiddag nodig om kleren uit te zoeken en make up. Twee uur was het moment. Alle vijf zouden er zijn.

Tegen twaalf uur reden we de ondergrondse parking van het hotel in. Bestelden tegen twee uur wat sterke drank en snacks voor zes man. Ik rangeerde m地 kleren in de dressing want we zouden blijven tot de volgende dag.

Liet m地 bad vollopen, lakte m地 nageltjes. Bestelde een fles champagne en kantelde de deur van de badkamer zo dat de kelner me kon zien liggen in m地 bad. Herman was koffie drinken op een terrasje.

Roomservice, liet even wachten, zette me op de rand van het bad en begon me te vingeren.

Roomservice ! Binnen riep ik. Een knappe man, groot, mooie kop.

ik vingerde voort en kwam als een klok klaar. Het hele ritueel had de man gevolgd in de spiegel.

U komt te laat, zei ik. En gebaarde of ik hem niet gezien had hoe hij vol belangstelling toekeek.

Hij trok een kop als een vraagteken.

ik ben net lekker klaargekomen, zei ik.

Dat was een geveinsd orgasme maar dat hoefde hij niet te weten.

ik sprong uit het bad, droogde me snel af en liep in m地 blootje op de man af.

Felix stond op z地 naambordje. Zonder iets te zeggen of te gebaren draaide de Felix een tong en voelde z地 heerschap.

Mevrouw, dit kan me mijn job kosten.

ik doe honderd euro boven als ik je pijp, ik ben gek op sperma met champagne, zei ik.

Hij opende de champagne. En schonk een glas in.

Ik opende z地 rits en haalde het ondertussen gezwollen lid uit z地 broek.

ik legde me op de tapijt, hij zette zich op mij en legde z地 piemel tussen m地 85D.

Bij het tit neuken reikte z地 eikel tot m地 mond. Ik slokte z地 piet naar binnen en begon te pompen en te zuigen. Schokkend schoot hij de volle laag bij me binnen. Ik hield het sperma in m地 mond en slokte een geut champagne bij me binnen.

Heerlijk, zei ik, champagne en je zaad, zei ik.

Ik proefde als een kenner. Betaalde het bedrag en liet hem uit en ik, ik kroop terug in m地 bad met de fles en legde me languit tot Herman binnenkwam.

Tegen half twee was alles opgesteld. De muziek, de diverse flessen sterke drank zeven zitjes rond de glazen directie tafel, een opgedekt bed;

ik troonde nog in m地 blootje rond. Deed m地 hakjes aan, zwarte sandaaltjes met dunne riempjes, een kort zwart rokje, een wit bloesje van doorkijk stof en een zwarte blazer. Geen slipje en m地 tieten wiggelde in de blouse. Lekker tot stijve grote tepels.

Tegen twee uur stipt kwamen de heren binnen. Herman liet ze de keuze, m騁 of zonder masker. Allemaal verkozen de anonimiteit.

Herman gaf hen te drinken en we schaarden ons rond de tafel.

Even stilte, ik wiebelde met m地 hakje aan m地 voet en trok m地 rokje austntatief op en opende m地 benen. Dat deed wonderen. Prachtige benen en een kaalgeschoren zuivere kut.

Ik ben Herman, ik ben haar therapeut en haar man. Teasy is sexverslaafd.

Teasy gaat om jullie vuur aan te wakkeren een striptease doen, jullie kunnen jullie kleren uitdoen en Uzelf activeren. Daarna blinddoeken we haar en zij wil door jullie overal gelikt worden.

Herman zette de muziek op, dimde de lichten en hielp me op de tafel. Onder een speciaal effect pelste ik me uit, m地 blaiser traag en ondertussen masseerde ik m地 dijen en borsten.

Ontdeed me van m地 blouse en bleef m地 tetten minnen; ik nam m地 tijd en zag al twee bloten heren rond de tafel staan. Met hun instrument in aanslag.

Mijn kadans werd door hun handgeklap aangegeven.

Toen m地 rokje viel kreeg ik een staande ovatie. ik deed m地 kontje opzij en toonde m地 gaatje.

ik deed m地 schoentjes uit en Herman blinddoekte mij en legde me op de tafel.

Om de atmosfeer op te trekken begon ik me te vingeren. De blinddoek vond ik onaangenaam.

ik voelde een penis langs m地 voorhoofd, neus naar m地 mond gaan. Ik schoof op naar boven toe en legde m地 nek op de rand van de tafel zodat hij niet te ver moest reiken.

ik begon de eikel te likken, Draaide het puntje van m地 tong rond de eikelrand. Heet was een +20 instrument.

Hij had m地 beide borsten te aaien en zacht te knijpen. Ik voelde overal handen en lippen aan m地 lijf, zachte en opdringerige handen. Volle lippen die zogen aan m地 huid. Ik voelde een handpalm op m地 onderbuik en een duim over m地 clitoris.

Bij m地 twee vingers in m地 kut vervoegden zich nog twee vinders. Ik voelde m地 buik samentrekken van genot.

De man ramde z地 geval in m地 mond, ramde nog eens, ramde nog eens en nog eens en kwam gelukzalig klaar in m地 mond. Ik kon en wou het niet uithouden,

ik deed de blinddoek af en zag zes blote mannen. Rukkend, eentje had in m地 sandaaltje gejaculeerd en enkelen op de glazen tafel.

Ik gleed de tafel uit. Likte m地 hakje uit en trok m地 schoentjes aan, ik draaide me om en steunde met m地 handen op de tafel. Een van de naamloze heren, deed m地 benen open, zette zich op de vloer en begon m地 gaatje te likken, vol overgave en enthousiasme. De vier andere heren begonnen me lijfelijk te bepotelen.

M地 tepels groeiden en m地 goesting steeg. Ik graaide een penis van iemand die achter me stond en plantte die in m地 kont. De zongebruinde man die me rimde en nog gezeten was begon de grijze dekhengst z地 ballen te likken. Na een korte periode voelde ik het hete elixer schieten tot m地 maagstreek.

Had zeker gespaard voor deze dag.

De zon gebrande man likte het sperma uit m地 anus.

Toch wel lekker zo bepoteld worden. We verhuisden naar het salon van de suite waar ik me gewillig wilde laten neuken door alle heren. Ik etaleerde m地 lijf in de canap. Dirk was de eerste die zich voorstelde, hij was de rukker in m地 sandaaltje. Hij had een gezellig lange jef, lang en smal. Dirk ga jij onder mij liggen, zei ik en steek je fluit in m地 gat. Dat ging vanzelf.

Hela grijze zei ik tegen diegene die m地 kontje naaide daarnet, pak jij me in m地 gleuf. En ik denk dat er nog wel eentje bij kan. He jij hoe heet jij, Leo, kom voor me en schuif aan bij de grijze. De ander twee ga ik nu pijpen.

Eens de trein van lusten en goesting op gang was, was ie niet te stoppen. Af en toe schoof er wel eentje uit m地 gleuf die zeiknat was geworden. De heren achter mij schoten m地 mond white collor. Iedereen een borst een tepel of een kontje vast, gezellig zulke machine.

Onrembaar.

De goesting schoof over de lederen canape. De schieters waren de afvallers, ze trokken met hun fluit in de hand naar de badkamer, dirk hield vol als laatst. Ik kon niet nalaten hem duchtig af te rijden en z地 gezicht onder te squirten. Het was een goede lover, attentvol en lekker, lekkere pik.

Hij liet me met gemak drie vier keer achter mekaar afgaan zelfs met een slappe uitgeloosde lul.

We vervoegden de vier anderen in de douche, een familiedouche, zeepten mekaar in en spoelden af, lekker zoveel lijven. Ik spaarde m地 kut tot een punt en werd door twee mannen gezoend, gebekt, door twee vakkundig gevingerd en de vijfde plantte z地 penis tussen de twee wangen van m地 kont.

En schoot vakkundig op m地 rug. Warm zaad.

Lekker, heel lekker, en allemaal schieten klaar. Water een sperma en sperma en water.

ik rukte de twee vingerende kerels hun penis af met een hoog enthousiasme, als het moest tot bloedens toe. Zoveel honger had ik.

Daarna het liep tegen zessen vormden deze vijf de kleedkamer.

We dronken nog iets, ondertussen waren ze allemaal ontmaskerd, en waren enthousiaste poepers en vonden voor herhaling vatbaar. Herman en ik wuifde hen uit.

De grijze bleef, en was wel al aangekleed maar stelde voor wat mee op te ruimen. Ik deed een kamerjas aan, te klein en liet m地 beste lichaamsdelen de vrije loop. Hakjes aan, want m地 mooie benen zouden voor het opkrikken van zijn penis kunnen zorgen.

Ik ga op koffie hier verder zie Herman. En vertrok.

Wat doen we toch gek zie ik, Kom Charles, zo noemde hij, we gaan in bad, alle onreinheden afwassen. Ik liet het water lopen. Charles als een gelukzalige in bad. Ik zette me op de rand en liet de sproeier over m地 lippen gaan, vulde m地 aars met een straal water en begon me te vingeren. Dat zette de bull al hoge ogen. Hij liet me begaan. Hij schonk de twee champagne glazen in.

ik nam de champagne fles en gleed ze in m地 drijfnatte kut. M地 kut kon veel en diep ontvangen.

Ik draaide me om en manipuleerde de fles op en neer in m地 schacht. Charles pompte z地 penis op en stuwde hem in m地 aars. Hij masseerde men 85D cup en ik m地 clitoris. Lekker spuiten over zijn onderbuik en zijn sperma kwam tegen hoge druk in m地 aarsschacht door.

Misschien was het lijfelijk genot wel genoeg geweest vandaag. Ik zoog Charles laatste vlok uit 痴 mans deel en zei, kom we maken ons net. Charles in pak, driedelig pak, zwarte pas gepoetste schoenen, ik denk 50 en voor alles voor herhaling vatbaar. Hij woonde bij mij in de buurt, was single, en elke dag behalve met de weekend ging ik voor kantoor bij hem langs om afgeneukt te worden. Herman dacht dat ik genezen was.

Het vervolg van het vervolg van het verhaal kan je met mij aanmaken, enkele ideen, Charles heeft een lesbische vriendin, een reis naar de zon met drie, een Americaanse neger zakenrelatie van Charles neukt Olga. Exibisionisme ? enz

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (1)
DE 15 NIEUWSTE "Groepsex" VERHALEN
:: Vriendenvakantie - 4 (suzan)Door: Westland_cpl
Gelezen: 2596x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Swingen, Vrienden VMVMV
19-02
9.2
:: Vriendenvakantie - 4Door: Xander
Gelezen: 4830x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Vrienden, Vakantie, Groepsex, Swingen, Partnerruil, Ongeremde Sex, Vingeren
19-02
9.0
:: Het ParkDoor: Arlette
Gelezen: 6130x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Exhibi, Pijpen, Neuken
18-02
8.7
:: Partnerruil Werd GangbangDoor: Peter
Gelezen: 8892x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
17-02
7.8
:: Ultieme FantasieDoor: Ellev
Gelezen: 10197x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
14-02
8.5
:: HotWife En Meer...deel...Door: Schrijver
Gelezen: 10089x
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Hotwife,BBC,Cuckold,moeder,dochter,hotwife,hotdaughter
14-02
8.7
:: Mijn Eerste GangbangDoor: Fanny
Gelezen: 14311x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Gangbang Sandwich Bdsm
10-02
9.0
:: Gedrogeerd Door: Lisa-brabant
Gelezen: 17617x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Sexbios, Dwang, Pilletje
08-02
8.7
:: Onze Oppas - 7Door: Schrijver
Gelezen: 14530x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
07-02
8.7
:: De Schilderles Van De JufDoor: Timio
Gelezen: 15864x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Mindplay, Exhibitionisme, Dominant
03-02
8.1
:: Ik Ben GeilDoor: Arlette
Gelezen: 13034x
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags: Geil...
03-02
8.4
:: Fantasie Komt UitDoor: Tomsuzanne75
Gelezen: 9766x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
03-02
8.6
:: Een Slet WordenDoor: Arlette
Gelezen: 19927x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Exhibi, Pijpen, Neuken
30-01
8.9
:: Vriendenvakantie - 3Door: Lieke
Gelezen: 10422x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Vijf Stellen, Swingen, Groepsex
27-01
8.9
:: Met De BadmeesterDoor: LLisa
Gelezen: 14064x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Trio, Mff, Mvv, Neuken, Kutje, Spuiten
26-01
8.1
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net