Opwindend.Net
Datum: 19-06-2018
Stemmen: 87x
Cijfer: 9.0
Gelezen: 21128x
Lezers Online: 1
Lengte: Lang
Wij Samen, Maar Niet Alleen
Door Mirum - Mijn Profiel Pagina

"Kom op, dit moet je meemaken, ik weet echt zeker dat je het leuk gaat vinden" zeg jij, terwijl jij mijn arm streelt. Jouw neus zit verstopt in mijn hals onder mijn lange haren. Heel comfortabel zit ik niet, zo samen in jouw auto met de pook en de handrem tussen ons in. Het regent en de ramen zijn beslagen. Ik denk: in ieder geval zitten wij zo ietsjes meer beschut. Dit is 'ons afspreek plekje', of 'afwerk plekje' zoals ik ik het meestal gekscherend noem. Samen genieten wij hier stiekem van elkaar, zoenen een eeuwigheid en verwennen elkaar in de auto of in het bos. Los van elkaar en van thuis, ervaren wij ook andere spannende avonturen. Het leuke is, dat wij dat samen kunnnen delen en bespreken. Vandaag vertel jij mij over jouw ervaring in een club. Jij bent inmiddels een paar keer met een andere vrouw in een club geweest, overdag en soms tot begin van de avond. Jij klets honderduit over hoe het er aan toe gaat daar. Ontkracht een paar van mijn vooroordelen en bevestigt een paar spannende aspecten. " Echt lieverd", zeg jij "Jij kunt daar prima naartoe". Je zult zien dat er allerlei soorten mensen rondlopen, dik en dun, jong en oud van enorm uitgedost tot wat meer ingetogen. Stel je toch voor, jij en ik samen. Ik zou het echt heel graag willen". Die avond lig ik er nog lang over na te denken, ik bekijk de website van de club, lees de beschrijvingen en bekijk de foto's. Ik kan het niet langer ontkennen het idee prikkelt mij enorm.

"Gaat het ?",vraag jij. Jouw hand ligt op mijn bovenbeen, en jij probeert mij aan te kijken. Het is jou niet ontgaan, ik ben stil en nerveus. Ik knik en kijk terug. Jouw mooie oogopslag maakt mij al een beetje meer ontspannen. "alles komt goed" zeg jij. "niks moet en alles mag", ik schiet in de lach van jouw foute knipoog. Wij hebben twee weken lang elke dag digitaal contact gehad, gefantaseerd over vandaag en alle 'do's en dont's' besproken. Ik besluit het gewoon maar op mij af te laten komen. Over- analyseren is mijn valkuil en brengt mij geen stap verder.

" Plezierige tijd" zegt de dame achter de balie. Wij zijn binnen en mijn hart bonst als een malle. Direct staan we in de ruimte om ons om te kleden. Ik probeer een beetje te kalmeren en kleedt mijzelf rustig uit. Ik trek een mooie zwarte negligé aan. Mijn borsten komen goed uit in het doorschijnend stuk kant en ik voel mijn harde tepels tegen de stof prikken. Het satijnen rokje is vrij kort en bedekt mijn kanten hipster met volle billen nauwelijks. Toch voel ik mij goed in deze outfit, niet overdreven uitgedost maar zeker ook niet onopvallend. Snel bekijk mijzelf in de spiegel, controleer mijn haar en make up, ik zie mijn fonkelende ogen. Jij staat daar in een mooie boxer, trekt mij in jouw armen en zoent mij passioneel. "Ik kan niet van je afblijven hoor", waarschuw jij mij in mijn oor. Wij lopen hand in hand de kleedruimte uit de club in. Jij geeft mij een rondleiding, laat alle ruimtes en kamertjes zien. Het is ongeveer half 4, het is vrij druk in de club. Er is vandaag een thema dag, waarbij er veel alleenstaande mannen zijn. Ik voel dat ik bekeken wordt van alle kanten, het maakt mij een beetje verlegen. Ik ben dit niet gewend, maar het voelt ook wel erg vleiend. In meerdere ruimtes en kamertjes is er volop 'actie'. Mannen en vrouwen hebben samen seks, of in groepjes. Er zijn anderen die kijken mee of spelen ondertussen ook met zichzelf. Ik kijk mijn ogen uit en neem alles in mij op. Ik voel een warm geil gevoel door mijn heen trekken. Wij nemen wat te drinken aan de bar en jij checkt nogmaals of ik mij goed voel. Ik vertel jou dat ik geen idee heb hoe ik mij voel, maar dat ik zeker wil blijven.

Samen lopen wij weer een rondje. In de grote ruimte bij de openhaard begin jij mij heftig te zoenen. Ik voel de observerende blikken om me heen. Niet snel daarna voel ik meer handen, handen op mijn borsten, handen op mijn billen en strelende handen op mijn rug Jij kijkt mij aan en zoekt naar bevestiging. Ik sluit mijn ogen en kreun. Dit is het teken voor jou om het toe te laten en de mannen te laten gaan. Nog geen uur ben ik hier en ik hoor mezelf hard kreunen en hijgen. Er zijn vijf mannen en met hun tien handen zijn ze samen bezig mij naar een mega hoogtepunt te brengen. Jij blijft mijn aankijken zoent mij soms en houd me vast. Dit is wat jouw geil maakt! Anderen mogen aan mij zitten, maar ik "ben" van jou. Wij zijn vandaag een stel, jij en ik, samen vormen wij een geil gelegenheidstel. Ik heb jouw stijve pik in mijn handen. Mijn natte kutje, nauw kontje en harde tepels worden tegelijkertijd door vaardige vingers bewerkt. Ze glijden in mij, ze wrijven, knijpen en strelen. Aanmoedigende kreten en soppende natte geluiden vullen de ruimte. Ik tril, ik bibber, ik wankel en vanuit mijn tenen voel ik een golf van genot omhoog trekken. "Ik kom, ik kom" gil ik. Een knaller van een orgasme overspoeld mij, ik voel mijzelf er in op gaan en ik ben verrast door de hevigheid ervan. Ergens in de verte hoor de "oh's en ahh's, wow's en wat geil's", van de vijf mannen die met mij bezig zijn. Ik zit nog in mijn klaarkom roes en kan amper op mijn benen staan. Jij grijpt in en gebiedt de mannen wat afstand te nemen. Wazig zie ik de mannen om mij heen staan, ze stappen opzij en laten mij erdoor. Ik voel mijn mondhoeken krullen in de meest gelukzalige glimlach. Dit was niet te bevatten, zo geil. Ik kruip tegen jou aan, mijn hoofd op jouw borst, op de bank bij de openhaard en sluit mijn ogen. Ik wacht op het moment dat iemand mij knijpt en mij wakker maakt. Het voelt onwerkelijk, bijna alsof ik droom.

Ik kijk om mij heen, het blijft doorgaan. De sfeer is zo geil, ik blijf in een continue staat van opwinding. Ik verplaats mij naar de toiletten, fris mijzelf wat op en fatsoeneer mijn haren. In de spiegel kijkt een totaal andere vrouw mij aan, dan die ene die ik zo goed ken. Mijn ogen fonkelen nog harder en de rode gloed over mijn hals en borst verraadt mijn geilheid. In de gang spreekt een man mij aan. Hij complimenteert mij met mijn zalige manier van klaarkomen. "Ik heb genoten van jou sensualiteit, heerlijk om naar te kijken, je kwam zo heftig daar krijg ik geen genoeg van, heel mooi om te zien. Mischien tot later" zegt hij voordat hij bij mij wegloopt. Ik bevat niet goed wat mij allemaal overkomt, voor het eerst voel ik een soort seksuele vrijheid door mijn aderen stromen.

Wij zijn samen in een kamertje, jij masseert mijn rug en billen. Ik ben ontspannen en geniet van jouw stevige handen. Ik hoor de deur een beetje kraken, en een klein briesje streelt mijn blote huid. ik voel de aanwezigheid van nog een persoon. Jij kruipt achter mij vandaan en komt voor mij zitten. De massage gaat door, ik voel handen die mijn billen kneden en handen die mijn rug strelen. Ik wil als in een reflex achterom kijken, om te zien wat er gebeurt en om kijken wie er nog meer in ruimte is, maar jij pakt mijn kin vast. "Focus" zeg jij, en wijst naar jouw ogen. Wij kijken elkaar aan en ik zie een ongelofelijk geile blik in jouw ogen. Ik begrijp wat jij zegt, jij wilt dat ik geen weet heb van wie er achter mij staan. Ik blijf jouw aankijken en pak jouw stijve pik vast. Langzaam trek ik jouw heerlijke pik af. Je geniet zichtbaar en jij kijkt wisselend naar mij en over mijn heen de kamer in. Ik voel mij veilig, ik kan zelf ook genieten. Ik weet dat ik met één gebaar alles kan stoppen, daar hebben wij vooraf afspraken over gemaakt.

Ik zit op handen en knieën. Ik pijp jouw pik. Ik moet mij concentreren op wat ik doe. Al die aanrakingen op mijn lichaam, ze voelen zo intens. Ik laat mijn tong over en rondom jouw eikel gaan, likkend en zoenend over jouw pik en ballen. Proef jouw heerlijke smaak, zuig jouw ballen in mijn mond. Ik pijp jou met volle overgave, wil jou via mijn mond laten voelen hoe geil ik ben en hoe ik geniet van wat wij doen. Ik weet precies hoe ver ik kan gaan, ik kan jou steeds op het op randje houden. Edgen, beetje rust inlassen en weer door. Ik hoor jouw kreunen, ik hoor mijn eigen kreten. Mijn borsten worden verwent door een stel prachtige donkere handen, dat kan ik net zien. "Hmmm" denk ik: zou het die mooie aantrekkelijke man zijn die mij eerder aansprak. Ik hoop het, en geniet extra van zijn aanrakingen. Ik voel onderzoekende vingers bij mijn kutje. "Jezus wat is ze nat" zegt een hese stem. Ik voel een aantal vingers moeiteloos in mijn kutje glijden. Ze gaan er in en uit, in en uit, ik hoor het natte geluid. Ik weet dat ik soms zo nat kan worden, bijna beschamend. Dat is nu ook, maar door de goedkeurende geluiden van de mannen is dat gevoel zo weg. Ik voel een pets van een vlakke hand op mijn billen en vrijwel meteen word ik zo gepositioneerd dat ik doggy geneukt kan worden. Jij kijkt me aan en knikt, ik knik terug en voel dat een dikke pik mijn kutje opvult. Ik slaak een diepe zucht, dit voelt hemels. Het tempo is stevig, hard en diep, hij laat mij niet wennen aan zijn pik, maar neemt mij zoals hij wil. Met elke stoot dreig ik vooruit te vallen, het lukt mij niet meer om jou te pijpen. Ik blijf je harde pik vasthouden met één hand, leun en vang de stoten op met mijn andere hand. Ons intens oogcontact blijft. De man achter mij neukt hard door. Aan mijn beide zijde zitten ook mannen. Ik voel hun handen overal. Ze pakken mijn lange haar vast en strelen mijn lichaam. Ik voel 2 vingers op mijn clit. Ze wrijven met precies de juiste druk. Het word mij bijna teveel. "Kom maar schatje, kom maar voor mij" laat het gebeuren" zeg jij. "Doe het voor mij". Op dat moment raast het orgasme door mijn lijf. Jij buigt voorover, Ik schok en kronkel hevig, jij pakt mij vast en zoent mij liefdevol. De man die mij neukt gromt en kreunt, zijn schokkende pik voel ik diep in mijn kutje. Zijn handen zitten stevig om mijn heupen geklemd, om mij op mijn plaats te houden. Hij glijdt uit mij, ik hoor twee mannen onderling wat woorden wisselen en er wordt van plaats geruild. Opnieuw voel ik 2 handen op mijn heupen en een pik die achterlangs mijn natte kutje zoekt. Het naar binnen stoten van een tweede vreemde pik in mij, voelt zo geil. Ik beweeg mee op het ritme die deze man duidelijk aangeeft. Ik draai wat met mij billen en duw ze terug tegen hem aan. Het wordt aardig warm en druk in de kamer, ik ben plakkerig van het zweet. Zonder dat ik achterom heb gekeken voel en hoor ik de toeschouwers. Jij houd jouw hand op, om aan te geven dat het even genoeg is zo, jij bent alert en ik weet dat jij steeds in gaten houd hoe ik mij voel. Achter mij wisselen nogmaals 2 mannen van plek, ik laat ze begaan, maar voel mij enkel en alleen verbonden met jouw. Ik word geneukt en betast door vreemde mannen, zonder dat ik ze zie. Ik geniet er van, maar Ik geniet nog meer van jouw genot. Ik begin jou weer te pijpen, neem jouw pik diep in mijn mond en keel, op het neukritme van de man achter mij. De geluiden van seks, kreunen en kreten liften mij op naar een hoger niveau, het voelt alsof ik zweef. Ik zweef boven mijzelf en sla het tafereel gaande. Ik weet zeker dat ik nooit meer zal vergeten wat zich hier afspeelt.

Uitgeput en nog slapper op mijn benen, sta ik onder de douche. Jij bent lief en behulpzaam .Jij zeept me in en spoelt me af, nadat wij ons hebben afgedroogd lopen wij weer hand in hand door club. Ik word wederom aangekeken door meerdere mannen en ook vrouwen, sommige van hen glimlachen betekenis vol. Ik kijk jouw vragend aan en fluister " hij ?" Of was het die?". Jij haalt enkel je schouders op, lacht en port mij plagend in mijn zij. "Ik zeg niks schat, maar het was meer dan fantastisch om dit met jou te mogen meemaken". Zeg je in mijn oor.

Wij zijn na deze dag nog een aantal keren samen als gelegenheidstel naar deze club gegaan. Alle keren waren heel leuk ,fijn en uniek, toch heeft geen enkel bezoek deze eerste keer kunnen overtreffen. Het was alles wat ik nooit voor ogen had durven houden, alles wat ik nooit had verwacht, het ooit te zullen doen of durven!


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (6)
DE 15 NIEUWSTE "Groepsex" VERHALEN
:: Presentatrice Marion - 3Door: Master John
Gelezen: 6315x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
19-03
8.7
:: Buurvrouw Anne - 4Door: Dano30
Gelezen: 9942x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Buurvrouw, Trio, MVV, Pijpen, Beffen
17-03
8.7
:: Weekendje WegDoor: Lisa-brabant
Gelezen: 13010x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Welness, Groepseks, Lesbisch, Massage
15-03
8.5
:: Cadeautje Van Mijn ManDoor: Kiarawilmeer
Gelezen: 15897x
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags:
09-03
8.3
:: Isabel In Het RestaurantDoor: Isabel
Gelezen: 14424x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Exhibitionistisch, Zaadsletje, Pijpen, Gebruikt Worden
08-03
8.0
:: AutopechDoor: Arlette
Gelezen: 18257x
Reacties: 13
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Neuken,
05-03
8.5
:: Nieuwe Job - 5Door: Ellen
Gelezen: 11486x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Negers, Dikke Tieten
28-02
8.8
:: Gebruikt Als Een Geile SletDoor: Sophie95
Gelezen: 20569x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Slet, Gangbang, Meerdere
26-02
8.7
:: Donderdag SexbiosavondDoor: Lisa-brabant
Gelezen: 16582x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
20-02
8.2
:: Maria Leeft Zich Uit 5 #Door: Maria
Gelezen: 9088x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Buurvrouw, Pijpen, Plassen, Dikke Piemel
20-02
9.0
:: Vriendenvakantie - 4 (suzan)Door: Westland_cpl
Gelezen: 6228x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Swingen, Vrienden VMVMV
19-02
9.0
:: Vriendenvakantie - 4Door: Xander
Gelezen: 10970x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Vrienden, Vakantie, Groepsex, Swingen, Partnerruil, Ongeremde Sex, Vingeren
19-02
9.1
:: Het ParkDoor: Arlette
Gelezen: 11233x
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Exhibi, Pijpen, Neuken
18-02
8.6
:: Partnerruil Werd GangbangDoor: Peter
Gelezen: 14335x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
17-02
7.8
:: Ultieme FantasieDoor: Ellev
Gelezen: 12745x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
14-02
8.5
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net