Opwindend.Net
Datum: 28-06-2018
Stemmen: 77x
Cijfer: 8.6
Gelezen: 18255x
Lengte: Lang
Online Lezers: 1
Festival Avontuurtjes
Door MissT - Zoek naar meer...

Zaterdag middag, ik maak me klaar om richting het festival te gaan. Heerlijke muziek. Rockbands en Metal muziek. Het weer is prachtig, en het park is volledig omgebouwd. Grote podiums, genoeg kraampjes met merchandise en eten. Het park stroomt vol en in de verte hoor ik de eerste gitaar muziek uit de boxen. Diverse bandjes die optreden.

Het 3 daagse festival is altijd druk bezocht, en nu op dag 2 merk je dat het nog drukker is dan gister. Ik wandel vanuit mijn tent naar het park, waar mensen luid en gezellig met de stroom mee lopen. Met mijn rugzakje op mijn rug verdwijn ik in de toestromende menigte.

Op het grote podium speelt een goede band. Ik neem plaats tegen het dranghek, en geniet.

Het mooie weer heeft mij doen besluiten om een korte rok aan te trekken, blote benen en mijn kisten. Mijn shirt heeft een lage hals, en mijn borsten zijn goed zichtbaar. Ik voel me lekker en sexy.

Ik geniet van de band, en voel dat het drukker wordt. Mensen achter mij drukken me tegen het hek.

Plost voel ik een hand onder mijn rokje gaan, en wil me omdraaien. De man in questie fluisterd in mijn oor dat ik heerlijke billen heb, en dat hij mij al voorbij had zien lopen. Hij fluisterd dat ik moet blijven staan, me niet om mag draaien. De manier hoe hij het fluisterd wind me op, en ik duw mezelf tegen het hek. Zijn handen kneden mijn billen. Ik voel dat hij met zijn vinger mijn string opzij duwt, en zijn vinger langs mijn anus richting mijn kut duwt. Mijn hoofd is ophol. Een compleet vreemde gast met zijn vinger in mijn kut. Hij duwt me met zijn lichaam strak tegen het hek, en zegt dat mijn kut zeiknat is. De menigte om me heen, de muziek, ik hoor niets.. alleen zijn stem. Ik hou me vast aan het hek en met 1 hand houdt hij mijn hand vast. Het zijn jonge handen, meerdere tatoeages op zijn onder arm. Hij kust mijn nek, sabbelt aan mijn oor, ik vind het zo eng, maar het wind me ook op.

Hij vingert me zo lekker, en dan. Stopt hij. Hij zegt.. dag lekker geil wijffie.. kust mijn nek, en wanneer ik me omdraai is hij.. weg. Heel veel mensen dringen en duwen, maar waar en wie is deze man?

Ik begeef me naar de toiletten, een dikke rij, en ik voel mijn vagina samen trekken van opwinding. In het toilet fatsoeneer ik mezelf fris mezelf op en met mijn vinger langs mijn kut, voel ik wat hij bedoelde.

Terug in de menigte begroet ik wat vrienden. We kletsen, en we gaan samen wat optredens af. Onbewust kijk ik naar elke onderarm of ik de tatoeages herken, maar helaas, deze mistrieuze man zie ik niet.

Tegen etenstijd ga ik terug naar mijn tent, eet en drink wat, en daar het in de avond fris kan worden, trek ik een broek aan en een shirt, vest erover en mijn kisten. Van sexy in de middag naar stoer in de avond. Mijn licht kleurige skinny jeans maken mijn benen lang en mijn kont ziet er altijd strak uit. Het is minder druk in het park, ik heb mijn kleed op het gras gelegd, en geniet van de bands die optreden, hun muziek klinkt in de verte, maar hoor het prima.

Mijn beste vriend komt deze avond, en we bellen als hij bij de ingang staat.

Ik lig nog wat, en sluit mijn ogen, mijn gedachte gaan naar vanmiddag, bij het idee krijg ik spontaan een natte kut. Ik voel iemand op mijn kleed knielen, en hij houdt zijn hand voor mijn ogen. Mijn beste vriend Erik! die heeft me gevonden... maar dan voel ik lippen, een tong. Ik trek de hand weg en kijk in de ogen van een jonge jongen, niet ouder dan 25. Mooie bruine ogen, kort zwart haar en zie op zijn onderarm de tatoeages. Ik ga recht op zitten, en vraagt of ie niet helemaal lekker is! Eerst vanmiddag, en nu kus je me zomaar midden op mijn bek!

Hij pakt me beet, en fluisterd me in mijn oor dat die onschuldige kus nog niet alles zal zijn. Hij kust me nogmaals flink op mijn mond, en loopt weg. Totaal in de war blijf ik achter op mijn kleed.

Mijn telefoon gaat over. Erik staat bij het hek, ik vouw mijn kleed op en prop hem in mijn rugzak. Als ik bij de ingang kom, zie ik eerst de jongen met de tatoeages naar me kijken. Hij staat nonchalant tegen een boom geleunt en met zijn ogen kijkt hij mij zo sexy aan. Ik voel het tot in mijn kruis. Ik went mij tot het hek en daar is Erik. We omhelzen elkaar, en gaan terug naar het grote podium. We genieten en hebben veel lol. Ik vertel hem over de gast met de tatoeages, en hij zegt dat hij het wel spannend vind. We zitten lekker op mijn kleed, genieten, lopen af en toe naar de diverse bandjes. Hier en daar duikt de jongen op, en op de 1 of andere manier ben ik zwak, ik voel me steeds opgewonden en Erik moedigd me aan om op hem af te stappen. Ik trek mijn stouten schoenen aan en loop recht op hem af. Ik steek mijn hand uit en stel me voor. Hij pakt mijn hand en stelt zich voor als Beau. Zijn hand in mijn hand de kriebels gieren door mijn lijf. Mijn hart bonkt. Ik vraag hem waarom hij zo naar me kijkt, en waarom hij zo brutaal is. Ik had je aan kunnen geven voor aanranding waarschuw ik hem. Maar zo rap als ie is, zegt ie me dat ik dat helemaal niet wil, of zou doen.

Hij trekt me mee aan mijn hand, achter het grote podium. Ik draai me om naar Erik, maar die is door de drukte nergens te bekennen.

Beau duwt me tegen de stellingen, het is er schemerig en verlaten. Op de achtergrond de keiharde klanken van de hoofdact.

Hij draait me om, zet mijn handen tegen de stelling, en zegt; vasthouden tot ik anders beveel. Verdomme dit is zo geil. Ik besluit me te laten gaan. Ik laat me meevoeren in zijn bevel.

Ik sluit mijn ogen, en voel zijn handen overal op mijn lijf, mijn vest wordt open geritst, zijn handen onder mijn shirt, hij grijpt mijn tieten en rijdt met zijn stijve pik tegen mijn kont. Ik voel hem, ik ruik hem. Hij knijpt in mijn tieten en ik wil de stelling loslaten om me om te draaien, maar hij roept dat ik me vast moet houden. Met zijn handen op mijn lijf trekt hij mijn kont naar achter, rijdt hard en heel sexy tegen mij aan. Ik duw hem tegemoet.

Met zijn handen om mijn middel maakt hij met gemak mijn knoop en rits los. Trekt mijn skinny jeans van mijn billen, en duwt zijn stijve gote pik naar binnen. Ik kreun en ik buk dieper. Hij neukt mij zo lekker, eerst langzaam maar diep. En hij begint sterds harder te stoten. Ik moet me stevig vast houden. Hij trekt zich terug en pakt mijn hand. Hij draait me om en met zijn vingers in mijn natte kut vingert hij mij stevig. Ik hang om zijn nek, met mijn broek op mijn enkels wiebel ik heen en weer. Ik voel dst ik klaar ga komen... en hij trekt zijn vingers terug. Nog niet schatje.. nog niet..

Hij hijst mijn broek op, kust me op mijn voorhoofd en loopt weg. Ik sta asn de grond genagelt. Ik raap mijn rugtas van de grond, en ik ga opzoek naar Erik. Als ik hem vind zie ik Beau net bij hem weglopen.

Ik vraag hem wat dat te beteken had, en Erik haalt nonchalant zijn schouders op.

De hoofdact neemt het applaus en gejoel in ontvangst, en Erik en ik besluiten naar mijn tent te gaan.

Uit mijn koelboxje tover ik een fles wijn en uit de tent 2 stoeltjes en wat glazen. We genieten en onze buurtjes hebben een gezellig kampvuur gemaakt. In de verte horen we nog wat muziek vanuit het park.

Het is donker, en de 2e fles wijn breken we aan. Zo hoor ik zeggen, en Beau vraagt of er nog een glaasje voor hem in zit. Hij gaat zitten op mijn kleedje, en ik schenk hem zijn glas vol.

Erik en hij kleten over de bands en over andere festivals. Ik luister maar mijn hoofd is bij vanavond. Beau heeft me geneukt, gevingert en ik word wederom week, de gedachte alleen al.

Het is tegen middennacht, en Erik besluit om naar huis te gaan. Mijn tent is niet groot, en met mijn troepjes is er geen 2e slaapplek. We nemen afscheid, en ik blijf met Beau achter. Hij neemt plaats in de stoel van Erik, zet hem recht voor mij, buigt naar voren, en zegt dat hij nog iets goed te maken heeft.

Pak je handdoek en je toilet spullen, dan zal ik je even wassen in het douchegebouw. Ik kijk hem aan en als een poppetje doe ik wat me gevraagd wordt. Ik kleed me uit, en Beau kijkt vanaf het bankje naar me.

Ga maar douchen zegt hij, en ik draai de kraan open. Met mijn douchegel zeep ik me zelf in, wrijf over mijn borsten, was mijn kont en mijn kut.

Ik draai me met mijn gezicht richting de douche, en voel zijn stijve pik tegen me kont gedrukt. Zijn hand glijdt langs mijn gladde sop billen, langs mijn anus, en steekt 2 vingers naar binnen.

Ik hou me vast aan de douche stang, en open mijn benen wat meer. Hij duwt zijn vingers diep en hard in mijn kut, het is heerlijk, de warme douche stralen, zijn naakte lijf tegen mij aan. Mijn gehijg zijn fluisterende woorden. Hij maakt me gek. De douches in het toilet gebouw zijn warm, maar ruim. Het bankje waar we onze kleding op gelegt hebben ziet er uitnodigend uit. En op dat moment zegt hij mij op het bankje te gaan staan. Hij komt voor me staan en hij pakt mijn been, legt hem over zijn arm, en met zijn mond kust en likt hij mijn kut. Hij likt alsof hij honger heeft. Zijn mond zijn lippen zijn tong ze voelen zo goed. Met zijn hand ondersteund hij mijn been zijn andere hand op mijn kont. En hij zuigt mijn klit, likt mijn neukgat wat een heerlijk gevoel. Ik voel zijn vinger langs minn anus glijden en duwt hem naar binnen. Ik voel een andere vinger in mijn kut. Zijn tong en mond zuigen mijn klit.. ik kom ik kom.. ik zak haast door mijn been, en hou me vast asn de wanden van het douchehokje. Ik voel mijn orgasme en Beau voelt het ook. Hij laat mijn been los en ik val in zinn armen. Hij houdt me vast en ik tril op mijn benen. Hij laat me zitten op het bankje, komt voor me staan en ik zie zijn enorme erectie. Ik open minn mond, en hij duwt zijn keiharde pik in mijn mond. Ik zuig en lik, en met twee handen grijp ik zijn heerlijke billen. Het ritme van het neuken in mijn mond is zalig en zijn pik is zo lekker. Ik pijp Beau en ik zie dat ook hij zich zelf vast houdt. Zijn geile aanmoedigende woorden zijn zo geil. Hij zegt dat ik lekker pijp en dat ie hem zo diep in mijn keel duwt. Ik voel mijn klit kloppen van geilheid ik moet zijn pik voelen. Ik sta op, draai me om en loop terug naar de douche. Ik druk op de knop en het warme water stroomt over mijn lijf. Ik buk diep, en ik zeg Beau met te neuken. Ik wil hem voelen.

Hij duwt zijn lid tegen mijn anus en hij zuigt naar binnen. Zijn enorme erectie in mijn kont, wat voelt het goed.

Ik probeer niet al te veel geluid te maken als ik de deur van het toilet gebouw open hoor gaan. Beau blijft mein mijn kont neuken, en ik leg mijn vinger op mijn lippen.

Beau schijnt er niets om te geven, en blijft door stoten. In en uit, zo strak en groot. Ik hoor een kuch, kijk omhoog en zie een jonge knul over het randje spieken. Ik schrik en kom overeind.

Beau zegt de jongen om of op te rotten, of hem te komen helpen.

De deur van het hokje opend en de jongen stapt binnen. Hij opend zijn gulp, en verdomme wat een heerlijke pik. Ik draai me om en terwijl ik weer naar voren buk duwt Beau zijn pik in mijn kut. En de jongen komt voor me staan, en duwt zijn pik in mijn mond.

Im zuig aan zijn lid, zijn pik smaakt zoet, en hij is hard en stevig. Hij pakt mijn hoofd en duwt zijn pik ver in mijn mond. ik word aan twee kanten zo hard geneukt, en hoe eng en raar ook, mijn hoofd is op hol, ik laat me meeslepen in dit geweldige avontuur.

De deur wordt open geduwt, en een derde man staat met zijn broek op zijn knieŽn, zijn stijve lul in zijn hand.

Beau trekt zich terug pakt mijn hand en neemt me mee uit het douchehokje.

Beau tilt me op de wasbakken tafel en tilt me daarna op en laat me over zijn pik zakken. De 3e man komt achter me staan en duwt zijn pik in mijn kont.

Ze neuken me zo hard en lekker. De jongen kijkt naar ons, en trekt zich af.

Hij grijpt mijn borsten en trekt zich zelf af. Beau en de man neuken me zo lekker, ik voel me slap worden en ik sta op ontploffen. Ik schreeuw het uit, ik denk dat in de holst van de nacht iedereen op de camping me heeft gehoort. De man trekt zich terug, Beau laat me zakken, ik zak op mijn knieŽn.

3 grote erecties boven mijn hoofd.

En alle drie spuiten ze hun pikken leeg. Sperma zit overal, mijn mond mijn ogen mijn tieten.

Beau hijst me op, brengt me terug naar de douche en duwt op de knop.

Ik ben zwak en moe..

Alleen loop ik naar mijn tent.. en val tevreden in slaap.

Zoek naar meer verhalen van MissT...
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (7)
DE 15 NIEUWSTE "Groepsex" VERHALEN
:: Vriendenvakantie - 4 (suzan)Door: Westland_cpl
Gelezen: 2585x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Swingen, Vrienden VMVMV
19-02
9.2
:: Vriendenvakantie - 4Door: Xander
Gelezen: 4817x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Vrienden, Vakantie, Groepsex, Swingen, Partnerruil, Ongeremde Sex, Vingeren
19-02
9.0
:: Het ParkDoor: Arlette
Gelezen: 6114x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Exhibi, Pijpen, Neuken
18-02
8.7
:: Partnerruil Werd GangbangDoor: Peter
Gelezen: 8887x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
17-02
7.8
:: Ultieme FantasieDoor: Ellev
Gelezen: 10185x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
14-02
8.5
:: HotWife En Meer...deel...Door: Schrijver
Gelezen: 10086x
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Hotwife,BBC,Cuckold,moeder,dochter,hotwife,hotdaughter
14-02
8.7
:: Mijn Eerste GangbangDoor: Fanny
Gelezen: 14308x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Gangbang Sandwich Bdsm
10-02
9.0
:: Gedrogeerd Door: Lisa-brabant
Gelezen: 17615x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Sexbios, Dwang, Pilletje
08-02
8.7
:: Onze Oppas - 7Door: Schrijver
Gelezen: 14526x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
07-02
8.7
:: De Schilderles Van De JufDoor: Timio
Gelezen: 15862x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Mindplay, Exhibitionisme, Dominant
03-02
8.1
:: Ik Ben GeilDoor: Arlette
Gelezen: 13033x
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags: Geil...
03-02
8.4
:: Fantasie Komt UitDoor: Tomsuzanne75
Gelezen: 9766x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
03-02
8.6
:: Een Slet WordenDoor: Arlette
Gelezen: 19926x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Exhibi, Pijpen, Neuken
30-01
8.9
:: Vriendenvakantie - 3Door: Lieke
Gelezen: 10413x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Vijf Stellen, Swingen, Groepsex
27-01
8.9
:: Met De BadmeesterDoor: LLisa
Gelezen: 14063x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Trio, Mff, Mvv, Neuken, Kutje, Spuiten
26-01
8.1
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net