Opwindend.Net
Datum: 12-07-2018
Stemmen: 57x
Cijfer: 9.0
Gelezen: 11245x
Lezers Online: 1
Lengte: Lang
Omdat Ik Hou Van Mijn Man - 4
Door Arlette - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Omdat Ik Hou Van Mijn Man - 3

Men kan soms denken dat er iets mis is met ons als koppel, maar wij zijn al jaren samen en ik verzeker je dat wij een zeer goede normale relatie hebben en samen een normaal seksleven hebben.

Het is wel al zeer lang dat ik afspraken heb met mijn man, Frank, die ik ook altijd nakom. Hij kikt er seksueel op dat ik als we samen buiten komen dat ik geen lingerie draag, en als we ergens openbaar samen zitten ik mijn benen altijd juist zoveel open hou dat wie tegenover me zit onder mijn rok tussen mijn benen kan kijken. Hij kikt er ook op me te zien neuken met andere mannen, en ook dat doe ik, als hij het me vraagt, ik kan het niet helpen, maar ik heb een groot libido, en meestal heb ik er zelf behoefte aan genomen te worden door mannen die ik niet ken. Soms is het voor mij wel heel vernederend maar bizar genoeg maakt het me geil door mijn man seksueel vernederd te worden. Ik ben dus op dat gebied totaal onderdanig aan mijn man, maar zeker niet tegen mijn zin.

Met dit heerlijk warme weer zit ik samen met mijn man op een terrasje iets te drinken. Zoals altijd als ik met mijn man op stap ben draag ik, zoals hij dat van me verlangt, enkel een kleedje verder niets. We hebben vandaag geen speciale bijbedoelingen. Mijn man zegt: “Je benen”. Ik open mijn benen juist zover dat je onder mijn rokje tussen mijn benen kan kijken. Zelf kan ik dikwijls niet verhinderen als een vreemde man onder mijn rokje kijkt naar mijn naakt geschoren kutje, dat het me nat en geil maakt. Dat weet Frank ook best.

De man die nu recht tegenover me zit is rond de veertig en zit met enkele vrienden aan een tafeltje tegenover ons. Ik zie dat zijn ogen gericht blijven tussen mijn benen, en hij kan misschien nu wel zien dat mijn kutje glinstert van nattigheid. Het hitst me op me zo intiem aan hem te tonen, een vent die ik totaal niet ken. Het wordt echter gęnant als hij verwisseld van plaats met de man naast hem om die ook de gelegenheid te geven tussen mijn benen te kijken.

Ook Frank ziet wat er gebeurd: “Schatje mag ik ze nu niet sluiten” vraag ik aan Frank. “Nee in tegendeel, ze zijn duidelijk op uit onder je rok te kijken, ik wil dat je ze nog wat verder opent zodat ze goed zien dat het niet per ongeluk is dat je ze tussen je benen laat kijken” antwoord hij. Mijn benen nu nog verder openen is moeilijk voor mij, ik kan even goed uitroepen, kijk ik wil dat je mijn schaamspleet ziet. Het kost me echt moeite maar ik open ze zo onopvallend mogelijk en zeer langzaam nog verder. Zoals ik nu zit zo zit een vrouw niet, mijn benen zijn echt te ver open.

Door dit te doen komt er reactie van de man die over me zit die nu wel duidelijk weet dat ik mijn benen bewust voor hem open. “Kom met ons wat drinken” zegt de man aan het tafeltje tegenover me. Ik kijk vragend naar Frank maar die heeft al toegezegd, goed wetende dat ze ons uitnodigen omdat ik ze mijn kutje toonde, we gaan dus mee aan tafel zitten samen met de vier mannen.

De drank vloeit en hoe langer het gesprek duurt hoe meer het de seksuele toer opgaat, en zo van die uitspraken van: “Je hebt een sexy vrouwtje, daar zou ik wel eens mee willen” tot iemand genoeg gedronken heeft om te zeggen:

“Ik heb gezien dat ze een mooi kutje heeft”. De sfeer stijgt tot ik de hand van de man naast me, onder tafel, mijn dij voel strelen, en langzaam verder tussen mijn benen voel gaan, hij wil nu blijkbaar zien hoever hij kan gaan. Ik kijk naar mijn man die naast me zit om te weten wat hij van me verwacht, moet ik dat toelaten, en ik zie duidelijk dat ook hij gezien heeft wat er gebeurd. Totaal onverwacht zegt hij tegen de man naast hem “zullen we van plaats wisselen, jullie zitten graag naast en aan mijn vrouw zie ik”.

En hij wisselt van plaats zodat ik nu tussen twee vreemde mannen zit. Door de reactie van Frank begrijpen ze best dat hij er niets op tegen heeft dat ze onder mijn rok zitten, en begrijp ik natuurlijk ook dat Frank wil dat ik laat begaan.

Ik voel me zeer opgewonden wetende dat ik die mannen die ik totaal niet ken moet toelaten onder mijn rok te komen, maar ik gehoorzaam zoals steeds mijn man. Het duurt dan ook maar even voor ik de man zijn vingers over mijn been voel glijden en in mijn kutje voel schuiven, ik verzet me niet in tegendeel ik open mijn benen wijd zodat ze gemakkelijker aan mijn kutje kunnen, mijn muisje is nat en zijn vingers glijden gemakkelijk in me. Mij geeft het een heel speciaal gevoel van geilheid, een man die je totaal niet kent, en die je zomaar toelaat onder je rok te komen en je te vingeren, omdat je man daarop kikt.

Het is stil aan tafel, iedereen begrijpt dat ik die man toelaat mij zo intiem aan te raken. Hij vingert me en ik kan het niet verhinderen dat ik soms even schokkend reageer wat ze natuurlijk allemaal zien, wat als vrouw zeer vernederend is en wat me zeer beschaamd maakt dat ik het toelaat terwijl iedereen aan tafel weet wat er onder tafel gebeurd. De andere man naast me raakt mijn borsten aan en iedereen kan duidelijk zien dat ik hem laat begaan. Ik heb geen bh aan en in geen tijd priemen mijn tepels door mijn kleedje.

Het kan zo niet verder gaan we zitten op een openbaar terras, een van de mannen zegt: “Komen jullie misschien bij mij thuis nog iets drinken?” en weer is het Frank, die zoals gewoonlijk voor niets verlegen is, die tegen mij zegt:

”Schatje, zeg dat dat je ernaar verlangt mee te gaan, ze hebben nu toch allemaal al gezien dat je toelaat dat ze onder je rok komen”. Ik voel mijn gezicht rood worden van schaamte maar ik weet heel goed dat Frank dat zegt om me te vernederen en te tonen dat ik doe wat hij vraagt, en ik doe wat Frank me vraagt: “Ja Frank ik verlang er erg naar bij hen thuis nog iets te drinken” antwoord ik.

We wandelen samen naar het huis van de man dat vlakbij de taverne is. Ik wandel arm in arm naast mijn man en zeg: “Schatje, wat doe je nu weer, je weet toch wat ze van mij verwachten” “ Ja, natuurlijk weet ik dat, en ik wil dat je doet wat ze verlangen” antwoord hij. Ik kan niet meer antwoorden dan “Ja Schatje”.

Als we binnen zijn en een drankje hebben gekregen zegt Frank: “ Ik heb een heerlijke vrouw, en wil ze graag met jullie delen” terwijl hij mijn kleedje uittrekt. Ik sta zeer beschaamd en vernederd volledig naakt voor vier mannen die ik daarvoor nog nooit gezien heb, ik voel dat mijn spleet zo nat is dat een druppel over mijn been loopt. Ook de machteloosheid dit nog te stoppen hitst me op. Zo voor hen te staan terwijl Frank me tussen mijn benen streelt, maakt me zo heet en geil, dat ik er zelfs naar tracht dat ze me aanraken.

Ik wil nu echt zelf die mannen in me voelen komen, me helemaal laten nemen terwijl mijn eigen man me aan hen geeft. De mannen kleden zich uit, en al snel voel handen me overal betasten. Ik geniet van die handen die in mijn borsten knijpen en tussen mijn benen glijden, die elk deeltje van mijn lijf aanraken. Ik voel hun stijve penissen tegen mijn lichaam glijden. Ik neem ze een voor een in mijn hand, het maakt me nog geiler die warme, harde, stijve palen te voelen, wetende dat ik niet meer kan verhinderen dat ze straks in mijn trutje zullen glijden en me zullen klaarmaken.

Ze leggen me zachtjes op de sofa ik voel dat iemand zuigt aan mijn harde tepels en iemand anders, ik ken zelfs hun namen niet, mijn benen opent. Ik word gelikt in mijn opengesperde pruim, ik voel zijn tong diep naar binnen dringen en met lange halen mijn kut uitlikken.

O! God wat doet dit goed gelikt te worden door een mij onbekende man, ik voel me een slet een hoer, maar geniet hevig van die tong die niet ophoud. Ik kijk mijn man in de ogen die ziet hoe ik kronkel van genot met een andere man.

Terwijl iemand zijn harde lul in mijn mond steekt. Ik lik rond zijn blinkende eikel en laat zijn roede diep in mijn mond, ik verlang naar die penis en zuig hem hevig. Ik proef plots dat hij voorvocht verliest, de smaak van zijn mannelijkheid maakt me nog heter en zuig het naar binnen.

De man die me likte laat plaats voor een andere man, ik voel zijn warme schacht tegen mijn vagina drukken. “Laat hem diep in je komen” zegt Frank. Langzaam voel ik zijn dikke eikel tussen mijn schaamlippen zich een weg in mijn opengesperde vulva banen.

Ik voel hem in me glijden, diep in me glijden, het is voor mij een verlossing van het opgehoogde verlangen een van hen in me te voelen, gelijk wie, als het maar een harde pik is die me diep neemt, aan wie ik me helemaal kan geven.

Ik kijk naar mijn man die ziet hoe ik mijn onderlijf omhoog druk van genot om hem zo diep mogelijk te ontvangen. Frank geeft me een lange intense tongkus terwijl de man in me pompt. Ik weet zo goed dat dit is wat Frank van me verlangd, en dat mijn man me tongkust terwijl een andere man zijn penis in me zit dat voelt zeer geil aan. Ik voel dat mijn lichaam begint te tintelen en te trillen, met elke stoot in mijn kut begin ik harder te schokken, ik tracht mijn orgasme uit te stellen. Hij trekt zijn penis telkens volledig uit mijn spleet, om dan onmiddellijk die eikel terug in me te duwen. Telkens hunker ik ernaar dat hij terug in me stoot. Als ik voel dat die vreemde man zijn sperma in me schiet roep ik het onbewust uit naar mijn man toe “Schatje hij schiet zijn sperma in me, het doet zo goed, ik kom, ik kom klaar” en kom hevig schokkend klaar voor de ogen van al die mannen, en mijn eigen man.

De man trekt zich terug en iemand anders komt onder me liggen, ik ga op hem zitten en voel zijn harde penis tegen mijn buik en ik plaats hem met mijn hand voor mijn trutje en laat mijn lichaam er langzaam op zakken. Ik voel hoe ik hem op mijn eigen tempo in me laat dringen, ik voel hoe zijn dikke eikel mijn kutlippen uit elkaar duwt en in me schuift, en draai zo met mijn onderlijf dat hij alle kanten binnenin mijn spleet raakt tot hij diep in me zit. Hij pompt in me en het voelt heerlijk die op en neer gaande paal in mijn kut te voelen. Tot iemand achter me komt en ik een tweede penis tegen mijn kut voel drukken. Het lukt hem niet direct want mijn poesje zit al vol. Toch drukt de man door, ik voel het topje van zijn eikel toch naast de penis die in me zit in me komen, ik weet dat het pijn gaat doen maar laat de man zijn zin doen. Mijn mestnatte schaamspleet wordt uitgerokken tot het uiterste en hij glijd beetje bij beetje naast de andere penis diep in me en ze beginnen me samen te neuken.

Het gevoel is niet te beschrijven die twee over elkaar schuivende fallussen die diep in mijn kut pompen, de pijn weegt totaal niet op tegen het ongelooflijk genot dat ze me geven. Totaal onbewust roep ik uit: “Ja, nog, alsjeblief niet stoppen ik wil jullie slet zijn, doe verder”. Ik voel ze zo goed over elkaar glijden diep in mijn totaal opengesperde kut. Ik sidder over gans mijn lichaam mijn orgasme neemt langzaam bezit van mijn lijf en mijn zinnen. Waarom ben ik toch zo’n heet wijf dat ik me zo door vreemde mannen laat neuken en er zo ontzettend kan van genieten. Dit doet me zo ongelooflijk goed. “Ja, neuk me, alsjeblief doe verder en bevredig jullie in mij” roep ik. Ik voel tintelingen in gans mijn lichaam mijn onderbuik schokt ongecontroleerd tot ik plots voel dat ze bijna samen hun lading sperma in me schieten, terwijl ik hevig schokkend en helemaal van de wereld hevig klaarkom.

Als ze uit me gaan blijf ik hevig schokkend op de sofa achter, ik kan het niet stoppen het schokken neemt langzaam af tot ik zo nu en dan nog een schokje krijg, de mannen staan op me te kijken hoe ik nog met mijn benen wijd open voor hen lig.

Ik lig nog op de sofa als de laatste man bij me komt en mijn gebruikt lichaam streelt, ik weet dat ik ook hem nog moet bevredigen al ben ik uitgewoond. Het is een lieve man die me lang streelt en kust en als zijn hand tussen mijn benen streelt, trek ik langzaam zijn stijve paal af. “Kom, kom in me, en neuk je klaar in mijn kutje” fluister ik in zijn oor. Als hij op me ligt geeft hij me een lange tongzoen en dringt hij in me, na die twee penissen samen glijd hij zo in me en voel ik hem in me pompen en zich in mij bevredigen.

De mannen gaan iets drinken terwijl ik op de bank moet bijkomen terwijl ik duidelijk het vele sperma van vier mannen uit mijn poesje voel lopen. Gelukkig kan ik hier nog een douche nemen om me wat op te frissen.

Als we thuis in bed liggen kust mijn man me nog uitgebreid en streelt mijn zwaar gebruikt lichaam, hij bedankt me dat ik nog maar eens al zijn wensen heb waargemaakt. Mijn vulva is nog steeds niet helemaal gesloten, en pijn doet het niet, maar ik voel nog goed dat die twee penissen in me geweest zijn.

Die mannen hebben we zoals altijd nooit terug gezien.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Omdat Ik Hou Van Mijn Man - 5


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (6)
DE 15 NIEUWSTE "Groepsex" VERHALEN
:: Presentatrice Marion - 3Door: Master John
Gelezen: 5451x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
19-03
8.7
:: Buurvrouw Anne - 4Door: Dano30
Gelezen: 9675x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Buurvrouw, Trio, MVV, Pijpen, Beffen
17-03
8.7
:: Weekendje WegDoor: Lisa-brabant
Gelezen: 12810x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Welness, Groepseks, Lesbisch, Massage
15-03
8.5
:: Cadeautje Van Mijn ManDoor: Kiarawilmeer
Gelezen: 15809x
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags:
09-03
8.3
:: Isabel In Het RestaurantDoor: Isabel
Gelezen: 14361x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Exhibitionistisch, Zaadsletje, Pijpen, Gebruikt Worden
08-03
8.0
:: AutopechDoor: Arlette
Gelezen: 18184x
Reacties: 13
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Neuken,
05-03
8.5
:: Nieuwe Job - 5Door: Ellen
Gelezen: 11465x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Negers, Dikke Tieten
28-02
8.8
:: Gebruikt Als Een Geile SletDoor: Sophie95
Gelezen: 20491x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Slet, Gangbang, Meerdere
26-02
8.7
:: Donderdag SexbiosavondDoor: Lisa-brabant
Gelezen: 16553x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
20-02
8.2
:: Maria Leeft Zich Uit 5 #Door: Maria
Gelezen: 9065x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Buurvrouw, Pijpen, Plassen, Dikke Piemel
20-02
9.0
:: Vriendenvakantie - 4 (suzan)Door: Westland_cpl
Gelezen: 6213x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Swingen, Vrienden VMVMV
19-02
9.0
:: Vriendenvakantie - 4Door: Xander
Gelezen: 10939x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Vrienden, Vakantie, Groepsex, Swingen, Partnerruil, Ongeremde Sex, Vingeren
19-02
9.1
:: Het ParkDoor: Arlette
Gelezen: 11209x
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Exhibi, Pijpen, Neuken
18-02
8.6
:: Partnerruil Werd GangbangDoor: Peter
Gelezen: 14300x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
17-02
7.8
:: Ultieme FantasieDoor: Ellev
Gelezen: 12735x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
14-02
8.5
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net